Vegabarshäng

Avslutade kvällen på Vegabaren kl 22-03 med Melissa och Luls. Alltid lika trevligt. Var helt tomt först men sen kom fyllegängen helt plötsligt och då märkte vi lite hur tiden flygit förbi. Så nu är jag trött som fan. Godnatt.


Lugna lördagen

Var inte så jättegivande på mässan, men snackade med en från HPU om hur bra deras cheerleaders är. Han verkade stolt över dom i alla fall! "Ah yes, the nations best" sade han. Det var kul. Kom hem, tittade på Solsidan som jag missat. Klockrenaste serien och Ola Rapace är skithet.

OCH NU är det melodifestivalen. Åt nyss lite hemmagjord sambal-thai och nu blir det grönsaker med dipp. Mummaaa!

Vårdrömmar

Fortfarande nollgradigt men enligt smhi så är det bara för några dagar. Smhi - krossar drömmar. Vill ha vår nu bara, jag orkar inte med snön och allt det gråa längre! Ge mig grönt, värme och sol! Och det pronto!

Idag ska jag iväg på liten mässa om olika studier. Kan vara intressant. Så får se vad man landar på till slut. Först och främst vill jag bara jobba sönder mig så jag bara kan ha asmycket pengar tills när jag pluggar. Ska väl göra mig mer presentabel nu innan jag åker iväg. Toodels.


(Vill till USA nu)

Olla

Alltså usch. Skulle skriva "ollan" som i Olearys i ett sms, ingenting bra om det I assure you men hur som helst... Det blev ollam så jag suddade borta sista bokstaven och då blev det olja, så tryckte jag ned för att komma till bokstavera så trycker jag istället på sista ordet och det står helt plötsligt olla i mitt sms. Alltså hur äckligt är det inte att olla finns med i ordlistan!? Började skratta lite smått för mig själv för jag såg framför mig hur någon ska smsa någon och säga olla för den har varit med om liknande, hahaha! För det är inte jag själv heller som lagt till det så chilla på det.

Ja okej. Nu googlade efter en olla-bild (vad tänkte jag med?). Så det är tydligen någon sorts kastrull/kruka också. Blev genast mindre kul...


0

Btw2, älskar hur det nollgradiga får allt att börja smälta bort. Snälla fortsätt, jag blev så glad av den synen!

Kortis

Sökt lite jobb nu under dagen. Haha, eller sommarjobb då. Det var väl lite flitigt i alla fall! Men vill ändå att någon ska hjälpa mig med ett jobb NU tack? Puss på dig.

Iväg på träning snart, fredagsmys när det är som bäst ju. Och ikväll är det Solsidan, fredagar äger.

Och btw, ett rådjur sprang nästan på mig idag när jag var ute med hunden, höll på att få en hjärtattack.

Håkan

Såhär nattetid känns det lite som att... Jag älskar dig, Håkan Hellström. Inget missbrukande av ordet älska heller! Och till alla tvivlare, vänta tills den dagen ni behöver något och Håkan talar till er. Då kan man inte släppa honom, han är för fin i hjärtat för det. Och här sitter nu jag och funderar på om mitt framtida barn rent ut sagt ska få heta Håkan han med.


2 0 1 0

Cleo var så duktig så, lillstjärnan haha. Borde filmat och lagt upp på hela internet. Efter det så skulle jag hjälpa till att hålla koll på Cats. Det är inte den lättaste göran, men det gick. Och nu sitter jag och chillar med American Idol. Väntar fortfarande på min bästa favorit. Vill också ha någon talang man kan satsa på. Någon idé på vad jag kan bli en talang i?

Snart ska vi till USA i alla fall och inget kommer slå det på hela året säger jag med säkerhet i rösten. Men första stopp är Talang 2010, sedan roadtrip till DM södra i Borås och sen är det the DM of all the DM's - Stockholm/mellersta! KUL. Ja, eller allra första stoppet är ju träning imorrn, lovely.


Konsert

Och jaha. Nu ska jag iväg och titta på Cleos konsert.

Till Jos.

 Hela det här inlägget blir till dig Jos.

När Bella blev biten av James så sög ju Edward ut giftet som sen skulle sprida sig genom kroppen annars, och då skulle hon blivit vampyr. Men när han sög ut giftet fick hon ju då bara ett ärr från det. Om dock James eller Edward skulle ha sugit henne tom hade hon dött (obviously). När man blir vampyr så blir det ju att man dör först men giftet får en att bli "till liv" igen, det är därför vampyrer inte har ett slående hjärta. Jag tror att dom i Seattle helt enkelt bara blir helt tömda på blod, därför dör dom. Giftet är ju inte det som gör att man dör utan hur mycket blod som försvinner från kroppen. Det är därför Edward säger i bok/film ett att han skulle aldrig kunna gjort det som Carilse gjort, dvs omvandla alla i deras familj eftersom det är så svårt att kunna stoppa sig själv i rättan tid och han har gjort det fler än gång dessutom. Man kan typ inte sluta när man får smak på blodet, då måste man vara jävligt stark. Det är därför dom kan göra Bella till vampyr, för dom har kontroll och kan låta gifta sprida sig och förvandlingen kan då äga rum, men dom andra bara blir uppätna.


Jag tror det ska vara något sånt i alla fall, minns inte så väl hur det var. Men eftersom jag inte reagerade på det när jag läste så måste jag tänkt samma som jag gjorde nu. Haha.  

Badder romance

Och btw, här är en kul grej.

Hola Rodrigo

Nu har jag sett hundraprocentigt på Love actually. Aldrig gillat det lilla jag sett förut men nu jävlar, tänkte jag, när jag redan sett två filmer kunde jag lika gärna dra på en till såhär under min ensamma kväll/natt. Och hur fin var inte den?! Smågrät kanske 3 gånger. Jag gillade den verkligen. Skitkonstigt. Och en var skitsnygg där. Han måste varit modell också den jäveln. Nu hittade jag han, Rodrigo Santoro, vill du gå på dejt? Han var tydligen känd från 300 och Lost utan att jag vetat det. Schysst att ni sade nåt...


HP!

Alltså jag kan verkligen börja rysa när jag tittar på HP. Jag är helt jävla störd.

Btw. Vill verkligen ha massor av bustiers, har bara en. I shall find me one på VS, eller någonstans i USA borde det finnas en.

Degis

Eh, gissa vad jag gjorde nyss? Tittade på film. Helt ensam och inte ens liggandes i min säng. Sånt brukar jag verkligen inte göra, tycker det blir så långtråkigt. Men nu såg jag The accidental husband som någon har laddat ner på min dator. En lätt film är ju inte så farligt tänkte jag. Den var väl en helt vanlig & mysig film med Denny (från Grey's) i huvudrollen, han kan väl vara het ibland. Kärlek på film är när den är som bäst ju. Fick ett jävla sug för några dagar sen att titta på Harry Potter, så nu ska det nog bli den. MEST MYS PÅ DET.

Så hörs vi väl sen då. Ibland hatar jag verkligen degdagar men idag passade det verkligen. Apporpå det blev jag sugen på nåt bakverk... Synd att vi aldrig har sånt hemma då.

Ring ring

Alltså. DM blir bra det här, älskade laget, älskade ringen. Tur att jag har er alltså. Längtar sönder mig till våran semester tillsammans i USA. Bästa tjejerna.

Man kan ju säga att jag frös ihjäl igår när jag skulle sova. Drog på mig knästrumpor och en tischa, eftersom jag hade känt mig sjuk hela dagen också. När mamma ringde vid 12 imorse sov jag ju något tungt men jag svettades typ ihjäl! Typ som när man sover i tält nästan. Men ett stort nästan för så överdrivet var det inte. Var typ 50 år sen jag sov med kläder på.


Johnny

Känns lite som att Alice i underlandet har premiär om typ någon vecka bara. Hur mysig lär inte den vara att se på? Min stora kärlek är ju faktiskt med. Inte alla som kan klara sig med en sån här look, men han om någon kan fan det. Ja, eller så tänker jag väl mer på hur han ser ut annars. Snyggo.


Who is 67?

Kul att jag typ är sjuk! Jävla skit oxå. Får väl ändå dra till med lite moves på träningen ikväll. Vad gör man inte lixom?

Shutter Island var helt jävla psyk. Väldigt bra, men helt jävla psyk. Satt ju fan på nålar hela tiden och den där jävla musiken gjorde ju inte psykiatriskaönstämningen bättre. Har kommit fram till att dom som är psykiskt störda fan inte kan ha det lätt, och dom är nog det läskigaste som finns just därför. Annars var kvällen trevlig med mycket god mat och allt sånt. Såg till och med tre stycken B & C kändisar igår. Ser man på!

Nu ska jag mysa med min omelett, mitt gröna te och Ellen på tv.


Varsågod trädet

Stress stress. Solen sken imorse när jag var ute med hunden, stod och blundade och bara kände värmen. Kändes nördigt så fortsatte bara att gå. Skakade av snö på alla träd jag hittade och sa "Varsågod trädet", granarna var roligast för det bara lossnade som stora flak och flög ner, hihi.

Ska strax åka iväg till stadish för Melissa ska solduscha sig, sen blir det leta nånting till någon. Hemligt sådär. Sen blir det käk och bio, Shutter Island! Älskar ju Leonardo så den lär ju äga. Rolig kväll och dag. Hej hej.


Snabbt sådär

Alltså hej jag har blivit smal efter långträningen idag. Men det artar sig vetni. Programmet, inte hur jag ser ut höhö. Åt som en gris när jag kom hem. Sitter och väntar på Greys just nu. Men Melissa är seg som fa-an. Och det ryktas om att det är ett bra avsnitt oxå.

Imorrn är det planer minsann, kulers!

All denna noja

Har förresten kommit på en sak. Jag borde bli dietist. För jag går bara runt och hör hur folk ska gå ner i vikt på helt olika galna sätt som bara aldrig kommer att funka pga det och det. Folk vet så jävla lite och ska ändå försöka gå ner i vikt. Ok, för märker ni inte att det inte går att gissa sig fram? Nu är ju inte jag den som nödvändigtvis vill gå ner massa i vikt kanske, den båten seglade iväg utan mig för länge sen och jag känner att livet är ändå lite för kort för att oroa sig utan det är bättre att bara göra det bästa av det man har. Kanske bygga muskler och så istället. Det är jävligt hett. Jag vet inte ens hur jag vet allt det här, det kan vara Melissas snack och det kan vara från när jag själv satt på båten. Men då söktes info upp banne mig. Vad fan är vikt egentligen? Inget, så länge man är skitsnygg ändå.

Dreams

Goddag! Vad skönt det är att sova länge, för då behöver man inte sitta och vänta på träningen sen. Alltså jag har haft så galna drömmar på senaste och jag har även kommit ihåg dom. Let me tell you about my new one...

Det var skitmånga olika lag och släkter i Svb och alla körde typ uppvisningar för varandra. Dock hann jag inte se något heller för det var två stycken som hade en varsin stor jävla säl med sig. Till slut ville en av sälen ta livet av sig (som Flipper-delfinen) bara att den här började tugga av sig huvudet. Ägaren flippade och vi ringde djurambulans. Sen började uppvisningarna igen och mattorna satt inte ens ihop, ganska störigt. När jag kom hem med skitmånga människor med mig var det en släktträff hos mig (men dom var inte från min släkt) med typ 100 miljoner pers. Trängde mig runt och förbi, lackade på mamma för att hon använde min kamera eftersom jag hade bilder på den. Sket väl hon i.

Kuuul att höra om alla mina drömmar? Jo tänkte väl det. Älskar hur drömmar bara är så jävla logiska oavsett vad som händer i dom.


Lördagsmys

Skrev ett långt jävla inlägg om allt och inget. Nåt om det här jävla kukvädret. Nåt om den trevliga kvällen. Nåt om att jag upptäckte att min jacka kan knäppas upp till näsan och därför älskar jag den ännu mer och tackar Fjällräven för det, här ska det trotsas väder! Ja, något sånt alltså men mer långfattat (haha!).

Har tittat på Ellen klipp sedan jag kom hem, hon är bäst i världen faktiskt!

Mysig helg har det varit i alla fall och hur taggad är inte jag för långträning imorrn?! Mycket. Appropå det ska jag väl försöka sova nu. Hörs då.

Titta lixom, hur glad som helst för lite lördagsmys...


Badabada

Öppnade dörren för att släppa ut katten. Och jag skiter så väldigt mycket i mitt vädertrots. Går upp och lägger mig i ett bad istället.

Vädertrots!

Jävla bajsväder. Ska man trotsa lite och gå ut på promenix ändå? Har i alla fall suttit i min morgonrock hela dagen och filat på min finska, vore ju smidigt sådär om man antingen ska tävla eller åka och titta på EM i Helsingfors. Ja, tror ju på mina örnar så det första kanske jag ska säga bara sådär spontant! Med hela dagen menar jag 3 timmar då jag vaknade zwei. Men ändå lixom.

Alla mina vänner är snart på ledarmöte, men jag ska minsann möta upp dom där för lite Melodifestival! 3 timmar kvar tills dess bara. Jo men jag trotsar nog vädret tror jag! Kläder efter väder and here I go. Och om det är jättejobbigt går man ju in igen...

Snabba cash

Asså jag ORKAR INTE med vädret!!!!!!!!! Inte undra på att jag tittade ut vid elva (det man kunde se eftersom att snön nästan täcker hela mitt fönster snart) och bara drog täcket över huvudet och gick upp nu ungefär.

Jag drömde att jag skulle planka in på Liseberg, höga höjder och allt som jag hatar. Kom inte till Liseberg dock utan till en t-bana. Och jag skolkade även första dagen från skolan, det hade blivit så att alla ungdomar skulle gå om 6-9:an i exakt samma klasser och exakt samma skolor. Gissa om jag var asnöjd? Haha. Hann ju tyvärr aldrig till skolan. Vad drömde jag mer då? Jo, hamnade i en Snabba cash härva och polisen (som var Markoolio) ville att jag skulle beskriva hur Jorge och Mrado såg ut annars åkte jag dit istället. Blev slagen och allting, gömde mig bland hemlösa och allt möjligt, usch usch. Jag ska då aldrig syssla med snabba cash.


Skulle btw vilja ha lugg igen men har ju bestämt mig för att inte klippa nånting förrän efter tävlingssäsongen. Så jävla tråkigt, jag som är klipparn nummer ett.


Againstwind

Ibland finns det bara sånna stunder som man bara känner "Varför lever jag för?", när livet bara ska gå i motvind på varenda lilla grej. Allt från att tappa mackan med smörsidan ner till att inte komma lika högt i en toetouch en gång. Det går lixom inte, även om man ska kämpa arslet av sig står man still. Med folk som ser ner på en blir det lixom ännu mer en hopplös situation. Ibland är det jobbigt och ibland vänder det. Ser väldigt mycket fram emot långträning på söndag, då älskar man livet för annars lyckas det inte bli så.



Hur ledsen kan en annan människa göra en tills man inte kan gå vidare från det? Jag vet inte. Nämnde jag motvind? Jo, det gjorde jag visst.

Sunside

Men Solsidan var hur kul som helst! Ville bara påpeka det såhär under fredagskvällen.


Bearsuit

Dags för mig att berätta om en av drömmarna jag hade inatt. Jag och Cleo var i någon stad. Typ som i gamla stan eller liknande med det var inte Stockholm, går in på en gård med massa kaniner varpå jag säger "Åh, jag hade en kanin förut" (jag har inte haft någon kanin) och klappar på alla, sedan utbrister jag: Vart tog min kanin vägen ens?! Jag mindes alltså inte varför jag inte hade någon kanin längre. Sedan hittar jag Ceasar bland alla kaniner och jag frågar Cleo "Är inte det där Ceasar?", som att han såg ut som en kanin. Jag lyfter upp honom och tittar i ögonen och säger "Japp, det är Ceasar!" och släpper ner han igen.

Senare hamnade vi på en fett stor vintageaffär. Jag skulle köpa nånting och Cleo skulle köpa en stor björndräkt som hon hittade, hon tyckte det vore kul att tävla med den. Hon ber mig stå i kö och sedan lägga ut för den för hon ska på träning omedelbart. Hela hennes björndräkt med huvud och allt var så jävla bökig. Så jag sätter mig på en soffa vid kassan och tror att jag står i kön. Kön går extremt segt och jag somnar till hela tiden där jag sitter och blir riktigt trött. Inser sedan att kön inte alls är där så jag ställer mig med den två meter långa björndräkten. När det äntligen blir min tur ser jag att den kostar 1200:- och mitt kanske 400:-. Ja, för jag är så rik. Står och somnar i kassan också för att han ska hitta skorna till björndräkten i en kvart för "Annars kan du inte tvätta den". Pungar alltså ut 1200:-, kommer till träningen och slänger björndräkten mot Cleo. Jag påpekar att den kostar 1200:-, "Jaha oj.." svarar hon på sitt impulsköp. 

Jag vaknade sen och hoppas att jag fan fick tillbaka pengarna.  

Typ såhär såg dräkten ut.


Tråkigt

Gud vilken tråkig dag det har varit. Skönt med träning imorrn. Försöker ge Vampire diaries en ny chans men det suger verkligen. Ska nog kolla på Twilight klipp istället...


Såhär såg man ut igår i alla fall. Och ett par för höga skor till det, i snö och is. Inte smart.


Inget

Igår blev en lång kväll minsann. Länge sen man duschade i en skoldusch. Jobbigt att trycka på dom igen och igen och igen. Melissa var duktig och vissa kläder var fina (bilder kommer) efteråt stod vi och väntade på Hoffmaestro till kanske ettsnåret sen sket vi i det och åkte till Mcdonalds. Blev tre cheeseburgare för mig sammanlagt under den kvällen. Jag kan inte ens äta två under samma dag typ. Men dom satt jävligt fint, ingen big deal.

Var ute på långpromenix med min vovve nu under morgonen, alltid ett bra sätt att vakna upp. Och idag får jag äntligen se American Idol igen! Alltså, ge mig någon serie att följa för jag har fan kollat om alla mina favoriter nu.

Tonight

Träning strax och efter det ska det duschas och fixas i Svb för att sen åka för att titta på Melissa on the runway. Feeeett kul. Kanske stannar kvar ute efter det också, det vet man aldrig. Men först och främst ska man flåsa lite med massa underbara tjejer. Love it.

Har ju faktiskt "tränat" hela morgonen också. Den ni.

Hörs inatt!


PH

Igår när jag och mina chicas chillade här efter träningen kom vi in på Paradise Hotel. Jag sa något om att jag skulle söka dit, Cleo ville också. Melissa å andra sidan ville vara med i Robinson eller Melodifestivalen. Jaha. då började ju diskussionen, hur skulle Melissa vara på ön? Hur skulle jag vara om jag var med i PH? Cleo är ju en solklar Jackie och skulle förmodligen också gå till final. Melissa menade på att jag då skulle vara Andreas. Då var det alltså ingen slump att jag lät exakt som honom i en fras för någon vecka sen.

Men förutom Caroline (hon som åkte hem efter första veckan) så kunde jag inte komma på vem Melissa skulle vara som. Vad tror ni?

Bra dag, ?

Vart försvann jag egentligen? Det blev bara massa spel och en snabbis till centrum. Men vem bryr sig om det?

En god vän (haha!) ville att jag och min vrist skulle få rätt stöd, snällt jag vet, så jag fick pengar till att köpa det där skyddet jag tittat på. Dock hade dom inte min storlek i centrum så får nog åka på äventyr annars. Kolla lite närmare på den också. Hoppas jag hittar nåt för då blir det ännu mer tagg till träningen! Heja heja. Måste bara slänga på mig lite andra kläder. 


Ceasar kom och ville mysa. Var tvungen att ta bilder. Tötaaa. Den här dagen blir nog bättre än dom senaste!


Greys

Gick på milslång promenix med vovven nu på dagen. Inte by choice utan fick undvika skolklasser, massa andra människor och hundar som jag inte pallar gå förbi. Så blev himla långt till slut. Nu sitter jag med te och ska titta på Grey's. MYYS!




Hörs då!

Hurt

Orkar fa-an inte med här längre. Hur många smärtstillande kan man äta och under hur lång tid? För i sådana fall går jag hellre runt i ett smärtlöst high och bara lever som vanligt än som jag gör nu. Orkar inte gå runt med dom här jävla lederna som sitter fast på min kropp. Som till och med ska bära upp mig. Dom är så jävla fucked att jag har blivit 70 år på två veckor. Inte okej. Snart lägger jag mig fan på spåret. Eller better yet, jag lägger mina fötter där så tar tåget dom problemen med sig. 46-tåget here I come.

Avreagerat mig klart. Min alla hjärtans dag middag bestod av blodpudding, bara för att jag älskar vampyrer. Ehm. Eller för att vem bryr sig om vad man äter egentligen? Lika bra att få i mig järn så hängig som jag varit.

Hörs sen då, med ett gladare humör.

Flowers


Valentines day

Alltså tycker det är så töntigt allt det här med "Man behöver ingen speciell dag för att visa folk att man tycker om dom, det ska man alltid göra". Javisst borde man göra det men det är ju inte direkt som att det är dåligt med en kärleksdag. Oavsett om folk visar det jämt, som ingen gör ens, kan dom lika gärna visa det den 14 februari också och dom som inte är lika bra på det får en dag där dom har chansen att göra det utan att känna sig dumma. Hur bra som helst ju. Så alla tråkmånsar som menar att det är onödigt med en sån här dag är konstiga, det är inte som att nån människa visar hur mycket folk betyder för dom varje dag.

Jag fick i alla fall ett samtal för ett tag sen som sade att jag har blommor på väg hit. Det var lite överraskande, men ändå gulligt.

Valentines day ftw.

Alla hjärtan

Det blev mest roligt när Cleo skulle träna rumpan med abtronicen. En rövknullad tjej gick runt här med rumpan bar. Och nu har även jag testat lite olika områden. Alltså gud va fin jag kommer vara på beachen, ojojoj.

Imorrn/idag är det Alla hjärtans dag, skulle vilja göra fina kort till alla mina finaste och ge ut, men ni får en stor fet kram och puss här i min blogg istället. Må ni alltid ha lyckan på eran sida och få tillfället att ge erat hjärta till någon som förtjänar det. För ni förtjänar det bästa mina älskade och acceptera inget mindre än det!

Vart finns den här sortens kärlek?


Cleo abtronicar

HAHAHAHA! Sitter och tittar på Cleo som håller på med våran Abtronic. Vilken syn alltså. Det ser ut som att hon blir elchockad gånger tusen.

Lång dag

Vaknade lite för tidigt kändes det som när klockan ringde, Ceasar kom in och vi myste lite och sedan begav jag mig till Svartis utifall Melissa och Mickan skulle behöva hjälp. Tog massa bilder och det är himla roligt alltså! Och att få några minuter med Lejla är ju så värt det också, så fin.

Melodifestivalen har man avklarat denna helg också! Att ingen ens sade att Andreas Johnson skulle vara med? I love him, ju! Han gick vidare i alla fall och tur det eftersom resten sög. Stör mig på att Måns och Christine säger fel hela tiden också. Dolph är dock lika klockren som alltid.

Nu chillar vi i gänget till Kanye West, va han verkligen tvungen att flippa?

The ghost of you

Jag orkar inte mer. You can only take so much... Fan alltså. Kan inte göra mer.

Underbart att träna med mina älskade i alla fall. Ja, dom som var friska. Drog en promenad med Cleo hem och här gjorde vi lite köttbullar med mos. Gottis. Nu har jag ont i benen av all aktivitet från dagen, gick ju faktiskt med min fina vovve på morgonen oxå. Men skönt ju. Jag är inte den som klagar på lite aktivitet. Eller så gör dom ont för den där jävla bänken mitt i dörröppningen, läs mer på nationalchamps vetja!

Ja, och nämnde jag hur jag inte orkar mer? Jaha okej, bra. För det är det enda jag känner just nu. Kan någon bara ta mig härifrån och få mig att glömma? 

 

Kortski

Alltså. Jag drömde att Melissa fick alla rätt på domarutbildningsprovet och jag fick typ minuspoäng. Herregud, det var pinsamt...

Träning igår och träning idag. Så är det helg också vilket innebär att alla är lediga med mig. Gillare.

$

Jag dör, okej?! Nån som bryr sig eller? Har äntligen sett en grå kavaj som fallit mig i smaken. Men nu är det ju så att om 10 veckor åker jag till USA. Den är ändå billig så vill jag ta 400 kr från mina shoppingpengar till den här saken som jag velat ha hur länge som helst? Dum fråga egentligen, ja det borde jag ju göra... Förlorar egentligen bara en VS bh då. Och dom har jag massor av ändå. Men vill ändå kunna köpa hur mkt som helst när jag är borta, fast sen kanske jag inte ens hittar nåt. Vill bada i pengar just nu. Och om nån skulle vilja donera nåt så är det bara säga till. Alla hundringar spelar roll!!! Haha.

Det jag tänker på hela tiden är USA och pengar. Så jag vill bara till USA nu.

Lång kväll

Alltså vilka staplar in här halv två på en onsdagnatt? Hela gänget. Tittade på träning med Cleo och Lollo fotade lite, efter det drog vi till Vegabaren och satt där tills ungefär halv två då. Såg hur folket bara kom och gick haha. Alla satt där i typ en kvart bara, fan hade dom bråttom till? Mycket trevlig kväll i alla fall.

Sett på senaste Idol två gånger. Melissa har en stor crush på Michael Castro, som inte fått någon airtime alls för vi visste knappt att han var med. Men ändå, hon är fast bestämd på honom.

Cheerlove

Pssst. Får man bara läsare om man nämner nationalchamps.blogg.se eller? Eller något om älskade laget? Verkar ju så. Ni vet vilken blogg ni ska titta in på i alla fall, för att följa oss på vägen till framgång.

Älskade laget är vad ni är.


Who?

Alltså jag och mina grupper på fejs. Den senaste är en som jag bara satt och skrattade till i hela fem minuter. Sa till Melissa och skrattade igen. Inte för att jag är en sån som egentligen borde gå med i just den gruppen men det gjorde jag ändå, "Vem är måtta? Och varför skulle jag vilja dricka med honom?". Hoho! 

Bass

- We should give her time to lick her wounds...
- Or maybe I could like them for her?

Haha. Alltså, är allt jag har att säga.

Colasoppa

Alltså. ÄCKLIGT. Sitter och äter min müsli, dricker alltid cola till (förstås?) men inte idag för den är slut. Istället har jag blåbärssoppa i glaset. Tänkte väl inte jag på nyss när jag förväntade mig cola och möttes av soppan istället. Fick nästan hjärtstillestånd av chock och kände att jag ville kräkas. Fick snabbt tänka att det faktiskt inte var cola. Men sånt där är så jävla äckligt.

Här är jag

Går helt okej att vända tillbaka dygnet... Somnade i bilen på väg från träningen typ. Men nu sitter jag bestämt här i köket med Spotify på lägsta volym. Sova kanske? Jo tack. Åtminstone lägga mig i sängen kan jag ju göra. Så varför sitter jag kvar, jävla fan? Alltså jag orkar inte med mig själv just nu. Hatar att jag är som jag är ibland. Synd att man inte kan ändra på det för även om man försöker så jävla mycket går det inte bara. Nu när jag tänker efter vet jag inte om jag vill ändra på något heller förresten. Man är ju faktiskt som man är, och funkar det inte så jaa. Pallante bara när saker krockar. Gäller att bara älska mig såsom jag är då, hör ni det?

Puss puss bloggen.



Colakickarn

Har inte bloggat något i nationalchamps på ett tag. Jag vet, jag är en dålig bloggare och lagmedlem. I'm sorry.

Ska strax iväg på träning, ska bli fett skönt även om jag är lite trötter. Lite cola så ska allt gå fint. Om jag klarade mig genom lagerperioden kommer jag klara mig idag helt garanterat. Sömn är så jävla överskattat ibland och ibland tvärtom. Jag är för övrigt en grym icke-sovare. Kan vara för att jag ständigt går runt med en colakick.

Ska försöka kirra ett inlägg till laget nu då...

Dreaming with a broken heart


Piggna

Fan vad trött jag blev. Ut med hunden och piggna till.


Sömn

Klockan ringde 9:20 idag. Vad nu, tänker ni säkert. Ja jag med. Skulle in och lämna cv runt 10-snåret och efter det tog jag en tripp till bibblan. Lånade finskaböcker igen och Anne Franks dagbok. Äntligen fanns den inne lixom, sitter och läser lite nu. Ska ringa till kommunen lite senare och ta ut hunden på en sväng, då är min dag klar. Bra sätt att vända tillbaka dygnet. Är ju van vid att sova dubbelt så mycket som jag gjorde i natt. Det är väl då typiskt att man alltid sover som godast när man ska upp tidigt? Jämt är det så.

Min skönaste sömn förra året minns jag så väl. Efter SM dag 2, när Fabest hade tävlat var man så jävla seg efter alla tårar som spillts (ja, och efter tävlingsdagen innan med älskade laget). Vi tog in på samma hotell som natten innan och jag somnade nästan ståendes. Vi var många i samma säng och för att inte bara en skulle få ligga i glipan lade vi oss alla åt andra hållet så alla fick en glipa. Trots att jag vaknade med rumpan i marken somnade jag på en halv sekund den natten och vaknade upp som ur en narkos (eller hur man nu säger). Kunde slappna av och bara titta på tävlingen den dagen också...


Såhär ser man ut dagen innan man tävlar med Eagles.


Natt TRÅK

- Tio frågor om dig själv
namn? - Mindy 
när fyller du år? - 20 Juli
några piercingar? - Nejtack

vad har du på dig just nu? - Föreningsmjukis
vilken årstid är bäst? - Sommar
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Vakna upp och veta att nåt bra kommer hända
vad är du bra på? - Rumour has it.....
vem älskar du mest på denna jorden -  Syster
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Så länge det finns plats..

- 10 frågor om dina vänner

vem vet allt om dig? - Ingen
vem är den roligaste av dina vänner? - Alla har sina stunder
vem är snyggast av dina vänner? - Lejla, grrr

vem är mest partyprisse? - Men Melissa!!! Haha
vem är den du helst har filmkväll med? - Cleo
vem av dina vänner är mest "evil"? - Ingen längre

- 10 Frågor om din familj
vem står dig närmast? - Melissa & Ceasar
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Jovisst
vem är farligast i din familj? - Mamma 
vem ser roligast ut i din familj? - Macki
vem är coolast? - Jag eller pappa
har ni något husdjur? - Skoja inte... 2 katter & 1 hund
mest gemensamt med? - Melissa
underhållningen? - Ceasar
sover du oftast med? - Ceasar och Macki
roligaste kvällen med familjen? - Typ varje kväll när mamma säger nåt galet

10 frågor om idag
vad har du gjort? - Vad har DU hört?
vad ska du göra nu? - Sova!
har du gjort något dåligt idag? - Näe
vad har du ätit idag? -  Flingor, raggmunkar, macka och lite pyttipanna
har du duschat idag? - Näe
Är du trött nu? - Näe
vad händer i morgon ? - Lämna cv, låna böcker, träning
har du varit i skolan idag? - Jag går inte i skolan okej!!



TELEFON/MOBIL
Vem ringde dig senast? - Mamma
Vem ringde du senast?  - Melissa
Vem sms:a till dig senast? - Viktor
Vem  sms:a du till senast? - Viktor


MUSIK
Lyssnar du på musik just nu? - Näe
Vilket är ditt favoritband/artist? - Kings of Leon & Håkan
Vad gillar du för musik? - Allt


- SMINK OCH HÅR
Använder du mascara? - Ja
Använder du wax? - Nä

Använder du ögonskugga? - Nä
Använder du kajal? - Tävlingssammanhang
Använder du hårspray? - Beror på

Använder du volymspray? - Näe
Använder du mousse? - Näe
Använder du deodorant? - Ja 
Använder du skinspray? - VAD? 
Använder du parfym? - Ja
Använder du läppglans/läppstift? - Nej
Använder du brunkräm? - Nej men skulle behöva
Använder du rouge? - Japp
Uppsatt hår eller hängande? -  Beror på
plattar/lockar du håret varje dag? - Nä
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? - Öh, vem gör?


Ålders..

Hej bloggen. Idag var jag på längre promenix på en ny runda med min fina vovve, blev så varmt till slut att han fick bära min mössa hem. Träffade på en flick-Vincent också, dom fick leka lite.

Nu sitter jag bara och tänker på att bli vuxen eftersom jag fyller 20 år i sommar. För gammalt... Eller okej då, tjugo funkar och när jag fyller 21 år ska jag åka till Las Vegas så det får också funka. Men sen kan det ta stopp! Vill aldrig bli gammal. Önskar att jag kunde vara typ 17 år hela livet. När allt var så jävla spännande och kul. Vad händer egentligen efter det? För saker slutar ju inte vara spännande och kul, eller? Hmm... Konstig åldersnoja visst?


Tillbaks till hit men ändå mycket tidigare!


"I'm Chuck Bass"

Träningen fick mig att må bättre än bäst. Love it! Vad skulle man egentligen göra utan älskade laget? Eller älskade cheerleading. Jävla drog är vad det är, but the best kind.

Alltså vad fan har framtiden planerat för mig sådär appropå ingenting? Så jävla jobbigt att inte veta.

Ska fortsätta titta på Gossip girl nu. Toodels.


Kärlek

Träning ska nog få mig att må bättre... HEJ HEJ!

Kesäkatu

Det roligaste som hänt i typ hela livet (ja nästan då) var härom dagen när vi lyssnade på allas Danny på Spotify. Jag har på shuffle och nästa låt som börjar spelas är... Den här.



Han heter tydligen också Danny och spelas flitigt på finska radion. Just denna hörde vi senast vi var där och skrattade gott över hur dom översätter alla låtar. Vem vill gissa vilken låt detta är?


Serenad

Och vad vet du om kärleken
Förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva

Han kommer aldrig tillbaka

Det är mitt eget fel vad som än hände med mitt hjärta
För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna

Hard knock life

Jobbiga beslut togs nu inatt. Mår inte sådär hejhoppbra just nu.

Hot

Det har ätits och dippats till melodifestivalen. Myspys. Blivit lite glad i hjärtat av att lyssna på Peter-messages som vi spelat in när han var här. Kul att han får se oss in action när vi kommer till staterna. Så jävla skönt kommer det bli. Escape från allt skit som finns här. Wiho! Även om man är lycklig blir man tusen gånger lyckligare om man åker över Atlanten, true story. Och jag får även se New York, grymt eller vad?

Ska nog bege mig upp till sängs snart. Men är inte så trött. Sov ju länge idag, fan för mig. 


Hej het!


SAF

Men jag blev nyss kär i Salem Al Fakir. Hur jävla söt som helst.

TB

Travis Barker på tv nu. Har helt glömt hur jävla het han är när han lirar. Annars också ifs, tatuerad och grann. Mmmmm, fina.


Lördag

Sitter och tittar på Grammygalan i repris. Duktig som man är kollade man ju upp alla resultat på hemsidan efter det sänts här på natten. Appropå natt så är jag vaken hur länge som helst! Men nu är det ändå helg tänkte jag igår när jag hamnade i säng halv fem. Ställde klockan på ett och var svintrött fortfarande, pallante. Skärpning på mig nu!

Ikväll är det i alla fall Melodifestivalen med tacos och grönsaker med dipp. Mummmmma. Mysigt för det delen också. Snart ska jag väl ta en promenad för att vakna till eller något.

Du, då

Andra funderingar kommer...

... Gud vad det var konstigt att se dig. Jag måste tittat noga för du var inte som jag mindes dig. Var det dig som jag kände förut? Är du lika osäker? Var du alltid så lång? Hade du nyss klippt dig? Har du tränat eller såg du kanske jämt ut så? Jag tittade och jag kunde titta, min blick gjorde inte ont av att se dig längre. Hugget fanns inte kvar. Hugget som högg mig sönder och samman den dagen jag såg att du hittat någon. Det var borta nu men du kommer inte att vara det, det bara är så. Du förändrade mitt liv en gång i tiden. Jag kommer alltid undra, för hur kan man avsluta något man inte ens påbörjat? Trots det så har jag kommit över det, jag går min väg, men det är klart jag tänker på dig ibland och ibland saknar jag någon som såg på mig som du gjorde.

Opposite

Natt, spotify, king.com är inte lika med en bra kombination. Har väl ungefär samma effekt som en tom säng, stjärnor och lugna favoriter. Man tänker alldeles för mycket på sånt man inte ska tänka på. Eller sånt som man under dagarna glömmer bort men när man sitter i sängen och tittar ut om nätterna hälsar dom på.

Så nattens fundering; hur lång tid innan opposites inte attract längre? Man kan inte ändra på folk. Men hur gör man om man är så olika att det till slut skadar någon? Det är ju lixom inte rättvist. Hjälp, någon?

Edge of darkness

Men hallå. Träningen idag var händelselös om man jämför med förra gångens strömavbrott. Fast bra gick det ju ändå, it can only get better och det är fan det bästa av allt! Håll utkik i nationalchamps för lite roliga updates vetja.

Såg på The edge of darkness på bio efteråt. Ja, orkar väl inte säga så mycket om den. Helt okej men tankarna förde mig alltid till Ps I love you när hon blev så himla ledsen när hennes älskade dog. Och btw, jag kommer aldrig våga skaffa mig ett barn. Herregud, kan ju knappt ta hand om mig själv med den oturen jag har numera. Tur (ha ha) att sånt går över och om jag har ett barn ska jag homeschool'a den.

Tjing!


Bass

Sitter och tittar på massa Gossip girl säsong 1 avsnitt. Alltså jag dör för Chuck Bass. Om jag skulle träffa en Chuck bara sådär i verkliga livet skulle jag nog behöva sitta ner och dö ifred och sen kanske kasta mig över honom, men nu är jag ju inte singel så det behöver jag inte ens gå in på här, sparar det till mina drömmar för drömma får man faktiskt göra........

Får mig att undra en sak. Vart finns alla sånna där människor på riktigt? Alla Noahs, Gerrys, Chucks och Seths?


Listor

Just nu hatar jag:
1. Könummer på king.com
2. Reklamerna på Spotify
3. Snön
4. Min egna fattigdom

MEN, just nu gillar jag:
1. Cola

... Ja, det var ju faktiskt inte så mycket.


Kärleken är alltid ny

Vi måste söka kärleken där den finns, även om det innebär timmar, dagar och veckor av besvikelser och sorg. För i det ögonblick vi ger oss ut för att söka kärleken ger sig också den av för att komma oss till mötes.


Mizzie

Kunde inte somna igår även om någon skulle gett mig tusen spänn. Drömde en konstig dröm när jag väl somnade dock. Jag drömde om när Izzie och Alex gifte sig, men ibland var det jag som var Izzie. Sen blev jag/Izzie sjuk av cancerpiller så jag skulle till sjukan. Dom lade mig på en bår men ambulansen åkte iväg med en som hade skurit sig istället. Alex tog då en liten bil och skulle köra mig men flippade och körde ner i bäcken vid Kvarnbäcksskolan. Som tur är skrek han till Owen Hunt, som ibland blev Lollo, att han skulle köra mig istället för det var ju bråttom. Vi tryckte in båren i en gammal Volvo, men sen satte jag mig bara i baksätet. Varför tog vi ens med oss båren? Pga av det så fick Owen Hunt/Lollo sitta i baksätet och köra och sa "Hoppas det inte kommer någon polis". En polisbil från typ 1920-talet kom efter men då körde Owen Hunt/Lollo jääättesakta så att polisbilen skulle försvinna. Så fortsatte vi åka och jag sa: Men dom känner mig på sjukhuset så dom vet vad som ska göras. Upptäckte då att jag/Izzie och Owen Hunt/Lollo var i Haninge och här finns inget Seattle grace. Sen vaknade jag nog.

Drömmar är så jävla sjuka ibland.


Us, not you

Den andra cheerhändelsen för i år; Eagles startar blogg!

http://nationalchamps.blogg.se

Ni vet att ni vill läsa, ;)


The dark night

OCH HALLÅ. Glömde ju berätta om värsta grejen som hände idag på träningen. Som alla vet krävs det fokus när man utövar cheerleading och ja, synen är väldigt viktig också. Så det som händer när vi kör el programmo är att hela hallen blir kolsvart och musiken stängs av. Min första tanke (vars grupp inte var där) var "Nån måste skruva på timern i hörnet!!!!" tänker sedan att den sköter ju inte alla lysen och verkligen inte stereon. Min andra tanke är "Jag måste passa på dom som bygger för nu lär ju dom ramla av chock och baserna ser inget!!!". Min tredje tanke är "Men hur fan vet jag vart jag ska passa!? Tänk om nån bara flyger på mig nu? Jag ser ju inget". Så det jag gör är att jag står kvar på min plats med armarna ut och passar på vem fan som nu skulle hamna i min famn. Folk skriker lite. 3-4 sekunder efter (ja, jag hann tänka så mycket på dom sekundrarna) tänds lamporna och alla står som fågelholkar och fattar ingenting.

Nu i efterhand borde jag ha skyddat mitt huvud eller något som om det vore skottlossning. Tur var väl det att man inte gjorde basket eller en fångning just då. Någon kunde ju ha dött! Årets cheer-händelse.

Känslolös

Vill börja mitt inlägg med; nya blogg.se sucks balls.

Nuförtiden så tycker jag att det är jättekul med facebook-grupper. Roligast just nu är "Vad fan är mobileo?", det är så jävla klockrent och hur mycket tänker man inte så när något i ordlistan inte finns men ord som mobileo gör det. Önskar att jag kom på nåt annat exempel sådär på rak arm men det går ju inte förstås. Har ju typ lagt in alla ord i min ordlista också så kan ju inte testa något heller nej.

Känns som att alla är tpl just nu, vart man än vänder sig. Och det är ju fullt förståeligt när man är lite trött på vintern och snöstormarna bara fortsätter att storma in. Bland annat dåra, jag kan inte veta vad som händer i allas liv utöver det. Jag vet bara en sak om mitt liv - jag går runt som i nån sorts dvala. Jag är inte värsta lycklig men långt ifrån tpl. Jag känner typ inte ens just nu om jag tänker efter, allt är typ skitsamma. Det är alltså nu man ska testa svärdslukeri, gå på glas och alla möjliga eldtjosan.

Hata

Btw. FETT JOBBIGT VÄDER.

JB

Alltså har tänkt på en sak. Fatta vad skönt om man skulle fixa brösten. Okej att jag kanske inte vill ha större, men man borde ju kunna lyfta dom eller något, så kan man bara gå runt och vara ashet utan bh hela tiden.

En som är ashet är den där jävla Jessica Biel. På alla sätt och vis.


Ensam

Äsch. Drar täcket över huvudet och glömmer att andra ens existerar. För en stund.

PH

Alltså, det kan inte bara varit jag som uppfattat det som att Paradise hotel bara har en vinnare? Delad vinst är fan bajstråkigt. Oh well. En av dom rätta personerna vann i alla fall.

Pontus var för övrigt fett rolig i dagens avsnitt. Hur konstig får en person vara? 

Paradise-snack inför...

Asså träningen var fett jobbig, men ändå inte. Måste haft annat i tankarna typ som PARADISE-FINAL! Haha. No way, laget före jaget hela vägen, puss.

Fast det är ju final idag. Jag hoppas att Jackie för det första hamnar i final för då kan hon vinna också. Jag hatar ju Francesca och Pontus är lixom vem-fan-är-han?, samma med Patrik. Så Jackie måste till final helt enkelt för känns tråkigt om Kristoffer vinner även om fallet säkert blir så. Han är ju värdig i alla fall om man jämför med hans "partner" hon har ju ärligt bara glidit runt på en räkmacka och tror att hon är så jävla above alla andra på hotellet. Öhm, vem har klängt på alla grabbar vavava?

Jag kunde...

Har förresten börjat läsa Paulo Coelhos "Vid floden Piedra satte jag mig ned och grät". Jag tror nog att jag kan lära mig något från den! Ja, annat än trollformler och vampyrkärlek i alla fall. Om livet lixom, spännande! 


Någonstans förenar sig den här floden med en annan flod, sedan med ytterligare en, ända tills allt detta vatten - fjärran från mina ögon och mitt hjärta - försvinner ut i havet.
Må mina tårar flyta lika långt, så att min älskade aldrig får veta att jag en dag grät för hans skull.

Vinter

Alltså idag var det jättefint väder när jag var ute på morgonpromenad. Solen var framme och jag sög åt mig varenda stråle. Nu har den dock gått i moln och snön har börjat falla igen. Men innan var det jättemysigt. Var ju tvungen att ta fram naturfotografen inom mig då och ta lite bilder. Vintern är fin men nu räcker det lixom.  


Paradise-Mindy

Alltså. Segt! 45 minuter kvar till paradiset. Efter det så blir det myspromenix med min vovve. Själv, mörkt och kallt, så som jag gillar det. Typ. Det är väl lite så livet är nu i alla fall. Lonewolf tatuering på g ha ha. Nej men skämt åsido orkar jag inte deppa även om jag har anledningar till det. Men jag pallante lixom. Och det är ju bra.

Nä. Nu tittar jag på tv istället.

Och hallå, jag frågar igen. Kan någon ge mig ett jobb? Annars måste jag söka till nästa års Paradise hotel och vinna......

Februari

Nu är det Februari! YES. Känns fett bra. En månad närmare USA och en månad närmare sommaren. Digga läget, den här månaden är dessutom kortast!


Så många platser lever inte mer

Vi borde skratta åt allt igen. Men vart finns den där regnbågen?





RSS 2.0