så jävla aktiv

Håhå. Nu är alla album fixade. Förutom mitt år som varit. Men det måste man ändå ha research för så inget jag kan göra nu. Snart ska jag åka till Nynees och chilla där. Kanske går ut sen på kvällen om det nu blir så. Måste ha med mig finombyte och högklackat. Lite krångligt, det där mottot som scouterna kör på fungerar rätt bra ibland måste jag säga.

Vill se Grey's men det ska ju ladda så jävla segt. Det gör mig lite ledsen i ögat men wtf, life goes on. Hej!

Jag und liebling

closer

Woho. Har saknat Grey's faktiskt. Börjar dock bli lite rädd. Ska Burke aldrig komma tillbaka?! Eller nej, svara inte på det. Jag väntar hellre och ser... Damn it!

Jag blir ju alltid så blödig av Grey's. Vill bara ta upp mobilen och smsa alla hur mycket dom egentligen betyder för en. Det fick räcka med ett sms, känns skönt ibland. Att få ut exakt hur man känner för någon. Sånt borde inte anses som skrämmande tycker jag. Jag kan ärligt inte förstå dom som freakar vid minsta tecken på närhet, det är ju så fint.


I was waiting for the longest time, he said. I thought you forgot.
It is hard to forget, I said, when there's such an empty space when you are gone.


album efter album

. Nu är nyårs och Beach cup albumna uppe på fejjan, enjoy. Jävla jobb må jag fucking säga! Så zu morgen blir det Tallinn och året som varit. Eller senare inatt bara. Vilket som.

Nu blir det i alla fall ett avsnitt av The Hills, sen lite Grey's om Melissa är up for it. Sweetness. Sen sova. Utan Viktor för en gångs skull. Ska passa på att ligga huuuuuur fult som helst. Nä skoja, jag är ju jämt fin. Även när jag har munnen på vidgavel!

Fierce? Tyra would be proud.

my travelling days are over

Hej! Jag är hemma från all världens resande. Känns det som. Som väntat blev Melissa gladast. Har kollat på ett av ANTM avsnitten som jag missade. Go Analeigh, är allt jag kan säga. Det för mig till en annan fråga, vart är det senaste Gossip girl? Is they kidding me? Eller 90210? Helvetti med US and A och deras pauser hela tiden. Då har jag The Hills i alla fall.

Tallinn var i alla fall äckligt (undantag: älskade Hesburger). Var bland annat på en äckligare än äckligast marknad, där sålde dom till exempel begagnade gravstenar. That's high class! Men det var väldigt mysigt att vara själv med min älskade några dagar. Veckans fundering: räknas Estland som ett u-land?

Ska snart iväg på stutnträning. Så ska byta om nu i alla fall. Vi hörs ikväll kan ni fethaja!

få timmar på dygnet

Ok, jag ljög. Ett nyårsalbum (ett med bilder från nyår, ett annat med bilder från hela året) och ett Beach cup album kommer imorrn eller så fort jag har kommit från Tallinn. Alltså nicht nu. Men då blir det ju även ett Tallinn album, eftersom jag är den som älskar att ha med kameran så fort jag reser någonstans, riktig turist äro jag!

Träffade bebski en kortis innan allt "Cleofirande". Åt middag på Pizza hut med flickorna, och sen såg vi Changeling med Angelina *urk* Jolie. Men filmen var riktigt bra, jag gillar Clintans tidigare verk så var inte så oväntat, han är en duktig gubbe.

Jag gillade speglarna i hotellrummet, så detta hände när Cleo var borta ett tag...

hemma igen

Hallå. Hemma från Tyskland. Jag älskade hotellet, och Tropical Islands var helt fantastiskt. Mitt lag vann och Cougars kom trea, det var väldigt roligt! Inte så mycket mer att säga om det egentligen. Kul var det definitivt. Bilder finner ni på Facebook senare inatt.

För övrigt är jag seg efter allt bad och kånkandes på min bag, lite orolig på ett konstigt sätt oxå. Hmm..

Idag fyller i alla fall Cleo år så vi ska på bio och sen äta senare ikväll. Ska förbi älskling också en snabbis. Appropå det så ska vi åka till Tallinn imorrn. Blir nog mys...

d-d-d-deutschland

Ville bara säga hejdå, eller tschüs, för att komma in i tyska känslan. Kommer hem söndag natt så vi hörs väl då. Puss allihopa, mest puss till min älskade eftersom jag vet att han brukar läsa (du är finast i världen). Och just det, heja på Eagles här hemma.

Vinkivink, och min Halt Hammerzeit tröja (hope it won't offend anyone, det skulle va okul)

Ich fahre nach Deutschland heute

Halt! Hammerzeit! Deutschland inom kort. BAAADA! Ja, och tävla förstås. Men mest bada. Verkar vara ett helt fantastiskt ställe att chilla på. Fejk-tropikerna! Me like. Ska dokumentera som Melissa börjat göra. Dokumentera med bilder alltså... 

Igår så mös jag bara med Viktorn. Will miss him, men det gör jag egentligen nästan jämt så jag klarar mig. Så nu blir det en helg med cheer, bad och tjejer. Fett kul! Bilderna börjas tas nu, fo shizzz. Men först ska jag bara packa det sista och fixa till min tyska outfit (tacka älsklingen för den!). I'm fierce - in deutsch!

PUSS PUSS.

update

Sorry för dålig uppdatering ni som bryr er. Har inte haft tid bara och sånt händer ju lixooom. Inget ovanligt har hänt heller så har inte haft något att säga. Men tänkte väl att visst borde man ju förklara sig i alla fall. Japp!

Tyskland i övermorgon, där ska det badas! Så nu är det sista träningen inför det så jag måste kila. Men vi hörs kanske efter? Puss.

... And remember; stupid is what stupid does.

fridag

Hallååå. Seg kväll igår efter träningen, verkligen! Kom hem sent och föll i sömn på en gång. I lördags var jag i Nynäs och åt godis och såg Rocknrolla. Den var inte så bra, inget man behöver se. Ikväll ska jag spela badminton (!?). Det blir väl som det blir. Vet inte riktigt om det kommer bli värsta jobbigt eller inte. Har ju bara spelat det till och från på gympan i Söderbymalm haha. Efter det åker jag till Nynäs och sover för imorrn är det kurs och upp tidigt. I Nynäs somnar jag alltid bättre så då kan jag sova "tidigt".

Puss. Nu ska jag på matjakt!

Greys season 3

Säsong 3 av Grey's avslutad. Burke är fortfarande en fantastisk människa, även fast... Säsong 4 blir väl kul vaaa!? Ska sova nu, är värsta trött. Och ska inte ställa nån klocka imorrn heller, bara sova tills min kropp inte behöver sova längre. Välbehövt.

Imorrn är det lördag. Det betyder en lugn dag för jag gör ingenting. Ingenting som är skrivet i sten varje vecka i alla fall. Det är det som är det sköna.

beauty

En grej som jag glömt nämna. Whitney i The Hills. Är inte hon helt jävla gorgeous och även gullig som person? Eller är det bara jag? Hon påminner lite om Katherine Heigl men är mycket fräschare tycker jag. Hon är en skönhet på sitt sätt verkligen, och jag blev kär vid första ögonkastet.

Vissa har tur...

chicks before dicks (?)

En sak jag hatar, på riktigt nu också, är jag-kan-inte-vara-med-mina-vänner-för-jag-ska-bara-vara-med-min-kille-även-fast-vi-ska-vara-ihop-föralltid-så-om-vi-ska-träffas-måste-han-ändå-vara-med-oss-beteendet. Hate it! För det första: du är inte den första som har en pojkvän. För det andra: vi förstår att ni måste tycka om varandra massor, no need to show it framför alla konstant genom att dra med honom heeela tiden. För det tredje: vilka är det som torkar tårarna när din pojkvän fuckar upp? Glöm inte det.

Blir så arg på sånt där. Nu blommar dom känslorna ut ännu mer för det är en sån situation i The hills, ni som följer den vet nog vad jag pratar om. När Heidi och Spencer blev tillsammans första gången i säsong två? Hur tänker hon egentligen!? Blir galen. Men nu är dom ju gifta i alla fall läste jag i tidningen...

(PS, puss puss min älskling Viktor, saknar dig, haha)

min tjejigaste sida

Kollar lite på The Hills nu i hopp om att Melissa ska vakna snart så vi kan singstar'a. Går inte så bra. Det roliga är att jag inte ens tycker att The Hills är värsta bra, bara så oansträngande att kolla på det. Och tvivlar starkt på att det är "på riktigt". Hur som helst. Nästa avsnitt. Saknar den tiden då jag kunde kolla på Greys när jag ville... Tillägg på det: Dr Burke är en fantastisk männsika.

people

Varje gång jag tänker på andra människor blir jag helt fascinerad. Dessa människor har ju ett liv. Precis som jag har. Dom är inte bara statister i Mindys värld utan dom lever exakt som jag. Men inte samma saker har hänt dom. Dom gör inte samma saker som jag gör. Dom tänker inte som jag gör. Reagerar inte som jag. Vissa gör dumma saker, vet dom om hur dumt det är? Vissa värderar inte sig själva och dom kräver bekräftelse, vet dom om att dom är värda allt? Vissa är rasister, hur kan dom inte tycka att det är dumt? Vissa är troende, hur kan dom tro så mycket? Vissa röker, hur kan dom vilja göra det? Vissa leker med andras känslor till det extrema, hur kan dom inte bry sig om andra? Alla är sannerligen unika, det är ganska coolt när man tänker på det och kan åka runt runt i långa banor om man tänker på det lite till. Som jag gjorde.

Beundransvärt hur världen kan rymma så många liv, och kanske ännu mer beundransvärt när olika liv möts.  


längtar efter mys

Så jävla trött. Just nu väntar jag på att älskling ska sluta jobbet så vi kan åka till honom och laga mat. Kanske se en film och mysa också, sådär innan läggdags. Väldigt myssugen just nu så längtar typ töntigt mycket.

Äsch. Får bli ett avsnitt av The Hills medans jag väntar. Pussis.

skolan är bäst

Så, avklarat and I love it! Just nu väntar jag på att mitt nagellack ska torka. Äntligen färg på dom igen! Sen ska jag äntligen få sova. Imorrn är det kurs igen, sen ska jag nog till stan och lämna i ansökan på ledig affär. Krigar även fast jag har sämst förväntningar. Sen hem och spela lite Singstar efter det, Cleo lämnade kvar det idag. Vi spelade ju lite innan träningen, kulers! Åker förmodligen till Nynäs sen och bara myser.

Sämst för övrigt att gå upp tidigt. Men är jäkligt stolt över mig själv, min gå-upp-tidigt-moral har alltid varit hög så. Därför jag jämt var i skolan, men å andra sidan har jag alltid älskat att komma till skolan. Jämt! Dom som säger att skolan suger och är tråkig måste ju ha fel kompisar och lärare... Stay in school!

Saknar det tills hjärtat slutar slå, kärlek.

the day is finally over

JA! Äntligen är den här dagen över. Trodde inte det skulle ske med mina rullande ögon och gäspningar var och varannan minut. Ska duscha nu och sen se på nya Gossip girl och 90210. Tjejserier när man är nyduschad och trött är så mysigt, lägg till en kopp te blir det ännu bättre.

Vaddå, alla katter gör så?

alldeles för lite sömn

Hej. Trött. Hela tiden. Sömnbrist. Vill sova. Har sovit totalt i kanske 8 timmar på 3 dagar. Sov knappt ingenting inatt. Om jag sov var det i fem-minuters-intervaller. Sova fem, vara vaken fem. Uscha. Vill just nu lägga mig och sova femTON timmar. Kollade Toy story med älskling igår kväll. Han mådde dåligt och jag mådde dåligt med honom. Därav lite sömn. Jävla katter. Men mysigt som fan ändå.

Hejdå. I'm off to another day om jag inte somnar på vägen. (22 dagar kvar nu)

kurs kurs kurs

Hej. Inatt måste varit bland det värsta jag varit med om. Bara så ni vet det i alla fall för jag tänker inte berätta. Usch, skulle kunna gråta bara av att tänka på det.

Har lunch nu. Ska åka tillbaka när som helst. Fuck, men sen är det bara nån timme kvar och det är ju mer än skönt kan jag meddela. Men har en ny strategi så jag inte ska ha ångest varje dag. För det första ska jag (som älskling sa) inte tänka på det när jag inte är där eftersom det är helt onödigt och för det andra ska jag vara social, klara av dom där utmaningarna för att inte få en pinsam tystnad. Eller nåt, lär ju ångra mig. Men det första kvarstår. 23 dagar kvar, nedräkningen börjar nu...

depp i allra högsta grad

Hej. Så jävla depp just nu. Kollar på mina skor och blir inte gladare just nu. Why? För att jag är ingen. Jag har inga resurser what so ever. Jag kommer ihåg när jag visste allt och var någon.

Orkar inte riktigt skriva nu. Upprepar; så jävla depp just nu. Vill inte på kurs imorrn, vill inte dit i övermorgon heller. Vill bara ligga i min säng under täcket med massor av kaloritomma pommes och cola tills något bra dyker upp. Något bra kan vara något av följande: En kram från min älskade som jag inte myst med på länge, massor av pengar, ett jobb (som ger mig massor av pengar).

circle of life

Lion King


When having sex, you pull out right before you ejaculate. Go in your own hand. Get the girl to face you and before she realizes it, use your thumb to smear some sperm across her forehead and say "Simba".


The hills

Sååå trött. Har laddat ner The hills. Gud va tjejig jag känner mig just nu, galen i skor och kollar på The hills. Jag har aldrig tyckt den serien verkar bra, men bra IQ-befriande-tittande, skönt med sånt också ibland... Och så finns det inget annat jag kan kolla på...

På återseende!

skorna

Sova kunde jag ju inte göra igår. Men den goda nyheten är att jag garanterat kommer kunna göra det idag! Hittade i alla fall mina skor, stört små i storlekarna så det såg ut som man hade klövar till fötter. Tog en storlek större alltså. Skönt. Letade i varje affär i det centrala och hittade till sist. Jag tycker om dom mycket, inte så höga heller vilket betyder att man kan ha dom i princip när som helst. Vissa kanske känner igen dom från större bloggar... Men jag blev kär ändå.

Dålig bild, men fina i alla fall!

möblering är kul

Jag frågade snällt, så imorrn är det shoehunt i staden. Efter, förstås, efter mitt jävla möte på af. Tre timmar, hell yes. Men förhoppningsvis går det smärtfritt förbi, får dock ångest av att tänka på att jag ska spendera varje dag där i fyra veckor. Och en dag består av 6 timmar, inte okej...

Träningen gick bra, lite blåmärken hit och dit men det är ju inte sommar så vem ser mina armar förutom älskling. När jag kom hem bestämde jag mig för att laga min knakande säng. En snilleblixt senare och jag har ett ommöblerat rum. Fint om jag får säga det själv. Har till och med hängt upp tavlor. Är tagg inför skor imorrn så hoppas det finns! Ska till och med till af för att piggna till, vilket innebär att jag får gå från mig runt 8:15. Hurt hurt (läser ni hurt som i hurtbulle eller hurt som i aaaaj? För ni borde läsa som hurtbulle just där). Klockan står på 7:40 så jag kan duscha av mig lite innan. Så ska försöka sova snart.

jävla skor

Jag har ett stoooort problem. Såg nyss ett par måste-ha-skor. Dom är inte ens "lika" några andra jag har som mamma alltid klagar på. Dom här är helt perfekta. Har sett sånna dyra skor förut och nu finns dom i billigt, jag dör. Jag kan inte vila förrän jag har dom. Ska be mamma jättejättejättesnällt och köpa sånna imorrn isf. Dom lär ju försvinna.

Fan, dom är så vackra. Och sånna jag letat efter.

äntligen

Och just det... Jag har klippt mig.

Benjamin Buttons otroliga liv

Igår efter träningen åkte jag till min älskade och jag fick pizza och B&J's. Sen kollade vi på The curious case of Benjamin Button. Ni vet den nya med snygg Brad Pitt där han föds som gammal och blir yngre istället för äldre? Den var lång men längden behövdes verkligen, skulle inte bli samma sak om det gick fort fram. Den var en bra och fin film, grät nästan två gånger. Konstig film egentligen men sånt är kul. Inte någon film kommer likna den här i alla fall. Även fast jag blev sugen att se Dagboken efter den...

faaan då

Hej. Vaknade halvtidigt för blev väckt om att gå ut med Vincent, så det tänkte jag göra. Skulle inte hinna lunch med bebis då men annars dör ju hunden... Sen visade det sig att pappan min kom hem, för att jag inte kunde svara på sms. WTF!? Inget träffa älskling för att gå upp och nästangåut med hunden. Suger!!!!!!! Saknar honom...

Och alla andra sover här hemma så jag ska kolla lite Heroes för det kommer inget bra på tv förrän efter 13 ändå. Puss. Ps, något som jag glömt berätta också, men det gör jag sen.

Australia

Australia var bra, men grät ingenting vilket jag hörde att man gör (?), så det är jag besviken på. Gillar ju att gråta åt sådana saker. Är väl känslolös idag eller något, vet inte riktigt...

Imorrn händer ingenting förutom träning, tack o lov. Ska dock in och luncha med min käraste. Har inte setts på ett tag, mycket tråkigt och väldigt omysigt. Jag är så jävla töntig, jag vet. Blir alltid mer så efter jag sett ett avsnitt Greys. Hörs imorrn biiiitcheessss.

mycket händer när man vaknar tidigt

Händelsefull dag. Och en väldigt lång en. Varit med Melissa och Vincent på lilla ICA och hämtade VS grejer vi beställt hem. Men tji fick jag, två trosor nu - en bh i februari. Suxx. Men vafan, hellre i Februari än aldrig! Sen till centrum några gånger. Snart ska jag på bio med mina tjejer. Australia som jag inte ens ville se, men som vanligt ändrade jag mig när den filmen blev the talk of the town. Så den blir det. Kanske åker till Nynäs sen om det hinns, men det verkar inte troligt... Blä! Så jävla tråkigt att sova ensam...

tidigt för Mimiboy

Godmorgon. Ja jag gick upp vid halv nio ja. Somnade någon gång efter CSI så har ju inte sovit så mycket. Men har bestämt mig för att inte sova nu, det skulle bara resultera i att jag inte kommer upp förrän klockan tre samt att jag inte skulle kunna somna ikväll/inatt. Så jag är en bra bra bra människa just nu. Ska kanske kolla på lite Heroes eftersom jag ligger efter eller bara bygga ett hus på Sims. Ja, jag får se helt enkelt. Ingen jävel är ju vaken nu heller, inte ens storbloggarna... Så jag har inget att göra. 

Ringde precis och beställde klipptid. Kan inte säga när för att min käraste får icke veta. Roliga jag liksom, allt ska vara överraskningar. Undra om han har vaknat förresten. Hmm... Väntar lite till.

Majoriteten av nyårsbilderna är på mig...

problem är vad livet går ut på

Har förstås deppat hela kvällen och varit ledsen över min penga-/jobbrist. Viktor har varit söt och försökt göra mig på bättre humör, men när jag är nere är det svårt att lyckas med det. Men jag blir glad av försöken ändå. Har ordnat en del saker nu i alla fall. Så imorrn har jag en del att göra... Och i övermorgon.

Förhoppningsvis skulle jag få pengar till klippning av mamma, vilket var det som drog mig över deppgränsen från början. Har sett fram emot min jävla klippning hur länge som helst, så säger hon att jag inte kan få det. Men "när jag får lön" ska jag betala tillbaka sägs det. Vilken lön säger jag. Men whatever works och om jag nån dag får lön ska hon få sina 300 kronor.


Nu: Dusch.

Sen: 90210.

Senare: Sova.


Donkey Kong

Hej. Har inte blivit nåt inlägg på ett tag. Skulle jag få betalt skulle jag givetvis uppdatera jämt kan ni fethaja. Har i alla fall bara varit i Nynäs som vanligt, blir jämt så depp och olycklig här hemma. Varför orkar jag helt enkelt inte förklara.

Jag och Viktor har spelat massor Donkey Kong på sån där gammalt nintendo. Jättekul och ganska beroendeframkallande. Sen har vi bara ätit skräp och kollat filmer. Nu har jag hunnit se The Wrestler, Slumdog Millionaire och Eagle eye. Kan rekommendera dom två sista.  

Idag var det träning och därmed hemgång för mig. Kollade nyss på Top Model med Melissa. Greys har inte laddat klart, men idag gör det ingenting för att jag har 90210 och Gossip girl. SWEET. What would Blair do? Som jag brukar tänka för mig själv ibland...

best girlfriend

Hejdär. Blev ju rätt sent igår. Så blev ju sent idag med bara för därför. Men väckte alla runt klockan två för att spela Singstar utan avbrott. Och nu har vi spelat i några timmar. Jättekul, jag och Melissa kan faktiskt sjunga...

Ikväll, eller snart, ska jag åka till Nynäs och laga mat till min älskade. För jag ska känna mig som världens bästa flickvän. Olav ska också äta fick jag reda på sen, men jag är ändå lika bäst tycker jag. Maten klar när mannen kommer hem från jobbet, vem skulle tacka nej?

Så vi hörs sen. Ska göra mig mer presentabel för omvärlden.

nattinlägg

Singstar på kvällski och lite hållamedochstöttasnack med Cleo. Har kommit fram till en jävligt obekväm sak som förmodligen kommer dyka upp för att störa mig då och då. Inte kul. Måste alla tjejer vara bitches? En fråga bara. Mind your own!

Lirat lite Abba-singstar också. Tills mamma freakade, kul tant.
 
Och för tillfället är jag utmattad i hjärnan efter min förskräckliga upptäkt haha. Vet inte varför jag skrev haha, är ju inte direkt roligt för mig. Lyssnar på Mr John Legend och det är sweet. Vi skulle ha kollat på Greys egentligen, men det var något knas så jag laddar ner på nytt nu. Måtte det gå fort. Nu: Bittersweet symphony, när man vill ha lite orkester i vardagen.

Natti.

Mys

all falls down

Gud vad jag hatar detta. I really do. Gör mig lite ledsen i själen...

The prettiest people do the ugliest things.


kalas och depp

Godafton. Igår firades Viktors söta mammas födelsedag. Länge. Efter mycket fruktsallad och Crash Bandicoot (någon som kommer ihåg det?) åkte vi ungdomar till staden för hitta på något att göra där. Det gick inte så jättebra men till slut hamnade vi nånstans och chillade där tills det var hemdags mot Nynäs. Mådde inte så bra psykiskt efter en jobbig natt så var lite depp. Men tågresan hem var väldigt väldigt kul. Pratade äntligen ut med min käraste så kunde sova gott. Ville inte åka därifrån idag i alla fall. Men det var träning så var inte helt till spillo. Svb-hallen är stört kall när det är tio minus utomhus.
 
Nu är jag hemma med Cleo och Melissa. Vi ska lira Singstar senare när vardagsrummet är ledigt. Melissa har inte gjort det förr. Kommer bli kulkulkul. Puss.

töntsaker

Ahapp. Eftersom att ingen, läs Viktor, svarar på mina sms så går väl jag och lägger mig otillfreds med situationen. Hatar när småsaker blandas in för att jag har så svårt att släppa saker. Så kommer jag tänka på det här, varför han inte svarar och varför si varför så hela natten och kommer inte kunna chilla tills ett svar kommer. Töntigt som det låter, märkte jag nu. Men jag har svårt med sömn och om något stör mig är det nästan kört. Kan inte förstå människor som bara kan gå och lägga sig mitt i ett argument eller något liknande. Dom kan inte ha känslor!

Så. Nog för mig.

kläder!

Blir nog ingen film. Orkar inte riktigt. Dock så har jag sytt mina hål på klängingarna. Bad mamma fixa jeansen och en gammal klänning som kommer bli såååå fiiin nu. Ringde till Viktor också, ville prata, men inte han. Drog ner lite på mitt humör. Nyss ritade jag (ja, tänka sig att jag ritar även fast jag inte kan) iaf lite kläder som jag önskade att det fanns, samtidigt som jag önskar att jag kunde sy och göra kläder. Appropå det... Bara jag som är helt kär i klänningen här nedan? För jag brukar tänka på den då och då sen jag såg avsnittet... Den är så jävla vacker. Som hela J Humphrey nu för tiden.


Greys och sy

Jag och Melissa har kollat på Grey's hela kvällen typ. Tills nu för nu laddas det ner mer avsnitt. Är beräknat att vara klart om 15h, känns surt. Vi ska nog kolla på Kung fu panda lite senare också. Skönt med en film man inte ens behöver tänka till. Ska upp ganska tidigt (för att vara mig) eftersom jag ska på kalas i Råcksta, det tar rätt lång tid att åka dit menar jag.

Ska kanske bestämma kläder redan nu. Eller sy hålen som jag har lyckats åstadkomma i vissa klänningar. Ja, sy får det bli. Kanske drar fram symaskinen och syr in byxor också. Tjing.


lite nyårsbilder


VS

Nyår var rätt chill men ganska livligt ändå må jag säga. Vissa saker bör man inte ens gå in på så fuck it. Victoria's secret fashion show igår, antar att det satt många tjejer framför tv'n just den timmen. Bara jag som är besviken? Tjejerna är vackra som få men hade inte lika heta kroppar som då. Rimmade lite fint där också.

Now that's hot...

RSS 2.0