EL FLORIDO

Hälsningar från Florida biitches. Här är det najs men det är ett hus i vägen för solen, funtar på att langa terrorattack så man kan bli lite brun i alla fall. Är helt slut maan (lite pga resan igår som var låång), idag var vi på Universal studios och hade det mucho fun, Ellen (ni vet kända lebb-Ellen) var där. Äsch, jag lever i alla fall. Hoppas alla håller tummarna för att jag ska få tid att sola nån gång, samling hit och samling dit nivet.

Vi höööööres. Måste säga att Haninge är ganska nice ibland faktiskt, not! Haha. Skämt åsido så har dom bland dom skönaste personerna man vet såå blir väl jämt, men nu leder Orlando FL.

Ps, våra "lägenheter" är fett chill!!
image157
Såhär blöta och äckliga var vi efter en rolig vattenfäääärd idag!

SO LONG SUCKERS

Okej. Jag skriver ett feet hejdå nu då, vet ju att många av er kommer sakna mig, trogna som vissa är. Men det är som det är och inom kort drar jag till la Florida och kommer hem 4:e april. Och ja, jag kommer ha det fetingskönt i värmen, och förhoppningsvis kommer jag kunna sola något. Om inte annat blir det några prickar i USA:s register tillsammans med min Maria.

Cleo, älskade älskade du, du blir saknad av mig precis lika mycket som du kommer sakna mig (höhö). Du får ju försöka ha galet skoj här hemma och trion är ju faktiskt inte komplett utan dig, puss på dig gullet! Sabrina, var snäll mot Marc och bli inte sjuk! Annika, jag ska göra mitt bästa med you know what så får du försöka ro båten utan mig ett tag. Cecilia, jag kommer tillbaka snart, don't worry. Roy, gå på matten. Marc, PLUGGA.

PUSS då, vi hörs när jag är back. Miss & envy me biiiitches, you'll find me here;
image156

Ps, vill ha dig i mörkret hos mig.

jävla packning

21:30 och jag har inte packat. Det verkar så jävla drygt och energikrävande. Haha. Till och med Murko har gjort det, och inte jag! BAH. Ska upp efter mitt lilla blogginlägg, dra ut alla sommarkläder, slänga i en väska och voila! Suck. Men får väl tänka på varför jag packar, kanske hjälper då.

Annars så är det tydligen intressant att diskutera mitt sexliv när jag inte är närvarande. Dock måste jag säga att det är roligare när jag är med, så var inte blyga då heller. Vem är förresten den mystiska källan som har info? Äsch, trevligt att man är i folks diskussioner (?).

Eagles intar USA


Åker inte riktigt än dåra, har ännu inte packat. Men som sagt; det ordnar sig.

snart så

USA imorrn, men kommer ju förstås åka iväg till Arlanda om några timmar (13, men vem räknar?). Har inte packat, har inte köpt det jag behöver. Men skitsamma liksom, det ordnar sig. Jag har gjort en sak i alla fall, langat tvätt (som till och med råkade vara icke-rese-relaterat) så ganska onödigt.

Ipoden har min uppmärksamhet nu. Klart den måste uppdateras om man reser iväg typ överdrivet långt bort. Men som jag säger för tillfället; ju längre bort desto bättre. Take me the fuck away from here.

PEACE SÅ LÄNGE, loovar att ge ett farväl innan jag åker.

I'm afraid it turned into something even worse.


Florida, två

Måste påpeka att jag åker till US and A i övermorgon. Jag och min Murkko gör Floridas gator osäkra. Inte ens planet är säkert längre, vem vet vad det kommer krocka i där uppe. Men det kommer bli mer skönt än kul, och jag kommer ha kuul. Kort och gott; jag orkar inte med Sverige och mig själv. Jag tar semester från allt det. Nu när det är snöstorm också känns det ännu mer skönt, men det är lite storm i mitt huvud också, men det tåls inte att tänka på i Florida. Jag ska bara chilla sönder där borta, med all rätt, jag orkar inte mer nu. I was doing so well.

And then I crashed into you, and I went up in flames.

funderare

Öhm, typ nattens funderare:
Varför ödsla tid på att tänka på saker som man inte kommer att göra något åt ändå? Man kommer uppenbarligen inte på några lösningar eftersom man inte tänker på att lösa det. Så vad gör man då, till vilken nytta tänker man på skit som egentligen inte borde spela någon roll för det är utom räckhåll att fixa?

Nån själ som hänger med i min tankegång?

Btw så ville jag sjuukt mycket! Men scenariot skulle blivit att det skulle vara en för mycket eller en för obekväm. All in all så kunde jag inte. Så det där med vill man så kan man fungerar inte riktigt jämt va? Om det vore så väl skulle jag väl sitta här och göra annat än filosofera...

Charlie bit me

Tur att vissa grabbar inte är långsinta men gärna vill tro att dom är det. Källarhäng funkar ju givetvis jämt och välkommen tillbaka dit Victor.

Dagens tre funderingar:
Är det möjligt att få tillräckligt med sömn om man lägger sig efter klockan 6?
Vart är Ellinor?
Ska man eller ska man inte gå på bio?

Charlie bit me.

save me maaan

Just nu så ångrar jag mig brutalt att jag inte hoppade in i Dennis bil som kom utanför mig kl 2 inatt, destination? Ellinors vardagsrum. Varför detta ångrande? Jo, för det kommer inga fler danser som det brukar sägas och nu, idag, så har det resulterat i... Ingenting i princip då man lyckades förarga några pojkar som påstår att dom faktiskt aldrig vill vara med oss igen. Vaga planer med andra har tyyp gjorts dock men tvivlar på att något kommer gå hela vägen (?). Och nu, när man behöver det som mest nästan är inte ett källarhäng tillgängligt. Förlåt Dennis och förlåt Victor, om jag vetat det jag vet nu skulle jag agerat annorlunda igår.

(HAHA). Skämt åsido, vad fan händer ikväll?

U.K Mindy

I've been speaking brittish all evening, quite a treat for my listeners. I'm quite disturbed also, in my head that is. Just before my holiday, I must say that it's bloody typical. Of course I must be bothered when I'm supposed to have a blaaast in Florida. Well, by then I might have gathered my thoughts to a better place, one can only hope.

Ooops, råkade minsann skriva på engelska också, tänk brittisk accent så blir det perfa. USA om 4 nu då.

Ps, jag ägde sönder i Monopol på riktigt den här gången. Alla 10 tusingar hamnade i min ficka till slut, suckers.

LÅGtider

Fan
Vad
Drygt.


Tiden har aldrig gått såhär sakta känns det som. Flickorna kollar på film, men inte jag. Jag och Cleo som tänkte göra middag fick ändra planer då ingenting har öppet för att varför? Just precis, det är långfredag. Jag hatar högtider, allt rubbas. Hatar dock julen mest för då kommer det helt random högtider som innebär en röd dag. Wtf liksom? Och nu då, påsk. Allt är Jesus fel.

Monopoly

Säger bara en sak: Monopol. Det är så sjukt jävla klockrent spel. Tyyyp every night när man inte har något att göra är det bara langa fram alla gator och äga.

USA om FEM, går att räkna på en hand nu.

Ps, Claes Olsson riping it to shreds mother fucker!

lov ftw

Kom ju också på att jag inte är den enda som kan glida igenom torsdagsnatten idag. Alla är ju tydligen lediga på långfredagen. KUL not! Det var det enda speciella jag hade, vara ledig varje fredag när alla andra var avis för att jag var det. Vad är dom avis på nu den här torsdagen?

Fast okej, nu ska jag inte vara sån. Dock så kan jag meddela att Cleo langar dissen till mig och Ella, vaddå fler kompisar? Vad är det för stil? Ingen alls vill jag påstå. Jag och Ella glider själva idag, jag råkar till och med ha planer.

You know all the right people, you play all the right games.

PS, USA NÄSTA VECKA.

image155
Javisst var jag och lilla koreanen riktigt tighta en gång i tiden. Tider det :)

fler hemligheter

Verkade som att obvious hemlisar var roligt. Är det samma sak för riktiga hemlisar som inte får nämnas? För då har jag massor. Inga namn nämnda, ingen blir sur eller utpekad. MEN, folk kommer spekulera och/eller ta åt sig. Är väl det som skulle vara roligt då antar jag, då får man hojta till så säger jag gäääärna (obs! kanske) vad det handlar om. Shall I? I shall!

Det visar sig att person 1 som känner person 4 har haft sex med person 2, som i sin tur har haft sex med person 3 som också känner person 4. Person 2 är dock verkligen inte känd för att ta det lugnt med personer. Är inte världen liten? Jo, det är den om man tänker på det sättet, annars not so much.

you didn't hear it from me

Vi säger att fröken X, eller nej vi kallar henne för Cleo (ooops, my bad), vill ha 6 med herr X, eller nej vi kallar honom för heting. And she wants it baaaad. Men ni har dock inte hört det från mig.

Sen kan vi också säga att hemliga damen, eller nej vi kallar henne för Ella (oops, vad är det med mig?), såg sina drömmars man idag, låt oss kalla honom för mysteriska gossen, eller nej vi kallar honom för snygging, och vid det här tillfället lär hon tänka på honom. Men ni har inte hört det från mig heller.

Sssch.


summerbreeze

If you don't feel the way I do it don't matter, cause,
I'll never know how you feel, but if you do then sure I'd be flattered
In my mind it's all different anyhow...

I think love will come towards me like a warm summerbreeze
I got my head among the clouds and I will never be free
I´ll spend many nights alone, I know, cause I have and I will...

Nog av mig, jag vet. Bra låt dock och jag är hög på socker, skyller på det.
Tjing.

take a walk on the wild side

HAHAHAHA asså vad är det här egentligen!? Måste bara berätta. Efter jag skrivit om folk som inte riktigt uttrycker sig på det sättet man bäst kan uttrycka sig på går jag in på miss Blondinbellas blogg och det första jag läser är;
Ursäkta språket men jäklar vilken dag!
Öhm. Jäklar är till och med en bättre version av jävlar. Och jag som inte ens syftade på henne då jag inte riktigt tänker något om henne egentligen, hon har huvudet på skaft även om man inte håller med henne. Men ändå, visst Bella, du är ursäktad, jag gillar hur du lever lite på den vilda sidan vissa dagar.

jag är otroligt elak... ibland

Jag hatar såna där brudar som ska låta så jääävla bra jämt. Typ ska spela så jävla änglalika med vårdat språk och positiv inställning. Det tjänar ingenting till för ni är ändå lika missbildade och fula som vanligt. Okej, nu kanske dom bara är så som personer men då tycker jag inte om dom ändå för då ÄR dom så. Jisses. Vem (förutom jag, obviously) bryr sig om ni skulle använda er av jävla istället för otroligt? Eller aa, jag är ju i och för sig ganska för vårdat språk i vissa sammanhang (tro det eller ej), men att personer i fråga tycker det verkar vara helt syndigt att använda sig av ett lite busigt ord. I sånna fall; förlåt mig för mina synder.

Sänder ut en tanke till Marcs högra axel som han har ont i, möjligtvis ondare efter idag då folk glömmer bort att han gjort illa sig och slår på den. Nej, så en tanke får den, bara för han är så snäll.

klantigt

image154

Infogar en bild på min inte-så-kända-men-kul-ändå ramling från DM. Roligast är ju Mickan som undrar vad jag sysslar med, blev ändå en liten fin pose sådär i stillbild tycker jag. HA!

secrets & lies

Jo asså, angående föregående inlägg så ljög jag. Nej jag är ingen myttare utan bara ville skoja till det med Ellinor. Såklart hon går på det och vill desperat få reda på vem jag hade mysigt med. Nepp, den enda jag hade mysigt med igårkväll var ju Harry Potter, och det är fan inte så farligt. Men ändå, förlåt Ella som "inte alls tycker det är roligt". Kan förstå att hon blir trött på mina lögner. Är man inte gravid är det nåt annat men fan vad roligt det är.

Ps, jag ska åka till USA om exakt en vecka. Det får gärna gå fortare.

Nadia är bra (?)

Nadia är sämst innan ni vet vad, annars är hon så bra som man kan vara säger hon och vem är jag att säga emot? Ja, någon egentligen men det är inte relevant.

Nejmen nu ska jag inte sitta här längre. Jag har nämligen (för ovanligheternas skull) en date för natten, med hemlig person. Så vi kallar den Hemlig, med stort h, blir mer som ett namn då. Ha det så mysigt, det kommer nog jag ha, long time no see liksom.


VIP

Anledningen till att jag inte bloggat något just idag är för att jag är så jävla bra och har annat för mig. Sug på den ni. Kommer förmodligen vara för bra för bloggen resten av kvällen. Såå, ta det inte personligt, jag orkar inte bara aaait? Kanske kanske kommer med nån åsikt sen, jag har ju som sagt många av dom.

Chill på det nu dock för att nu väntar något viktigare och vad får ni inte veta. Peace.


najs!

Chillar bara allmänt nu och tänker på hur galet najs USA kommer att bli om åtta dagar. Har tänkt på andra najs saker också såsom gamla minnen och humor ála Henrik Schyffert, bara pick and choose alltså. Sånt är livet. Sen så är det för övrigt ett jäävla mycket jidder i mitt huvud just nu, utan Amerikatt skulle jag ha noll fokus kan jag tala om för världen.

Imorrn, ska jag langa dissen till skolan. Känns skönt. Hejdå för natten och high five mister fullgubbe.


Klon

Tänkte bara presentera min kära vän Cleo, som jag tycker såå mycket om. Hon är helt mongo och jäkla söt. Det filmen visar är inte ovanligt en helg med henne. And that's why we love her.

Det hon gör kanske ni märker själva, eller så gör ni inte det.

flo-ri-da

Galet hur duktig jag är av mig egentligen, känner mig riktigt stolt. Ny vecka, ny sömnbrist och några steg närmare sunny Florida. Jag åker nästa vecka, fatta den, bara 9 dagar kvar. Och livet ser inte allt ut som jag trodde det skulle göra vid den här tiden. Om det är bra eller dåligt kan ifrågasättas, men säger ändå fuck it för att jag ska till USA!

Puss.

jag hatar

Jag hatar dom som tror för mycket om sig själva, i alla aspekter. Jag hatar hur folk kan fucka upp ens egen tillvaro. Jag hatar dom som inte vet rätt och fel. Jag hatar dom som inte förstår att dom har felat. Jag hatar dom som hycklar. Jag hatar hur man kan ha kämpat men kan hamna på ruta ett tusen gånger lättare. Jag hatar hur jag låter saker störa mig. Jag hatar dom som tar efter alla andra i allting. Jag hatar dom som är för rädda för att säga det dom tycker. Jag hatar lögnare. Jag hatar dom som hellre älskar andra än sig själv. Jag hatar folk som klagar på ensamhet...

... Och ja, den här listan kan pågå hur länge som helst. Så sätter väl punkt där. Kort sagt så finns det jävligt mycket som jag hatar. Kanske bara just nu, men majoriteten består. Ni som tagit åt er på någon punkt får ett fuck you av mig och kanske ett what goes around comes around. Beror helt på punkten. Resten får en fet puss.

helg

För ovanlighetens skull har det varit en händelserik helg. På alla sätt. Tänker inte direkt berätta om allt eftersom ingen som inte var med kommer att förstå, såå att... Min poäng med att ens nämna helgen är för att det är galet ovant att jag ens gör något. Och det var det jag ville få fram. Sammanfattar ändå helgen med; källarhäng sviker aldrig och finns nu med intriger samt att jag kom i underfund med att Marc måste vara den snällaste killen jag känner.

Har trots alla sena nätter sovit länge, så nu är jag tyyp 98% frisk, tror inte man kan nå hundra ändå. Hell yes, ingen lugn stund nu alltså. Note to self: ta inte ut lyckan i förskott.

Ps, Perelli vann sönder alla.

låt oss säga att...

Låt oss säga att person 1 känner både person 2 och 3 samt är bästa polare med person 4. Person 1 har jämt varit efter person 2 och person 3 och 4 träffas då och då. En kväll är person 1person 2 men är också, efter ett tag, på person 3, som regelbundet & oregelbundet träffade person 4 som är bästa kompis till person 1

Person 1 är bästa vän med person 2, som då och då träffat person 3. Person 2 träffar person 4 och person 1 frågar ut person 3 om statusen med person 2, när person 2 inte är närvarande givetvis. Person 1 bryr sig underligt mycket om det ämnet och person 3 undrar vad fan som händer.

Ps, personerna är inte samma i respektive berättelser. Om det här är på riktigt? Det kan jag meddela er om att det inte är. Men tyyp så hör ju det till boys will be boys. Hajarni?

AHAAA

Igår fick slog världens bästa tanke mig. Eller inte direkt en tanke utan mer en verklighetskoll. Det är så sweet när en ahaaa-upplevelse dyker upp åt rätt håll. Har fan inte känt sån här genuin lycka på länge, helt stört. Vart var den verkligheten när jag behövde den? Ja inte var den här i alla fall. Men välkommen, bättre sent än aldrig, som man brukar säga...

Och nu är det helg också. GALET CHILL. Det enda som slår det faktum att det är helg är att det är 12 dagar kvar tills jag är på väg mot US and A, envy me.

Ps, jag som äntligen trodde att Marlena skulle bli tagen, men sån tur existerar väl inte i Salem.

du ditt stora riksmongo

Shit mannen... Att du inte ens förstår att det är något du ska ge fan i. Hejdå, kurering på g. Saknas bara vitaminer, ööööööööhrm inte bra.

image152
Feeling as good as lovers can, you know, we're feeling so good
Looks like the end of history as we know, it's just the end of the world

too cool for school...

... Och då syftar jag på lärarna, för det är precis det dom kör med just nu verkar det som. Vart är världen på väg? Jag gick upp typ fett tidigt när jag var fett trött i fett onödan. Kom dit och har typ noll lektioner eftersom dom är med Henke-vikarie=uppgifter man får göra hemma. Matte har jag förstås, klockan senare så den kan ju fetingglömma att jag kommer på den.

Ett försök till avreagering, idag har jag tänkt kurera mig fett btw, samt imorrn. För nu är det 13 dagar kvar till US and A och jag vet att alla är avis på mig. Puss, nu ska jag glida vidare här hemma.

nerd

Du är saknad, käraste bärbara dator. Saknar hur du alltid fanns där för mig, saknar hur skärmen gick av på hälften men fungerade ändå, saknar hur f'et ramlade av i tid och otid och jag saknar allt som den innehöll. Jag saknar hela den helt enkelt, vi har varit med om mycket. Kommer jag nånsin få se dig igen?

Ps, jag skämtar inte! (Nerd jag vet... småpinsamt)Och jag hatar stationära datorer, förstår att dom håller på att dö ut.


feel better

She said I need you to hold me, I'm a little far from the shore and I'm afraid of sinking. You're the only one who knows me and who doesn't ignore that my soul is weeping. I know, a part of me says let it go. Everything must have its season, round and round it goes, every day's the one before, but this time... I'm gonna try anything to just feel better.
image151

loser says what

Vad är grejen med folk som tror att dom känner folk som dom inte känner egentligen? Faktum är att it's all in their heads. Det finns kompisar och det finns bekanta. Stoor skillnad, enormt stor. Lär er!

Sen finns det dom som utbyter ord med fel personer. Vad är värst; Att personen/personerna i fråga inte vet att det är fel, eller att personen/personerna i fråga inte känner den andra personen på riktigt utan bara tror så? Hmm. Tåls att tänka på, fast det ska jag inte göra för jag har bättre saker för mig... Tyyyp.

Btw, min älskling är inlämnad och ingen lånedator fanns till hands. Jag ska galet ragga till mig första bästa. Men tills dess; god bless och simma lugnt. Vi hörs när vi hörs. Ps, cheerleading är en sport.


bloggarnas syfte?

Sjukt nog är jag ganska trött på bloggar i största allmänhet. W00t tänker ni nu, även jag mina vänner, även jag. Dock så läser jag inte mångas längre (Blondinbella är ett feeeet undantag, hon är rolig) så det är väl något åt rätt håll antar jag. Men jag får blogga har jag konstaterat, mestadels för att jag står för att jag faktiskt inte har något bättre för mig. So there you go. Och mjaae, får väl se hur det blir min och alla andras framtid inom bloggar. Om jag lägger ner kommer alla följa efter som en överdrivet lång svans, det känner jag på mig -nawt. ÄSCH, från och med nu ska jag blogga om jag har något viktigt att säga och då är inte hur min dag har varit inkluderat (om det inte hänt något jäävligt roligt). För både ni och jag vet att man faktiskt inte bryr sig om någon annans dag än sin egen. PUSS.

cuties

Fucking sweet maaan.
image149

mongo!

E , säger:

katten är fett söt nu

E , säger:

halva kroppen är rakad på han

E , säger:

ps, de va inte jag

Eduard - retard since 1989.


ingen dator, ingen Mindy

Hej. Jag har inte så goda nyheter, min dator är helt paajko. Eller jag hoppas den inte är helthelt pajko. Något är det eftersom den fuckar sig totalt. Sitter vid den stationära just nu och det suger. Måste försöka laga min på något sätt, ska ta till med alla datorvänner jag känner kan ni hajja. Om inte annat får våran datorman i skolan kirra. DOCK är jag rädd för att mina grejer ska försvinna vilket det lär göra med 100% sannolikhet, RIP mitt liv typ?

Annars då? Jo, kom till skolan och ingen är där. Provet gick bra fast å andra sidan vet man aldrig med henne. Käkade lunch med Roy i brist på andra (skääämtar bara baby). Sen fuckade datorn upp sig och jag var panikartad resten av dagen. Gick inte på datorkunskap och varför inte det? Jo för att då behöver man en dator. Förlåt Marc men så är det.

Får väl passa på att uppdatera min iPod nu när jag sitter vid den här skitdatorn som är segare än typ Cleo eller nån (puss på dig). Ikväll ska jag nog leka med Ella, så var det sagt först i alla fall. Så mig får man ringa hörru! Kul att hela familjen använder den här också så kölistan är väl typ lång, men ska nog blogga någon mer gång, promise.
image148
Jag såg liksom ut såhär senast jag använde den här datorn. Haha!
(halvt fjortis såååådära, men aldrig helt)

girls girls girls

Godafton. Har tyyp pluggat klart nu. Ska läsa igenom lite mer sen får det gå som det går imorrn, läraren vill inte ge mig MVG ändå. That bitch! Var så jävla tråkigt att plugga på det här också, vem faaan bryr sig om genteknik? Inte jag, för då skulle jag ha gått natur.

OKEJ. Min avreagering nu då. Tjejer, och två saker (av några) jag hatar med dom. Nummer ett och det värsta: Tjejer har svårt att må bra utan att vara omtyckt av någon. Tyck om dig själv och saken är kirrad. Nummer två: Tjejer ska alltid, alltid, alltid vara som alla andra. Ingen kan vara sig själv utan hakar på allt som alla andra gör. Alla har samma frisyr, alla har samma kläder och alla lyssnar på samma musik. Patetiskt. Okej, om det nu är så att man råkar göra det, men alla?! Har svårt att tro att alla tänker sååå lika. Dare to be different ffs.

Känns som jag jämt hackar på tjejer. Så imorrn tänkte jag göra en likadan avreagering fast med killar. Lagom jämställt va? I thought so.

för lite tid

Hellu, jag har typ inte tid att blogga nu för tiden, hajja den. Plugg och allt sånt där skit som tar på mina dyrbara krafter nivet, tyck synd om mig.

Har egentligen inte tid att skriva nu. Men senare, då blir det en avreagering. Då kommer jag ta upp två saker jag hatar med tjejer, så läs då jävla tjejjävlar. Haha. Blir väl efter Idol nån gång för jag kommer vara i min naturbok resterande tid. Jättekul.

PUSS så länge.

Fabest


Fabest, äg va? Och grattis till en av oss, Nilda, som fyller år idag! Feliz Navidad.
Ps, ja det är jag som ramlar i slutet. HAHA

Distriktmästerskapen 08

DM är över, äntligen kanske man kan säga? Hur som en helst, en sjukt rolig dag som vanligt och det gick bra för hela föreningen. Cougars rockade och tog guld, Fabest var grymmast av alla och tog guld vi med, helt garrat. Och Eagles... Ja, vi hade liite otur och tog silver, men SM är nära och då sker inga misstag. Innan gör vi ett litet stopp i USA och laddar där också, SM kommer bli tufft kan jag lova. Finns inte så mycket mer att säga förutom att jag är glad över att vara en del av allt det här, att jag är regerande svensk mästare fortfarande känns lagom chill.

Är fortfarande helt slut, som man blir av sånt här. Satt på Pizza hut (mums) i tusen år efter tävlingen och sen kollade vi DM och det var fööör roligt. Mys mys liksom, och återigen trodde jag det var lov. Men icke. Så idag blir det att plugga galet, så jag kan plugga mindre imorrn. Jag är btw förkyld nu också, helvete.

<3 Eagles & Fabest.
(Murkko är så jävla grym)

image142
(Mer bilder kommer inom kort)

DM tomorrow peeeople

Nyss hemkommen från hallen. Ser typ öhm, ja helt okej ut. DM is tomorrow, sjukt egentligen. Men får väl tagga till under kvällen med Mickan och Mellky. MEN, det som stör mig för att det är typ beyond typiskt är att det faktiskt händer något bara för man är uppbokad...

... För vem ringer inte mig på vägen hem och ville sysselsätta både mig och Ella för kvällen och natten? Jo, Dennis. Han hade ju nästan gått upp i rök men nu ringer han minsann, den enda fredagen man faktiskt inte kan. Men det gör inget för han ska bli min nya bästis, garrat hörni.

MEN åter till cheerleading dåra, taggar till med Biggest and the best, sjukt hur pepp man blir. Och imorrn kommer bli en lång men ack så rolig dag. Hörs kanske senare, får se får se!
image141
EM BRONS 07

never forgive, never forget

Godmorgon. Tänka sig att jag vaknade av mig själv för 20 min sen. Sov dock ganska tidigt, så kanske jag blir frisk nivet. Och tänka sig att det är lite bättre, that's what I'm talking about daawg. Fint väder ser jag, förmodligen kallt dock. Ska snart ut med Vimiboy, blir nog en lite längre runda, fint väder är det inte ofta man hinner njuta av.

Efter det ska jag bara chilla heela dagen till kvällen. Då blir det att åka iväg till Botkyrka och fixa i hallen tills imorrn, härligt va? I think so. Sen blir det M-gänget-häng, haha, Mickan och Melissa alltså. Hittills i alla fall, man vet ju aldrig vem som hakar sen lixooom. Jaja, nu ska jag i alla fall bege mig ut så jag hinner till DoOL, äg.

Ps. What can't be forgotten, can't be forgiven.

DM imorrn - What's wrong with being self possessed? Nobody's satisfied with being second best.
image140
Svenska Mästare 07

it's just the end of the world

Back to the place where we used to say
"Man it feels good to feel this way"
... Now I know what I mean

DM - one day to go

Woouupp. Har inte bloggat på länge, för att vara mig, finns dom som är tusen gånger värre, på riktigt. Men då förlorar man mig som läsare och det får den ta helt enkelt. Hur som haver, kände hur jag svävade in på andra spår, jag har inte haft lust att langa något inlägg. Det enda som skulle skrivas skulle vara något som inte är kul att läsa, så fuck it tänkte jag och besparade både mig och er.

Genrep inför DM idag. Det gick helt alright måste jag säga, om inte annat är min hårfärg något att kolla på! Så nu sätter det igång, hela baletten med att förbereda sig och göra sånt man brukar, känns typ som vanligt dåra. Förutom att jag alltid får för mig att det är lov när det är tävling, så är det förstås inte. Den turen sitter man inte på nämligen, bättre att ha tur på tävling om ni förstår vad jag menar.

JAJA, ska inte babbla på för mycket om saker som hänt, who cares lixom. Knappt jag gör ju det. Puss så länge, DM i övermorgon - it's easy if you do it right.
image137
DM GULD 07

.

image136

typiskt onödigt

Provet i engelska var så jäävla drygt, var för mycket att skriva asså. Om till och med Fredrik gjorde tusen sidor på bara några uppgifter är det galet. Skulle lagt till "skoja bara" men gör inte det eftersom att han jämt är elak mot mig. What goes around comes around gullet. Sen så är det någon (läs Annika) som skriver Marc och Mindy med hjärtan i skolan. Är det så du vill ha det, är det så du ska få det, biiiatch.

Blev ingen uppvisning för mig idag i alla fall vilket resulterade i att jag hade på mig dräkten i skolan i onödan. Kände nästan på mig att det skulle hända. Sånt skit händer ju bara mig nämligen, bara mig! Men lika bra det faktiskt, då hinner jag sola och sånt där. Borde egentligen inte göra det, men det här blir last time before D and M.

Sovmorgon imorrn, woho, fest någon? Driiver, puss! Ps, bilden är lite skoj.
image135

with arms wide open

If I had just one wish, only one demand
I hope she's not like me, I hope she understands
That she can take this life and hold it by the hand
And she can greet the world with arms wide open

cheerleading

Ligger i min säng och myser med Maximus, det är ju allt trevligt när man själv är med på det. Har i alla fall läst klart Oliver nu, lycka lycka mina vänner. Är astrött också eftersom jag gick upp tidigare, uusch.

Snart är det dags för skola alltså sen ska jag iväg på uppvisning med Fabest i centralen, om jag hinner dit det vill säga, dom klarar sig nog utan mig annars. Och efter det är det träning ju, känns väl sådär nu när man har ont i halsen. DM i helgen, watch where you step.

image134
(fin pokal visst, SM 07's minnesvärda)

plugg och åter plugg

Okej, har pluggat nonstop - inte roligt. Tog ju självklart paus mellan 20 och 22, det är ju ingen tisdag utan det. Ska plugga ännu mer, dom två timmarna får jag ju ta igen nu vid midnatt, känns sådär laaagom jobbigt typ men det är det värt. En tanke jag hade var annars att sova nu och vakna tidigt imorrn och plugga då istället (eftersom jag börjar kl 13), men det skulle var myyycket skönare att ha det mesta gjort nu. Så ja, får se hur det blir. Ner måste jag i alla fall gå för i min säng somnar jag bara.

Sen så känns det för övrigt som att Oliver Twist är en neverending bok, hur långa kapitel man än lyckas ta sig igenom verkar man ändå bara vara på samma ställe. Sug kuk Oliver, I mean it. Hur som haver, 40 sidor - 3 kapitel kvar. Progress. Sen är ju inte kapitel 1-4 i engelskaboken att förglömma. Shit mannen, vilken lycka när provet är skrivet och härmed svär jag att jag ska bli bättre förberedd, no joke alltså.

Jaja, antingen så hör ni från mig någon mer gång inatt eller så har jag antingen deckat ELLER så har jag skjutit mig i huvudet för jag verkligen inte klarade mer av det engelska språket. Och mja, då hörs vi ju inte mer. Men det där är inte något att skämta om, jag vet. Tjing.

Gynning

Så jävla klockren. (Och snygg)
image133

trött och sött

Nu bloggar jag bara för reklamen till Gossip girl var konstigt lång. Har varit duktig idag med pluggningen men än är det inte över och jag är astrött. Känns som jag har halsfluss också *peppar peppar*. Så det blir inget tränande för mig idag, inte såhär nära inpå DM inte. Får knappt någon sovmorgon imorrn heller eftersom jag måste plugga lite då med. Kommer inte bli frisk på ett tag verkar det som. Fuck.

Okej nu är ju GG slut ändå. Haha, Dan är för cute, me like. Snart är det i alla fall I huvudet på Gynning, jag ska bli som henne när jag blir stor, garrat!

"Jag ville att han skulle känna hur det känns att förlora dig"
image132

förjävla tråkigt

Fan vad tråkigt jag har. Och fan vad trött jag är. Sover aldrig nu för tiden och jag är sååå glad för det för då har jag tid att plugga. Det är det bästa jag vet. Öhrm.

Har suttit i typ tusen år och degat med Marc i väntan på våran Datorkunskap lektion, den älskar vi båda två. Blev ganska mycket snack om kroppar av någon anledning. Haha, soft. Nu sitter jag ju alltså och har lektion i det tråkigaste ämnet som finns så det är ju tur att bloggen finns.

Efter skolan blir det kulturhuset med Ella och där kommer ni hitta mig tills Gossip girl, helvete vilken lång dag. Kommer nog somna ganska tidigt idag, får man hoppas. Låt mig sova förfan (vet inte vem jag riktade det där till, haha).


PUSS, nu ska jag läsa om hur man skapar enklare kalkyler.


just say no?

Hon i Idol som predikade om att inte ha sex nivet? Jag höll med henne lite faktiskt. She made some good points, faktiskt. Sånt kanske skulle behöva här i dagens samhälle där alla har sex med alla. Tycker bara det känns äckligt hur det verkligen är så. Eller är det bara jag som anser att inte ha sex är bättre än att ha sex med alla?

Gah, blir väl typ att vara uppe hela natten idag eller något. Fuck! Men jag kommer säkert inte kunna somna ändå. Fuck, återigen.

There's something very wrong about this
I think you knew all along somehow
image131

sviisch

Shit mannen vad trött jag är. Fick lov att ta två powernaps (40 min alltså) under min läsning eftersom jag bara somnade. Kan inte påstå att jag hunnit med så mycket sen jag kom hem, blää. Hinner med ännu mindre nu när jag ska till centrumet innan träning. Men man måste ställa upp för laget. Jag och Murrko ska sola och käka.

Men jävlar. Nu måste jag ju nästan kuta. Tiden flyyger förbi måste jag säga. Tjingeling på er.

Ps, DM är precis runt hörnet.


måndag efter lovet

Godmorgon. Gud vad pigg man kan vara. Jag visste att jag inte skulle kunna somna men tänkte försöka vid 2 ändå. Så sant som det var sagt, jag kunde inte sova. Läste lite mer Oliver tills det kändes som att jag hellre skulle ramla ner i en container av rakblad än att läsa ett kapitel till. Kanske överdrivet ja, men så kändes det. Så istället degade jag i sängen och det var ju faktiskt inte bättre det. Somnade till slut eftersom jag vaknade.

Vaknade tidigare till och med, som jag sa till mig själv att jag skulle göra. Jag kommer ju alltid sent till första lektionen så jag tänkte komma överdrivet tidigt, och visst gjorde jag det. 20 min till godo. Ska kirra det sista på mitt arbete och sen är det chill i skolan bara.

Jag antar att dåliga saker händer bra människor trots allt, jag tycker synd om dig min vän.

There I go, turn the page. There I go, and I'm gone.

the Grudge

Godnatt hörni. Pizza hut var gott och trevligt, Melodifestivalen var bra idag. Perelli var snygg, Bengtzing gjorde en Mika-Grace-Kelly-rip-off-aktig låt och Björn Gustafsson var söt med sin glögg. Sen kollade vi flix på EM 06 i Oslo, inte bara en ägresa utan ägtävling också, fab 5 var såå jävla duktiga. Det blev en så dålig film som The Grudge efter det, bara för att det är så jävla kul att kolla på skräckisar med Cleo, helt seriöst en av favoritsakerna man kan göra här i livet, you should try it.

Och guess what? Idag ska jag inte läsa något innan läggdags utan kolla på Gilmore girls istället, vad busig jag är. Lovet är over och imorrn är det söndag, the day of rest -nicht.

PUSS
image128

full rulle

Hej och förlåt min dator. Den fungerade tydligen idag så jag ljög lite när jag satt vid min systers dator och klagade på min egna, så datorn; förlåt, jag ska inte anta något sånt igen.

Har varit duktig idag även fast jag vaknade sent. Har läst massor av Oliver, påbörjat och nästan gjort klart mitt historiaarbete (skitintressant btw!) och så har jag skrivit min debatt till svenskan, om rökning. Kanske lägger upp den här bara för jag känner så starkt för det. Kanske kanske. Jag har även tränat så idag har jag typ tagit 18 flugor i en smäll, hur vore det om jag städade också? Tror att det banne mig vore något.

Sen så har jag tyckt att det har varit mysigt väder idag. Mest för att jag myst i min säng med en bok. Jaha, nu ska jag tydligen till Pizza hut med Cleo och Melissa, kommer aldrig bli Beach 08 såsom jag äter, höööhö.

One tree hill

Godmorgon. Asså hur sämst får man bli egentligen? Ställde klockan på halv tolv idag, ändå en rimlig tid att gå upp om man har extremt mycket att göra. När går jag upp? Typ nu istället. Min dator är fortfarande ett mongo så sitter här vid Melissas. Ska upp när som helst igen och läsa och massor av annat. Var bara tvungen att ta lite cola och Ben & Jerrys först, det är kärlek.

Igår var vi girls hos Cleo och kollade på One tree hill och chillade, fan vad kär man kan vara i Chad Michael Murray, känns sådär småtöntigt faktiskt. Observera att jag sett 3 avsnitt av OTH förut, måste ladda ner det nu, fuck. Fick en karta på hur man går en snabb väg till bussen när vi skulle hem men tur att vi inte följde den säger jag. Blev att kolla på massa fina hus på vägen också så det gick jävla fort ändå.

Klockan halv har jag bestämt att jag ska börja studeringen. Så jag får chilla liite i alla fall sådär när man är nyvaken. Ja just det, Marc ringde mig igår också för att kolla läget och så, han är allt gullig han! Jag blev riktigt sur när han tydligen har varit på fester och INTE bjudit med mig. Han lovade att ringa om något skulle dyka upp. Har inte träffat folk på länge så det är nästan läskigt. Haha, äsch, back to normal nu asså, med skolan och allt.

PUSS, vi hörs när vi hörs

RSS 2.0