Daydreaming

Tänkt mycket på framtiden på senaste. Något kan kanske klarna upp snart. Så jag hoppas verkligen på det! Skulle bara vara så jääävla nice. Jääääävla nice. Men som vanligt, hoping for the best but expecting the worst.

Under kvällen har jag spelat Sims och varvat det med matinköp och tacos-ätning. Kollar då och då på min porriga bakgrund med Kate Moss och Johnny Depp. Tänker på att dom har haft sex. Han har varit i henne. Sen går tankarna vidare till alla andra jävla vackra män, som också har haft sex med sina tjejer. Tänk att vara den alltså! Liksom säga, "Meh, där är ju Johnny!!! Jag känner honom!" när man ser en filmtrailer. Haha. Dagdrömmarna idag var inte att leka med. Nu ska jag se på nya Entourage och chilla med min irl-älskling.

Hej, du vackra man.

(Den enda som egentligen är snygg i sån där mustasch)


Hoping for the best

Hej. Blev inget igår, jag vet. Men Viktor kom hit så då fanns det inte tid! Var dessutom helt slut efter träningar och tjejmil (nu låter det som att jag sprang hela skiten, men jag jobbade bara) så det var skönare att ligga och kolla på tv bara. Var fan asmycket filmer på. Vi kollade på Amazing race också, där skulle man ju vilja vara med!

Idag har jag ringt ett samtal. Och nu hoppas jag på det bästa! Så nu blir det lite Sims.

Helg helg helg

Gårdagen börjades tidigt. Mötte upp Viktor och letade efter kläder till honom i stan, sedan åkte vi till Eriksdalsbadet och entrade Popaganda. När någon fyller år gäller det att börja följa med. Senare mot kvällen åt vi indiskt med hela hans familj, och sen? Tillbaka till Popaganda. Vid det laget hade Viktors kompisar anslutit sig och jag kände mig töntig som inte var lika grabbiga som dom. Såg detta som ett ypperligt tillfälle att göra ett stopp hemma hos Lejla. Hon var så fin och 20 årig!

Utgången blev mer en in- och utgång på en gång. Men är ändå riktigt glad att jag hann träffa Lejla också! Kändes inte som att det skulle gå egentligen, men jippie för att det gjorde det!

Appropå allt det här så är det svårt att veta vart man har alla människor. Hur mycket ska man behöva ge för att få något, det allra minsta, tillbaka? Inte många som förstår hur man ska värdera rätt. Riktigt idiotiskt.

Imorrn är det jobb på Tjejmilen och sen träning på kvällen! Så vi hörs imorrn kväll. Puss.


Happy birthdays

Hallå. Har haft fullt upp hela kvällen med att fixa med presentish till min käraste som fyller år imorrn (idag, rättare sagt). Eller. Egentligen har jag två stycken kärasten som fyller år. 20 år båda två. Viktor då förstås. Sen har vi också Lejla. Min fina vän. Förhoppningsvis kommer jag lyckas att fira båda två! Grattis till dom i alla fall, det passar jag på att skriva redan nu. Dom förtjänar allt fint här i världen!! Puss på er. Och förlåt för ni inte fick ett varsitt inlägg, hehe.

Jag och Lejla, småpluttar (typ, då), hon blir finare för varje år! Jag och Viki.

Cykel

Just nu är jag så jävla seg med att dra arslet ur vagnen. Eller nej. Otagg, inte seg. Liksom... Jag pallar inte bry mig! Fast man måste ändå försöka. Även fast jag inte bryr mig ett någe om det man sägs måste kämpa för. Suger.

Ska nog spela Sims jättelite och sen cyklar jag iväg. Cykel är typ världens bästa fordon.

Tankar om framtiden

Framtiden si och framtiden så. Alla vänner tar ett kliv någonstans. Ut i världen. Upplever saker. Hur vågar man? Jag vet helt ärligt inte det. Visst, man har alltid planer på vad man skulle kunna göra. Mina är att åka iväg nånstans, antingen till USA eller Finland. Vilket stort glapp, tänker ni. Och ja det stämmer väl. Det finns skolor i USA som jag har kollat upp, och i Finland finns det svenska skolor. Det som känns mest surt är att man måste ge upp det som man älskar mest. Det är därför jag vill stanna. Även fast man kan tänka - hur länge ska jag behöva stanna innan jag vågar göra något nytt? I Finland skulle jag ändå kunna hålla på med mitt livs kärlek. På ett sätt eller annat skulle det gå. Finland har alltid varit hemma.

Eller ska man ta chansen och sticka tvärs över Atlanten? Hur länge tills hjärtat inte gör ont längre då? Blir man för upprymd för att ens känna av det? Eller ska jag åka till London? Jag vet inte! Hur kan man veta?

Dessa tankar tar död på mig. Tur är det att man har tid att tänka. Men det är som att jag inte orkar tänka längre.

Och himlen är gjord av sten

Svettig är väl att underdriva situationen just nu. Jävla varmt även fast det inte ens är varmt ute. Jävla träningar, haha. Men ska det va så ska det! Blir nog en intressant säsong.

Imorrn måste jag in till stan, möta upp min käraste och hämta pengar. För att sedan åka tillbaka på en gång. Kanske ska lämna in något cv på vägen (som att det spelar någon jävla roll ändå?). Så får se. Trött på hur livet är just nu. Riktigt slöseri med tid känns det som.  

"Jag går inte isär när jag går med dig"

Finsk-Mindy

Hej hopp. Två kapitel i finskaboken. Så nu har jag lite glosor att öva på. Kommer nog bli bra det här. Har redan lärt mig massor. Höhö!

Fast nu ska jag åka iväg till min käraste. Och imorrn är det träning!

Later bitcheeees.

Suomi!

Nu har jag lånat finska språkkurs böcker, cd's och hela rubbet. Vem säger att man inte kan plugga bara för att man inte går i skolan? Letade efter tyska fördjupningar också men fann inget. Damn. Kanske ska man lära sig spanska grunder också? Gud vad roligt detta är. Mina andra planer gick lite åt helvete. Men jag ska ändå fira lite med Sims.

Another day

Heeeeeej. Ville bara meddela att nu sätter min dag igång. Det kommer inte bli långvariga sysselsättningar.

Så vi hörs ju snart igen.

Nothing. Just nothing...

Sug på den ni. Jag gick ut och sprang och väckte liv på både min kondis samt mina ben, mag och rumpmuskler. Men sånt är ju bra. Man kan ju inte gå runt och bli helt slapp. Nog för att jag gärna skulle kunna ligga och spela Sims och kolla på mina serier i hur många timmar som helst. Någon måtta får det ändå vara!

Imorrn har jag lite planer faktiskt. Är trött på mitt liv. Snart kommer något drastiskt hända. Typ färga håret eller klippa det i någon galen snygg frisyr, möblera om eller rensa garderoben. Något sånt ni vet. Ingenting händer, och det mest tråkiga, ingenting kommer att hända. Suger riktigt rejält. Imorrn ska jag dock gå och låna en e-bok på bibblan och lära mig finska. Jippie, det har jag sett fram emot länge!! Bugdetkurs liksom, men har man lätt (aslätt) för språk så har man.

Längtar tills Peter kommer. Då jävlar blir det liv!

Or not

God morgon! Igår åt vi, hela gänget, middag. Med marängsviss som efterätt. MUMMA. Just nu äter jag musli och börjar min dag såhär tidigt. Duuuuktig. Hade faktiskt tänkt ta en joggingtur idag, lite situps kanske, för att komma mer i form. Ännu mer duktig!

Det var väl det. Nu är jag taggad på att springa men sånt brukar ju ändras alltför lätt.

Rock n roll lifestyle

Ledsen för frånvaron. Dom som bryr sig. Åkte till Viktor och myste samt kollade på Entourage eftersom jag missade när dom satte igång igen, det var ett litet tag sen dom gjorde det. Så jävla bra serie. Looove it. Ibland önskar jag att jag kunde leva som dom. Bara gå ut och luncha om dagarna, köpa en ny bil och party med heta brudar på kvällen. Eller ja, heta grabbar också. Vore grymt. Annars funderar jag på om man ska åka till L.A och leva som självaste Ashton i Spread? Kanske måste bli liiite snyggare och mer karismatisk i sånna fall. Men om jag fixar det såå!!!

Eller.....

Up and down

En rolig sak som hade för en sekund sedan:
Tittar ut i mitt fönster, och vad ser jag? Ett barn dyker upp från bakom deras häck, försvinner, och tillbaka igen. Upp och ner. Jag har konstaterat att dom måste äga en studsmatta. Hur har jag missat det när jag ser in på nästan allas tomter? Eller ja. Deras buskar är rätt stora. Men ändå.

Jobb?

Jag söker ett arbete. Så alla min vänner, alla som jag känner, hook me up! Det jag har lärt mig är att utan kontakter händer inte ett skit. Här ska det skapas nya minsann! Nä men...Seriously, vill någon hjälpa till? I alla fall tills jag söker till skolor till våren.

Har varit på lite ärenden idag, åkt i Mickans bil med den nya ägaren. Kan inte minnas att jag suttit fram i just den bilen någon gång. In your face Melissa, dags att lära känna baksätet i brandbilen! Nog om onödiga saker. Nu ska det spelas Sims.

ANTM

HALLÅ. Nu har jag börjat titta på ANTM cycle 12. Som det så fint heter. Snygg säsong den här gången. Gillare.

Hörs imorrn, det är fan natt nu ju!

A broken heart that's still beating

Okej. Hade jag helt glömt hur jävla bra Greys är!? Jättedumt av mig. Jätte!
 

Way out west



Allt låg i närheten av Sahlgrenska sjukhuset, och vem var inlagd där? Lisbeth Salander! Så det var ett fotomoment right there. Ena dagen var det riktigt fint väder. Då spelade bland annat Band of horses och Glasvegas at night. Spårvagn åkte man mer än ofta. Karolina var där! Sedan var vi på en kyrkospelning, sådär läbbigt såg det ut där inne då.

The answer is blowing in the wind

Idag har jag (försökt) steka så mycket som möjligt. Det blir inte så varmt för det är blåsigt... För alla som inte har min baksida som råkar ligga i lä varje gång. Så jo tack, det blev varmt. Skulle senare på dagen fara iväg och bada med pappa & Melissa. Men DÄR fanns en blåst som skulle blåst iväg mig om jag vägde 30 kg mindre. Så det blev inget bad, enligt mina principer så badar jag inte när det blåser för mycket. Risken finns att min kropp lägger av och dör när jag går ur vattnet.

Melissa har åkt för att träna sina tjejer. Jag stannade kvar. Såg på tv-tablån att det är Grey's avsnitt på femman nu. Det kan jag kolla på medans jag lägger upp bilder till er. Good yes?

Metropol

Radion gick smärtsamt förbi, såklart. Efter den lilla vistelsen i Svb så kollade jag och Cleo på Eva & Adam, efter en lång tid tog vi tillfället i akt! Så jävla kul film. Inte dom bästa skådespelarinsatserna och Evas brorsa Tobbe går inte fel. Dom ska tydligen också bara vara 14 år. Om 14-åringarna idag bara var mer som dom. Alltså inget röka, inget knulla runt och inga alkisfester. Vore riktigt fint.

På kvällen körde pappa till Vegabaren och då fick man mat också, se där! Just nu håller jag och Viktor Melissa sällskap. Tänker på att lägga upp bilder, men det orkar jag inte med nu. Såååatt.

Cheerleader

Nu ska jag och några ur laget, typ tre stycken haha, vara cheerleaders på radio. Kul grej. Cheerleading kicks ass! L8er.

Bildlöst

Hallååå! Efter att jag kommit hem från Göteborg i söndags så har jag gjort detta:
1. Kollat på träning, man behöver alltid cheerleading när man varit borta.
2. Sett The Mist, av ren slump och blev deppig av slutet.
3. Varit på ett upprop, missförstånd missförstånd.
4. Ätit grekisk mat med Cleo.
5. Sett Year One med Jack Black, väldigt rolig!!
6. Smakat Max lyxshake som var himmelskt god.

Och nu är det nu. I Göteborg var det blåsigt och fint, men mysigt och det var bra artister jag fick se. Robyn var bäst, enligt mig. En annan sak som oturligt nog hände just när man skulle gå och stå mycket var att jag fick något sorts ryggskott, hade haft ont i ryggen lite redan när jag åkte. Fast där bröt helvetet löst och inte förrän sista kvällen köpte jag smärtstillande. Dom går jag på fortfarande. Innebär att jag får vara publik på kvällens träning. Sug-er!

Tänkte lägga in bilder, men det verkar inte gå nu. Så, senare!

Götet

Träning idag var fan behövligt och lika skönt. Glömde faktiskt en viktigare sak förut. Har ju lyckats klippa lugg igen. Kände lixom att ingenting händer numera, så en spontanklippning efter ett centrumbesök. Tur är väl det att jag ändå passar i det... För det gör jag väl!? (Ha ha) 

Imorgon ska jag till Göteborg för att titta på bland annat Arctic monkeys, Band of Horses och Robyn. Och många fler, men om jag ska vara ärlig är det dom enda jag vill se! Haha. Kommer hem på söndag någon gång. Hoppas ni klarar er hyffsat bra utan min närvaro, Melissa och Cleo. Lägger in lite randombilder från senaste tiden. Tror jag ska göra ett sommaralbum på fejs sen. Den ni!


"I'm a polarbear-horse!", mysceasar, fina skärgård, jag fick låna hatt, schtekdag, min lugg, älskade armband jag letat alltför länge efter.

I'm in love with a fairytale (?)

Hallååå. Fick lite mycket att göra nyligen. Vad har hänt dåå? Var på ett "jobb" där dom behövde hjälp med att diskutera ett nytt tv-spel, sen fick man testa på också. Riktigt roligt. Igår var jag i kungsan och kollade på Panetoz och det avslutades med middag på Vapiano.

MEN DET VIKTIGASTE SOM HAR HÄNT. Såg L.A Gigolo (eller Spread som den heter på riktigt) i förrgår. Hallå, skämta inte att Ashton Kutcher är en perfekt man! Kläderna, läpparna, kroppsspråket, blickarna, näsan, ögonen, kroppen (!) och just i filmen... Hans hänglsen. Sex på två ben den vackra mannen. Helt såld just nu, men jag antar att jag inte är den enda. Jag menar, kolla på honom...

Distract me, please.

"My heart hasn't beat in almost ninety years, but this was different.
It was like my heart was gone - like I was hollow.
Like I'd left everything that was inside me here with you."


Mindys workout plan

Spelat in en reklamfilm idag för Cola Zero. Internetversion. Fint väder, roliga människor och det var effektivt och kul. Vegabaren på Cleos altan satt fint efter det. Sedan blev den en spontan hårdträning för min del på Falcons/Cougars träning. Lärt mig massor idag, grundgympa är svårt! Men I'm going up, I'm telling yooou.

Nu ska jag bara tjilla hemma för imorrn ska vi till bitchen. Ett visst bad här i trakten råkar alltid missa molnen, så dit ska vi!


Destiny is a funny thing

Ibland kan jag sakna tiden som var. För ett bra tag sen. Saknar hur jag var. Hur andra var. Eller mer hur alla var mot varandra. Kontakterna. Känslorna. Upplevelserna. Till och med hur jag mådde, så jävla svag men ändå starkare och lyckligare än under någon annan period. Det var som att jag kom till liv. Och människorna som fick mig att leva, dom glömmer jag inte. Aldrig.

Det skulle inte gå att glömma, även om jag ville. Men jag vill inte. Jag mår bra av att tänka på dåtid. Jag ångrar ingenting. Varje snedsteg och varje rätt drag gjorde mig till den jag är nu. Men tanken på att jag kanske var den som förstörde life as I knew it är outhärdligt. Så jag låtsas att det var ödet. Ödet ville inte avsluta det.

Trash

Blev ingen maskerad. Fast no worries, jag och den delen av stan har aldrig gått bra ihop. Det här ger ju mig tid till att kolla på finalen av ett visst dansprogram. Och ja, spela Sims och bara vara med mig själv.

Köpte förresten lite smått idag igen (skjut mig). Bland annat ett par paljettleggings. Jippie!

Hav wanted

Fyra timmar senare och jag orkar inte mer. Men vadfan, är ju så jävla långtråkigt när man inte kan bada emellanåt. Jag skiter i, vad ni än säger så är en sprayflaska INTE samma sak som ett dopp i havet. Åh, underbara havet. Hur som helst, här sitter jag med en sallad som min mamma köpte hem från världens (ja, världens!) bästa salladställe. Intalar mig själv att solen inte tar längre. Så jag har inte ens dåligt samvete.

Förresten så kanske jag ska på maskerad ikväll. Betoning på kanske. Jättemycket poppade upp i mitt huvud om vad man kan vara. Tror jag kör på det enklaste dock. Det får ni se sen i sådana fall. Men, om jag hade haft en peruk liggandes här hemma skulle jag lätt ha varit Lisbeth Salander. Kommer ju bara fler idéer.

Why won't you release me

Solen är framme, nu är det no mercy. Även om jag hade fel om färg igår.

Brunorexi

Inget landet. Bajstråkigt. Har istället badat med min käraste idag, och kräftor åt vi igår.

Senare ska vi till Fridays också, första gången jag har gått ful till det stället. Fast gott med maten!! Så det är ju lätt värt. Tjingeling, mamma har köpt sololja så om solen är framme imorrn är det no mercy som gäller eftersom man inte fick färg idag. Kan man få brunorexi utan att vara brun från början?

Tattttuering

Nu är det snack om att åka till landet. Tveksam till det. Av olika anledningar. Återkommer om hur beslutet blir sedan. Ganska nostalgiskt att åka dit, sånt är alltid kul/sorgligt. Men ja. Återkommer som sagt.

Förresten har jag bestämt min nästa tatuering. Frågan är bara vart den ska placeras! Tåls att tänka på ju. Om det blir som jag vill kommer den att göras snart. Så länge man är säker kan man göra inom hur kort tid som helst. Roligt! Tänker inte avslöja vad det ska vara än i alla fall.


Älskade laget.

Uppstyrning

Godmorgon. Är i full fart med att vända tillbaka dygnet. Det är därför jag ställde klockan på 11:20 men kom upp 12 när Cleo gick. Och nu sitter jag och äter ägg! Med massa aromat förstås.

Nya pengar på kontot också. Dock är det bara leva-på-pengar. Jag behöver faktiskt inte ha något mer som heter kläder eller underkläder. Enough is enough. Och nu, lite Sims. Har ignorerat min familj eftersom att dom inte mår bra men känns lite som att jag borde styra upp det. Och det nu!

Love letter

Jag svävar bort just nu och tänker på sen. Någon dag kommer vi vakna upp i ett varmt land. Solen lyser och det drar in varma brisar från havet som har sin hamn precis utanför våran altan. Båda kommer att ha lyckats med sina planer och vi har fortfarande varandra. Vi ska starta något nytt. Alla stormar kommer att ha blåst förgäves. Vi kommer fortfarande att hålla i varandra. På ett nytt ställe som båda kommer älska, ska vi bygga vidare på oss. Vi kanske åker till, inte bara dom ställena vi pratade om förut, utan många fler. För att hitta vårat. Där ska vi uppfostra våra barn. Älska varandra. Kanske hamnar vi precis där vi började. Men paradiset för oss blir vart som helst så länge din hand finns i min.
Så vad spelar det för roll vart vi hamnar egentligen?
Vart vi än är, kommer ju vi vara.

Sådär flyger mina tankar iväg ibland. Kom ihåg det, min älskade, när det blåser upp till storm.

What a world


Och lekte gjorde vi...


Out of my life

Det är typ lan här. Cleo webcamar och vi lyssnar på MJ. Gjorde nyss tacos med mini tortillas, så jävla kul att se hur folk försöker lösa ihopvikningen av den!

Senare ska vi se på Blades of glory för Cleo är tråkig och inte har sett den. Hallå, ofta man missar den filmen? (Karolina, du behöver inte ta åt dig)

Hmm.. Ska nog också leka med min webcam. Så vi hörs senare. Ps, min träningsvärk har hamnat på galna ställen den här gången.

Handstand

Sitter just nu långt hemifrån. Alltså hemma hos min käraste. Vi ska kolla på film och ha det lite mysigt. Idag var det ju fan träning också! Inte lite träningsvärk jag kommer ha imorrn efter alla mina handståenden. Ha ha. Jobbigt att lära sig grund ju, men nyttigt!

Händer inte så mycket annat i livet just nu, allt kom i Juli. Tänker tillbaka på Hultsfred, såhär i efterhand var det mysigt och roligt där. Ser man på, tycker Mindy om festivaler?

Min skrivbordsbild


Why not, ?

What do tigers dream of?

Igår var det grillning hos Cleo. Väldigt trevligt. Efter blev det lite charader och världens bästa sämsta film, remaken av Fredagen den trettonde.

Kom hem nyss med en sallad. Ätit den och spelat Sims. Ska nog till centrum igen med Melissa. Har kollat på Baksmällan-klipp nu, efter mycket snack om den igår. Här kommer en rolig Tiger-låt därifrån.

It never takes too long

Set me free, leave me be.
I don't want to fall another moment into your gravity.
Here I am and I stand so tall, just the way I'm supposed to be. 
But you're on to me, and all over me.

You loved me 'cause I'm fragile.
When I thought that I was strong.
But you touch for a little while and all my fragile strength is gone.

Addiction

Lasagne och kladdkaka var på Melissas meny idag. Gott. Och nyss åkte Cleo vilket betyder att jag kan fortsätta att spela Sims och kolla på Gilmore girls utan att ha dåligt samvete, och utan att känna mig dum för att jag älskar en seriekaraktär. Sånt är skönt.

Jag råkar även veta finalisterna till So you think you can dance. Nöjd? Killvis ja, inte tjejvis. Förresten kollade jag på Grey's klipp härom dagen. Hallå, störd serie! Hur lång paus behöver dom? Eller ja, jag vet ju att dom arbetar för tillfället så ska väl inte vara arg...

Eftersom Melissa redan lagt upp en av mina favoritdanser under säsongen (Jason Mraz dansen alltså), så får jag lägga upp en annan. Åh den är rätt ångest, men fan bra ändå.

I am up for whatever

Igår försökte jag mig på att surfa. Försökte inte stå upp men paddlade med några vågor. Roligt ju. Sen ser man så jävla sexig ut i en för stor våtdräkt! Efter det spenderades kvällen med älskade och Prison break. Vi ligger lite efter men nu har vi bara tre avsnitt kvar. Det gillar jag.

Och idag har jag varit och solat samt kollat Gilmore girls (!!) och spelat Sims, allt i Cleos sällskap. Hon måste ha haft riktigt kul. Nu väntar vi på senaste So you think you can dance.

RSS 2.0