Adios

WAH. Åker till USA om 11½ timme. Innan dess måste jag ha hunnit packa. Eller måste och måste, känns rätt smart bara att ha hunnit göra det menar jag. Sen måste jag också hinna se senaste True blood, ett till GG-avsnitt (vad gör man inte för kärlek?), uppdatera lite smått på mp3 OCH hinna sova liite. Det är mycket nu men imorrn har jag semester så det spelar fan ingen jävla roll alls. Semester med mina fina chicas, kommer bli så himla grymt.

Lääär ju alltså inte hinna blogga innan jag drar. Så ha det så grymt här nu när kylan kommer. Jag drar till värmen ett tag. Är tillbaka 8:e september to who it may concern.

Missing

Have you seen this cat? Bring him back to us. Or take good care of him up there.
Älskade älskade du, jag saknar dig så himla mycket...

Lejla 21 år!

Jahapp. Här kommer lite dåliga bilder från igår. Dålig kvalité och i efterhand inte lika snygga haha. Men nu får det ju va så! Tur att man är snygg även när man är ful va? HAHA. Nejmen, detta gör jag för Lejla helt enkelt och vissa får man helt enkelt bjucka på känner jag (ja, jag skickar resten till dig sen!). Sist men inte minst av bilderna har vi flickan som allt handlade om, den vackraste av dom alla.

Still cold

Har jag dött av sorg? Njae. Men jag har jobbat och flängt runt lite överallt. Idag fyller min Lejla och min man 21 år, grattis till dom bästa! Innebär att det blir lite firande idag och jag gillar ju sånt.

Igår var jag ute och åt tapas med Melissa och hennes workcrew, himla gott och himla trevligt. Hade nattlig dejt med Murkko, vi brukar ta det via webcam eller chatten men inte igår vilket fick mig att frysa ihjäl. Kom hem och bara dog. Jag var ju redan förkyld och tänkte att då spelar det ingen roll. Fast så gjorde det det. Inte kul. Dags för frukost nu då, tror att jag fortfarande fryser...

Inte rättvist

Jag dör inombords och vet inte vad jag ska ta mig till. Ingen fattar ju nånting. "Min katt dog idag.." "Åååh nej..". EH, JOOO!!! OCH HAN VAR VÄRLDENS BÄSTAAAA!!!!

Någon råkade köra på ett djur. Inte visste den att den förstörde en hel familjs tillvaro. Tänkte den inte på det? Att vi gråter ögonen ur oss nu? Att han har tagit våran bästa kisse ifrån oss? Ska skicka in dagens ris till Mitt i Haninge. Nån som vet hur man gör? GAAAH. Så har jag typ brytit tummen av mig på Fabestträning. Kul dag. Hatar den! Och så ska man upp i ottan imorrn. Hatar det också. Jävla fan.

Varför?!

Så himla härlig................................

Vila i frid, världens bästa

Just nu har jag dött lite inombords och mitt hjärta gör för ont just nu. Min älskling. Min korv. Min bebis. Pappas. Cicci. Han är borta nu. Hur kan det vara så orättvist, och vart var jag när han behövde mig? Han är verkligen bästa.


-


Fast ändå inte

Bah, det var själva fan. Otur man har. Nåväl. Har upprop imorrn och då är det i alla fall inte jättetidigt på morgonen. Mindy gillar detta. Sen när blev jag en morgonmänniska? Eller, jag har väl egentligen inte blivit det. Ska luncha i centrumet med Cleo snart och sen blir det nog att möta upp en gammal vän. Nervöst eller? Mjae.

Måste starta om datorn nu för jag håller på med vuxengrejer!

Snälla?

Waha. Big day tomorrow! Hoppas turen är på min sida. Den borde vara det med tanke på.... Ja, nånting som gått dåligt. Kul att jag tror att jag kan sova länge för att jag inte jobbar. Ska ju ändå upp i ottan förfan. Dags att sova snart då.

Lillördag imorrn för övrigt, nån fest man vet om? (HAHA, ofta)

Smile, ....


Älskade!!!!!

För snart ett år sen gjorde jag detta på en strand nånstans i världen. Jag kunde inte ha haft mer rätt. Nummer ett i varje hörn på denna planet! Och alltid alltid alltid det som tar upp mest plats i hjärtat.

Kalla mig löparen

Efter en 40 minuters springtur känner jag mig lagom taggad på tio minuter till nästa gång. Vettefan om det finns nån rutt för den tiden här i lilla Haninge... Hade tänkt vinna tjejmilen nästa år, är ju inte hemma i år när det är tyvärr. Mer träning för mig då! Körde lite random övningar också så jag är ju lagom slut och mina vrister är ju inte vana vid den längden på en joggingtur. Måtte jag inte få värsta träningsvärken imorrn, blir så jobbigt att jobba då. Tur att jag har stretchat mig vig också nu när säsongen snart sätter igång.
Jorå såatte, in i duschen och göra mig redo för en ny vecka!

London pt 4, random shopping

Nuuu så. Nu har jag poserat färdigt så här kommer resten av min shopping. Modebloggarn som man är. Ha överseende med att jag inte orkat ta på mig riktiga byxor. Sen var det inte bästa bild-dagen så fick bli lite mindre seriösa bilder denna gång. Men tur att man är snygg i alla fall! Sen vet jag inte heller vad som hänt med ljuset på vissa bilder. Haha, jag är seriösare med detta än vad det kan tyckas som! Promise...
Gillar nästan bara linnen som är lösa och "djupare" under armarna.
Den djupaste av dom kostade tyyp noll kronor, KAP!
(Tigrar på tröjan, tänkte jag, och drog fram mitt inre kattdjur)
Är lite galen i knitwear just nu så fick bli dessa två eftersom Sveriges suger.


Nog dom skönaste skorna!!

Massa, massa, massa vanliga trosor. Fina trosor köper jag på VS i USA ;)

Föll för denna underbara jacka (ja okej, mycket finare irl) och handledsvärmare.
Bortsett från skorna det dyraste jag köpte, men värt varenda öre, perfekt till hösten.

Snart ni

Jag håller på med fjärde delen av London nu. Sista delen också. Det kommer innehålla all annan shopping. Dvs inte så jättejättemycket.

Obsessed

Förresten. Hur tror ni Johnny Depp är på riktigt!? Man skulle kunna tro att vi är tillsammans, fast vi är inte det ju! Skulle verkligen dö om jag fick träffa honom på riktigt. Tyvärr lär ju det aldrig hända men ändå. HUR ÄR HAN? Är kvällens fundering. Jag tror helt underbar (skulle förstöra så mycket om han var dryg).

Still love you Johnny

Gud vad jag har chillat idag. Inte min plan egentligen men hey, det får funka! Men bara för att jag var "ute" igår och Lejla fyller år nästa helg så då händer det grejer minsann. Har tittat på massa Gossip girl, spelat Mahjong (har försökt gått ut varenda layout, jag har krabban och spindeln kvar) och nyss såg jag på Public enemies med hela familjen, tänka sig. Johnny Depp är ju verkligen den vackraste. Dör ju för hur snygg han är och han är typ 100 år, då är man fan snygg!!

Igår åkte jag tillbaka i tiden

Eh okej, vet nästan inte vad som hände igår. Var ju nostalgisk härom dagen och ville tillbaks till högstadiet. Igår fick jag näästan uppleva det igen. Så nu är jag väl mer nöjd att man inte är där nåt mer. Vissa är puckade, vissa är på, vissa är bara konstiga (?) och vissa vet bara ingenting. Fast kul kunde det bli ändå så jag är nöjd. Man var ju nöjd i 9:an också när hela livet var sådär. Mycket gamla bekantskaper i alla fall där på högstadiediscot aka Olearys. Nu har jag i alla fall varit där så nu behöver inte folk se så chockade ut längre! Jag var nog den mest chockade dock när jag märkte att det kunde vara trevligt där också. Fördomar, fördomar...

Ja! Hur som helst! Åkte tillbaka i tiden igår alltså. Riktigt spännande!
Sååå igår såg jag ut såhär (haha):

Grym

Gud vilken grym bloggare jag är då! OCH fejsbokare. Ville bara säga det.

London pt 3, the second camera

Lite bilder från andra kameror under resan (Melissas) alltså mest gruppbilder osv.

Ere inte?


Imorrn då?

Fast idag orkar jag inte. Men imorrn är det fredag. Då orkar jag. Då orkar man allt.
Tchüss!

My parts

Som ni kan se har jag uppdaterat med två delar från London. En skodel och en turistdel. Det kommer fler delar. Men eftersom vissa verkar vilja se mina skor och min shopping (se där vilka bloggfans jag har!) så fick skorna, som jag redan kirrat bilder på, en helt egen del idag till och med. Men det är väl inte mer än rätt egentligen. Håll utkik efter del 3 och 4 vetja!!

Wanna know what it is?

xoxo/ Värsta bloggtjejen 8-)

London pt 2, the tourist


London pt 1, the shoes

Jag letade efter ljusa/nude skor, och jag fann oxå, det är ovanligt. Tur var väl det att dom första kostade lite mer så jag inte behövde släpa hem alltför många klackar och tynga ner handbagaget! Det fick bli dessa tre och lite mer vardagsskor som inte väger liika mycket (inte lika kul att lägga upp i bloggen heller). Och dom första är bara för jävla perfekta.
Hur vackra är dom inte?

Håkan är kung

Förresten. Typ mest Melissa, och kanske lite Karolina som bara ska hata. Här är länken till en av recensionerna av Håkan på Way out west. Hatar att jag inte var där. Måste varit helt underbart.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/recensioner/article7619639.ab

On a high

Hemma från London. Glad på livet. Just nu i alla fall. Ska sova strax för imorrn är det uppe med tuppen som gäller. Tänkte bara köra lite kortfattat här och bjuda på EN bild så länge. Jag har bästa mannen, bästa gänget, bästa London fick jag vara i hela helgen och jag har jättefina skor med mig därifrån. Så just nu är det räätt nice. Det ska jag komma ihåg imorrn när klockan ringer på halv sex. Smart va? I think so.

Och jag har längtat i snart ett helt år på att få åka till USA. Om två veckor händer det. Lyckligaste tjejen kommer jag vara då på väg till Arlanda. Och när jag kommer hem därifrån, då börjar ett nytt kapitel i mitt liv. Spännande.
Här är jag utanför Buckingham Palace kvällstid, jättefint!

Much to do

Igår och idag har varit full rulle. Jobbade igår, lunchade och umgicks med min fina Lejla. Därefter iväg till min käraste för en sista natt. Sova, vakna (eeehrm). Jobba, träffa min käraste en sista gång innan vi skiljs för en längre tid. Vidare till mina chicas för resemöte. Mycket avklarat nu alltså. Jorå jorå! Nu har jag även hunnit packa inför London och bara taggar. Cleo dyker väl även upp snart. Har inga bilder nu, tråkigt jag vet. Men efter London sååå. Hörs!
(Detta blev skrivet som att jag är hög på något. Äsch.)

Låtsas-inlägg

Är för insatt i twitter just nu. Haha, som facebookstatusar fast ingen som läser. Jag gillare.


Så på återseende igen då. Snaaaart kommer ett riktigt inlägg!

Tweet tweet

Storstädat rummet, känner mig nöjd med livet. Drar till käraste snart.


Har börjat twittra också för mina fåordiga moments. Där heter jag mimiiboy, med två i'n.





Hörs då!

Gym

Ps, letar billiga gymkort. Hör av er!

Kom då nya veckan!

Det har varit en mysig helg. Punkt.

Imorrn börjar vardagen igen och varje helg går för fort. Det enda bra med den nya veckan som börjar imorrn är att jag åker till London på fredagen. Det gillas väldigt mycket. Kommer bli helt grymt och ska shoppa skor och turista sönder. Mer än förra gången jag var där. Wihi!

Nerd

Kan ju meddela att jag nu vet ödet om min käraste från inatt. Jävla google. Vet inte vad jag tycker om det jag upptäckte. Vet inte vad jag tycker om att jag ens fick reda på nåt. Jävla nyfikenhet. Dock så kan jag glatt meddela att det börjar igen den 13/9 och Grey's börjar den 23/9. Now you know.

Det enda som egentligen går igenom hjärnan just nu är London och USA. Vill bara dit nu, men vill heller inte att det ska vara över. Man kan alltså inte få allt....

"I'm Chuck Bass"

Inatt fick jag hångla med Chuck Bass. Han är helt underbar. Vill inte veta hur jag måste ha sett ut när jag låg där och sov. Hi hi. Jobbigt att vakna upp och inse att jag inte alls är Blair Waldorf och hans livs kärlek... Nåväl, drömmen var verklig så jag tar det lilla for now. Har även blivit tvungen att inse att han svävar mellan liv och död just nu. Hel-vette. Vem orkar vänta längre på nästa säsong?



Kärleken är lika stor i alla former

Idag på jobbet stod det en ung man vid sin barnvagn, i alla fall hoppas jag att det var hans, han bara stod och kikade in och tog bilder med mobilen och ett leende som aldrig försvann. Han var så himla lycklig över vad som fannsi vagnen. Sedan kom även hans tjej och dom tittade lyckligt på varandra och pussade varandra en gång. Typ helt nöjda med tillvaron. Då tänkte jag att "I know the feeling" och insåg att det är så jag håller på med Ceasar. Bara ler och tar bilder på honom. När han sover, när han sover på ett annat ställe, när han ligger lite gulligt och sover och när han bara sitter och ser fin ut på fönsterbrädan. Jag behöver aldrig nån jävla unge förstår jag nu. Jag ska istället köpa massor av katter och små korvhundar. Det får helt enkelt bli mina nästa djur som får heta Håkan och Potatis. Inte min son och dotter.




A change is gonna come

Jag orkar fortfarande inte. Tankar på hårfärger och tatueringar tar upp all tid.

Ja, så jobbar jag ju också. Vart annars skulle jag tänka på allt? (Ha ha).

RSS 2.0