DILF

Sista rushen inför tentan imorrn. Plugg på obestämd tid. Taggar till med en riktig jävla dilf, seriöst, skämtar han?!

Hjärndöd

Gah. Har hunnit läsa igenom lite grann under dagen. Nyss renskrev jag alla svar på alla hundra miljoner instuderingsfrågor. Det tog seriöst 2-3 timmar. Sen ska jag plugga in alla också. Det får fan bli efter mina småtjejers träning, är helt död i hjärnan nu! Vill egentligen skjuta mig i huvudet men efter imorrn bitti kan jag sluta leva som en jävla pluggzombie. Fast får väl skylla mig själv när jag börjar plugga 2-3 dagar innan tentan. Har man haft annat roligt att göra så har man... Men vill fan inte göra omtenta, om jag måste ska jag sitta uppe tills när jag ska åka imorrn bitti!!

Now, say you're a bird

Om jag bara vill pussas och kramas massor?
TYP. Men min man kommer ju hem på besök idag och då ses vi ju imorrn!

Nej tack

ÄÄÄSCH. Dags att sova, imorrn tänker jag inte försova mig för imorrn är det sjukt mycket plugg att jag inte vet vart jag ska ta vägen under tiden. Fyfan. Längtar inte.

Now you know, now I told you

Alltså ååh, älskade laget is fucking back again!!!!!! Älskar det så att jag nästan går sönder inuti. Vill bara explodera av tagg och längtan till USA...

Appropå explosion (typ), så märkte jag igår när jag kollade på youtube-klipp på ett av mina favoritpar i serievärlden, som i detta fall var Freddie och Effy från Skins, att Freddie blir mördad! Kände mig helt jävla tom och jag har typ bara sett kanske 6 avsnitt sammanlagt och ändå blev jag fett ledsen. Fastnade verkligen för det där paret, så himla fin historia typ, sen går han och blir mördad. Pga henne också vilket är det som är mest hemskt. Buhu. Nu är det ju ingen som tittar på Skins så behöver inte oroa mig för att spoila nåt.

Presssssss

(Nog med pluggandet för tillfället!) Åker och kör lite benpress istället sen är det öööööörndags. Kött kött kött, kärlek kärlek kärlek.

Bäst

Cred till mig. Fixade mig och allting för att följa med till stan ändå (jag vet, sämst). I sista sekund ändrade jag mig. Så nu är jag fan aaaaasduktig. Här ska det pluggas.

Vs.

Appropå att inte plugga tänkte jag köra lite kort vs långt hår eftersom jag fortfarande inte bestämt mig! Så vänner, säääg till om ni har åsikter. För att annars måste jag göra nåt annat, typ som att färga mörkt, men det kan ni inte få bild på. HOJTA!
Sen så gjorde jag liten luring härom dagen när håret var inne i halsduken. Det såg ut som jag hade kort hår så tog en bild på hur det skulle se ut NU om jag hade kort hår. För jag har ju förändrats så mycket till utseendet (ha haa haha)...

Plugg, eller.....

Godmorgon. Bad Vero att väcka mig imorse, ångrade mig inatt för jag skulle gå upp kl 8. Försov mig till exakt 09:17, drömde om nån jävla kanin som varit borta i femtio år typ, men jag blev inte gamlare. Men det är tyyp ingen stress, om jag tänker fem timmars plugg framåt nu, så blir klockan runt tre och det är ganska chill. Då hinner jag träna innan träningen oxå, hoppas jag! Vad som än händer ska jag INTE följa med min syster & mamma till stan idag!!!! INTE!!!! Träningen ikväll kommer att bli jättemysig, längtar efter örnarna och hallen...


Kör

Imorrn är det måndag, måtte jag var friskare då! Redovisning + plugg i skolan så länge jag orkar. Bör ju gå och lägga mig redan nu eftersom jag ska upp astidigt. Förresten så var det mycket mycket skönt att slänga runt på toppen på träningen igen.

Sunday morning

Vet inte hur, men jag somnade fort som fan när jag lade mig i sängen igår. Vaknade sju imorse med datorn i knät och lampan tänd. Eftersom jag nästan va pigg då jag somnade fett tidigt funderade jag på att gå upp, men sov hellre ut. Ställde klockan på tio men sov vidare till elva. Kom på att man ställer fram klockan en timme och helt plötsligt var jag inte alls tidigt ute. Det sög.

Min förkylning är fortfarande bajs. Den blir bara mer och mer lagrad inuti mig (om ni förstår vad jag menar, hö hö!). Har ju inte direkt tid med supervila heller. Drar nog en sväng förbi centrum innan dubbelträningen idag i alla fall, få inspiration till hur jag kan göra om kläder jag redan har, kommer säkert gå fett bra.

Take this

Fredags och idag va fett alltså. Himla trevligt med andra ord. Inte lite taggad man blev av att se på tävling, vill oxå!!!!!! Skön helg tills efter halva bilfärden hem. Hatar när man inser vissa saker om exakt hur man känner, så bara öser man det över den det angår och det blir rent ut kaos. Nu sitter jag här och vet varken ut eller in och blir bara arg, ledsen & förvirrad. Suger röv. Tur att det mesta av helgen var micket trevligt i alla fall. Blä, ibland går allt bara heeeelt fel.

imorrn

Böör sova. Imorrn är det full rulle. Morgonträning, skola i hundramiljoner timmar, Fabestträning med Uppsala på plats, äventyr hela kvällen med gott att äta dessutom! Lovely friday. På lördag är det ju roadtrip till Borås också, sååååå soft.

+ att jag har pengar igen då!

Short

Varför jag blir sugen på kort hår jämt.
Så fräääscht att man dör, och färgen på henne också gör allt perfa. Ska försöka hitta försvunna bilder då jag var fin i kort hår, så kanske jag drar till med en klippning. Hjälp miiig!

Alanya 9-24/8


Ragdoll

Igår efter träningen träffade jag en gammal vän. Vi nötade BB och sen åkte ut på tidtagning av omvägar. Så kom hem jävligt sent men faktiskt lite värt, träffade ju på hans jävla katt också. Varför har ingen sagt till mig att ragdolls blir läskigt stora?! Tydigen är det så man kan känna igen dom också. Jag som trodde Macki var stor...

Ja, ni ser ju, plus att pälsen tjockar till dom så dom här är fan björnar. Hittade den här bilden på nån ragdollblogg, haha!

Legendaddy

Idag har jag bara pluggat. Läst igenom det mesta nu, känns skönt. Men som vanligt har man alltid lite kvar. Och nyss tränade jag lite till senaste PLL och HIMYM. Båda jättebra avsnitt. Det sistnämnda har jag saknat som fan, bästa serien ever.

Ska snart styra upp landslagsdräkt och sen iväg på träning. Toppen min är ute i ingenstans så hela veckan har blivit chill för mig. Hinner fixa knät fett mycket dock! När hon är tillbaka är det föm, för hela jävla laget. Wie wie, kan vi åka till USA nu? Just nu och ett jävligt bra tag framåt kommer allt bara vara; cheerleading.

!

Plus att Nicky åkte ur BB, vet inte varför, men hade gärna sett han lite längre i huset. Jag säger ju det, jag måste sova.

Fräsching

Igår var det plugg och lite träna. Sen blev det stan för en fika med Marc och det avslutades med The King's Speech med Melzor. Jättefin film, väldigt sevärd. Jag blev glad av den, man hade kunnat gråta om man ville. Började idag med en fet försovning och rusade iväg till skolan! Just nu sitter jag och väntar på dubbelträning. Små katter och stora örnar. Bah, kan dagen bara vara över nån gång? Är helt död plus att jag ser ut som bajs, helt ärligt. Vart kan jag gömma mig?

Sometimes it hurts instead


Skolaggro

Nu när jag är inne på hur jävla blek jag är så lääängtar jag bort till sol och värme!!! Längtar till Florida och VM (även fast jag inte kommer hinna schteka på nånting där med tanke på allt som ska hinnas med) och längtar till den framtida Turkiet-resan jag och brudarna ska iväg på i zwei veckor. DÄR ska jag steka på så det är galet. Har dessutom uppfattat det som att man blir skitbrun där borta, like.

Nåväl. Idag var det så sjukt med kött på träningen, mums. När jag kom hem tänkte jag kolla igenom det jag behövde ta igen i pluggandet och det visade sig vara nästan ingenting förutom två pyttekapitel i boken och några artiklar. Varför? Jo, för att läraren för denna delkurs har bara gjort kaos av allting. HATAAAR. Hon har alltså, 2 veckor innan tentan, fortfarande inga exakta läsanvisningar för att "hon hinner inte, det kommer snarast". Jag har inte tid varje dag att plugga så jag vill veta nu nu nu. CP.

Bleknar

Och ja, ni ser ju på bilderna; blek_tjej90. Ska börja sitta ute i det fina vädret och sola mig. Har ju inte råd med solariumlyx...

Piggare!

Lite piggare är jag nu i alla fall! Råkade somna efter jobbet igår så lite piggare var jag för lite middag på Fridays. Älskar det stället så jäävla mycket, drack en helt underbar blueberry cheesecake milkshake och åt såklart min favvoburgare till middag. Skippade utgång och åkte hem - utan musik. Så jävla tråkigt. Fick lov att granska alla utgångsmänniskor som precis kommit in till stan, eller ja, skorna brukar jag titta på. Vissa måste ju varit blinda när dom köpte skor...

Och just det!! Säger en sak som hände på jobbet igår; självmordsförsök. Jättehemskt. Hur som, orkade inte tvätta håret igår så lockade det lite med plattång. Så jävla ovant på alltid-rakt-hår-tjejen...

Trötter

Jag har ingen ork. Har varit jättetrött hela veckan och det har hållt i sig. Jag har inte gjort mycket alls av det jag borde ha gjort pga det. Inte mycket alls. Ska försöka styra upp lite plugg nu och sen köra hemmaträning. Har egentligen allt jag behöver här hemma så behöver inte åka nånstans. Sköönt.

Hörs när jag är pigg.

Aktivt

Slutkörd efter idag. Förkylning och jag kilar fortfarande stadigt, men det är lugnt. Eagles går från klarhet till klarhet, är så jävla pepp till varje träning. Aktiva tjejen. Imorrn ska jag bo i skolan hade jag tänkt, 9-16, woop! Mest längtar jag till träningen imorrn kväll.

Tisdag

Jättetrött fortfarande. Sover inget bra. Näsan dör av kli och halsen dör av svid, haha. Har inte hunnit ta ikapp BB än. Så himla tråkigt. Men jag har ännu mer att ta igen i skolan tyvärr. Krigar med massa artiklar nu och bara mår dåligt av att behöva läsa tråkiga saker. Ska strax promenera iväg för benstyrka i det fina vädret, det ska bli jävligt skönt och jag längtar som fan till träningen idag nu när vi är fett på gång!

Blir några artiklar till nu innan jag lägger ner för dagen. Tydligen ska man bara plugga max 4-5 timmar om dagen för sedan så orkar inte hjärnan ta in mer ny info. True story.

Slow loris <3


Fortfarande, fresh?

Läste nyss att Whitney Port ska gästdesigna för Bik bok. Hur coolt? Hon har så fina tjejiga saker, exakt den stilen jag är inne på just nu! Plus att hon är ju så fräsch att man mår dåligt över hur man själv ser ut ibland. Jag har frågat förut och jag frågar igen, hur ser man megafräsch ut?

Skön rygg

Har langat nån skön sträckning eller liknande i en yttepytte muskel vid armen/axeln och detta innebär en strålning i hela den sidan som muskeln sitter på. Äckligt ont att sova inatt. Något smidigare idag i alla fall. Föreläsningen idag var sån sjuk fail! Men resten var roligt, vi tittade bland annat på slow loris klipp. Kommer nog lägga upp sen!
Hittade denna schnygging på msn.se

<3

Saknar.

Segt liv

Här sitter jag och kirrar personligt brev + cv. Dags att styra upp ett ickefysiskt jobb! Synd att det inte fanns några, men det skadar väl inte heller att hitta ett lite smidigare jobb heller. Ba å sök! Speciellt om jag kommer operera mig i framtiden, då vill jag inte vara sjukskriven i hundra år i onödan. Säger ju det att min dröm är att jobba på kontor! Såg dessutom att ett jobb på en djurrättsorganisation fanns, hur bra människa vore inte jag för dom stackars djuren då? Aannars så kändes träningen idag fett bra. Imorrn måste jag plugga lite innan skolan så blir upp tidigt för mig. Jättekul.

Light it up


In the club, club, club

Med fett lite sömn har jag orkat mig igenom en myskväll! Danny vann inte. Fan vad galet vi röstade och fan vad vi dog under poängutdelning. Så jävla ovärt med en Saade till Eurovision, men nu får han ju se till att vinna där borta också precis som Danny hade gjort. Vad resten av kvällen tar vägen vet ingen.

Tapas!

Färdigtränad, färdigläst och nu ska jag bara bli färdig för middag med tjejerna. Segt att jobba imorrn men så är det! Får bege mig hem när dom andra drar ut. (Plånboken) Måste ändå vila från utgångar. Men tapas ska bli mums!!!

I did it

Idag kom jag upp i tid, wiho! Alltså för ca 45 min sen. Frukost intagen och nu ska jag dra mig iväg och träna. Har läst en halv artikel till skolan men det är så hiimla tråkigt att det slutar med att jag inte läser. Men snart har jag läst klart en och då är det bara hundra to go.

Nu dog jag lite av garv


Told you

Idag tog jag igen lite träning. Det känns som att jag gjorde det för ett år nästan. Skönt att ha varit igång, man måste se till att palla göra det jämt för det är ju så skönt efteråt. Har myst sönder med Smilloo också, hon är så fin. Fast nu är det dags att duscha av mig, käka lunch och läsa massa artiklar till skolan. Tråk, men jag sa ju att jag skulle vara på g idag...

Omot.

BAH, borde hunnit köra benstyrka femtioelva gånger den här veckan men jag har inte känt för det för fem öre så hoppas att lilla knät inte får skit för det senare. Hatar att behöva tänka på denna så kallade sjukgympa. Otroligt tråkigt. Fast torsdag och fredag vet ni vart ni hittar mig! Idag låter jag nog cykeln och övningar göra sitt.

Massa tråkiga skolsaker att ta hand om också. Sjukt omotiverad till allting just nu. Det får helt enkelt gå över tills imorrn, då är jag på g!
Må vara ett av dom snyggaste paren.

Hata


Irl

Imorrn är det back to reality som gäller. Hej och hå.

when?


Not a single fuck

Igår kändes mitt rum så äckligt så jag böt lakan och sov gott helt nyduschad och trött. Sov verkligen ut idag och orkade helt enkelt inte åka till skolan på min avslappningsdag. Istället har jag letat upp boken jag behöver till skolan, sorterat gamla skolpapper och lagt ut annonser på gamla skolböcker jag vill få bort. Så ändå effektiv skoldag på ett sätt. Om jag lyckas skrapa ihop pengar är det Kinamats-mys med chicas senare ikväll!

Tröttmössa

Igår var det som bestämt Melomys. Melissa blev arg. Lollo kom. Mitt tagg på att hitta på nåt gick upp och ner. Till slut bestämde vi oss för att dra till Olearys och som den lilla fritidsgård den är så träffar man många bekanta ansikten och ansikten man försöker att inte se. Så efter den utgången med "efterfest" hade jag varit vaken 26 timmar i sträck! Funkar inte att gå ut samma dag som jag jobbat... Lägg på att jag dog av hunger hela dagen idag + ingen sömn, men efter lite smått käk var jag på g igen för träning (håll utkik på face angående den saken, hi hi!).

Nu ska jag ta mig en till tacos och dö lite. Imorrn sover jag på obestämd tid, måste ta igen sömnen en gång för alla, såhär kan jag inte gå runt och leva!

Det var äckligt

Jaha, vad har hänt?
Torsdag: Tränade lite ben. Hade mysig kväll med fina Lejla, vi såg Sanctum.
Fredag: Vaknade upp långt från hemma. På väg hem fick jag mess om promenad. Lämnade min packning och gick ut i regnet. För att snabbt dra vidare till gymmet där jag fick köra i 45 min innan nästa date fast med samma person. Kom hem och dog. Åkte in mot stan för lite planer, dom dog ut så körde mys-och-sov-kväll hos mannen istället.
Idag var det dags för jobb. Sov inte jättelänge men är inte det lite omöjligt när man ska upp innan kl 6? Jag har gett upp det i alla fall. Idag var kollegor och kunder på bra humör, tror det är för att ljuset börjar återkomma. Nu sitter jag och segar mig, vet inte vad som komma skall senare ikväll efter Melomys med brudsen. Kanske inget, kanske allt egentligen.
Förresten. Senaste slutet i GG äcklade mig rent ut sagt. Helt fel kändes det. Usch.

Left my heart in London

Åh, kollar på gamla London-bilder. Varför åkte jag dit från början? Varför? Nu kan jag ju inte släppa den stan för nåt i världen. FA-AN!

Deuces

Igår var jag och lirade biljard, fan vad kul det är alltså! Vädret har varit underbart skönt igår och idag, fan vad piggare man blir då. Senare idag ska jag möta Lejla för lite biomys. Lite cykling innan borde ju gå för sig... JUST DET, har börjat med Elsas värld nu, återigen sitter man och sträckläser.

No fur

När jag var igång om djurens rätt så älskar jag PETA's anti-fur kampanjer. Så snyggt gjorda och fina såklart.

Djurens rätt!

Jobbig dag, ville dra på bio men fick inga frivilliga. Fick sysselsätta mig med annat för att ockupera tankarna. Blev i mitt fall massa avsnitt av diverse serier. Fick mig ett skratt i senaste HIMYM, tack Barney, uppskattades. Annars fastnade jag nyss inne på Djurens rätt. FYFAN. Tacka gudarna för att det finns organisationer som den och typ PETA och alla andra så att några faktiskt försöker hjälpa alla stackars djur aktivt.

Appropå vad jag kan göra (förutom min plan som ska ske senare i livet som innefattar en worldtour där jag släpper alla djur i misär ut i det fria) så funderar jag på något som det nedan. Äter ju inte kött varje dag nu heller, men att man kör medvetet. Ja/nej? Vad tror ni?

Bio?

Behöver en bio... Frivillig?

RSS 2.0