The hills

Dagen är nu över så nu kan kvällen börja. Wihihih. Ska hoppa in i duschen nu och sedan måla naglarna. Då kommer jag känna mig hel igen. Lovely.

Tittade btw på The hills igår. Hallå, vilsna och puckade tösar eller vad? Den enda som var lite mogen och hade något bakom pannbenet av alla i The hills-gänget flyttade till New york och fick en egen serie. Så att där var dom ju körda...

Pll

Men alltså. Skjut mig. Fan vad jag längtar tills dagen är över.

Javisst sörru

Har fått sånt sug efter att bara vara självständig och ensam men med många. Nog för att jag vanligtvis är det annars också, mer än somliga men fan... Ännu mer kan jag. Jag vill upptäcka saker själv, inte behöva vara skyldig nån nåt utan bara göra för att det är så jag vill ha det. Vill bestämma allt själv och inte behöva stå till svars för nån. Men det jag vill mest med min höjda dos av självständighet är att inte ha några måsten. Vill jag göra nåt ska jag fan göra det. Vara lite ego. Ja, det låter fett trevligt. Ensam ska jag inte vara, men med mig själv!


I'm alive

Yes, I'm alive. Lätt att försöka somna till tv'n när det var How I met your mother. Skönt jävla avsnitt igår alltså. Dock så somnade jag ju rätt snabbt när det var slut. Så jättetrött var jag inte, men trött nu är jag minsann! Skulle till och med tränat idag fast jaa... Fullt hus AB var det i Svb idag så jag skippade trängseln och åkte hem.

Kommer somna gott nu ikväll i alla fall, benen är heelt slut. Hoppas man är lite mer van tills imorrn. 7-16 då med, jippie. Känner mig hur muppig som helst av att stå där bakom. Vet inte varför. Sen mys på Fridays på kvällen med mina beloved chicas. Bästaste juuu! Vara lite fin, äta lite gott och "fira" Valborg. That's a first haha.

Just so you know

Mina planer är lite ändrade. Går upp och lägger mig i sängen och läser lite, tittar lite tv också. 90210 får vänta för nu ska jag mysa mig till sömns. Om ni undrade. Upp runt halv sex imorrn. Gillare, synd bara att jag endast har två klockor som ska ringa. Kunde behövt fler.


Long day

Alltså. Känner mig på ett sätt fett duktig. Det är ju en skön känsla att gå och lägga sig med. När det nu blir... En trött tjej kommer jag vara imorrn. Ska få lära mig lite om jobbet imorrn, 7-16. Om man nu lär sig något klockan sieben in die morgen har jag inte nån aning om, det får man väl vänta och se helt enkelt. Träffade som sagt Lejla innan det också, hur mysigt som helst! Måste även påpeka hur duktiga vi blivit på att ses mera och bara tagit tag i det (klapp på axlarna), jobbigt om hon skulle känna att det bara är jobbigt höhö men det struntar jag i just nu!

Träningen gick såsom Eagles är. Kämpare och bara så jävla skitbättre, still. Ingen träning förrän på söndag och fan det kommer ju saknas. Så pass mycket att jag kanske langar en egen träning imorrn. Får se hur trött jag är. Ska strax duscha av mig och sen titta på senaste 90210, mys. Gossip girl igår var fan helt sjukt! Säg inte att jag ska behöva vara ledsen i all oändlighet över vissa situationer?

Nä... Dusch vare va? Svb var inte nådigt idag.


Onsdag

Sådär! Redo för att åka in till stan och möta Lejla. Spännande det ska bli med introduktion sedan. Vill vill vill hinna till träningen så kom igen alla gudar.

Igår packade jag upp och städade klart. Deppigt, jag skulle ju varit så fin i USA. Tar ett tag innan jag kan ha det här hemma menar jag. Och alla badkläder sen! Hel-vette. Nåväl, life must go on. Men bara lite till ska jag älta över det. Har det ens hänt?

Digestive

Ja just det, jag tittade på massa Gilmore girls klipp idag på youtube. Har ändrat mig helt angående allt som heter serier, Gilmore är då fan den bästa av alla och nu tittade jag bara på klipp på Logan & Rory (jag dör fortfarande).

Och en sak till. En ny favorit är Marabou digestive. Hoppas man inte äter det allt för mycket, skulle inte beachen tycka om.


Jorå satte...

Asså fan vad skitbättre Eagles blir. Sådant gillar jag. Måtte man få hinna till träningen imorrn bara. Ska till och med träffa min kära Lejla sådär innan allt i mitt nya liv ska sätta igång imorrn, perfekt start ju! Tur att min man inte är hemma, skulle ju ha noll tid för honom nu när jag nästan är sambo med alla mina chicas, tränar och nu ska jag även jobba. Omställning sen eller vad?

Väntar på mat nu och sen ska jag städa klart och duscha. Händelserikt jo jag tackar jag. Önskar att mina serier inte kunde hoppa över veckor ibland så jag hade nåt att slappna av till.

Hörs!


Pallante

Förresten... JÄVLA HELVETESSKIT. Imorrn skulle vi åka till New york. Istället ska jag på jobb-introduktion.

Kan ni stava till emo, E-M-O.

Städ

Min städning är halvklar. Allt ligger i fint vikta högar på sängen. Men resväskan... Ja, det är ju lite hat på den så jag undviker den lite just nu. Lär ju inte packa upp den idag heller. 

Men det är i alla fall träning strax så ska bege mig, det är ju liite viktigare än den där jävla resväskan.

Bounty hunter

Det stod mellan The ghost writer och The bounty hunter idag. Två filmer ingen hade sett. Jag kände inte för en tung film så det fick bli lite Aniston & Butler, han är ju rätt het ibland om filmen skulle vara åt skogen. Den var helt okej, som en random film ska vara; går att se på men inget speciellt. Tycker dock att Gerard kan göra riktiga filmer och inte tramsa runt med sånt där.

Imorrn är det chill med träning och kanske ska packa upp. Kanske ska skita i det också, i ren protest (ja just det Island, va ska ni göra nu då!?). Det jag ska packa upp dock är min shopping. Prova allt igen och posa sönder som man gör med nya grejer. Dom kan ju inte gömma sig i påsarna längre.
 


Bio

Nu har jag köpt mig walkingskor/arbetsskor. Bra gjort av mig.

Drar på bio ikväll med mina chicas. Mys, men inte hann man tvätta håret.


The feeling

Asså jag orkar inte. Vad är oddsen egentligen, för att mitt liv skulle bli såhär? Gah. Feltajming och åter feltajming. Allt återstår att se. Men det stör mig så otroligt mycket.


Den här känslan var rätt nice.


Sådär

Ha tålamod, har inget att säga. Kanske lägger upp nån bild. Kanske visar lite nytt. Får se hur det blir.

... They don't know where to shop

... Fast man blev ju glad av shopping. Kanske försöker med centrum också snart.

Alla sover fortfarande. Vi försökte mitt i allt igår ordna lagpartaj sådär på natten. Alla antingen sov eller hade partaj på eget håll. Där var man ju körd. Vet inte hur vi ens kunde vara vakna till jättesent nu när jag tänker efter, vi gjorde ju ingenting. Det var på ett sätt mysigt att gå och lägga sig när solen gått upp igen. Mindre skönt att hela dan försvann när man vaknade. Det verkar Lollo & Cleo inte bry sig om.

Idag är det lördag och jag skulle ha varit USA. Nu är jag i Sverige så jag vet inte vad som händer. Men för all del, ha en trevlig dag.


Date night

Ja, vad det spenderades pengar! Såg även En galen natt sådär på nattbion. Nu sitter jag, Cleo och Lollo och har köksparty. Hur jävla kul och flipp som helst, vi tänkte ba fuck it och hittade på med alla möjliga bus. Sånt är roligt känner jag rätt spontant. Vi busar bort alla sorger angående USA och allt som ingår. Vi tittade på ICU och ville bara dö. Konstaterade att vi lika gärna kunde ha vunnit skiten. Fan vad bra vi är, Eagles. Önskar mer än nåt annat att jag var där. WHYYYY, god, why?


Helvetes skit

JAG DÖR JU FORTFARANDE HÄR. FA-AAAAN! In till stan and spend som money.

Äckel

Appropå andra saker, jag dör alltså fortfarande. När somliga tjejer håller på som att dom har en kille som dom ska vara tillsammans med för evigt, vill jag bara säga; Hur speciella tror ni att ni är? Han har varit otrogen mot dig.

Sorgligt, men sant.

Sorrow

Det här kunde jag inte ha gissat. Jag vet inte riktigt vad jag kan säga. Vet inte vad jag ska göra för att få bort den här känslan. Det är som att jag dör lite. För mitt hjärta lägger av, känner jag ju. Den värker lixom med varje slag och jag känner mig bara... Helt tom. Tycker att världen är helt stört orättvis och känner att hellre så bara lägger jag mig ner under täcket för att aldrig komma fram. Jag känner att jag aldrig ska tro mer, jag ska aldrig hoppas och jag ska aldrig vilja något så mycket igen. För man får ingenting och sen lite skit också tillbaka på det.

Livet suger. Tyck synd om mig. Tyck det då. Avlider.

VILL INTE LEVA I DEN HÄR VÄRLDEN!

Why?

Jag fattar inte. Jag tog i trä. Jag sade peppar peppar. Vad är det här för skit?

Snälla. Jag ber till alla gudar.




Varför görs det här mot oss?

NU så

Asså jag orkar inte. Ett dygn plus lite mer på Arlanda känns som en vecka. Krigat och krigat men imorrn får vi äntligen åka till älskade Peter & USA. Typ helt sjukt mot alla odds att folk lyckats ta sig iväg. Hatar att våran dag var den enda dagen just det flyget blev inställt och att ingen jävel kunde hjälpa till. Men älskar att vi fann en väg såhär in i det sista. Det första jag gjorde när jag kom hem var att blöda näsblod. Stress och all spänning som släppte? I think so.

Tänker inte säga så mycket mer, ska ju egentligen vara på semester.

Crazzzy

Åh jag dör fortfarande. Fysiskt och psykiskt! Lite sjuker, vet inte vad. Men ska nog vila lite nu. Det går ju inte att ha mer koll än vad vi har nu ändå. Jag har ändå fixat och gjort allt som behövs inför resan. Så nu får den fan inte svika oss. Ångest att packa upp igen utan att ha varit nånstans, typ... Vill bara veta!!

Just nu står flyget på försening. En lång en. Hellre det än inget så mitt hopp är kvar. Det betyder rätt mycket eftersom jag annars är realisten #1. Vilodags känner jag.

2 år sen, Brandon Allstars gym.


Bipolar

KUUUL att man typ är fett sjuk. Men lovar att det är solsting. Var ju ute rätt mycket idag och solen lös på och på (säkert ett tecken). Det är som att jag är förkyld men känns mer som nåt annat. Don't know. Förhoppningsvis bättre imorrn.

Sitter som på nålar konstant. När kan man få bli lugn? Kommer vi till USA? Kommer vi inte till USA? Jag dör snart. Det går upp och ner riktigt rejält och det är fan inte hälsosamt. Slutar med att hela Team Sweden blir bipolära till slut. Skämt åsido... Jag håller hoppet uppe tills det är helt kört. Men jag har en bra känsla ju (?), vad betyder det egentligen? Kom igen då, känslan. Du funkade ju på DM. Peppar peppar, ta i trä, spotta tvitvi. Inget tas för givet här inte. Förstå det naturen...

Nu har jag dock mycket att stå i. Skickar fler psykiskt-störda-inlägg senare.

Update

Min tvätt äro fixad nu i alla fall. Efter det såg jag på Dear John igen, med Cleo. Rycker lite i näsan den där filmen alltså. Ska upp snart och slänga ner lite "vanliga" kläder till Amerikatt och sen sova. Försöka i alla fall men det skaa nog gå alltså.

Imorrn blir det grejer att stå i ska ni veta. Jobba, träna, träna, packa, färga och duscha. Sova ska jag ju egentligen inte göra men jaa... Får se hur det blir. Kanske är helt slut. Mitt hopp är så jävla grymt ska ni veta och då snackar jag inte toetouch. USA på onsdag då (ta i trä, bara för att).





Hörs.

Trött

Alltså. Lite jobbigt när jag gick och lade mig runt 3-tiden. Det levande Söderhavet är btw jävligt mysigt att titta på, speciellt att somna till. Hur som helst, sen strax innan sju ringde jobb på mig. Och man tackar fan inte nej. Så låg kvar ett tag till och flög sedan iväg. Barn är ju ändå så jävla underbara så vad spelar det för roll om man knappt sovit. Dit imorrn också. Måste hinna få igång resetvätten och sen packa. Gillare! Ska dock lägga mig nån bra tid idag så jag är pigg inför imorrn.

Idag ska Melissa göra pizza, känns rätt nice efter en lång dag.

I love you

Jag och Melissa såg nyss Dear John. Ni vet, den The notebook-liknande filmen med Channing? Ta det lugnt Cleo, vi ska se den med dig oxå. Sånna där filmer får mig alltid att tvivla på kärlek. Det får alltså motsatt effekt. Jag blir först avis på att Channing var dubbelt så stor som sin tjej (det skulle nog aldrig hända mig, får leta noga helt enkelt), sen för det andra blir jag avis på att dom har den där filmkärleken. Jag tvivlar på att sånt egentligen händer på riktigt. Eller är man bara för blind? Kanske allt det där sker framför mig utan att jag ser det. Hur är det egentligen?

Förresten är det bekräftat nu att ARN (Arlanda) öppnar igen imorrn bitti. Jag har en bra känsla och jag har aldrig tvivlat på att jag ska till Amerikatt. Därför ska jag också få komma dit. Det finns inget annat, det gör bara inte det.


Break free

... Jag började följa Felicity. Den såg man lite random och då & då typ runt 10-årsåldern. Kul att se allt ju. Så nu vet ni det. 

It does

Vet inte varför vi egentligen inte kunde vara dom som är dom.


Lite sjuklig

Blev (kändes det som) lite kryare efter man rört på sig lite. Säger då det, vaddå ledig från träning? Gynnar ju ingen. Fast i övrigt var det ju behövligt. Tagga tills på tisdag och på onsdag ska vi åka till USA. Känns rätt nice. Hann även med en promenix till centrumet med Nilda efteråt. Love me som promenader.

Måste börja följa fler serier. Sitter och funderar på vilken...


Remember me

Igår var det riktigt mysigt med bio. Såg Remember me igen och den är ju rätt fin, precis som huvudrollen... Har dock alltid för lite tid med Lejla. Snart får hon och jag minsann åka på semester och ha all tid i världen haha.

Sov i typ hundra timmar inatt. Men det är lika bra då jag har en liten krasslig hals bra att kurera sig ju. Slem slem slem i huvudet. Det är mysigt.

Verkar som att askmolnen håller på att lösa sig. Vad bra, så slipper jag dö. Men som sagt... Jag ska dit om ingen säger till mig på natten innan att jag inte ska det och även då ska jag ändå ta mig dit! Så det sååå!!! Nu är det bara ladda för träning.

Vem är askmoln?

Gud vad jag tycker om att sova med massa människor! Får ju dock aldrig ha ett städat rum pga detta men det kan jag offra. Längtar sönder till USA fortfarande. I min värld finns inget askmoln och verkligen inte över Sverige eller vad som mer korsas till färden till Amerikatt. Så det så, nu mår jag bra igen.

Funderade på en joggingtur, men vet inte fötterna pallar, eller om dom kanske blir bättre av det till och med. Kanske ska testa. Eller kanske bara ska chilla. Det är också skönt för ikväll ska det mysas med Lejla.

Maxxxat

Tydligen drar vi iväg till Max nu. Love my chicas.

Friday

Jaha. Fredag. Utan Solsidan och utan träning med laget. Fabest kom dock på bra nödplaner angående flygen. Men jag ska tro på att vi ska iväg ändå. You gotta have faith.

Efter Fabest träningen åktes det hem, en liggandes i bakluckan. Och här har det chillats galet, jag och Cleo har dessutom lärt oss ett korttrick. Förbered er på att bli blown away. Det ante mig att det inte händer något speciellt heller även fast jag frågat runt till och med. Bara en gång ville jag inte sitta här. Vad händer egentligen med alla människor? Och vem är krogen? Har hört att det är skönare att inte gå ut på han... Eller nåt.

Slöis

Rätt trött just nu. Ligger redan och myser till CSI i sängen.

Imorrn är det som sagt jobb, sen Fabest och sen talang på kvällen (kanske syns, ju!). Möjligt att andra spännande uppdrag kan dyka men det vet man aldrig. På lördag ska jag dessutom mysa med Lejla, det har man sett fram emot ett tag nu. Och sen under resterande dagar är det bara cheer/packning och iväg till USA. Dör av längtan. Har valt att inte bry mig om askmolnen i luften, sånt där löser sig alltid. Folk måste chilla.




Müde

Nej, jag somnade inte i god tid. Ja, jag kom upp ändå. Nej, jag behövde inte springa till bussen (ens). Ja, barn är urgulliga. Nej, jag är inte pigg. Ja, jag är trött.

Skulle egentligen träffat Marc men orkade lixom inte ta mig nånstans så får bli nån annan dag. Tydligen inställd träning imorrn. Eh? FEEEEST! Haha. Med Fabest alltså eftersom vi ska langa nån träning. Ska nog kanske slå en volt också, betoning på en (måste ju vila också). Passar på när mattor är ute. Ska jobba imorrn också. Kommer i alla fall somna en rimlig tid ikväll så då orkar jag putta på gungorna hur mycket som helst! 

Btw. Har jag börjat heja asmkt på en i American Idol? Första gången efter Daughtry! Kissade nästan på mig när jag såg utröstningen nyss.

Ready

They say watch what you ask for, 'cause you might receive.

Team Sweden

Idag har jag lärt mig att det inte fungerar att ha två sorters fotskydd på samma fot. Det stjälper bara. För övrigt var ju genrep roligt med lite blandade människor och allt sånt. Är trött på mitt egna lag... Not. En vecka kvar till USA och det känns fantastiskt roligt.

Dessutom ska jag ju jobba lite imorrn. Rätt tidigt så imorrn är det zombiemode på mig. Men roligt med lite dagisbarn och att ha nåt att göra under dagen. Var ett tag sen.

Nu kallar i alla fall duschen på mig.

Number one!

Redo för VM-genrep. Hööörs.


Säsong 1 av Life of Mindy, kör bara

En kul grej med en av Spotifys (många) reklamer är dom som snackar om hur kul det är att jobba som Spotify-blabla, "Det är världens roligaste jobb" säger dom med typ världens mest uttråkade stämma. Haha, very övertygande Spotify! Tror inte för fem öre att det är kul att jobba hos er... Men skulle ändå inte tacka nej.

Rätt deppig efter dagens Gossip girl. Går runt lite med en känsla som inte förstår vad som hänt. Men ja, ytterst spännande säsong kommer det i alla fall att bli. Och just nu känns mitt liv också som en säsong av någon serie, vad kommer egentligen att hända lixom?

Is it possible to love too much?

Japp. Där dog jag nog allt. Vad händer egentligen? Hel-vette.


GG

Och nu är det dags för nya Gossip girl. Jag kommer troligtvis att lägga mig ner och dö efter jag sett detta avsnitt.


Räätt nice

Vart tog egentligen jag vägen igår? Ja, jag fortsatte helt enkelt att lyssna på Håkan låten jag lade upp. Även lite från American Idol. Melissa gjorde lasagne så vi hade middag, sedan begav vi oss för en liten solning. Ja om det inte hjälper på huden hjälper det i psyket lite. Längtar så förskräckligt mycket till USA. Se bra cheer, vara med älskade laget, fint väder, träffa Peter (!!!), shopping, se New york ooooch så lite mer shopping. Jag kommer förmodligen böla när jag åker hem.

Men ja, appropå psyke... Jag är helt störd i huvudet! Är typ i en bubbla där mina tankar flyger omkring. Kan ingen hjälpa mig? Palla tänka så jävla mycket lixom. Därför är USA räääätt mycket välkommet. Bästa botemedlet mot det mesta. Lite deja vu dock om jag tänker på vad USA botade mig mot förut.

Händer rätt lite men ändå mycket just nu. Jag gillare. Och vädret då? Jo jag menar det. Rätt nice.

Jag har sett kärlek från båda sidor nu

Min och allas älskade Håkan går på repeat just nu.


Hej plusgraderna

Alltså vilket fiint väder. Blir alldeles lycklig. Är min kille utomlands? I haven't noticed...

Var ju tvungen med en lite längre promenad med vovven idag bara för därför, blev helt svettig nästan och stackars Vimi blev alldeles matt av solen och alla plusgrader. Både jag och han är ju så ovana vid det numera haha och sommaren är ju inte hans favoritårstid direkt. Konstiga hund.

Min kropp är helt sluuut efter alla träningar så idag ska jag fa-an inte göra något alls. Vara hemma heeeeela dagen. Kanske. Haha.

Never ever change

Oavsett vad som är rätt eller fel så är du en riktig jävel ibland men du kommer alltid vara en av mina favoriter. Always stay the same.

WoW

Alltså. Jag orkar inte, helt ärligt. Det är too much för mitt lilla (ja, det är inte bokstavligen då) huvud. Det enda som spelar roll just nu och föralltid är mina älskade vänner, Solsidan (haha), Håkan, Eagles och Fabestos. Precis som jag sa på fejs. Men nu utökade jag till alla mina fina vänner. Ärligt, hur jävla fina och bäst som helst, sjäääääälv då? Blir alldeles varm i hjärtat när jag tänker på dom.

VM-genrep på onsdag och sedan sju (nästan sex) dagar kvar till USA. Skjut mig, fan vad jag vill vara där. "Här kan man va, häär kan man va, oo hääär kan man va". WoW-Eagles intar staterna och som vi längtat.


Hej sol

Jag orkar inte. Vad är det som händer egentligen?

Nu iväg för lite promenix med Cleo och sen iväg på träning. Vädret är ju alldeles strålande så man får passa på. Tjingeling.

We're superheroes, love us

Idag så åkte jag till Svartis, tränade lite och efter det drog jag in till stan för lite bio med Marc. Vi såg Kick ass och den var fett grym. Speciellt den lilla flickan, henne skulle man ju vara som lite mer.


Let's do it

Tillbaks då, schyrre...


Crash boom

Bästa i dagens Solsidan. El Fredriko har byggt om hela barnrummet han såg till att få rivet.

"Så satte jag upp den här också" *rör på mobilen ovanför sängen* 

... Och hela taket rasar ner. Jag dog.

Otroligt mycket!

Trött i skallen. Vill vara rik. Vill vara rik så otroligt mycket. Vill åka till USA. Vill åka till USA så otroligt mycket. Vill ha värme och sol. Vill ha värme och sol så otroligt mycket. Vill ha lite klarhet i saker. Vill ha lite klarhet i saker så otroligt mycket.




Nu: Get ready for prac.

Suuuuuuuuuul

Så jävla trött. Kom hem fett sent ju igår natt och sov lite för lite för min smak. Idag drog jag in till stan med the gang, tittade lite på träning och vidare till driven för att umgås lite mer. Hur älskar man inte det? Hmm...

Ska desstuom upp rätt tidigt imorrn så kommer va lite trött imorrn med. Men hinner nog napa när jag kommer hem för det är ju banne mig träning på kvällen. Och vad mer? NI VET. Sooooooooohooohooolsidan. Sista dessutom, sade Mindy med gråten i halsen.


Spök

Spökalltså, har haft riktigt kul denna kvällnatt.



Lövely.


Spökroligt!


Popopopopopopopokerface

Helt random hittade Melissa den här. Jag gillar Gaga, jag älskar Daughtry. Hur grymt?!


Seriedag

Alltså. Är så sjukt jävla förvirrad. Pallante.

Gossip girl idag var ett riktigt grymt avsnitt, I love it. Men ändå är jag lite ledsen i hjärtat. Jävla fan är vad kärlek är ibland... Vill bara ha nästa avsnitt nu. Måtte kärleken gå vägen för min älskling.

Snart är det American idol också. Riktig seriedag är vad onsdagar är.

Good old days

Alltså. Vilken dunderträning idag, såhär i efterhand. Man börjar bli rätt van vid att saker klickar. Men inget tas för givet inte, så rullar inte jag. Och inte älskade laget heller. Kämpa hela jävla vägen in i mål. Eller hur man nu kan säga.

Tänker på när jag var lite yngre, några år bara men ändock. Då var jag alltid ute i flera timmar och bara gick runt och filosoferade. Inte själv då såklart. Pratade om livet och sånt som bara är mysigt att prata om som man kan prata om hur länge som helst. Jag lever lite i det förflutna för allt jämför jag med "när jag var 17 år", istället för att bita ihop, gå vidare och leva i min nästan-20-års-värld. Men jag sa det då och jag säger det nu, jag vill alltid vara 17 år. Skillnaden är bara att nu är det ju förbi rätt mycket för jag är ju inte sjutton. Jävla fan.

Tänkte lägga upp gamla bilder. Men alltså... Jag skippar nog det.

Jahaa!

Kom hem igår kväll efter att ha sagt adjö till min käraste. Så var det värsta festen här med Lily Cleo och Melissa. Chillade natten lång, såg The Blind Side igen och lite på Håkan dvd'n. Myyyys. Alla ligger fortfarande och sover men somliga här går ju ut med en viss hund.

Gjorde nyss äggröra men den blev bajsäcklig. Får samtidigt ropa ner Ceasar som jämt och ständigt försöker göra inbrott hos dom som sover där uppe. Låter förjävligt. Men kanske lika bra så dom andra vaknar. Viiiisst.

Appropå ingenting. Gud va stiligt det är med vitt hår, tycker ni inte?

At world's end

Blir att jag åker till världens ände nu ikväll. För sista gången på ett bra tag. Min man ska ju ut på djungeläventyr i nån månad. Sista gången med sovsällskap på ett lång tid också (Cleo räknas inte). Ensamhet är faktiskt också rätt okej ibland. Och nu har ju fan Cleo lov. "Par-tey", alltså träna.

Måste hoppa in i duschen. Tjingeling.


Friday's

Igår satt vi på Friday's i ungefär 6 timmar märkte jag såhär i efterhand. Men vaddå, inte ofta man gör det. Det var ju dessutom ytterst trevligt så varför gå då? Gratis refills har ju en liten inverkan också. Vi åt så vi sprack och hade ett eget vip-disco där på våran våning. Fick dock ta nattbussen hem och det var ett bra tag sen man gjorde det. Folk som spyr, 15-åringsgäng som kommer från nån fest och leker balla. Nej, tacka vet jag bilar!

Min lilla kisse är ute, vilket är lite ovanligt, och nu känner jag lite att han får komma in och kramas!

Hursom. Iväg på träning strax och efter det vet jag faktiskt inte.


The gang (tog bilden där jag var finast på)

Och såhär såg jag ut, den ultimata äta-mycket-outfiten med för stora shorts.


Sötisar

Gah. Centrumet tog längre tid än väntat. Får måla naglarna medans Melissa duschar helt enkelt. Vill också fylla år! Och vill bara köpa massa saker men får lov att vänta några veckor till. Då är det all in.

Ville även påpeka att min farmor är så söt, likaså min kära mor.




En av presenterna till Melissa men tyyyyyp lika mycket till mig själv.


B-day

Typ rätt mycket att stå i känns det som. Hitta en outfit för ikväll, duscha och måla naglar. Ja just det, hinna med till centrum också. Looooovely. Ska väl ganska lätt kunna hinnas med. Är ju dock väldigt kinkig med tvättahåretsituationer. Vill aldrig tvätta det för mycket eller för lite. Hur räknas det nu? I don't know. Langar dusch i alla fall, nu har jag ju en anledning och det var ju faktiskt några dagar sen sist. Då sätter vi igång dagen.

Grattis Milsa.

Sunside puts the fun in funny

Alltså, hur roligt var inte Solsidan idag? Best ever! Så nu är jag lycklig igen. Tänka sig vad lite som krävs? Haha. Nej så ska jag inte hålla på.

Imorrn är det i alla fall lite mys med käk på Fridays och fira kära syster som fyller 3... 23 år. Wihi! Vill osså fylla år.



Umgänge

Alltså igår körde ju jag 3 minuters-umgänge. Började med att åka till mamma, umgänge 1. Åkte efter det till Farsta för att träffa Marc, umgänge 2. Till centrum för att möta upp Melissa, umgänge 3. Åka buss med Lejla, umgänge 4. Åka hem till Viktor, umgänge 5. Fatta vad effektivt! Alla mina favoriter också förutom Cleo då. Alla kan man inte hinna med jämt.

Nu är det iväg på träning som gäller.

Happy påsk.

Barn barn barn

Ibland får man känna som jag gjorde i förra inlägget, ni behöver inte läsa det bara för er egen skull.

Har tänkt på en sak. Alla skaffar ju barn numera! Då snackar jag folk i min ålder. Alla går runt med en barnvagn eller mage. Folk man gått i samma skola som för några år sen, dom har barn. Lixom, vad händer egentligen? Visst jag kan förstå några stycken. Men känns ju lite som att folk försöker haka på nån sorts trend. Det ska ju vara rätt ovanligt att bli en mamma på 20 år, men nu är det snarare ovanligt att bli mamma på 25 år eller 30 år. Läskigt tycker jag. Såklart kan jag ju inte veta vad som ligger bakom allas barnafödande, men ändå. Scary.

Idag ska jag i alla fall åka till mamma och röntga lite tänder och min handled. Sen ska jag träffa Marc som kommit hem från Kanada. Trevligt. Bra att vara sysselsatt, då kommer man oftast på andra tankar och det behövs ju lite.


Deppvarning

Lite punktform då.

¤ 90210 är ju så jävla töntiga som kör lite allt som OC har kört på. Avlägsen mamma som haft problem? Check. Stalkerkille? Check. Tjej blir "lesbisk"? Check. Bland annat då alltså har ju nämnt förut att dom spelar in i samma skola. Men whatever floats your boat, jag tittar ju ändå tex.

¤ Känner mig så jävla värdelös inom varje aspekt i mitt liv. Jag trodde att jag skulle kunna bli någon i framtiden, men nu känner jag inte den möjligheten mer. Vad har hänt egentligen? Fail. Allt jag gör blir bara så jävla fail och jag orkar inte känna så mer. Jag brukar ju inte ens faila.

¤ Saker som har resulterat i mina fails; jag går runt i en ständig förvirring utan att veta varken höger eller vänster, jag har två fucked fotleder, jag har en fucked handled (don't know why), ingen förväntar sig något från mig längre, jag blir deppig & besviken av att behöva kämpa ensam, jag vet dessutom inte om något kommer att vända. Har jag ens styrkan längre? Kan jag hitta drivet igen? 

¤ Jag börjar bara gråta så fort jag stänger en dörr om mig och är ensam. Jag känner inte att jag duger längre.


Åh herre. Deppigt allt blev... Ber om ursäkt för det, psykiskt dåligt som sagt. Hur som, kan vara skönt att se tillbaka på sen när jag tagit mig igenom det. För det kommer jag. Väl? Är det kanske bara såhär det ska vara numera? Fan. Jag hatar ju deppiga bloggar. Så vi hörs då.

RSS 2.0