just nothing

image60
Tell him it's not fair that life's just not the same when he's not here

smått stressad

Heej. Nyss hemkommen från skolan. Känns sjukt att det redan är torsdag? Jag och Roy märkte ju på matten är det var just torsdag det var och inte typ... Tisdag. Jaja, skoldagen gick snabbt och smärtfritt förbi, roligt idag igen. Dagens får bli; "Tjejer och killar! Och Roger!". Tolka hur ni vill.

Nu blir det dags att sätta igång med mitt kära religionsarbete för sen ska jag iväg på bio och jag vill nog inte sitta uppe hela natten och skriva. Har ju imorrn på mig men orka att man måste vakna tidigt bara för därför, surt. Men jag får skylla mig själv och det gör jag. Tror minsann jag hinner med en liten powernap? Översoft.

SÅ tjingeling.

avreagering gånger fyra

Okej då. Hej på er. Låt mig börja.
Nummer ett: Samma sak som alltid så jag håller det kort, sluta vara ledsen i onödan. Gör något åt det eller acceptera faktum, lovar att det är mycket skönare än att vara "ledsen". Drar ner på en hel jävla stämning också om man råkar vara nära detta beteende. Nej usch, tänk på dom som inte kan göra något åt sina sorger, är ni inte rätt lyckliga ändå som har chansen till det? Jo, det är ni. Enough is enough, jisses.
Nummer två: Älskar man sig själv skiter man i allt annat. Det är sant. Älskar man sig själv vet man alltid bäst, älskar man sig själv kan man stå emot det svåra, älskar man sig själv kan ingen trycka ner en, älskar man sig själv är man hel. Man ägnar inte tid åt att förstöra för andra heller, vilket för in mig på trean.
Nummer tre: Man förstör uppenbarligen andras liv för man antingen har på tok för mycket fritid eller för lite kärlek för sig själv. En blandning är givetvis en möjlighet det med. Det är tragiskt egentligen, jag själv kunde inte bry mig mindre när någon skulle börja snacka skit om eller med mig för jag är van att höra skit fram och tillbaka. Men jag bryr mig inte. Om alla skulle sluta bry sig, skulle kanske inte skitsnack och andra lögner ge sådan tillfredställelse till dom man kan kalla för ingen speciell alls.
Nummer fyra: Är väl mer en fundering än en avreagering. Men what's up med jag-måste-vara-tillsammans-med-någon-tjafset? Eller bara helt enkelt jag-måste-vara-omtyckt-av-någon-även-om-jag-inte-tycker-om-den-tillbaka? Kalla mig galen, men hör inte det jääkligt mycket till att tycka om sig själv? Verkar som att hela grunden ligger där.

Någon måste vara smart nog att hålla med.


avreagering

Avreageringarna är på g, jag vet att ni älskar dom! Eller så hatar ni dom för att ni inte håller med men ni vet att jag har rätt. Hmm, välj själva. Dom är på väg nu, känner dom åka runt i tankarna.

Men först; DUSCH.

image59
SKULLE. INTE. BANGA.
(hands off people, he's mine)

they wanna know

Why you wanna know about me?
You don't know me why should you care?
Stop asking questions man
What makes you think I'll answer them?

image58

skola och VS

Hej. Här sitter jag med mina sexy underkläder som jag beställde från Victoria's secret. Mucho pretty'o, skulle gäärna lägga upp en bild men det verkar lite för mycket eller? Man får ju då dom snyggaste boobiesarna, tycker nästan synd om den som inte får se det här på mig. Skulle kunna tycka synd om mig själv som inte har någon att visa det för, men! Det är ganska onödigt, roligare att köra the other way around tycker jag. Synd om alla i princip, förutom mig. I like it.

Annars då? En mycket trevlig dag i skolan. Inte så ofta man tycker annat faktiskt men den här kändes lite extra trevlig, vet inte varför, haha. Langar en dagens också, men nämner inga namn för det vore inte schysst mot... Ja, alla nästan.

"Så har hon sugigt av mig och frågar om jag har en kondom. Nej, jag har flickvän svarar jag då och hon blir skitsur."

en bra dag

Godmorgon. Så äckligt skönt med sovmorgon. Anyway, är lite brådis nu men tänkte skriva ändå. Har massa av avreageringar på g, så håll utkik efter dom.

Snart ska jag iväg och luncha med Sabrina och sen är det ju skola hela härliga dagen, wooho. Nejmen skämt åsido så känns det som ett andra hem, haha. Kanske för att alla älskar mig? Men såklart älskar jag dom med, det är ju såhär man blir hälsad på, fast Roy och jag ska bilda värsta Svensson livet när vi slutat skolan såå.
image56

so long

Thnks fr th mmrs
image55

Gossip girl

Idag gick jag hem innan Datorkunskapen, precis som Marc. Har han kanske lite dåligt inflytande på mig? Sen så chillade jag, kollade igenom böckerna till Historian och chillade lite mer. Gilmore girls satt fint i min paus. Känns så jävla skönt när man pluggar och så slår man på en serie när man behöver en paus. Great att komma bort från verkligheten.

Nu sitter jag och kollar på Gossip girl. Påminner lite om Desperate housewives fast med ungdomar. Intriger, intriger but I love it.

ensamt

Är inte så trött faktiskt, skööönt. Men konstigt ifs, kollade på Gilmore girls till klockan två. Överraskade mig själv på matteprovet också, men några fel blir det nog så konstiga som svaren blev, haha. Nu är jag helt ensam, typ ingen är här. Har fått massa mms av Annika, åh vad jag saknar henne. Skulle så vilja vara där hon är. När hon är tillbaka blir det ingen lugn stund i Walthers.

Sitter och käkar kexchoklad och dricker cola just nu, Gilmore girls är på eftersom vi har typ artonmiljoners rast. Två gånger till och med, det är fan inte kul när alla är borta (nej, Sabrina, jag tänker inte förlåta dig även fast du är sjuk).

PUSS på mig.

matematikens värld och lördagsbilder

SÅDÄR. Har pluggat massor nu men inte fan blev man klokare för det. Eduard brukade säga till mig förut att "om du pluggar precis innan du sover så kommer du ihåg det mycket bättre än något annat". Vet inte om det funkar, för när jag pluggar gör jag det både långt innan jag somnar och precis innan ögonen stängs. Eller aa, beror dock på stressen. Och nu, förstår jag fortfarande ingenting om vissa saker inom Derivation men skitsamma för jag orkar inte. Ska upp lite tidigare imorrn och göra ett nytt försök i alla fall.

Och NU, på begäran från Cleo. Bilder från lördagen, njut. Även förklaringar för vissa är lite skumma.

Bild 1: Förvånad Mimiboy. Bild 2: Småröjer lite med Hanna och Cleo. Bild 3: The birthday girl. Bild 4: Den kända tårtan. Bild 5: Jag och Ella dansar någon slags pardans (?). Bild 6: Jag är Emo och Ella mongo. Bild 7: Yes tänkte jag när jag fick till en bild med värdinnan (haha). Bild 8: Röjer som fan med min danspartner Matilda, vi dansade mest hon och jag, good to know. Bild 9: Hanna tyckte vi verkade ha kul. Bild 10: Ella berättar för badboy Jerry hur hon gillar att bli tagen (skämt!). Bild 11: Jens min nya bästis, Dennis brorsan (smått misshandlad) och jag diskuterar något. Bild 12: Jag, Hanna och Ella verkar köra någon triodans.

matematik och ångest

Hej, jag har pluggat hela dagen nästan, på riktigt. Eller så känns det som det. Hmm. Har en paus nu, ska ta resten efter träningen. Sen så hatar jag mitt f på datorn som blir löst jämt, den som satt så bra förut. Ingen får röra min dator igen, ingen ingen ingen. My precious.

Tänkte bjussa på lite pix från i Lördags men det laddar så jävla segt just nu så ni får inga. Tror ingen blir direkt ledsen av det ändå, haha. Btw så kommer jag ha ångest varje dag nu, tills jag säger stopp. KUL. Hatar alla som bidragit till detta. Okej, inte du då.

hemma plugg

Godmorgon. Idag orkade jag verkligen inte gå till skolan. Men är inte mycket man missar, faktiskt, då skulle jag släpat mig dit. Känns skönt ändå för nu ska jag bara plugga in massor av matte i lugn och ro, så det är inte som att jag slappar här hemma. Vaknade ju fan såhär tidigt såå.

Nej nu ska jag ner och ta cola och sen sätta igång. Later daawgs.

fram och tillbaka

Wooouupp som Dennis skulle sagt, men nu är det ju inte han såå. Träningen var lugn, ganska skönt men ändå inte. Vill att det ska kännas. Så ska träna lite med mig själv här. Men ska typ ut på promenix vid nio också men då så blir det jätteknapert om tid om jag ska hinna med religionsarbetet för jag ska ju också sova tidigt. Tänkte dock att jag kanske ska göra det när mitt matteprov är avklarat, så jag kan fokusera på bara det just nu. Låter bra i huvudet iaf.

Ville bara avreagera mig lite grann. Haha. Annars så är det inte mycket och inte mycket förväntat heller på en söndagkväll, det är ju ändå inte lov nu (tyvärr). Tjing.

so wrong, so long

Standing right here on my defeat. Enjoy it now 'cause it won't repeat.
Someway, somehow, the things that keep me alive aren't living here anymore.
image42

Cleos födelsedag

Hela kvällen började med att jag och Ella bakade en tårta till Cleo, den blev väldans fin. Så kom vi dit och åt middag och sånt där kalastrams. Sen började vi skutta runt och röja till Hits for kids årgång 2001. Det var jäkla kul och vi få som var där lyckades röja till det bra alltså. Till slut skulle folket börja komma dit, dock så var det många som inte kom heller. Vi ringde runt till massor och efter ett tag kom Jerry och sen Dennis och hans trevliga gäng på rätt så många, två bilar fyllde dom. Satt och socialiserade med dom hela kvällen, bad jämt och ständigt om att sänka musiken så man kunde umgås utan att skrika, men ingen klagade egentligen. Då var det bara chill som gällde. Mycket trevliga människor dom där. Sen kom Oscar och Micke förbi, lika trevliga dom. Till slut var det ju ganska sent och då tänkte folket börja dra sig hemåt. Jag fick säga hejdå till mina nyfunna vänner (haha) när Ella fixat skjuts. Väl i bilen tänkte Micke att man kanske inte borde avsluta kvällen än, men det blev så ändå. Jag kunde ju fått, öhm, dela säng med Oscars mamma om jag ville. Fast ville inte tränga mig på förstås.

Det var kvällen det. Haha, ganska onödigt att berätta allt egentligen, men kul att ha det arkiverat liksom. Nu ska jag ner och värma tacos och sen byta om osv. PEACE.

tidigt

Godmorgon. Man kan ju fråga sig vad jag gör uppe nu. Och nej, det vet faktiskt inte jag heller. Jag vaknade av mig själv halv 12 och tänkte att då kunde jag lika gärna vakna. Trodde for sure att jag skulle va heldäckad till klockan två, som jag ställde klockan på. Var väldigt trött igår när klockan slog fem ungefär, somnade på mindre än en sekund om jag inte minns fel.

Kvällen var som sagt fortfarande lika trevlig, även när man tänker efter så här i efterhand. Men innan jag delar med mig så ska jag springa ner och hämta cola och sen avnjuta det första avsnittet av Gilmore Girls. Slänga ut Maximus också, han vet inte vad ett nej är.

Ps. Har också bestämt att jag ska göra klart mitt religionsarbete idag, den ni.

kalas

Är faktiskt hemma nu och inte hos Cleo som planerat. Var ju där hela kvällen förstås och det var mucho trevligt men just nu är jag hemma. Får man skjuts får man ju passa på och så är det. Orkar inte berätta allt nu så det får ni höra imorrn. Jag skaffade nya homies och hade det jättetrevligt med trevliga personer.

Godnatt och jag <3 trevliga pojkar. Nästa helg, får langa nåt då med.


party party

Idag tror jag inte det blir så mycket bloggande, har mucho att göra. Ska till centrum snart och fixa grejer inför Cleos kalasiga kväll och sen måste jag hem igen och packa alla grejer jag behöver och efter det åka direkt till Ellinor. Känns alltid som att det finns för lite av tiden.

Kändes som att det var lördag igår också för jag var på bio då, men till min stora glädje insåg jag att det är lördag idag. Woho, helt plötsligt kändes helgen lång. Jaja, nu ska jag hoppa in i duschen!

image41
Party till sjöss

Maximus

Asså Maximus den där jävla fittkatten vet ju hur man öppnar dörrar. Grattis Maxi, verkligen. Det han inte vet dock är vad en diss är eller hur man stänger dörren efter sig. Varför kan han bara onödiga saker för?

Så nu måste jag alltså resa mig ur sängen, stänga dörren och sen sova.
Godnatt på er.

grattis

Grattis Cleo, den enda 92:an som jag känner!
16 år nu, inte länge sen även jag var det <3

image40

Enchanted

Såg Förtrollad idag med Cleo. En riktigt bra film faktiskt, jätterolig och söt. Eller rolig mest, garvade sönder mig då och då. Alla som var med spelade otroligt bra också, se den people! Man måste nog se den för att förstå.

För övrigt hade jag och Cleo det riktigt roligt. Hoppade på fel tåg bland annat, men vi insåg det innan den åkte som tur är, dumma som vi är gick vi bara med strömmen och båda hade tänkt "Jaha, fan vad många som ska till Haninge idag dåå.."
image38

dagen

Var ute ett bra tag med Vincent, han var så duktig så. Har fortfarande inte gjort några arbeten, men gör dom bäst i sista sekund, faktiskt. Kollar på Gilmore girls nu också, så jävla söt serie, glad att jag laddar ner det enda från början. Trots att Jess är bajs så är han bäst ändå, är det Milo så är det.

Ikväll blev träningen inställd, fy och blä. Ska träna lite själv, ska se hur kallt det är ute för annars kanske jag kan gå ut och springa och sen stretcha och göra styrka. För om typ en miljon timmar ska jag på bio med Cleo, ska bli trevligt, Förtrollad ska vi se (äntligen).

image37
Rory och Jess

dagen är lång

Woopidoo. Gick upp 10 minuter innan jag var tvungen att gå till vart jag nu skulle. Det gick bra och fick en såndär morgonpromenad också. 30 minuter sammanlagt, det om något är ju nåt. Är faktiskt skönt att gå, även fast det regnade och blåste (hatar det jävla kukvädret). Observera att jag inte ens har gått och lagt mig när jag kom hem. Tänkte vara duktig och göra lite arbeten. Men sms'ade min pappa nyss och sa att jag kan gå ut med Vimiboy, får se om han hinner få det.

Ett undantag till är John Legend förstås. Han är sådär äckligt grym, som Jamie Foxx. I love him.

It won't last but it's alright

helg helg helg

Fan vad duktig jag känner mig, det är väl det lite extra matte gör med en. Haha, nejmen skämt åsido var det bra att jag tog tag i den skiten, förstår mer och mer nu. Ska snart tillbaka till skolan, det är ett möte om resan till London. Fett jobbigt, känner verkligen inte för att åka tillbaka. Men man gör det man måste.

På tal om att göra det man måste har jag en mucho viktig appointment imorrn, suck. Orkar typ inte det heller, eller vill inte snarare? Men lär ju kännas skönt efteråt. Sådär extra matte skönt.

Och sen det viktigaste: NU ÄR DET HELG. Vill inte ha för höga förväntningar för det är bara då man blir besviken. Fast det blir ju vad man gör det till så kööör bara.

image36
(Mimiboy på nyår)


 


värme och sol

Åh vad jag saknar sol och värme btw. Längtar till Florida galet mycket. Satt och kollade på bilderna från Cypern. Då var man i alla fall lite brun och fräsch. Jämfört med nu alltså, jag ska inte sola solarium så mycket. Det är tydligen inte bra för en...

tankar

Sitter i skolan, helt ensam. Väntar på Sabrina och då är det banne mig lunch. Var jättetrött idag så kände inte alls för att gå till skolan. Såklart så gjorde jag det ändå, kom lite sent bara, det är ju enkelt att man gör allt i ett trögare tempo. Chillade lixom med Cecilia & co och då är det ju klart man piggnar till. Försöker för övrigt skriva min debattartikel, men vet inte vad jag ska debattera om. Åsikter har jag gott om men vad väger mest? Och vad kan klassas som en debatt ens? Svårare än man tror. Blä.

Ni vet hur man tänker "Vad duktig jag har varit, har inte tänkt på det alls". När man i själva verket har suttit och tänkt på just det man inte ska tänka på, sen så säger man att man inte har tänkt på det när man faktiskt måste ha gjort det eller i annat fall så gör man det så fort man uttalar orden och då är det försent. Ja, ni vet. Dock så orkar jag inte tänka så mer, men jag gjorde det jämt förut. Varför ska man inte tänka på vissa saker för? Dom är ju uppenbarligen viktiga nog för att ta plats i huvudet, så låt det få platsen det behöver. Tror nog man blir helt förstörd annars, tänk på det tills det försvinner säger ju då jag för hur ska man annars kunna släppa det?
image33

the boy who cried wolf

Ajdå vilken sen kväll det blev. Ska sova så fort jag kan nu. Anledning till denna senhet är att jag färgade håret. Ni kan ju gissa vilken färg eller? Jaja, det tar ju i alla fall lite längre tid än man tror, japp det gör det verkligen.

Tänkte att jag skulle prata lite om pojken som skrek varg innan läggdags. Har alltid tyckt om den berättelsen, dess poäng är en helt underbar sådan. Handlar ju helt enkelt om att en pojke skriker att en varg är på väg till byn, byborna grips i sin tur av panik och blir tvungna att skjutsa in deras kor osv. Varje gång visade det sig att det inte alls var någon varg på väg. Några gånger skedde detta och när vargen till slut kom var det ingen som trodde på pojken då han skrek att den var på väg. Vad är poängen? Enligt mig, och säkert många andra, är den så enkel så att ingen tror på en lögnare. I dagliga livet träffar man på det ofta. Någon, som man vet ljuger om allt, berättar något och automatiskt tror man inte på ett ord av det. Det värsta är att personen i fråga själv har satt sig i den situationen och det verkar faktiskt inte finnas en väg ut från den. Det finns inga små lögner.

the Axe effect

image32
Måste tyvärr erkänna att reklamen kan småstämma.
För visst älskar vi hur killar luktar? Mmmmmm.

överdos

Nu med allt det här tjafset om herr Ledger så undrar jag om det här med överdoser. Min första fråga är: Kan man ta överdos av alvedon? Men det är inte det jag tänkte skriva om nu. Så den stora frågan är väl ungefär om det är planerat eller inte. Ungefär som "Nä fan vad jag hatar livet, nu ska jag ta en överdos". Eller råkar man bara vilja ha för mycket av det goda och tänker sedan uppe i himlen "Ooops, varför tog jag det sista?". Tåls att tänka på, är väl inte något man får svar på heller direkt eftersom dom är döda nu. Eller aa, om inte den överdoserade i fråga har ett självmordsbrev bredvid sig, då är det ju ganska uppenbart.

skateboard

Okej, jag ska inte låtsas som att jag vet något om skateboarding. Men! Den här snubben är duktig, söt och ung. Tycker det är helt fantastiskt vad folk kan göra med en skateboard utan att dö typ. Finns ju sääkert många (läs Tony Hawk) som är bättre än just Ryan Sheckler, men inte fan är han dålig. Önskar att jag kunde sånt där också, det är för jävla tufft.

(tomt)

Skolan idag var som dom andra, ganska onödig. Men det gör inget. Efter att vi gått igenom vanlig celldelning och någon som inte är vanlig var det rast i tusen år. Jag köpte mig lite läsk och choklad och åkte för att träffa på Ella ett tag. Det känns alltid så spännande att åka till Fredrika bremer, man vet aldrig vem man ser just för att hela Haninge går där tyyp. Tyckte mig faktiskt skåda en rolig daawg men orkade inte tänka på det. Sa hej till Ella och gick lika fort som jag kom dit.

Ligger här i sängen med mina läskburkar och bara chillar, imorrn är det torsdag och sen är det helg. Sa jag inte det? Att helgen skulle komma lika fort som den försvann, så blir det alltid. Sen har jag också funderat på om man skulle se några filmer med Heath, bara för att. Känns som att Brokeback är ett måste, men frågan är om man vågar se den. Sen vill jag se Casanova och En riddares historia, ja jag är efter och nej jag har inte sett dom.

sovmorgon

Åh, skönt med sovmorgon säger jag bara. Vaknade typ nu och ligger i sängen och degar fortfarande. Verkar som att det inte blir någon lunch för mig idag? Vi har ju nytt schema och grejer. Samt att Sabrina inte hört av sig nåt om det. Jaja, jag kan ju gå hungrig.

Vill så gäärna ha cola, men det är så långt till köket. För långt. Och för kallt, värme existerar bara i min säng och det vet jag.

Sen det här med att Heath Ledger är död är fortfarande helt sjukt. När jag loggade in nyss heter typ alla RIP Heath Ledger, så det var inte bara jag som blev helt i chock. Jag har sett 10 orsaker att hata dig för många gånger för att inte bli berörd.
image31

RIP

En chockerande nyhet fick man också reda på nu inatt. RIP Heath Ledger.
image30

take me away

Aa visst asså. Har gjort allt på min lista, inklusive promenad. Förutom matte, men det enbart för att min mamma inte behagade att hjälpa mig nu och då finner jag det tämligen onödigt. Tänkte om man kanske borde kolla igenom det lite själv, men det skulle nog inte tjäna någonting till. Tror verkligen inte att jag har blivit visare. Jaja, tror bestämt jag ska släcka ner snart, ska nog försöka läsa lite Harry också, komma bort från verkligheten är mucho lockande.

Though it's not a fantasy,
I still want you to stay
image29

tråkigt fast duktigt

Har varit mer duktig idag. Gjorde religion också, men skrev bara om kristendomen och resten kan jag göra sen. Har mycket tid på mig ju. Ska nog snart kolla igenom mina böcker och sen är det matte som väntar, det ser jag inte fram emot. Kommer sluta med att jag inte gör matte som vanligt. Blä. Ska nog sova tidigt idag med minsann, trots att jag har (en för övrigt kortare) sovmorgon imorrn.

Baby I wish I never saw the sunshine,
And if I never saw the sunshine baby,
Then maybe I wouldn't mind the rain.

duktiga Mimiboy

Jag har varit duktig. Har gjort 2/3 saker på min to do list och klockan är inte ens sju. Jösses Amalia. Har slängt kläder jag inte vågat släppa taget om för dom är så jävla fina, men man gör det man måste och nu är alla kläder på mitt rum, soft. Så har jag skrivit mitt applicationletter (varsågod Claudia). Kvar på listan då? Religionsarbetet, kolla igenom mina JFK böcker till Historian och Mattepluggande. Ska även försöka hinna med nån promenad. Men det är bara om jag har tid och ork.

JAJA, ville bara avreagera mig och min duktighet. Rolig lista nedan, kul att tänka efter på sånt där. Ni får en låt till av N.E.R.D. Pharrell, Kanye och Justin är mina undantag från rocken, men det är bara för dom är helt insane.

At which point you realize
Life is but a joke and the laughs on you
That's funny right? Babe

visste du att jag...

(/) är kär i någon - in denial
(x) har sagt nej till sex -dock så slutar det alltid med ett ja :)
(x) cyklat utan händer
(x) tycker att sommaren borde komma nu
( ) hatat kärlek
(x)har/haft converse
( ) känt mig som ett as
( ) älskar att gunga
(x) gillat någon så att det gör ont
(x) är höjdrädd
(x)gjort mig själv illa
( ) är homosexuell
(x) kysst mig själv i en spegel - jämt som barn!
(x) hoppat från ett fönster
(x) viskat i någons öra
(x) hamnat på sjukhus
( )förlorat någon jag älskade
( ) dödat någon
(x) bakat sockerkaka
( ) velat dö
( ) lyssnat på samma låt en hel natt
(x) ätit godis istället för att gråta
(x) skrikit hora/bög till någon
(x) varit ordlös
(x) är kåt - aaaall the time?
( ) hatar värme
(x) har skrivit på någons arm
(x) har dissat någon som ringt på min mobil
(/) varit otrogen - känslomässigt kanske?
( ) har hatat någon som jag egentligen älskar
(x) har ångrat mig
(x) varit svartsjuk
( ) har hostat blod
( ) hoppat omkring på stan
(x) tycker om kladdkaka
(x) har ätit middag med någon jag tycker om
( ) tror på det övernaturliga
(x) har hatat mina föräldrar
( ) ätit jättemycket och sedan spytt
(x) har hatat min kropp och mitt utseende
(x) har spelat gitarr - amatörmässigt bara
(x) skrattat åt mig själv
(x) sjunger i duschen
( ) skrikit mig hes av panik
( ) blivit strypt
(x) har sett någon dö - min katt & hund?
(x) har skakat av nervositet
(x) blivit slagen seriöst - cheerleader, duuh
(x) har skrattat så jag gråtit
(x) sprungit och gråtit samtidigt
( ) fått för mig att jag är homo men kommit på att jag inte är det
(x) haft solen i ögonen med ett leende
( ) slängt porslin i väggen
(/) hatat hela världen
(x) sjungit till håkan hellström med någon jag tycker om
(/) tycker att pengar är viktigare än något annat - illa?
(x) gillar inte då folk tjatar på mig
( ) drömmer ofta mardrömmar
(x) skulle kunna dö för någon
(x) har ett smeknamn
(x) somnat på golvet
(x) blivit kysst av någon som jag aldrig trodde skulle kyssa mig
( ) hånglat på tunnelbanan/spårvagnen
(x) åkt buss genom halva sverige
( ) kastat mig framför ett fordon
(x) älskat någon som inte vet om det
(x) skrapat upp knäna
(x) tuggat på ett grässtrå
( ) varit nära döden
(x) hållit i en orm
( ) varit så full att jag inte kunnat gå
( ) trott att jag varit odödlig
( ) kastat min telefon i vattnet
(x) vaknat av att jag gråter
( ) känt mig som ett får
(x) haft läppstift
(x) har gråtit i någons närvaro
( ) älskar regn
(x) önskar mig ett liv med en speciell person - har dom redan
( ) har slagit till någon så att personen tappade andan
(x) har sprungit en km utan uppehåll
( ) har en studsmatta hemma
(x) har sett en film mer än 20 ggr
( ) kysser med öppna ögon
(/) gillar att städa - sometimes :D
( ) har varit lunarnörd
(x) har gråtit av lycka
(x) kan över tre språk
(/) har bra självförtroende
(x) tror att jorden går under snart
( ) tror på gud
( ) är en negativ jävel
( ) drömt att jag varit död
( ) har aldrig druckit öl
(x) har en fobi
( ) trivs med min kropp
(x) har ätit kattmat
(x) är dålig på att säga nej
(x) har någon gång känt dödslängtan
( ) avskyr matte
( ) tycker om att spela piano
(x) är en dagdrömmare
( ) har varit på hultsfredsfestivalen
( ) är vegetarian
(x) har tittat på stjärnorna med en varm känsla i bröstet
(x) hade gosedjur som liten
( ) har förlorat en nära vän
(x) diggar ögonbindlar, piskor och sexlekar
(x) ska flytta så snabbt som möjligt
(x) knaprar ofta alvedon
( ) skriver dikter eller andra texter
( ) är emot abort
(/) borstar aldrig håret - haha, jag pallar inte
( ) har/haft tandställning
( ) faller nästan alltid för fel personer - aldrig typ?
( ) tycker om britney spears musik fast jag aldrig erkänner de
( ) äter godis på skoltoaletterna
(x) skulle kunna ge vad som helst för någonting/någon just nu
(x) gillar muskler - på killar
( ) hatar mjölk
(x) har haft tungan i ngns öra - HAHA
(x) har kuttat mig i fingret på ett papper o sagt JÄVLA FITTA - NYLIGEN OXÅ
( ) har gjort något ytterst pinsamt på fyllan
(x) vet hur det är att tappa andan av ngns skönhet
(x) ser på family guy
( ) har gått/ska gå på bal
( ) verkligen hatar att gå till tandläkaren
(x) har dansat på scen
( ) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd
(x) vet hur det är att älska någon som är alltför långt borta
(x) älskar någons leende

provider


Den här har alltid varit lika grym.

serier hit och dit

Whattup dawgs. Sitter och chillar i skolan. Inte så socialt dock, jag lyssnar på musik (har kollat på cheerleading innan) och Sabrina lyssnar på musik. Marc och Marco sitter och kollar på Prison Break, jag sa åt dom att dom måste ha hörlurar eftersom jag inte vill höra ett dyft om vad som händer i framtiden. Jag ska banne mig följa den serien på tv'n. Har dock hört dom säga; Fan va tungt. Va, följde inte han med in? Shit, värsta svärd och grejer. Inte direkt efter varandra men ändå. Vad betyder det? Gah, jag får icke ladda ner.

Även fast jag gick och lade mig vid tolv igår så är jag ganska trött. Tror det beror på att det är vardag bara för man klarar sig alltid med sömnbrist på en helg. Längtar verkligen till helgen när man bara kan tänka på ingenting, förjävla soft. Jaja, tror typ jag ska ladda ner Desperate Housewives från början, då har man något att göra nu när inte Entourage inte släppt ut fler avsnitt och resten har sina jävla pauser.

(det här är bra grejer det)

sovmys

Tänka sig att jag går och lägger mig nu. Det måste nästan vara rekord tänker man ju. Känner mig sådär mysig just nu och det skulle inte vara för fel med sovsällskap, vet inte varför men jag är helt kelsjuk utan anledning. Hur som helst, god jävla natt hörni.
image28

I guess I should've listened

Nu är det bestämt att allt som komma skall kommer ske för det bästa. Så måste det vara, men varför hålls hoppet kvar? Det gamla var förut, inte längre, det är verkligen inte det. Du tillhörde fan mig och jag var din också. Det var som att vi visste det men vi hade ingen aning, det var som ett snöre som alltid höll det som ingen visste ihop. Ett tag visste alla, alla förutom vi. Men egentligen vet ingen, inte ens vi. Det måste inte vara logiskt för vad fan är det egentligen. Något skört kan enkelt gå sönder.

Well a new day is born and I like it
Long lost pictures come to life one more time
Well I know that you sit alone, and that hurts
But we'll always be friends, that's for sure

lovehate

Träningen gick bra som vanligt, det rullar på fint. Dock så var den otroligt jobbig, tröttheten kände man verkligen av mer än jag nånsin gjort på en träning, eller det kanske berodde på att jag somnade innan jag skulle åka. Jaja, mitt knä funkade, det laggar typ ibland bara, det räcker med fokus på handleder tycker jag. Det blev sådär jobbigt att man bara vill spy för man kör så hårt. På ett sätt är det skönt, på ett annat är det inte det. Lite lovehate på det. Ska iaf göra lite situps och insida lår nu. Fit ska man bli. Ibland kan man vara såhär pass tuff på träningarna också, vet att dom andra på bilden ångrar att dom inte kom på min pose först.
image27

träning

Snart ska jag iväg på träning. Har hoppat i mina cheerleader-shorts och en stor Tjejmilen-tröja. Sådär lagom vintage också. Det blir såå mycket roligare att träna om man har fina kläder! Har nyligen införskaffat mig ett par Kaepaskor också som grädde på moset. Träningen blir en baggis med rätt utrustning, håller ni inte med? :)

Nä det där var förstås på skämt och kanske en liiten dos av hån. Jag verkar göra det där ofta nu för tiden. Luras med er som läser. Men ni som känner mig bra eller har läst länge vet ju när jag skämtar eller inte.

partymusik

Hej. Slutade den onödiga skoldagen tidigt och åkte till Farsta med Ellinor. Där köpte vi Cleos present och jag köpte lite kläder, härligt härligt. Nu så sitter jag och letar låtar som man kan röja till, det går ganska bra faktiskt men jag kom inte på några fler så Ella tog över, man kan inte vara kräsen om det är party. Någon som har förslag kan ju säga dom, eftersom jag bara lyssnar på min rock.

Skulle typ åkt till Ella innan träningen, men orkar fan inte det. Jag fick gå hem från Handenterminalen och då är det ju bara glömma att jag orkar gå hennes väg från bussen. Sitter här och chillar bara, är fett trött asså. PUSS.
image26

inköp


Ignorera det faktum att jag ser biffig ut.

onödigt

Det värsta som finns är när man är trött men släpar sig till skolan ändå, bara för att finna att man egentligen inte borde ha kommit. Det är en sån dag idag. Lärare är borta så man får vikarier, man har eget arbete i fem år och sånt där trams. Men jag ska inte klaga, jag har gjort det jag ska säga när vi redovisar vårat projektarbete och jag har dessutom sökt info till mitt religionsarbete som jag ska börja på senare men det orkar jag inte göra nu.

Well I told you again and again, with you it's something else.
image21

måndag

Godmorgon. Tänka sig att jag inte alls satt vid datorn imorse, jag hade inte tid faktiskt. Jag sov tills en kvart innan jag var tvungen att gå, mucho skönt. Tänka sig att jag lade mig i sängen igår vid 23, men sov ungefär vid 2, lika skönt ändå måste jag säga.

Idag när jag vaknade tänkte jag att mitt knä inte skulle vara mongo, vilket det är. Det gör typ ondare än vad jag fick igår, mongofan. Hur som helst, efter skolan ska jag köpa Cleos present eftersom hon fyller år på lördag (det ska firas!). Ska även köpa något fint till mig själv bara för att jag tycker om mig själv så jävla mycket, den ni. 

Ska väl göra något vettigt nu när jag ändå är i skolan, puss på er. 

på låtsas

Jag vaknar upp en morgon och kollar runt. Bredvid mig ser jag att du ligger och sover. Du vaknar och jag ler mot dig. Du hjälper mig att hitta alla kläder som försvann så fort under nattens gång, jag luktar precis som du gör nu. Jag sitter på sängkanten och klär på mig, du kollar på mig och ger mig en puss snabbt efter. Jag klär på mig mycket saktare nu för du har gjort mig svag och jag tänker för mig själv att visst är det såhär det ska kännas?

Det här är förstås inte på riktigt, jag ljuger bara för er.
image20

youth of the nation

Asså shit jag måste vara på världens sämsta humör just nu. Har pysslat lite med min byrå, gjorde en låda varav mamma gjorde allt annat. Riktig kämpe hon. Men det är ju inte därför jag är på dåligt humör, jag är det bara. Folk är fan jäkla jobbiga ibland.

Skulle behöva någon som kan lugna ner mig rejält, men nej, en sån får man inte just nu. Finns ju dom som råkar vara bra på sådant men dom vill väl inte dela med sig av sina talanger. JAJA, ska väl sluta jiddra om ingenting nu.

Avslutande fundering bara; hur kan någon anse sig själv som bättre för man gjort något som man egentligen inte borde gjort? Dagens ungdomar...

missing you

Jag saknar dig...

nya tag och ilska

Fan jag orkar verkligen inte. Mina handleder gör för jävla ont jämt. Sånt man får ta om man är stark tyyp. Men men skitsamma, blir inte bättre av att klaga antar jag, men vore det inte helt fantastiskt om det faktiskt blev det? Nejfan, dags för nya tag, jag vill kunna ge mycket mer än vad jag gör.


Sen är jag helt förbluffad över hur mycket ogillande jag kan känna gentemot en annan person. Bara en bild av personen i fråga och jag kokar inombords. Eller det som är förbluffande är väl kanske att den personen verkligen inte vet och att jag knappt känner den men ändå känner så starkt som jag gör. Sjukt är vad det är, undra hur många som går och tänker så om mig. Allt för många om jag vet rätt.

Sen så kan jag ju hälsa Ellinor välkommen hem igen, välkommen.


rumfix och sovsällis

Sitter här i mitt rum och chillar. Är helt naken, sitter med öppen dörr och hög musik. Bra kombo? Nepp. Ironiskt nog som kom hela familjen upp nu och jag sitter med ett örngott för dom härliga delarna, mest för andras trivsel.

Idag är det träning sen ingenting. Ska försöka plugga lite på något om jag känner för det och det lär jag inte göra. Då ska jag väl bara chilla eller något, kanske sova tidigt? På tal om sova så tänker jag på när man har sånt där mysigt sovsällskap. Nu ska man inte be om för mycket så vem som helst kan få sova med mig nu. Helt mysigt och bara veta att det finns en till där, som kanske kramar om en då och då. Ella, vad säger du? Haha.

Blä, ska väl glida vidare.
image19

röja med sig själv går bra

Chillade hela kvällen med mig själv och Maximus, det gick fort faktiskt. Tog lite bilder och röjde i mitt rum. Bokstavligt talat så röjde jag, satte på Alla som inte dansar och alla dom där dängorna och bara chillade allmänt. Hur jävla patetiskt är inte det? Ett rop på hjälp skulle jag vilja säga. Sen ringde ju till slut Cleo och meddelade att inte alls var något röj på g men då tog vi oss en promenad. Gick in till mig och lattjade. Nu sover hon, kul för henne. Vette fan hur hon hade tänkt göra faktiskt. Soffan är ju ledig för henne, sötnosen.

Pratade lite med Nadia på telefon eftersom hon är ännu sämre på sms när hon är full, så ringde helt enkelt istället. Hon hade inte haft en sån bra kväll stackarn, men röjt med Ludde och Risberg hade hon minsann gjort så jag är lite avis ändå. Jag har ju bara röjt med mig själv liksom.

JAJA, ska väl försöka väcka mongo Cleo och se vad hon planerat.

ingenting

Klockan är tio och ingen Cleo har hört av sig? Bitch. Hur som haver, det här innebär en lugn hemmakväll utan ångest, eftersom det är det enda alternativet nu. Kan inte alla bara bli skitfulla och ringa mig? 

I like the way your hands use my body for hand warmers.
image18

Ari of Entourage

I adore you Ari Gold.
image16
Fler borde vara som dig.

strange

Att gå på krogen är som att öppna en chokladask och finna att alla godbitarna redan är tagna, det enda som återstår är några spritfyllda äckel i hörnen..

Ändå så är det dit alla drar helg efter helg?

vad gör man?

Ikea var jobbigt, men jag fick en säng och en byrå likaså så det är väl chill, dom kommer hit imorrn. Annars bestod dagen av ångest av hur jag ska göra ikväll. För tillfället känns det som att jag inte vill göra något alls, men så har jag känt tidigare idag och det har ändrats till "jomen visst borde jag dra iväg med Cleo och i alla fall kolla läget". Så snart dyker väl dom tankarna upp igen, men det vore för jäävla skönt att bara langa mina Entourage avsnitt och läsa Harry. Mysa med mig själv liksom, men om någon vill kan den ju få mysa med mig, det är ju inte så jag menar.

Jag undrar vad Annika gör just nu i Thailand, om hon bara visste hur äckligt vädret är här. Som också är en anledning till att man (jag i alla fall) inte vill ta ett steg utanför huset. Jag känner mer och mer hur jag bor i fel land, men det funkar ändå största delen av tiden. Blä, är faktiskt helt slut (jävla Ikea, men nu är det ändå gjort).

Förresten, känns som att jag är en liten hycklare som jämt vill göra något och när jag får chansen så bangar jag. Men vet jag inte vilka folket är eller vilka kretsar dom är i är jag hellre ensam. Är så jääkla kräsen när det kommer till personer.


update

Update: Det verkar fungera att skicka sms från min gamla mobil. Jag kan iaf ta emot. Peppar peppar. Läskigt läskigt, men skönt om det skulle vilja fungera ett tag.

irritation av högsta graden

Godmorgon, somnade rätt sent igår trots min ohändelserika kväll. Den flöt dock förbi rätt fort där i slutet med rätt folk på msn, om det bara var så heela kvällen, men sån tur har man ju inte. Jaja, snart beger jag mig iväg till Ikea med mammsen. Känns som att det kommer att bli en lång dag, lyckas alltid bli irriterad på henne mer än vanligt. Haha. Skjuts av pappa får man ju inte så vi får åka bajskommunalt.

Min mobil är ju fortfarande pucko. Pratade med kundtjänst nyss och det är tydligen något konstigt med mitt simkort, eftersom det är rågammalt och inte är 3G är det förmodligen därför det är konstigt. Dom skulle skicka ett nytt kort men det kommer om typ en miljon år, så mig kan man inte sms'a. Jag kan ju inte ta mitt gamla nummer heller för då kan jag inte kontakta någon att jag har nytt nummer. Jag hatar det här, skulle kunna döda någon som hamnar på fel sida av mig idag.

tider det

Det var en kväll för en vecka sen. Jag, Ellinor, Dennis och Victor sitter i hennes vardagsrum och Victor försöker hitta vart Ella har sina filmer på datorn.

E: Asså du går in på Download. Det finns där till vänster.
Jag ser hur pilen åker runt över hela skärmen och ständigt åker förbi Download.
E: Asså där *pekar*.
Jag: Men asså du är ju fan dum i huvudet! DET STÅR JU DÄR.
V: Men va?
Jag: MEN DOWNLOAD!!! TILL VÄNSTER!!!!!!! PRECIS DÄÄR!!
V: JAMEN JAG ÄR JU FAN REDAN INNE DÄR!!!!
D: Man kan ju inte dumförklara någon när man är tusen gånger värre själv...

anti förhållanden?

Det är jävligt onödigt att vara tillsammans med någon kom jag fram till nu, för det första så får inte alla tillgång till personen i fråga och för det andra så är det onödigt bara. Har blivit trots allt jag tycker, tänker och känner en riktig singelperson. Gud vad nördigt det där lät. Eller så är jag helt enkelt bara som en kille? Jag vill äta kakan men ha kvar den på samma gång. Jag ska få vara med dom jag vill men dom ska ge fan i någon annan än mig. Det låter väl bra eller? Tycker jag i alla fall.

röj!

Snart fyller Cleo år. Har aldrig varit såhär glad över någons födelsedag egentligen, men nu jävlar. Hon ska ju nämligen slå till med nåt litet röj, som jag lätt kommer göra till stort röj, mark my words; ni kommer önska att ni var där. Haha, kanske liite överdrivet men hoppas att det blir så pass kul iaf. Ska försöka få dit rätt folk och då är det kirrat ser ni.

Så ja, i princip sitter jag och längtar till nästa helg. Ska förmodligen med Cleo till nånstans imorrn, får se vilket humör jag är på. Men det lockar ju som sagt mindre än jag trodde att bara vara hemma så får se helt enkelt. Jag vet bara att nu vill jag ha råkul och det ska jag ha nästa helg, oavsett. Tänkte tillbaka på nyår, senaste gången jag hade sånt där riktigt röj. Det var kul och jag lägger därför upp lite bilder därifrån, detta var ju förstås på kvällen bara, resterande tid förblev fotolös.


friends wanted

Nu har jag bestämt mig. Jag ska skaffa mer vänner och dom ska älska mig damn it. Det måste inte vara bra vänner, det måste inte vara vänner jag träffar jämt. Det jag kräver är att dom ska hålla mig sällskap när ingen annan kan. Dom kan få joina mitt vanliga crew om det skulle behövas också. Helt enkelt vill jag ha vänner jag kan utnyttja, så vänner kanske dom inte blir. Statister i mitt liv som dyker upp som gäststjärnor ibland. Hur låter det? Nja, eller så fortsätter jag helt enkelt med min bli-ännu-bättre-kompisar-plan så behöver jag nog inga statister ändå för då har jag dom bästa.

eins, zwei, drei

Sen så är det liite panik. För det första trodde jag att det skulle vara skönt att göra ingenting den här helgen, jag trodde fel. För det andra så kan jag inte skicka sms av någon konstig anledning, inte heller kolla på mina gamla sms (inkorg eller skickade), någon som vet vad la problema är kan gärna få säga till mig, var inte blyg nu för i helvete, det är lite kris eftersom jag är lite av en sms-addict. Och för det tredje kan jag inte få sms heller, så nu vet ni det.

before and after


Bild 1: Rummet före.
Bild 2: Rummet efter, ganska mycket tommare va?
Bild 3: Mina cheer-meriter, och det är därför jag älskar sporten (delvis).

Asså det var rumbyten på g, därför allt jävla stök innan. Haha, sen blev det jäkla tomt. Kan mycket väl bero på min lilla säng, men en större ska inköpas. Så alla kan få plats att göra mig sällskap, bara fråga vart jag bor liksom. Förhoppningsvis åker jag och mamma in till Ikea imorrn, men "vi ska bara kolla".


helvete

Är det rentav en slump att Jetman laggar sönder på Facebook, inga bloggar är uppdaterade, alla bästa råkar åka iväg och så är ingen rolig inne på msn. Eller är det helt enkelt hela Sveriges mål att göra det så tråkigt som möjligt för mig idag? Jag ger allt nämnt till halv tio på sig, annars får jag dra till med drastiska åtgärder och kan ni gissa vad det är?

ja för fan

HEJ. Räkna med många blogginlägg under kvällens gång. Jag har mucho att erbjuda idag ska ni veta! Puss på eeeer så länge för just nu har jag inget att komma med.
image2
(HAHA, så jävla tvärtung bild, vad skådar jag bland korten?)

ohelg

Godmorgon. Vaknade för inte så länge sen. Somnade när jag läste Harry igår så var väl tröttare än jag trodde. Men det gjorde inget, lade lugnt ifrån mig boken och somnade. Hatar dock att avbryta mitt i ett kapitel.

Det är bara onödigt att fråga vad som händer ikväll känner jag, så det ska jag inte göra. Mitt namn på msn löd nyss "heelg" men jag förstod inte varför så jag tog bort det. Det här blir snarare som två studiedagar. För den här helgen finns det ingenting som kanske händer eller kanske inte händer, så vem försöker jag lura med namnet? Ska dock bli skönt att bara chilla med saker som behövs göras. Och nu luras jag ju igen, fan får sluta upp med det.

Nej nu ska jag ironiskt nog spela Röj-flaggor med Murran, blir nog det mesta till röj jag får se den här helgen.

aa det är kärlek

Akinna | Drar till thailand idag säger:

ja följ med kommer sakna dig

Mindy säger:

men jag hoppar in i din väska

Mindy säger:

jag kommer nog sakna dig mer, du är ju på semester o grejer och hinner inte tänka så

Mindy säger:

men jag är i haninge lixom

Akinna | Drar till thailand idag säger:

haha jag vet och de får mig att må bättre att veta de medan jag ligger på starnden

Det är ju kärlek asså. Men kommer sakna henne såå <3

image1
(Annika i yngre dagar, lika rejv då som nu)

ensam helg

Har förresten varit en ganska soft dag, det glömde jag nämna. Chill i skolan, inte jobbigt alls. Mötte upp Ella senare och vi chillade runt överallt, gick och fixade ett lånekort och sedan åkte vi till Västerhaninge där alla mina böcker fanns att låna, långt nere i deras källare. Sen svängde jag förbi mammas jobb och hämtade pengar så jag och Ella kunde äta på Mcdonalds. Där satt vi till stängningsdags i princip. Fick sällskap av Mickan, Jonathan, Cleo och Melissa ett tag. Samt en av Ellas bekanta, Sebastian tror jag bestämt han heter, trevlig prick.

Imorrn åker Ella till Dalarna, kul för henne inte. Inte för mig heller egentligen. Men skönt ändå för då kan jag plugga lite, kanske röjer med Cleo på lördag men annars bara ta det lugnt med henne förhoppningsvis. Fredagen kommer förbli ohändelserik, inte så kul, det är bara roligt om det inte-händer något med rätt sällskap *hostminagrabbarhost*. Kanske kollar läget med dom, vem vet lixom, inte jag i alla fall.

Nu ska jag upp och fixa med mitt rum lite mer, kan inte leva i en röra längre.

into the night

För att lixom inviga nya bloggen (och tyyp nya året) så kan ni få lyssna på den här härliga låten. Påminner lite om lovet också, som var jävligt najs. Lovin' it, är lite somrig av sig också. Enligt mig.

welcome

"Välkommen till min nya blogg". Men det kändes lite rookie, och det är jag ju inte. Bara nytt namn, inget mer. Är inte helt klar med mongodesignen. Haha, allt blev helt cp och jag har kämpat som en galning så tar en paus, så desperat kan ingen vara. Den är hur som haver duglig nu, och det duger ju logiskt nog för mig.

Nu låtsas jag som att det är många som läser min blogg och så är det ju inte. HAHA, lamt.


RSS 2.0