SO cute


Nyårsafton

Men åh. Jag blev typ sjuk och bara helt jävla hängig. Därför blev det inga julebilder. Men ska ändå köra bilder från hela året sååå det blir ju kul. Idag är det nyårsafton. Min absoluta, bääästa favorithögtid! Och jag är inte helt på topp. På nåt sätt ska jag ju kunna fira ändå. Antar att ingen vill pussa mig och få massa bakterier? Haha.

Ska

Jag ska uppdatera snart. Då kommer bilder oxå. Typ imorrn kanske. Eller dagen efter det.

24/12


Helvete

Åh, imorrn har jag (enligt mig) helvetespasset på jobbet. Hatar att jobba senare än 16, men tidigt kan jag börja! Och nu gör knät ont oxå, allt går bra nu. Krigade mig ändå igenom ett gympass och promenix nu på kvällen. Så nu är kroppen och hjärnan död. Ska däcka snart hade jag tänkt. Nästa vecka ska jag åka nånstans, fett kul.

Error

Min dator är inte densamma efter att jag tappade min fulla tekopp på den. Fan också.

All that bullshit's for the birds

Förstår inte när vänner blev en prioritering som inte prioriteras rätt. Fan, nu måste jag ju flytta runt på mina egna. Deuces!


Bu-hu

Jaha. Hann aldrig gymma idag efter jobbet. Fick hitta en ny nyans till håret mitt istället så nu får det fan räcka. Vill inte ta sönder lilla håret. Bölade nyss ögonen ur mig till OTH (I know riight!). Bara för det handlade om mammor. Och min mamma älskar jag så mycket att om jag skulle få reda på att hon var döende skulle jag se till att dö innan. Typ så. Och mannen är i Barcelona. Bara för att han är långt borta ska man ju sakna mer såklart. Töntigt.

HP 4 life


-


Someday

Jag har tänkt så mycket på livet på senaste tiden. Framtiden. Man kan inte bestämma vad som ska hända, ändå så kan man ändå känna hur man vill att det ska vara, hur det skulle kunna vara samtidigt som man inte vet alls vad man vill just nu. Det är ganska sjukt. Och numera går jag bara runt i en bubbla med samma saker som händer jämt. Folk försvinner, jag ska träna & träna, massa att göra men inget som egentligen är riktigt kul (förutom min träning). Jag gillar inte måsten. Jag har svårt för människor för majoriteten är bajs. Tråkigt. Tråkigt är livet just nu och jag har svårt att fixa till den biten, kanske har jag gett upp. Men det ljusnar nog snart av sig själv får jag hoppas.

Love


That kind of love


London nån?

Hade uppvisning idaaaag. Fick gå upp runt fyra för att fixa mitt fagra jag eftersom jag jobbade 6-10 innan. Uppvisning är lika roligt som alltid och nu är jag heeelt död av trötthet. Tanken är att jag ska orka ta mig till mannen borta i fett-långt-bort. Hmm.. Kom på nu att mina två hetsveckor av massa jobb, plugg och träning är över! Jag överlevde. Nu har jag en djävulsvecka kvar i skolan sen är jag fri, ett litet tag i alla fall. Lite ångest inför morgondagens skoluppgift, vägrar faila när jag kommit såhär långt!!!
Känner lite såhär nu efter ett fullproppat schema.

You're like mondays......


Fingers crossed

Nästa avsnitt kommer ju bli grymt, ja ni ser ju....

<3


LOL


Brown

Juuust det. Färgade håret förut. Inte fake-ginger längre utan brunhårig. Usch. Fortfarande ovan, eller så är det bara fult. Måste få till nån färg på min hud också, jag vet.

Drinkin

Igår var jag ute i byn som det kallas. Men tog det relativt lugnt och smakade lite olika drinkar. För sånt är oftast alltid jävligt gott! Så istället fick jag styra runt vännen min från en äcklig gubbe som vägrade ge upp. Seriöst, gubbe, kom inte och tro att en ung tjej vill dansa med dig eller allra minst följa med dig hem. Usch. Även om folk är fulla så vet man ju att det bara inte händer. Och i lagom nyktert tillstånd blev jag nästan sur på situationen. BUU. Och idag är jag förkyld på riktigt så har blivit toast och te till frulle, mysis.

Hets

Wah. Jobb, plugg, gym. Minst av plugg, kände lite k bry på den idag. NUU är det i alla fall fredag och jag ska ut i byn!! Dödade dessutom min mage och mina ben idag på gymmet, hoppas jag har fett ont imorrn. Wihi! Börjar dessutom dra på mig en förkylning. Kul grej såhär under hetsveckorna. Not. Försvinn nu eller så försvinner jag.

Hade typ egentligen något viktigt att dokumentera men det glömde jag ungefär samtidigt som jag loggade in. Hörs.

RSS 2.0