Skolinlägg

Alltså waaah. Synapser, basala ganglier och det är neurotransmittorer som frigörs! Det är exakt det där som bara rusar runt i tankarna. Jag kan fan ingenting inför min tenta imorrn. Ingenting fastnar! Så jag är nervös. Inför ett prov lixom, that's a first. Ska bli så jävla skönt när jag är klar med det! Då är det start på ny kula och då behöver jag inte känna att jag ligger efter. Så då kan dom få bring it on. Imorrn klockan nio börjas det i alla fall så jag behöver inte ha ångest så himla länge till. Sova ska man ju också försöka hinna med, det är tydligen viktigt innan sånt här.

Några timmar kan inte spela så stor roll ändå. Om man inte ska läsa igenom en sista gång sen bara hoppas på det bästa. Jag litar ändå på min hjärna, så måtte den inte göra mig besviken. Uppdatering sker imorrn! (Vet inte ens vad jag skrivit så det får se bajs ut helt enkelt)

... Inte?

-

Nu har jag banne mig pluggat nonstop. Och inte har jag lärt mig nåt för det, känns det som. Paniken börjar krypa fram nu. WAH. Annars är jag himla bra på att låtsas som att jag vet nåt när jag inte gör det. Grym egenskap.

KÖÖÖR

Dagen är igång. NU JÄVLAR.

Lelove


Istället för att...

Hej bloggen, vad glad jag är att se dig! Just nu försöker jag hitta på allt annat för att inte plugga. Försöker ändra taktik och allting, går inte så bra. Jag orkar inte!!! Eller vill, vad är skillnaden? Efter torsdag är det fan fest i hjärnan säger jag bara, för mycket att tänka på just nu! Och för att festa till det extra har jag bokat massage på torsdagen. Man har ju tur som känner folk i branschen. Och tur i oturen att min rygg lever loppan så då är det inte bara för skönt som jag masseras. Är väl ingen slacker heller.

Träningen idag var fetbra! HALLÅ GRUPPEN lixom. Nä, dags att plugga tror jag. Imorrn får jag lov att plugga tills ögonen blöder och sen är det träning för att rädda mig ur misären. Hur mycket behövs det ens pluggas inför en tenta lixom? Inte så mycket väl? Brrrra.

Love it

Förresten. Glömde nämna att jag råkade spola ner min mobil igår. Allt går så himla bra just nu, tycker ni inte?

K ö t t

Dagens, "skämtar du?" kom imorse när jag anlände kl 08:00 till mitt seminarium. Enda problemet var att läraren saknades. Någon surfar in på hemsidan med sin mobil och meddelar att den är inställd. Kul. Hoppa på bussen hemåt igen. Och jag som inte ens hade tänkt sova när jag kom hem... Det verkar lockande just nu. Tröstar mig själv med lite äppelkaka med vaniljsås. Eller snarare vaniljsås med äppelkaka.

Plenty!

Men jag vet, jag är hur tråkig som helst. Det är så jävla mycket att hinna med bara och när man har tid över, ja då vill man ta vara på tiden man har över! Har inte ens hunnit se nya Grey's, det är skandal och då är man fan upptagen. Dock har jag lyckats fint med att kolla ikapp mig på Entourage, Cougar town, True blood, 90210 och Gossip girl. GG hann jag med två gånger till och med. Himla fin prioritering av mig så nu får jag kötta sönder hela veckan för att lära mig lite grejer inför tentan. Öhrm, när fan blev man en ansvarsfull nästanvuxen? Tråkigt är vad det är.

Ps, snart är det camp! Nog skulle jag vilja vara tillbaks i Florida (mest Brandon) igen...

Kortfattat

Så. Jävla. Oredo. För att starta dagen. Just nu längtar jag bara till klockan slår 16 och jag kan få åka hem till min man och sova! Sen längtar jag tills imorrn kl 15, för efter det så har jag lite helg, woopa! Det är mycket man längtar efter. Tur att tiden alltid går. Och alltid för fort när man sover dessutom, inte kul. Puss.

Omotivation

Asså bra alla småtjejer blivit. Fett starka brudar juu!

För övrigt är jag less på alla i Idol som inte kan texten på värsta hitlåtarna, svårt eller?! Har ni INTE hört den låten 500 gånger som alla andra? Även om man inte kan den så kan man ju den. Jävla sopor!!! Dessutom är jag så himla omotiverad att studera just nu, har inte direkt tid att vara det nu heller. Dags att bita i det sura äpplet antar jag och bara läsa tills ögonen blöder.

Tut-tut!

Nogjiddrat. Dags för ödet att lägga på ett kol! Tempo tempo.

PUNKT

They say it's a broken heart, but I hurt in my whole body.

The way it is

Ärligt. Hur skön bild? Blodigt allvar, jotack!

Hjärtegullis

Men gulle, kan du inte komma tillbaka? Jag saknar ju dig. Puss på nosen :(

O M G

Gossip girl är helt sjukt. Mitt hjärta går i tusen bitar och jag vill bara gråta för min älsklings skull! Du är i alla fall snygg som fan.

AJ aj AJ

Fan vad filmer jag har hunnit se, men ändå inte, imorse fick det bli "The other guys". Jag gillar ju både Will och Mark så det fick funka. Hela dagen har mitt huvud låtit "pangpangpangPANGpangPANG" och gett mig en orsak att vilja skära ut mina ögon och massera lite inne i huvudet. Inte kul. Femtio alvedon senare var jag nästan helt på g att träna. Fick lov att ta ut en inteläsaikappnågotdag idag, då skulle jag nog faktiskt inte ha ögon nu.

Min käraste har en ny bil, vi ska ut och köra snart när han kommer med den. Skulle vara bra med lite mat menar jag.......

Färga?

Förresten. Nu får ni göra nåt vettigt kära läsare, inte bara rösta på partier idag utan också rösta på om jag ska våga färga håret! Säg nu! Har en nödplan utifall att det skulle bli kaos och måste gå tillbaka till min vackra färg jag har nu.

Grym söndag

Asså hur trött var inte jag efter bion igår? Däckade på nattbussen av helt fel anledningar (ha ha). Filmen var rolig stundvis men jävligt, jäääävligt konstig. Ibland undrade man vad man satt och kollade på egentligen, fast på ett bra sätt!

Tog en rejäl sovmorgon till kl 14 idag. Jag och min, fortfarande levande, kisse sov tillsammans hela natten med ett grymt system. Inget trängas och ha sig, inatt visade vi (han) hänsyn och jag sov i alla fall sjukt gott. Mysigt att vakna upp med en kisse i famnen.

Dags att rösta idag. Jag har nog bestämt mig nu tror jag. Känns stabilt. Sååå dags att bege sig mot centrum snarast och sedan träning. Förutom att jag måste plugga ikväll är det en grym söndag!

Dinner for schmucks

Men ja, jag är skittråkig utan bilder. Igår blev det lite mer återseende av käraste och upp tidigt imorse för lite jobb. Skulle egentligen sovit direkt efter men dididi hittade annat att göra.

Och inatt/ikväll ska jag på bio, myys. Dinner for schmucks, verkar helrolig.

USA sammanfattning

Okej. Eftersom det behövdes att jag berättade om min resa så kommer det nu!
Allt började med att flyget åkte upp i luften femtiomiljoner timmar för sent. Flög väl någon timme och då säger dom att vi ska vända tillbaka till Arlanda för planet hade nåt fel och då kan dom inte flyga över Atlanten. Nog att man fick flashbacks från VM-resan med förseningen och sedan när vi vände om kändes det bara omöjligt att få komma till USA. Vi fick spendera natten på vårt älskade Hotell Uppsala. Så en dag senare fick vi flyga och då gick allt, hör och häpna, smidigt!
Den första dan åkte vi till Clearwater beach. Himla fint men fööör varmt. Låg nog mest i havet eller gick längs stranden. Efter det drog vi helt spontant till Brandon för att träffa på Peter och kolla på lite träningar. Och det var just till Brandon vi åkte dagen efter också! Då var det ju Sr Blacks träning och ofta man missar det? Hann dessutom med lite voltträning med alla grymma coaches. Dessutom hann vi åka vilse i 40 minuter till mallet som låg 3 minuter bort när vi skulle förbi Victoria's secret sådär mellan några träningar. Vi hade inte huvudet med oss så många gånger av bilresorna.
Brandon var avklarat och då återstod Wet'n'Wild. Så. Jävla. Roligt. Jag som inte ens gillar just vattenparker så himla mycket men det var lätt värt. Min favorit var en variant som heter "Lazy River". Där ligger man på en ring och flyter runt i en flod, tog runt 10 varv på den. Bara flöt runt och chillade järnet. Universal & Island of adventure fick bli dagen efter. Blev stressigt mot slutet då dom stängde "tidigt". Men jag fick se Hogwarts och Harry Potter-landet. Jag hade dött och kommit till himlen. Den natten gick vi på bio och såg Step up 3D.
Dom sista dagarna var det bara shopping, shopping och shopping. I snitt kanske man låg och solade varannan dag, så mycket man orkade alltså, det var som sagt för varmt att bara ligga så jag badade mest istället. Den lilla färg man fick har för länge sedan försvunnit, så jävla inteee kul. Vad mer? Nä. Nu får det nog räcka. Det var så jävla skönt att vara där! Bilder finns på face!

Dessa mål

Kom på att jag inte alls har berättat om USA. Behövs det, kära läsare?


Igår lyckades jag med mitt mål. Dagens är dock lite svårare att avklara. Förmodligen kommer jag få nån störning i hjärnan när jag är halvvägs och spy lite på allt som jag då kommer att ha kvar att utföra. UÄK, ångest inför den stundande dagen/kvällen/natten (förutom träning då). När jag väl får sova kommer jag må så himla bra. PUSS.

Pull a half-nighter

Alltså ja, jag har sett senaste GG, sluta fråga och titta istället!

Älskade träningen idag. Gillar också våra biggest loser pass och min nya nyttiga livsstil. HEJ DEFF! Och hejdå bloggen. Sa jag att det var mycket nu? En half-nighter blir det idag.

SÄSONG 4!

Nyss hemkommen från andra dagen i skolan. OCH ALLTSÅ NÄ! Just nu har jag för mycket att göra. Ligger efter föör mycket i skolan, och jag är inte den som inte ska kunna allting heller, så det blir sitta uppe hela natten för annars hinner jag aldrig ikapp. Jag kör nog dock det imorrn natt (om man kan säga så). Idag har jag mitt mål OCH jag ska dessutom hinna med dubbelträning och se nyaste Gossip girl!!! Det måste man ju bara planera in. Under tiden som det laddas ner ska jag laga lite käk, multitasker.

Ps, har ju sett trailern till säsong 4 och kan ju säga, utan att avslöja för mycket, att en viss favorit till mig bara blir snyggare och snyggare!!!!

Question

Jag vet att du inte vet om detta. Men vad har hänt med dig?

Wondering


Kick ass

MEN PÅ RIKTIGT. Livet är fett med okul just nu. Men imorrn sparkar jag mig själv i röven och rycker upp mig oavsett hur mycket som går emot mig. Så just det, fuck you världen! Du ska fa-an få se.

Hjärnmaskar

Jorå, vaknade nyss. Fastnade nämligen på ett program på nån kanal inatt. "1000 ways to die", helt sjukt. Där tog dom upp ovanliga fall som har lett till döden. Det var några som hade ätit levande sniglar och dog för sniglarna hade några parasiter som åt upp deras hjärnvävnad. EUW!!!! Dom stoppade typ upp hela blodcirkulationen i hjärnan osv osv osv, jag är ju inte läkare, men fyfan asså. En vecka senare hade dom fått värsta huvudvärken och illamåendet sen pang, var dom döda.

Jaja. Nog om hjärnmaskar. Ikväll är det ju träning!

Long nap

Denna kväll har jag konstaterat att musik var bättre förr. OCH, att ta en tupplur inte är så himla bra. Vaknade upp kl 21 idag efter jag gått och "vilat" halv sex. En timme var tanken men min klocka ringde inte ens? Eller gjorde den? Hmmm... Tur är väl det att jag nog skulle kunna somna nu ändå.
WOOP WOOP.

Katten från ovan

En tanke sådär; blir man aldrig nånsin trött på cola? MUMMA. Och en annan tanke. Nej, inte en tanke men nåt annat bara. Tydligen såg våran granne när våran katt blev mördad. Ett steg närmare mördaren; en taxichaufför!! Känns som i "Flickan från ovan" fast med min kisse. I'm coming after you dumma taximan.

Jobbigt liv

Asså just nu är typ mitt liv bara jobbigt. Hoppas det är bättre imorrn! Haha. Jobbigt att jobba imorrn (verkligheten, ni vet) men ändå skönt att kunna tänka på annat. Ska nog i alla fall bege mig till sängen, även om jag inte somnar. Kommer vara mycket trött imorrn, en varning sådär.

Lite av shoppingen


Ärenden

Idag ska jag banne mig fota lite av min USA-shopping (så nu behöver inte någon tjata denna gång!). Bilder finns även på facebook. Mycket att göra, har en svag känsla av att jag kommer däcka imorrn efter jobbet. För jävla tråkigt att vara tillbaka i verkligheten, jag gillar det inte bara. Vart är Hogwarts när man behöver det? Nä nu får jag sätta igång med mina ärenden. Som sagt, bilder sedan! Förresten, huuuuur mycket kostar inte ett busskort egentligen!? Ovärt!

Waiting


Hemma-aaaa-aaaa

MEN JA!!! Jag ÄR hemma. Will tell you all about it l8er.

RSS 2.0