Keep on walking, ?

Fan alltså. Just nu mår jag bara helt psykiskt dåligt. Låt det gå över om några dagar.

Säger som Salem. I was aiming for the sky, ended up flat on the ground.

Fint

Bara en sak till. Fan vad fina ni är. Eller just det, jag är ju också del av dom. Somliga har tur.
Fan vad fina vi är.


Gold (igen)

Alltså, liite guldregn idag med plus MVP. Vilken dunderförening vi är. Först står VM på tur för Eagles och sen SM för allihopa. Roligt!

Är rätt trött rent psykiskt och fysiskt just nu. Så vi hörs typ när jag är mig själv igen, mig vill man inte ha med att göra at times like this ändå... But I'll be back someday.

Gold

Jag är en trött, besviken och jävligt lycklig tjej med en och en halv svullen fotknöl. Två DM-guld har jag runt min hals, ena kändes bara lite som en bonus så väldigt jävla kul. Sen även MVP till örnarna, behövde ju inte ta med oss vandringspokalen om det nu var vi som skulle få den igen. Skämt alltså. Jag är så stolt över alla prestationer (ja, kanske inte värsta över min egna) men kärleken vi bär med oss i Eagles tog oss exakt dit vi ville idag. Jag tvivlar inte på att vi når stjärnorna med våran ring. Kärleken är ju då som en ring för den tar aldrig slut. The circle of love kommer ta oss hela vägen hela året. Känn det.

Så. Dags för sängen nu känns det som. Imorrn är jag en nöjd åskådare och ska bara sitta och heja på min fina Lejla (som min fina syster tränar då, såklart).

Ser lite galen ut på bilden men man blir väl lite det ibland.


Dåså........

Hallå, kul taggäng jag hamnade med. Ett gäng sömnnördar. Ja, Melissa är ju dock vaken men i duschen. Så här har jag diskat undan all taggmat i form av pasta sallad med massa gott och sitter själv just nu. Tänker på morgondagen. Tänker hur i helvete ska man kunna somna? Tänker att om ett dygn så sitter jag och har tävlat klart DM. Hur kommer jag må då? Jag säger som Jon, att jag har en jävligt bra känsla. Men än vet jag inte vad det betyder. Så jag längtar tills jag vet. Åh vad jag längtar.

Helt stört. Pirrar i magen när jag tänker på det, hihihaho. Det bästa av allt är att det är tåg till Kista (väl?). Älskar man inte tågen? Jo


Älskade laget. Det är fa-an på tiden nu.



Vi hörs nog inte förrän imorgon kväll.


Fyi

Hej. Ville bara förvarna om antingen skitmycket uppdatering eller skitlite. Förmodligen det sistnämnda för imorrn är det DM och det är jävligt mycket att stå i idag, även om det inte är något alls.

Hmmmmmm. Hörs då! Eller ses...

Eliiiit

Alltså, imorrn kommer jag kunna säga "Imorrn är det DM". FATTA SJUKT!!! Spring i benen hela tiden. Lite Fabestchill idag och mysträning imorrn. Lite våfflor är på g strax i alla fall. Skulle bli fullkorn men sen fanns inte det, så ja, jag försökte men nu får det bli vanliga helt enkelt. Mumma.

Sa jag att det är DM på lördag? Nervöeest. Men mest så jävla kul. 1337.

The butterfly effect

Förresten. Verkar inte bara vara vi människor som vill ha sommaren. Den här stackarn som jag hittade idag på vägen hann ju dö i väntan på den. Men underligt ändå, den borde väl inte ens funnits vid den här tiden?


Långt inlägg

Nu får det fan räcka. Överallt ser jag våfflor. På varenda affisch som hänger på bussen, t-banan, tåget, i min kärastes port och ja nu på internet också. Våfflor, våfflor och återigen en våffla. Jag orkar inte. Blir ju sugen som fan och jag ska ju vara nyttig såhär innan DM. Hel-vette. Måndag efter DM-helgen ska det banne mig gräddas lite våfflor. Våfflor. Så.

Begav mig alltså till min käraste igår och då han bara har dom absolut sämsta kanalerna så får man även dom sämsta programmen. Har fått se på Saltön flera gånger som nog verkar populärt ändå? Och sedan kom Bubblan. Ett nytt program som ändå blev relativt kul. Man låser in tre kändisar i en vecka i nåt hus utan sina mobiler och utan massa tv och datorer. Sen kommer dom tillbaka och ska gissa vad som hänt nu under veckan dom varit i "Big brother huset". Rooligt.

Idag var i alla fall jag och käraste i hans centrum då han skulle köpa lite nödvändigheter. Ett av dom var ett par leggings till mig, sött vaaaa. OCH så såg vi även Magnus Betnér på Apoteket. Ville försöka se vad han köpte (usch) men han väntade mest på någon tjej.


Här är en sämst bild på leggingsen, visst är dom uppiggande. Kul btw att nyttigt levande och deff syns......



DM veckan

Yes, jag blev i alla fall inte sjuk efter igår *peppar peppar*. Dags att göra sig redo för dubbel träning snart. Och hallå!? Det är ju fan DM-veckan nu. Roooooligt!



You're hot then you're cold

Alltså vilken hemsk dag det här har varit egentlligen. På inspelningen frös man ju minst sagt ihjäl. Tänk er att stå ute i 3 timmar, och sedan ska ni köra lite i dräkterna i nån minusgrad. Hemskt. Var lite som att bada i en isvak, fast det har jag ju inte gjort. Men man var ju jävligt snabb att dra på och av sig alla kläder plus en halsduk och jacka också. För att inte drabbas av hypotermi (eller vad det nu kallas) tog vi en måltid på Max innan hemgång. Och här sitter jag nu, ont i skallen av alla tofsar som bärts på senaste plus att jag inte hade någon mössa och fryser lite längst in i benmärgen fortfarande. Herrejösses. Skönt att chilla med en kopp söderte då. Ska nog sova rätt tidigt också, blev lite sömnig av allt kallt-varmt-kallt-varmt.

Appropå ingenting, nån som har ett jobb att erbjuda mig? Ja, jag vill fortfarande ha ett.

Lite tråkigt med inga bilder för tillfället. Ni får stå ut helt enkelt.

Kanske det...

ELLER. Eller, så blir jag bara så jävla lack och undrar vad fan alla andra håller på med.

3

Ett inlägg i tre punkter.

¤ Ibland blir jag bara fett lack och undrar vad jag egentligen håller på med...

¤ Idag är det filminspelning med Fabest. Kanske lite middag efteråt på nästan allas favvisrestaurang. We'll see. Men allra mest längtar jag till träningen imorrn. Fan vad jag längtar. Och hallå, DM då? Jooo menar det.

¤ Blev så väldigt arg igår när snön kom tillbaka. Men inte så länge nu eftersom solen är framme och det är rätt varmt. Alla kan begå misstag ibland, vädret, men gör inte om det.

Gah

Men alltså åh, det är ju klart.

Tisdag nu eller?

General

Nu har jag i alla fall "sovit ikapp" som Melissa alltid säger och gud va skön sängen kändes, gillar sånna dagar. Men sedan jag drog undan gardinen och vad fan ser jag? Snö. I mean really? Really, really? Humöret drogs ned och jag lade mig argt ner igen. Kom på att jag måste rota fram dräkten som hängde nånstans och skräpade så gick upp bums.

Och nu sitter jag här och har inget att göra, ett glas cola zero och all-bran till frukost. Igår var ju en unnadag och det märktes lite. Kul med liten kulmage på genrepet när man ska gå all out med outfiten.

Not you


Nollåtta

Shit. Svårt att tro att jag varit lite på andra sidan landet (ungefär) idag, och nu är jag hemma igen! Trött som fan men allsång i hundra mil är fanimej kul. Blev ännu mer supersugen på att tävla när man satt där och bara tittade på, hel-vette. En vecka då jävlar, KABOOM!

Trött nu. Sova lite. Genrep imorrn.

Ps, är man för van med Stockholmsdistriktet som är lite som SM och därför blir man så kräsen om man nu är på andra DM's? För om man får säga så, så känns 08's roligast ändå. Kanske bara för att det är där jag får vara med.... 

Roadie

Sitter här och chillererar med mina chicas. Träningen gick great och om några timmar blir det roadtrip till andra sidan landet för DM södra. Älskar roadtrips, älskar cheer and älskar alla människor som är inblandade i cheer. Vissa älskar jag mer, och andra mindre men så är det ju här i livet.

Önskar liiite att jag också kunde säga DM imorrn. Men får vänta en vecka på deeeeet. JAAAAAAAAAAJA.


Såhär brukar jag se ut vid Boråshallen.


Sugar sugar

På min friadag så bestämde jag mig helt enkelt för att inte åka till min käraste eller nån annanstans heller. Förutom till centrumet och sedan iväg för att titta på träning. Lollo dök oxå upp och efteråt drog vi till med en 25 minuters. Så jävla skönt ibland alltså. Kickar igång min friskhetsperiod med att se lite frisk och brunis ut också.

Taggad inför att kunna vara med rätt mycket på träningen imorrn. Som jag har väntat på det. Hatar att vara helt off och förkyld, livet förstörs ju. Idag är dessutom min första dag utan nässpray, hemskt är vad det är men är rätt stolt nu. Mähä!

Förresten går det bra för mig att minska på mitt sockerintag. Kanske därför jag blev sjuk?

Roadtrip

Försöker komma på massa saker jag kan ha med mig på roadtripen. Kommer på lite allt möjligt så nog ska jag kunna vara sysselsatt på en ditväg i alla fall. Eller tvärtom.

Känns lite irriterande att vara 89%, ja det stämmer nog ganska exakt, frisk. Lixom vad kan man göra och inte göra osv. Löjlig siffra men känns som att då är det på 98 imorrn och det är ju praktiskt taget hundra. Är man nånsin hundra procentigt frisk ändå? Nä, känns inte som det vaa...

Idag är en fri-dag. Får se vad man bestämmer sig för på den.


A thing called love

Kvällen har bestått av träning, massa kollande av serier. Verkligen alla som jag följer. Vi har American Idol, Grey's, Gossip girl och 90210. Men jag gillare. Min plan var ju med en 12 timmars sömn men ja, det skulle bli lite väl sent. Jag kör på en 10-11 timmar istället. Borde ju gå bra eller?

Tänker just nu (med alla serier jag sett), hur det alltid är när man börjar träffa någon ny. Det är så jävla spännande och det är verkligen allt det här med pressen på att vara lätt att umgås med, vara rolig, vara fin utan att se fixad ut osv. Det är ju tyyp ändå det som är roligt med allt sånt! Varje sms väntar man ivrigt på, alla "dejter", varje blick, varje beröring och sitter uppe hela natten på msn för att antingen bara stirra på namnet på msn eller prata med personen till och med. Alltså gud vad roligt sånt är! Är det så hela livet eller bara när man är en liten skrutt på 16-17 år som jag minns detta från? I sådana fall fyller jag gärna inte tjugo i år. Varför försvinner just det där efter ett tag också man borde alltid ha det där med sig? Känns jättetråkigt, ju! Bara jag som tycker så? Nä, spänningen behåller jag gärna tack.

... Fast ja, bekvämlighet kan också vara bra.


Lamb

Godmorgon. 10 timmar nu inatt igen, love it. Nu när allt börjar lossna, tänkte nästan skriva låtsna haha, så är jag slemmigare och hostigare än nånsin. Men inatt tänkte jag sova 12 timmar och då kommer jag sääkert vakna helt hundra frisk imorrn. Wihi! Ska i alla fall försöka att inte prata för mycket, gör så förskräckligt ont i halsen på kvällen då.

Träning ikväll i alla fall, känns som tusen år sen man träffade Wiegles fast det var en kort stund igår. Nåväl. Bjuder på ett gulligt klipp ändå.



Talang

Åh. Lång dag. Vad är det med tv-inspelningar och ta sin tid? Om man skulle styra upp nåt smartare system så det går fortare ellur? Vi är i alla fall nöjda och det gick bra och jag tycker om mina fabestar så mycket. Och alla andra i Wiegles som var där och gav oss bästa stödet. Love love love. Rääätt slut efter dagen med min hesa röst. Te med honung står på menyn nu innan lite läggdags. Träning imorrn ju.

Har inte tagit så många egna bilder men Lollo har, så en skiiiiiiitsnygg bild på mig coming up (ha ha). Så hörs vi imorrn då.



 



356

Nä vet ni vad. Jag får inte mina 10 timmar, men nog kan jag få ihop runt åtta stycken? Ingen press alls.

Har i alla fall 3an, 5an och 6an på tvn till skillnad från mitt tredje hem i Råcksta.




Godnatt. Talangerar hela dagen imorrn, kuuuuul!

Hit me with your best shot

För att fira att jag inte druckit läsk på hela två dagar tog jag ett glas cola nu. Känns ju rätt dumt med tanke på att jag är beroende. Som att säga "men bara en lina" första dagen utanför rehab... OCH SEN DRA DEN (säger man så?) OCKSÅ.

Nä fan. Jag är stark. Ett, eller två, glas skadar inte.

Make her yours forever

Igår efter träningen begav jag mig hem till min käraste där jag på en gång åt lite havrefras och lade mig i sängen. Där såg vi 500 days of Summer. Jag tyckte den var mysig men samtidigt lite deppig och konstig. Allt i ett. Imorse när jag vaknade (efter exakt 10 timmars sömn, för min kurerings skull) så gick jag upp och åt frulle. Sedan gjorde jag något jag inte gjort sen jag gick i nian typ. Sov på dagen. Det var huuuur mysigt som helst.

På hemvägen stannade jag lite för bio med Cleo. Fick bli Remember me, och eftersom ingen annan känner lika starkt för Edward (Pattinson) i våran krets var jag glad att det bara var vi. Han var het även som mänsklig måste jag säga, vet fan inte vad det är som gör det heller. Störande men sant och vilken klädstil sedan! Om jag var kille skulle jag döda för hans hår. Filmen var ju givetvis också fin, fick mig att tänka på livet.

Hoppas jag somnar tidigt idag för imorrn är det talang och jag behöver mina 10 timmar.

Ps, min andra dag helt utan läsk HAJJA DEN!


And you're going?

Förresten, tog en bild på min kisse (ja om man tittar i mitt mobilalbum är han den enda jag tar bild på). Men just den här bilden blev en lite stel en, passfoto känns det som.


Sun is shining

Igår natt ville jag helt enkelt ta livet av mig. Hade ju taggat och allting för att "vakna upp frisk", istället sov jag kanske 3 timmar utspritt på 10. Första gången jag tänkt på riktigt att nu vill jag inte leva mer. Men jag klarade mig genom natten och är starkare än nånsin! Mjae. Fick sova inatt i alla fall, tack och lov, det gjorde jag som en stock i 10 timmar. Så liite bättre mår jag.

Tog mig en apelsin till frukost. Imorrn, då kommer jag vakna upp frisk. Jag bara känner det. *Tar i trä*

På lagkvällen blev det ett jävla ståhej så jag lovar att jag fick lite feber där under en timme. Men det var mysigt, roligt och trevligt och allt som det alltid är med tjejerna. Hatar dock att Anna vann. Avslutades med roadtrip till Nynäs och när jag kom hem slängde jag mig i sängen.

Hatar livet när jag förkyld, men solen är framme och det tackar vi för.

Hate hate hate hate hate

Alltså I hate my förkylning. Nu har den flyttats till halsen och det betyder i alla fall att den snart går över. Men har inte kunnat sova nånting för jag får harkla mig hela tiden. Åååångest. Jaja, nu har jag klagat lite.

Ska ta lite frisk luft, kanske hjälper.

Why is a raven like a desk?

Alltså, jag har ju inte vetat så mycket om Alice i underlandet, men det var ändå en trevlig film med söta djur och så var den väldigt rolig stundvis. Johnny Depp var skitsnygg som en galen hattmakare och lika duktig som fin. Satt i solen på Djurgården också innan det men det blåste jävligt kallt. Men värt det ändå! Så det var en mysig dag overall med lite utomhus, käk och bio. 

Annars har jag bara legat och kurerat mig med C-vitaminbrus och apelsiner (okej, godis med). Idag är det träning och... OCH!? SOLSIDAN! 

Titta vilken rolig banan (eller ska jag säga bananer?) som Viktor hade köpt. Alltså 2in1 banan. Coolt.

 

Sådär ja

Wiho, jag hittade mitt nagellack. Drog till med en solning också, det är nog bra för mig. Väntar på att färgen ska torka sen ska jag duscha av mig och äta korvsoppa. Har hunnit städa mitt rum också. Värsta grym, jag vet.

Senare ska jag ju bort, länge sen jag åkte till någon annan men nu får det bli dags. Imorrn blir det nog promenad på Djurgården (fiiint där ju) och Alice i underlandet. Får se om det kanske blir paljettshorts också, gillare gillare.

Smile

Sov fett länge. Blir ju så varmt i rummet med morgonsolen så vaknade jag klockan 10 av någon anledning och kunde inte somna om. Öppnade mitt fönster och lyssnade när snön smälte från taket och droppade ner. Myysigt. Sen somnade jag om och till slut ville lilla korven in. Då låg jag kvar ännu ett tag och tittade på Ellen. Mysigaste morgonen.

När jag hoppade in i duschen gjorde jag allt man kan göra i en dusch. Tog runt 50 minuter men känns skönt i efterhand. Ska måla lite naglar sen så är min spadag avklarad haha. Vill dock ta en promenix innan det blir mörkt för att få lite ljus på mig.

Javisst, drar iväg en sväng till centrumet med mamma och leta lite nagellack.


Low low low

Så. Nilda är tillbaka - check! Viktor är tillbaka imorrn - check! Nån mer man ska vilja ha hem? Nej just det, alla är hemma efter imorrn. Om inte det vore för att Peter bodde i USA och inte här skulle jag vilja ha han hem hit också. Men snart träffar vi ju honom igen. Man saknar han mer för varje år. 

Ska upp när som helst och läsa, titta på tv, leka med datorn och känna som att jag kurerar mig. Men helvete, det händer ju så mycket just nu! Känns det som. Får i alla fall sova ut imorrn och förhoppningsvis blir det träff med Nilda och sen på kvällen ska jag möta upp Viktor som anländer från Norge. Känns som något att se fram emot juu. Därför vill jag känna mig lite mer frisk imorrn. Ja just det, glömde ju säga att blev förkyld på väg till träningen. Då bröt det ut i alla fall. Dålig tajming kan jag känna där. Nåväl...

Aaa vaddåra, chillar bara lite i Flo rida.


GG

Var ute i solen och plusgraderna idag också, love it! Och idag kommer ju allas Nilda hem, värt att nämna.

Såg nyss på senaste Gossip girl, min käraste har gjort nåt med håret för han såg ännu finare ut nu än förut känner jag. Annars var det ett bra avsnitt ju, kul med alla nya intriger som kommer att bildas!  Appropå det, har inte The Hills börjat?

Nu ska jag göra mig redo för att åka iväg på träning. Känner mig rätt seg men då får man bara tagga till ännu mer, inget konstigt alls! Blir en bra träning känner jag.

"I'm Chuck Bass"

Men ursäkta? Läste nyss i Lollos blogg att Gossip girl visst börjar idag/imorrn. URSÄ-ÄKTA! Hur grymt som helst. Vi ses imorrn älskling, I've missed you.


Satte jag mig ner och log

Idag har jag chillat för att inte bli förkyld. Spelat spel, lärt mig lite mer finska, ätit apelsiner, druckit te och ätit pasta (inför träningen imorrn ofc).

Ska snart upp och läsa Anne Frank läste ju ut den andra precis som jag sa. Ska upp och ut med Vimi imorrn också ju. Hoppas på fint väder så jag kan gå ut och njuta imorrn med. Det tycker jag allt om. Johooojaja.



Tills dess kära läsare.

Vår, då

Idag var jag ute kanske flera timmar med min hund. Nej okej, en då. Men kändes som mycket sådär innan frukost och att jag annars bara går cirkus en halvtimme. Hur som helst, detta gjorde jag enbart för att suga åt mig ljuset och solstrålarna som tittade fram OCH det var varmt. Hur skönt som helst. Kan ju gå i 5 timmar om det ska vara så.

Känner hur den där jävla förkylningen sitter där bak i halsen. Men tryckte i mig en apelsin igårkväll och en nyss, brukar oftast funka för mig. Vill fa-an inte bli förkyld nu! Eller sen heller...


Förra våren här i Stockholmo


Daughtry

Ingen har ju missat att det är Oscarsgalan på tv just nu. Tråkiga nominations så jag tittar inte. Kollade upp vilka som var "The Academy" och hur man skulle kunna få joina. Det var inte det lättaste i alla fall och jag har ju alltid undrat så nu vet jag och jag ska inte längre ha det som mål att vara med där...

Har dessutom tittat på Chris Daughtrys tid i American Idol. Jag är kär i hans röst och hela han bara. Fan att jag missade när han var här för kanske 2 år sen. Fan fan fan. Han är så jävla grym och speciell, juryn kunde inte ens säga nåt till han för att han redan var färdig. Stört. Vart är min talang lixom?


Övry day

Nu när jag kommit från att tränaträna känner jag verkligen hur mkt jag har tränat på senaste. Nästan hela förra veckan. Känns väl alltid mer såhär i slutet. I don't ork as much om jag tränat övry day. Ja, logiskt nog. Men imorrn är det chilla och sedan ska jag vara så jävla laddad till träningen på tisdag. Så jävla taggad (nya Mindy alltså) och jag ska aldrig acceptera någon trötthet igen. Känner en förkylning på g också, slemmig i huvudet och kroppen är 2 sek efter slemhuvudet. Nej usch. I won't accept.

Händer ändå rätt mycket nästa vecka. Eller det är i alla fall lite homecomings på g. Om allt får gå som det borde. Schyrre då? Bring everyone home pronto.

Tränaträna

IVÄG PÅ TRÄNING. Har kommit att älska Svb, vad skulle jag egentligen göra om jag inte hade den hallen att åka till? I guess I'll never know...

Känns btw som jag jinxar våren när jag går in på smhi flera gånger om dagen, men jag vill veta om den är på väg ju helvette. HEEEEJHEJDÅ.

It's funny because he's fat

Alltså ha ha, vilken jävla rolig kväll! Började dagen med väldigt kort promenad i solskenet, sedan iväg för att titta på en träning. Var ju tvungen att se reaktionerna av en överraskning. Från. Vet inte vad man säger. Senare mot kvällskvisten drogs det iväg och handlade mat och annat gott för lite "lagmys" framför Melodifestivalen hos Karolina. Riktigt kul var det med roliga hemsidor och klipp på tjockisar som ramlade. Eller ja, bara roliga människor som var där kanske. Fick ju även låna hem en bok att läsa. Hur många böcker har jag inte i luften nu? Fan alltså. Fast det är kul, ska faktiskt upp läsa nu hade jag tänkt. Kanske äntligen läser ut Vid floden Piedra satte jag mig ner och grät, började på Anne Frank innan jag hann med det. Så får ta tag i den nu alltså.

Imorrn är det träning också, wihi, tjingeling då.

Inget konstigt alls

Upp i sängen och läsa lite. Eh, kul fredagsnatt? Haha. Jag klagar dock inte, med träningar titt som tätt orkar man inte med annat, knappt bio juu. "Vi såg ju Shutter Island förut". Jag får i alla fall vara med om det bästa här i livet på andra sätt. I love me some tävlingssäsonger!

Natti natti, inget konstigt alls.

Mysis

Alltså. Helt död. Inte så jävla lätt med en comeback alltid. Men skönt att ha den gjord nu. Stolt över att jag slutat tramsat mig lite. Klapp på axeln. Så Lejla, det funkar, go for it!

Drog en 25-minuters efteråt och det var nog det skönaste jag varit med om på länge. Sket i vart man får veck osv och bara låg där och var död, promenix hem där tacos och Solsidan väntade. Sen blir det även lite Idol och Greys. Mysfredag med andra ord. Imorrn försöker vi att styra upp nån sorts lagkväll så det blir en myslördag också! Jag gillare, hur mysigt får man ha lixom?


Frei

Iväg på träning. Nu så, nu så.


... Och. Jag fattar inte.


Lillsöndag

Träning var nog helt okej ändå. Ja, det tycker jag. Tittade nyss på Luftslottet som sprängdes eftersom Cleo inte sett den. Tänk att vi kom hem från Vegabaren så tidigt att vi även hann med en film när vi var hemma. Kunde även tagga till med fina Lejla och uppdatera henne om händelser i mitt liv. Glömde dock fråga om hennes, nu känner jag mig dum. Men jag bryr mig ändå! Overall mysig lillsöndag.

Känner mig lite sömnig nu så det är perfekt. Imorrn blir en bra träning för mig, jag känner det i varje ben jag har. Gillar att jag börjar komma in på rätt väg nu. Så är det Solsidan imorrn också, hur kul?

Euw?

Förresten. Känner mig inte alltför snygg nowadays. Blek och brännsår i ansiktet. Ser ut som jag bara har nåt äckligt eksem. Förstår dock inte hur jag kunde bränna mig mest under näsan, där kommer man ju inte åt, och även mitt undre ögonlock men det syns tack och lov inte längre. Ville visa er kära läsare så jag drog på min ledsnaste min och voila. Så nej, det är inte eksem jag har.


Jag <3 Salem


But if we did...

Inatt stängde jag av mobilen, det kändes jättekonstigt.

Det känns också lite konstigt egentligen, vad andra människor kan få en att göra eller inte göra. Lite pinsamt är det ju men kan vara fint också.

Har ett sånt jävla sug efter att tatuera mig. Melissa och jag ska ju göra nån gemensam och det är nog det enda man skulle kunna ha råd med under detta år eller nästa eller nästa. För sen ska jag göra en jättestor, om jag fortfarande vill då och det lär ju kosta skjortan och det har jag inte riktigt nu. Men japp, en tatuering skulle vara kul.

Snart blir det lite Idol och ikväll är det Fabestos och sen Vegabaren-häng, probably the best häng in the world.


Comeback

Jag har sån ångest för att sova och vakna upp. Vet inte varför, jag bara känner att nej jag vill fan inte gå och sova för då kommer jag vakna sen och då är det samma visa som kommer gälla på nästa natt igen. Hur störigt? Jag kanske håller på att bli galen. Skulle inte förvåna mig så konstig jag blivit på senaste. Shutter island nästa eller?

Målat om mina svarta naglar till rosa neon, för att kropp & själ ska dra sig ur den här cirkeln jag snurrat runt i hur mycket som helst och tagga med mig för att må bättre, för hur taggande är inte helt färgglada naglar? Jo, jag menar det. Bara skita i allt skit. Jag är på väg tillbaka nu, jag känner det.


Dig

Idag fick jag lov att vända på mig. Hitta mig igen. Jag har tappat bort mig själv under några månader och det är inget någon mår bra av. Jag har inte vetat varken ut eller in och det har gått ut över hela mitt sätt att leva, jag har inte mått bra på länge tack vare dig. Jag säger att jag hatar dig för hur du fått mig att må, det är ditt fel. På ett sätt är det inte dig jag hatar men du förstörde faktiskt mig. Jag plockar ihop mig nu och hoppas att när jag är klar så kan jag fortfarande känna att vi ska vara vi. Att jag fortfarande ska känna att du ska vara del av mig och jag en del av dig. Som jag kände om oss förut. Det är svårt det här när möjligheten finns att du bara inte älskar mig längre, att jag inte räcker till gör mig mer illa än något annat. Jag måste få känna något, och jag hoppas att jag kommer göra det igen. Känna oss. Tills dess ska jag älska mig själv lite och må bra igen. Men jag kommer att tänker på dig och allt vi fått göra tillsammans. För även om det verkar långt borta nu så har du också gjort mig lycklig, varje gång du tittat på mig, varje gång jag fått känna din lukt i varje kram jag fått, varje sms, varje liten puss och minsta beröring. Därför väntar jag, väntar på att han ska hitta tillbaka till mig.


Du har viljan att bli större, här är du redan stor.


Hyvää hyvää

Nu vill jag bara träna på en gång. Med energin med mig dåra. För nu är jag så jävla tagg på mig själv, vet inte hur jag ens kunnat tvivla, tramserier! Baaa å åk, inget konstigt alls.

Är dock fortfarande seg just nu efter en ovanligt tung träning (w00t?) trots min redbulldryck innan, förstår varför det finns fett stora nu för tiden efter idag. Svälter ihjäl lite här hemma också, finns inget ätbart alls. Men det kanske beachen tackar för sedan. Vem vet?

Hyvää Mindy.

USA nu då

Var jag ute på gängslagsmål igår eller? Man kan ju tro det. Själv tycker jag inte att jag ser alltför hemsk ut medans Melissa och Cleo insisterar på att jag visst gör det. Men vaddå, lite fläckar här och vär skadar ju ingen. Tack och lov för då skulle jag ha fått jätteont. Dreglade ovanligt mycket inatt, undra hur sånt kommer sig. Var ju helt blöt runt munnen och på armen. Det var säkert en kul syn för Cleo.

Dom jävlarna sitter och pratar USA nu men man blir bara jätteledsen då, för det är så långt kvar. 7 veckor, inte för jag räknar...


Honey honey

Just nu känner jag bara för att gå till närmaste bro och hoppa ner. Det är just nu. På träningarna försvinner lixom hoppa-från-bron-känslan, i två timmar ungefär varannan dag kan jag ha ont fysiskt men i min själ flyter den lenaste honungen och det gör all värk så fucking värt det. Jag tar vad som helst för er älskade laget.


Det vet alla

Har gjort ett av en miljon viktiga samtal. Men dom blir för många så jag orkar inte ta dom nu. Måtte jag få ett sommarjobb btw! Vem behöver ligga på stranden och sola när man kan ha pengar istället? Typ så tänker jag.

Träning idag, rätt skönt. Och fan vad det blåser kallt! Mitt ansikte blev ju is när jag var ute med hunden min. Det här är tacken för att man trodde att våren kanske var på väg. Nu ska det inte vara nåt jidder mer, mars är ingen vintermånad, det vet alla. Så bort med skiten nu!

2008 var fanimej ett riktigt bra år. Studenten, USA, London och Kreta. Vill vara brun igen. Ligga på en madrass i havet/poolen tills man måste in för sin siesta. Åh, mysigt.


Segt

Alltså åh. Jag vill sola, jag vill på bio men är så jävla fattig och klockan är dessutom rätt sent nu. För sådant då i alla fall. Har degat hela dagen och hunnit se två filmer vid mitt köksbord med Cleo. A lot like love och The others. Jag dör för Ashton Kutcher, så jävla fin är vad han är.

Vad mer kan man hitta på en seg jävla måndag? ? ? ? ? ? ?? ? ? ? ?? ???? ?? ?

Asjdsgjsölmfa

Håll käften om allas jävla skolios. Alla har typ skolios, inget mer med det! Det stoppar fan inte folk i vanliga livet (om man inte kan gå dvs) och det är fan ingen skada heller. Jag har skolios också och inte sån liten heller, men har ni någonsin hört mig jiddra om det eller låtsas som det är jordens undergång? Nej. För det är inte det. Okej att man får ont i en nerv ibland men om ingen har varit tvungen att ha en jävla korsett är det inte ens värsta grejen och då är det inte värre än någon annans krökta rygg. Man blir varken ovigare eller svagare för det. Så håll ba käften.

Vårlängtan

Det var ett tag sen. Men jag lovar er, det har inte hänt något utöver det vanliga i mitt lilla liv. En bra träning igår, inget konstigt alls.

Efter det var det bara lite chill med mina chicas. Kom nyss in med hunden från detta blöta väder vi har. Men jag har aldrig varit så glad för att se lite slask. Slaska på jorden, efter regn kommer solsken och förhoppningsvis lite vår! Lite grönska och ljus behövs nu, plusgrader är inte helt fel heller. Titta vilken fin första-fina-vårdagarna-bild från förra året på våran korv.


RSS 2.0