piller hit och dit

Nu har jag varit hemma jättemycket. Fast... Nej det har jag ju inte alls. Haha, my bad. Nåja. Idag är träning, men vet inte om jag vågar vara med när jag har halsfluss, jag behöver så jävla långa kureringstid på det, jag är bara glad att jag och kåvepenin hann ingripa innan det blev som värst. Men idag ska jag byta till starkare medicin, hardcore.

Annars vet jag inte vad som händer idag. Kanske skulle till Marc efter att jag varit på träningen. Sen heeela vägen till Nynäs förmodligen, så jag kan vakna upp tidigt på det location jag ska vara tidigt på imorrn. Då flyttar min käraste och såklart hjälper man till. Kommer förmodligen ångra det sen...

Pussochkram.

när jag går där med din hand i min

Ibland när jag går bredvid dig och du tar min hand sprids en värme genom hela kroppen. Du vågar visa att vi tillhör varandra, mer än vad jag vågar. För samtidigt som du tar min hand kan jag inte låta bli att tänka att just den handen kanske inte kommer att greppa tag i min imorgon. När jag dagen efter återigen blir motbevisad när vi går där hand i hand, som vi gjort varenda dag innan den dagen, så tänker jag att den dagen ändå kommer att komma någon gång. För precis som en film så tar allting slut. Till och med livet kommer att göra det en dag. Rädslan av att ge sig själv till någon är inte gåvan i sig utan rädslan för att det någon gång inte kommer att existera längre. Jag vill inte tänka på något slut men ärr som man har fått från forna gånger vill mer än gärna och ofta påminna en att slutet faktiskt finns. Det står och lurar i mörkret och betraktar varje steg som jag tar med din hand i min. Frågan är bara när det kommer att visa sig. Därför ska jag hålla i din hand ännu hårdare nu, så att du inte glider in i mörkret där slutet lurar. Med dig så är mina vardagar som helger för att jag spenderar dom med dig och jag beundrar dig för att du får mig att känna så. Du är den finaste jag vet och jag vet att ju mer jag börjar bry mig desto större kommer rädslan att bli. Men det är värt alla dom här tankarna när vi går där imorgon och håller hand, vi har klarat ännu en dag. Och jag blir lika lycklig varje gång...


elefantiies

Två elefanter var ute och flög då den ena flög in i ett husfönster.
Då fråga den andra elefanten "bor du där eller?"

minns nån?


Ärligt nu, vemfan kollade inte på den här serien? I mitt hem var det ju det här som höll familjen samlad haha.

take a bow

Läst klart boken så nu är det bara One tree hill som finns att sysselsätta sig med. Men visst fan funkar det med. Har tänkt massor massor.

Du kan nog inte veta vem du är längre för så splittrad har du blivit. Fortfarande är jag inte dum i huvudet och fattar det ena eller det andra utan att någon ska behöva berätta det för mig. Du gillar att lägga näsan i blöt och komma på någon bullshit-historia. Men visst, det är nog säkert värt det i din egna mångsidiga värld. Vi brukade tillsammans hata sånna horor, men gissa vem som själv har förvandlats till en sån? Mer och mer tänker jag att jag nog inte alls behöver dig längre. För jag rullar helt enkelt inte med sånna. Och det har du ju vetat hela tiden... 

Champagne for my real friends and real pain for my sham friends.
True that.

allt möjligt

... Och jag har kommit på min andra tatuering. Suck on that.

Kan samtidigt meddela att jag inte får färg i Sverige om jag inte är på beachen. Tråkigt men sant. Och så har jag ett kapitel kvar i Fenixorden. Sista och bästa förmodligen. Iväg och köpa sexan nuu.

att sola eller inte sola

Hej hopp. Uppe med tuppen. Har panik, solen är framme men jag vill bara sova. Vågar man hoppa över en dag med fint väder? Jag skulle kunna skylla på att jag är "sjuk"? Hmmmmmm... Om man inte blev väckt av jobb-Viktor varje dag så skulle jag nog inte vilja sova nu heller. Men ja, jag borde inte skylla på någon. Samtidigt känns det tråkigt/jobbigt att sola om man inte kan svalka sig i havet. Vilket velande va?

Kollade smhi och dom rapporterade molniga kommande dagar. Ut med mig bara för därför...

halsfluss

Eftersom jag är så ruttig på att veta när jag får halsfluss så började jag ta medicin på en gång. Så värre har det inte blivit i alla fall. Igår var mysigt och det var skönt att sova med min guldpojke igen...

Idag vilar jag bara. Skulle egentligen ut på sjön men tänkte att nej, jag borde vila lite när jag har chansen. Så nu ligger jag och kollar på dålig tv, ska nog läsa lite snart, det är ju fan avslutning i Harry och det är gryymt! Och ikväll händer nog inget heller, skönt.

Nåja. Vi höres.

Ljuset i allting...

intesjuuk!

Blä jag vill inte bli sjukis. Mår helt konstigt. Typ tycker det är kallt och sen blir det för varmt när jag värmer mig. Ska hämta mig en handduk som jag kyler ner med kallvatten. Vore störtskönt just nu men orkar typ inte hämta. Min hals gör lite ont så hoppas inte det är halsfluss eller liknande, knarkade vitaminer nyss så ska nog gå bra. Kollade i min hals också så gott jag kunde, men kom på att jag inte vet hur den ser ut innan ändå. Och så var det med det...

Där har jag avreagerat mig. Håll tummarna.

tattoo

Yes, tatueringen är nu heelt hundra bestämd. Ska bli så jävla bäst att ha den på sig, är helt till mig. Ingen får dock veta vad förrän om cirka två veckor när den äro gjord. Längtar!

Jag är förresten stört trött nu så ska sova efter lite One tree hill. Och imorrn ska jag till Nynäs och leka med min pojke hela dagen och natten om jag har tur. Vilket jag oftast har.

Idag var det Gålö och jag verkar fan inte bli brunare. Så då kan man njuta av solen utan press. Mucho skönto.

(Lovar att han tycker om mig också..)

det vackraste

Dagen var häärlig med lek, sol och massor av bad ute på Torö. Stört fint väder. Men visst kan det ändras fort.

Det här är en av anledningarna till att jag inte gillar att ge hjärtat till nån. Allt spelar så stor roll då. Det var idag jag verkligen insåg hur jag kände. Du avslöjade också dina känslor som om det vore det mest naturliga att säga. Du är verkligen den finaste jag vet och utan dig skulle jag fortfarande vara en förstörd människa. Limmet till mina utspridda bitar var du. Du sade att du inte känt såhär förut, det har jag inte heller. Allt med dig är unikt och något jag inte riktigt upplevt förut. Det är väl därför jag bryr mig ännu mer nu för det är nytt men ändå viktigare än något annat. Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din som Håkan säger, och idag kom känslan om hur det kan vara att förlora dig. Nej, jag behöver dig min fina guldpojke.

Nu går han runt här inne i huvudet
och jag går mot honom vart jag än går...

ta bort bloggen

Råkade nyss trycka på "Ta bort bloggen", tänk om jag skulle göra det. Vem skulle bry sig förutom jag liksom? Har blivit som en allt för stor vana det här. Jävla fan.

Kvällen bestod av egentligen ingenting i det fina vädret, men slutade hemma hos mig och One tree hill med Cleo. Hon ska med ut med båten imorrn, woop! Upp tidigt ska vi, och sen på kvällen blir det lite hederligt chill i Nynäs tror jag nog.

 Jaamen nu ska jag nog sova. Klockan står på 08:30.

mysväder

Hej kalla mig kräftan. Jag säger ju det, Schwitchi sviker aldrig!

Ikväll vet jag inte. Ska vara med Cleo (?) så trevligt blir det nog, hoppas att vi är utomhus i alla fall föör.. Hur kan man inte vara det? Sjukt mysigt väder alltså, Sveriges sommar när den är som bäst. Och imorrn ska jag nog följa med alla Nynäsbarnen ut till havs tror jag. Jag som senast i förrgår sa till min käraste att han skulle ordna nån sorts båtfärd till mig. Roligt.

Nåja. Vidare med att komma på något att göra...

GW


Sånt här blir man avis på. Jävla (schnygga) fräsching.

the dark knight

Har inte så mycket tid nu innan jag ska till Schweizer. MEN, filmen igår var riktigt bra och Heath Ledger var väldigt grym som Jokern, och det var inte bara för att han nu är död. Men RIP ändå.

Sen var det hem och sova på en gång. Virkko jobbade ju tidigt igen. Och man sover ju såå bra i min säng när man är två. Inte. Saknar Nynäs...

Nåja, nu ska jag ner och åka iväg typ. Puss puss.

vännen min

... You looked happy, and that's great, I just miss you, that's all.

Batman!

Hej hej. Sitter här hos Cleo för tillfället. Igår var jag på Gålö hela dagen med Viktor och Melissa, mycket mys och jag älskar att bada i havet, mycket färg blev det dock inte tyvärr. Jag, Cleo, Ella och Viktor spenderade kvällen och natten i Cleos mansion i skogen efter en god middag. Vi hann också kolla på Paranoid park som var jättedålig och Them som var stört läskig stundvis. Cleo soffa lyckades till och med flytta sig en rejäl bit.

Har solat någon timme nu på morgonen eftersom det var strålande sol igen, tycker om det. Mer sånt tack! Ikväll blir det den omtalade Batman - The dark knight. Sjuukt taggad. Den filmen slår ju dom flesta rekord nu för tiden och har till och med tagit bort Gudfadern från första platsen på IMDB. Förmodligen pga att Heath Ledger dog tror jag, men ska ju faktiskt bli väldigt kul att se hans prestation eftersom det sägs att den är helt fantastisk. Och jag tvivlar inte...

.. here I go again

Såg förresten Mamma mia idag. Abba rockar fett. Och hon Amanda Seyfried är en riktig fräsching, ser ut som en grekisk gudinna med sina hotlips and curly hair...


himmel blå

Där går mitt hjärta, där går den jag älskar
Där går pojken jag inte var värd.
Och där går lyckan, som aldrig kunde bli
Där går någon annan, istället för dig
Där går någon annan bredvid.

Adjö romans, du kunde inte vara hur det nu kom sig
Du hade din chans, men det är över nu, det är över nu.


Snook sa det

Livet ut kommer vi nog pussla med alla dessa skärvor i vårt känsloliv
Försöka känna varje gång att det är "meant to be"
Med olika motiv, i olika sängar kommer vi nog alltid
låtsas som att det regnar...

uppskattning

Mitt lilla kalas riktigt mys och trevligt, hipp hipp hurra. Kärt återseende på vissa också. Fina presenter och god mat får man inte glömma heller. Åkte till Nynäs sen och kom hem nu, därför har jag inte skrivit om det innan.

Jag är så lycklig över att jag har så fina vänner, den bästa systern och den bästa mannen. Vad skulle min lycka komma ifrån om jag inte hade er i mitt liv? Synd att man inte jämt uppskattar alla, något som egentligen är så enkelt är också så svårt. Men nu får alla lite uppskattning av mig här och det är väl bättre än inget. Ni är bäst. (Melissa lite extra som jämt ska gå above and beyond för mig).

Idag blir lite fullspäckad dag. Ska beställa tid för min tatuering om några minuter, gå ut med Vincent, söka jobb och åka in mot stan. Väl inne i stan ska jag överraska min guldpojke vid sin ost. Tror nog han blir glad.

Pussar.

det låter ju så i alla fall......

cleo, säger:
Iland industi, that is what we are .. sail away with me to another world
cleo, säger:
nanana

Jonis 20, Mindy 18

Hej hopp. Jag var bäst på Jonathans överraskningskalas. Vann Hela havet stormar alla gånger, samt limbo en gång av två. För att svara på eran fråga; ja, jag var kung när jag var barn. Hur som helst, grattis Jonis som fyllde 20 år.

Men ännu viktigare, GRATTIS MIG SOM FYLLER 18 ÅR IDAG.

Du är bäst.

först!

Efter massor av OTH fick det vara nog så nu är jag jättefixad inför kvällen. Haha, inte ofta jag är klar först. Med tanke på att dom andra som ska med mig inte ens är här och skjutsen anländer vid fem. Eller aa, ibland får man vänta och ibland inte.

Ikväll så händer det saker. Vågar fan inte säga här. Så det vet vi sen helt enkelt.

Tjing! Imorrn fyller jag arton.

OTH

Nä, vädret blev inte bättre och tur är väl det. One tree hill är stört bra, men visst, inte alls i samma klass som OC. Fast å andra sidan, vilken serie är det?

Måste se jättelöjlig ut när jag sitter och ler till det minsta lilla i serien. Jag är en inkognito-mjukis. Eller hur man nu kan säga. Jaja, nu är nog avsnittet färdigbuffrat.

OTH tidigt på dagen

Ja, jag vet vad ni tänker. Klockan 11:20, Mindy? Och ja, det är sant faktiskt. Jävla Viktor som jobbar jämt, men skjuts hem fick jag och då är det ju nästan värt det.

Har bestämt mig för att inte sova nu. Så då är ju frågan... Vad ska jag göra hela dagen egentligen? Svaret på den frågan är för tillfället One tree hill. Om inte vädret bättrar sig. Då får jag se. Kan inte påstå att svenska solen tar lika bra som andra solar så då är väl det slöseri med tid. Eller?

längtan!

Jävla vad kallt det är utomhus! Blir att slänga på sig andra kläder nu när det vankas Nynäs ikväll. Som vanligt. Fast det är skitsamma, det är mysigt där.

Min iPod är snart helt klaruppdaterad, kärlek där alltså. En annan kul sak är att jag åker till Kreta om snart en månad exakt. Fyfaaan, det är ju ännu mer kärlek där alltså. Kommer bli såå mys.


so little time

Jag och mitt stressiga liv. Haha. Har liite att göra innan klockan slår fyra för då ska jag vara färdig har jag bestämt. Sen så är det lite soligt till och med. Ska man tillåta sig att sola lite och lägga till det på schemat också? Mjaaaaa. Det tror jag, eller?

För övrigt tycker jag att det är riktigt roligt att se det gå utför för andra. Aa okej då, dom som jag inte tycker om så väldans mycket.

du sprang bara förbi..

Vad tiden går fort och vad mycket som hinner ändras på den snabba tiden. Är det på grund av tidens snabba hastighet som saker har fuckat upp sig helt? För att det inte riktigt hunnit bearbetas för tiden flyger förbi jämt? Det tror jag faktiskt. Även fast jag inte är dum i huvudet, så kan det tyyyp bero på det. Eller?

Jag saknar dig min vän och jag saknar så som du och jag var. Det är lite mer än ett halvår nu så tiden har minst sagt flygit förbi samtidigt som det tagit en evighet utan oss'et. Har aldrig förstått grejen, är väl därför jag tänker såhär nu. Hatar hur det blev ombytta roller, som du inte ens visste om. Jag tycker inte om när tider förändras. Men om man har tur kommer det något bra utav det till slut. Och min vän, tack för allt tills vi ses igen. Jag hoppas på att vi gör det.

mina pengar är bäst

Min tanke idag när jag kom till centrumet var inte att köpa något, faktiskt! Men blev ju lite kul saker ändå (besparar alla att berätta exakt vad). När jag väl börjar har jag det stöört svårt att sluta. Fast efter tretusen fick det vara. Jag ska ju faktiskt "leva på dom där pengarna hela hösten nu när du inte jobbar" för att citera mamma. Men chilla mammsi, ett jobb ska jag ha. Ganska passande för en pengakåt flicka...

Idag såg jag förresten No country for old men, rekommenderad av Filmkedjans egna. Speciellt med den (förutom allt mördande av någon anledning som till slut var knasig att förstå) var att den inte hade någon musik alls under filmens gång. Alltså inget DAMDAMDAAAAAM!!! när det hänt något osv. Ni förstår. Men visst, den rekommenderas väl.

Ps, jag målade mina naglar blåa idag. Dom ska bli svarta det första jag gör imorrn.

(Min kära Murkko hörde också av sig på sin semester, trevligt)

Allsång och cheer-godis

Idag när jag kom hemskuttandes med en kebab med bröd svängandes fram och tillbaka i plastpåsen tänkte jag yttra ett glatt "Hej familjen!" när jag entrade. Fick bli ett "Hej huset!" istället när jag inte möttes av någon familj utan ett tomt hus och en skällande Vimi. Jag kom på att det är en arbetsdag och Melissa sover nog. Nåväl, i tystnad åt jag min kebab och uppdaterade mig ute på nätet.

Allsång var riktigt kul, som det mesta blir med Mongocleo. Vi kollade på djur, minglade med celebriteter, var med på tv och sånt där vanligt nivet. Begav mig direkt till el Nynäs efteråt och fastnade där tills idag, men det är väl så det ska vara. Viktor och hans gäng är nog bland dom sjukaste. Jag har i alla fall följt med till omtalade Torö där vågorna skulle vara höga men inte var det. Sen har jag badat i havet också, tänkte bara att ni ville veta det. Det var inte så kallt faktiskt men jag är ju finsk. 

Förresten... Ni vet Haribos "stjerne mix"? Sånna goda påsar man köper på tax free? Dom heter numera Haribo all stars. Cheerleading godis! Äntligen något för oss. Eller så kanske dom ville byta till ett mer internationellt namn. Vad vet jag... Jaja, nu ska jag väl in mot centrumet eller något. Jag är rik igen, wooouppp!

slitna ögon

Filmen avklarad och ögonen är uttorkade. Som att det inte blev tillräckligt mycket tårar på träningen. På tal om det behöver jag ett mirakel dirr.

Ska upp och vila ögonen och hela mig nu. Cleo försvann nyss in i en taxi så allt är som det ska med andra ord. Nu ropar, tyvärr min tomma, säng på mig. Men lika bra att sova ensam med fucked nacke antar jag så att inga missöden sker! Fast nu efter PS I love you skulle jag vilja ha min guldpojke här.

jag tror han är en ängel

Jag tror han är en ängel, hela himlen här ovanför är hans.
Jag tror han är en ängel för han skrattar som om inga faror fanns.
Och hans hjärtas djup är som det djupaste vatten,
hans tanke når högt, högre än det högsta berg.

Jag tror han är en ängel för det lyser som guld i hans hår...

PS I love you

Har brottarnacke på ena sidan, ser stört ut. Bättre imorrn hoppas jag. Nåväl... Allsång imorrn i alla fall, KOLLA!

Sitter här och el chillo med Melissa och Cleo. Melissa läser sista brevet från Gerry i PS I love you. Inte riktigt samma sak men Cleo ville höra. Vi har kollat på lite klipp därifrån, sen kom vi på fler och fler så då tänkte vi att vafan, vi kollar på hela skiten bara. Eller, sa jag skiten? Typ mästerverk eller nåt sånt (för tjejer i alla fall). Jösses, nu gråter Cleo också, av Melissas version liksom. Vilket jävla brev haha. Och vilken jävla film, <3 Gerry.


nynäshavsbad

Ojoj vad länge jag har varit borta egentligen. Åkte till nynäs i förrgår och är hemma nu, rekord! Har haft det trevligt där borta för övrigt. Mysigt ska jag icke glömma heller. Hur som helst...

Allsångsträning idag, den största anledningen till att jag faktiskt åkte hem haha. Men blir nog skönt att komma in i min nya position lite. Men jag "har ju faktiskt ett sm-märke i det". Haha, herregud.

Viktigt att veta är att jag fyller arton på söndag. Dags att börja begå brott nu innan det är försent.


secrets

Your secret's out, and the best part is... It isn't even a good one.

Fabestträning

Hej där. Tränat idag, lär ju kännas lagom skönt imorrn. Men då är det ledigt (yesyes), kan jag dra till med en heldag i Nynäs? Jo, förmodligen. Dock vet jag inte vad min kontakt där gör om dagarna, spontan är hans andranamn. Eller, första till och med. Saknar Nynäs lite måste jag erkänna.

Skulle egentligen begett mig till ett kalas idag efter träningen men den drog ut på tiden. Så nu sitter jag här ensam, rastlös och lite uttråkad. Till råga på allt gjorde jag en sallad eftersom det är det enda ätbara här hemma, men det fanns ingen dressing ens. Suck.

Viktigt att veta är att jag dör utan min musik. Nu har jag bytt location på min iTunes och därmed där man lägger in nya låtar. Alla 200 låtar jag hade har nu blivit 46. Öh, panik ja. Skönt med fräscht dock och har jag glömt något kommer jag väl på det sen hoppas jag. Waaah, nu ska jag pilla mer med iPoden.

cleo, säger:

aa smoo grodonaa


Cleocrib

Hej hej hej hej. Ligger i Cleos soffa och typ väntar på min buss hemåt. Yes, ni läste rätt, jag har valt att sova hemma idag. Shiiet. Jaja, vi har i alla fall inte gjort något speciellt. Som vanligt. Men några filmer hann vi med. Slutet på Djävulen bär Prada och slutet på Unfaithful. Vi took a walk on the wild side och hyrde ingen film eller något utan hoppades att tv'n skulle erbjuda något bra. Blir inte mer spännande än så ibland. Och tur var ju det att tv'n hade en bra dag. Uppskattas.

Imorgon är det tryout till Eagles, tidigt som fan men klart man offrar sig. Vi ska btw vara med på Allsång på Skansen på tisdag, kolla på oss då. Tvärtungt.

Ps, lite actionpix från EM kommer inom kort för ni intresserade. Verkar som dom börjar dyka upp nu.

han ja


Vem kunde ana...?

"Det är inget jag får höra ofta precis.."

Tjo. Igår bjöd inte på något speciellt. Var i centrum lite, köpte en ny kalender av någon anledning jag inte riktigt vet ännu. Chillade allmänt med Cleo tills jag skulle åka till Råcksta och min käraste. Han hade glömt nycklar så vi chillade med småungarna vid några gungor (ja, han umgicks faktiskt med dom samt förlorade ett vad på 20 spänn). Efter det gjorde vi lite allt möjligt och myste hela natten. Blev väckt astidigt av honom och sov sedan kvar, så jag kunde äta lunch med honom idag. Det var sann lycka för honom haha.

Men nu är jag i alla fall hemma igen. Där jag oftast inte brukar stanna alltför länge, men idag blir det minsann så. Ska banne mig städa upp i mitt rum eftersom det ser värre än förjävligt ut. Drar väl på lite One tree hill efter det. Sen bör väl min pojkvän nummero dos vara färdig med sitt. Cleo menar jag då alltså.


Visst är hon föör söt? Haha.

Örnar

<3<3<3<3

<3<3<3<3

saknar skorna

Sådär. Hemma igen. Igår hittade jag lite smått i Farsta, och nu är jag pank. Blev samtidigt störtkär i ett par råtuffa skor som jag förmodligen aldrig kommer se skymten av igen. Sjukt synd om mig, jag som inte ens brukar vilja ha sånna...

Blev hämtad av Viktor med hans antika bil och vi åkte mot Råcksta där hans boning nummer två är. Jag föredrar Nynäs men vad gör man inte liksom. Vi kollade i alla fall på Eastern promises och myste. Som vanligt i princip men jag klagar verkligen inte.

Har solat pyttelite idag när den väl var framme. Kan inte påstå att det gav resultat. Kreta, jag vill komma nu! Hur som haver är ikväll oklart, Cleo dillade om Grönan men får se hur det blir med den saken.

Åh, I want the shoes!!!

Indiana Jones

Bloggar lite fort nu. Igår var mys och filmen helt okej, Shia is the shit. Hur som helst var jag sjukt trött och jag har fortfarande inte sovit ut eftersom Viktor störde min sömn genom att åka till jobbet vid elva. 

Snart ska jag till Farsta med Cleo och Melissa eftersom jag har lite pengar över, då måste dom bort typ haha. Ikväll ska jag förmodligen träffa Virkko igen, givetvis liksom.

PUSS såååå länge.

intesjuk

Åh idag ska jag mysa med Viktor och Indianajones på bio. Ska bli schönt att träffa honom. Dock känner jag mig lite sjuk. Kan bero på att mitt lock för öronen från flygresan sitter kvar, och min brist på sömn som bidrar till huvudvärk och så är jag allmänt slemmig. Jaja, sjuk är jag ju tack och lov inte än. Blir bra efter natten skulle jag tro.

Sjukt spännande här hemma annars. Not. Dock anar jag att någon har bott här i mitt rum några nätter (vem?).

Schnyggt eller?

lost!

You might be a big fish in a little pond, it doesn't mean you've won.
'Cause along may come a
bigger one.

PS. Jag vann två EM-brons i år igen. Ain't it sweet?

snart så

Wöwö hemkommen. Tog en sväng förbi centrumet när jag ändå var i krokarna. Det var inte så givande. Inte alls faktiskt. Bör väl packa egentligen, ska åka om en och en halv timme. Äntligen I say, kommer vara sjukt skönt efter helgen. Blir lycklig bara jag tänker på det. Tänk att få göra programmet en sista gång, mmmmmmmmm va roligt.

Annars så har jag lite planer lite hit och lite dit under sommaren, blir nog störtskönt. Men dom får ni inte veta än. Känns inte såå jäävla bra va? Skämtis, klart ni får veta sen.

Puss puss.

stress

Stress stress. Men skitsamma. Typ lite sömnbrist också men skitsamma. Genrep gick okej. Hursom, har planerat ut min packning så det är enkelt att göra det imorrn. Ska göra liite mer sen bara, för jag är sjukt skillad.

Ska snart till Nynäs, mitt andra hem, måste fan börja vara hemma mer. Men måste träffa min käraste innan jag åker. Eller han ville det, och då vill jag förstås också det. Det var tänkt att vi skulle va hos mig för en gångs skull, men jag bangade på det sen till slut. Nynäs är då ett mysigt samhälle.

Jaja, kommer säkert blogga något imorrn innan jag beger mig till självaste Slovenien, ska bli skoj faktiskt. Så vi hörs då m8s.

genrep

Hemma. Ska duscha av mig snart och ikväll är det genrepis inför EM. Efter är det Pizza hut med dom villiga. Cleos idé, blir mys mys. Efter det ska jag nog packa, blir inte så mycket att ta med sig egentligen...

Har inte så mycket mer att berätta faktiskt. Är för övrigt mer taggad på själva resan nu än innan. Jag och Cleo ska minsann ha roligt vi två. Tråkigt att lämna Viktor bara, men fan, det ordnar sig.

Pussar.

småsaker

Yes man, Mickan är en ängel för att hon bor i Nynäs. Min syster är också hon en ängel för att hon jämt ska dra med sig Mickan på solningar och ätningar så att jag nu fick tid att duscha och packa ihop shit för att sen få skjuts till Nynäs av förstnämnda ängeln. Sånna småsaker som får en att må bra, haha.

Ja, jag kanske fick den bättre versionen, fast visst fan saknar jag dig. Men på ett annat sätt nu tror jag. Mitt hjärta hoppade inte lika högt när jag såg dig och jag tror nog jag klarar mig utan. (Med risk för ändringar) 

EM i Slovenien, på fredag lyfter vi.

och vad vet du?

Och vad vet du om kärleken förrän du förgäves hatat den
Och vad vet du om när hjärtat kan bränna
För kärlek som aldrig kan dö men inte heller leva
Han kommer aldrig tillbaka...
Det är mitt eget fel vad som än hände med mitt hjärta
För jag har alltid vetat att du inte skulle stanna

ännu en dag

Whattup dawgs. Jag är sjukt trött. Viktor är ju nämligen sååå ambitiös så han skulle upp tidigt och jobba. Jag ville inte ligga kvar själv så jag åkte hem då. Och har icke sovit sen dess. Okej, jag vaknade vid tio så det är inte värsta. Fast med tanke på att jag brukar vakna vid två så är det en jävla skillnad ska ni ha klart för er.

Ikväll blir det sista hårdträningen innan EM. Stört och skönt. Sen blir det väl kanske Nynäs för min del. Åh nej, har jag blivit en sån där jobbig som måste sova med honom? Äsch, låt det vara så isf. Jag förtjänar också lite kärlek. 

Juno (E Page) var på Oprah och fan vad jag är avis på den tösen, som faktiskt är typ tjugonånting! Hennes näsa är mums och hennes läppar likaså. Söt som socker stavas Ellen Page.

busstrejk

Busstrejk suger fetkuk. Gå överallt får man minsann göra. Och hur ska jag komma till min käraste? Nog för att nynäsbussarna går, men ska jag då promenera till Västerhaninge? Sjukt smal kommer man ju bli. Typ. Till tåget får jag i varje fall gå. Sug.

Nu ska jag återgå till mina sysslor. Iväg till skärgårn blir det ju sen ikväll som vanligt. Onödigt att åka hem egentligen. Hur som helst. Kan SL's högsta chefer bara ge med sig?

PUSSAR

RSS 2.0