Geek in the pink

Trevlig och jävla varm dag idag. Men ska inte klaga nu när värmen är här! Även om den kanske bara är tillfällig *ta i trä*. Det fina vädret och stå ute hela dagen resulterade i solbränna. Inte den fräscha, guldiga sorten utan den rosa-röda varianten. Men jag gillare! Vaddå, så mycket syns det väl inte? Ha ha. Roligt med EM träningar. Saknar Fabest-äg.

I don't know if you can do that

Födelsedagsfirande - check! Trevligt tills jag kom på andra sämre tankar i slutet. Hur tråkig måste jag inte ha verkat då? Nåväl, it is what it is. Nu är jag i alla fall hemma och ska sova snart. Upp tidigt imorrn för att jobba på Mini-marathon. Hoppas på fint väder då också eftersom jag inte jobbade idag i solen.

Har väl inget mer viktigt att säga förutom att jag har en pojkvän som inte bryr sig ett skit om mig just nu, det kommer och går tydligen. Han är konstig och får därför mig att känna mig konstig. Och så är det, varför strö socker över det? Rätt tråkigt.

Shuuz.

Fate can't break this feeling inside

Här igen. Var på en studentskiva igår. Det var väl ont i fötterna men kul att klä upp sig och göra sig fin(are) än vanligt. Slutade med att sova gott hela natten vilket egentligen är svårt när man är två i min säng. Sällskapet stack tidigt. Och nu är jag irriterad på denna. Om det är något jag avskyr så är det människor som inte inser sina fel, och fixar till dom! Vem kan man förlita sig på egentligen? Hel-vette. Det är ingen konst people!

Ikväll är det födelsedagsmiddag på Friday's. Får piffa upp mig och äta gott. Men ändå på kasst humör. Hoppas på förbättring. Återkommer om info.

Anonym: Fabest kommer att "splittras" eftersom att en av oss ska resa bort, därför har EM aldrig varit lika viktigt som nu.

No matter what I say or do
The message isn't getting through
And you're listening to the sound
Of my breaking heart

In short

Deppig. Mycket. Äta Jamaican me crazy. Glad. Ledsen igen. Kolla OC. Trasig. Hej.

Bleeding love

I will follow you into the dark, Fabest 5ive.

Ingen kan säga att vi inte förtjänar att vinna SM, eller EM heller för den delen. På pappret vann vi typ EM förra året men i år skulle vi göra det officiellt. Nu får vi inte ens delta. Fabest 5ive får inte vinna EM i år. Inte ens ett silver får vi chansen att ta. Inte ens brons, som förra året. Vårat sista år tillsammans och helvetets portar öppnar nu. Det är inte rättvist. Vi förtjänar inte det här, det vet alla. Trots allt stöd så gör det så jävla ont. Så in i helvete. Kan inte gå till något säkert rum där allting ordnar sig heller. Jag är fast. Vi är fast. Fast i något mörker där ingen av oss borde få vara. Och det är sanningen. Vi ska inte behöva vara här.

Ps. Det här är ingen diss till någon annan. Bara en hyllning till mitt älskade Fabest. Forever and ever.


The Funeral

Kan ni stava till i lördags? Då kan ni stava till just nu också. Jag pallar inte. Jag mår skit. Sk-it. Lever in någon sorts mardrömslik dimma. Detta händer bara inte.

FBVDSTEFMVP. (Bara några kan få veta vad det betyder, om ni skulle undra).

Hel-vette.

Liebling

Snart dags för sista dagen på Vårruset (som att det har pågått värsta länge, haha). Sitter och tänker på Fabest, delvis för att Melissa pratat om det. Fan vad dåligt jag mådde på lördagen. Som att någon dött mitt framför mig. Försöker deala med det nu bara. Hard knock life... Kollar på den här bilden och mår lite bättre.

Men sen kommer verkligheten tillbaka. Los Fabesto, te amo! (Ha ha)

Endless love

Hej. Nu är det så att min dag blev väldigt mycket längre än jag först räknade med. Möte, köpa fina skor och sedan jobba på Vårruset. Och nu är jag här. Mitt hatbrev har jag glömt. Det var grundat på något jag sett i The Hills, som oftast. Fast jag kommer inte ihåg vad. Oh well. Fast uh-oh, kom på något som är värt att hata på, men samtidigt inte värt att nämna. Så det drar jag streck över.

Såg nyss på Sportspegeln där Eagles är med i typ 10 sek. Fint. Har gått runt väldigt mycket och tänkt på hur glad jag är att ha dom här fina människorna i mitt liv. Eagles. Fabest. Och alla andra vänföreningar som kommer därtill. Kärlek på det alltså.

Ps. Jag har kommit fram till att (om jag hade ekonomin) så skulle jag aldrig kunna köpa en väska som kostade mer än 2000 kronor. Men dock så skulle jag kunna köpa ett par skor för typ 100 000 kronor. Säger ganska mycket om huruvida jag är en väsk eller skotjej. Och hur jag skulle vara om jag var ekonomiskt oberoende. 

(Låtsas att det är en fin bild från SM här, för dom kommer sen på riktigt)

Haters wanna be me

Hej. Har lite brådis. Men tänkte bara säga att jag återkommer imorrn igen. Då ska jag skriva ett litet hatbrev. Den ni! Måste man inte bara läsa sådant? Skämt åsido. Vi hörs imorrn!

Gdntt

Godnatt.

MÄHÄ


Underbara älskade

SM är över. Vilken jävla helg hörni! Guld till Eagles på fredagen. Kan ni stava till nice? Där vet man. Sveriges bästa lag återigen.

Fabest gör lite jättemycket ont i hjärtat just nu. Men samtidigt så älskar jag oss så jävla mycket. Alla har sagt att man bara kan se på oss och se att vi är bäst oavsett vilken otur vi har. Kan man utstråla skills mer än vad Fabest gör? Nej. Kan folket älska någon annan stuntgrupp baserat på performance, genom alla tider, mer än Fabest? Nej. We are Fabest, who are you? Har fått en helt ny mening nu. Det här är inte skryt. Det här är bara ett kärleksbrev till mitt älskade Fabest och ren fakta. Fråga vem som helst. Med detta säger jag inte att någon annan är dålig, bara att Fabest är Fabest. Och Fabest älskar jag och det räcker just nu, för resten vet vi! Forever mvp.


SM SM SM SM

Eh tja. Tänker inte säga mer. För imorrn är det SM och redan ikväll entrar Eagles Nyköping. SM-party på vägen dit och SM-party på hotellet. Heja heja.

Skulle vara passande att lägga in en bild på Eagles såhär innan SM. Men har inga som tilltalar just nu. Ni får efter SM istället ;) Hejdå då. Så ses vi i hallen. Puss gulle.

Ps, uppdatering kommer på lördag kväll.

I won't let you run away this time

Jag älskar Chuck Bass. Har nog gjort det ett tag utan att veta om det. Och hela serien älskar jag. Love love love it.


Those are a few of my favourite things

Att bada är så jävla segt. Idag har jag lärt mig: Att det är rätt osmart att försöka dra in bikinitrosorna under en åktur i rutschkana (det kan innebära att man nästan flippar runt på mage och slår i en armbåge). Att Cleo borde tävla OS i att åka rutschkana in high speed (hon såg ut som en bobsleigh-åkare och tog rekordet på 7,77 sek). Att Melissa borde börja på någon sport som har med bad att göra. Att jag inte kan vara lycklig utan pengar och materiella ting.

Just nu väntar jag på Emilie som ska färga fransar. Riktig spadag idag. Och kolla mitt pepp till SM: Skulle vara så jävla grymt om jag faktiskt passade i rött läppstift!

Resten av ansiktet behöver inte synas. Trust me.

I'd love to wash in your old bathwater

HEJ. Jag har inte sovit något alls i natt. Skulle somna med tv'n på eftersom det brukar fungera. Kollade på lite Ally McBeal (som är jävligt roligt, faktiskt!) och sen halvsov jag på något konstigt sätt hela natten. För när klockan ringde klockan åtta hade jag fortfarande inte hamnat i en djup sömn. Jävligt bittert.

Men det gör ingenting, för just nu har jag pengar och just nu (om några dagar) är det SM. Så. Det. Gör. Ingenting!! Skulle btw köpa ett par skor till mig idag men eftersom jag har den mest vanliga storleken fanns det inga. Jag förtjänade det ju! Plus att jag har blivit så ekonomisk att jag inte har spenderat något utöver vad jag planerade. Det är fan tråkigt...

Idag blir det relaxbad på Sydpoolen med cheerflickorna. Så ska hoppa i bikinin och dra iväg!!

Fin pyramid i Flo-rida. Sakna.

The red, black and blue

Sorry. Har varit upptagen med cheerleading. Men nu är jag här. Fast inte så länge till. Ja, ska strax gå faktiskt. Sola lite. Det är ju ändå SM snart. För er som missat det, fast ja, vem fan har gjort det?!

Räkna inte med så djupa inlägg under den här veckan. För nu är det SM-veckan, då har man inte tid till ett vanligt liv. Tjing!

Call me Mrs Einstein

Jag har mjölksyra i hjärnan. Jag lovar, man kan ha det! Och det känns som huvudvärk. Fast det är mjölksyra. I hjärnan. Avslutningsvis vill jag bara säga att jag är så jävla smart och så jävla grym. Någon gång kommer jag att gå långt!! Saknar min käraste också.

Gdntt!

She should be able to smile

Seg dag. Skrivit, skrivit och skrivit. I rekordsnabb fart!! Heja Mindy.

Har egentligen inte något mer att säga.  Ville bara att ni skulle se att jag levde. Det gör jag. Inte fått pengar än, ledsen i ögat. Men något att se fram emot? Typ i alla fall. Imorrn är det genrep, wiho! Och så lite Twilight för att runda av inlägget...

What was my pain in comparison to her happiness?

If you are what you say you are

Ps, jag vet redan nu vilka som kommer rocka på SM.
"I would tell you, but you already know..."

Busy busy

Ska sova nu. Har arbetat med lite arbeten kan man säga. Jävligt nice. Om det inte vore så tråkigt. Imorrn ska jag upp väldigt tidigt, helt frivilligt, för att arbeta med mer arbeten. Fast det är ju såå jävla värt det sedan!! Så. Jävla. Värt. Det.

För övrigt ska jag på praktikplats jakt imorrn, därav den tidiga morgonen. Så man hinner allt under en dag. Det borde jag testa oftare. Och vad gör det om man är trött en dag när man inte tränar? Ingenting. Men annars måste man bring the a-game, då är sömn ett krav! Snart är det SM. Coolness!

Too late

Träning snart. Tagg!!! Mickan är sen. Alltså blir jag också det. Inte okej. Bu för förseningar! Förutom när det är jag som gör dom... Har dock redan fått tillåtelse att springa efter träningen. Snällt. Och hur skönt?! Skönt. Sol + joggning är inte min starka sida. Så, slänga runt på folk innan och springa efter. Perfekt.

Asså. Sen om man ska vara sen kan man ju säga till i god tid så man hinner hitta annat färdsätt. Blä. Lite rastlös nu känner jag. Börjar min uppvärmning nu istället. Hinner väl inte så mycket sådant sen. Slänger in en bild från förra SM, efter några guld brukar man se ut sådär, med min Lejla. Men nu är hon äntligen aktiv igen, som det ska vara!

That was then, but then it's true

Sorry för smått sämre uppdatering. Igår så blev det ju Eurovision nästan direkt efter Fabest. Gott att äta, trevligt sällskap och egna poänglistor. Very nice! Norge vann också, charmigt värre.

Mamma har gjort ägg och bacon nyss. Ska ta med det upp. För vet ni vad som är klart (sedan länge)? O.C. Seth Cohen, here I come!!!!!

Simply the best

Hej. Trevlig träning idag. Det är väl klart att den gick bra också, för er som undrar. Måste även påpeka att när jag säger bra så menar jag Eagles-bra. Inte vanligt-bra. För vi är inte som alla andra. Fyi.

Idag blev jag inte ensam i alla fall. Ska åka till min käraste om någon timme. Vilket innebär, att jag måste duscha nu. Och imorrn ska jag till staden och sen träna med Fabest, love it. Åh vad jag längtar. Aldrig fel att känna sig (fa)best på en lördag.

KÖÖSS.

Looking out for number one

Goddag. Känns som att jag inte ens borde skriva, kommer inget vettigt ur mig just nu ändå. Träning snart, jippie! Sen ikväll ska jag väl chilla med mig själv. Som vanligt på fredagar. Hoppas att O.C är klart tills dess. Skulle vara jävligt klockrent! California here we cooooome.

Jaja. Ska nog städa upp lite i mitt rum nu. Kan behövas.

With the lights out it's less dangerous

Har nyss varit ute och gått. Min hjärna är överfull av stress. Som den vanligtvis är, bara det att det inte märks för jag har annat för mig. Orkar seriöst inte med det där jävla molnet ovanför mig hela tiden. Släpp ner regnet på mig nu för i helvete så att solen kan titta fram. Life sucks.

Det enda som agerar utifall-att-paraply är SM. SM SM SM, ska jag säga det en gång till? Okej. SM. Det är ju för jävla skönt när något som är så kul kräver all fokus man har! Ingen tid för sånt som bara drar ner en. Bara träna, träna, träna. Och sen ibland får man kramas och pussas med min käraste också. Jackpot!

Fast först och främst ska jag sova nu. Det brukar funka bra det med.

We want you!

Hela dagen har jag gjort det här: kollat på Gilmore girls. Väldigt mysigt. Komma bort från världen ett tag! Är helt i extas eftersom att jag håller på att ladda ner The O.C. Min favoritserie of all time! Tills, ja ni vet... Den började bli kass. Om 3 timmar beräknas det vara färdigt. Heja heja, jag vill se nu! Har saknat Seth Cohen.

Fick ett röstkort idag. Oh my god! Måste jag börja läsa på om Europaparlamentet redan nu? Och alla kandidater? Eller vad är det man röstar fram? Jag har i alla fall gissat på en kandidat till parlamentet som ska reppa Sverige, rätt? Fel?


Welcome to the O.C bitch

I came, I saw, I conquered

Äntligen hemma! Eller. Ja, har ju inte varit borta såå länge. Försökte hitta mat. Hittade ingen.

Ceasar valde min famn som sovplats så ni kan ju förstå att det är lite jobbigt att skriva nu. Nu ska jag leta utbildningar och så hörs vi senare. Hej hej!

Jag och Ceasar just nu. Mjaaau!

... So don't try to do it like me

Vilken varm träning. Så den gick bra och var varm, för er som undrar. Och snart är det SM. Det är ju kul!! Tut-tut säger pepptåget, för nu åker vi!

Ska hoppa in i duschen nu. Inte för att det skulle göra så stor skillnad med tanke på hur jag svettas nu. Lite överdrivet såklart. Efter det så åker jag till min käraste. Han har köpt halsband till mig. Av godis.

Coucons på julen

What a difference a day makes

Kollat på senaste Grey's nu också. Det var fint. Riktigt fint. Så nu, lagom till träning, har man gråtit lite. Det piggar ju alltid upp! Eller vad man nu skulle kunna kalla det.

Jag undrar förresten vart det fina och varma vädret tog vägen? Har ju inte varit varmt på hur länge som helst. Det är ju lite tråkigt med tanke på hur nära sommaren man egentligen är. Kom igen, skärp dig vädret!

Chuck Bass

Goddag. Vaknade och kollade på senaste Gossip Girl. Och är det så att man håller på att bli småkär i Chuck Bass? Han är ju en fin människa bara han vill. Sånt är sött.

Träning om ett tag. Roligt roligt! Så man inte bara ligger i sängen hela dagarna. Hörs sen. Ciao!

You can't do it like me

Är lite sömnig. Ska banne mig ner, ta lite cola, sen sova! Fett med skönt. Snart är det ju SM också, liksom what? Helt galet! Ska bli så jävla roligt. Tävlingar är ju oftast det. Oftast! Så hoppas det blir så denna gång också. Spy tillhör ju liksom det roliga. Godnatt bitches!


We are the (fa)BEST!

State of play

Hej. Idag har jag inte gjort något utöver det vanliga. Lite åka hem från V, lite träna, lite sola och lite bio. Såg State of play med Russel, Rachel och Ben i huvudrollerna. Helt okej och invecklat spännande rulle, som jag gillar! Förde tankarna till Män som hatar kvinnor och i samband med det även boken jag nyss läste ut. Jag är helt i extas eftersom den var helt underbar. Som Jonte sa; Män som hatar kvinnor är ju egentligen ingenting i jämförelse med dom andra berättelserna. Ja, han kan ha rätt. 

Skulle också kännas skönt att poängtera att flickebarnen i The Hills går mig på nerverna, men ändå måste jag fortsätta kolla. Jag tror rent ut sagt att dom bara är dumma i huvudet för dom verkar inte veta ett någe.  

Out of time

Ska snart åka iväg till käraste. Har bara degat på mitt rum sedan jag kom hem. Lite Gilmore girls i brist på annat. Hur kommer det sig att jag förut var dränkt i alla serier jag skulle följa, och nu är det ingenting? Tomt bland mina downloads... Jaja, det är ju bra ur en rättslig synpunkt. Om nu rättslig är ett ord vet jag inte, men ni förstår säkert.

Oh shit. Måste springa. Förstår inte hur tiden jämt springer iväg från mig. Inte fullt okej!

I'm coooomiing too geeet yoou

Hej. Var förskräckligt trött imorse! Och jag sov varken lite eller vaknade för tidigt. Är väl en sådan dag bara. Till min lycka varade mitt ärande i inte mer än en kvart. Woho tänkte jag och åkte snabbt hem samma väg som jag kom, obviously.

Idag har jag bland annat läst ut Flickan som lekte med elden. My god!!! Är väl ett sätt att förklara den på. Jag kan, seriöst, inte vänta med att läsa tredje boken. Nu behöver jag inte längre undra; Lisbeth, vad har du varit med om? Så jag är helt stoked!

Ps, Stylista verkar som ett riktigt kul program.

Felix Felicis, någon?

Jag är uttråkad och trasig, men vet inte varför. Det är inte en situation att föredra. Sitter och funderar på varför inte mitt liv kan vara fullt av magi och vampyrer. En värld där vad som helst är möjligt och ingen dag är som dagen innan! Några läsår på Hogwarts med en Edward Cullen i närheten. Det skulle väl vara något? I jämförelse med hej-jag-är-fast-och-kommer-ingenstans-livet.

Mm. Jag tycker synd om mig själv. Låt mig. Det går bara inte att vända på det just nu.

Cheerleading lycka

Bara för att klargöra en sak. Eagles och Fabest ingår inte i min fuck-you-kategori. Bara allt jävla annat. Utan dom människorna skulle jag inte ens vakna om dagarna, det är en sak som är säker. Ett eller två SM-guld skulle sannerligen pigga upp mig rejält just nu. Dra upp mig från botten och slänga upp mig i luften! Det är dock bit kvar tills det är tävling, så det får helt enkelt vänta. Istället tänker jag tillbaka på DM, när Fabest tog MVP. Det piggade upp, det. Finns det någon bättre lycka?

Här är en gammal, men lycklig bild

We can't be apart

Whatever end found us, it would not find us separated.

In other words...

Hej. Såhär mår jag just nu; FUCK YOU FUCKING ALLTING!!!!!!!!!
Jag är en bra människa och jag ska inte behöva ha det såhär. Är det enda jag kan säga om den saken. Och det är sant också till råga på allt. Så varför förstår ingen det? Är dagens fråga.

I am by your side

Wow. Värsta ompysslingen. Tills jag kom på att jag orkar fan inte! Gick ju upp alltför tidigt idag. Just nu tänker jag på mig själv och väntar på Viktor.

Har mått alldeles för konstigt senaste. Det tycker jag inte om. Men det som inte dödar härdar. Och imorrn är det träning. Hoppas på 100 procentig insats av mig. Annars kör jag väl 75 procentigt i alla fall. Whatever floats my boat ni vet. Det är ju faktiskt SM SNART! Älskade laget.

Schysst, en Harley Davidson.

Sorry. Jag är helt enkelt för insyltad i Flickan som lekte med elden för att blogga. Har dock hunnit med att åka till centrum, kollat lite Robinson och ätit bakad potatis.

Jag är helt förundrad över hur Stieg Larsson fått mig att faktiskt läsa ut och tycka om deckarromaner. Det är verkligen inte min kopp te alls! Men som Melissa sa; vi känner ju typ Lisbeth nu. Då blir det ju en helt annan grej! Men nu ska jag slita mig från fiktionvärlden ett tag och ta tag i min riktiga. Börjar med lite dusch och lite spa'ande så gott det går.

Shoot Gilmores, don't they

Gud vad mys Gilmore Girls är! Och så jävla roligt. Sen så är ju Milo så jävla charmig som Jess. Drog undan gardinen nu och visst fan, det är ljust ännu. Nästan så att man vill ta vara på dagen. Fast sen kommer jag ju snabbt på att det kan jag ju göra i sängen. Men kanske inte borde dra för riktigt än. Eller så gör jag det och kollar på ett till avsnitt.


I'm in love with a fairytale

Hej hå. Är väldigt trött! Blev för mycket tänk och lite sömn inatt. Arbetet idag gick smärtsamt och snabbt förbi. Kanske kändes det bara så eftersom jag åkte bil. Gör en jävla skillnad må jag säga!

Har tagit av mig kläderna och dragit för gardinerna. Nu ligger jag bara i sängen och myser. Ont i huvudet, men det fixar lite cola när det börjat kicka in. På tv'n är det alla som ska vara med i Eurovision. Hemskt. Ska alla försöka sig på humor nu? Nu kom Norge. Han är riktigt bra, heja Norge i årets Eurovision! Vem vet hur det ska gå för Sverige...

I don't care if I loose my mind, I'm already cursed.

Jag just nu! Var ett tag sen...

Gdntt

Nu ska jag i alla fall sova. En snäll cell i hjärnkontoret valde att informera mig om att en tidig morgon väntar. Just fan! Löparsäsongen är igång. Fast med skjuts dit kommer det ändå kännas grymt lyx! Godnatt då.  

She said, why don't you just drop dead?


(Old) News

Ny design, bra grej att göra när tankarna ska flyta iväg. Det gjorde dom med lite hjälp av James Morrison och Fall out boy. Så det var det, det, ser det ut som att jag försöker vara en seriös bloggare nu? Fast vem försöker jag lura, jag är ju det!! Jag och Melissa kommer bli fett kända bloggsystrar någon gång. Det känner jag på mig.


Nu är det rent och fint känns det som. Min lilla dagbok med ett sånt där dåligt lås eftersom alla får läsa mina innersta tankar här. Men det gör ingenting. För det är ingenting man nödvändigtvis måste dölja alla gånger. Bara ibland. Fast det fattar ju vem som helst. Och bäst jag, eftersom jag är en ensamvarg at heart.


Sorry, I only date vampires

Något fint under min deppiga kväll. Han stavas Edward Cullen.

Fuck you

Träningen idag var helt galen, för er som undrar. Heja heja älskade laget!

Just nu sitter jag här och bara tänker på hur jävla lite jag bryr mig. "What a wonderful world" strömmar ur min klockradio. Hel-vette heller. Jag går igenom dagarna medveten om hur bra jag är, hur jag förtjänar det bästa och är förundrad över att folk med mindre i huvudet går längre än vad jag gör. Jag vet garanterat mer än vad dom gör. Det är inte rätt. Jag skulle kunna lära mig allt i världen om jag hade rätt redskap. Istället för att kunna göra det jag gör bäst, lära mig och bli bättre än vad jag redan är så tar det stopp. Inte på grund av mig eller någon annan. En stupid regel som inte gynnar mig, även fast den lika gärna skulle kunna göra det. Det är inte jag som tagit stopp, det är allt annat som är i vägen. Och ändå blir det jag som vaknar om dagarna och andas in min egna lilla, men ändå påträngande, misär och säger Fuck you världen i huvudet när jag kliver ur sängen.

Breaking dawn

Nu har jag äntligen tagit mod till mig och läst ut Så länge vi båda andas. Dom två sista kapitlena har bara stått där på hyllan i veckor med längtan att bli lästa. Så är ni nöjda nu, Edward? Bella? För nu är det över!!!!!!! Men vi möts snart igen i New moon (måste hinna läsa den igen innan filmen kommer, fattar ni väl).

Näst på tur efter jag läst färdigt Flickan som lekte med elden står Luftslottet som sprängdes OCH Harry älskade Potter och halvblodsprinsen. Snart kommer ju faktiskt filmen och då måste jag ju läsa boken för att se om jag missat något. Plus att den är så jävla bra och vad annars ska jag läsa liksom? Vanliga böcker? Tsssss!

"I couldn't let you walk away from me. It hurt just to imagine it."


The only true love lies in shoes

Jag är har fallit pladask. Och nu en riktigt stor förälskelse. Trodde jag varit med om det förut men nu vet jag bättre. Jag längtar tills vi ses! Mina vackra, vackra skor. Vi kommer ha det så kul tillsammans.

Steve Madden är ett geni.

Your hold is permanent and unbreakable

They don't understand why I can't leave you alone.

konfunderad

HEJ! Händelserik dag. Möte, och sen ett mer spännande möte. Kluven inför framtiden. Tur att jag har tid. För det behövs verkligen.

Ska snart se klart Gossip girl, något som aldrig hanns med igår. Förresten, ju mer jag läser om henne desto mer övertygad blir jag om att fler kvinnor som Lisbeth Salander skulle göra världen till en bättre plats. I alla fall för dom som behöver det bättre. Helt bombis! Längtar till film nummer två. Jag just nu: (det var min bästa kluvna min, ha ha!).

stressad

Stress stress. Har inte mycket tid nu. Ska bege mig till Viktor typ. Nu. Idag har det varit SM-pepp och träning. Imorrn ska jag på möte gånger två. Varav ett blir väldigt intressant!

Imorrn! Då hörs vi.

don't you forget about me

Dags att släcka lampan och skippa datorn. Lugna favoriter är på. Dom flesta är inte ens lugna. Nu kom det någon röjlåt, Don't you forget about me, tror jag minsann den heter.

Mitt huvud är kaos just nu, inte så kul. Allt i min hjärna är som mina Buzzkontroller innan jag fixade dom. Alltså kaos och intrasslat i varandra. Jag pallar inte. Vilken jävla osäkerhet. Typ som att hoppa bungyjump med en sytråd som lina. Godnatt!

L.W

Är det illa när man nöter Lars Winnerbäck? För psyket menar jag. Det är inte mycket tjo&tjim i hans låtar. Även fast Håkan är mycket bättre, i alla väder. Håkan är kung för han känner alltid precis som jag.


förbannad

Jag blir förbannad på människor. Nej. Jag blir mest förbannad på tjejer. 

¤ Tjejer som inte har någon självrespekt och förlorar allt dom tror på så fort en kille ägnar sin tid åt henne. Vad spelar det för roll vad som är viktigt för mig när en kille älskar mig? Tjejer som inte gör det som är bäst för en själv när mannen i fråga sårar henne gång på gång med andra tjejer. Det funkar inte på det sättet att hon ska vakta honom. Respektera dig själv för i hel-vette

¤ Tjejer som är shady bitches och är med, som dom vet, upptagna män. Har inte tjejer fått stå ut med tillräckligt brustna hjärtan? Ska man själv bidra till något sådant också? Nej. Fuck you.

¤ Det här går till båda könen. Once a cheater always a cheater, stay the fuck away from them! Vad är svårt att förstå med det? Jag fattar inte. Sådana ska inte vara med någon, så hjälp till med det.


heja heja!

Oh my fucking god. Vilket drag i Solnahallen det var! Oturligt nog gick det inte hela vägen för Solna. Men hel-vette vad jämt det blev. Basket är så händelserikt må jag säga. Roligare att se på än fotboll, vem kunde ana?

Blev ju riktigt taggad på att tävla (och vinna) SM. Vem fan vill komma tvåa liksom?

Nu är det krögarpytt-time.

Natten kommer döda mig

Heja heja Solna Vikings. Basket för hela slanten! Som förberedelse har jag inte gjort något alls. Kommer hem senare ikväll, då jävlar ni!

Det har blivit svårt att älska när all kärlek lett till besvikelse
Och compadres lever på gränsen till förintelse
Och compadres, ni trodde man kunde svika kärlek,
Men det kan man inte

Jag vet att du är ledsen, jag är ledsen med
För allt som är kvar är en dröm om vad kärlek kunde va
Jag läser aldrig Proust igen för slutet gör för ont i mig

Slutet har just börjat mellan dig och mig


do you love me?

Heeeeej. Igår såg jag, Melissa och Emilie på bio. The Reader var en riktigt konstig/fin/tragisk berättelse. Jag tror jag tyckte om den faktiskt. Den var seg, men den behövde nog det. Kate Winslet var ju i alla fall riktigt duktig och det var den "lilla" killen också.

Idag är det baskethuliganer som vi ska vara. Mickan, Jonte, Mellko och jag. Ska bli riktigt spännande må jag säga! Är det final så är det. Men först och främst ska jag ut med Vincent. Tschüss!

broken poetry

I'll just write this down with hopes that you'll understand
I will no longer be disciplined by the frustrations of an insecure man
And while I kissed your face you'll know
that I will no longer apologize for your former lovers' mistakes

New moon

... And the last seven months meant nothing. And his words in the forest meant nothing. And it did not matter if he didn't want me, I would never want anything but him, no matter how long I lived.

sjukhus och läkare

Goddag. Det första jag ser imorse är Ceasar som kommer till mig. Haltandes. Kollar på tassen han håller upp i luften och ja, den ser konstig och stor ut. Vad kan han ha råkat ut för egentligen? Men så länge han är lika glad och överallt så gör det nog ingenting. Men det borde vara väldigt svårt att stuka tassen när man är en katt, dom ska ju vara så smidiga.

Appropå skador. Idag på Ellen så var Dr Carter där, min favoritläkare från Cityakuten. Han pratade om termer han var tvungen att memora och även idag kan han dom. Där är ju ett sätt att impa på folk. Undra om han skulle klara sig bra på en riktig läkarutbildning? Hur som helst. Grey's Anatomy, Cityakuten, Scrubs... Sjukhusserier is the shit.


Hej, jag är en doktor!

sleepyhead

Sömnig. Taggat lite till SM nu på kvällskvisten. Sånt är ju trevligt ibland!

Imorrn ska jag sova. Kanske gå på bio om plånboken tillåter. Länge sen jag gjorde det. Senast var ju även en film jag redan sett. Hur hade jag egentligen råd med det? Ha ha, jag är galen. Imorrn står i alla fall The Reader på listan. Spännande!
 
Saknar min älskade. Han är så fin.



Godnatt.

För er som undrar

Jadå, nu faller bitarna på plats. At last. Grym träning men ack så jobbig, för er som undrar. Anledningen till att jag skriver så hela tiden är för att jag vet. Jag vet att folk undrar så mycket att dom går in i väggar. Så är jag inte snäll och berättar för er? Jo, det tycker jag. Fabest gjorde sin grej lite också. Men när det är Fabest behöver jag inte ens skriva hur det gick, för er som undrar.

Avnjutit en smoothie nyss. Försöker sätta upp en hylla med hjälp av mamma och gipsskruvar. På hyllan ska mina favoritböcker få ett hem. Eftersom dom oturligt nog är tunga, tjocka böcker måste hyllan palla 11 böcker med ett genomsnitt på kanske 350 sidor. Kanske slänger jag upp några krokar på väggen också när jag är på g med skruvandet. Är trött på att flytta på samma saker varje gång jag ska öppna en låda. Nej ni. Vi hörs snarast igen.

We are Fabest, who are you?


spya

Hallå hallå. Nyss hemkommen från träning. Ont i tummen. Hej och hå som det kan gå. Ikväll ska jag ta det lugnt. Åka till min käraste kanske. Ska bara samla mig kraft och viljan att åka i 1½ timme. Den är svår att hitta måste jag säga, just nu spyr jag på tanken.

En annan tanke jag spyr på är jobbiga människor, som det finns så jävla många av. Eller så är jag bara smått irriterad just nu. Det vet jag inte riktigt och jag bryr mig inte om vilket heller.

Tjing!

självmys

Jaha. Lite sömnig. Vill ligga och mysa med The City i min säng. Duscha, body butter, naken, säng. Sova vid en rimlig tidpunkt är ju inte fel. Då vaknar man vid en rimlig tidpunkt också. High five!

Träning gick bra, fastän jag gjorde något med mitt knä. Nu är det stelt och jag skulle vilja knäcka det på plats. Så är känslan lite, men inga drastiska åtgärder här inte. Imorrn är det bra för snart är det SM! Och ingenting fucking spelar någon roll förutom SM.


det här är min syster...

... Och hon har lite speciella behov

there's no point

First of all must go, your scent upon my pillow.
And then I'll say goodbye to your whispers in my dreams.
And then our lips will part, in my mind and in my heart.
Cause your kiss went deeper than my skin.
Piece by piece is how I'll let go of you.
Kiss by kiss will leave my mind one at a time.

lack of sharing is lack of caring

Jag: Har du något lypsyl? (Jag har sett att hon har ett lypsyl)
Melissa: Näääääeeeee, det har jag inte...
Jag: Jag har ju sett att du har lypsyl! Det var bara en hygglig fråga.
Melissa: Jo, det har jag ju.

Okej. Familjen som inte delar med sig.

high heels

Kollat på The City nu också. Är det bara jag, eller blir man inte väldigt sugen på att bara gå runt i högklackat hela tiden? Jo. Det blir man.


Grrr...

kalas!

Igår var en lång dag. Tidigt möte efter en sen natt kändes inte så okej. Mötte upp Cleo i staden efter det (stötte ihop med Lejla snabbt också). Igår fick det bli ett trashigt linne och trosor. Som nu ser ganska stora ut. Hoppas dom bara ser ut som så. Väl hemma fixade jag mig till Viktors pappas kalas. Där var väldigt trevligt och jag lekte med Alvin. Jag! Som inte ens kan hantera barn. Fast det var roligt, han är så söt.

Nu sitter jag här och taggar inför träning. Fabest först ut, kommer bli nice! Eagles sedan, hard work work. Fast först och främst borde Melissa vakna så hon kan göra äggröra och bacon. Bästa frukosten ever.


Får mata min undernärda Maximus så länge.


Trash.

RSS 2.0