Pallonhaj

Tidig morgon imorrn med. Gillar't. Nej men seriöst, vad är grejen? Ska jag börja jobba på morronzoo eller? Höhö. Michael Jackson är en fantastisk människa. Ville bara säga det. Blev inspirerad till att rädda våran planet. Någon som vill vara med? Själv kan jag ju inte göra nåt...

Imorrn drar jag ner till Marocko för lite avkoppling i mitt nu så stressiga liv. Värme, sol, bad och mys. Kommer sakna älskade laget jävligt mycket dock. Det här är inte hälsosamt. Hörde en låt på radio idag, fick mig att önska att Peter & Torian kunde komma tillbaka ännu mer. Lägger upp den bara för att ha lite minnen. Det var en jävligt välkomponerad allsång till den här låten i alla fall.

Tack och hej för mig. Vi hörs om sisådär en vecka.


Stress

Har det lite stressigt nu. Ska snart iväg och kolla på This is it med hela gänget, nästan. Fett mysigt. Vi ska på Vapiano innan. Sedan är det direkt till min käraste. För imorrn åker jag ju till Marocko. Bloggar sen förstås, duktig som man är.

Bilder

Lite So you think you can dance också. Aldrig fel. Nu hörs vi inte förrän imorrn, har nog sjungit på sista versen nu känner jag. Men bilder hade jag ju ändå lovat. Älskade laget, och bästa Peter & Torre. Och skorna dåra. Coolheten kom inte fram på bild. Nåväl... Godnatt!



That much

Nu har jag gjort hälften. Det vill säga;
1. Kollat på två missade 90210 avsnitt.
2. Kollat på två missade Gossip Girl avsnitt.

Nummer tre och fyra kommer här....
3. Packa till Marocko (imorrn hinns ju inte det med).
4. Städa rummet.

Mycket va? Så. Jävla. Jobbigt. Jag älskar Chuck Bass, hej.



Trött och tom

Hej. Jag sov en timme i soffan inatt. Inte så jävla tagg att åka till jobbet klockan sieben, men dit åkte jag med ögonen i kors. Kunde kontrollera mina tunga ögonlock runt två på dagen. Det var i alla fall lätt värt det, skulle göra det varje dag om det skulle få dom att kunna stanna kvar. Så det så! Jag är jävligt ledsen nu, känns lite tomt när dom inte är här. Kvällen och natten var fan jävligt rolig med dom. Det var ju mer än helt ok avslut efter jag och Peter fick en kris efter ett missförstånd på lördagen. Yay! Saknar man dom inte mer för varje år som går?

Glad nyhet är att Peter ska fira min 21:a födelsedag med mig och min wolfpack, eftersom han är med i den är det inte mer än rätt.

Jag borde sova redan nu. Oturligt nog har jag massor att göra. Återkommer inom kort.

Ps, jag gillar att Miras har börjat blogga - tummen upp!


Handsome, aren't they?


I have tired

Känns som att jag kommer vara rätt trött imorrn. Utan att överdriva.

Gäller att leva i nuet just nu i alla fall. Har hatt eller en mössa på mig ikväll. Vart vi än ska och vad vi än ska göra så är mitt hår fult och jag pallar nicht att ha det uppsatt. Inget mer med det. Mysigt att ha huvudet varmt också.

Jahaja. Samla på sparenergin och använda den imorrn blir det nu vaa. Livet är inte lätt när man arbetar.

Crying

Sista träningen idag. Men vadfan, natten är ung. Och ja jag ska upp klockan sex imorrn. Men man är fan alltid trött ändå på jobbet så då spelar det fan ingen roll. Allt för dom bästa som lämnar oss imorrn. Mama cries, papa cries, everybody cries... För att citera Jacko.

Köpte nya dojjor idag också. Riktigt höga. Från Dinskos monsterkollektion, som jag kallar det. Platån är ju fett hög också så det här är nästan vardags. Wohowwowo. Bild imorrn, promise! Massa andra bilder också då juu, missa inte det alla trogna läsare.

Puss då.

Last last day

Läste i Carros blogg var det nog, att hon önskade sig Gilmore girls. Jag som är största fanet av denna serie, ja kanske i hela världen, började förstås genast började tänka på sista säsongen. Typ bäst av alla. Säsongen som Logan dyker upp i blir man helt kär. I honom alltså, serien gillade man ju redan. Ärligt, det kan inte bara va jag som smälter när han gör något? Han borde fan vinna en Oscar i kategorin "Charmigaste manliga insats".

Nu till verkliga livet. Det är nu kroppen känner av campet. Ont i knäet, foten och axlarna. Känner mig som en 60-åring. Jag och Peter har det lite krisigt också, men jag tror vi klarar det i slutändan. Lite jobbigt annars vaa.

Eh, vad mer? Jo, konserten var riktigt bra.

Liten uppdatering i alla fall. Ni kanske får en imorrn också.


Tagg

Godmorgon. Tagga inför träning och kvällen.

Shululu.

Tack Globen!

Skrev nyss ett kärleksbrev till älskade laget. Jag sparar det. Blir för mycket kärlek till cheerleading och Eagles nu för tiden. Man får inte skämma bort dom för mycket vaa... Puss puss Eagles!

Cleo följde med mig hem efter träningen och vi bara satt i köket som vanligt. Åt youghurt med bär och honung. Det är förjävla gott. Strax kommer min man hit. I tid till sängdags, för min del. För imorrn är det träning igen. Heeela dagen. Jippie! Måste lämna mina fina lite tidigare tråkigt nog. Har biljetter till Muse på kvällen. Dåligt tajming, jag vet. Jag ska hooka upp senare på något vis. Det måste bara gå. Eagleholic. Eller något sånt. Whatever. I'm not gay, but I'm in love 19 girls. Inget mer med det.

Godnatt. Vi hörs imorrn säkert. Äntligen får jag sova ut liite.

Ps, man glömmer att utveckling händer för alla!


Underbara älskade

HEJ! Asså living the dream just nu. Camp med våra beloved americanos är beyond underbart. Peter sa ju faktiskt idag att om vi nuddar taket i baskets så flyttar han hit! Vad sägs? Kasta som att livet hänger på det brudar!!!

Asså hur ledsen kommer man inte bli när dom åker hem igen? Gråter inombords redan.

Annars flyter dagarna på jävligt stressigt. Mår väl sådär i själen på grund av det. Men lyckligare än nånsin ändå! Älskade laget och älskade allt som har med det att göra.



Are we human?

Hej. Peter är fortfarande här. Hur kan ett lag vara så lyckligt lottat? Nej men... Nu får jag väl ta och ge mig? Svårt dock. Man glömmer hur jävla härliga amerikanare är.

Det var bara det. Dag två på campet är över, med övertid. Inte mig emot, skulle kunna vara där heeela natten. Dags för sängen snarast. Hatar att jobba när det är camptime. Hatar. Appropå det...

Jag hatar folk som fortfarande tror, efter ett halvår som låten varit en hit, att i The Killers låt Human sjunger han "Or are we dancers?". För det första; vad har hela låttexten med dansare att göra? För det andra; varför skulle han inte använda pluralform på dancer, eftersom man inte hör ett s i slutet? För det tredje; varför är det fortfarande en diskussion om detta? Dancer, dancers, denser? Vad passar bäst in? You tell me... Ryktas om att det finns alla alternativ beroende på lyssnaren. Känns ju puckat. För låten har ingenting med dans att göra, om ni inte förstått det. För isf vet jag inte hur ni dansar...

Love is in the air

Alltså. Förstår ni lyckan? Som att en helikopter har åkt över oss i Eagles och bara släppt ner lådor med lycka. Massor av lådor! Och vi bara öppnar dom allihop vetni, låter lyckan flöda. Fan vad underbart livet är med en Peter i närheten, så är det bara.

Sa ju att jag skulle ha saker på hjärtat under campet. Helt uppe i varv. Och imorrn får vi ses allihop igen. Med ännu fler lådor. När kärlek och glädje står som grund kan man bygga mycket på det. Det tror jag det.





Älskade laget

Godnatt! Camp imorrn bitcheees.


You set my soul alight


Det luktar camp

Hej bloggen!! Hur trött äro jag idag då? Det ska jag tala om, väldigt! Är smutsig och sliten efter dagens arbete. Trots detta åkte jag till Siba och köpte nya hörlurar, så nu är jag broke. Relaxade inne i solariet sen. Bara för att unna mig någon sorts lyx, och om man nu skulle bli mindre genomskilnig så är väl inte det hela världen!?

Imorrn kommer Peter i alla fall. Peter Peter Peter. Så denna vecka blir jag en cheerzombie. Vet inte hur värst många blogginlägg det blir mellan den 20 och 27 Oktober. Ska förstås uppdatera så mycket jag kan, lär ju ha mycket på hjärtat menar jag. Nu ska jag se på ANTM och relaxa lite till. Ladda upp inför campet, tidigt ska det läggas sig ikväll och imorrn äts det tonfisksallad till lunch.

No mercy

Har suttit och letat låtar eftersom Melissa tappat bort listan till Peter. Kanske ändå blev bättre nu, vad vet jag? Han kommer i alla fall på tisdag om någon missat det. Idag var det mest mys med laget. Och inte så värst lång träning heller nu innan campet. Sen var det tydligen "no mercy". Jo man tackar ja.

Borde försöka somna snart men jag vet ändå att jag inte kommer kunna somna. Delvis för att det är camp snart, delvis för att det har varit helg. Jag biter ihop jag. Har ingen matlåda tills imorrn heller. Det känns sådär. Säger ändå godnatt för idag, kära läsare.

Oh how I love you baby

Alltså ärligt. Ska det vara så jävla svårt att hålla en nedräkning? Jag har helt enkelt kört på den där "Men det är ju noll dagar kvar när dom kommer", vilket innebär att jag bara räknat helt fel. För då skulle det vara en dag kvar idag om man ser på mitt msn namn från igår som lyder "Peter om tvåå". Men dom kommer ju på tisdag, det är inte bara en dag kvar idag. Och det är ju inte noll dagar kvar imorrn. Så idag är det alltså två dagar kvar, imorrn en dag och på tisdag när dom kommer är det noll dagar. För då är dom ju här. Då slipper jag med att räkna ner, som är så jävla mycket svårare än man kan tro. Det var ju så lätt förut. Det här får helt enkelt bli min egna påminnelse när jag tappar bort mig i den här nedräkningsdjungeln.

Jag tror jag tänker för mycket... Appropå camp; heder till Peter och hans lag som vann Worlds i år. Inte alla lag som vinner det inte!


If you're gonna be my girl...

Hemma igen, efter en jävlig omväg. Filmen var jättebra igår. Även fast jag hört att den inte var sådär supergrym. Jag tyckte om den väldigt mycket i alla fall. Den var liksom rolig också mitt i allt gangstrande. Jag blir ju alltid så jävla kär på nytt när jag ser på Johnny. Han var så stilig! Vackrare man hittar man inte på den här jorden om man ska fråga Mimiboy. I'm in love with him, inget mer med det. Min Viktor var ju förstås fint sällskap han med.



Möte med älskling

Jag ska på bio i alla fall. Public enemies. Känns lite som att det är bättre sent än aldrig. Plus att min älskling numero uno forever and ever är med i den. Så det är ju alltid något som är bra.

Puss.

Stilig eller vad?


Blondie

En grej med hårfärger. Alla bara färgar mörkt hit och dit. Vissa bara en annan nyans av samma färg. Alla blondiner, även fucking Blondinbella (som ifs inte var jätteblond), har gjort det. "Dags att växa upp". Eh. Vad nu? Alla tanter har ju vitt hår. Går ju inte att bli äldre än så! Skämt åsido. Sånt där sitter fan inte i hårfärgen. Samma sak med intelligens. Brunt hår är skitfint. Svart hår är skitfint. Blont hår är skitfint. Vitt hår är skitfint. Och alla färger beror på vad man gör med håret som färgen sitter på. Om jag skulle tupera mitt hår, skulle jag se ut som en fjortis. Men jag gör inte det och mitt blonda hår är inte gult som alla andra "platinabrudar". Inte heller lika slitet. Folk tror till och med att mitt är naturligt. Så man är fan inte äldre för att man inte vill ha vitt hår längre.

Om jag skulle färga håret. Skulle jag ändra lite nyans eller fan go all the way till mörkt. Men jag är så rädd om min färg nu att jag inte skulle våga. Gudarna ska veta att inte alla får till min färg. Sååå attt.....


Sola, ?

Inget tjurrus för min del idag. Love it.

Sovit ut lite för mycket kan man tycka. Men man får ju passa på faan. Vill på bio idag! Skulle ju bli med Viktor och Olav isf, tror inte dom vill se The Ugly Truth eller Fame? ELLER? Finns ju inte mycket annat. Kanske ska man bara ladda ner Inglorious basterds och Public enemies och kolla här hemma. Får se helt enkelt.

Borde även sola. Typ fem gånger innan jag går hem igen... Och bli såhäääär bränd!


Signing out

Alltså, bloggen... Jag är ledsen. Men jag orkar inte idag. För imorrn är det Tjurrus. Och jag måste få sova. Jävligt tur att dom rusar genom Hanveden som egentligen bara är ett ögonkast härifrån. Yay!

På helgerna byts mottot till jaget före lagret. Puss godnatt.

Missing

Så. Nu är det helg. Mindy gillar detta. Centrum innan träningen bådar också gott. Tänkte om man kanske skulle sola, sen tänkte jag tvärtom. Kollar lite dans istället. Mindre cancer och mer underhållning, vad gör då det om man snart kan se igenom mig? Ska ju ändå utomlands sen.

En sak som gör mig riktigt ledsen. Dåvarande vänner. Älskade vänner. Vänner jag har hållit så nära mig har nästan alla gått iväg utan mig. Inte ens sett tillbaka. Bitches, tänker jag givetvis. Men blir ändå så otroligt ledsen av att få se alla uppleva det som dom längtat efter, vissa saker som jag längtat efter med dom. Och nu när deras glory days har kommit eller komma skall... Får jag inte ens vara med. Jag kan inte ens unna dom det. För jag är så ledsen, samtidigt som jag älskar dom ännu mer nu när dom är så lyckliga. Fast i alla fall, bitches. På ett sätt förtjänar dom inte mig. Men jag slutar aldrig älska mina vänner. Ni är med i hjärtat.


Kort

Hallå. Lång dag. Seg. Nya strumpisar, knäisar och skor. Sova nu. Fixa någon sorts matlåda också.

Hejdå. Vi hörs imorrn igen. Sämsta stadsbesöket ever idag förresten. Men bra sällskap!

Ni vet att jag lever i alla fall. Det är alltid bra. Puss, lagret före jaget!

INLÄGG!

HEJ! Är fan lite i extas, för alla vet väl vad för dag det är imorrn? Japp, payday. Äntligen. Man blir ju lite påmind över varför man går upp 06:08 varje dag. Eller nu har jag ändrat till prick tio över, så jag får lite sovmorgon. Har kommit på att jag är snabbare under stress, alltså kommer jag upp liite senare och blir ändå klar tidigare. Roligt det där.

Jag gillar fortfarande hösten för den som det berör. När det inte blåser så för jävligt. Kalla vindar också måste jag tillägga. Nä, om man inte ska fortsätta spela lite Sims. Gjorde ett utropstecken först, men på radion sa dom att folk har börjat missbruka det och snart kommer den att förlora sin mening. Det vill jag ju inte. Så gjorde dom exempel på hur allt skulle låta när man använder utropstecknet fel, det var roligt. Eller... DET VAR ROLIGT!

Funderar på lite löshår också. För ett litet tag bara. Var ett braaaa tag sen.



Zzz

Ska spraya näsdusch i näsan och sen sova, godnatt.


Zombie-inlägg

Zombie-hej på er. Nu har jag varit på träningen och slagit, "slått", några volter. Skippade att springa i det nollgradiga eftersom mitt inre i huvudet förmodligen inte skulle komma överens med luften. Det var det jag antog i alla fall.

Så fort jag orkar ska jag zombie-gå till duschen och zombie-duscha. Förresten, vem gillar att Vänner visas vid halv tolv på kvällen numera?! Jag räcker inte upp handen på den alltså. Man fastnar ju där istället när man ska tvsomna. Får helt enkelt inte sätta på tvn. Dock så sov jag tidigt igår, planerar att gå samma öde till mötes idag! Jippie!!!!

Men nu: Zombie-dusch.

Seg

Trött. Eller nej, seg. Seg är jag. Sitter i fåtöljen och tjillar, försöker ladda till träning. Är typ fortfarande förkyld även fast det var borta ett tag så är jag fan inte helt frisk. Sucks.

Har jag nämnt att min nya sim ska bli stjärnkirurg? Jävligt jobbigt det där med läkarliv.

Vi hörs efter träningen. Orkar inte ens sms'a just nu så alla vet det (haha, vilka behöver veta?)!!


Framöver

Hallå. Seg som fan äro jag. Tog ett bad, var lite deppig och frusen, och då blir man fan segare än innan. Suck. Bra att somna tidigt idag i alla fall. Snart är det ledighet i alla fall! Och på torsdag är allt slit värt det.

Inte mycket mer att säga förutom att en kort tid framöver är fullspäckad, med början nästa vecka. Resterande tid i livet är desto mindre fartfyllt. Eller, kändes väl mer än vad det var. Fast man ska ju hinna jobba och träna också. Campveckan kommer döda mig, energimässigt alltså. Men då är jag väl för upptagen med att gå på rosa cheerleading-moln så att jag inte märker av det.

20-27 Oktober, Peter & Torian är här!

24 Oktober, födelsedagspresent till Viktor OCH PETER CAMP
28 Oktober, Michael Jackson filmen
29 Oktober, Marocko
9 November, Tatuering
20 November, New Moon har premiär
27 November, Luftslottet som sprängdes har premiär



Två av mina favoritmänniskor av alla i hela vida världen


Weekend wars

Okej. Nu vet jag vart dom skorna finns. Problemet är att när jag letar efter något jag måste ha så blir jag tillfälligt blind eftersom jag inte funnit några på Topshoppen. Måste vara det som är problemet. Nu är jag nyduschad i alla fall. Ceasar ligger, om han nu fortfarande gör det, i min säng och väntar. Ibland får man ta det näst bästa när min man är hemma hos sig. Imorrn är det en ny vecka och jobb. Och nu är det åtta eller nio dagar kvar tills Peter kommer. Räkna hur ni vill, jag kör på å t t a. Mycket mindre tid juu. Tänk att inte den här veckan (om ni börjar tänka imorrn), men veckan efter är han med oss. Love love love it. Älskade laget, snart så!

Ska torka mitt hår och sen kolla på tv tills jag blir trötter. Fortfarande utan ljud. Det får hamna på veckans to-do-list. Det och massa handlade av nya basickläder och converse.

Vi hörs imorrn när jag är trött och zombielik.


Lårhögt

Asså ärligt. Vart fan finns det lårhöga mockastövlar? Med klack eller utan. I don't care. Vart ska man gå?! Har fan ingen aning och jag ska fan ha ett par sånna! Så... Hjälp mig!

Träning snart. Heja heja!

You and me, forever

Just det. Såg Dagboken med Cleo i onsdags. Får en att drömma om det där som är så jävla äkta. Att man bara vet. Fina är dom.


Godnatt

Skön dag. På ett sätt. Inget skulle göras, inget ville göras. Bara vara. Ska sova strax, inte ens på helger får man vara pigg. Nejdå. Men det gör inget. Bra att hinna sova ut innan träning i alla fall.

Toodels.

Dubbelmoral

En sak jag avskyr är dubbelmoral. Och sånt finns det fan föör mycket av ibland. Något frustrerande om jag får säga det själv!


I don't make cats, but if I did...


Autumn leaves

Asså har jag världens bästa man eller? Think so. Han kom och hämtade mig istället. Så jag slapp helt enkelt med att släpa mig till tåget. Och som grädde på moset hade han ju vägarna förbi här idag, så skjuts hem blev det också. Love it.

Nu sitter jag i mjukisbyxor och bara njuter av ledigheten. Som är slut efter imorrn, men det är en annan femma. Lätt värt så länge jag får pengar. Appropå det så vill jag bara att veckan ska börja. Löning på torsdag!!! Tiden går ändå sjukt fort just nu. Snart är liksom Peter här ju.

Jag ser på hösten med andra ögon detta år. Vet inte varför men den känns mysig helt plötsligt. Och vacker med alla färger på träden. Kan bero på allt stickat, skor och halsdukar jag ska köpa. Men ändå. Mysigt ju! Vintern är dock inte välkommen än. Men med rätt jacka kanske den också blir det.


Marocko

Appropå ingenting. Ska bli så jävla spännande att åka till Marocko. Lite rädd är jag ju eftersom att man knappt kan gå igenom Jordbro eller Brandbergen utan att folk äcklar sig. Antar att det beror på mitt vita hår. Hur nu vitt hår är lika med billig fjortis som går med på allting förstår jag inte. Jag är Lisbeth inombords bitches!! Tillbaka till saken, det är väl inte det att jag har fördomar. Eller så har jag kanske det. Känner ju faktiskt några marockaner, men det är ju dom som säger till mig att akta mig haha! Nej men fan. Dom är vana med turister där har jag också hört såå. Någon innan måste varit blond innan mig, och dom har ju säkert kommit hem igen. Visst?

Sen tänker jag ju också på hur dom är med kläder. Jag har gärna på mig lite när det är varmt. Och dom är ju muslimer. Vill ju inte offend någon där med "för korta" shorts eller "för tight" linne. Åh. Ska prata mer med Nadiorna. Haha.

Och kul då, jävla bajsblogg.se. Tänkte ju lägga upp bild från Kreta. För att tagga. Men skitsamma. Tänk sol, hav och solbränna.  


06:08 - Ledigt!

HEJ! Jag har faktiskt försökt blogga några gånger, så våga bara klaga på min bloggning! Det är faktiskt sidan som har laggat upp till max. So, there.

Är helt slutkörd. Förkylning och upp 06:08 varje morgon. Sedan träningar på kvällen tar fan musten ur mig. Skulle vara lugnt om jag inte va förkyldis, men det är i alla fall på bättringsvägen. Så jag slipper vara så himla seg. Men det viktiga just nu är i alla fall att det faktiskt är helg! Äntligen sova. Min energimuskel, eller vad jag kan kalla det, har mjölksyra. För det är ungefär så man mår om veckorna. Så länge jag kan åka till Amerika med liebling team nästa år gör jag vad som helst. Äkta kärlek behöver jag inte leta efter vetni.

Min tanke nu är att åka till Viktor. Så fort jag tar tummen ur röven och börjar duscha och göra mig i ordning. HATA kommunalt, hata tåg och hata tunnelbana.

Liebling

Tränat klart. Vilket abs-lag vi kommer vara alltså. Liebling team. Men såklart. Abs är väl inte allt vi kommer ha nästa år. Peter får helt enkelt råka tappa bort sin biljett hem.

Hungrar strax ihjäl. Men mamma-Melissa lagar mat till mig. Lukten gör att magen langar kravaller! Idag ska jag hur som helst sova tidigt. Fett med skönt. Behövs eftersom att imorrn kommer det säkert inte bli så tidigt. Men det kvittar för på torsdag är det inte värsta träning. Bra resonemang. Har inget mer att erbjuda för idag tror jag. Annars hörs vi imorrn någon gång. Så spöklik har jag inte varit den här veckan, visst?


Längtar, så jäävla i rättan tid


Best of Gold

Just det. Glömde en sak till som jag gjorde igår kväll. Såg säsongsavslutningen av Entourage. Den serien är ju något att rekommendera. Om ni inte gillar serien så kan ni ju bara kolla på den för Ari Gold. Han är så jävla rolig, och han är ju inte Ari Gold på riktigt. Det är ju en skådis som spelar honom. Jag vet inte vad han heter på riktigt för jag säger alltid Ari Gold. Om han skulle vara med någonstans skulle jag säga "Jaha, visste inte att han var med, stod ju inte hans namn i början". Så bra spelar han att han egentligen måste vara exakt som Ari Gold på riktigt. Och han borde heta så också!

Han är helt enkelt den roligaste i tv-världen, enligt min åsikt. Och ja, jag menar roligare än Ross i Vänner.


Dags för ekot

Dagens korta inlägg kommer nu;

- Skulle som sagt lägga mig mellan 22-23, blev ett bad och tv-tittande till midnatt istället.

- Klockan ringde på 06:08 och jag frös ihjäl och kände mig äcklig i det jag drog på mig.

- Konstaterade att det inte är länge till jag måste leva som en zombie. Och att jag var väldigt avis på min käraste som fortsatte sova.

- Tog en bulle som jag inte kunde äta igår för att jag hade gått upp och lagt mig när dom var färdiga.

- Jobbade. Åt. Jobbade.

- Kom hem. Skulle värma två bullar i micron. Började brinna. Fick äta ouppvärmda bullar.

Och nu sitter jag här. Full på P4's nyheter som spelas upp varje halvtimme. Vad har hänt i världen, framför allt i Stockholm? Fråga mig. Jag vet nämligen det. Varje dag.

Som en skugga ur mina drömmar

Och jag vet inte varför, men jag återvänder alltid hit
Det var väl något vi gjorde, något vi sa här som förändrade mitt liv



Burn, baby, burn

Inatt, när jag inte kunde somna tittade jag på Körslaget. Utan ljud för detta är ännu inte fixat på min tv. Jag lyckades dock lista ut att Andreas kör sjöng Disco inferno och såg ut att ha jättekul. Sedan gjorde insomniatimern sitt drag och jag orkade inte sätta på tv'n igen. 

Inte så trött idag, även fast jag bör vara det. Snart kommer Viktor hit. Vi ska äta nånstans och umgås lite. Sen blir det nog sova tidigt. Har sagt 22-23 till mig själv. Fast ja, så låter det nästan varje dag. 

Later.

The beginning

Igår blev det ändå rätt tidig kväll. Det som faktiskt höll mig uppe vara att borsta ut håret. Haha. Men nu är jag inte punkare längre i alla fall. Hela helgen har varit lite så att jag skulle kunna ha legat i sängen till träningen idag. Otroligt seg. Men under natten kände jag att jag började bli lite förkyld. Kanske har brytit ut till 60% men tänker fa-an inte låta det bli värre. Kanske ska chilla lite idag på träningen. Man kan inte vara förkyld när man jobbar på ett lager, nej nej nej.

Får se, håller mina tummar. Väldigt mycket! Mornarna är ju faktiskt alltid värst när det kommer till sånt här. Jag gör lite te nu istället. Här kommer Karolinas träningskalas, sen fick hon ju Män som hatar kvinnor också. Vi tyckte att det passade henne.



Just got punk'd

Hallå. Nu har Melissa fixat klart mig. Cleo menar att det är såhär jag ska se ut jämt. Jo man tackar jag. Och Melissa tyckte, när förslaget ens kom upp, att "Ja men det är ju mer du". Mitt hjärta är svart, mina kläder trasiga och mitt hår stort. Mimi to the boy goes nämligen punkare. Likt eller, can I pull it off?


Utklädd

Jag ska då på maskerad ikväll. Vad jag ska va? Det får ni fan se sen. Kommer hur som haver vara grymt cool i alla fall. Jag är emot att vara porrigt utklädd till polis osv när inte temat är porr. Så nu har jag gått nuts på en annan grej. Hörs sen då.

Gillar utklädnader, mer sånt. Halloween nästa, vem är på?

100 Frågor

1. Tre namn jag lyssnar till? Mindy, Mimi, Mimiboy
2. Någonting jag tycker om med mig själv? Smart
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv? Feg
4. Detta är jag rädd för? Våldtäkter och höjder!
5. Tre saker jag vill ha varje dag? Cola, pengar, kärlek
6. Tre saker jag absolut inte kan göra? Allt estetiskt, kan man väl säga
7. Detta tycker jag om att göra? Inandas kunskap, och träna
8. Detta vill jag göra just nu? Äta thaimat
9. Bästa känslan? Att vinna MVP
10. Värsta känslan? Misslyckande
11. Egenskap jag gärna vill att min partner har? Humor
12. Är jag kär just nu? Ja
13. Jag vill gifta mig? Ja faktiskt
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör? Klara av mina framtida utbildningar, ha varit på varje kontinent
15. Min käraste ägodel? Hjärtat, haha ;)
16. Något jag vill ha i present: En smidig systemkamera
17. Detta har jag på mig just nu? Mjukisar och t-shirt
18. Favoritkläder? Leggings av alla sorter, nästa blir skinn
19. Favoritdjur? Ceasar, Maximus & Vincent
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest? Alla med mening i sig
21. Favoritlåt just nu? Klubbland - Världens bästa Håkan
22. Roligaste ämne i skolan? Går inte i skolan!!! :(
23.Tråkigaste ämne i skolan? -||-
23. Stjärntecken? Kräfta
24. En bok jag gillar? Flickan som lekte med elden
25. En film jag älskar? Fööör många
26. Favorit tv-program? Just nu; So you think you can dance
27. Favoritdoft? Escadas
28. Detta äter jag gärna? Grekiskt och thai
29. Dricker helst? Cola eller Pepsi
30. Favoritgodis? Gräddkola
31. Hit vill jag gärna åka på semester? New york
32. Färg på mina ögon? Gröna
33. Min längd? 172 cm
34. Jag tror på: Att vara realistisk
35. Jag spelar? Fett galen ibland (vad är det här?)
36. Person jag beundrar? Melissa
37. Så här bor jag? Trångt radhus med en djurpark och familj
38. Antal döda krukväxter i hemmet? Alla slängdes nyss
39. Det här tänder mig? Tatueringar och humor.
40. Det här gör mig avtänd? Ohyffsade äckel
41. Favoritfärg? Svart
42. Favoritcitat? "Är det O.K eller?"
43. En hemlighet jag vet? Håll alltid kvar vid dina principer så ordnar allt sig
44. Bästa present jag fått? Oj... Svårt att säga
45. Senast köpta skiva? HA HA!
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är? Hårfärgen
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Ansiktet
48. Udda förmåga/egenskap: Att vara smart & iskall känns jävligt udda i dagens samhälle
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Ceasar
50. Vad lyssnar du på just nu? Mamma
51. Vad har du gjort/ska du göra idag? Nåt ska jag väl hitta på...
52. Var är dina föräldrar födda? Finland, Sverige
53. Vad är det senaste du installerade på datorn: Sims 3
54. Vilken är din favoritrestaurang? Friday's
55. När badade du i en pool senast? Somras
56. Har du varit med i någon skolpjäs? Nä inte vad jag minns
57. Hur många barn vill du ha? Ett
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om? Basshunters
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet? Nej tyvärr
60. Vad har du för TV-kanaler? Dom flesta
61. Har du åkt moped någon gång? Ja :D
62. Har du busringt någon gång? Aa
63. Har du fått felparkeringsböter? Kör inte bil
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump eller fallskärm? Absolut! Fallskärm inom kort
65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt? USA
66. Har du en egen trädgård? Ja
67. Vilken är din favorit bland tecknade/animerade serier?
Family guy
68. Kan du alla orden i nationalsången? Kanske
69. Badkar eller duschkabin? Dusch
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden? Flickan som lekte med elden
71. Favoritpizza? Hawaii
72. Chips eller popcorn? Chips, om jag får välja smak
73. Vilken färg på läppstift använder du? Inget på läpparna
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång? NEJ
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling? Nej
76. Apelsin- eller äppeljuice? Beror på
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni? Räknas kungshallen ens?
78. Favoritchoklad? Marabou Frukt & Mandel
79. När röstade du senast? Aldrig
80. När åt du en hemodlad tomat sist? Någon gång som liten
81. Har du vunnit en prispokal någon gång? Hell yes, my babies
82. Är du bra på matlagning? Nej
83. Klarar du att tanka själv? Har aldrig testat
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på tv? Nä fast var fan intresserad av Sauna belt, haha
85. Pepsi eller Coca Cola? Båda!!
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb? Ja
87. Vad var det senaste du handlade? Mat, annars nagellack
88. Har du kräkts offentligt? Aldrig
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Mångmiljardär
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, men annan kärlek också
91. Har du ringt något betalnummer? Ja
92. Kan man vara vän med sitt ex? Jo om den bara är ett "ex"
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast? Mamma
94. Hade du mycket hår som liten bebis? Vet ej
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar? Inget, lät så pinsamt
96. Vad har du i din väska? Skoho, mobil, mp3, busskort, trosor
97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig? "Kollar" på tv
98. Vad är du tacksam för idag? Att jag har fått sova ut
99. Var hittade du den här listan? Sarah
100. Har du varit ärlig när du besvarat frågorna? Ja

ÄÄÄÄRLIGT

Ärligt nu. Är inte det typ det pinsammaste i världshistorien? HA HA.


En egen Murkko.

Sådär ja. Färdigtränad och klar. Gjorde lite ballongfint till Karolina också. Har inte mobilsladden nu, så ni får se sen. Blev hur fint som helst, även fast hennes Mr Right smälldes till döds innan hon hann anlända. Man fyller ju bara år en gång om året. En annan som fyller år idag, fast tio år mindre, är min forna vad-man-nu-kan-kalla-henne. Murkko.  

Jag var helt enkelt tvungen att gratta henne, även fast det var anonymt till en början. Fan. För att hon någonsin försvann från oss. Jag kommer sakna henne alltid. Idag måste i alla fall ha varit den lyckligaste dagen i hennes liv. Känns lite som det, då var jag tvungen att gratulera, även om våra vägar inte längre korsas. Egentligen borde jag slått till henne och sagt åt'na på skarpen. Men jag kunde inte. Jag känner alltid bara kärlek för den där tjejen. Vilken idiot hon är egentligen. Gör allt som man inte borde göra. Men får ändå mig att backa upp det hon gör. Fan då, om hon skulle råna en bank, vilket hon lär göra någon dag, så skulle jag liksom vara den som står och väntar med bilen utanför. Så att hon inte skulle hamna i knipa. Det var då, det.



007

Förresten. Nyss gav jag den roligaste gratulationen någonsin.


Bite your tounge!

Jag gick inte och lade mig i rimlig tid. Långt ifrån detta. Men jag shottade i alla fall ingen espresso. Jag valde att bita i det sura äpplet och skylla mig själv.

Appropå bita så har jag bitit mig i tungan. Jag drömde (läs: trodde att jag drömde men det var i själva verket fullt verkligt) att jag bet på min tunga. Inte såsom "Aj, faaaan i helvete jag bet mig i tungan!", utan jag tuggade på den. Bet om och om igen. Jag må ha vaknat till på något sätt, ja kanske för att jag åt mig på tungan, i ungefär en nanosekund innan jag somnade om igen. Nu har jag ont i tungan och en blåsa på vänster sida. Sånt är kul. Men vad fan drömde jag? Och varför vaknar man inte om man äter upp sig själv inifrån?




Lagret före jaget

Blev inte Fabest. Fyra femtedelar drar inte hela lasset. Men åkte och tittade på alla andra hurtbullar. Lollo skulle ju komma, och Ida. Klart man är där. Tredje inlägget nu Lollo. Hon hade tydligen ett tuggummi på sätet i hennes bil, som jag satte mig på. Karma? Haha. Nej, som att det skulle arbeta mot och inte med mig.

Imorrn är det fredag också. Då ska jag träffa Viktor efter alla dessa träningar. Vänta, har jag en pojkvän ens? Jaaadå. Hinns med på helger och vissa vardagskvällar. Men det är som vi säger; lagret före jaget.

Ska sova i rimlig tid idag så jag slipper shotta espresso imorrn. Uäk.


Team Edward

Hemma. Dagarna har gått segt, men veckan fort. Fredag imorrn. Känns som det var igår jag sa det senast. Fabest ska träna lite idag. Men vilka är vi nu ens? Vem vet. Vi vet. Men inte ni. Får jag bara fråga, suger det?

Nu är det typ bara en månad tills New moon kommer också!! Vem sitter på första parkett och gråter floder? Mimi to the boy. Ska köpa en tröja till dess också (jag vet att jag sa det om Harry Potter också, men då hade jag inte pengar juu), Team Edward tröjan ska och kommer bli min. Och det blir min outfit på premiären om jag så måste göra en egen! Twilight-dildon kanske är nåt för mig ändå? Skämt.

Ps, eftersom Lollo är en sån jävla hater; Det är ju inte Rob som är snygg, det är hela Edwards being och därför fan blir man kär. Don't judge me, ok!?


RSS 2.0