Happy new year

Gott nytt år. Nu åker jag till Nynäs för att sminka mig, håret är redan volumerat, och göra mat till min finaste tillsammans med Cleo. Ikväll ser jag förmodligen ut såhär. Om inte så har jag bara ingen kjol. Nu vet ni. Simma lugnt ikväll.


2008 i punkter

  • Jobbig fas i början på året till april, inget jag behöver gå in på direkt. Det som inte dödar en gör en starkare, sant och nu har jag slagit mig fri och gått vidare.
  • Jag vann DM-guld och även ett silver, och jag var okej med det.
  • Åkte till USA. Vill numera bo där ett längre tag. En vecka var långt ifrån tillräckligt and still is.
  • Åkte till London. Vill även bo där ett längre tag. Upptäckte glädjen med att upptäcka nya platser, och människor för den delen.
  • Blev besatt av Harry Potter och jag väntar fortfarande på ett botemedel.
  • Vann två SM-guld samt mest minnesvärda i Borås. Ett mål avklarat.
  • Tog studenten, hittills bästa stunden i livet. Men jag är ju bara 18 år.
  • Fann min Viktor, blev kär kär kär. En sommar i Nynäs med min kärlek.
  • EM i Slovenien, två EM-brons igen. Dock ett besviket sådant.
  • Fyllde 18 år. Ingen stor grej, har fortfarande varit ute kanske 4 gånger efter jag fyllt.
  • Åkte till Kreta i Augusti-September för att kompensera den dåliga i sommaren i Sverige.
  • Började inse hur mycket Viktor betydde för mig när han reste bort i fyra veckor.
  • Brandon Camp, the best one yet. Saknar jämt Peter!
  • Brytit med en föredetta nära vän. Fast med all rätt, jag är ingen hemsk människa hörni!
  • Upptäckte gränser jag inte visste att jag hade. Kul att veta vart man har en själv.
  • Har börjat ta mindre skit, på ett bra sätt, är fortfarande inte hemsk. Samt att jag slutat hata på människor, har aldrig och kommer aldrig att leda någon vart. Fast dom jag har anledningar till kvarstår givetvis.
  • Fick lilla kattungen Ceasar.
  • Började ogilla julen ännu mer och svor att mitt barn alltid ska älska den.

nyåret börjar redan klockan halv ett

Jag måste verkligen börja duscha nu. Men har målat om mina naglar och det tog längre än väntat, för jag började läsa bloggar samtidigt. Tänkte göra kort sammanfattning av året, som alla andra gör, och jag tycker det är så kul att se tillbaka på vad som egentligen hänt. Men det blir inte en lång story, ni vet ju själva att jag inte gör så värst mycket.

Dusch nu, skriva sen.


you're nothing but a womanizer

Hejdär. Nyss hemkommen från Nynäs och solning. Har nyss gjort en smoofie till frukost/lunch/middag. Jag har ju inga pengar och jag är knappt aldrig hemma. Blabla mitt eget fel, not. Ska snart följa med Cleo till centrum där hon ska fixa till sina nyårsnödvändigheter. Jag har ju inget bättre för mig så jaa ni vet.

Just nu sitter jag och pumpar Britney Spears i köket. Lite pinigt känns det ju. Ska nog gå upp till mitt rum och höja på riktigt. Städa lite också kanske. Jadå. Det blir bra.

köpköpköp

Hallå där. Var i stan idag och köpte nödvändigheter inför nyår. Såsom strumpbyxor, ögonfransar och bh-tejp. Får se hur pass mycket dom fungerar som en riktig bh haaaha. Ska när som helst åka till Nynäs. Om jag inte bara väntar på bebski tills han slutat. Hmm... Här är lite mellandagsbilder...

Tshirt med text, sammetskjol, "sammets"klänning, flanell, kool tröja med koolt tryck, snöleopardtights, H&M's konst, typiskMindytshirt, grå tröja och lila chinos

PANGkakor

Har precis gjort pannkakor och sedan åt jag pannkakorna med hjälp av Cleo. Snart ska vi åka och sola en snabbis innan Fabest träning. Kanske tränar lite volts också, vem vet? Vill i alla fall inte vara helt rosablek på nyåret. Som är en av mina favorithögtider. Den är så mysig på något vis. Jag gillar den väldigt mycket, även fast andra ser den som vilken kväll som helst, men dom kan inte bring me down.

Ceasar är så söt. Han lekte jättemycket nyss och nu helt plötsligt har han somnat i den positionen. Skroumchi. Ska väl gå nu. Bråttom..

previously on...

Heeeeej. Jag är nöjd med samtliga inköp igen, japp. Blev bio på kvällen med Melissa och Cleo. Vi såg Madagaskar 2, den var störtskön. Det är bra att höra det från mig, jag som är rolig och allt. Som grädde på moset träffade jag ju min fina Lejla där också, och hennes vän som jag kan namnet på. Så då chillade vi allihopa i loungen på bion, jättemys även den lilla tiden.

Annars, efter julaftonen var över, dvs klockan 22 (det gick bra med lussekatten och julmaten btw, woho!) så blev jag hämtad av min Viktor och jag hade packat min väska för att stanna där till 27:e, alltså idag. Just eftersom jag inte fått så mycket tid med honom. Så det fick jag nog, väldigt trevligt. En av dagarna spenderades förstås på enskilt håll inne i staden men vi sov ihop den natten, och det är det som räknas ibland. Men men, har fått nog av honom nu haha. Not.

Sitter just nu och beundrar mina inköp även fast Melissa och Cleo sitter nere i köket och väntar. Funderar på att ta massa konstiga bilder på dom, inköpen alltså. Vore kul. Så det gör jag imorrn. Men idag får ni en bild från julafton bara, känns så tomt på bilder just nu.

reor hit och reor dit

Hej. Har bråttom, centrums mellandagsrea har jag ännu inte kollat in. Och det skadar ju inte heller. Har ju över 200 kvar. Ha ha. Gårdagens köp i stadens rea är jag nöjd med. Mer om det sen, bussen går snart och jag har fortfarande converse och sätta på mig.

Ses bland klädhögarna.

sjuk jul

Hjälp. Igår spenderade jag dagen framför tv'n i sängen med en filt, ett täcke och en flaska vatten. Sov då och då för att sova bort den jobbiga illamående känslan. Sen vaknade jag idag, utan den känslan, vilket känns väldigt skönt. Dock så provade jag att äta en halv lussekatt nyss. Så jag väntar verkligen på vad som komma skall. Men så länge jag inte spyr och börjar må dåligt får det komma ut vart som helst. Då är det lugnt faktiskt.

Det roliga när man är sjuk och är framför tv'n så kan man se så dåliga filmer. Jag orkade nämligen inte ha datorn i knäet, jag var typ stört svag igår. Så jag såg bland annat en keff film på dagen med Sabrina Tonårshäxan i, det säger det mesta. Och sen den där andra med Rob Lowe, fast den var ju en klar förbättring jämfört med den andra.

Men ville bara önska alla mina nära och kära en god jul med mycket mat och klappar! Önskar att jag inte hade en mongomamma så att jag också fick julklappar...

Nu ska jag invänta konsekvenserna av min lilla lussekatt. Jag återkommer med mer info senare.

magsjuk

Jaha. Det var inte matförgiftning min käraste hade. Utan någon sorts maginfluensa. Så ni kan ju bara gissa vem som har det nu. Ja det stämmer, jag har det. Kräktes rätt mycket på morgonen och så, haha. Uscha. Så nu ligger jag och fryser och dricker vatten samt kollar på Top model. Ska väl sova lite snart tror jag. Är helt seg. Känns som hela kroppen värker. Eller det kanske den gör. Vad vet jag?

Det är ju tur att jag inte bryr mig jättemycket om julafton, men jag ville ju ändå äta. Men får vila och tvätta händerna mycket idag, så kanske det är lite bättre imorrn, bebis mådde lite bättre efter en dag ju... Puss.

bebski bästski

Godmorgon. Eller nej, goddag. Blev både uppvisning och Nynäs igår. Äntligen kunde jag och min bebski umgås och mysa lite. Vi låg och kollade på Parlamentet, där det var sköna paneler och sen Inside man. Efter det så var det läggdags, hör och häpna. Och jag åkte med honom vid halv åtta imorse. Var inte ens så trött men gick och lade mig ändå när jag kom hem. Sov med Maximus, han är ju så ensam nu för tiden så det var mys för honom. Stängde dörren rakt i Ceasars lilla galna ansikte till och med.

Vaknade runt ett och kliade på Maxi ett tag. Sen gick jag upp. Funderar på att spela lite Sims (Lollo, du ska få tillbaka, Melissa har fått mig att glömma). Ikväll vill jag på bio så folk (Cleo) får fan fixa pengar. Kan se allt från Madagaskar till Body of lies. Puss och hej.

Rather be

But I'd rather be here than be anywhere, is there anywhere better than here?
You know these feelings I've found they are oh so rare
Is there anywhere better than here?

Sometimes life seems to tear us apart, I don't wanna let you go
Sometimes these feelings hidden, I start to cry
Cause I won't ever let you go

- The Verve

grey's marathon och svårt att bestämma sig

Godmorgon. Jag och Melissa kollade på Grey's till tre, Cleo hade däckat för länge sen. Vi började verkligen störtböla under ett moment där, och det var inte ens värsta grejen, helt störd reaktion! Nästan P.s I love you worthy.

Idag så kanske det blir uppvisning som jag kollar på, eller inte. Beror på om jag ens är sugen så får se vad det blir. Det som lockar isf är Mcdonalds innan med Cleo. Annars åker jag väl till Nynäs. Fast det lär jag nog göra ändå efteråt kanske. En kort tid hinner man umgås då för han jobbar nämligen imorrn. Åh jag blir galen fortfarande. Konstig stresskänsla.

PUSS.

Stuntarna igår.

juleuppvisning

Juluppvisning idag. Fick ta bilder med Lejla och mingla. Väldigt trevligt. Min älskling blev sjuk så blev ingenting med honom på kvällen, lite ledsamt. Så har hängt med Cleo och Melissa hela kvällen. Vi har kollat klipp från allt möjligt på youtube och nu kollar vi Grey's. Så nu är det dags för ett till avsnitt. Puss, bjuder på en bild på mig och snyggot.

Är hon inte schnygg?

så nära men så långt bort

Godafton. Har pratat lite kortski med bebis. GAH blir galen, aldrig tid till något som sagt. Sms räcker verkligen inte och är det telefonsamtal är någon alltid trött, det är alltid för sent, det är alltid bråttom och ingen tid och det är inget att säga och det är det, det & det. När man träffas är någon antingen trött, sjuk och så är det sent och alltid någon av oss som ska upp tidigt nästa morgon. Nej, jag blir inte galen, jag blir jättegalen. Saknar att kunna ha tid till att umgås med honom. Men är väl ovan att leva precis sådär, har bara varit så i ungefär en vecka. Men det är hemskt tycker jag. Känns som att man inte hinner umgås även när man faktiskt gör det. Eller, jag vill bara kunna ha mer tid på dygnet istället. Gör mig jätteledsen av saknad sånt här, även fast han finns. Ingen som förstår typ?

Blä.

juluppvisning imorrn

Jag är the best in the världen. Bara så ni vet. Öhm not. Typ långt ifrån. Gått upp tidigt i en vecka och jag är helt schliten. Har inte tid för något känns det som och stressen bara ökar inom mig, även fast jag inte har något viktigt att göra. Var på jobbutbildning/prov idag. Nja, telefonförsäljare är inte min grej. För intensivt för att vara så enformigt. Får se hur det blir. Dom andra två är ju riktiga klippor i alla fall så det är väl lika bra. Visst, skulle säkert vara riktigt kul om man verkligen gillar själva grejen. Och det gjorde inte jag fullt lika mycket som dom andra. Enformigt, I don't like. So the search goes on...

Träning. Jag gillar inte vårat julprogram så mycket, känns som det muppigaste på länge, nåt spektakulärt borde man ju kunna få visa upp tänker man ju. Nåväl, kul att se i alla fall ju så kom kom. Ryktas om att Coucons är jättebra också och det får man ju inte missa. Hör ni!?

(Kom ihåg; ta massa bilder med Lejla. Har ju fan ingen jag kan ta bilder med längre, börjar bli ringrostig nu. So sad. Så Lejla, om du läser det här: work on your looks!)
Här är jag och Lejla på SM 2007. Där fick vi variation på bilderna också, här på en bar. Jag tänker ju inte säga vad vi kallades på tävlingar när vi jämt stod med kameran. Fast om ni slutar tjatar så va det för modeller. Grrrr mitt schnyggo.

jobb hit och jobb dit

Hej. Tidig morgon IGEN! Gick dock hem därifrån efter en timme eftersom att jag redan är klar och har varit det sen dag ett. Hur som helst, sökte ett jobb jag inte sökte på innan och dom ringde vid tolv precis när jag gått och lagt mig igen. Rusade in till stan (med klackar, aj mina fötter, tur att converse låg i väskan) och gick på en intervju. Så imorrn ska jag på jobbutbildning och skulle det gå bra där får man ju jobba om jag förstod allt rätt. Mina förhoppningar är ju som vanligt låga. Lyckas alltid gå bättre för andra på nåt vis. That's life. Konstigt hur jag kan vara trött på jobb när jag inte ens har något...
 
Skulle ha varit med Vik sen, men så blev det inte. Tråkledsen. Meeen ska i alla fall på stuntträning snart. Går väl snabbt antar jag, inte så jobbigt heller och det är ju skönt. Som fan.

Folie A Deux

Jag och mamma gick solade, det var trevligt och väldigt skönt. Varmt, jämfört med Sverige. Så ska snart duscha och sen kolla Heroes och soova. Imorrn är det nästsista (sista?) dagen på min vecka på arbetsförmedlingen. Jävligt bra gjort av mig. Imorrn ska jag i alla fall lämna in ansökningar i lite affärer i stan. Kanske lunchar med baby också, vem vet, han kan peppa mig lite.

Och imorrn... Ja, då kanske det till och med blir höga skor. Just nu sitter jag och lyssnar på Fall out boy's nya album. Sounds like them, och det är ju inte fel alls.

Puss. Dusch.

sexxxy

Okej, den första bilden är på den senaste kärleken jag fick idag (tack igen mamma) och dom andra är dom jag pratade om förut niveeet. Pratar inte så jätteofta om skor liksom. Så det är väl mina älsklingar för tillfället. Ska börja använda dom mer helt enkelt. Jag ska förklara hur jag tänker och anledningen till att jag inte har höga skor på mig, även fast jag har några jättehöga här hemma. Om det ska vara klack på skon ska den vara hööög annars får det lika gärna vara tycker jag. Tycker inte om fjantklackar på 5 cm (dom andra är faktiskt 8 cm måste jag erkänna) . 10 cm och över gärna, det är skor det. Men, jag tycker att det är fint att vara lite kortare och liten. Inte jättekort kanske men runt 1,60. Jag är kanske 13 cm längre än det. Vilket betyder att jag blir typ 1,85 med 12 cm's. Vilket för mig känns osäkert och väldigt synligt haha. Tänk också att det blir 5 cm från 1,90. Känns stört för mig bara. Nästan uppe i pappas kaliber då ju. Och en annan tanke; om man ska va så jävla lång kan man väl få vara fett med snygg och smal så man bara kan agera modell? Men får sluta tänka på det om jag vill kunna ha snygga skor helt enkelt, då får man vara ett huvud över andra.


Schnyggt.

punktligt

Hej. Idag jag och bebis upp efter för lite sömn (för min del) och han åkte till jobbet och jag åkte till min kurs-för-att-kunna-få-jobb. Inte jättegivande, men harpan är ju kul.

Efter åkte jag till hans jobb och vi åt lunch med Julia som fyller år. Sen gick jag runt och blev kär i ett par skor. Jag fick dom av mamma, hon var snäll. Så nu ligger jag och tittar på dom.

Har asbråttom till träning nu så får väl helt enkelt höra av mig senare. Don't worry.

varning

Ps Jos, inte bara blommorna, ALLT måste watch out när han är i farten...

kurs och Bodyguard

Idag har jag varit flitig på min kurs. En duglig ansökan har jag nu och va redo för att söka jobb med den. Öh, okej tack. Ska lämna en jävla ansökan i varje jävla affär som finns. Låter väl bra? Ja, det tycker jag.

Men trött är jag ju. Väldigt. Vet inte vad som händer idag riktigt. Viktor har nämnt att han skulle komma hit. Men det vågar man inte hoppas på. Blir ju så ledsen om det blir tvärtom. Fast kortski träning med stuntski i alla fall. Det vet jag.

Och hallå JUST DET, det är ju fucking Bodyguard på femman idag. Bra att jag kom på det. Puss på mig.


kejsaren

Han är så liten och gullig. Han gillar att sitta på mitt tangentbord. Fixade lite bilder via webcam (söt som han är trodde han att det var en till katt här då). Så ni ska få se. Jag vet att ni (i alla fall många i Eagles) vill se honom. Tog en bild med mig och honom också, så ni förstår hur liten han är. Och lägg märke till hans otroligt sockersöta, yviga päls haha.


inte det nej

Fa-aaan. Verkar som det blir sova ensam inatt. Fan, panik!!!! Är så mycket enklare att kunna somna med någon annan bredvid en. Nedrans. Blev lite nervös nu, haha.

Ceasar

Hej. Jag är trött. Jävla arbetslöshet. Men förhoppningsvis kommer min älskling hit snart. Vill krama honom och känna hans värme. Pussa på hans pussiga läppar. Mmmmm, det vill jag göra. Och imorrn. Ja då ska jag upp lika tidigt som idag. Det är lite mindre kul.

Annat som hänt idag, och kanske anledningen till varför jag skriver. Våran lilla bebiskatt är nu här hemma hos oss och gör sig hemmastadd. Ceasar heter den, vi har lekt med honom hela kvällen. När den inte sov alltså. Sötaste ever. Men Maximus är bara tjurig nu. Tjurimus.

BILDER SNART, ska bara uppdatera iPod.

så känns det

Det känns som att jag är ute i rymden och skriker efter cola. Helt jävla hopplöst. Ingen hör, och ingen skulle komma med colan i alla fall. 

Så känns livet nu. Det gör det verkligen.

full, på känslor

Hej. Nej, förresten, inte hej. Jag är så grymt alla-känslor-man-kan-känna! Ledsen, arg, besviken, ledsen. Ledsen mest kanske. Verkade vara där det stannade. Inte farligt att vara det egentligen. Fast bara när orsakerna är "lösta". Eller vänta. Säkert osäkerheten över det som gör mig ledsen och konstig. Jag hatar att jag ska behöva gå runt att undra, att inte bara kunna ta någons ord, vänta på nästa fall. Men främst hatar jag att det har kommit till det att jag faktiskt inte vågar ta dom orden på allvar. Det som jag förut glatt accepterade och var stolt över, tar jag nu som tomma ord, för att inte falla lika hårt sen. Det blir jag ledsen över. Jag nickar och säger okej, men inombords skriker jag bevisa det också. För en gångs skull. Är så känslofull att jag bara vill slå ett, två, sjutton hål i väggen.

Sick. Of. It. Så man kan väl säga att jag är arg också.


bullshit

"Hej jag har jättebra självförtroende, men jag har förstorat brösten och snart ska jag förstora läpparna ännu en gång och så vill jag gå ner 5 kilo. MEN jag har bra självförtroende, det sitter inombords".

Så kan det låta på, jaaaa vi kallar dom för folk. Visst, självförtroende sitter inombords, men handlar inte det liite om att vara tillfreds med hur man är också? För det trodde jag. Men men, alla har väl komplex. Och dubbelmoral.

äckelsjuk

Skulle ju egentligen kört bio och sånt idag, men känns inte som att jag borde. Så får helt enkelt bara vila ikväll. Vill veeerkligen inte att min hals ska bli värre. Är alltid så lätt för mig att råka ut för det. Har smutsigt hår också så man känner sig ännu sjukare.

Har inte lust för nånting egentligen och det passar ju bra just nu. Ikväll är det ju Harry Potter på femman. Kanske, kanske inte kollar på den...

Puss.

halsisflussis

Kevin vann, då är jag nöjd. Men juryn... Dom borde hänga löst. Kevin är inte bättre än Bon Jovi och Alice är definitivt inte bättre än Kiss. Men men, dom får ju tycka som dom vill... När dom inte är jury i Idol.

Sen kollade jag och Melissa på Jakten på lycka (igen, för min del). Hon tyckte om den. Appropå ingenting har jag ju åkt på en släng halsfluss. Fan ta min hals skulle jag ju kunna säga, men inte den här gången. Hittills har jag kommit lindrigt undan och nu har jag börjat denna underbara Kåvepenin-kuren, som oturligt nog inte brukar funka med mig och min hals längre. Blir alltid så kallade återfall, så hoppas jag inte behöver ta till den starkare, senast spydde jag ju. Fuck. Halsen. Bort. Med. Halsmandlar?

Läggdags. Sova. Länge.

inombords

Dagen har varit så lång att jag till och med glömt att jag klev upp från sängen och från min älskade klockan 08:15 imorse för att gå på ett så kallat infomöte på käraste arbetsförmedlingen. Och inte nog med det, jag ska upp den tiden varje dag nästa vecka. Tydligen bör man gå kurser för att kunna få jobb lättare.

Resten av dagen spenderade jag och älskling i staden och lite överallt nästan. Han har ju jämt saker att fixa, snäll som jag är följer jag ju med även om jag bara sovit några timmar på natten. Men det var en riktigt mysig dag i alla fall, gled runt i gamla stan också tills vi hittade ett fik. Min bästa, det är han. Idag tyckte han till och med att jag var rolig! Haha. På kvällen sov jag inombords men sen efter middagen bakade jag pepparkakor med Melissa. Jag är ju anti-jul i år igen. Så en skrev jag God jul på och gjorde ett kryss över god. Så blir det utan klappar... Så därför gjorde jag en penis (för att uttrycka det milt) också.

Jag undrar om Viki ska komma hit och sova med mig. Sms tack? Sover så länge, hej.

låtar betyder ju visst något

Jag tänkte på en sak härom dagen när jag reste till Nynäs by buss. Det tar ju lite tid och man hinner ofta gå runt runt runt i tankekarusellen, samtidigt som man lyssnar på musik givetvis. Det är då jag tänker som bäst i alla fall. Hur som helst, så kom jag på att förknippar nästan varje låt med någon eller något. Sen tänkte jag att det skulle vara roligt med en redovisning. För mig alltså. Så här kommer den, eller några som jag kommer på nu på rak arm. Oavsett vad alla låtar egentligen påminner om så är det kärlek för att dom betyder något.

Diary of Jane - Breaking Benjamin påminner om: En god gammal vän.
Diseased - Seether påminner om: Den värsta tiden.  
American boy - Estelle & Kanye påminner om: Roliga Londonresan i våras.
My cool - Adam Tensta påminner om: Walthers. Minns hur alla spelade den i korridoren en dag.
Alla som inte dansar - Maskinen påminner om: Förra vintern.
Det är så jag säger det - Håkan påminner om: Viktor. I början på våran tid brukade jag lyssna på den och tänka på honom. Fast det vet inte han...
Now you're gone - Basshunter påminner om: Kreta.
The winner takes it all - Abba påminner om: Murkko.
Black or white - Michael Jackson påminner om: När Melissa kom på egna danstävlingar och dansade till bara den! (Varsågod).

oviktigt inlägg

Vaknar, drar undan gardinerna, snö. Usch och fy. Fast nu när jag tänker efter vore det ju mysigt om det höll i sig hela December. Då är det snö på julafton (som jag ändå typ inte ska fira) och nyår. Annars behöver jag inte snö, men just då är det ju perfekt.

Träning idag, kom på att Cleo inte kommer heller så blir ju ganska lugnt för mig. Bara skönt just idag, är helt segooo. Nu ska jag ta en halv lussekatt eftersom jag redan ätit en och ett ägg. Så ni vet...

ett grått täcke över Manhattan's elite

Gossip girl var tamejfan bara sorgligt det här avsnittet, nu är jag ju ledsen. Det var inga onda planer ála Blair alls. Men dock något som var nästan lika bra: En kall själ som visade känslor, sånt är fint. Men i stora drag var det ett grått täcke över hela avsnittet. Men jag förstår det. Jag skulle aldrig klaga på GG.

Nu väntar jag på Melissa och vi ska kolla på Grey's. Great, mer känslor. Men jag skulle aldrig klaga på Grey's heller, så vafan. Nu kör vi.

vad för liv är det att leva

Klag, klag och klag. Tankar hit och tankar dit. Det är det enda man får läsa och höra av folk. Jag själv är väl så, till en viss del och när något speciellt har hänt. Medans andra verkligen går runt och ÄR en sån person. Full med klag och tankar. Eller, tankar som leder till klag kanske? Jaja, jag är less på det i alla fall. Ja, det är vinter. En tråkig, kall och blöt jävla årstid. JA och alla vet det. Och om man nu blir lite deprimerad är inte det hela världen för det går över så fort våren är här. Men att man sedan går runt och bara klagar, klagar och klagar istället för att kanske... Jamen, sluta klaga? Liksom göra det bästa av situationen och också göra det bästa av den här kukiga årstiden (enligt mig)? Eller? Har jag fel? Varför ska alla vara så ledsna HELA tiden?

Ps, jag inser att alla har dåliga dagar, men varje dag är inte en dålig dag. Comprende?

måndag

Hej. Äntligen sovit ut. Och ja, jag gick och lade mig vid tolv igår. Kändes ganska moget av mig. Vaknade dock lite för sent (12 timmar efter) för att hinna åka till stan och luncha med min man. Men då gick jag ut med Vincent istället, försökte lära han ett och annat och det är tyyp kul.

Ska snart vänta in Cleo och då ska vi till centrumet. Mamma kommer vid sex och då skulle jag få mina skor förhoppningsvis. Mumma! Sen ska jag väl bara gå runt och sukta efter sånt jag vill ha... Men jag har kommit på att jag kan ju börja sy kläder. Men först måste jag ju lära mig förstås, då blir det ju kanon!

Ps, vill ha pengar.

Mopsorden, väldigt Harry av dom

Trött är jag. Åkte till Nynäs igår i alla fall och kollade på Stjärnor på is (way to go Markus som äntligen kunde ta segern) och Britney: For the record, hon klargjorde inte så mycket kändes det som, synd. Och myste lite med min fina förstås. Gick upp kvart i nio idag (!!!!), vilket är tidigare än jag gick upp på lördagen. För vissa hade bestämt att vi ska vara på hundmässan klockan fucking tio. Helt absurt tyckte jag men valde att följa med ändå. Jag hade tittat färdigt på vovvisarna klockan tolv. Lite onödigt men inte gråta över spilld mjölk. En vacker dag ska i alla fall en svart mops bli min.

Nu ligger jag och väntar på John Blund, tänka sig att jag redan gör det. Banne mig något nytt. Men är heelt slut efter helgens händelser och ändå har det inte hänt något speciellt. Träningen tog alltså det sista ur mig. Peace.

ÅH SKRUTTISAR!

kärlekar och problem

Idag har jobbat på en julmarknad. Sånt tycker jag inte om, men nu är det gjort. Fick skjuts hem och då duschade jag varmt i en halvtimme. Råskönt. Och nu sitter jag och drömmer om min nya kärlek från dinsko. Har egentligen två, men ignorerar den ena för kan förmodligen bara be mamma snällt om ett par. Men jag är nöjd med mitt val. Jag blir bara coolare och coolare (haha!). Finns ju förstås ännu finare (läs: dyrare) skor, men för vilka pengar liksom?

Min riktiga mobil är ivägskickad på reklamation och min reserv (som jag alltid använder när jag måste laga den andra) har också fuckat upp sig och är därmed sönder också. Great, jag har inga fler reserver. Skulle förmodligen ta evigheter att lära sig hur Samsung fungerar ändå så känns onödigt. Hoppas min backup kämpar vidare...


Marcymarc

Nattens fundering: varför pratar jag inte oftare med Marc!? Bästa han verkligen, som vanligt. Bilden nedan är tyvärr den enda bilden jag har där vi är på samma ställe typ. Haha, ÅH JAG SAKNAR SKOLAN!


Harry-vänner

Gud vad skönt att det finns i alla fall en som förstår Harry. Nämligen Sibel. Som jag mitt i allt hittade på msn när jag tänkte på Harry (efter sett trailern några gånger). Så vi ventilerade lite bästa-moments ur böckerna och hur mycket vi vill ha filmen. Verkligen ingen annan som fattar ju! Man kan prata med folk om det, men dom förstår ju inte. Jösses, vad folk borde ångra sig över att dom inte läst dessa magiska böckerna. Behöver fler vänner som läser Harry för fan! Men LOLLO, du har väl läst? :)


bye bye

Ps, jag skyller på juryn på att Robin åkte ut. Jag tycker inte om honom så värst mycket heller, men jag skyller på juryn ändå...

Idol(juryn) suxxx

Idol suger ju förfan. Men det är ju typ inte ens idolerna som är sämst, utan juryn. Vet dom ens något? Ta dit Simon en gång så man får veta hur grejer ligger till på riktigt. Kevin är dock bra, han ingår inte i det här inlägget.

Sen måste jag bara tillägga; JAG DÖR! (se nedan)

Sommarlängtan

Har precis kollat på några avsnitt 90210, nu är jag ikapp USA så får bli lite paus till nästa. Tjejserier är fan bland den bästa avkopplingen. Men inget slår ju Gossip girl faktiskt.

Längtar till sommaren också. Den är så mysig, även om det regnar. Det blir en helt annan stämning och känsla av lugn då. I alla fall för mig. Sen skadar det ju inte att man är gladare och piggare den tiden på året. Och brun, om man har tur. Och att man kan gå i shorts och tygskor. Och att man kan gå ut på kvällen utan mer än en tjocktröja. Och att man kan bada när som helst. Och att man kan grilla och chilla utomhus på någons tomt. Ja, listan blir längre och längre så jag sätter punkt. Dagens fundering blir alltså; borde man flytta till ett varmt-året-om-ställe? Skulle man vara lyckligare då? För det tror fan jag...

Nu: ombyte till träning sen centrum.


(Sommarbild ur grodperspektiv bjuder jag på)

inte okej

Hoppas det är så jävla värt det för dig, nu när jag mår såhär.

Not cool.

jävla ungdomar (och vuxna)

Träning likamed svettig. Men över nu i alla fall. Kunde varit med Cleo men det skulle inte blivit länge i alla fall, även om hon vill tro det! Så snart blir det väl Grey's, som precis blev färdigladdat. Effing sweet! Så nae, inte Nynäs idag, har mina reasons. Det för mig till en tanke...

... Jag blir verkligen ledsen i hjärtat på folk (främst ungdomar) som menar att "leva" är att supa, knarka och röka allt möjligt varje gång tillfälle ges. NEJ! Det är inte att leva. Det är att förkorta tiden man lever. Hur fan kunde allt bli så fel? Hur fan kan folk se ner på andra som håller sig borta och också säga; kom igen, du måste leva lite! Åh, när ska alla förstå att det är inte det som definerar att leva. Jag vet inte vad som är leva heller, så smart är jag inte. Men jag vet att om det är det jag pratat om, så vill jag inte leva. Sug på den. Och att det blir lägre i åldrarna också. Fel fel fel. Vart fan är allas föräldrar undrar jag? Alla måste ta ansvar, men föräldrar måste lära barnen rätt.

Tack och hej.

make a porno

Har bott i Nynäs i några dagar. Nu är det träning och det blev dags att åka hem. Vi har hunnit se Boston tea party, Prison break, Zack and Miri make a porno och Quantum of Solace. Zack & Miri var ruligt haha, och Bond förstod jag inte så mycket av, lite besviken. Så nu vet ni. (Puss, Viktor).

Har äntligen sett Gossip girl, äkta kärlek på det må jag säga! Nu är snart Grey's färdigt, vill inte veta hur många dygn min stackars dator har varit på i sträck för att det ska laddas fortare. Men men, det har det varit värt!

Jaja, ska byta om till träning. Hörs sen.
(Ps, kan man vara mer ogillandes mot dig!?)

(Zack & Miri väljer cast)

tjejserier

Nejmen fan. Nog med allt tänkande. Ska fan slappna av lite (gick ju upp jättetidigt idag, buhu) innan min käraste hämtar mig med bilen. WOHO, skjuts till Nynäs, det händer inte ofta.

Jaja, nu blir det 90210. Förresten, varför kom det inget nytt avsnitt av GG förra veckan?

jobb och HP-besatthet

Idag åt jag lunch med FabSab, det var trevligt, som förr i tiden. Sen begav jag mig då till arbetsförmedlingen. Det vore ju mycket smartare om dom bara gav en ett jobb, men det är ju nästan som innan ändå. Förutom att jag nu får lära mig hur man får jobben och sånt. Blir väl bra eller något. Har i alla fall krigat med några ansökningar nu, men som vanligt hoppas jag inte på mycket. Jobb har dissat mig allt för många gånger...

Så nu till något kul men sorgligt på samma gång. Jag längtar ju stört jävla mycket till Harry Potter filmen! Dom släpper nya teasers hela tiden och jag blir galen. Hoppas inte filmen suger lika mycket som femman. För boken är för bra för att få en sämst film. Det vore ju då en skam. Typ ett jävla halvår kvar. ÄVEN fast filmen redan är färdig. Det är också en skam, lite i alla fall.

knejevel

Jag som skulle sova tidigt idag. Är ungefär som att mitt undermedvetna vill trotsa min vilja och bara ger mig saker att göra såhär sent. Eller, dom är ju inga måsten. Fast nu har jag i alla fall gjort sånt jag velat göra jättelänge. Så något bra kom ju ur det.

Imorrn ska jag luncha med Sabrina och sen gå till Arbetsförmedlingen. Cred till mig! Gå upp tidigt och hela köret. Känns bra i själen i alla fall. Sen kommer älskling och hämtar mig i hans kalla bil.

Jag kan ju för övrigt meddela att jag joinat resten av knäligan i Eagles. Men det är ingenting som jag hoppas är kvar tills imorrn (hör du det, jävla... knäjävel!?). Vet inte vad grejen är för det är inte svullet, men aj vad ont det gör när jag har det rakt eller står på det. Så här hemma skuttar jag runt med ett krokigt ben. Men också därför förväntar jag mig en förbättring tills imorrn. Vore hygglo. Fast annars blir ju mamma glad som får lite sjukhusaction.

ERKÄNN!

1. Har du någonsin sagt "jag älskar dig" och inte menat det?
Nej.

2. Har du någonsin sagt till en kompis att hon ska köpa/använda en tröja som inte satt bra på henne inför en fest bara för att du ska vara snyggare?
Spelar ingen roll för jag är snyggast oavsett, HAHA! Skämt åsido så nej, det har jag inte gjort. Det är ingen tävling.

3. Har du någonsin kysst en väns pojkvän/flickvän?
Nej, jag har alldeles för starka åsikter angående sånt.

4. Har du varit otrogen i något av dina förhållanden?
Nej, skulle aldrig vara heller.

5. Har du någonsin ljugit om en händelse för att andra ska tycka synd om dig?
OM jag har! Dock när jag var yngre, nu är jag över sånt.

6. Har du någonsin ljugit om en händelse för att andra ska tycka illa om en person du inte tycker om?
Nej, inte direkt så. Men visst har jag försökt få någon se lite sämre ut än vad den egentligen är.

7. Finns det någon av din pojkvän/flickväns vänner du inte tycker om?
Nja, beror på hur man ser det... Kanske lite (dock bara en). Man kan inte tycka om alla heller såå.

8. Har du någonsin kommenterat elakt anonymt på en blogg?
Nej.

9. Har du någonsin fuskat i skolan?
Jag? Fuska i skolan? No way.

10. Tycker du att du är den snygga i ditt förhållande (eller bland dina vänner om du är singel)?
Aldrig något jag tänkt på, det är inte direkt viktigt. Han är i alla fall finast för mig...

11. Skulle du fortfarande vara tillsammans med din pojkvän/flickvän ifall han/hon gick upp tjugo kilo?
Jag svarar ja. Inte för att Viktor nånsin skulle kunna gå upp så mycket. Men jag skulle hjälpa till att få honom att gå ner i vikt. För hälsans skull, absolut inte för utseendet, det är inte utseendet som får mig på fall...

RSS 2.0