mössan

Work it /Vik
Tappa aldrig humorn /Sandra
Najs cheering /Larm
Heting =) /Roy
Mindy sötast i klassen, va den du är /Marco
Snygging /Nathalie
Alltid klassens puma /Roger
Du är den absolut roligaste bruden /Cecilia
Snygg-Mindy, du blir lätt kändis /Katti
Använd kondom /Jennie
Bäst och vackrast, din Marc
Ett ord, du e snyggast /Holm
Tack för att du finns älskar dig /Sabrina
Livet är en slyna och *suddigtsuddigt* /Annika
Lycka till
Ha det bäst
Najs boobs

Kärlek kärlek.

STUDENT 08

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN, FÖR VI HAR STUDENTEEEEEN, FYFAN VAD VI ÄR BRAAAA!!!!!

Igår började dagen med champagnefrukost på Rudan, mysigt och finfint väder. Folk började må braa. Vi gick till skolan, hade samling, skrev i mössor och myste innan det var utspring. Det var gryymt!! Träffade mitt underbara gäng där och sen åkte vi in till stan och åkte flak. Det var ännu grymmaare, sjukt kul och sjukt drag med min bästa klass. Fick skjuts av Mickan hem, då var jag helt blöt för vi hade badat i fontänen... För vi hade tagit studenten! Kom hem och käkade gott, fick fina presenter (bl.a en dator) och hade det mys tills det var dags för slutskiva. Var galet trött vid det här laget men ville/kunde inte sova. Slutskivan var rätt såå kul också, med tusen skavsår dansade jag och Cleo nonstop mot slutet, sjukt kul var det och såklart drag också... För vi hade ju tagit studenten! Åt på Max innan hemfärd och degade med Viktor i sängen hela dagen idag, det var mys.

Även nu är jag sjukt trött, inte återhämtat mig än. Sov 2½ timme nyss men det räcker fan inte. Men det är så sjukt värt det!!! Igår var lätt bland det bästa jag varit med om, student nollåtta.

Bilder kommer! Tack till Mickan, Jonathan, Nilda, Cleo, Ella och framför allt mamma och Melissa som gick igenom den här dagen med mig. Sen så massa kärlek till S3B också (men mest Annika, Sabrina, Marc, Viktor, Holm som gjorde min dag).

el studento

SCHÖÖNASTE DAGEN EVER, OCH DEN ÄR INTE SLUT ÄN!!!!!!

ESSTREBE FTW.

lyxxx

Japp, nu har jag varit tillräckligt djup för idag. Fast det är ju soft att vara det ändå, det känns liksom, men inte ska man vara smått emo innan studenten. Så jag kallar det lite fint för "djup" istället, och så är det ju också på ett sätt. Har fixat allt möjligt med mig själv idag, till och med fötterna (?), rätt onödigt men why not. Innan imorrn bör man lyxa till allt.

FYFAN, vad kul det ska bli imorrn. Jättejättejättejätteroligt.

Jaaaaaja hur som helst, ska väl typ duscha av mig lite och sedan krypa till sängs och kolla Scrubs. Ska ändå upp ganska tidigt imorrn till champagnefrukosten, myyys, så har ingen ångest över den tidiga morgonen i alla fall. HÖRS SEN, typ imorrn bitti (om jag har tid).

kärlek är ett brev skickat tusen gånger

Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig, även om det är för sent att älska dig. Vad jag bryr mig om nu är att från samma säng lyssna till samma regn. Vad jag bryr mig om nu är att få ut dig ur skallen, är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen, den tar slut från kyss till kyss. Vad jag bryr mig om nu är att aldrig ge hjärtat rakt ut. Vad jag bryr mig om nu är att du ligger vaken i morgontimmen när regnet slår mot fönstret och det låter som nån går på dig. Vad jag bryr mig om nu är att du då ser det hur smutsigt livet blivit. Och vad jag bryr mig om nu är att se din blick så sårad när alla löften klingar falskt nästa gång du lovar någon allt. Vad jag bryr mig om nu är dina armar om mig även om jag vet att jag måste glömma dig. Vad jag bryr mig om är att se dig gråta, för jag har gråtit, och du ringde aldrig. Vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig. Vad jag bryr mig om är att se som i slowmotion när du går sönder inuti, så som jag gjorde det. Vad jag bryr mig om nu är att du kallar på mig även om jag inte kommer tillbaks till dig.

typ ja

Sluta dröm om det ljuva livet, vi kommer aldrig vara med om det
Och be aldrig mer om ursäkt för sakerna du aldrig gjorde
Men det äter upp dig när du ligger i din säng.
Åh gud det gör så ont att nåt så nära kan va så långt bort.

Studenten om ett

ASSÅ JAG TAR STUDENTEEEEEN IMOORRNNNNN FUCKERS!!!!!

För tillfället längtar jag som fan tills imorrn, ska bli extremt jävla äckligt kul! Saknaden får man helt enkelt deala med sen och vad gör det om man skapar fler asroliga minnen med mina favoriter den allra sista dan?! Imorrn imorrn imorrn, S3B-äst! Kunde inte ta studenten med bättre människor alltså, helt ärligt...

Helt uppspelt, hörs mest sannolikt inom väldigt kort. Haha.

clown

Dagen har varit sjukt schtek och något händelselös. Men det funkar så länge vädret är på topp. Natten däremot; jag & Mickan går och lägger oss runt ett. Cleo meddelar att hon kommer upp och lägger sig snart. Jag tänker fine, lägger mig ner och somnar bums. Efter ett tag, vilket jag tolkar som morgon, vaknar jag halvt av gapskratt och massa "jag kissar på mig" utbrott. Instormandes i rummet kommer Cleo och Melissa, dom kan inte tända någon lampa och skrattar ännu mer och åter ett "jag kissar på mig" yttras. Jag kollar på asgarvande Cleo och mongot är en clown, bokstavligen. Hon har sminkat sig som en clown och bak i det lite mörkare området av rummet står Melissa och asgarvar, jag ser lite klotter i hennes ansikte också (som senare visade sig vara en kattmålning). Dom springer skrattandes ut och går in där Mickan sover, mer skrattandes. Åter ett "jag kissar på mig" och ett "men shit" yttras, det sistnämnade av Mickan och det innan av Melissa. Som ja, faktiskt kissade på sig av skratt. Jag kollade klockan och den var fyra på natten. Cleo började skolan klockan 9, gick hon? Nej, det gjorde hon inte.

Mongos.
image268

så jävla oviktigt

Mysig kväll framför tv'n. Mickan och Melissa är och hyr film, jag föreslog Harry Potter, dom höll inte med. Köpt det sista till el studento, skönt. Köpte mer smått och gott, jag är sjukt cool. Vänta tills min rikedom kommer efter ett visst Suomi-besök. HELL YES.

Pumpar 99 problems och det fick mig att tänka på stora mongot (nej, ni får icke veta vem det är, bara för att jag ska leka as-känd-bloggerska-vars-privatliv-är-jätteintressant-för-alla-läsare). Vet fan inte varför jag tänkte på honom, kanske för att han är för kaxig för sitt eget bästa. Han är ändå allt gullig han, det är han...

Appropå stora mongot skiftade mina tankar till skön stil. Då dök Kanye West upp. Kungen som vågar vara preppy.
image267

studenten om tre

Min kalender är heelt tom den här veckan (förutom studentdagen och helgen). Känns som ett steg i rätt riktning till min chillsommar, med tanke på hur mina dagar såg ut förr. Annars kommer jag ändå sakna allt som fan. Åt i alla fall lunch med några i gänget idag, gud vad jag kommer sakna dom. Speciellt Marc, dom andra lär man träffa på ett sätt eller ett annat.

Åh... Studenten på fredag, trodde aldrig jag skulle komma såhär nära. Jisses. Näe men nu ska jag bege iväg mot Cleo, vi ska in till Farsta. Och återigen jag utan pengar.


slutkörd

Dålig uppdatering, jaa jag håller med. Mina åsikter består dock, men jag har inte haft tid att förmedla dom. Helt stört. Känns bajs att inte kunna träna, märker man mer och mer. Går ju under här. Tänkte blogga på kvällen igår (hade fett med opinions) men fick finbesök av stora mongot. Sen åkte vi till honom och sov efter jättemycket slagsmål och Nynäs-sightseeing med Mickan, mys. Bang på skolan blev det idag alltså.

På tal om bang på skolan tror jag faktiskt inte man måste gå dit nån gång på hela veckan. Man gör ju verkligen ingenting, heeelt sjukt med slöseri på tid. Dagen idag fick spenderas med syster i stan utan pengar. Fick coola brillor av henne dock.

Jag är astrött så tror det blir lite Vänner i soffan, lovelove.

Eurovision

Jahapp. Blev inget Nynäs och festival för mig igår. Var hemma med Cleo, Ella och Mellky och kollade Eurovision. Ångrar kanske det valet nu eftersom det inte alls var något att hänga i julgran. Ps, Cleo trodde att Perelli skulle vinna...
image265

Nejmen sååå jag satt hemma med my crew och tänkte synkat med stora mongot via sms eftersom jag inte joinade honom för kvällen, det kändes ju lite sådär.

king @ king.com

Åh nej, vet ni vad som har gjort ett kärt återbesök i mitt liv?
 
Jovisst är det king.com, detta bådar inte gott. Märker hur jag saknat deras spel fett och att man icke har någon tidsuppfattning när man spelar. I somras spelade jag, dissade planer, varför? Jo för jag ville få över si och så mycket juveler. Dock var mina närmaste polers lika fast dom.

Öh, typ fuck Eurovision OCH festival i Nynäs? Jag har ju kungen.

21

Sho män. Hemma från bion nu, ofta man är det så här sent (nog för att jag kom hem vid 5 efter Pirates-premiären samt att jag gick på bio klockan ett på dagen i tisdags). Klockan ett på dagen kan man tydligen planka in på bion också, jag och Sabrina blev något irriterade när Viktor och Holm inte behövde pröjsa, såg för övrigt Dumpad då (3½/5 toasters). Så om ni är fattiga och mååste se en film, gå på ett-bion. Kanonkul. 21 var i alla fall extremt bra tycker jag.
image264

Stora mongot kom till mig efter min träning också och såklart följde han även med på bion, mys. Imorrn var det planer på festival i Nynäs, men det är ju schlagerfinal, så får se hur allt blir. Cleo följer förstås med hur som helst. Who else? PUSS och kram, jag och Cleo ska snacka skit för hon "ville vara vaken ett tag", öhrm.

PS, länge sen jag skrev så pass "utförligt" över något jag gjort. Stört, men låt det inte bli en vana, ingen bryr sig på riktigt ju...

kanonkul

Klippt och klar, inte mycket förändring men fräscht ändå. Chillat i centrum med Cleolove också, kändes givande. Jag vill ha pengar. Det var typ allt. Ska ut med Vincent snart också, Melissa ska följa med. Woopidoo. Meen huuur soooom helst. Inatt ska jag på bio med hela gänget också. Och det var typ allt...

Pussokram.

tråk tråk tråk

Asså jag är typ skolskadad. Nu har jag varit klar med allt sen förra veckan och vad gör jag nu? Klagar på att jag inte har något att göra, typ nästan vill ha något att göra inom skolväg så jag kan göra något. Har varit rastlös sjukt länge och numera kan jag inte ens träna.

Kunde typ följa med på skiva men jag har varken råd eller är arton. Jag ska i alla fall typ gå ut och gå helt ensam snart, nästan utan musik också eftersom jag till och med blivit uttråkad på den. Hemskt.

Min fråga nu efter jag läst texten är; varför har jag inte ordnat upp planer? Dumt som fan, haha, nu vet jag i alla fall problemet, för brist på något att göra är det ju egentligen aldrig.

Roligt dampsms mottaget av Viktor nyss;
"Men lugna dig jag sitter på mcdonalds har inte ens kommit in lugna dig lugna dig lugna dig!"
(Hela 4 st lugna dig)

nu jävlar, var ett tag sen

Tio sakar om mig:
1. Är du singel? Jodå
2. Är du lycklig? Jovisst
3. Är du uttråkad? Som fan
4. Är du ledsen? Njaae
5. Är du italienare? Nej
6. Är du gravid? Nej
7. Är du full? Nej
8. Är du en cooling? Jämt och ständigt
9. Är du från Irland? Wish I were
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Förlovade

Åtta saker om mitt kärleksliv:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Gjorde det...
2. Har du nånsin blivit sårad? Oja
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Ja
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? MEN JA, okej!?
5. Har du kysst någon inom de två senaste veckorna? Mmm :)
6. Har du haft en hemlig beundrare? Inte så hemlig längre
7. Är du kär? Definera kär
8. Vill du gifta dig i framtiden? Inget måste iaf

Tio saker två alternativ:
1. Kärlek eller lust? Kärlek
2. Hår eller ögon? Hår
3. Katter eller hundar? Hundar
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Bästa
5. TV eller Internet? Inteeernet
6. Coca-cola eller Pepsi? Cola
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Vilt är bäst
8. Pengar eller lycka? Pengar gör mig lycklig
9. Dag eller natt? Natten mään
10. MSN eller mobil? Mobil

Tio "Har du någonsin...?"
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? No
2. Brutit ett ben? Nepp
3. Gjort nåt du ångrar? Typ 2 saker?
4. Hoppat Bungee Jump? Nae
5. Ljugit för någon du tycker om? Tyvärr
6. Ätit en hel tårta? Japp
7. Gjort bort dig offentligt? Yesss
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Nä!
9. Gråtit när ett husdjur dog? Aaa
10. Velat försvinna? Oja

Tio Senaste:
1. Telefonsamtalet du gjorde? Sabrina
2. Telefonsamtalet du fick? Marc
3. Personen du var med? Melissa
4. Roligaste grejen som hänt? Föööör jävla mycket
5. Personen du sms:ade? Ella
6. Du kysste? Viktor
7. Du skrev till på myspace? Dont have it man
8. Du kommenterade? Kändisar
9. Du tillbringade natten med? Cleo
10. Du kramade? Sabrina


mums

image263image263

I'm a tease

En grej. Jag sa ju härom dagen att man alltid vill ha det man inte kan få. Fyyfan vad det är sant. Killar gillar jakten, helt klart. En jakt när dom själva finner det passande, och det är inte jämt heller. Låt dom jaga säger jag och gör ingenting själv, dom kommer till dig ändå ju.

(Puss Cleo!)

vi såg inte bara matchen, vi var faktiskt med

image262
Grym match. (Det står Cleo på den blåa tröjan)

räddaren i nöden

VIDEOTEAM (Filmkedjan) FTW BRÄÄÄÄÄÄH!!!!

Hipp hurra, här kommer Cleo och jag.

Ps, ofta jag behöver sympatisällis...


busigt

Just ja, jag ska klippa mig på fredag. Sjukt busig. Sen har jag bestämt tatuering/tatueringar. Känns jätteskönt. Jag kommer vara sjukt tuff ska ni veta. Nu är det bara tatueringstid som saknas, men det kirrar jag, råbusigt. Men den tuffaste får jag göra efter sommaren, för min egen bekvämlighet.

Ville bara dela med mig lite, puss på er.

(Öhm, typ saknar dig?)


tired

Är riktigt trött just nu. För det första gick jag och lade mig sent och för det andra kan jag inte somna så bra nu för tiden heller, har mina anledningar förstås. Man brukar ju säga att det blir värre framåt natten och visst är det så. Fast samtidigt brukar man ju säga att solsken kommer efter regn. Men fortfarande är det ganska mulet faktiskt.

... My feelings for you are forever.

his voice is beyond his years

His voice is beyond his years, he's trying to move you
He did not know where to go and soon it was dark
If I could look you in the eyes I couldn't let you go
His voice is beyond his years, please try not to move him
At least it was his mistake, his alone to make
If I could look you in the eyes...

töntigt behaviour

En sak jag har svårt för är människor. Vissa är några jag verkligen inte passar med och sånt håller jag fast vid, dvs håller mig borta från dom för att undvika att bli åtalad för misshandel. En principsak liksom, varför vara med dom man inte gillar egentligen? Hellre ensam än i dåligt sällskap är så sant som det är sagt. Folk ändras inte heller och därmed kommer mina åsikter till dom alltså att bestå. Men don't get me wrong, alla gillar ju inte mig heller... Sen finns det fullt av dom som ogillar någon men ändå umgås med personen i fråga. Patetiskt, säg inte en sak och gå och gör en annan. Undra varför jag är den mest kräsna när det kommer till personer, suck.

Då är min fråga för idag; how low can you go för att ha "kompisar"?


du är säker nu

Jag har hört att du träffat nån. Jag har hört att hon är allt jag inte var.
Och jag hör att du är säker nu, jag vaknar med den tanken varje dag.
Och jag hör att hon är den rätte, ja dom säger att du verkligen menar det.

Miss it.

blondin

Ja vad kan jag säga? Jag är ganska ljushårig...
image261
(mig ser man knappt på Gina Tricots väggar)

FL-ove

Nån dag ska jag åka dit igen och inte komma tillbaka...
image260
... Typ.

slutet är nära

HELL FUCKING YES. Nu är jag helt klar, finito, done med mina skolgrejer. För alltid typ (?!). Sen slutar jag ju faktiskt skolan. Vet inte vad jag tycker om det faktiskt. Känns mer sorgligt än skönt faktiskt. Dock är det skönt för tillfället när jag tänker ledighet och inget mer kvar att göra. Så nu är det bara smöra tills på fredag när betygen sätts. Och om det är något jag gör bättre än mina arbeten så är det smöra, riktigt fettigt ska det bli...

Ville bara uttrycka min lycka. Nu är det chill tills studenten (som faktiskt är nästa vecka -panik!).


Paddlings pix

Mina paparazzi-bilder från paddlingen kommer nuuuuu....

6 timmar är det nya 3 timmar

Kul jävla jobb man hade med laget idag inte. Tog dubbelt så lång tid också, fyyfan, det är inte okej. Min plan var att plugga så fort jag kom hem, men jag tyckte att en efterlängtad uppdatering av min iPod var viktigare. Kan inte plugga eller städa (också efterlängtat) utan bra musik. Bra argument tycker jag så det kör jag stenhårt på.

Dagens tanke; Det är alltid så att man vill ha det man inte kan få... 

getting there

Allt roligt börjar och slutar med att vi är nere och ute igen
Men vad behöver vi egentligen?

Jag vänder mig om, han bara ler.
Allén är inte så dålig ändå när du går bredvid.


pussar

Hemma redan från Jockes lilla partaj, snodde skjuts av Nynäsbarnen, såklart inget bang på det alltså. Sitter här och chillar nu bara, ska väl sova snart. Jobb med laget imorrn liksoom. Inget sovsällskap för mig inatt alltså, buhuu. Gud vad omysigt jag kommer sova tyyp... Jaja, ska väl ta lite lasagne nu (lovelovelove). Pussar och kramar, nu är helgen över och nu är det plugg som fan, nästnästa vecka tar jag studenten maaan.

image248

"Asså fan va pinsaaamt"

Sitter här och kollar på Cleos bilder och kände hur kul det skulle vara att lägga upp en pinsam en. Så här, en bild som inte är direkt pinsam på något sätt, men som hon skulle tycka var extremt pinsam. Och ja, Ella fick åka med i fallet. *mwwwwaah*

image247

Seepee Cleeo

ABOOOO vad lite jag har att skriva. Sitter för tillfället och väntar på en legendarisk lasagne med Cleo och pumpar musik. Igår chillade vi sönder och höll oss vakna från typ tolv då vi började vara aströtta, och sov ganska sent ändå. Men gott sov jag tills hon skrek i sömnen. Igen. Den här gången fick det bli ett "Men vafan, KAN DU SLUTA!". Cp...

Ikväll blir det nog galej med Cleo. Med massor (?) från klassen hoppas jag. Ska i alla fall försöka övertala Sabrina lite mer. Och Viktor förstås, inget party utan honom.

Sen har jag kommit på en grej. Det spelar verkligen ingen roll vad man gör om man gör det med rätt personer. Om du inte håller med så har du bara tråkiga kompisar. Puss.

(Ps, ja jag har gjort om lite i bloggen för jag hade inget att göra imorse)

min Muriah

It's breaking my heart that you're leaving.
image246

rebus och sovsällis

MTGDGMKVLB.
Vilket rebus va? Mer kan jag inte säga faktiskt. Hundra spänn på att dom flesta nära och kära försöker komma på något vad det betyder minst en gång. Puss på er.

Ps, har kommit på att det typ inte är ofta jag sover själv nu för tiden. Är det inte Cleo är det någon annan (läs Cleo igen). Det är väl rätt mysigt. Uppskattar en tom säng mer då också. Har ju Cleo här nu till och med, sötnos. 

Men inget bang på ditt sällskap heller, gull.

trött på det

Det är inte mitt problem att lösa, för egentligen vet jag ingenting. Du hade väl inte så mycket energi som du trodde. Det var upp till dig. Du visste väl det?

Det som betyder eller har betydit något kan man inte släppa såå lätt.

on the grind

Klassens mest spelade. Av någon anledning...

if you are what you say you are

Jaja. Kändes töntigt med emo-inlägg, speciellt för att typ ingen förstår mig ändå. Onödigt jag vet, problem ska vara inombords banne mig, inte i bloggen. Så för att liva upp stämningen igen...


last confession

Nu händer det verkligen. Jag saknar det så att det gör ont. Det som fick mig att se fram emot allting för att du skulle vara med på ett sätt och sprida ljus över vad det nu var, som du alltid gjorde. Situationen nu kan jag inte känna igen alls. Och det värsta av allt är att du faktiskt inte har någon anledning till att bry dig om det, jag har aldrig behövts lika mycket som du. Men vad jag inte skulle ge för att du med skulle bry dig och sakna lite, precis som jag. Jag skulle må mycket bättre av att veta att du har en väg att gå också. Men så är det inte nu. Du är en sån som är en sån och det tär på mig. Det suger att man inte kan backa...

Samtidigt så finns det dom som gör mig varm och får mig att känna såsom jag brukade förr i tiden. Jag gillar det.

onödigt skit

Och jag skäms för att be och jag skäms för att gråta
Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta
Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig
Mina vänner säger: "Vakna upp och sluta tänk på det"
Men vad vet dom? Nu är nån annan än jag närmare
Livet innan det kunde jag, utan och innan, jag kunde haft det så för alltid

tjofaderittan Lambo!

Var på Nadias skiva igår och den får "bara" 3/5 toasters. Sorry folks, men var väl trevligt ändå liksom. Som vanligt med Viktor, haha. Härligt att träffa Dennis lite kort också, bruur. Men hur som helst. Ni får lite bilder från min skiva, som utlovat. Dock skulle jag vilja ha dom "privata" bilderna. Om nån har sånna?

(Observera Roger på den femte bilden, han som tittar fram).

esstrebe

Skivan igår får 5/5 toasters. Bara för min klass är bäst. Samt att efter många om och men lyckades jag hustla in mig på leg nummer två och kunde leva heelt fritt (Obs, även min Cleo kom in <3). Sweet. Och där inne blev jag förstås varmt välkomnad av alla som ville ha mig där, puss puss puss!! Ska leta upp lite pix och sen hamnar dom garrat här...

Dags för skola nu då, pigga och glada.

lalalalove

Min nya favvokändis Ashlee Simpson och min (men tydligen mer hennes) älskling Peeeeete. Tror inte ni har förstått hur jävla mycket jag krigat för att hitta pussbilder på dom on the net. Hittade 3 lite mysiga. Tack google, not. Men poängen är... Visst är dom söta? Och visst är hon snygg? Och visst är han hethethet?
image238
Ps, hon bör alltid ha rött hår.

skiva ikvääll

Skiva skiva skiva, bärs bärs bärs. Öhm, typ nåt sånt. Kom inte på nån bättre ramsa trots att mitt lag och jag vann SM i Cheerleading, ödets ironi nivet...

Nä hur som helst. Ska bli riktigt soft, hoppas på att man får vara kvar där bara, jävla 17 år. Men ska tyyyp försöka se ut som den snälla själen vars leg jag fick låna. Mitt egna hann inte bli klart nämligen. Annars paxar jag rökrutan, om en sån ens finns.

PUSS, nu ska jag göra mig fin.
Ps, nästan ingen var fixad i skolan idag just för att man ska va fixad fett ikväll. Det är taggning hörni.

sängen och rött hår

Helvete vad jag är trött! Kul grej att halvsova på sin egen skiva. Skämt åsido kommer jag inte ens hinna med en liten tupplur när jag kommer hem, fett synd. Min säng var sååå skön i morse.

Ps, jag önskar att jag var röd-/orangehårig typ. Så sjukt tufft.
image236
Ashlee Simpson är för övrigt fett snygg, schnygg hårfärg också.

caught in the act

image235

Haha, japp, jag blev så jävla busted (okej KV?!). Tog smygbilder och lyckades förstås, men nu, när bl.a den här bilden kom ut blev det ett jävla liv för jag inte kan motstå att ta sådär extremt söta bilder. Shit asså, förlåt att man finns typ.

...

Så om hon viskar hur mycket hon älskar dig.
Pay no mind för ingen kan vilja ha dig mer än mig.
Allt det bästa till dig min vän, allt det bästa till dig.
Jag står utanför din dörr bara för att säga att jag aldrig,
aldrig känt mig så ensam.


legitimation

Så jävla bra att man lär sig av misstag egentligen. Eller, jag gör det i alla fall, finns ju dom som fortfarande är lika clueless gång på gång. Men hur som helst, nu vet jag vad som händer om jag gör si och så, därför gör jag inte det och så enkelt blir det. Boom liksom.

Dagens fråga; VART FAN ÄR MITT LEG? Nån som vill låna ut till mig?

Ps, min blogg blir mer och mer hemlig ska ni veta. Aldrig för mycket som sägs längre. Hur känns det då?


Ashton

image234
Pretty boy, <3

sorg/glädje

Abo mannen. Satt och läste gamla blogginlägg. Hemskt vafan, inte så smart att jag jämt får för mig att göra det när jag vet vad som komma skall. Tur att jag inte går in på min jättejättegamla blogg, then I would die. Huuur som. Skönt och se vart man hamnat dock, fo shizz lixom bah.

På tal om glada saker. Min skiva är på tisdag! Fan vilket draag. S3B-äst, kommer bli som ett hål i hjärtat efter studenten. Fast jag och Annika har planer vi, haha. Annars kan man alltid bo hos Viktor, mys.

rewind

Jätteroligt på bion som man alltid har med kära Viktor. Sen har man ju alltid så meningsfulla konversationer när man är med honom också, men otroligt underhållande är det ju i alla fall. Såg btw nån film med Jack Black som var asrolig, nånting nånting Rewind.

Nattens funderare; är dagens killar mer svårfångade än dagens tjejer?

Klart det rullar på, fast saknar dig ändå.

bästa jag

Gud vad duktig jag är. Dagens pluggning avklarat. Jag är fett duktig, bäst på att vara bäst nivet och då är man tvuuungen att säga det här i bloggen.

Ikväll blir det bio med Viktor i alla fall, vet dock inte vad han har bestämt för film.

The worst part is I don't wish anything for you. I'm not ready to care.

plugg och sommarväder

Måste avreagera mig om en tråkig grej jag får skylla mig själv med. Jag gick ut imorse för att sola i det fina vädret. Dock är min altan fullproppad med skit just nu så efter ett tag fick man inte ens plats om man ska kunna dra så mycket nytta av solen som möjligt. Sen kom jag på hur jävla mycket jag hamnat efter i typ... Allt. I skolan alltså. Så nu har jag minsann fått gå in och plugga. Borde verkligen gjort det här innan paddlingen men icke. Skylla mig själv som sagt. Ändå skönt att bli klar med verkligen allt på en dag, då kan jag njuta av framtida soldagar när kanske altanen är uppröjd. Gör ju faktiskt inte så mycket heller eftersom mitt ansikte blev negrigt efter paddlingen (wie för att chilla utomhus och på havet 3 dagar i sträck).

Diggar ändå vädret fett alltså. Och älskar att vara nära havet när det är såhär, så Stockholms skärgårdar (främst Nynäs) får nog tampas med mig länge nu i sommar.

MYS!

paddling

Finns inte mycket att säga om paddlingstrippen egentligen. Sammanfattar med några ord istället; asjobbigt, asont, askallt, asäckligt, asskönt, asroligt, asmysigt, asstekigt, asmysigast, asspännande osv.

Trots mitt hat emot naturen så var det roliga och mysiga dagar med mina favoriter. Har i princip varit älskling Viktors svans (stackars han) för att få maximalt kul och det blev det, stora mongot som han är. Dagens ros går till Annika för hon tog 35:an.

Ps, jag tog paparazzibilder och dom kommer nog upp snart. Förstår bara inte hur min dator tänker just nu.


paddling

Öhm tja. Langar inlägg såhär i all hast. Jag som nu ska följa med och paddla har ingenting man behöver. Samt att jag inte vet vad som behövs. Nån som gör det får gäärna säga till. Okej? På riktigt, säg till!!

Har inte tid att skriva mer typ. När man ska ut i ingenstans måste man till och med köpa vatten så ska iväg och köpa sånt crap. Och skolan pröjsar typ nada. Som Viktor sa "Fett fattig skola som inte ens har råd att åka ut i vildmarken". Huuur som, ska åka till Nynäs typ snart (?) och sova hos Viktor redan ikväll så man slipper åka dit imorrn. SWEET!

HÖRS, jag är very busy.
 
image233

Had I known...

As she begins to raise her voice
You lower yours and grant her one last choice
Drive until you lose the road or break with the ones you've followed
She will do one of two things
She will admit to everything or she'll say she's just not the same
And you'll begin to wonder why you came


dagens outfit

En tanke bara; varför lägger man upp dagens outfit om ens stil inte är märkvärdig eller fin alls? Tyyp, no shit, hade du en t-shirt och jeans på dig idag MED en kofta över?! Shit, jag kan ju inte gissa hur det ser ut. Verkligen inte. Tror sånt där mest bara är skryt av vad man har. Det klarar man sig utan för alla har exakt lika mycket ändå, bara att inte alla ger en dagens outfit med en klädsel som ser precis ut som alla andra ungdomar man sett under dagens gång.

Shit, folk tror så jävla mycket ibland alltså. Vissa tror ju verkligen också att allt är till för alla. Fel, oj så fel.

Lycka

Japp, guldruset är kvar i en minsann. Om inte det är lycka vet jag inte vad. Sen om man köper lite nya och fräscha grejer på det blir det ännu bättre. Och sen när man inser att man typ inte har något kvar att göra i skolan blir det ännu ännu bättre. Sen så fick jag tydligen visst följa med på paddlingen och då blir det ännu ännu ännu bättre. Och till sist är det min skiva nästa vecka och då blir allting ännu ännu ännu ännu bättre. Förstår ni kedjan? För att förtydliga, livet leker.

Ps. Det värsta man kan göra är att skjuta upp på saker, för då kommer det att skjuta tillbaka på dig istället.
image232
Svenska mästare i år igen. Lovely.

SM-guld, shalalalalala

Så alla vet...

... 2 SM-guld till mig i år igen. Sen så fick då Fabest mest minnesvärda, bättre sent aldrig tycker vi (A).

PUSS från Borås, kommer hem inatt ;)

SM, Borås

Shoo. Sänder ett lite farväl innan jag beger mig mot andra sidan landet. Haha. Kommer hem på söndag natt och förhoppningsvis är jag nöjd. Men sånt vet man aldrig. Samtidigt är jag typ sjuk, fan inte roligt att tävla då. Har aldrig varit sjukis på tävling så har ingen erfarenhet heller. Usch, men det ska nog gå, med luft eller inte, möhö! Annars är jag inte alls nervös, det går som det går helt enkelt, inget att göra åt. Men såklart man vill försvara titeln som bäst i Sverige. Det kommer vi definitivt kämpa med att göra också, smått hungrigt sådär.

Huuur som. Håll tummarna för mig i helgen. Puss, nu måste jag packa.
image231

true that

Carry on as if nothing really mattered.
It's going to hurt when it heals too.

smått

Igår var mysigt faktiskt, riktigt mysigt!! Inte så mycket mer finns väl att säga om den kvällen.

Annars så är jag lack, det kommer och går helt enkelt. Lack på hur folk själva förändras och förändrar sådant som faktiskt berör mig. Det är inte okej, det är det verkligen inte. Sen så finns det vissa som faktiskt gör mig jätteglad. Det får mig att se ljust på allting och sånt behövs ju jämt! Länge sen man hade nån som kunde få en att tänka att livet leker.

Imorrn är det Borås och på lör-sön Svenska mästerskapen i Cheerleading, spännade fo shizz.

Dagens fundering: vad föredras - snygg kropp eller snyggt ansikte?

image230
Sweeet.

RSS 2.0