Lady Ga

Om jag skulle ha spetshandskar också (fan, varför tänkte jag inte på det för?!) skulle man kunna tro att jag var en mindre extrem Lady Gaga. Lady Ga, bara. Coolt.

 

Gott nytt år i alla fall.


2009

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? JA! Jag var på festival för första gången. Måste ha varit renast av alla där. Fick i alla fall se både The Killers och Kings of Leon.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Hade nog inte något.
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nej, men jag blir fan rädd för alla som håller på.
4. Dog någon som stod dig nära? NEJ!
5. Vilka länder besökte du? Tyskland, Nyköping (haha), England och Marocko.
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010? Ja, en resa till USA. Den blir av i april! Och kanske en resa till London vore helt rätt.
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? Några stycken har jag. 15 Juli när jag äntligen fick se Harry Potter. 7-11 Juli samt EM-helgen med kära laget.
8. Vad var din största framgång 2009? Kanske att jag lärde mig slå en volt. Så jävla stolt! Haha.
9. Största misstaget? Inget.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Skoja inte! Går hand i hand med att lära mig slå en volt...
11. Bästa köpet? Möjligt att det kanske är mina lårhöga stövlar.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Åka till Marocko.
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Jovisst! Typ ett SM-guld att jag tjänade in alla mina USA-pengar på två månader.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
 

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Same same.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Sparat mer pengar
17. Vad önskar du att du gjort mindre? Slösat pengar, haha
18. Hur tillbringar du julen? Med köttbullar
19. Blev du kär i år? Ja, i Chuck Bass (jag var ju redan kär i min fina!)
20. Favoritprogram på TV? Gossip girl och Grey's Anatomy
21. Bästa boken du läste i år? Flickan som lekte med elden
22. Största musikaliska upptäckten? Kings of Leon eller (förlåt, mig själv) Lady Gaga
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jadå, ett par fina blå skor

25. Något du önskade dig men inte fick?
Önskade mig inte mycket
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009? Faktiskt inget speciellt, by choice alltså
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? USA och mer pengar
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009? Svart svart.
29. Vad fick dig att må bra? Alla nya upplevelser
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Förutom självklara Johnny Depp så dog jag lite för Ashton Kutcher
31. Vem saknade du? Ellinor
32. De bästa nya människorna du träffade? Låter helt konstigt men jag har inte träffat några nya bästa människor? Jag antar att jag redan hade mina...

Inför nyår

Imorrn har jag hela dagen planerad från morgon till vad det nu blir. För det första ska jag vakna en bra tid! Det vill säga klockan elva, halv tolv eller tolv. Sen ska jag skutta upp ur sängen för att jag alltid är så uppspelt på nyårsaftonar. Sedan rullar det på. Känns onödigt att gå in på detalj vad jag ska hitta på. Ganska uppenbart vad som kommer att pågå? Fixning av mat och utseende, som vanligt den 31 December.

Nyårsklänning? Skit i det, jag har dom mest coola fransarna istället.

Secrets

Färdigsolad! Tog en rask promenad dit i alla fall så det gör väl inget om jag inte gymmade idag. Som sagt, dålig location ju.

Ikväll är det Victoria's secret fashion show. Tror det är möjligt att jag bojkottar det i år. Jag är för jävla uppsvälld av allt ätande att det inte är rättvist att titta på dom där brudarna just nu. Får se om man kan stå emot, är samtidigt så jävla kul att titta på det plus att det är typ tradition. Kanske får lite inspiration eller något... Gah. Svårt att inte bli avis.


I'll eat you up, I love you so

Just det. Såg Till vildingarnas land (Where all the wild things are), huuur söt som helst! Jag grät en liten skvätt. Se den om ni gillar söta vildingar eller om ni gillar sagor.


It will grow but never die

Melissa tog sig i kragen så vi åkte iväg och spinnade så nu är vi fett smala... Skönt att svettas och flåsas lite grann! Kanske drar till med nån sorts gymning imorrn om jag orkar. Annars blir det bara en morgonpromenad till solariet för senare ska jag se Avatar igen, fast i 3D. Helt underbart som helst.

Har spelat ut Harry Potter nu. Ska nog köpa alla spel. Hur kul som helst var det. Tack min finaste. Appropå honom så får jag snart lära mig leva utan honom i sisådär femtio år. Eller var det bara 3½ månad? Det är hur som helst jävligt länge men the show must go on...


Vintersug

Årets mellandagar har varit otroligt sega och faktiskt utan shopping. Förra året drog jag hem jävligt mycket men i år verkar affärer tänka att dom inte tjänar på det och lägger bara fula kläder på rea. Eller jag kanske bara inte behöver något efter mina shoppingryck för någon månad sen. Ja, så tror jag nog det är. Jag lever bara så jävla budget just nu, tänka sig att jag inte vill ha något eftersom jag hellre har pengar i USA. Vi ska boka platser i Sex & the city touren typ nu också, så jävla kul!! Årets höjdpunkt förmodligen...

Trodde det här skulle bli ett träningslov men mina träningskompanjoner suger! Dissar det ena passet efter det andra och Friskis ligger så jävla off så det är tråkigt att ta sig dit ensam. MEN då kom jag på att jag kan ju bara spinna här hemma (det var spinning som var på schemat idag), vi har ju faktiskt en cykel. Så det blir antingen det eller skaffa ny vänner, detta kändes lättast men man vet ju aldrig.

Längtar efter träningar. Vintern suger och alla vinterlov också (förutom om man går i skolan).


Nä ni

Jag har faktiskt inget att säga nu.


Ääärligt

Folk är så jävla idiotiska att jag blir mörkrädd.

Men trevlig kväll hörni!

3D

Idag har jag kollat klart på både The Hills och The City, fan vad man stör sig alltså. Helt jävla galet ju!

Ikväll bär det iväg till Nynäs på jagvetintevad med min kärastes crew. Kul att göra någonting för en gångs skull. Och imorrn är det yoga early in the morning och efter det lite mellandagsköp i centrumet. Dock ska jag inte handla onödiga saker utan bara sånt som jag faller för. Så det lär ju bli lite skor, haha. Är det rea på det också? Lejla, säg till om ni har nån bra deal ;)

Ska även se Avatar i 3D nån gång snart. Det lär ju vara fett med coolt.


Nerd

Ceasar ville också säga god jul med sina polers julstjärnan, stjärngossen och tomtenissen.


Grattis på julen

God jul då allihopa. So far har jag hunnit spela Sims och städat rummet. Jag vill ha mat.

Här bara regnar det ner klappar, strumpor, karameller och... Midsommarkransar.


Flipindo

Och just nu: Life doesn't sux. Ha ha.

Nejmen fick ett tråkanfall och kände att nu är det inte fullt lika roligt att leva, som när t.ex Peter är här eller när man är i USA eller när man partar lite och träffar människor eller köper nya saker eller det där första glaset cola på morgonen som gör att man blir glader. Inte riktigt så var det vaa. Sen spelade jag Harry i några timmar, börjar bli riktigt grym nu och jag fick endast ett dampryck och då blev det lite bättre.

Nu blir det Sims innan läggdags. Myyyyyys! En kopp te till det? Varför inte!


Sug

Just nu: Life sux.

Gym och klapp

Dagen före julafton och jag & Cleo har gymmat. Så jävla duktiga. Jag har ju gått runt till överallt också idag. Skönt! Snart väntas det lite hårfärgning som grädde på moset, tycker om att vara aktiv.

Köpte en lite sak till Melissa idag men jag tyckte inte det var julklappsmaterial så hon fick det idag och inte inslaget eller något. Tji fick jag för det skulle tydligen ha varit en perfekt julklapp, hon började gråta också... Ni vet hur hon är. Det var hur som helst dagens goda gärning och Melissa fick sig en julklapp av mig i alla fall! Känns bra juu.

Dock skulle jag vilja ha miljoner pengar i fickan och köpa världen till mina finaste människor.

Upp och hoppa

Nu: Iväg och träna sig lite!

Älskar min bakgrundsbild

Ibland så går det bara inte att förstå hur jävla vacker denna man är.


Piece of heaven

Har upptäckt att det krävs mycket tålamod för att göra knäck. Men jag lyckades bra! Wiho. Det gjorde jag även på Harry, not! Satt i en timme på en uppgift och ville bara riva av mig håret...

Och just det. Snart är det julfan. Helt galet. Men som vanligt känner jag att det blir skönt när det är över. Inga konstiga öppettider osv. En positiv sak med julen är köttbullar. Mummaaaa. Och mellandagsrea, om man har pengar det vill säga. Vilket jag inte har.

Nu ska jag nog spela Sims. Hur länge dröjer det tills jag får epilepsi tror ni?

OCH! Brittany Murphy har också dött nu, jag säger ju det, alla kändisar håller på att dö ut. Men hon har ju varit tillsammans med Ashton så hon kunde i alla fall dö lycklig.

POUSS.


Heder till älskade laget

I know. Har varit borta ett tag. Efter juluppvisningen (som gick bra bra) åkte jag med min käraste hem och har varit där tills nyss. Det har varit storhandel, bak, "julebord", knäck & kakor osv. Min fina man gav mig också ett Harry Potter spel till playstation när han var ute på något uppdrag. Jävligt kul faktiskt, ska spela lite snart.

När mamma är hemma ska jag och Cleo göra knäck, det är så jäävla gott faktiskt.

Nä om jag skulle börja spela lite Harry nu då. Ja!


Avatar

Vad har hänt idag? Försov mig idag så hann inte sola innan jag skulle iväg med käraste till hans fader. Där var det fik, käk och lek med lilla Alvin. Trevligt! Sen helt spontant tänkte vi att vi skulle åka iväg och se på Avatar. Sagt och gjort. Filmen var helt sjukt bra! Helt fantastiskt gjord och jag bara ville springa runt i salongen, så insatt blev man. Kul för skaparen btw. Först gör han Titanic och nu Avatar. Grymt.

Nu ska jag försöka få sömn. Upp tidigt imorrn ju, då är det cheerleading all day long.
15:00 i Torvalla imorrn om ni vill titta.


Uppvisning

Hej. Inte mycket att säga just för tillfället. Förutom småsaker jag kommer på då och då, som mina drömmar och snygga män.

Men det jag har att meddela er läsare är att det är Power Cheers juluppvisning på söndag klockan 15, har ni 30 spänn över så kom förbi. Eller om jag säger såhär; HA 30 spänn över så ni kan komma förbi.

Pussiluss.


Peter, I AM strong

Har helt glömt att berätta en rolig dröm jag hade för några nätter sedan. Det hela utspelade sig i USA, på någon random tävling där jag och älskade laget höll hus. Sr Black och sin & vår Peter var ju självfallet där med. Efter en diskussion om något så sa Peter helt plötsligt till mig "Ok, toss to hands!", greppade min midja och intog position. Inte skulle jag väl låta honom slänga upp mig, som att jag vägde ingenting, så jag skrattade åt honom och sade istället "Det är större chans att jag får upp dig i hands", och ja, jag sade det på svenska. Men frukta icke för Peter förstod och sa "You don't think I'm strong?! Ok fine, toss me then" (eller vad man nu kan säga om det där), och böt platser på oss.

Vad tror ni hände? Jo, vips så stod jag där med Peters enorma skor i mina händer och hade alltså orkat med att partnerstunta med honom. Det roliga var att jag fick ha mina händer helt platt, för jag kunde inte greppa om skorna annars. Öhm. Bör jag tillägga att han stod i skorna? Eller det förstod ni, att han stod på mig alltså?

felsms.com, jävla rolig sida

Till: Chefen
Sms: Ja ska fan sluta på jobbet:P Min boss tror hon kan bestämma över mig hela tiden. Ja hatar att ta order från tjejer man kan ju inte ens ta dom på allvar
Svar: Du behöver inte sluta du får sparken. Lämna in din skjorta o din keps imorgon.

Förklaring: Ja skulle skicka de till min kompis Hoffa på skämt men de blev lite fel. ja förskte förklara de för min chef dagen efter men ja fick ändå inte tilbaka jobbet:/
Till: Pappa
Sms: Kom och ta mig där solen aldrig skiner!
Svar: Var menar du? Norrland? Visst kan vi åka dit om du vill.

Förklaring: Skulle bjuda in min kille till analsex, men råkade skicka smset till pappa istället, som jag inte hade haft kontakt med på över två år. Han ringde sen och jag vågade inte förklara, så jag blev tvungen att åka med på en weekend i Luleå.



Ps

Ps, just nu har jag Cola-abstinens och det är fan inte det roligaste, stackars huvud...

Ps 2, nu ska jag göra aromat med ägg.


Fina män

I mitt ide så handlar det om film. Har kollat på New moon, fan alltså jag är nog kär på riktigt. Och nu på favoritstunder med Ashton Kutcher i Spread. SÅ jävla sexig.

Jag har fått min del av romantik och fina män. Och det är inte över än för senare ska jag till min käraste. Haha. Kanske inte som på film riktigt, men det är ju film.

How can it be?

Kollade btw klart hela säsong 4 av SYTYCD igår eftersom Melissa menade att det är en säsong man bara måste se, hade ju bara sett godbitar som No air, Bleeding love och Mercy. Så förutom dom tre danserna och Dreaming with a broken heart, såklart, så gillade jag dansen nedan ganska mycket. Tycker att årets säsong har saknat wow-danser. Jag är helt hundra på att det har med den nya scenen att göra. Den är helt enkelt för stor.

Älskar låten också..


Recap

Oh sweet Jesus in heaven, sett vädret? Vi kommer drunkna snart. Vet inte vad jag tycker om det.

Idag har jag bara ägnat mig åt OC, Sims, SYTYCD och älskade laget. Vem vinner årets säsong kan man fråga sig? Jag vet helt ärligt inte vem jag hejar på. Kan man gilla alla? Eller ja, förutom en, she sucks balls.

Känner mig väldigt sentimental av någon anledning. Lika bra att krypa ner i sängen och typ titta på New moon eller läsa tredje boken. Åh, den är så fin. Edward är så fin.

Oh, Edward

When I told you that I didn't want you, it was the very blackest kind of blasphemy.


USA

Godmorgon. Och nu har snön börjat smälta. Det visste man inte? Ha ha. Så jävla kasst det där med växthuseffekten. Det enda som är värre med att det är snö, är när snön ska försvinna. Rädda miljön så slipper vi slask heela tiden. Drömde att jag färgade håret också, kaos.

Annars så har jag ett ordentligt sug efter US and A. Vill dit nu nu nu. Är även sugen på att försvinna dit något år eller två. Fatta vad härligt, där hittar man ju halvnakna män inne i affärer till och med.


felsms.com

Till: Tjejen
Sms: Jag svär. Jag ska..... Möt mig. NU!!!
Svar: Neeeej jag ville verkligen inte att du skulle få reda på det av någon annan. Jag var full och det betydde inget. Jag älskar bara dig. Va inte så arg.
Sms 2: What the fakk???

Förklaring: Smset var menat till en kille som precis gjort något dumt mot mig. Men tur i oturen så kom det till min tjej som erkände otrohet bara för mitt felsms :)


Tatueringar

JAG VILL TATUERA MIG. Det kommer helt enkelt sluta med att jag ser ut som Kat von D eller nån annan brud med jävligt mycket tatueringar. Dom planerna som jag har kommer dock att bli dyrt så detta är inget jag kan slå till med förrän om länge. Buhu. Förut var jag lite skeptisk för man har bara en kropp och lala. Men lixom, då är det ju bara bra om man smyckar ut den? Blir ju mycket roligare att leva med den då. 


Bullerbystorm

Vilket jävla väder. Men det stoppade inte min långpromenix med Vincent och min käraste. Kände mig som barnen i Bullerbyn när dom går genom snöstormen och får slå sig till ro hos skomakaren tills det lugnar sig, mihi. 

Nu är jag helt själv i alla fall. Det är jävligt skönt faktiskt. Just nu i alla fall. Träning ska det ju ändå bli ikväll och det är ju aldrig helt fel. Juluppvisning kommer bli så roligt, mingel och allt vad det innebär. 

 

Troek

Hade så förskräckligt tråkigt att jag sov ungefär en timme under dagen. Och nu ska jag gå och sola. Fan vilken tråkig dag detta har varit.

Powershot

Förlåt tomten och Jesus för att jag inte har brytt mig om julen. Men om jag får en Canon Powershot G11 så ska jag göra det jättemycket. Varje år! Ta bilder varje jul ska jag också göra, i sånna fall...



Vilket önsketänkande...


Snö

Gör som alla andra och lägger upp en "detta vaknade man till idag"-bild. Inte för att jag tycker om snö. Eller vinter. Men det gör sig fint på bild. Nä nu ska jag titta på semesterbilder och drömma mig till en varmare plats.


Vinnarlåt

Ja. Jag tror att årets vinnarlåt går upp i topp med dom bästa från 2004 och 2006.


Things we'll never say


TP fucking V

Idag vaknade jag efter för lite sömn och kände bara för att slå till någon. Den smällen fick min käraste ta när han kom in skrikandes i rummet. Sedan fortsatte dagen på samma sätt. TPV, trött på världen, är inte att leka med.

Så att... TPV. Hörs imorrn.

Jag tänker aldrig fiska mer!

Igår, förutom att sjunga Singstar, så spelade jag Tjollahopp. Det är ett spel med frågor om alla Astrid Lindgrens verk. Kan meddela att jag inte fick rätt på någon fråga. Detta skyller jag Rasmus på luffen och Mio min mio, kanske dom enda berättelserna jag inte vet ett någe om. Man tror att man har koll på Pippi och alla dom där, men det har man fan inte. Jag hade mest koll på Lotta på bråkmakargatan. Kanske beror på att hon känns som en kopia av mig. När jag var liten var jag lite som Lotta och ibland kommer hon fram i mig nu också.




We're the kids who feel like dead ends

Pizza är på väg. Så länge fungerade det att få till Megan Fox kroppen, haha. Lady Gagas är också helt okej snygg, orättvist eftersom hon är lite man. Men vad ska man göra?! Min duger i krig.

Senare åker jag till käraste och chillar där för som vanligt händer det inte något speciellt på min helg. Jag har snart tappat räkningen på folk jag har raderat från mitt liv. Ja typ i alla fall. På ett sätt eller annat. Det innebär väl nu i efterhand att jag får stå ut med att inte göra värsta mkt om helgerna. Men jag gillart! Mitt liv är mysigt.



I hate you

Säger ju det. Hot!


What's in it for me?

Karolina nämnde nåt om Ed Westwick aka Chuck Bass brittiska som han talar på riktigt. Heter det brittiska? Hur som helst, kollade på lite intervjuer och njaa... Han är ganska het, inte bara som Chuck Bass.


The show must go on

- Fan vad man skulle festa om man vann Idol!
- JA!!! Jag skulle typ knarkat, att bli full är not enough!!


Funney idolkväll

WOHO! Erik vann. Så jävla värt. Men vem fan är hans jävla tjej? Ärligt, mediakåt eller? Det var ju hans moment, hans vinst, hans låt och så står hon där och bara hänger och klänger som att hon är fucking Michelle Obama. Stackars Erik ju. Fast han var jävligt grym ikväll. Så var det bara allmänt jävla mycket skratt.

Melissa gjorde en skylt till och med


Starring Mindy

Jag är så jävla broke. Broke ass mountain, kan filmen om mitt fattiga liv heta...

Men i USA är jag inte fattig i alla fall, lite så man får tänka just nu.

Snart. Eller inte alls snart, men senare ikväll så blir det att köpa Vegabaren och leka rövare i Karolinas hem. Sjukt taggad även fast jag bara varit insatt typ avsnittet innan Eddie åkte ut. Heja heja Idol 2009!

Erik

Ps, IDOLFINAL IKVÄLL.

Luciatåg

Kom just in från en långpromenad med Vimi. Är ju fett fint väder också, för att vara vintermånad här i Sverige. Om en timme blir jag upphämtad för att följa med att titta på luciatåg. Dagisbarn som ska sjunga och gå i en rad, sånt är ju typiskt mig eller hur?

En kul grej bara så där övrigt är ju när jag & Cleo styrketränade igår. Vi verkade tro att vi var Superman eller något med dom gränserna som vi satt på övningarna. Alla var ju inte omöjliga men vissa var fan inte nådiga. Lite träningsvärk idag i alla fall. Skulle ju egentligen kört lite nu också, men det hinns inte med. 

TJING.  

I just love you

Min Sims familj är så jävla rolig. En hel jävla civilisation, och dom mår bra också. Hajaaarni den? Så jävla grym spelare äro jag.

Nu blir det Popular innan sömn. Lovely.

Appropå Megan Fox så får ni även världens vackraste man, min (och allas) Johnny Depp.


Smells like teen spirit

Fast å andra sidan. Jag är 19 år. Vad vet jag om något ens? Inget kan väl vara så allvarligt som jag känner? Take a chillpill kan man tillägga. Även om det inte är så... Även om inget ens skulle vara på riktigt och jag skrattar åt mig själv om några år för att jag ens tänkte som jag gör nu så spelar det ingen roll. För nu inatt kanske jag har rätt och kanske har jag fel. Det ändrar ändå inte det faktum att jag gärna tar tillbaka några som jag hade vid mig förut. För det gör lite ont i hjärtat när dom dyker upp.

Jag har saknat dig

Fan vad tankar jag har snurrandes runt. Får se om det går att få till det i ord...
Vissa människor som man en gång har kallat vän. Vänner man har älskat kommer alltid finnas kvar. Sånna där man verkligen har tagit in heela vägen. När dom försvinner, då vet man. Det är då hålet bildas. När det har gått flera år sedan man verkligen pratade, hade ett riktigt samtal. När man nästan kan komma ihåg exakt den sista gången man kunde klassas som vänner. Komma ihåg exakt vad som sades. var det på riktigt. En riktig vän, eller vad det nu kallas. Om man fortfarande skulle kunna gråta för att man bara vill kunna ringa mitt i natten bara för att höra dess röst, som man brukade få göra. Om man fortfarande bara måste stanna till ibland och hämta andan när man är ute och minns vad man gjorde exakt vart & när, till och med vad man kände då. Eller om man sitter på bussen och åker förbi en viss station och arbetar emot varje fiber i kroppen som bara vill hoppa av bussen, marschera rakt mot dess hus, krama om den och säga "Jag är glad att du är tillbaka". Dom vännerna som jag saknar så innerligt varje dag.

Jag undrar om det nånsin kommer att förändras. Kommer jag, när jag är 50 år gammal, ha jättemånga vänner som bara är ett hål i hjärtat? Vänner som även dom har hittat en annan väg än den jag går på. Dom som inte ens brydde sig om för att se om jag ens var med.  

Detta gör mig stressad och ledsen. Ni ska få se, tänker jag, och vill också slänga mig ut nånstans. Göra ett hål i deras hjärtan. Men det kan man aldrig göra. Det kan man aldrig veta, om deras hjärtan hade en plats för mig.  

Tears never dry

All denna vilken Idolfinalyra. Eh. Aa, något sånt i alla fall. Erik är lätt den bästa genom Idoltiderna här i Sverige. I alla fall för mig. Nu är förstås Danny & Måns inte inräknade. Annars så loves jag Sebastian, han kan få vara nästbäst genom idoltiderna här i Svearike. Lägger upp den bästa duetten också bara för det.

Ps, skittöntiga ni som hejar på Calle, tycker jag.


God that was strange to see you again


Megan Fox

Det är sånna som Megan Fox som får en att vilja färga håret mörkt, tatuera sig lite till och träna till kroppen. Fan vad jag hatar sånna. Skådis är hon inte men hon är fan schnyggast av alla i hela världen, det räcker.  


Random bild

Det börjar arta sig med mitt krigsområde till mun. Jippie!

Idag så ska jag till bibblan, Bik bok och staden. Möta upp käraste och vi kanske ska se Luftslottet då han inte gjort det än. Jag gillar ju både bio och Lisbeth Salander så inte mig emot. Men vi får se hur det blir helt enkelt. Ska på diademjakt också, divided hade en fiin som får vara min outfit på nyår istället. Blir väl bra?

Nu sitter jag inte vid min dator och så tänkte jag lägga upp en bild, men här finns det ju inga. Så ni får en på min vovski. Eh... Bättre än inget åtminstone.


"Vi ses snart"

Alltså, en grej. Vad fan menas med "I början på december" egentligen? Nu är det väl snart i mitten på december, korrekt? Så hur länge ska man vänta på i början på december när den ändå pågår till nästan 10/12, som är typ fem dagar från att ha gått in på halva månaden. Tacka vet ja organiserade och bestämda tider. Så slipper man gå runt och undra med massa ångest i bakfickan. Eller hur fungerar det där? Är det lite samma som "Är där om några minuter" att man får tolka själv? 

Just saying. Det är jävligt klurigt.


Ps, hittade ett par helt underbara skor på Bianco. Gud, som äro i himmelen, helgat vare ditt namn, ge mig styrka att motstå frestelser och beskydda mig från ondo. Amen!


Shimmer shimmer

Måste alltså storstäda i mitt rum. Senast blev det bara fördelning av rena och smutsiga kläder. Och nu ligger dom som inte flög ner till tvätten bara på golvet i alla fall. Madrassen är fortfarande framme också. Sen någon sov här. Ser ni, jag minns inte ens vem. Kanske ska ta tag i det medans min dator får kyla ner sig. Är det bara jag eller visst har det inte släppts något nytt avsnitt från GG? Pallante med alla jävla pauser hit och dit. Eller ja, snart är det nog i sin ordning att få vinteruppehåll. Men det är fan inte nu inte.

Köpte kavajen idag för att se om den passade till min klänning till nyår. Det gjorde den inte, men var jävligt snygg ändå. Ska dock försöka hitta en mindre storlek nånstans och om inte det finns får det fan vara, lutar lite åt att skippa den ändå. Sad but true.

Nu: Städ!

The basterds

OCH JUST DET. Såg äntligen Inglorious basterds igår. Den var inte alls som jag trodde. Den var väl inte dålig (eller var den det?), men inte värsta bra heller (eller var den det?). Så här står jag och vet inte vad jag ska tycka. Vet inte ens om jag skulle säga till folk att se den... Jag tyckte i alla fall att Brad Pitts karaktär var jävligt rolig, men den var bara nästroligast i jämförelse med Christoph Waltz karaktär. Men han är ju fin i alla fall. Brad, alltså.


Att köpa eller inte köpa

Eh. Jaha. Igår åkte jag till käraste efter att ha gjort inget speciellt här hemma förutom ringt några samtal och vikit ut mig. Tur det för där hade dom både mandariner och C-vitamin brus. Undra om det är därför jag mår lite bättre nu. Eller mycket, om man jämför med den värsta dagen. Det ska ändå bli ganska chill för min del på träningen. Alla är ju ändå på semester.

Dessutom funderar jag på att växla in mer pengar även fast dollarn inte är så jävla låg. Å andra sidan kanske 7 är lågt... För då ryker inte dom pengarna till något annat. Till typ kavajen jag vill köpa...

... Som skulle vara perfekt till min nyårsoutfit.

90210

Jag drömde om Beverly hills. Inte stället utan serien. Alla var med! Jag hade gjort illa knäet och det fick komma doktorer dit för att se om jag behövde operera för dom trodde att spikarna som mitt knä hade i sig (som jag alltså fått ha vid någon annan skada), hade lossnat och lekt rövare. Men det behövdes ingen operation men det visade sig att mina knäskålar var helt snea. Konstigt. Jag var nog tillsammans med Dylan (som jag förstod det), men jag var varken Kelly eller Brenda för jag var mig själv. Riktigt kul, men i slutet på drömmen så valde jag ändå Brandon (what?). Skulle kunna ha varit Kelly med tanke på det, fast det vet jag att jag inte var för att hon blev arg som fan på mig när det kom till grabbarna. Ha ha.


Arg

Istället för att prata med mig just nu så kan ni ju istället bara göra illa mig på något sätt. Hur ni vill. Det är lite så jag mår just nu. Kefft humör, keff hälsa och i största allmänhet en oskön stämning i livet. Tacka vet jag älskade laget! Får en alltid på topp. Men så fort man kommer hem så njaa, då får man bara ett överarbetat hus på Sims.

Och nä nu får jag fan försöka styra upp nyår. Min favorithelgdag. Om man nu kan kalla det för det. Jag bara älskar nyår. Vad jag än gör så vaknar jag med mitt nyårshumör och det känns som att tiden går så jävla sakta. En dag om året är det en bra sak när tiden inte flyger förbi. Love it! Blir ändå ett annorlunda nyår vilket gör mig less. Men jag ska nog sparka det i rumpan och inte låta en person förstöra en av mina höjdpunkter på hela året, det känns ju inte så jävla rätt lixom. Ödet får styra det helt enkelt, jag har ett nyår att planera! Vad ska mina kära vänner göra?

Nu ska jag lugna ner mig. Känner att jag bara är arg inombords, hmmm...

Toodeley.



Svinis

Godmorgon. Fast kanske inte så god. Trodde jag skulle dö i svinis imorse. Så nu är jag förkyld igen i alla fall, och mår ganska dåligt. Jag kan nästan lova att det var det där badet jag och käraste tog igår efter julmarknaden. Jag blir alltid sjuk när jag badar. Om det inte är på Sydpoolen så är det i mitt egna badkar.

Tänker fortfarande på den där paljettkavajen. Tänker fortfarande på om jag har råd eller inte. Det är inte så lätt varje gång.

Idag väntar träning. Eller ja, hur mycket jag nu kommer att träna...

Run to the hills

Hemma från en dags julmarknad. Fan vad folk det var detta år! Klirrklirr i kassan.

Idol igår var ju jävligt nice. Erik typ överträffade sig själv och Tove var sämre än nånsin och värsta stonefacet genom hela kvällen. Kul tjej. Men det som var mest jobbigt är den där uurkeffa juryn. Helt ärligt så kan dom inte veta så mycket alls. Saknar Swartling och gänget, dom sa i alla fall vad dom tyckte! Dom här är ju rädda för att nån ska bli ledsen. Pallante.



Fix

Ser ut som att jag börjar bli blå (på utsidan) där jag är svullen. Brukar ju kunna bli så. Hoppas jag såg i syne. Vill inte veta hur mycket det blåmärket skulle ta upp. Annars ser jag fortfarande ut som Jane. Sexy.

Jag måste städa rummet, typ dammsuga och hela rubbet. Har knappt rena träningskläder längre. Sen vill jag skrubba hela mig, raka benen och göra mig lite extra fräsch. Sen vill jag också åka till centrumet och prova paljettkavajen som finns. Kanske innan träningen. Får se. Borde nog sätta igång nu dock.


Kära Fabest.


Erik ftw

By the way. Vilka vill rösta på Erik och Kalle idag så att Tove kan åka ut?

Just do it.

Ett liv

Fan vad irriterande.

Man har inte "ett liv" bara för man festar och konsumerar (oftast) alltför mycket alkohol. Senast jag kollade har ju alla ett liv? Visst, hur man spenderar det är upp till var och en. Fast att säga till någon, som hellre är hemma än att gå ut och supa, att den inte har ett liv bara för därför är ju bara riktigt dumt. Alla får göra som dom vill, hur dom vill och när dom vill men alla har ju lika jävla mycket liv för det. Det enda som tex Melissa sa, och hon har inte varit den enda, är att man kanske ska tänka två gånger när det är sån jävla hög nivå man tränar på. För ens eget bästa lixom. Dessutom är Melissa utbildad i detta så hon kan uttala sig om det, haha ;)

Jag är helt förundrad över dumheten.


Wishing it would be the same


Then there were two in the wolfpack

Iväg för att titta på träning. Känns jävligt lame att när jag inte tränar så tittar jag på träningar eller går på bio. Men I love it. Jag gör bara det...

Känns lite lonewolf'igt dock. Men skiter jag i. Jag rullar ofta solo!


Tråk

By the way. Känner inte för att motionera alls idag. Så segt att vakna upp till ett kallt väder, när det ändå inte händer nåt ligger man ju gärna kvar. Och då är man seg hela dagen. Fast ja, senare kanske jag rycker upp mig.

Vill göra något åt den här vardagen!

Mindy Timglas

Asså det är inte nådigt att leva med min mun just nu! Vaknade upp imorse med en mer svullen läpp och där mellan näsanoch munnen. Känner mig som en brat som går runt och putar med läpparna. Eller bara som Jane i mammas pojkar som bara inte kan prata pga hennes läppar. Jag har konstaterat att om det var svullet på båda sidorna skulle jag vara skitsnygg just nu. Det jag skulle berätta om dock är att jag inte kan äta så bra. Jag lixom för in det ätbara med gaffel eller sked men jag kan inte dra läpparna längs skeden (ni vet?), så istället så sörplar jag i mig allting. Haha, känns jävligt kul att jag ska sörpla i mig lasagne sen. Dricka med sugrör känns väldigt out of reach, eller ens slicka sig om läpparna. Haha. Roligt.

Borde man förstora läpparna eller? Njaa.

Jag ser ju för övrigt för jävlig ut på bilden, men visst skulle jag kunna platsa i Mammas pojkar?!


Copy paste

Min hobby är ju, som ni kanske märkt, att klippa in mitt huvud nånstans. Jävligt roligt! Speciellt när det ser ut hur fult som helst. Tänkte bara säga godnatt, med denna bild. Fast den här är inte omgjord, den är från igår. Jag lovar. Love you baby.


 

Pip-pip!

Asså fan vad jag ska börja uppskatta mina tänder. Trodde jag hade förlorat en idag for real. Några armbågar som flänger omkring ska man banne mig akta sig för. Så nu ser jag ut som en kyckling (sades det?) och har ett jack som börjar blöda då & då i munnen. Inte så fräscht när det blir typ varmt och järnigt. Uscha.

Men jag tycker om laget ändå, ju!

För övrigt känner jag för att sola eller något liknande. Fast det är jag typ för lat för. Funderar även på att simma någon gång snart. Imorrn är jag ju ledig från träning. Kanske flippar och motionerar då.
 

Försökte ta bild på eländet, men det var väl inte så illa som det kändes...


Tjerlek


Inget bara

Inget att säga eller berätta om just nu. Så ni vet.

Make love to the camera

Det enda jag kan säga om kvällen är att Fabest gick lös på självutlösaren och att vi är ett härligt gäng. Just det, god mat också.

Resten vill jag allt gärna lägga i min byrå där använder-inte-kläderna ligger.

Tackohej, längtar efter älskade laget just nu.

RSS 2.0