genomgång

Wo, nästan frisk. Äntligen leva som en vanlig människa. Träna imorrn, woooupppaaa! Johan åkte ut igår i alla fall, något tråkigt. Men jag har börjat hata juryn, Jag tror inte dom vet ett skit om musik, för dom tycker att allting är bra även om till och med jag inte tycker det. Dom får inte vara kvar nästa år!! Men puss Johan, du blir saknad.

Sen såg jag In the land of women, med Adam Brody. Den var seg. Sen sov jag där hos Cleo, gick upp tidigt, kom hem, sov ännu mer, städade mitt rum, duschade och nu ska jag till Nynäs. Där händer typ ingenting, men då har man i alla fall något att göra vetni.

Och just det, ni får ju inte glömma kolla på alla bilder på Cleo som jag lagt upp på facebook, haha! Puss söt.

Hejdåre.

summerlovin'

Åh, jag vill ha sommar!! Så varmt att man kan ha shorts till och med på kvällen och bara njuta av känslan. Sen vaknar man och kollar in det fina vädret i en för stor t-shirt, inte för att det är kallt, utan för att man inte kan gå ut på balkongen helt naken. Åh, jag vill verkligen ha sommar. (Är ju ifs bara några månader kvar tills våren kommer, mys).

börjar tidigt

En grej som gör mig ledsen att när man är inne på sidor som lookbook så finns det tjejer (har inte sett någon kille än) som är typ 11 och 12 år gamla. Jag kanske är världens största tönt men jag tycker det är helt stört hur barn ska bry sig så jävla mycket om en outfit. Det är stört att äldre också gör det, men det har tydligen smittat av sig på dom mindre. Och helt plötsligt har det redan blivit viktigt för dom om hur man ser ut, när man är elva jävla år ska man inte bry sig så jävla mycket.

Idol, som jag inte ens skulle följa...

Kollade nyss på Idolerna när dom sjöng sina låtar. Jag struntar just nu om Alice är kvar en vecka till för jag vill bara ha ut Robin. Hans röst är så jävla tråkig! Monoton genom allt hela tiden. Alice är ifs också ganska samma hela tiden men i alla fall. Ut med Robin. Vore ju väldigt tråkigt om Johan åkte ut liksom, han är ju en rolig människa i alla fall.

En annan kul grej angående Idol är att när Aftonbladet frågade alla idoler vem dom inte skulle vilja möta i Globen svarade alla Kevin, och när dom skulle fråga Kevin kunde han inte säga någon. Haha. Han er så söta!

Beverly hills

... Och nu ska jag kolla på 90210. Det som är roligt med den serien är att alla i den serien jämt vill se så snygga ut. Så dom kör liksom fotomin när dom agerar också. Hur fult som helst. Haha.


Boondock saints

Till att börja med, LOLLO; Ja, Burke. Han är ju helt smart, mogen och liksom lugn på sitt sätt. Skulle vara kul att chilla med honom en kväll! Det är ju inte som att jag sitter och säger att han är snygg, haha.

Hur som helst. Igår var det en mysig dag med min Viktor hela dagen också, faktiskt inte ofta det händer. Jag med mina träningar och allt, men äntligen. Sen såg vi The Boondock Saints, den var ganska grym faktiskt. Det är ju något visst med irländare också så den gillar jag. Två bröder som är trötta på kriminella människor så dom bestämmer sig för att döda varenda en. Dom hjälpte gud med det (dom är ju från Irland och troende), dom sa en cool bön varje gång dom dödade någon (under bilden).

"And sheperds we shall be, for thee, my lord, for thee.
Power hath descended forth from thy hand
Our feet may swiftly carry out thy commands
So we shall flow a river forth to thee and teeming with souls shall it ever be. 
In nomeni Patri Et Fili Spiritus Sancti"

gulligull

Nä, blev förresten inget centrum. Lika bra det kanske, så slipper jag frestelser. Istället sitter vi och är tjuriga på varandra. Haha, gulligull.

Ska få upp Melissa snart också, damn it.

Grey's obsession

Hej! Har fortfarande inte hänt något spännande i mitt liv. Förutom att jag blivit fett med förkyld, men det blir bättre! Har tagit hand om mig feett mycket. Igår såg jag och bebis Mirrors innan läggdags, den var typ stressig men bra. Snart ska vi till centrumet, han ska handla.,

Ps, jag tycker om Grey's jättemycket! Vill kolla på det jämt...

otagg

Jag kom ju på att jag glömde bort Ron Weasley i min lista. På dom jag skulle vilja dejta of course. Men det gör inget, jag skulle kunna gifta mig med honom på en gång bara. Så ingen skada skedd. Och nej Cleo; det är du som älskar Channing, inte jag...

Snart Nynäs, så jäääävla otagg på resan!!!!!!!!!!!! Vill bara gråta nästan.

har man tråkigt så har man!

10 ÅR SEDAN:
Då var jag 8 år och gick i 3:an tror jag. Tillhörde det coola gänget i skolan och visste om det. Konstigt eftersom jag inte såg ut som en av dom coola. Började låtsas att jag var Amanda i Melrose place.

5 ÅR SEDAN:
15 år. Väldigt ful och helt ovetandes om det, gillade att göra mig ännu fulare också (ovetandes om det med). Nadia var den jag chillade med från vad jag minns. Sommaren tyckte jag om. Det var då jag började gilla killar och bli kär och blabla. Jag var efter ja, men jag var ju inte attraktiv. Då låtsades jag att jag var Kelly i Beverly hills (haha, skämt alltså).  Cheerleading blev ett intresse och jag blev mer och mer rolig!

1 ÅR SEDAN:
17 år, relativt lycklig och helt kär. Det var då jag fattade vad kär blev på riktigt. Jag chillade i Eagles och tränade massor och gick i världens bästa klass. Skolan var kul och livet lekte.

Igår:
18 år. HAHA! Var bara tvungen. Då tränade jag och gjorde illa mig lite, degade hela kvällen framför tv'n och Grey's samt i sängen med Viktor. Mysdag allmänt.

5 SAKER JAG SKULLE GÖRA MED TIO MILJONER KRONOR:
Shoppa shoppa shoppa, köpa en fräsch lägenhet samt inreda den fint, åka till USA och vara där hur länge som helst, resa runt till alla mina ska-åka-till-nån-gång-ställen, shoppa.

5 FAVORIT FILMER:
Dagboken, P.s I love you, She's the man, Disturbia, Gladiator

5 FAVORIT TV PROGRAM:
Gossip girl, Grey's anatomy, Heroes, Prison break, OC

5 FAVORIT SAKER:
iPod, mobil, parfym, dator och cola

5 FILM/TV KARAKTÄRER JAG SKULLE DEJTA:
Seth Cohen, Gerry i P.s, Jack Sparrow, Noah Calhoun, Preston Burke

dödödödö

Aaa just det. Jag sitter här och tycker fucking synd om mig själv, börjar ju bli förkyld. Är ju så jävla arg för jag är ju en sån som hellre dör än är förkyld. Eller inte dö, men jag är hellre sjuk på riktigt, inte jävla på låtsas sjuk. Allt är ju Viktors fel förstås men så nu måste jag ladda upp med c-vitamin osv osv. För att förhindra det som komma skall. FAN! Skjut mig. Do it. Sen har jag ju ont i axeln, den kan man inte ha på många sätt nej... Så varsågod, tyck synd om mig :)

anti-vinter

Vilket jävla bajsväder. Jag gillar inte vinter alltså. Och inte fick jag mycket sömn heller, det suger. Men lunch med bebis så blir det väl värt det. Känner mig sådär extra snäll mot honom nämligen såå.

Ska snart iväg på stuntträning sen hem till Nynäs. Ja, nästanhem i alla fall. Blir mys, jag planerar lite surprise. Är ju snäll som sagt.

För övrigt så är Grey's fett med bra nu när man kommit in i det, jag var lite skeptisk i början men inte längre. Bara så ni vet. Grät ju några skvättar inatt med Melissa, och nyss. Det ni.

kort sammanfattning

Hej. Har inte mycket att säga förutom att Viktor är typ sötast, finast & bäst i världen. Och att jag typ stukat foten och fuckat upp axeln. Allt för Peter.

Tackohej, nu är Grey's färdigladdat.

Ps, jag började följa 90210 ändå, so shoot me.

... dagens ungdomar

Godafton. Singing bee var bra och rätt person vann, kan även tycka samma om Idol. Även fast det inte skulle skadat om Alice eller Robin åkte ut. Men hellre Anna än Johan, han behövs typ. Viktor ligger redan och sover förstås, jobb hit och dit, vuxen man kan vara då. Sitter här nere helt ensam, buhu. Imorrn ska jag på något kalas (?!) med Viki, träffa släkten är väl kul......

En rolig grej är ju när "jag har pojkvän" inte fungerar på folk längre. "Han behöver inte veta något" eller "variation skadar inte" får man till svar. Fyfan för dagens jävla ungdomar. Är folk verkligen såå jävla otrogna att man tar för givet att man kan hooka upp med någon som är upptagen? Vem gör så ens? Inte jag i alla fall, och det får man säga minst tio gånger om. Jag skulle ju inte vara tillsammans med min bebis om jag ville träffa andra. Fatta!

framtiden

Fredag! Fast för mig spelar det ju ingen roll. Ska snart klä mig för träning och så. Ringa mammi snart också. Ikväll ska jag dega hemma framför Idol och Singing bee, som alltid. Viktor kommer kanske och sover sen, hoppas jag i alla fall, med honom kan man inte veta. Kanske ska försöka komma på någon framtidsplan också. Vore ju något! Alla är liksom på väg nånstans, och inte jag. Även fast jag inte vet vart jag ska vill jag ha någon aning, och det nu!

Mm, där fick jag något att tänka på. Men första steget är ju köpa klänning (och förhoppningsvis halsduk) och sen träning. Sen kan jag tänka på min framtid, hej!

det finns gränser

Kärlek i all ära. Men grejen med dig är att du har förlorat allt, som folk ser det, det du fortfarande har kvar kommer försvinna lika fort som du själv försvann. Det är bara en tidsfråga. Just nu kanske du är i sjunde himlen och skuttar från moln till moln. När molnen försvinner och du faller ner... Vem kommer att fånga dig? När allt är sagt och gjort kommer du att vara ensam och du kommer att få smaka på din egen medicin när alla vänder ryggen till. Precis som du en gång gjorde. Folk kommer att svika dig, utan att bry sig. Precis som du en gång gjorde. Då är frågan, kommer det att ha varit värt det? Kommer det att ha varit värt det även efter allt har brunnit upp och blivit till aska?

sågen

Idag var jag på bio med Cleo och Melissa, vi såg Saw 5. Lite mindre störd än vanligt men den var ju inte så dålig som jag var förberedd på. Hmm, kanske därför den kändes bra?! Hur som helst...

Blev ju en tidig morgon idag, hade lite ärenden i ottan. Så ska snart sova. Fast ser ju nu att klockan är två! Trodde knappt jag skulle orka hem efter bion. Nåja. En god nyhet är att jag äntligen hittat en klänning som jag och mina tuttar kan ha utan några större problem, SAMTIDIGT också till och med (haha), jag frågade mamma snällt om jag kunde få den och chockerande enkelt var svaret ja. Jo jag tackar. Ni kommer se mig strosa runt i den vill jag lova.

no babies allowed

En grej bara eeeh; Man ska inte skaffa barn för det är gulligt. Kom ihåg, det är för alltid.

no babies allowed

En grej bara eeeh; Man ska inte skaffa barn för det är gulligt. Kom ihåg, det är för alltid.

The Beatles

Åh herregud. Här sitter jag och lyssnar på gamla låtar. Tänk om det slutar med att jag blir en sån där konstig människa som dyrkar Paul & John i sena dagar, speciellt när dessa inte var födda när dom ens var störst. Visst, Beatles i all ära och dom kommer alltid vara lika enorma inom musik. Men sådana personer tycker jag helt enkelt är konstiga just för att dom aldrig riktigt varit med om deras storhet på riktigt. Mamma förstår jag, hon var ju där. Det var inte jag. Fast å andra sidan är det aldrig fel att älska några låtar som ändå aldrig kommer dö ut. Men på ett sätt känns det fel att idolisera dessa män som förändrade musik för förstår man dom egentligen på riktigt? Eller så slutar jag tänka på konstiga saker...

serier lugnar

Är helt slut. Träningen var i Lunda så mer behövs inte sägas. Blev ju väckt ganska tidigt av Viktors familj och vänner som tillsammans hade bestämt att börja ringa honom sen klockan 7 imorse, med ungefär en kvarts mellanrum varje gång. Jag säger ju det, palla vara populär!

Så ikväll är det deg för hela slanten! Gossip girl är på nedladdning och under tiden får det bli Grey's. Har ju numera 3 avsnitt av Heroes så får ta mig en titt på dom, litet marathon som förr i tiden. Mys! Att jag ens har tid att följa så mycket som jag gör, stressigt värre.

Puss.

pulp fiction

Godafton. Har precis kollat klart på Pulp fiction, eftersom det är en sån kultrulle man inte kan missa. Fast jag läste nånstans att den är överskattad och att man inte måste se den innan man dör, typ som det där med att åka till Thailand, det behöver man inte göra heller. Så ni vet.

Viktor ligger och sover sedan en timme in i filmen (don't worry, han har sett den förr) och snarkar som att han vore full, söt. Så jag chillar på datorn helt ensammen och dricker citrus-Fanta. Imorrn ska jag nog med Virkko när han surfar, sen ska jag nog titta förbi på Melissas träning.

Hur som helst. Ska väl krypa ner i sängen och snarka ännu högre, nu är det krig. Jobbigt för hans grannar må jag säga.

rädda djuren

Melissa; läs inte det här!

Jag förstår inte hur det kan vara lagligt att ha sex med djur. Dom kan inte säga nej, dom kan inte framföra sin vilja med ord. Man menar att om man stiftar en lag för djursex så är det som att stifta en lag mot en sexuell läggning. What?! En ledamot i riksdagen tog upp den där motionen och endast 6 personer var för. Det är helt sjukt. Veterinärer kräver en lag mot djursex då dom får se massor av djur som kommer in och lider pga övergrepp, dom flesta överlever inte ens av skadorna. Sen läste jag om en tjej som föder upp djur och tränar dom till porrfilmer, störd kvinna. Och för att inte glömma en stackars tjejs ponny som dog av övergrepp då någon hade brytit sig in i stallet. Herregud, vad är det med folk? På ett sätt känns det här värre än en vanlig våldtäkt. För djuren kan inte göra ett skit.

nakenfis

Idag såg jag något sorgligt. Jag gick in på en tjejs blogg, som jag då och då väljer att klicka in på. Där står flickan (observera flickan) i... Ja, ingenting. Jag märker att sängen bakom henne har något sorts lakan som är i barnklassen, alltså sådant som barn skulle välja att ha i sina sängar. Och där står hon, spritt språngande näck förutom något litet som täcker det allra allra heligaste. Det fick mig att tänka och framför allt bli upprörd. Varför beter sig barn på det här viset? Varför vill alla växa upp så fort? Och sen när blev "barn" något dåligt?

Just nu skulle jag vilja säga något i stil med väx upp förfan! Men märker hur det skulle krocka med resten av mitt budskap. Så jag avslutar med; kära barn, SKÄRP ER! Stay kids.

cheerkväll

Igår var en trevligt dag/kväll. Med undantag för den mysigt trånga tågresan dit. Jag och mina vänner måste ha varit dom enda svenska där, eller i alla fall såg vi ut som det. Uppvisningen gick bra, sen var det fullt hus hemma hos mig; Nilda, Melissa, Cleo, Cecilia och Mickan. Viktor var också där, fast sovandes i mitt rum. Cheerkvällar behövs ibland. Blev läggdags runt fem vilket resulterade i att jag vaknade vid två idag, men det gör jag i alla fall.

Snart kommer Viktor hit. Ikväll vet jag inte vad som händer riktigt, jag får väl ta och återkomma om det. Bra bra! Förresten, är det bara jag som tycker att Julmust och Julmust light smakar nästan likadant?

first day of my life

Hej. Nu är jag pigg, glad och redo för det mesta. Känns som att jag inte sovit ut sen helgen och mitt jobb på mässan, vilket har varit lite sant. Men nu har jag banne mig gjort det! Så snart ska jag börja ordna mig till uppvisningen och bara vänta ut tiden. Vaknat på rätt sida kan man nog säga. Ha en bra dag, jag bjuder på en låt som går runt runt i huvudet. Den är söt.

This is the first day of my life, I'm glad I didn't die before I met you

lugnt lugnt lugnt

Gud vilken skön lugn kväll. Degat med Grey's och såg på 90210, det var väl sisådär. Kändes typ för ansträngt men den kan nog säkert funka ändå, just för att lite gamla karaktärer är med (bl.a Kellys och Davids lillasyster som är föör söt). Bara det att jag har väldigt lite tid att följa en till serie, men jag älskar drama såå får se.

Gick ut med Vincent och Nadia när hon kom förbi, länge sen man träffade henne så det kändes trevligt. Hon sover här också, dock har hon gjort det sedan klockan tio när vi kom in så det räknas ju inte. Så jag har myst (mysit, hur säger man?) med mig själv. Fast nu har jag Maximus vid min sida. En stand up kind of cat.

Imorrn är det uppvisning och sen är det mys med Cleo. Jag är ju hemma själv från och med idag så man får passa på att ha folk här. Kan dock inte garantera att det är här jag kommer vara på lördag. Melissa kommer leka rövare...

Men jag erkänner att jag älskar orginalet!

snyggt

MEN JUST DET. Jag och Viktor såg på Jakten på lycka härom natten. Den var verkligen bra. Riktigt fin film! Och om jag ska lita på mina ögon tror jag minsann att sonen hans blir ett riktigt snyggo som stor.

Appropå snyggon så visar Bow wow upp sig allt mer i Entourage. I like. Och är det tatueringar jag skådar på hela hans armar? Svar: Ja, det är det. Sexy.

Yippie-yo-yippie-yay

tillbaka!

Det var inte igår. 2 dagar sedan säger min översikt. Har varit tvungen att ordna upp livet kan man säga. Fast nä, har dock tänkt igenom saker för mycket och ville inte förpesta internet med dom.

Men här är jag och har kommit i underfund med mycket. Det var väl bra? Jag vet. Hur som helst, har kollat på en film på mig när jag var 2, 3 och 4 år. Det är så roligt! Melissa är också med och hon såg ut som Simple Jack då (jag ser exakt likadan ut fyi), hysteriskt kul. Fick en sån stor önskan att bara kunna uppleva den tiden igen. Nästan så man vill gråta.

Jag har för övrigt försökt få tag på en bild på min framtida frisyr vilket visade sig vara helt jävla omöjligt. Och så har jag laddat ner den där nya Beverly hills serien, får se om den är något att hurra för. Inte mycket mer händer i mitt liv, puss.

Schnygg.

addiction

Inte mycket som hänt, men ändå så har det det. Jaja, inget att ta upp. Jag måste bara hitta tillbaka och komma över, mer säger jag inte men det är den största anledningen till att jag inte skrivit som vanligt, för er som det intresserar. Träning ikväll, blir sköntis faktiskt.

För övrigt så är det förundransvärt med människor som ägnar sitt liv åt en person. Glömmer allt som är det minsta uns "en själv" och för vad? För en som den inser inte gör samma sak tillbaka. Så är det, och det märks försent och då finns det ingenting kvar förutom ett skal. Det är sorgligt när folk inte kan veta vem dom är och hålla kvar vid det.

Ps, Kanye är king.

allt detta shit om Obama

Bara för att informera. Nu är jävla mässan äntligen över. Jag & Jos är riktiga krigare och man kan inte vara annat än fucking stolt! Idag fick man till och med gå tidigare, vilka var kvar? Jo, ni kan nog gissa.

Stört att jag är uppe nu faktiskt. Blir väl så ibland helt enkelt. Måste också påpeka hur grymt irriterad jag blir på folk som menar att Mr Obama bara vann för att han är svart. Förstås vet dom insatta bättre så dom andra kan ju bara läsa på sig innan dom menar att man väljer president för det mäktigaste landet bara för han har en minoritetsfärg på huden. Ja för liksom, ingen vill ju att barnen ska få bra utbildning, alla likadan bra vård som är billig och att miljön ska förbättras (för att nämna några saker), alla vill bara ha en svart president. Mmm visst, så är det säääääkert. För mig så känns han som den hjälte USA behöver just nu.

... but you don't succed

Jag pallar inte. Hej.

behöver min sömn

Lite piggare idag men sömnen räckte inte på långa vägar. Kunde inte somna på flera timmar, förstås. Ska bli så skönt att sova ikväll och bara sova ut imorrn. Längtar tills träningen och allt sånt är över så jag bara kan lägga mig och .

Det jobbiga inatt var att jag gick och lade mig typ runt tio och var riktigt trött, men kunde inte somna för alla tankar. Så då kontaktade jag personen som bringar mig dessa tankar nattetid. Och då var det diskussion till sent och sen somnade jag kanske runt två i alla fall. USCH. Måste jag ens påpeka att jag grät flera gånger i ren panik? Men visst, är man van att sova 12 timmar per natt är förstås 6 timmar alldeles för lite.

Vi hörs.


dissn

Fuck it. Mitt återkommande alltså. Jag ska inte göra något alls nu ikväll. Viktor åkte till Örebro istället. Kul inte. Så då ville jag inte träffa någon heller för jag blev helt ledsen (Typ? Någon konstig känsla i alla fall). Men förstås för fler anledningar som bara jag förstår som vanligt. Mitt eget fel kanske, fast samtidigt så kanske inte...

Så nu vet ni. Ha en bra kväll, det lär nog inte jag ha, det blir aldrig så när man är irriterad, så ska sova så tidigt jag kan.

dag 2

HERRE! Seg jävla dag idag. Berodde väl mest på tröttheten, frånvaron av alla från dag ett och bristen på folk som ville kyla ner sina varor. Lunchen var ju då dagens höjdpunkt, hallelujah för den. Äntligen hemkommen i alla fall och vet inte vad fan jag ska göra nu eftersom Viktor enbart kan vara spontan och inte säga om han ska träffa sina homies i staden eller inte. En planerad kväll skulle inte behöva vara så osäker som en spontan. I'm just saying...

Sista dagen bland kylskåpen imorgon. Och jag är sååå glad för en timmes sovmorgon. Om jag fick pengar i egen ficka, skulle jag aldrig klaga på varken tidiga mornar eller segt arbete. Det ska ni veta! Efteråt är det träning. Note to self: köp redbull.

Jag återkommer om kvällens händelser senare. Förhoppningsvis inte alltför sent.

hello gorgeous


Bosch är bäscht

Hej. Dagen var fan inte så hemsk som jag trodde. Inte mycket jobb alls och ganska roligt där, skönt. Men imorgon är det inga av mina vänner där, får försöka hålla mig till Jos. Då ska jag banne mig sälja kylskåp till förbannelse, det är inte egentligen det vi ska göra, men det är roligare typ. Det som är bra med den här mässan är att man får provsmaka massa gottis! Jag köpte till och med en bröllopstårta som något proffs gjorde på scen, med 150:- rabatt of course.

En ny lång dag imorrn. Jisses! Hoppas den flyter på fortare än idag. Det är inte en nådig längd alltså. Kanske ska vidare efteråt också. Viktor med flera. Säkert trevligt. Och mer säkert kul med tanke på hur trött jag kommer att vara.

Ps, har massa roliga bilder från mässan också och ni SKA få se dom sen.

trrrött

Jag säger som Viktors kusin; jag är trrrött. Och gör en fin gest med armarna.


ideal och fusk

Kollade nyss runt i bloggar och ser massor av fel på deras bilder på dom själva. Dom har gjort ett bra försök till att få dom att se smalare ut, men jag, jag kan se hur dom har gjort och vad dom gjorde fel. Uppenbarligen, eftersom jag ser att dom faktiskt inte är så smala. Det är nästan så att jag kan se hur stora dom egentligen ska vara. Det är sorgligt tycker jag. Visst, jag tycker att det är fint om man är lite på den mindre sidan, men dom som inte är det är ju inte fula heller. Jag menar, titta på mig (HAHA). Det är ju egentligen bara något som man kan föredra. Varför ska man om man inte är liten försöka få en att se mindre ut genom att sudda ut vissa kroppsdelar som sticker ut lite för mycket. Acceptera hur man ser ut är väl bättre det än att trixa och fixa sig sanslös på en bild? Visst, man kan få vara missnöjd, men man kan inte få ta bort/sudda ut delar på ens kropp. Ska man göra det kan man väl i alla fall göra det så att det inte märks.

Sen så måste jag ju bara säga. Det spelar ingen roll hur stor man är, bara man har rätt storlek i sina kläder. Då kan alla se bra ut. Och det är ju bra? Om man nu ska bry sig om sånt...

Ps, jag önskar att jag skulle kunna lyssna mer på mig själv.  

just det, Harry

Jag köpte två nya böcker också eftersom jag är klar med Sex som jag vill ha det. Nu fick det bli Stella & Sebastian och Alla var där. Innan läste jag ju Att älska som en porrstjärna. Men nu på bussen hem så slog det mig. Harry Potter. Fan vilken tom känsla jag fick, det är en enorm saknad som jag på något sätt förträngt. Jag tror inte att jag förstått att det inte kommer några fler. Det är som att jag väntar på nästa, jag har till och med kommit på eventuella fortsättningar. Men det förstås, om nu Harry skulle ha sitt slut, så blev det ändå det bästa. Best for the best.

Vanliga böcker liksom - vart finns magin?!

kallt kallt

Igår åkte jag till Nynäs så jag kunde kolla på nya Prison break. Och förstås, vara med Viktor. Kom hem nyss och fryser tamejfan ihjäl. Först fick jag vänta på tåget i typ 25 minuter, sen var bussen i Tungelsta sen och där väntade jag en kvart. Det var nollgradigt och jag hade converse, need I say more?

Snart ska jag åka och köpa lussekatter och kanske lite B&J's. Mamma ska göra bakad potatis idag, mumma! Känns som jag äter väldigt mycket, men så är det förstås inte. Måttliga mängder givetvis... Oftast i alla fall. Kanske jag har tid för att sedan ligga i min säng och göra ingenting? Sådär passande eftersom jag ska jobba imorrn. Nio till tjugo, kill me.


en kärlek till en annan

Nu sitter jag och velar som fan. Ska jag kolla på Gossip girl nu innan träningen eller raka mina ben i lugn och ro? Dom är inte så lena för tillfället, skulle kännas snällt att göra något åt det, för min bebis skull. Fast å andra sidan är det stört spännande i GG och vem vet när jag kommer ha tid att kunna se det sen? Ja, där sa jag det. Hello Blair, what will you be up to this time?

PUSS.

B Obama

Hell yes. Jag har suttit uppe och det har varit värt det, skönt. Om jag bara bodde i USA...


late night

Jag trodde minsann att F & F skulle göra en lite roligare vaka. Men dock är dom andra tusen gånger segare så roligare än såhär kan det nog inte bli. Fast förstås, stundvis spännande är det nog, när dom berättar staternas beslut. Hittills så leder ju Obama och inte många poäng saknas för att han ska få styra landet. Låter bra, men det är inte över förrän det är över. Jag är megatrött måste jag säga men jag håller mig uppe förfan. Viktor ligger bredvid mig och sussar sött, han slocknade nyss.

Det var en liten update. Sen vill jag ju påpeka att jag jättejättejättegärna vill ha jobb. HELVETE! Nu ska jag ljuga lite, så kanske man får mer napp. Hoppas hoppas. Men skitsamma för mongosidan fungerar inte, jag säger ju att det verkligen inte är meningen att jag ska ha jobb. Kul grej. Jag skulle ju vara den bästa jävla arbetarn också om man tänker på hur mycket jag älskar pengar...


Go fight win

Nu ska jag och Melissa åka och köpa snax. Tror att Virkko kommer senare. För snart banne mig blir det politik så det skriker om det. Go Barack, GO! Obama Obama he's our man, if he can't do it no one can! WOOOOOO!

Om jag var lärare skulle jag ge i läxa att kolla på valvakan.

the D-day

Filmen var inte alls bra. Men om ni gillar vampyrfilmer... Ja, så kommer ni inte gilla den här i alla fall. Den var för full med dålig så att det inte fanns plats för mycket mer.

Har inget mer att säga egentligen förutom att idag är ingen vanlig dag. Inatt så blir det ju en ny president i US and A, och jag som blivit så insatt ska banne mig sitta uppe hela natten och följa valvakan. Obama for change damn it! Men först är det stuntträning och sen får jag se vart jag spenderar min valvaksnatt, hemma förmodligen.

Sen mååste jag ju bara tillägga; I got the power...

svenska vampyrer

Long time no see. Det har nämligen varit träningar, Nynäsresor, vara med Cleo, Nynäsresa, vara med Viktor, Nynäsresa, träning igen osv osv. Ni förstår nog. Det roliga är ju dock att när jag var hos guldpojken härom dagen(kvällen/natten) så umgicks vi inte ens. Han var i sitt rum och trixa med datorn, jag i vardagsrummet och kollade tv, han kom en stund och kollade klart på en film med mig, sen gick vi till hans rum och kollade en annan film, sen satt han och spelade på datorn och jag på hans nintendo, sen sov han och jag kunde inte somna så jag gick och lade mig i soffan och somnade där. Så där var det inget umgänge, för vi pratade nästan ingenting ens känns det som. Morgonen därpå satt han vid datorn och jag sov tills jag skulle åka. Knasigt.

Jag har sovit tolv timmar inatt. Helt skönt. Ikväll, eller typ nu ska jag på bio med Cleo. Hon ville se Låt den rätte komma in, eller vad den nu heter. Svensk vampyrfilm, kul. Efteråt åker jag vill antingen hem eller till Nynäs, det är ju ändå där jag har min glass och min kärlek.

Pussis.


RSS 2.0