Check!

Blev lite mindre livshatare efter jag hade tränat lite, sjukt det där... Jag har hunnit med nästan allt på min checklista PLUS ett avsnitt American Idol. Dock har jag fortfarande ett kapitel kvar i boken som jag skulle vilja få läst. Får se om jag kör halva nu och halva imorrn bitti innan skolan. För jag lääär ju somna jättesnart, men först ska jag skypa med min man. Jag har varit duuuktig idag. IMORRN ÄR DET GOSSIP GIRL IGEN, vill se Chuck in action nu nu nu.

Livshatare

Fyfan vad jag dog imorse när klockan ringde. Drog mig iväg till skolan ändå och för nån timme sen kom tröttheten ikapp mig. Har i alla fall läst ett kapitel i boken, lite HIMYM och cykling har jag också hunnit. Tagit ett beslut, trodde allt skulle kännas lättare efter jag bestämt mig men så blev det inte, hatar ändå livet fortfarande. Det som återstår för idag är lite sjukgympa, solning, hårfärgning (om jag får bestämma) och så eeett till kapitel!

Helt okej att bli ljusare nu, orkar inte hata mitt liv längre. Något positivt är att det är DM på söndag.

Söndag

Vaknade upp med huvudont. Tänkte fan, tog piller och gick och upp och cyklade till HIMYM. Sedan var det dags för lite PP innan vi for till träningen, både Fabest och till sist örnarna. Så himla mysigt att vara i Svartis med alla som delar samma kärlek. Cyklade nyss igen (blev massa synder i helgen) och det är väl lika bra att få knät att hänga med såhär innan DM så det blir ju win win. Ska väl duscha av mig snart och sen försöka somna. Skola tidigt imorrn!

Allt och inget

Död. Jobbig jobbdag. Myst med Melissa och Lily. Sett första avsnittet av senaste American Idol. Ätit. Solat. Osv. Godnatt. (Saknar paret nedan, vad fan hände?)

Drop the world

Hemkommen från galan. Halvseg men ändå trevlig kväll. Jag & örnarna vann årets lag. Nu ligger jag redo för att sova. Upp tidigt imorrn som vanligt. Börjar bli lite trött på lördagsjobb faktiskt. Efter jobbet imorrn ska jag soola igen och jag tror minsann att jag kommer kunna slappna av då. Lär nog däcka så fort jag lägger ner huvudet.

Just nu lever jag livet som en GG-karaktär, inte lika glamoröst, men i psyket. Mig trampar man inte på längre. Ska inte avslöja för mycket förutom att om du har sårat mig på något sätt kan du lita på att du får tillbaka det tusen gånger om oavsett om det handlar om hur lång tid det kommer att ta för dig att nå självförstörelse eller hur lång tid det kommer att ta mig att göra det åt dig.

Jaha ja

Hade ju ingen aning om vad jag skulle ha på mig till Idrottsgalan. Körde på säkert kort med blus, jeans och kavaj. Är väl ingen jävla Oscarsgala heller!

Superman!

Vaaaarför sover man så gott med fräscha lakan? Bah. Ville aldrig gå upp men var tvungen att hinna med sjukgympan. Sen kom jag hem och cyklade och gjorde mer knäövningar. Så jag har tränat mest hela dagen, tog ju sin tid med ett knä som inte vill hänga med. Sämst!

Ska strax iväg på nån himla Idrottsgala (alá Haninge) där älskade laget är nominerat till Årets lag, om jag förstått det rätt. Fick bli systers stand-in. Så länge jag kommer hem lagom till läggdags, är ju faktiskt jobb imorrn. Grejen är den att jag skulle kunna jobba med typ 0 timmars sömn i bakfickan men jag hatar känslan av att ha sovit för lite. Jag klarade ju av att börja kl 6 på nyårsdagen och dygna fram tills jag började jobba förrförra året då Peter var här, så jag är väl mer eller mindre superman på den punkten men det är inte gärna jag byter om till den uniformen...

Maximum kick

Kunde verkligen inte slappna av i solariet. Jag har blivit en sån där människa som blir så van vid att vara på språng eller ha saker att göra att jag inte ens kan slappna av i typ 30 min utan att känna att jag måste göra nåt! Annars så hann jag med skola, cykling, dagens situps och småtjejernas träning idag. Kan gå och lägga mig med gott samvete. Imorrn blir det gym så nu ska benmusklerna få vakna till.

Dags för dusch, lakanbyte och sova!
Min nya favvis.

Vill vara bruun

Idag SKA jag sola. Fyfan vad skönt. Har haft huvudet på andra ställen verkar det som för såhär kan jag inte se ut på DM. Måste färga håret också för så kan man inte heller se ut. Kommer ändå bara hinna med ca 3 eller 4 solningar innan DM nu men ändå bättre än inget. Förut var man ju fan brun hela tiden. Vad hände? Okej, att man slutade vara fjortis men man måste ju inte se sjuklig ut? Typ här nedan hade vi en tjej som brydde sig om hudfärgen! Haha. Det var nog sommar också men man ser ju ut som man lever i alla fall.

Stupid

Det där var osmart gjort.

Att sätta igång

Cykling ohoj! Sjukgymnasten var inte inne idag, men imorrn & fredag ska jag försöka hinna att kötta till det på gymmet. Ska försöka komma igång med läsningen nu. Det jobbiga är ju faktiskt att sätta igång... Har ju faktiskt en seminarieuppgift att göra också, jag ska göra ett individuellt porträtt om hela mitt liv.

Ikväll är det örnar, mys.

For you


BAH

Färdig för dagen. Sköntis. Ska fan försöka ta mig iväg och sjukgympa imorrn, hoppas sjukgymnasten är där dåå (jävla nya rövregler). Annars blir det väl ännu mer cykling här hemma. Jag hinner väl arbeta på min challenge också, om alla like'ar det vill säga! Måste läsa till skolan också mindes jag nu så lite grejer blir gjort imorrn samtidigt som jag ska försöka sova ut. OCH samtidigt som jag ska försöka bestämma mig om jävla operationen. Fan. Jobbigt liv.

Vissa människor vill man ju bara ta och strypa och slänga in i en vägg. Usch.

Check

Skola avklarat. Senast GG avklarat. HIMYM avklarat. Träning gånger två på g. Hörs.

Then you came along

Filmen var väl fin antar jag. Tyckte inte att Jake Gyllenhaal var sexig nånstans efter jag såg Brokeback mountain. Fast nu är han det lite igen såsom han rullade runt i den här filmen. Det är något med snubbar som bara kan få tjejer hur lätt som helst OCH har kostym, så nu vet ni att det är det jag tänder på! Jag menar, behöööööver jag säga igen att jag dör för Chuck Bass? Fast filmen var ju bra annars också. Typ...

Ska nog sova snart tror jag. Gillar det här med att sova tidigt och gå upp tidigt. Men i sommar blir det fett åt andra hållet kan jag lova!

Måndag

Cyklade igång lite rörelse i mitt knä nyss. Är dessutom så himla lös av mig (ja, låter sjukt äckligt) så fick bli massa motstånd för att få lite hårdare ben. Ska duscha av mig och sen kommer Lollo och hämtar mig, vi ska på bio och se Love & other drugs. Mysigt. Man får ju passa på när det är den enda lediga dagen från Svartis man har. OCH imorrn får jag äntligen lön! Har verkligen noll pengar på kortet och jag trivs iiinte så.

Myshelg

Fan vad skön helgen blev ändå. Deg, deg, haltande på jobbet, deg, Fabest, deg och sååå deg. Då menar jag inte pengar utan avslappning. Det var ju guld värt i alla fall. Har bara myst, vilat och sovit ut. Ganska välbehövligt måste jag säga, det enda som saknades var lite kramar. Hade tänkt dra på "tentafesten" i lördags men var död efter jobb och träning. Har till och med hunnit se klart säsong 4 av HIMYM. Awesome! Imorrn sätter mina vanliga serier igång i USA också, som jag längtat. Laddas ner dirr på tisdag!

Imorrn börjar B-kursen i skolan. Synd att man failade på den sista tentan i A-kursen så än kan man inte släppa den. Störigt, ska aldrig sega såhär mycket igen.

I <3 Sthlm

Tänkte härom dagen på hur fint Stockholm är. Nu slog Melissa på nån låt med Jöback från Allsång på Skansen. Då kände jag bara ännu mer kärlek till finfina huvudstaden.

Fresh

Jag vill vara såhär fräsch. Jag vill i alla fall se så fräsch ut. Vad är knepet? Eller måste man vara rik och känd?

Ork

Bläh. Tentan idag var ingen höjdare, när ska man börja plugga till omtentan egentligen? Äsch, bry. Har i alla fall bara suttit och chillat sen jag kom hem med lite nytt Cougar Town, Modern Family och gammalt HIMYM. Är bajstrött men imorrn är det jobb i vanlig ordning. Kan ju inte riktigt gå så himla smidigt med mitt stela ben så det är ju tur att man har kontakter... Fan vad jag ska dö imorrn.

Hungrig är jag också och ikväll är det Fabest! Ni vet väl förresten vad som börjar på måndag? För det hade jag glömt att tänka på!! Gggggggggggggggg.

Hatar

Jag orkar inte leeeeva. Landstinget har ändrat på regler så nuu måste jag betala för att gymma, som alla andra människor. Hatar landstinget. Hatar morgondagens tenta i förväg och därför hatar jag att fått plugga mest hela dagen men ändå inte lärt mig något! Hatar puckade, naiva människor. Hatar 12 oktober 2010. Hatar att mitt ben känns felplacerat och stelopererat. Hatar att jag förmodligen ändå måste jobba med skiten. Hatar ansvar. Hatar att det fortfarande, efter tre veckor, inte har blivit den 25:e än! Hatar till och med lilltjejen idag.

Dååå ska vi se om det finns nåt jag gillar just idag, just den här timmen... Eh... Typ.. Äsch, det var för svårt.

Bang, bang - dead.

Men asså skjut mig bara.

Frisk!

Weeho. Magen är typ bra nu! Jag har inte pluggat nåt igår eller idag, panik. Ska sitta uppe ikväll och inatt samt upp tidigt imorrn! Blir nog jätteroligt. Hursom, dags för solning och sen träning.

Update!

Japp, bojkottning av ätbart blir det nu, helt bestämt! Jag har aldrig varit magsjuk så jag tror inte att det är det jag är, då spyr och bajsar man väl mest hela tiden oavsett om man äter eller ej? Och så har jag inte hållt på i alla fall och feber har jag inte heller! Annars får ni säga till om man kan vara magsjuk ändå, diagnos tack? För jag mår helt ok när jag ligger still. Så fort jag rör på mig så känner jag mig inte okej alls och för mycket av Grey's har gjort mig orolig och nu undrar jag vilken av alla möjliga åkommor jag kan ha som har dykt upp på serien...

Usch

Nä, nu försöker jag mig på ätning. Uscha!!!!! Ska nog bojkotta detta ett tag framöver, magen mår inte bra med innehåll nu för tiden...

Aj magen

Ajajaj min mage. Lyckades ta mig fram och tillbaka till skolan för registrering men mer blir det nog inte. Tur att jag knappt kan äta nåt så då behöver jag inte träna ändå ha ha. Eftersom jag inte kommer kunna ta mig till gymmet så ska jag försöka få extra mycket plugg gjort nu.

Kasta iväg skiten

Alltså fan, igår pluggade jag sönder mig, till och med när jag var en sväng i Svartis. En lång sväng men ändå. Var sjuk från jobbet också men inte blev man friskare för det. Fortfarande förkyld i huvudet, alltså inte snorig, och min mage har betett sig som något annat nu ett tag. Sluta försöka vara något du inte är, magen, Mimi får ont! Trots magont och bläkänsla så klarade jag mig genom lite plugg, spamys och 4 timmars träning och AP idag. BOOM. Vem sade sjuk? Tiden räcker inte till!!! Fast skämt åsido vill jag ha min mage tillbaka...

Imorrn är det samma visa som ska sjungas i alla fall. Ska döda mig lite på gymmet, och plugga plugga plugga. Efter imorrn är min tanke att jag ska kunna chilla lite med pluggandet och gå igenom det allra viktigaste dom sista dagarna innan tentan. Sammanfattningar äger. Men det är en dag kvar och en hel kväll och natt innan dess! Wehey.
Fyfan vad jag älskar er, NU JÄVLAR ALLTSÅ..

Dead

Helt död! D Ö D... Så vi hörs imorrn vaaa.

Dags att sluta låtsas

Jag tänker på något, och har tänkt på en tid nu, som gör mig ledsen i ögat. Hur människor helt plötsligt slutar bry sig. Dom förändras och är helt plötsligt inte den man älskade en gång i tiden. Vad får folk egentligen att sluta bry sig? Vad får folk att förändras så extremt att man inte skulle veta vad man ska prata om om man sågs imorrn? Eller ja, vad hände punkt. Jag har tänkt och tänkt och nu är jag säker.
Sanningen är att jag inte känner dig längre, så låt oss sluta låtsas. Du vet det lika mycket som jag att ditt nya jag valde att inte behandla mig såsom jag förtjänar, man kan inte bara ta utan att ge tillbaka något. Jag har från och med nu slutat låtsas att allt är som det ska. Jag älskar dig för den du brukade vara och det vi hade men ditt nya jag ger mig inte mycket att älska. Vi drar bara ut på något som redan har påbörjats - slutet på oss.

Busy

Upptäckte till min glädje att plugg inte ens stod i kalendern igår. Alltså har jag inte missat något såå men jag ligger ju ändå efter. Är så sjukt trött och hängig att idag på gymmet körde jag inga övningar, inget kondisrelaterat utan bara benstyrka i hundra år. Sånt orkar man ju alltid med konstigt nog. Men känner bara allmänt att jag inte har ork till nåt längre. Kanske är det stressen av allt denna vecka har inneburit (insåg nu att den snart är slut) eller så är det för jag sover för lite för många nätter i rad eller så är det motivationen jag ska jobba på. Jag vet inte allt! Dags för dusch och sen skola, vidare till kulturhus för plugg och sedan träning med småtjejerna, jag ska försöka att inte bli galen på dom idag. Puss.

Fyfan vad jag saknar London. Jag måste typ bo där innan jag blir galen!!!

Och och och

Fyfan. Idag har jag inte känt för studering alls. Panik. Och så är Eagles skitbra. Och så börjar jag bli förkyld och därför är min hals jobbig. Och därför undrar jag om det är därför som jag varit så himla trött. Och därför känner jag att den får bryta ut nu i sådana fall för jag orkar inte vara halvdan!!!! Och jag måste tvätta mitt knäskydd (fyfan). Och jag bara dör av stress men ändå sitter jag och kollar på HIMYM, jag har blivit lite småkär i Ted. OCH snart är helvetesveckan med massa att göra över, även fast jag idag chillade liite.

Did you sleep with her?

Fan vad jag älskar dramat i "dom två kompisarna och tjejen". Tyyp lite som Chuck & Nate med Blair. Det är nog mitt favoritdrama att titta på, så jävla mycket känslor och fights samtidigt som den som gjort fel ska försöka ge en förklaring men det går inte för att det var så fel!! Älskar att titta på klippet (inte bara för att jag älskar Chuck) när Nate fått reda på att han haft sex med Blair och dom bråkas utanför skolan. WIHI. Går inte att bädda in så ni får bara tänka tillbaka istället. Viisst, kul?

Anledningen till att jag kom på att det är mitt favvodrama är för att det nyss hände i HIMYM. Love it.

Tröttmössa

Nej alltså det här är helt sjukt. Jag kommer inte upp på mornarna!!

Kärlek är för dom, dom som har tur


Försovning

Fan. Jag försov mig!!! Bah, varför blir jag aldrig pigg för?! Aja. Får stressa iväg till gymmet nu då, behöver mina benmuskler till DM ju. Samtidigt som jag behöver plugga lika mycket som träna. Blir galen. Ikväll sover jag astidigt så inga fler försovningar äger rum. Och en annan sak som jag har tänkt på; det måste vara jätteäckligt att ha sex med Blondinbella. Hon känns inte alls som en sån person man har sex med...

Dödar tid

Alltså ibland är det fan kul att plugga. Man får inte bara självmordstips utan nu pratar dom även om skillnaden mellan datorer och människor:

Sentences such as "He was killing time" are problematic for it. We understand this to mean occupying our time while we wait; a computer may understand this to mean murdering a clock.
HA HA HA!

I all evighet!

Så jävla duktig med pluggandet idag. Men än är jag inte klar.
Känner att text är lite tråkigt just nu...

Best feeling

Igår efter att jag fyllde i den där listan kom jag på massa bästa känslan grejer.
- Sekunden efter att man lämnat in ett arbete eller skrivit klart en tenta.
- När man har köpt massa fint som man sedan kollar på och provar igen på kvällen.
- Efter en dag på stranden och man fått massa färg.
- Löning.
- Ta fina medaljer med fina tjejer.
- När man åker hem från gymmet och är helt slut.
- När man åker hem från träningar och är helt slut.
- Riktigt goda måltider.
- Att vakna upp på hotell.
- När man har avslutat en jobbdag.
- När man känner sig som en del av något vackert.
Det var lite många bästa känslor men åh vad dom är sköna.

Kul va

min bästa vän är Lollo juuu
när jag borstar tänderna tänker jag på om jag är trött eller inte
när jag lagar mat innehåller det oftast potatis
jag är rädd för våldtäktsmän
den värsta känslan är att misslyckas
den bästa känslan är att vara på mattan med massa örnar eller i skärgården en fin sommardag
jag är sämst på att förlora
jag lyssnar på Håkan och massa mer
jag tycker om att vara i Svartis
kärlek är magiskt men tragiskt
i somras var jag arbetsmyra och megakär i örnarna
sist jag grät var första dagen på detta år
när jag vill tänka vill jag oftast också sluta
just nu tänker jag på att Ulf Lundell gör skitbra låtar
idag har jag bara ägnat mig åt att mysa med vänner och örnar
ikväll ska jag inte gör nåt, hade tänkt sova typ... nu?
imorgon kommer jag vara duktig får jag hoppas!
när jag vaknar på morgonen dubbelkollar jag att min beräkning på sovtimmar stämde från kvällen innan
om jag var ett djur skulle jag vilja vara Ceasar (fast den levande versionen)

Helgen

Igår var det fireri av Lollo på Fridays, efter massa mat och milkshakes dog jag av trötthet. Hade faktiskt jobbat på dagen! Drog hem runt ett och rååådäckade efter lite nattmassage. Något trött var jag. Sov ut lite idag, men var inte piggare för det, och mötte upp Lejla i stan för lite catch up's. Nu har jag till och med hunnit träffat älskade laget där Mirre körde en överraskningsvisit, jätteroligt var det, så nu jävlar blir det fart i Svartis. Idag blev en liten plugga-inte-dag. Men imorrn börjar en helvetesvecka. För mycket att hinna med att jag dör. Inget nattsällis får man heller... Eller??

Ska fortsätta med mina serier nu, får passa på när jag tillåter mig att chilla. Sängdags ändå snart. Här nedan är förresten en bild på ett av alla mellandagskap, jättemysig och varm kofta som är "pälsig" av sig, sån har jag spanat efter så det var lugnt att jag köpte den. Sen har vi ju sessan med på bilden också, hon var ett julkap.



Sämsta sjukhuset

Idag var alla kunder på jobbet riktiga idioter. Riktiga jävla idiotjävlar. Nåja. Fick sluta tidigare och nu har jag mer tid till att plugga! Så jävla kul. Har fått en operationstid till mitt knä. Öppnade med spänning kuvertet och damdamdam.... 31 januari. Okej, SöS, DM är den 6 februari, vad tänkte ni med? Får börja nästa vecka med att ringa återbud. Kuuuul.

Ska lägga mig i badet och plugga nu...

Verkligheten 2011

Winter games avklarat. Övade massa grejer med fina laget, wihi. Snart börjar verkligheten igen (fast på det nya året) och jag kommer avlida av stress och för mycket saker att göra och tänka på. Förresten, vad händer med framtiden min? Vill att någon tar beslutet åt mig.

Död

Dog ju inte liite när klockan ringde imorse. Gjorde så jävla ont att bara köra styrka idag på gymmet för att min träningsvärk dödar. Lite Winter games efteråt gjorde ju inte känslan bättre. Men det var lite roligt där ändå, slänga runt massa kids och till sist körde vi massa tictocs, ännu mer aj i min möra kropp! Imorrn är det sovmorgon innan wg i alla fall och det tackar jag och bockar för. Om jag inte är fett ambitiös och går upp för att plugga. Börjar bli lite stressad nu!

Nu ska jag i alla fall se till att städa upp i mitt jävla rum. Fem veckor senare och det är inte lika kul att leva i den röran. Sen blir det plugg tills jag får besök.

Biutiful

Nu blev det mycket att göra igen. Mycket att reparera, mycket att försöka plugga in (nej, det har jag inte hunnit med) och mycket att hinna träna! Imorrn är det dags för Stockholm Winter Games, samma visa på torsdag och det är väl i stora drag det. Igår såg jag på en fett inte-mig film på bio. Biutiful, en spansk estetisk film som bara var deppig och seg. Men samtidigt bra och fick en att tänka efter. Imorrn måste jag hinna gymma innan wg så det innebär upp tidigt! Ska försöka hinna plugga nu innan läggdags, eller snarare så måste jag nästan det. Men snäll jag är som uppdaterar va? Vill inte tänka på den kommande veckan alls, sjuuukt mycket skolgöra.

Tvåtusentio frågor

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja, jag failade på diverse saker.

Höll du några av dina nyårslöften? Hade inga.

Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nä, skulle mobba dom...

Dog någon som stod dig nära? Ceasar, min fina & bästa kisse. Vila i frid.

Vilka länder besökte du? England, USA och Finland.

Är det något du saknar år 2010 som du vill ha år 2011? Ja, fler resor!

Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? 27/3. 16/5. 26/8. 9-12/7. 12/10.

Vad är det bästa som hänt dig år 2010? Älskade laget.

Största misstaget? Att jag inte kunde leva upp till mina skills.

Bästa köpet? Sheperds, allt på resor och själva resorna.

Vad spenderade du mest pengar på? Mat är nog en ganska bra gissning.

Gjorde någonting dig riktigt glad? DM, SM, EM och USA/London med mina chicas.

Ord från 2010… Kötta.

Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Hela albumet 2 steg från paradise och Alors on danse samt We no speak americano.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Ledsnare. Deppigt va?

Vad önskar du att du gjort mer? Lyckats.

Vad önskar du att du gjort mindre? Gjort mig själv besviken.

Hur tillbringade du julen? Hemma med mat och familia.

Största musikaliska upptäckten? För mig så var det The Script. Lite ny kärlek till Eminem och Snook-killarna.

Något du önskade dig och fick? Ett jobb!

Något du önskade dig men inte fick? Min VM-resa med fina örnarna.

Årets bästa film? Fyfan... Får väl säga många; The Town, Harry Potter och dödsrelikerna pt 1 (måste), Kick ass, Inception, Due date och Going the distance.

De bästa nya människorna du träffade? Hela cheersverige, nya örnar, nya klass- och jobbmänniskor.


Färdigjobbat

Kolla. Kan inte ens ta en bloggpaus lixom. Kul liv. Hö hö! Nu jobbar jag typ ingenting längre på mitt lov. Jag överlevde mitt pass på nyårsdagen som startade klockan 06:00 som skulle sluta klockan 15 men jag fick gå några timmar tidigare - score! Fick jobba över en timme idag till kl 23, sög ganska hårt och ville lägga mig och gråta ett tag. Men kom hem för en timme sen och har myst sen dess. Har fan jobbat sönder mig senaste tiden. Och kommande veckan jobbar jag bara fre-lör. Wiho! Dags för lov då. Not, för imorrn blir det lite plugg och gym. Det sistnämnda är efterlängtat.

New years eve

Såhär såg i alla fall jag ut på nyår. Kunde använda paljettbyxdressen jag köpte för hundra år sedan. Har aldrig hittat nåt bra tillfälle för den men nyår var ju ett himla bra ett! Var helt sjukt depp och ledsen nu under nyårshelgen. Lite off fortfarande men mår bättre. Tur att man kan vara snygg i alla fall, eller hur? *fiskar*

RSS 2.0