Bakverk

Idag ser jag ut som hej kom och hjälp mig. Usch. Känt mig äcklig hela dagen efter för lite sömn inatt. Upptäckte runt halv tre inatt att föreläsningen kl 10 idag var obligatorisk, hade tänkt bege mig till den sena kl två men nej nej. Smutsigt hår och bara äcklig. Försökt boka tid hos sjukgymnasten också men orkar inte vänta i telefonkö!!! Ska i alla fall sätta mig på cykeln i hundra år snart och sen köra lite benövningar, har bara kört styrka med knät på senaste så nu är det dags för rörelse! (Slipper jag åka iväg också he he)

Ikväll väntar mys med mannen. Och här är en gullig grej jag fick av Mel från kryssningen i helgen. Trosbakelse från Björn Borg. Gulligt.

DÖR

Asså fyfan vad roligt! Världens minsta värld, världens roligaste missförstånd, bara världens roligaste som hände nyss! Jag dör verkligen.

Pretty little liars

Efter tentan i fredags träffade jag min man som är nere på sportlovet, wiho mysvecka. Somnade till Wedding crashers och upp tidigt som vanligt för lördagsjobb. Mådde illa hela dagen men blev bättre till slut. Slutade dagen och laddade med dusch, bad och en nap innan Melomys. Alla var jättedåliga så satte mig vid datorn med käraste istället. Däckade ganska så tidigt till alla möjliga saker på tv. Äntligen fått sova ut och är taggad till att köra VM-prac med både Fabest och Eagles. Måste börja ta upp cyklingen nu igen efter alla sjukdomar oxå.

Innan fredags har jag bara pluggat och varit i Svb. Börjat följa Pretty little liars också. Skum serie fast bra, älskar High school dramaserier!

Finally

Äntligen. Snart dags för tenta! (Min hälsa går btw upp och ner, inte kul!)

Go fish!

Btw, skickade lite osäkra och känslofyllda sms inatt och förväntade mig att ett svar skulle ha kommit in när jag gick upp imorse. Svaret har fortfarande uteblivit. Jag börjar bli orolig snart! Ska jag vänta lite innan jag klättrar på väggarna? Mjaaa, verkar rätt smart... Men jag hatar när man lägger alla kort på bordet och får vänta på respons. Som att fråga efter det sista paret i ett parti Finns i sjön och så får man inget svar på en gång.

Inte kul

Jag bloggar inte nu därför att mitt liv är långt ifrån kul för tillfället. Men efter tentan imorrn blir det nog kul igen!

Pink

Orkade inte kötta. Degar framför min kvällstv istället. Ibland får man unna sig. Men galet vad hjärnan får arbeta hela långa dagen imorrn och på torsdag. VÄRT. Livar upp bloggen med en random bild!

Kvällsköttning

Färdigtränad, kändes att man varit i slackmode lite för länge. Men det där plockar jag upp vetni. Bangade på att ta serier ikväll och kollar på dom nu innan träningen. Får bli kvällskött som vanligt... GG lackar jag fan på, allt är uppochner och jag vet inte hur många gånger jag ska behöva säga det!! Nuuu blir det HIMYM.

Sen natt

Nu är det bara massa plugg som händer i livet. Kom upp senare idag än planerat eftersom jag fastnade på Big Brother och Tool academy på kanal 11. Vad hände lixom? Den har ju bäst utbud om nätterna nu! Smått trött är jag alltså nu. Ska iväg och träna knät och sen är det ännu mer plugg som gäller. Sparar mina serier till ikväll istället, då orkar man aldrig sitta och läsa ändå... Även fast jag helst vill se nu, men det är knappt spännande längre och en återförening verkar fett långt borta så att aa, ingen stress med andra ord.

Heja Mimi! För övrigt känner jag för någon förändring. En stor! Det är bara sånna dagar nu antar jag, jag gillar ju att köra på vinnande koncept.

Nerd

Plugga plugga plugga. Hej å hå!

(heart)


Utgång

Igår var jag ute. Helt random! Men ja, några gånger per år får man väl se till att dra sig ut faktiskt. Började givetvis med Melodifestivalen och massa gott. Skitdåliga bidrag igår att man knappt kollade. Kom hem exakt ett dygn efter jag gått upp på morgonen för att jobba så jag somnade snabbt och sov tills typ nu. Det sjuka är att jag skulle kunna sova hundra timmar till. Ska försöka få plugg gjort idag, annars får det bli värsta heldagen imorrn!

Nu gör Melissa american pancakes till frulle. Vi hörs.
Fina katter på DM.

Jahaja såattee..

Nu har jag kollat ikapp alla serier jag följer. Fy vad tråkigt jag fick helt plötsligt. Hela dagen har jag nästan fått lov att plugga för att inte klättra på väggarna. Dock körde jag ett fett segt tempo bara för därför och det förstod jag inte varför, nu måste jag ju ändå spurta som en dåre med läsningen. Idioti. Kaos. Mitt liv är kaos!!!

How it ends

Ja men vart har jag tagit vägen? I måndags var det heldagsplugg på Stadsbiblioteket. Grupparbete gjordes klart sedan satt jag kvar till middagstid med plugg till min omtenta. Avslutade med alla hjärtans dag middag på Fridays med mina tjejer.

Igår var bara hets som vanligt, tur att man är sjuk och inte behöver tänka på att trycka in sjukgympa också just nu! Blev i alla fall skola, plugg, GG och dubbelträning. Avslutades med ännu mer plugg. NU är min omtenta över så att nu lämnar jag den tråkiga skiten och siktar på nästa tenta nästa vecka, ha ha. Får jag inte vila nånting? Träning ikväll med, ska hosta mig hela vägen dit. Nu ska jag se på alla missade serier! För övrigt känner jag mig lite som dansen Kent & Neil dansade till låten nedan.


<3'ns dag

Jävla fa-aaaaan! Försov mig idag och det var inte såå himla lyckat. Men kan ju ses som bra också då en sjuk kropp behöver vila. Ska strax åka in mot stan för att fixa färdigt grupparbete. Lär väl sitta kvar nånstans och plugga till min omtenta. Kanske blir så att man går ut och äter Alla hjärtans dag-style.

Pannskott

Asså fyfan. Jag har pluggat ingenting. Har varit helt matt under min sjukdom och jag är ju fortfarande sjuk. Sa jag sämst tajming? Min man var till och med hemma på besök här från onsdags tills idag. Pigg_tjej_90 kan man ju inte påstå att jag varit. Men har haft mysiga, mysiga dagar nu med vila (vilosällis är ju bäst) men jobbade i lördags ändå. Fail för min hälsa. Sen var det melo och mer mys igår kväll, var till och med på museum efter jobbet! Inget plugg orkade mitt utmattade jag med och paniken klär mig inte. Är man så dålig att man failar på en omtenta? Ha ha åh nej. Hur sjuk jag än är nu så får jag lov att kötta mig igenom det nu i några timmar och imorrn typ hela dagen. Nämnde jag massa arbeten att fixa oxå? Varför blev jag sjuuk!?

Träningen gick dock bra idag. Rätt prioriterat där i alla fall. Dags att skjuta sig i huvudet nu då.

Febrig

Har förresten gått och blivit sjuk. Har levt i sängen ett bra tag nu. Hatar feber, älskar värktabletter. Sämst tajming eftersom jag måste plugga. Måste! Nåväl. Får passa på nu när jag inte är rådäck som jag är annars. Pöss.

DM

DM var ju i helgen. Ett guld, ett silver och ett brons. En av varje valör, ganska coolt faktiskt. Örnarnas prestation har varit bättre (faktiskt) men allt blev bara kaos, till och med musiken lade av! Så fick köra igen men vi var bara 90% redo för den dagen skulle jag tro. Nu är siktet ännu mer fokuserat på VM och SM. Där kommer vi vara mer än 200% redo. Fabest får också ligga i hårdträning med våran gamla huvudbas. Much to do och lyckligtvis några månader på sig att göra det men ändå ingen tid alls att sakta ner. Heja heja.

Senaste egot

Egotime. Ja, dom två första bilderna är en ny skön tröja och ett fjäderhalsband. DM-inlägg kommer snart.

Bara vi

Bloggen, vi får helt enkelt höras efter DM. Hoppas du inte tar illa upp.
Let's do it for us.

NEJ

NEJ! Ingen uppdatering nu. Helt död efter en 40 minutares intensiv-style på cykeln och alla igentagna situps från föregående dag. Och jag måste dessutom läsa klart mitt kapitel i boken. Imorrn å andra sidan, är en helt ny dag. Kanske en bild kommer på nya inköp.

Alla tankar är samlade

Alltså roligt! Läste i min skolbok nu om drömmar. Där säger dom att i drömmar så tänker man på det man tänker på när man är vaken. Fast ja, mer osammanhängande. Förklarar ju min Gossip Girl/Chuck/DM/biljettångest dröm. En dröm är alltså alla tankar man har i livet samlat i en galen berättelse! Wow.

Nåväl. Strax ska jag intervjua Lily till skolarbete sen är det träning. Toodels så länge.

GG på DM

Asså oh my god, jag drömde att jag var nånstans innan en tävling (kan varit DM lika gärna, vem vet) och då skulle jag runt och lämna biljetter till vissa som hade beställt. Utanför något höghusområde står dom och spelar in ett avsnitt av Gossip girl!!! Jag såg Chuck på avstånd och han stod och diskuterade scenen med sin heta brittiska och jag bara dooog. Nu när jag vaknat är jag väl liite ledsen att det inte var på riktigt. Men jag tror det bådar gott inför söndag! Om man får vara så galen skulle jag vilja kalla det ett tecken!

När hände det?

Fyfan, har till och med glömt att jag varit i skolan idag! "Försov" mig till tio idag, gjorde inte så mycket för hann med det mesta som jag skulle innan skolan ändå. Ibland behöver man få sova längre och det gjorde jag med en timme. Efter skolan blev det hem för en sen och fett god lunch innan trippelträning! Det är helt sjukt att det här är DM-veckan, när fan hände det? Cyklade nyss klart till mina nysläppta serier. Jag dör för Chucks blickar, oavsett vad dom menar för nåt...

Ska fortsätta läsa om kultur och psykologi nu innan jag somnar. Imorrn är en skolfri dag men så himla mycket annat som ska hinnas med känns det som. Fast imorrn ska jag inte stressa i alla fall, jag hinner det jag hinner och så enkelt får det vara. Toodels.

RSS 2.0