flick serier

Top model ägde idag. Äntligen säger jag! Very happy med final 3:an, hoppas på det bästa nu i slutet, känns som att det är jag som är med i tävlingen haha. Jösses...

Nuuuu ska jag duscha och sen kolla på Gossip girl, kan verkligen inte hålla mig. Om jag känner Blair rätt har hon mycket att göra nu och det mååste man ju se. Vad kommer hända?!

PUSS.

planer

Hej. Jag sov fett gott inatt, bara för jag var så trött. Är fortfarande trött nu dock men har inte riktigt vaknat upp än. Ska snart gå iväg till centrumet en snabbis. Verkligen bara fram och tillbaka och köpa färg. Sen ska jag boka tid för vaxning. IH, ska nog bli jävligt skönt. Efteråt det vill säga, tror att det är mindre skönt när det väl sker.

Sen är det träning ikväll, jippie. Och efteråt så är det Top model och Desperate Housewives. Sen går jag väl ut på promenad som vanligt. Mys! Sen sover jag och dagen efter är det onsdag = en vecka kvar till bebis. Oj, lät som att jag är gravid och ska föda om en vecka. Men jag gör om. Sen sover jag och dagen efter är det onsdag = en vecka kvar till älskling. Så, lite bättre.

På torsdag ska jag träffa Sabrina också, mys. Och i helgen blir det nog party. Ska jag försöka ordna till i alla fall, om inte på krogen så på något annat ställe. Så det lär ju flyta på. Sweet.


it's a rich mans world

Idag fick jag förresten lite saker av mamma. Lite strumpbyxor, min efterlängtade vackra kjol och min kära Pippi Långstrump halsduk. Snällt av henne. MEN, blir alltid lika upprörd av hennes köpa-gränser, som oftast kommer från ingenstans. Liksom what? Ge mig ALLT jag vill ha istället. Men hon lovade mig det senare, tolkade jag det som eftersom att hon inte sa emot när jag sa "Men det är lugnt, vi kan köpa det någon annan gång istället". Önskar att jag hade samma pengasumma som jag hade hela sommaren, that was sweet. Det finns inte så mycket mer som gör mig lycklig förutom pengar och att spendera dom. Det är ganska patetiskt. Jag borde ju bli tvångsskickad into the wild (bara för att jag nyss såg den filmen) och lära mig att det finns mer än bara materiella ting. Men det lär ju ta ett tag. Jag är den jag är liksom, och man kan ju köpa lycka oftast (med rätt summa pengar).

Nu ska jag ut och gå.

bebis

"Nu vill jag hem och pussa dina läppar"
Jag verkligen saknar dig min fina guldpojke.

(I need you)

London

Men asså ååh. Jag läste bloggen som Claudia gjorde när Engelska C skulle åka till London. Där fick vi alla skriva inlägg och sånt där. Så läste jag den nu. Jävlar vad roligt jag hade där, spenderade mycket tid med Roy där kom jag på. Fast var ju mycket med resten av Nynäsbarnen också, roliga människor. Och vilken mysig stad det är, trots storleken och invånarantal. Jag vill tillbaka really really really bad! DAMN IT, jag ska åka dit snart. Först ska jag ordna pengar på något sätt och sen stoppar inget mig. Typ...

bad night

Usch, jag sover verkligen jättedåligt nu för tiden. Undrar vad det beror på. Och varje dag känns bara konstig. När en ny dag kommit, känns den lika konstig. Känns som att allting har blivit så planerat för mig nu dom här dagarna bara för att jag vill kunna hålla mig sysselsatt, är lite stressigt att tänka så, stressigt att spara på mina serier och filmer som jag laddat ner. Jag som mår såå bra av stress. Vad skulle jag göra utan träningarna? Ja, det vet jag inte.

Kom i alla fall in med Vimiboy nyss, tänkte gå värsta långt med honom idag, men är så jävla trött så det fick bli den vanliga lilla rundan. Nu ska jag kolla på Våra bästa år, där händer det alltid något.

Puss.

here it comes

Det här inlägget går ut till en vän. En vän som en gång var halva jag, såsom jag var halva hon. En vän som jag var tvungen att berätta varenda liten sak för. En vän som också hon var tvungen att säga varenda detalj till mig. En vän som jag fick sms av eller sms'ade så fort våra vägar skildes åt. En vän som jag träffade varje dag och gjorde jag inte det saknade jag henne. En vän av dess like som jag aldrig stött på innan. En vän som jag klickat med på ett sätt jag inte klickat med någon annan. En vän som jag jämt tänkte att vi är som handen i handsken för varandra. En vän som många sade gjorde mig gott, och att jag gjorde detsamma för henne. En vän jag kände lika bra som mig själv. En vän som var oslagbar och vi var oslagbara tillsammans. En vän som förstod precis allting utan förklaring. En vän som jag gått igenom mycket med. En vän som jag alltid älskat. 

Vägen, som jag trodde att vi alltid skulle dela, delade på sig. Allting ovan är fortfarande sant, för mig. Om det inte är presens så är det ändå något som faktiskt har ägt rum och det håller jag nära hjärtat. Med vänner så försöker jag pricka i kraven som finns här ovan, det är inte många som lyckats. Inte ens en. Jag kanske har för högra krav, brukar jag komma på mig själv med att tänka. Det är väl kanske bara du som kan pricka i alla. Oavsett vad som har hänt förut i landet längesen eller vad som kommer att hända nu, så kommer jag alltid att finnas där när du behöver mig, precis som jag alltid har gjort. Och om vi inte hittar tillbaka in på samma väg så kommer jag i alla fall minnas dig som den bästa.

Those were the days...

snålerier

Prison Break är förjävla spännande just nu, I must say. Dock längtar jag såå efter nästa Gossip girl avsnitt, ge mig! Det enda jag har kvar nu är ett avsnitt Heroes. Men imorrn är det en ny vecka vilket innebär nya avsnitt, wiho! Annars så får jag minsann ta och kolla på filmer. Själv. Kommer kännas lite udda, men Harry Potter kommer bli grymt, kollade på snuttar nu och vill bara se hela!! Ja, jag har sett den men det har ju gått sisådär ett år. Men den är lång och jag ska nog inte vara uppe hela natten heller så den får komma till användning någon annan kväll.

Kanske ska lyssna på musik och spela harpan, som jag gjorde hela natten igår. Det var rätt mys ju. Ja så gör jag nog, sparar på mitt andra och mer underhållande tidsfördriv. Ofta man måste snåla med sina serier!? Jisses.


Mr Depp

Weeeell well. Aren't you the hottest being that ever excisted?

Johnny älskling

Nu har jag laddat ner filmer. Sånna som man typ borde ha sett. Bland annat Into the wild, Kung fu panda, Sleepy Hollow och What's eating Gilbert Grape. I dom två sista är älskling med så där blir det något fint att kolla på annars. Just det, håller på att ladda ner Harry också. So I'm set for 10 days. Johnny Depp är nog den vackraste, för han är snygg när han är som risigast också, hur många är det liksom? Precis.

krigsdröm

Godmorgon. Bara för den där filmen jag såg så drömde jag att jag var med i Vietnamnkriget. Jag skulle lägga mig i bakhåll (helt ensam) men då var det en där så fick jag döda honom med en penna. Sen kom Baywatch crewet och var på Vietnams sida så det var kört för mig...

Förra inlägget var faktiskt halvt på skämt (men inte helt). Jag hajar ju att han hellre har kul på sin semester än att höra av sig jämt och ständigt. För så pass dålig har han inte varit på det. Men jag har ju så tråkigt så det känns ju tusen gånger värre. Nåja, nog om honom tycker jag, ingen bryr sig ju förutom jag.

JAG VILL TILL LONDON! Jävla Blondinbella som är där. Jag blir ju sååå avis. Fan fan fan.

sur på kärlek

Was? Schlafen? JETZT? Nejdå. Lite tidigt för mig. Är dock lite sömnig men det känns typ onaturligt att somna innan klockan två. Jag har ett problem, I know. Är samtidigt lite sur och irriterad. Min guldpojke är inte så perfekt jämt, som man kanske tror. Eller det är han väl då... Fast jag är så sur på att han är för upptagen med att ha kul och umgås med sina bästa vänner (vad fan är det liksom!?!), så han inte kan umgås med mig på varken sms, telefon eller msn. När det jag är upptagen med är att tänka på vad han gör. Nej, blä på det! Och när jag säger att jag önskar att jag var där och blabla. Vet ni vilket svar man få? "Saknar dig med, men vi ses ju snart, *barnförbjudet*". SNART? Eh okej visst, det är snart för honom som inte ens vill åka hem därifrån. Pucko, för mig är det ju allt annat än snart eftersom jag degar hemma dag in och dag ut. Känns det som i alla fall.

Så jag är sur, det är därför jag inte tycker om att tycka om andra. Ni kan nog gissa vem som inte ska få några fler sms eller bilder av mig (på ett litet tag)? Japp, sånt är livet.

Tropic thunder

Idag såg jag Tropic thunder (och inte den tänkta Mirrors), med några av mina humorfavoriter Ben Stiller & Jack Black. Svårt att se Ben utan hans vanliga roliga gäng men det funkade ändå. Filmen var väl helt okej men jag kunde ha skrattat fler gånger med tanke på vilka som är med! Nåja. Om man är rolig så kanske man ska se och uppskatta den, så det så. Måste ju faktiskt säga att den roligaste av roligaste (typ) Will Ferrell sa någon gång att han stör sig på att folk tror att komedi är enkelt att göra. I'm with you Will, för det är svårt att göra det bra. Precis som allt annat. Boom.

I wanna be them

Hej. Jag är så jävla avundsjuk/svartsjuk just nu. På vem tänker ni? Ja, då är inte frågan vem utan vad (om man bortser från Holm, Mackan, Olav, Jocke). Utan jag önskar att jag just nu var Fuerte fucking ventura. Eller... Någon av människorna också kanske, jag är inte så kräsen över vemvad jag ska envy just nu.

Idag har jag gjort ingenting. Kollat på Gossip girl (LOVE), Blair is the shit! Varit på promenad har jag med varit. Och nu har ju klockan hunnit slå fem! Grym tidsfördrivare jag är. Melissa bjöd med mig på bio, så idag ska jag vara tredje hjulet om jag får pengar av mamma, men det slår ju att göra ingenting här hemma. Boom.

... När man har tråkigt och en webcam

miss you love

Kom nyss in från promenad med Melissa och Mickan. Skönt, säger jag som gillar promenader.

Har sms'at mycket med älskling också. Jag ångrar varje gång jag klagat över att åka till Nynäs. Det tänker jag inte göra igen. För vad finns där i Nynäshamn? Viktor Stensland finns där. Det är tillräckligt mycket anledning att åka dit, utan tjafs! Speciellt när det är jag själv som väljer att åka den vägen och inte vara hemma hos mig. Jag ska aldrig klaga på det mer, för det jag önskar mest nu är att jag bara kunde åka till Nynäs och där skulle du finnas. Men icke, nu är det hela 11 dagar kvar (but who's counting!?) tills du är där igen. Visst, jag har vant mig så mycket det går med att umgås på telefon och sms så det känns inte lika jobbigt som innan. Förstod ju att det var en tidsfråga. Så det här får bli mitt (nästnäst)sista saknainlägg. Ni får ursäkta mig om det blir mycket böl över det. Inte med mening, jag själv tycker sånt är onödigt att läsa om, men ibland kan man inte hålla sig. Sååååå, för nästansista gången; jag saknar saknar saknar saknar dig, mitt ljus, min bästa, skynda dig hem till mig.

käraste vänner

Lagkväll var roligt. Vi lekte lekar och jag hade förstås dom bästa lagen i det mesta. Sen tafsade vi lite på varandra också, det var nog mest kul av allt. Eller dansa på sånna där pilar som är väldigt mycket svårare än man tror. Efter ett tag blev folk tråkiga och skulle ut och ha sig så det fick bli att vi åkte hemåt och nu sitter jag här. Ändå nöjd med min fredag.

Sitter och pratar med käraste Marc nu i alla fall, till min stora besvikelse ska han inte ut imorrn. Jag som hade tänkt bjuda in mig själv till hans utgång och allting men icke. Skulle kunna fixa fett med brudar till dom, inte för dom skulle behöva hjälp. Hockeyhunkarna. Men nästa helg kanske, annars ska jag banne mig träffa honom någon gång snart. Mys. Och alla andra gamla m8's. I loove them.

Tider det...

sysselsättningar

HEJ! Idag har jag degat, kollat på Falcons träning (mest för att vara sysselsatt & träffa min fina Lejla), kollat mina program på tv och varit ute och gått med Melissa. Var väl lite gjort i alla fall men jag måste säga att eftermiddagen kändes sjukt dryg. Imorrn är det i alla fall nånsortskväll med laget hemma hos Sara i långt bort. Men då är man sysselsatt på fredagen och på lördagen ska jag förmodligen ut, söndag är det träning och sen är det en ny vecka. Vad innebär det? Att då kommer min bäbis hem "nästa vecka", det kan jag säga då. Hoppas jag inte räknat fel bara. Stört hur lååång den tiden känns, till skillnad om man skulle spendera tiden med honom. Han är den roligaste jag känner så ni kan ju föreställa er hur tråkigt jag har när han är utom landet. Miss him.

Funderar på att helt enkelt inte kolla på mina downloads nu och bara chilla. Spela lite kanske och lyssna musik, sova tidigt och så. Så har jag jättemycket att göra sen dom dagarna när man verkligen inte har något att göra. Hmm. Tåls att tänka på.


ostreklam

Faan vad tråkigt jag har. Känner inte för att kolla på Christine idag heller. Varför gick jag upp tidigt för att gå ut på promenad?! Dum i huvudet nästan. Men det var skönt. Får vänta på Vänner helt enkelt.

Såg en ostreklam idag och saknade bebis jättemycket då. Han jobbar med ost, ni som tror något heelt annat. Men han har ju det så jäävla bra så skulle inte bli förvånad om han stannar föralltid *pepparpeppar*.

Annars så vill jag åka till London nununu. Jättemycket vill jag dit!!!!!!! Och nu för tiden verkar det som att alla ska dit också. Buäh, take me with you!

downloads

Måste meddela att jag nu sett tredje säsongen av Heroes. Yes, I'm still in love with my Peter Petrelli. Fast mest bara för att det är han. Annars är jag ganska rädd, vad fan kommer hända!? Tur att andra avsnittet redan är släppt, men det sparar jag för nu är jag jättetrött. Man måste vara på alerten när det gäller sånt här. Har också två stycken Prison break avsnitt och ett Gossip girl, myys och jävligt bra tidsfördriv. Perfekt för mig nu för tiden! Ska också ladda ner Harry Potter 5, som jag kan kolla på någon ensam, tråkig kväll... Tack för piratebay!

Sexy.

mjukis Mimi

Hej. Till att börja med... CLEO; jag vill inte kasta en sten i ditt huvud för någon speciell anledning, förutom att det skulle se roligt ut. Och så har du damp, så det blir dubbelt så kul. Sååå.

Idag har jag gjort alldeles för lite. Vilken svår balansgång det där, igår för mycket och idag för lite. Förutom träningen, det var skönt och mitt blåmärke på armen får aldrig läka. Men vaddå, det kan ju vara coolt om man gör det till det. Sen kollade jag Top model och Idol. Anya är bäst i Top model och den där unga, flummiga killen (som läste artiklarna i porrtidningen) är bäst i Idol. Så var det med det.

Jag som äntligen bestämt mig för att gå ut i helgen. Okej, jag måste erkänna att det kan bero på att jag inte nu kan mysa i Nynäs och då vill jag passa på att göra något roligt istället, överge toffellivet under dom här två veckorna. Men jag brukar alltid ångra att gå ut ändå för det blir sånt liv och massa jobbiga människor. Fast ja, det kan ju faktiskt vara trevligt också! Nu tappade jag bort mig men dit jag ville komma... Så tänkte jag ju att fredag brukar vara en dag att föredra för utgång, men då kan jag ju inte ens. Får väl bli på lördag. Men jag antar att det nästan är lika fullt ute då, efter löning och allt. Avslutningsvis måste jag påpeka att jag är en mjukis, inte festis. Men på hemmafester är det i alla fall gratis inträde så det gillar jag, och viktigast av allt så vet man vilka som är där...

Nu ska jag dra ut Milissa på promenad.

godnatt

Nu ligger jag i sängen och är jättetrött. Har varit igång alltför mycket för att vara en ledig dag. Bebis ringde från fuerte och berättade om allting. Han var lite rädd för att det bara har gått en dag och han saknar mig jättemycket redan, då saknade jag honom ännu mer (gud vad töntig jag känner mig). Fast ja, han trivdes och dom har det roligt, är verkligen avis på dom! Där är det varmt också. Till skillnad från här, blä.

Imorrn är det i alla fall träning! Ska bli skönt att röra på sig, japp! Men nu är jag jätteseg och har inget viktigt att säga riktigt. Har bara inget att göra så fick bli ett inlägg. Puss godnatt. I'm out.
Vi ska bada i det ljus som bara vi kan se
Två lyckliga dårar, som tror sig veta hur allt är
Vi ska bada i det ljus som lyser för oss två
Vi ska skratta åt små ting ingen annan skrattar åt

ha-begär

Jag har degat resterande bit av kvällen. Skönt. Men nu fick jag lust att gå ut och gå, EFTER mamma & Nadia kommit in med hundarna, typiskt. Så har jag kollat på kläder på internet, inte roligt. Och skor, inte roligt det heller. Eller, det är typ mindre kul för att jag inte kan ha alla för jag tycker det är fult när man blir typ 2 meter. Call me crazy... Men snygga ben får man. Och MINST ROLIGT är att jag kollat på bh'ar på Victoria's secret. Vill ha massor men har inte pengar. Därför måste jag åka till USA nästa år, där ska jag bara köpa bh efter bh, sanna mina ord. Det är ju dom som funkar bäst för mig i alla fall, H&M känns lagom sugigt när man har några vs-bebisar. Samtidigt börjar mina från H&M bli allt mindre. Får kolla upp nästa storlek. Annars får det vara lite tight, kan ju vara sexigt det också. Kolla förresten vad jag blev kär i...

Speciellt dom andra. I love wedges!

jobbansökan

Nu har jag varit duktig. Har gått till hela fyra affärer och lämnat in ansökan. Haha, man kan väl egentligen gå till alla världens affärer om man verkligen verkligen satsar. Det gör inte jag, bara i huvudet. Jag tror inte att det är meningen att jag ska jobba, för jag har ju också skickat in tusen stycken ansökningar på internet också. Men ingen bryr sig. Får se om det blir annat nu. Annars orkar jag inte bry mig. Fast jag vill ju ha pengar... Nåja, det här känns bra för själen i alla fall!

Nu ska jag städa mitt rum och kolla om jag kan möblera om på något vis.

jobbjobbjobb

Gjorde en såndär lista nyss som verkligen visar hur tråkigt man faktiskt har. Jaja, fast jag ska icke klaga. Ska snart göra mig lite presentabel och sen iväg och söka jobb. Wiho vad duktigt det känns. Har dock ingen aning om vad man säger eller gör. Suck...

Senare idag är det Top model! Dom ska åka till Rom, gud va skoj, jag vill också dit. När jag skaffat jobb så jäävlar. Men jag orkar ju aldrig bege mig iväg och faktiskt lämna in ansökan. Och när man väl har gjort det är det säkert inte ens så enkelt att få jobb. Mongovärld.

HEJDÅ.


TRÅÅK

1. Fullständigt namn? Mindy Pia Paulina Rostedt
2. Ålder? 18
3. Vart bor du? Handen
4. Bor tillsammans med? Mamma, pappa, Melissa, Maximus och Vimi
5. Färg på ditt hus? Gult
6. Hus eller lägenhet? (Rad)Hus
7. När är du född? 20 juli 1990
8. Klass? Första klass höhö
9. Vilket år tar du studenten? Tog studenten i år :D
10. Något jobb? MEN NEJ
11. När gick du upp i morse? Halv ett
12. När ska du sova? Öh, inatt
13. Duschat idag? Nae
14. Kramat någon idag? Jadå
15. Pussat någon idag? Jadå
16. Vad har du ätit idag? Gröt
17. Dagens klädsel? Fjortisbyxor och linne
18. Dagens smink? Inget än
19. Dagens sötnos? Maximus
20. Dagens roligaste? Ellen får det nog bli

Socialt:
21. Har du många vänner? Nä
22. Hur många har du kysst? Sex stycken
23. Vem kramade du senast? Cleo
25. Hur många har varit otrogen mot dig? Haha, inga
27. Har du pojk-/flickvän? Ja
28. Vem pratade du med i telefon senast? Mickan
29. Vem fick du senast sms ifrån? Nadia

Favorit:
31. Film? Just nu, Ps I love you
32. Låt? Just nu, Hurricane Gilbert
33. Mat? Tacos
34. Dryck? Cola, Festis svartvinbär
35. Färg? Svart
37. Stad? London
38. Land? USA
39. Ämne i skolan? Psykologi
40. Människa? Viktor Stensland

Senaste:
41. Personen du tänkte på? Viktor
42. Personen du kysste? Viktor
43. Gången du spydde? 2-3 veckor sen
44. Gången du grät? Igår när jag kollade på Gossip girl
45. Pizzan du åt? Bussola
46. Gången du var i Göteborg? Sommaren 07
47. Gången du var i Stockholm? Igår (i city alltså)
48. Gången du var full? Eh, sånt vet inte jag
49. Gången du var hög? Aldrig haha
50. Gången du var kåt? Haha! Inatt :$

Antingen eller:
51. Svart eller vitt? Svart
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? Beror på med vem
54. Tvspel eller datorspel? Datorspel
55. Singel eller upptagen? Singel
56. Hångla eller ha sex? Cant have one without the other
57. Lunarstorm, helgon eller Playahead? Playahead i sånna fall
58. Ragga eller bli uppraggad? Raggar aldrig, blir uppraggad
59. Big Brother eller Paradise hotel? Big brother
60. Blont eller svart hår? Blont
61. Har du blåa ögon eller bruna? Nej
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller Stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Vänster
65. Coca cola eller fanta? Men på riktigt!? Cola...
66. Pizza eller kebab? KEBAB
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Älska
69. Leva eller dö? Leva

Antal:
70. Personer du älskar? Ofta man räknar?
71. Personer du hatar? Minst 3 st..
72. Gånger du varit full? Svårt att fråga mig det här.. Men det har väl råkat hända 2 ggr
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? Usch, aldrig mer än en...
74. Glassar du ätit på en dag? Max 2
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Noll
76. Gånger du haft minnesluckor? Aldrig
77. Gånger du varit hög? Aldrig
78. Personer du saknar just nu? 3 st kanske 
79. Gånger ditt hjärta brustit? En riktig gång

Vem:
80. Vill du kyssa nu? Min guldpojke
81. Ska du träffa imorgon? Eagles
82. Sjöng du senast för? Öh, typ Melissa
83. Hade du senast en msn-konversation med? Nadia
84. Spelade du tvspel med senast? Frida och Olav var jag på lag med
85. Vill du ta med på resa nu? Viktor
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Oj... Cleo haha
87. Förtjänar att dö? Ingen skulle jag våga påstå
88. Är söt? Förutom jag så är väl Melissa helt okej, Viktor också. Och Cleo.
89. Vill du sova jämsides med i natt? Viktor :(

Vad:
90. Gör dig glad? Ben & Jerrys
91. Gör dig ledsen? Folk som inte kan älska sig själva
92. Vill du helst göra nu? Jobba
93. Önskar du att du slapp göra? Vara utan Viktor i 2 veckor
94. Vill du ha nu? Pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Lägenhet, pengar :D
96. Längtar du till? Nyår! :D
97. Tycker du om dina betyg? Japp
98. Ångrar du i ditt liv? Fel beslut
99. Är det bästa som hänt dig? Mina nära och kära
100. Hur mycket är klockan? 14:40

Mindy @ Hogwarts (öh!?)

Förresten så är jag nog lite läskigt besatt. Av? Jo precis, Harry Potter. Idag till exempel, kollade jag på löven och dom började helt plötsligt blåsa iväg jättefort. Vet ni vad cpjag fick för mig? Att det var jag som gjorde det och att jag säkert skulle få ett brev från Hogwarts sen när jag kom hem och att hela den där världen är på riktigt. Fast sen drog jag mig tillbaka till verkligheten. Så tyvärr, det blir inget Hogwarts för mig.

(Ps... Krya på dig love, hoppas inte dina tats blivit förstörda.)

sexy shoes

Inge bang på dom här heta skorna. Dock nååååågot över min prisklass.

Nu har jag kollat på Gossip Girl, då började jag undra. Kan man ha ett förhållande om kemin är så jävla bra, eller måste man kunna kommunicera rätt med orden också? Jaja, nya krafter med Entourage, där har man inga bekymmer även fast man har det haha. Och Blair är ju faktiskt med där nu.

Jolene?

Nyss var jag ute och gick med mamma. Trevlig dam det där, även fast hon aldrig vill vara tyst ibland. Nu har jag lekt med min webcam som är min nya passion haha, har glömt hur roligt och praktiskt webcam är. Jag har alltså upptäckt min inbyggda cam nyligen och det är väl därför. Lyssnar på Jolene också. Så nu har jag börjat undra; vem fan är Jolene egentligen? Som verkar kunna få vem hon vill, henne vill jag träffa. Hon måste vara kanon.


Patrik 1,5

Patrik 1,5 var faktiskt jättebra tycker jag. Väldigt rolig och lite mysig. Visar samtidigt att även dom värsta är goda innerst inne, om man ska tänka på djupare stadium, vilket jag absolut ska göra jämt. Dock var det väldigt ovant och oväntat att det blev hångel mellan huvudrollerna som spelar bögar. Det är så svenskt i filmer att dom bara säger "Hej vi är bögar" och så kramas dom eller pussas på kinden, men aldrig nåt mer. Men här hörni... Tänk er i vilken film som helst när en kille och tjej hånglar eller ska ha sex, så var det i den här filmen. Fast med killarna förstås. Jag tyckte att alla i filmen var jätteduktiga, mest för hånglandet då. Det var verkligen känsla och sådant i. Några som tar skådespel seriöst, me like. Fast måste erkänna att jag och Cleo var lite töntiga och började asgarva så fort dom började sexa till det. Vet inte varför, har ju inget emot sånt, måste vara jääävligt ovant bara.

Ana's song

Förresten. Den här låten lyssnade jag på asmycket förut. Den handlar om anorexia, för att killen som sjunger hade det ett tag. Ovanligt med killar tycker jag! Antar att han blev "frisk", skrev låten till alla andra som lider. Den är bra. Jag såg någon annan video med det här bandet och sångaren var ju helt inteokejsmalis i den. Ysch, stackars.

tidig bio

Hallo (tyskt uttal). Igår var det full rulle och det var jag ickeglad för. Var kalas direkt efter träningen hos Annika, grattis snygg! Där var jag ett tag, tog mig mat och tårta innan det var dags för mig att bege mig till Nynäs och Viktor. Väl hos honom satt vi uppe hela natten, kollade runt på internet och bara umgicks till fyra. Och vi skulle ju upp tidigt. Men det var hans idé att umgås "så länge det går". Var jobbigt för honom att säga godnatt haha. Hur som helst, så nu är han gone, borta, away i 2 veckor. Blä vad tråkigt! För övrigt så var hans 2-veckors-packning mindre än min som jag hade från träningen. Killar alltså...

Blir inget Coop för mig idag heller, förlåt mig själv (och mamma). Ska nämligen iväg på tidig bio med Cleo så har faktiskt inte tid. Får bli imorrn, då har jag också all tid i världen. Jag ska se Patrik 1,5 som Cleo och Melissa alltid säger Jonas 1,5 till. Suck. Men den är nog rolig, thats what I heard i alla fall. Länge sen jag var på bio också, myys. Nu in i duschen!

presenthandel

Igår var ju ganska mycket ingenting, precis som jag tänkte. Men det var roligt ändå. Blev många promenader för mig nu när jag tänker såhär i efterhand, känns ju ganska skönt!

Idag får det hända vad som hända vill. Ska i alla fall iväg till centrum nu och köpa Annikas present. Hon är svår den människan, så tur att jag har mammi med mig. Önskar att jag kunde köpa något till mig också men ibland får man stå sitt kast, buuuuuuhu.

*kjamiz* - Som man brukade säga på lunartiden.

now you're gone

Här sitter jag och lyssnar på Basshunter-Now you're gone. Oväntat? Ja! Melissas favoritlåt efter Kreta, den tyckte hon om sade hon där borta. Great, Basshunter är ju... Talangfull?

Annars så gick träningen bra och nu har jag ätit fiskgratäng och glass, bara så ni vet. Kändes som att jag borde berätta det bara. Ni förstår nog. Vi har förresten bullar här hemma så tillbehör till vad jag än äter blir just bullar. Mumma!

Coldplay

Coldplay igår var mysigt. Eller dom var ju bra och så, men konserten kändes ganska mysig. Kanske för att vi hade sittplatser och då satt man bara och chillade och lyssnade på deras schöna tunes. Jag må tycka att dom va slarviga i början, men det ordnade dom upp efter två låtar. Sweet. För övrigt vågar jag också påstå att varenda centimeter i Globen bestod av människor, det var jättefullt. Coolt tyckte jag, tänk att vara så populär, hmprf... Efteråt så åkte jag och Viktor hem till mig och åt bullar och sov.

Idag är det trening, jettekewl. Efter ska jag leka med Cleo, vet inte vad som står på schemat, men känner jag oss rätt lär det bli jävla mycket av ingenting. Men jag klagar nicht. Och vet ni vad som inte händer i helgen? JOBB! Jag har jobbat på mitt sista lopp äntligen och har fått tillbaka mina lediga lördagar. Då ska jag nog leka med Viktor. Snart ska han ju faktiskt resa iväg alltför länge. Fast jaja...

Bjuder därför på Fix you, svårt att få nog av den egentligen. Det som var mest coolt var att hela publiken överröstade honom i sången, det lät som värsta kören. Haha.

Fix you

Ps, snart ska jag iväg och se Coldplay (tack Melissa). Ska bli jettekul och härligt att lyssna på, kommer i alla fall vänta på Fix you så jag hoppas att dom spelar den, vilket dom verkligen borde, eller?!

PÖSS.

men kära Harry då...


Vilka problem va? Haha, ganska fascinerande...
(Visste väl att ni inte borde flyttat premiären)

sweet Blair

Colan fick duga. Det är ju ändå morgon snart och då kan jag äta frukost istället!

Har laddat ner Prison break och Gossip girl, ska bli schönt att se, svårt att välja vilket som går först bara. Tror kanske det blir Scofield, man måste vara lite mer på alerten när man kollar på det. Fast å andra sidan är Gossip girls intriger inte alltid lätta att följa. Hmm... Måste, på tal om detta, påpeka hur grym jag tycker att Blair Waldorf är! Vet att man egentligen kanske borde tycka att hon är elak osv osv, men vaddå, hon gör ju allt så det blir bäst för henne. Om folk gör något som rör henne eller hennes nära och kära ser hon till att dom får betala priset. Eller javisst, det kanske inte är så jävla bra på ett sätt. Men på hennes sätt är det bäst. Hon är bäst. Och så brukar hon alltid ha så söta kläder...


svält

Jahaaa, här var jag igen. Hej. Tränat idag, gick bra för moi. Är inte med min man nu, främst för att det måste man inte jämt vara. Och så är han i Råcksta och dit tar det lång tid att åka. Om man tror Nynäs ligger långt bort så är gröna linjen ännu längre bort. En sak som är ännu längre bort (känns det som); filmkedjan och dess lösgodis. Blir alltså inte godis för mig för nu är klockan elva. Jag blir ledsen! Kanske för att Elisa, vet inte om det är rätt att kalla henne mamma när hon inte gör mat på min begäran och har aldrig gjort (nästan då), inte hade någon middag klar åt mig. Fyfan.

MEN ANNARS, så är det bra. Roligt att det är ganska många som tycker Harry Potter är tråkigt eller töntigt eller vaddetnukanvara. Nästan kommentarrekord i förra inlägget. Haha, nästan!

Kan man koka ihop något gott här hemma? Eller får colan duga? Återkommer! Puss.

Harry Potter och dödsrelikerna

I did it. Det är över nu. Men jag kommer ihåg alla dagar med dig, dom är över nu. Boken äro utläst och det måste nog vara bland dom bästa böckerna av alla i hela serien, jag är ju fortfarande löjligt förtjust i Fången från Azkaban fortfarande men Dödsrelikerna kanske slår den till och med. Och jag som trodde mig veta hur boken skulle sluta. Jag trodde fel och det är jag jävligt lycklig för! All is well. Dock kom jag på att det inte är heelt över än eftersom jag nu ska vänta med överdriven spänning på filmerna. Tre till blir det väl sammanlagt. Vilken tur att dom ska göra två filmer av sista boken så att allt kommer med, så att det inte blir som Fenixorden all over again.

Nåja. Vad Harry'gt det blev. Sorry, men nu är det över i alla fall! WOUP.

Harrypotteristheshit

Hejhå. Får ingen mat av Milissa idag eftersom jag måste åka samtidigt som min man till Nynäs för att jag har hans nycklar. Fucking fan. Samtidigt blev det inget Coop för mig idag för jag gjorde annat istället helt enkelt. Läst bland annat. Är inne på dom sista kapitlena/kapitlerna (ingen aning om hur det stavas) på Harrys sista bok och det är galet hörni, galet! Det enda jag kan tänka på är vad som har hänt och hur jag vill bara läsa mer mer mer. Och när jag till slut beslutat mig för att inte läsa mer och stängt igen boken, kollar jag på den och öppnar den igen. När något dåligt händer blir jag lika rädd som om jag var där, eller nervös eller blabla. NU är jag inne, och jag som trodde jag var det förut...

JAJAJAJAAJA! Ska läsa hela kvällen och sen är det över. Är jag egentligen redo för det?

Varför kan inte jag ha vänner som Ron & Hermione?

nothing lasts forever

Heeeeeeeeeeeeej. Sitter här hemma nu och kollar Oprah, hon pratar med Tom Cruise i hans fina hem. Jag tror säkert han blivit jävligt missförstådd med allting om att han är knäppis. Så ska ta mig en titt! Har sökt jobb på internet också, fanns dock inte så mycket så blev väl runt 2-3 stycken. Ska ju åka till Coop sen också, så det så.

Hela dagen (förutom när jag läste Harry) så har jag tänkt på vilken tur man har att man har vissa personer. Samtidigt som jag tänker på hur jobbigt det skulle vara om dom försvann. Dom flesta vet jag att dom kommer finnas där. Men min guldpojke då? Den enda som jämt vet hur jag kan bli glad, bara för att han är han. Hur länge kommer han finnas med mig? För jag är ju en sån där som tänker och tror mig veta att saker oftast inte varar föralltid. Men jag tänker ändå så med honom, men det är inget jag tänker yttra med ord, men så tänker jag. Det känns töntigt men det blir lite balsam för själen och man slipper tänka på att han ska försvinna. Den dagen den sorgen i sådana fall, min finaste. Undra om man ska uppskatta folk lite mer medans dom finns här...

Lite djupa tankar sådär, men hemvägen från Nynäs är lång. Haha.

singstar & porr

Hej, hemma lite fort. Man uppskattar ju hemmet lite mer om man aldrig är där. Det tycker jag är bra! Hur som...

Igår var jobbet jobbigt, därav namnet jobb. Kom hem alldeles för sent, duschade lite och sprang iväg till Nynäs. Alltså, sprang till bussen, längre ville jag inte springa. Dock när jag kom dit var inte släkten där mer och det var ju lugnt för mig, hade väldigt väldigt roligt. Det var hans homies och lilla Alvin (söta han). Vi spelade singstar ett tag och sen kollade jag och Olav (Viktor låg däckad) på porrfilmer och diskuterade det som hände. Det var en äcklig film så den fick mest dissar av oss. Sen böt vi till en porrfilm med handling, men den fick lika mycket dissar den med, mest för att den var svensk. Hmm. Alltså, missuppfatta inte, det började med att han kollade på filmen så kom jag och fastnade där, sen kom alla andra och tittade också men dom hade inte liika mycket åsikter.

Nåja. Snart ska jag iväg till centrum och möta Cleo. Ska nog försöka träna lite idag, wiho. Puss.

trött

Lördag. Jag är stört trött! Har inte ens sovit lite, bara sovit dåligt. Det går inte att sova två i min säng!!!! Och så har jag ångest för att jobba på lopp. Fuck! Hjääälp mig. Vill verkligen hinna sova när jag kommer hem, känns som jag inte sovit ut på ett tag,:.

Ikväll, så ska jag nog hem till Viktor där han har lite inflyttnings/födelsedagsparty med hela sin släkt och alla vänner. Vore typ passande om jag kommer då. Men nu när jag är så pass seg får jag se, faktiskt...

Nåja, nu måste jag klä på mig och kila. Puss.

Ron Weasley

Har nördat Harry Potter klipp på youtube i typ en timme snart. Kollat när dom fått priser och sånt också. Har ju alltid älskat Ron Weasley för att han är ju så jäävla gullig med allting han gör. Googlade lite på Rupert Grint, som spelar honom och han är så jäävla söt och ganska fin i sin stil. Min nya baby! Men jag kallar förstås honom för Ron, mycket finare än det andra. Jag säger ju det, dom rödhåriga kallar på mig! För min Viktor är ju lite av en rödhårig, med sitt guldorange hår och fräknar. Åh det är så fint. Sen för övrigt har jag typ tänkt på att Malfoy hatar Harry (och tvärtom) på riktigt också, konstigt att det inte är så...

have a heart

Mister, how do you do? Oh pardon me, I thought I knew you.
Would you stand back baby cause I want to get a better look.
The big man who couldnt handle the little bit of love you took.

Hey, hey, have a heart, hey, have a heart.
If you dont love me, why dont you let me go?
Have a heart, please, oh dont you have a heart?
Little by little you fade while I fall apart...

Oh darling, I love you so. I told you yes, and then you told me no.
Baby, how can you say, you should be free and I should pay and pay
And you talk and talk about you and what you need
But sooner or later your love is gonna make me bleed.


Hon som sjöng den här på Idol var fett med bra.

degdag

Hej å hå, min msn funkar inte. Idag har degat framför tv'n, sovit, läst och ätit. Låter inte det roligt? Jo, tänkte väl det. Bara för därför kan jag rekommendera Half baked från B&J, ni som inte smakat den alltså. Mumma!

Väntar på att den jävla fussballen ska ta slut så jag kan kolla på inspelat Idol, Top model går ju faktiskt före det i priolistan. Undra om jag inte ska ner och göra mig några apelsinbitar och läsa lite Harry tills dess. Fan, det lät ju bra.

Blir att sova tidigt idag för övrigt, har tyyp varit igång hela dagen faktiskt.
(Här tänkte jag lägga in en bild, men det gick inte så den får ni inte se nu)

Ps, <3 min Viktor min Cleo min Mel-issa

fantasi

Usch blä. Gör verkligen inget speciellt på datorn nu, känns så drygt! Så ska minsann stänga av datorn och bege mig till Grimmaldiplan och Harry. Fast ja, med alla dödsätare springandes omkring efter allt raserats kanske vi inte ens stannar där alltför länge... Suck, det är jobbigt liv det där. Men någon måste leva det!

*svischsvisch*

yrrol


the just-chill-out-days

Satt och kollade på folks festbilder på face. Där dök några gamla kompisar upp. Jag stannade upp och tänkte "men fan, dom där brukade ju jag känna!". Vet inte om reaktionen var chockad över att jag en gång faktiskt känt dom här sköna personerna, eller om den mer var chockad över tidsformen. Javisst, skulle inte skada om jag kände personerna som förr. För att vara eran vän, framför allt din, kommer jag nog vara jämt på något sätt. Bara det att det inte syns eller märks. Men det gör ingenting, på ett sätt. Visst är det synd att jag inte längre kan ringa ett samtal och ha helgen planerad med massa kul på några sekunder längre. Men vad gör man? Alla drar vidare. Det har jag också gjort. Men om man ska klaga så är det bara synd att jag inte återigen kan bjuda in mig på fester med Ellinor när man fått för sig att träffa nytt folk, vilket vi gjorde och var lika nöjda varje gång. Och synd att man inte återigen kan börja kvällen klockan ett på natten i Ellinors "källare" och sitta där och göra inget speciellt alls, men ändå ha bland dom roligaste tiderna man har haft, och även idag är just dom stunderna på topplistan. Det är synd att det förmodligen inte kommer hända igen. Men samtidigt skönt att det har hänt en gång i tiden. Jag kommer ihåg det där jullovet som igår och alla random helger där Ellas källare dög bättre än krogen. Det var fan tider det, ibland vill man tillbaka, och ibland inte. För livet nu är inte fyskam heller, inte riktigt så jag menar. Bara det att det att livet var just chill out när man chillade med er. Jaja, jag kanske saknar er och allting lite ibland. Kommer nog alltid att tänka på er och dom dagarna så fort jag hör Alla som inte dansar är våldtäktsmän eller Sol, vind och vatten. Och det är jag väl glad för.

lyxmat

HEJ! Sitter här hemma, äntligen, efter den jävla sugande resan med tåg från Nynäs. Läste dock något om att bussar ska förstärka trafiken? Yes, I say, do it!

Har nyss etit mat. Brukade älska den maten när jag var mindre, den kändes typ lyxig. Men nu vet jag ju att man bara köper en burk med sås och lägger i kyckling. Fast det är ju gott. Och till frukost gick min finaste och köpte pommes och cola till mig. Bäst. Bara för att jag mådde dåligt hela natten, samt när jag vaknade. Åt nog för fort så spydde nästan bara för att lägga till mer information.

För övrigt så önskar jag att jag hade lite Ben & Jerry's här just nu. Fyfan vad det skulle smaka! Har varit sugen på det quite some time now. Så imorrn eller något skall detta inhandlas. Bara för att så ska jag ta liite mer mat nu. Man får passa på när mamma väl gör som man säger... Snart börjar ju Vänner också, ganska så najs. Och sen sätter ju Top model igång osså, wiho.

(Ps, har sett Prison break nu. Kan inte påstå att jag är besviken. Vad duktiga dom var på att vända om situationen, nu har serien fått en alldeles ny glöd, jippi!)

Planet earth

Träning igår, lika skoj som vanligt. Var faktiskt hemma hela kvällen efter det, behövligt och skönt. Kände faktiskt för att sova hemma och fan vad skönt det har varit. 12 timmar, sug på det. Tänkte ju att då kunde Viktor passa på att bli frisk. Smart tycker jag, fast mest skönt att sova själv för en gångs skull.

Emilie kom förbi också med Planet Earth samlingen. Jag och Melissa som velat se det enda sen Oprah snackade om det. Det var fiint. Ska fortsätta kolla sen, dom är ganska långa. Men det får en att tänka på att världen faktiskt är sjukt stor! Och på hur stört det är att dom fått vissa saker på film, vilka krigare.

Började tänka på Murkko när dom visade lite hajar (DOCK inte vithajar), hon är nog räddast i världen för dom. Och hon har ändå varit i Florida, skön brutta, går emot sin tro. Haha.

fint veder


Först ska jag skaffa jobb. OCH SEN, utomlands igen. That's my plan! :)

jävla St Erik

Sovit ut har jag. Skulle sääääkert legat ännu längre och sova, det är en av mina passioner i livet. Förutom att vara på Mcdonalds. Av både sova och Mcdonalds får min kropp lida, eftersom dom två sakerna oftast följer varandra haha. 

Fult äckelväder och idag är det St Eriksloppet, suug balle för lopp. Jag hatar dom jobben och allt som kommer till. Men okej, marathon brukar ha sol (och en okej sallad man får äta). Tur är ju det att jag har stövlar, mitt bästa inköp av allt under min pengaperiod. Det som inte hjälper under dagens jobb är att det inte är några jävlar är där och jobbar alls (typ). Det värsta som finns är när man är 6 pers på tusenmiljoners människors medaljer. Suck. Så idag, hur lång tid kan fyra timmar kännas som egentligen? I'm only doing this for US and A...

Murkko, jag ber om ursäkt, vi har bara inte samma smak.

blow

Jag har en mystisk åkomma. Misstolka inte, JAG och mina nära och kära vet, men det får förbli mystiskt för dom som inte förtjänar att veta. Simpelt. Sjukhuset var i alla fall roligt ja. Tillbaka at wednesday, eller mittwoch som man säger auf Deutsch.

Tränat nyss. Snart kommer Cleo och kanske Nadia. Skulle egentligen se på när Melissa klipper Viktors alltför långa hår (dock så fina), men verkar inte bli så nu. Nåja, man måste sakna också...

Melissa sjunger sina framtida auditions för mig. Låter inte okej.

Såg filmen Blow igår btw. Vem är med? Jo, min alldeles egna Johnny Depp. Han är allt snygg, det tyckte Viktor också. Någon som inte tycker det är Murkko. Hon tycker han är en äcklig gubbe. Det är bara för att hon gillar förstörda, skabbPOJKAR som hennes Pete. Fast, det hörde ni inte från mig :)

tidig jävla morgon

Asså helvete vad tidigt jag steg upp imorse, bara för att åka hem och sova lite mer. Men jaja, det var väl skönt. Var på vippen att gråta när jag åkte bussen med alla som skulle... Vart? Ja precis, skolan. Helvete igen.

Nu ska jag åka till farbror doktorn i alla fall. Jisses, har inte så bra erfarenheter från Handens fucking närsjukhus. Men kör på, senast fick jag i alla fall en rejäl kosing för besväret.

Murkko, gillar mest (som alla andra människor) underdelen på Big mac och jag överdelen, för jag är speciell. En gång skulle vi byta med varandra, delarna alltså, så att båda blev nöjda. Men hon bangade, så min teori är att hon tycker om överdelen precis lika mycket. Fast för övrigt talar hon nu om att sluta äta kött. Hmmmm.. Hur ska det gå? Fortsättning följer...

Murkk

Maria Hellman ska förresten fixa och dona med mitt staket på framsidan. Men jag beklagar Murkko, någon har redan gjort det... Dock får du fortfarande måla i tivoli färgerna, och jag ska inte hoppa häck över.

Bara så att alla vet.

knasmående

Men asså heej. Tränat lite nyss, skönt. Men mår lite knas. Bajs. Jettetråkigt att inte vara med till hundra. Men på fredag så, för hur länge kan sånt här hålla i sig? Just det. Precis min tanke!

Annars har jag typ sovit sönder mig borta i Nynäs. Passande att både han och jag var jättetrötta igårkväll så det blev sömn på en gång, väldigt tidigt. Så vaknade vi och drog oss jättelänge. Gick upp, åt pizza, lade oss igen. Sånt kan vara skönt. I alla fall när man mår knas. Men känns bättre nu *pepparpeppar*.

Kollade på Idol nyss. Såg att Heroes började också, säsongen som jag såg för typ ett år sen. Japp, jag väntar fortfarande på trean, ett rent helvete. Saknar Breitholtz i juryn dock, och jag gillar inte den blonda så mycket.

Äsch, iväg till duschen. Gulli hämtar mig med bil sen för att jag hatar tåg, snellt tycker jag.


skola!

Börjar med att säga; nej, jag hann inte med det jag skulle hinna imorse. Sprang hela vägen till tåget, kom en kvart sent. Uscha. Har köpt sista Harry Potter boken nu, Dödsrelikerna, blä låter inte bra. Vågar man ens börja läsa den? Liksom, vad ska man läsa sen då? Panik.

Jag blir ledsen när alla skriver om sina skolor och har ångest på söndagar. Förfan, ha inte ångest, ni kommer va ledsna när skolan är över. Jag saknar skolan. Och det säger jag inte bara för jag vill ta studenten en gång till. Alla rutiner där var guld. Nu när jag tänker efter saknar jag Marc lite också, det var jämt så synd om han där. Han är bra han...

Pussar, Nynäs kallar.

tidsoptimist

Är det bara jag eller känns inte gatorna i Stockholm lite mysigare när det är kallt? Lite smått höstigt. Hmm, jag tycker det. Ni vet, när man till och med kan se på bilder att det är lite kyligt. Åh, det där är mysigt.

Har sovit jättelänge nu, så friskheten är väl på väg. Ska köpa juice sen, bästa medicinen om ni frågar mig.

Nej för fan, jag är trött på att vara denna tidsoptimist som jag är. Nu får jag säkert springa till tåget igen. Jag ska till stan och luncha med min älskade. Och ska gå om fem min, yes....

något som bara jag bryr mig om

Jag gick i ett mörker som täckte hela himlen. Inga stjärnor, det var inte ljust någonstans. Jag log inte för ingen skulle se det ändå, och vad hade jag att le åt? Jag delade upp mig i två och gav bort den andra halvan. Jag var halv men det gjorde ingenting. Det brydde jag mig inte om, förrän jag fick tillbaka den andra halvan. Den var orörd och fortfarande hel. Det smärtade mer än vad en förstörd halva av mig själv skulle gjort. Min halva, halvan som var jag, hade inte den jag skänkte den till brytt sig om. Det skulle varit bättre om han såg den, tog den och stampade på den.

Sen kom du. Som såg mig även fast jag var upptagen med att få kroppen att sätta ihop mina halvor igen. Det var där jag lade all min fokus, jag måste bli hel. Innan jag visste ordet av det hjälpte du till på dom allra konstigaste sätten. Det var inget speciellt du gjorde, förutom att vara. Mer och mer gled jag in i mina gamla vanor och himlen var inte längre mörk. Jag var glad att jag funnit en som du, kommer jag ihåg att jag tänkte då. En dag blev tjugo och tjugo blev fyrtio. Jag hade blivit hel till slut. Den här gången, för att slippa bli så splittrad som då eftersom att jag tvivlar på att jag hittar någon som dig igen, ska jag ge bort hela mig. Till dig. För det kanske är då som man kan bygga upp sig på nytt utan alla gamla spillror. Detta förutsatt att du ger tillbaka min själ och mitt hjärta någon dag då jag inte längre har räckt till. Och om inte, så vet jag att du har mig i dig vart du än går, och det finns inget som känns säkrare än det. Min finaste, det här får bli min kärleksförklaring till dig. Och någon gång, ska jag berätta det för dig på riktigt...


RSS 2.0