lördag

Godmorgon. Äntligen sovit lite grann. Drömde sjukaste, stressigaste drömmen! Hur som helst. Snart ska vi väl bege oss in mot civilisationen. Sen ska jag försöka sola en gång innan träning nalkas, man får passa på när man har tid, så man inte ser helt genomskilnig ut. Mamma möter upp mig så jag kanske hinner köpa något ätbart innan allt möjligt. Jo, det borde jag göra...

Äsch. Nog om det. Vi hörs sen bre! Jag just nu, fräsch med gårdagens träningskläder. MMMMM!

jag? orangehårig? nää? eller?

Så. Jo jag grät typ mer än dom andra gångerna jag sett filmen. Det var mig en känslomässig jag! Appropå det; Ja Karolina, jag menade att jag måste kolla upp alla avsnitt först, så jag inte felplacerar något! Rätt ska vara rätt. Ni får snart se vad min topp 10 ska handla om.

Är riktigt seg just nu så ska sova. Vill jag göra i alla fall. Cleo har ju haft lov så inte fan är hon trött.  Nä men jag ska fan sova ändå. Helt slut efter den här veckan! Jag tackar för mig. Imorrn ska jag tydligen vara i Svartbäcken hela dagen, suck. Men vi hörs när jag är hemma. Godnattski.

Ps, idag funderade jag starkt på att färga håret orange.. Kolla va fin man är då, och vilken cool tröja sedan! Have to get me one of those...

Sex and the city

Nu sitter jag förresten hos Cleo och nu ska vi kolla på SATC-filmen. För den är så jävla bra. Får se om det blir något gråt ikväll. Är känslig som en jävla tvååring så någon tår skulle inte förvåna mig. Ni skulle bara veta till hur mycket småsaker jag gråter för varje dag.

Nu blir det film!


one last chance to get myself together

Efter en dröm jag hade härom natten kunde jag inte låta bli att tänka tillbaka på allt gammalt. Jag tänkte på det hela dagen, allt jag varit med om. Och på bussen till träningen. Tänkte på låtsasscenarion som aldrig hände men som jag då ville mer än något annat. Tänkte och tänkte. Jag saknar hur det var då, ibland. Bara ibland! För jag är ypperligt nöjd med hur långt jag kommit nu och vill inte byta det mot något, inte ens dåtiden.

Men ibland blir det så. Vissa slänger man bort för dom inte bidrar med något bra utan snarare tvärtom. Andra hålls kvar långt inne i hjärtat som ett minne av något fint och dont-try-this-at-home. Och några finns även nu, men kanske finns ännu mer sen när jag behöver den. Det känns bra så just nu faktiskt. Fast det var skönt att tänka att jag vore tillbaka där på den tiden, bara för en sekund. Även fast jag aldrig kommer komma tillbaka dit igen...

En sak är jag dock säker på, det var inte bara jag. Vad nu det ska betyda är hemligt.

Never back down?

Hallå. Träningen gick ont i foten. Men ändå, det är ju DM snart. Nu är det helg i alla fall, och imorrn är Viktor hemma. Huruvida jag kommer träffa honom eller ej står ännu oklart. Imorrn ska jag bara träna stunt och sen kolla Melodifestivalen med Cleo och Melissa förmodligen.

Och idag! Ska jag dega med Cleo och kolla film. Hon vill se Never back down, men jag vet inte riktigt. Har redan sett den asså... Tjopp, hörs senare!

Ps, mamma har inte köpt andra Twilight boken och jag blir galen.. I miss you Edward!!!

things I'll never say

If I could say what I want to say, I'd say I want to blow you away
Be with you every night, am I squeezing you too tight?

en ny start

Jaha. Här ligger jag i sängen, redo för sömn. Det var framsteg må jag säga! Är helt utmattad så lär somna fort. För mycket tankar under kvällens gång. Dom har inte slutat än, men nu ältar jag bara. Är lite ledsen över jag kommit fram till. Men jag klarar mig! För imorrn är det inte mer otagg och depp (bara lite), för då ska jag ha en positiv dag. Inte för att jag är negativ annars (KAROLINA), jag är realistisk. Så om jag säger att något är tråkigt är jag inte pessimistisk för om det nu faktiskt är tråkigt så är det bara ett konstaterande.

Hur som helst. Har också kommit fram till, under dagens gång, att jag älskar Edward Cullen på riktigt. Typ. Jag borde kanske lugna ner mig lite... Efter jag läst klart boken!

Ps, Karolina: min topp tio kommer! Måste ju ha underlag först förstår du väl...

vem behöver trosor när man har musik?

Åh, måste städa! Har inga trosor kvar snart. Eller strumpor. Dagen var fan riktigt smidig idag, woho! Mer sånt. Imorrn är det fredag sen är det helg. Just nu uppdaterar jag mp3, mer behövligt än trosor om ni frågar mig. Fick även förfrågan om att komma till driven. Detta är något som jag inte orkar! Centrum, ja okej. Driven? Nej. Knappt i piggt tillstånd vill jag ta mig dit.

En på jobbet idag undrade vad jag skulle göra i helgen. Det var då det slog mig. Jag har ingen aning! Planeraren Mindy har misslyckats. Måste tas tag i! Jag just nu i alla fall:

Poser

väntar på dagarna

Helt ärligt nu. Jag vill bara sova. Så vet ni? Idag längtar jag tills dagen är över, mer än dom andra dagarna. Fan va deppigt alltså. Men nu är jag seriösare än innan. Jag vill bara chilla. Se Gossip Girl och 90210 om det har släppts. Och läsa. Sen sova. Så jävla tidigt att jag kommer att vakna fem på natten av mig själv. Det ni!

Jaja. Ska väl bege mig. Åh, segt! Imorrn ska jag börja ha en mer positiv attityd inför allting, det brukar hjälpa. Men idag orkar jag inte bry mig. Shuuuz!

arbetsförmedlingen förmedlar ingenting

Dagen är över sedan länge. Jag vet inte varför jag längtar så tills att dom ska vara över. Är väl mest för den där känslan på kvällen när man tänker "Idag har jag varit duktig". Men just nu, känns allt jävligt deppigt ändå. Låt mig förklara varför.

Jag får inget jobb för att det knappt finns några samt att jag inte har någon erfarenhet. Ja, okej, det köper jag. Vänder mig mot arbetsförmedlingen där det ryktas om att jobben finns. Först sätter dom mig i en kurs där man lär sig skriva en kickass ansökan. Jag fick fortfarande inte något jobb, inte ens med det jag lärt mig från kursen. Men frukta inte! Arbetsförmedlingen sätter mig i en ny kurs där man ska få vägledning och hjälp med jobbdjungeln. Där fick jag skriva en ny ansökan för tydligen var den innan inte bra alls och djungeln var glesare än nånsin. Hur kan det vara möjligt? Fine, tänker jag, och fixar mig en praktikplats för att få mig den där jävla erfarenheten. Allt går smidigt. Tills arbetsförmedlingen ringer med nyheter...

... Jag ska gå ännu en kurs, säger dom och jag vill ta telefonen och slänga den hårt i väggen, åka till deras kontor och slänga alla deras telefoner i väggarna och bränna upp deras kursplaner. Kursen lär en om hur det är med jobb i butik och liknande. Den kursen ska pågå i några månader och samtidigt under kursen får man chans att också praktisera. Detta betyder att min praktik ska avslutas slutet på Mars för att gå kursen. Förstår ni hur sinnessjukt det låter? Jag får ju lära mig om butiksjobb redan eftersom: jag redan har praktikplats! Idioti att jag nu ska ge upp den för att gå en kurs som varken ger mig jobb eller något nytt som jag inte vet. Nu har jag helt ändrat tankebana till; hur vore det om jag bara pluggade till kanske läkare eller något viktigare istället? Om jag ska gå på jävla kurser hit och dit för "bara" ett butiksjobb kan jag lika gärna satsa högre. Helvete. Jag kan så jävla mycket mer än deras jävla kurser!

seg morgon

Hej. Seg som fan. Trött på att inte va ledig om dagarna. Faktiskt. Jag läste Twilight alltför länge inatt. NIcht gut. Ikväll ska jag inte kolla på Greys, och jag ska inte läsa mer än ett kapitel ur boken! Så jag kan somna i tid. Träningen slutar 19 också, fan vad skönt. Guess what? Längtar tills dagen är över. Fan va depp att tänka sådär. Gör mig galen.

Puss. Nu börjar det bli varmt utomhus!!

godnattens!

Ja, blir nog inga fler inlägg för mig idag. Ni ser ju hur dom ser ut. Jisses. Upp klockan nio imorrn, inte taggad. Träning som avslutning på dagen, taggad. Väldigt mycket också. Så det är något att se fram emot. I like!

Men just nu ska jag fixa mig inför sängen och läsa Twilight. Och sluta lyssna på den här...

nothing lasts forever (?)

Jag klagar ganska mycket på människor och bara allting. Jag skulle kunna gå på hur länge som helst om folk som tror att dom kan dansa för dom går på estetlinjen eller för att dom går på någon sorts danskurs, men det tänker jag inte göra nu. Nej, för nu ska jag prata om mig.

Jag skulle inte vilja säga att jag är pessimist, jag är snarare realist. Inom alla områden. Jag säger att jag inte tror på evig kärlek, för att jag har inte sett att det finns. Allt har ett slut på ett sätt eller ett annat, frågan är bara när. Det är inte negativt på något sätt tycker jag, det är ju bara att man är medveten om hur allt faktiskt ligger till. 99,7% (verkar det som) av dom kärlekar man träffar på varar inte. Även det man tror ska hålla gör inte det. Och nu har Madonna och Guy Ritchie skilt sig också, need I say more? Men. Och ett väldigt irriterande men. Jag har på senaste börjat tänka på annat sätt med Viktor. Det händer att jag kan tänka på mig och honom och där är vi 26 och har ett barn. Och jag nästan tror på det, jag längtar på ett konstigt sätt tills när vi skulle vara där. Vänta nu... What? Nej. Jag gör inte sånt, när menar jag att det skulle ta slut då då? Med barnet och allt? För evigt är jävligt konstigt. Vem är egentligen jag att säga att det inte finns? Och varför ens bry sig när man ska ta vara på det som är nu. Fast bara tanken på att jag, Mindy realist, hoppas på det där eviga. Det är väl inte dåligt. Snarare ruggigt olikt mig. Vad händer? Skulle man kunna fråga sig. Kan det ha något med åldern att göra? Eller kan det kanske ha något med Greys avsnitten jag såg nyss eller Twilight boken jag läser? Jag undrar då det!

The Funeral

Nej vet ni vad. Väggarna är intakta i hemmet. Än så länge. Nu ska jag kolla på Greys och drömma mig bort. Och just det, jag är nog mer kär i Edward Cullen nu än innan. Jag just nu:

Tjurskalle...

irriterad, som fan

Dagen är snart över. Den flöt på bra, high five dagen! Just nu är jag bara så sjukt irriterad/förbannad så jag skulle kunna gråta. Hatar att det måste vara på detta viset, för det kan suga en fet. JAAA, EN FET JÄVLA! Oj förlåt, blev lite arg nu när jag tänkte på det igen...

Till något annat betydligt muntrare. Jag ska få mat idag. Det låter väl fint det? Nu ska jag nog gå och sparka några hål i väggen eller nåt sånt man kan tänkas göra när man är irriterad. Eller, men bara eller, så tar jag lite cola och chillar istället. Återkommer om den saken.

M M M M M

Regler: Varje svar måste börja med första bokstaven i ditt namn! Du får inte skriva samma svar två gånger eller skriva ditt eget namn som svar (förutom på fråga 1)! 
 

1. Vad heter du?: Mindy

2. Ett ord på fyra bokstäver: Mask

3. Flicknamn: Majken

4. Pojknamn: Mowgli!

5. Yrke: Massör

6. Färg: Magenta

7. Klädesplagg: Mjeans

8. Mat: McChicken

9. Sak i badrummet: Munskölj

10. Plats/stad: Malmö

11. En orsak att vara sen: Mamma hade mina hemmanycklar..

12. Något man skriker: MEN VAFAN!

13. Film: Mångalen

14. Något man dricker: Mjölk

15. Band: Metallica

16. Djur: Maximus

17. Gatunamn: Mvallavägen

18. Bil: Mercedes

19. Sång: Money money money

 
Ja det där var ju kul. Typ. Eller nåt.

ville bara säga hej

Hej. Jag vill helst bara att den här dagen ska vara slut, precis som alla andra. Det känns ju lite sådär att man måste känna så varje dag. Äsch, vad vet jag... Idag ska jag i alla fall börja få bidrag, det kommer kännas riktigt najs om en månad, eller när dom nu pungar ut det.

Har egentligen inte tid att sitta här. Ska till tandis idag. Så vi hörs sen när jag är hemkommen från praktik, i slutet på dagarna är jag alltid som lyckligast. Speciellt när inte Viktor är hemma. Bajs.

Men dude, vi hörs.

and the Mindy goes to...

Nu innan läggdags får ni, som utlovat, resultaten från Oscarsgalan. Jag, som framtida jurymedlem, visar också mina resultat från när jag och Melissa röstade igår natt. Trummvirvel och....
Best Picture: Slumdog Millionaire, mitt val: Benjamin Button
Actor in a leading role: Sean Penn, mitt val: Brad Pitt
Actress in a leading role: Kate Winslet, mitt val: Kate Winslet
Directing: Slumdog Millionaire, mitt val: Frost/Nixon
Foreign language film: Departures, mitt val: Walz with Bashir
Music (song): "Jai Ho" Slumdog Millionaire, mitt val: "Down to earth" Wall-E
Music (score): Slumdog Millionaire, mitt val: Defiance
Film editing: Slumdog Millionaire, mitt val: Slumdog
Sound mixing: Slumdog Millionaire, mitt val: Slumdog
Sound editing: The Dark Knight, mitt val: The Dark Knight
Visual effects: Benjamin Button, mitt val: The Dark Knight
Documentary short: Smile Pinki, mitt val: The Witness - From the balcony of room 306
Documentary feature: Man on wire, mitt val: Encounters at the end of the world
Actor in supporting role: Heath Ledger, mitt val: Heath Ledger
Actress in supporting role: Penelope Cruz, mitt val: Amy Adams
Short film (live action): Spielzeugland, mitt val: New boy
Cinematography: Slumdog Millionaire, mitt val: The Dark Knight
Makeup: Benjamin Button, mitt val: Benjamin Button
Costume design: The Duchess, mitt val: The Duchess
Art Direction: Benjamin Button, mitt val: The Duchess
Short film (animated): La maison en petits cubes, mitt val: This way up
Animated feature film: Wall-E, mitt val: Wall-E
Writing (adapted screenplay): Slumdog Millionaire, mitt val: The Reader
Writing (original screenplay): Milk, mitt val: In Bruges

Ja, det gick väl sådär. Men av alla filmer har jag bara sett In Bruges, Slumdog Millionaire (som jag uppenbarligen har underskattat rejält), Benjamin och The Dark Knight. Så jag kunde inte tänka helt som en jury, riktigt jobbigt. Men jag är bara människa faktiskt!! Jag fick alltså 8 av 24 rätt. Jotack, om jag hade sett alla filmer så skulle det varit 28 av 24 rätt... Hur som helst, jävligt tråkigt att Brad ännu inte fått någon Oscar, när ska han få en till chans liksom? Men var inte ledsen, du är en vinnare för mig! Måste ändå säga att anledningarna till varför vi valde som vi valde är roligast. Kan ta det imorrn. Ska sussa nu. Tjing.

love story

Läste en av mina favoritbloggar nyss, inte gjort det på ett tag. Hjärtesorg klär väggarna där. Och jag mår dåligt för hennes skull. En tjej som jag inte ens träffat, som jag inte känner på något vis alls får mig att må dåligt för att hon gör det. Det är nog hur hon uttrycker sin sorg som en knytnäve i magen. Jag har tänkt på det sen jag läste det. Hjärtesorg. Det värsta av allt. Man vill inte tro det som hjärtat känner. Magen värker av all aktivitet inombords. Hjärnan är full av allt det som hjärtat envisas med. Hellre att man bryter alla ben i kroppen. Man kan inte lägga gips på ett hjärta och få det att må bra. Det bara blir fler och fler ärr på det. Alla har känt känslan, alla hatar den. Ändå går man igenom det gång på gång och går vidare igen trots att man vet om riskerna och den långa vägen tillbaka. Idioti egentligen. Men egentligen inte alls.

Jag är i alla fall livrädd. Jag är livrädd för den där jävla känslan som till och med hämmar andningen. Jag älskar det som kärlek ger även fast jag samtidigt fruktar den, som en främling i en mörk gränd. Att våga ge sig till någon när man vet vad som till slut kan hända. Livrädd för att bli lämnad, utbytt, oälskad och bortglömd.

Ps, jag är kär! Men åh fan vad jag kommer ihåg när det var misär...

and the Oscar goes to....

Jahapp. Nu i efterhand vet jag inte om jag överdrev på föregående inlägg. Jag låter det vara kvar hur som helst, jag önskar ju faktiskt att jag inte är den som är den som bryr sig så jävla mycket. Blir jobbigt i längden och mycket sömnlösa nätter. Har väldigt mycket inom mig. För er som inte vet. Och ibland exploderar allting.

Jag och Melissa har i alla fall sysselsatt oss med att vara med i Oscarsjuryn och bestämt våra vinnare på Oscarsgalan. Jag kommer absolut redovisa dom imorrn, och jämföra med riktiga vinnarna om dom nu inte skulle stämma överens med våra. Då får ni i alla fall se hur jävla rätt jag har och att jag borde få en permanent plats i juryn. Det är vad jag tycker i alla fall.

Nu ska jag läsa Twilight och sluta lyssna på den här som jag lyssnat på hela kvällen:

who cares?!

I am so over overthinking shit! Veeeeeem fucking bryr sig? Jag orkar inte göra det varken idag eller imorrn! Behandla mig kyligt, men jag tänker göra likadant för jag orkar inte bry mig just nu, jag är inte den enda som ska fixa jämt. Jag ska sitta här och försöka bry mig så jävla lite jag kan över allting som gjort mig så jävla arg. Jag ska försöka gå runt och inte vara ledsen alls över det. För... Just det, vem bryr sig? Inte jag... Typ. I alla fall vill jag gärna intala mig själv det. Så låt mig.


ledsen på människor!

Då ni! Är fortfarande liite förkyld. Men igår var väldigt kul och jag önskar att jag hade Olavs och Jonathans danser på film. Damn! Taggad inför träning imorrn i alla fall. Är otaggad inför praktik. Men jag måste vara sysselsatt ändå känns det som. Sitter och funderar på om man ska vara uppe och se Oscarsgalan? Vill väldigt gärna göra det. Vad fan spelar det för roll om man är trött en dag? Ingen bryr sig så varför ska jag göra det?

Är riktigt besviken på vänner som bara handlar själviskt. Kan handla om minsta grejerna men det betyder ändå mycket. Vissa är helt enkelt sånna som tar mer än vad dom faktiskt ger. Det är synd att det ska vara så. Gör mig ledsen på mänskligheten, för dom som ger, vad får dom tillbaka?


då ni

Hej hå mycket står på. Jag återkommer efter en dusch. Då ni. DÅ NI!

what to wear?

Jag ska åka om en timme. Destination Nynäshamn. Mickan fyller år. Jag är inte helt hundra när det kommer till immunförsvar än så får bli tidig hemgång. Och när man åker från Nynäs betyder det hemgång precis när man kommit. Surt sa räven. Nej men det ska gå att ordnas. Konstigt nog ser jag mest fram emot Melodifestivalen med gott ätbart. Och mitt debutbesök på Telegrafen. Sen hem på nästan en gång som sagt. Men på telen måste jag titta in! Jag har i alla fall lång tid att välja kläder. Därför; jag just nu. Fundersam. Jag har verkligen ingen aning om vad jag kan ha på mig!

Viktor

Jag måste tillägga från gårdagens inlägg om blickar att jag faktiskt älskar hur min man ser på mig som att jag är det mest intressanta han någonsin sett, för det gör han. Eller om han inte bara tycker jag är konstig och försöker komma på hur det kan vara möjligt. Hur som helst, han är fin. Hoppas han får kul i fjällen inte!


kärlek är så fint

Har läst ett kapitel ur boken nu. Blir nog riktigt bra. Vill egentligen bli klar med den här så jag kan läsa andra, där jag inte vet något! Det ska bli kul. Viktor packar nu så jag sitter och lyssnar på soundtrack. Inte för jag är besatt, men den är bra tycker jag. Download it.. Eller jag menar... Köp skivan!

Äsch, nu switchade jag till PS I love you soundtrack. Hallå jag dör! Gråter nästan av låtarna för då tänker man exakt vart man är i filmen. Åh, den är stöööööörd. Vill se Dagboken också (MELISSA!! CLEO!!).

Nu kom jag på en grej. Hur Gerry tittar på Holly, hur Noah tittar på Allie och framför allt hur SHEPERD KOLLAR PÅ MEREDITH (effing lucky bitch!!!). Hur fint är inte det?! Man ser liksom en livstids kärlek i den blicken. Kollar någon så på mig? Let me know, i sånna fall.


om jag kunde drömma

Mamma har köpt Twilight, Om jag kunde drömma, boken till mig. Bra att ha något man kan läsa när inte Harry finns längre (sörjer). Finns ju ganska många i den serien också, hells yeah. Ska iväg och kolla på träning snart, för förkyld för att vara med. Blä!! Åker och sover i Nynäs efter sen. Mys, han åker ju till fjällen imorrn. 

Jaja. Nu ska jag bege mig. Har ju knappt kläder på mig.

tjukis

Jag tänker att jag vill byta bloggsida, börja på ny. Något nytt måste man få behöva ibland! Ja, får se hur det blir med det helt enkelt, vilken brukar vara bästa valet då?

Twilight nedladdat. Jag är en sån nörd! Bra film att ha på datorn bara, väntar dock på bättre version. Hur som haver, anledningen till avsaknaden av mina inlägg är:


Jag är sjuk och lever för mig själv i rummet där gardinerna alltid är stängda. Och nässpray,
mycket nässpray!

Twilight!

Blev ingen ork till något nytt just idag. Kommer säkert på lovet. Eller när jag är frisk. Och har tid.

Vem kunde ana att jag skulle gå och förälska mig i Twilight, jag gillar ju inte ens vampyrfilmer eller sånt som har med vampyrer att göra. Sitter och tänker på filmen nu, den är så otroligt fin. Laddat ner soundtracket som jag nöter in nu. Ni som inte sett Twilight för ni tror att det är en film ni inte kommer gilla (som jag i början), se den istället. Det gör er bättre än att göra motsatsen.

Puss.


tråkiga vardag

Jag vill något nytt. Känner mig fast. Jag har en plan som är genomförbar!

Men först ska jag bada. Borde ju vara bra när man är sjuk, eller?


självömkan

Jag mår så jääävla dåligt. Livet suger. Hej.

halvblodsprinsen

P fucking S!!!!! Exakt 5 månader tills Harry Potter och halvblodsprinsen kommer på bio, jävligt många spikar på det datumet!!! Glasögon och stav ska införskaffas!! Perfekt födelsedagspresent också sådär 3 dagar innan.

bärbar dator is the shit

Förlåt för trög uppdatering! Igår så hände inget speciellt faktiskt. Tränade stunten och åkte till Nynäs. Hade faktiskt datorn med mig så kollade på The Hills på vägen dit. Hur jävla smart kändes inte det!? Men tungt att bära... Tillägg: Jag kollade på The Hills på väg hem från staden idag också, smart grej det där. Bärbar dator liksom. I love it.

Någon sa till mig att det kommit ut en bra version av Twilight som man kan ladda ner (asså inte olagligt förstås, ta det lugnt FRA). Någon ljög. Jag är missnöjd och väntar på senaste 90210 som faktiskt visst kom förra veckan, så förlåt att jag skrek på dig Beverly hills. Men Gossip girl å andra sidan, vart är hon?

Träning var snorig och därför lite mer jobbig för min del. Kurering är på g med hjälp av juice! Ikväll kommer älskling hit så måste dammsuga mitt rum, suck. Men visst ska jag hinna se klart säsong 3 på Kullarna? Det är ju faktiskt bara ett avsnitt. Tjopp!

Jag på tåget!

otagg

Ps. Jag är så jävla otagg på den här dagen. Jag bryr mig helt enkelt inte!!!!!!

lugn morgon

Jaha, här sitter jag. Har börjat känna att det är lite drygt med praktik, jag vill lära mig mera! Eller ja, kanske är tanken på att jag inte får betalt för allt slit. Vad det än är så ska jag komma över det!

Har bestämt att jag ska slita mig från datorn klockan hel och börja fixa mig då. Skönt att faktiskt kunna chilla någon morgon! Sen beger det sig iväg till tandreglering och iväg till Drottninggatan! Sen hem och direkt iväg till Fabest träning!
 
Nu är klockan hel. Hörs!


för du har ju skrivit böcker, Isabella

Nu när jag är inne på att störa mig. Någon som läst Blondinbellas tips till hur man ska komma igång med att skriva en bok? Jag dör. Jo, för jag skulle ju inte hellre be någon som faktiskt vet vad den pratar om. Ja, vem kan man dra till med... J.K Rowling? Neil Strauss? Henning Mankell?

Åh, töntigt. Som att jag skulle ge tips på hur man ska dansa eller färga håret brunt...

Tyra vet inte allt hon

Heej igen. Grey's avklarat nu. Snart (men bara snart) ikapp med tv också, suck on that!

Har ni tänkt på en sak, som jag stör mig väldigt mycket på, att när man tittar på Top model och när det är judging brukar ju Tyra ge tips och sånt. Ja, eftersom att hon tror att hon är the shit. Men i själva verket så ser hon ju precis likadan ut när hon säger att man ska le med ögonen, se sexig ut eller ha känsla i ögonen. Vad det än är så gör hon samma min, med samma ögon. Jag blir galen för deltagarna bara nickar och tänker "Hon vet verkligen hur man ska förmedla!". Men då kommer dom ju gå runt och se likadana ut på alla känslor, det duger för Tyra, men för resten av branschen då? Kom igen, kisa med ögonen kan allihopa, Tyra Banks! Säg inte att jag är den enda som märkt det?!

Johnossi, nytt smink och Greys

Det var Johnossi som min käraste förde mig till igår. Det var väldigt trevligt och sött av honom och bandet var bra. Och idag var det lite The Hills och till centrum och köpa nytt smink med mamma. Trevligt var det faktiskt! Träningen gick bra, är stolt över mig själv, haha.

Snart kommer Melissa upp och då blir det Greeeeys! Wiho. Får se hur många avsnitt det ska bli idag, inte mer än två tror jag. Man har inte hela nätterna på sig jämt faktiskt. Imorrn ska jag nämligen till tandis och sen praktis. Med praktis menar jag faktiskt praktik, men det slog mig även att jag ska på riktig praktis, om jag ska tala som Carl Jan, också. Med los fabesto five.

Jag återkommer snart hörni.


ni är inte gudar

En grej som jag stör mig på är storbloggerskor och deras tips. Visst, vissa kanske man inte skulle tänkt på, men dom allra flesta kommer med självklara saker. T.ex: Vad ska man göra om man är trött jämt? Man ska gå och lägga sig tidigt!!Eller eventuellt ta en powernap på max 20 min! No shit Sherlock... Sen förstår jag inte hur folk vill ta sminktips från Kissie heller.

Över och ut.

happy valentines!

Tjena tjena! Igår var jag faktiskt ute hör och häpna, var väl kul att piffa upp sig lite förstås.

Idag är det alla hjärtans dag. Mitt hjärta ska ta mig till något uppträdande (?!) som en överraskning. Men det fick jag i alla fall veta, han menade att jag måste veta nu. Det gör jag inte. Så det blir spännande. Mysigt också givetvis!

Ceasar måste veta att det är alla hjärtans dag för han pussas som aldrig förr på mig. Jag drömde att jag tog hand om en älgkalv, samtidigt hade Melissa med sig Maximus till Powers juluppvisning, och där var också Cheer elite och tränade volter på borden. Och Dynamites kraschade med ett eget program. Öh. Knasigt. Men älgkalven var sööööt!

Trevlig alla hjärtans dag alla min hjärtan (Cleo och Melissa).


hals- och handduk!

Inte mycket har hänt här inte. Men jag är cool. Idag kom jag på att jag gärna vill ha en till väst. I samma bana kom jag på en kofta som jag lagt iväg i slängakassen. Så nu är den en väst. Jättefint! Idag fick jag också en liten halsduk från butiken, som man också skulle kunna ha på kyliga sommarkvällar. Mest föratt det ser mysigt ut, inte för att den är värsta varm. Där ser ni den. Den har till och med fickor för händerna! Ökar ju mysfaktorn rejält.


dreaming of lazy days

Det blev varken eller. Av något alls. Är för seg helt enkelt, och jag har då inte ens sovit lite inatt. Hujedamej. Nu ska jag plocka in dom nya kläderna i byrån så det inte är så skräpigt i mitt rum nu när jag blir tvingad till att vara hemma alltmer, men egentligen vill jag bara kolla på dom en gång till, kanske prova dom igen också, posa lite... Nu tappade jag tråden. Just det! Jävla Viktor och hans jävla jobbande. Och det har inte ens suttit igång på riktigt, hur ska det här sluta?! Jag har lovat att stötta honom så det ska jag givetvis göra, som den bra flickvän jag är! Dock kan jag inte låta bli att sakna sommaren när vi låg i hans rum flera dagar i sträck med hans mörka rullgardin neddragen, inget jobb, inga måsten. Vad var det för väder? Vem hade tid att bry sig om det när vi var upptagna med ingenting i mörkret? Okej, jag kanske överdrev. Det var lika mysigt när vi var ute i sköna skärgårdssommaren i Nynäs. Japp, det var det! Jag tycker inte om hans flyttaplaner heller, just pga det. Life really goes on.

Godnatt! Skulle gärna bjuda på en jag just nu, men jag är naken. Så mycket uppståndelse vill jag inte skapa.


nya kleder = klaaad hest

Jag är heeelt slut. Tänkte hela dagen "och snart kan jag åka hem och se på Gossip girl". Nej, det kunde jag inte göra. För det har nämligen inte släppts något nytt avsnitt! Då tänkte jag "men då ser jag på 90210 istället". Nej, det kunde jag inte göra heller för dom gillar att ha paus samtidigt som GG. Det enda som kvarstår är The Hills. Pallar man med deras dryga konversationer? Mjaaee... Återkommer om den saken!

För övrigt är jag helt glad just nu. Har massa nytt i garderoben nämligen. Förlåt, men ingenting från Vero moda där jag prakkar som Melissa så fint kallar det, utan från Ellos (samt ett linne och en bh från Gina). Me like! Var länge sen jag kunde avnjuta nya kläder. Tack mammi, du är bäst ibland.

Ja just det. Jag drömde att Johan Glans var en våldtäktsman som höll till på min toalett. Det slutade med att vi tvingade ner honom i en kista. Men det var inte så lätt som låter, tro mig. Jättejobbig dröm. Jag gillar ju Johan Glans egentligen...

Psst, jag just nu, och tell me, hur många blev chockade av bilden? Räck upp hand!Twilight

Hejdär. Praktik var faktiskt rätt kul må jag säga. Kläder hit och dit, vad kan gå fel? Tillbaks imorrn också, kanske till och med införskaffar mig något från butiken! Håll utkik (typ).

Lång dag. Var med Viktor tills Cleo kom till stan. Det var mysigt. Sen blev det middag och efter det Twilight. Äntligen har man sett den. Väldigt väldigt bra! Kan ju egentligen bara säga en sak om den filmen; vem skulle inte vilja bli biten av Edward Cullen!? Yuuummm-ie! (Obs: han är verkligen inte stekhet som Cedric Diggory i Harry filmen, men tror att Edward gör honom gott för då blir man galen!).

I never wanted a humans blood so much.i korthet

Nu: Träningsdags!

Sen: Mys i Nynäs.

Imorrn: Praktik!
Angående praktik; väldigt exalterad, förhoppnings blir det riktigt kul.

Imorrn kväll: Twilight på bio med Cleo.

tråkigt!

Just nu ligger jag i mammas och pappas rum. Cleo sover nämligen i mitt och hon är väldigt känslig för ljud. Melissa sover också, roliga tjejer. Anyway, jag tog med mig datorn och lade mig här. Har upptäckt ett handavtryck i taket. Det var skumt?

Idag är det i alla fall träning. Längtar tills jag åker dit så jag har något att göra. Efteråt är jag kanske hemma eller åker till Nynäs, det har jag inte bestämt än. Blir nog bra hur det än blir, är ju dock så jävla drygt att åka dit ibland...

Ska nog börja lite med "jag just nu", är ju jättekul. Tro det eller ej men jag kan se ut som skit ibland, och det får ni ta del av! Jag just nu i alla fall;


Nu ska jag se The Hills!

jag just nu:


suspicious minds

Okej... Fint inlägg av Cleo! Vi har i alla fall kollat på Step brothers och Grey's. Nu färgas Cleos hår och jag sitter och försöker skicka sms från hennes mobil. Den kan inte skicka från alla locations nämligen, i detta fall gäller det min toalett.

Sitter för övrigt och funderar ganska hårt. Jag hatar att en gammal vän lärt mig att vara misstänksam. Ja, för att om man inte är det så sker allt bakom ryggen på en. Egentligen skulle det kunna vara så ändå, bara att man tar reda på det. Jag tycker inte om det! Det får mig att tänka negativt om underbara människor som har ett gott hjärta. Fast jag ska ändå misstänka det värsta. Det blir en jobbig börda att bära på. Förhoppningsvis är det något som jag vänjer mig ur ganska snart. Men som jag brukar säga; hellre positivt överraskad än besviken på det man egentligen förväntat sig.

Fan... Vad dålig jag känner mig.

cleo is the king of the night of passion

Hej allihopa! Cleo här :)
Tänkte våldgästa Mindys blogg nu när hon sitter och pratar i telefon och jag väntar på att få håret färgat.
Men nu när jag väl skriver kommer jag på att jag inte har något att skriva, mohahha!:D
Men puss på dig iaf gummZzSan! <3


mys med syster och jneemo!

Efter en dag av syende (?) av hål, klippning av nya hål och rensning kom Cleo och Melissa äntligen till Tuvvis. Då blev det grönsaker med dipp och lasagne för att kolla på Melodifestivalen. Rätt bidrag vidare, helt klart.

Snart ska vi se Step brothers (igen). Melissa är inte trött nu vad jag vet så man får passa på! Förhoppningsvis lite Grey's efteråt? I need it.

Puss. Jag har mysigaste tröjan på mig nu förresten. Med en stor rödluvanluva.

klippta leggings

Idag kunde jag vakna av mig själv. Träffade inte mina kära vänner nu på dagen. Tråkigt fick jag då. Så då tänkte jag att jag skulle sy hålen i alla mina leggings. Det gick bra tills jag kom på en sak jag kunde göra. Nämligen såhär;

Hade ju ingen aning hur man ens gjorde, men det visade sig vara ganska lätt. Ville ha väldigt mycket hål, som ni kanske ser. Fint om man har strumpbyxor under också, jag lovar att jag har provat det med.

Nej nu ska jag sy mitt sista par leggings och sen rensa mina kläder!

seg, ensam kväll

God afton. Jag har tråkigt. Började kolla på Step brothers (igen), för att sen se Grey's efter det, men Melissa är trött för att hon inte fick sova till klockan tre idag. Så det blev inte så. Min teori är hur som helst att Melissa kommer att bli som en av grabbarna i Step brothers i framtiden.
 
Ska nog sova själv snart om jag ska upp halvtidigt. Förmodligen ska jag träffa Marc och kanske Sabrina också imorrn på dagen. Min poäng med det var att jag vill kunna sova obegränsat en natt bara. Är det för mycket begärt? Imorrn skulle vara min sova-dag ju, men kom på att det ändå kan bli så om jag sover tidigt bara. Skönt dock att dega sönder hela dagen imorrn. Fast det gör jag ju ändå varje lördag. Patetiskt, jag vet, men skönt som fan ändå!

Är för övrigt väldigt myssugen. Händer jämt när jag är utan mitt myssällskap. Borde ta vara mer på det när jag är i närheten av det. Hmmm...


praktikant

Hallo! Sista dagen på min kurs. Skönt att inte behöva gå den långa vägen till lokalen någon gång mer. Ska alldeles strax, typ nu faktiskt, åka in till Vero Moda på ett möte angående praktikplats. Och igår var jag Gina. Något borde väl gå vägen. Annars har jag givetvis en plan b.

Efter mötet ska jag träffa älskling på hans lunch. Vi såg förresten Kiss kiss bang bang igår och den var väldigt rolig. Hur som helst, sen är det bara hem och tjilla innan träning. Men bäst av allt, ikväll ska jag och Melissa kolla på Grey's! Taggar till nu. Dom ska förresten ge ut ett Grey's anatomy spel, bara jag som kommer köpa det? I think not.

Puss hörs sen.

Ps, det var inte så kul att lägga upp fejkoutfitbilder, man blev bara ledsen...

trippar runt

Hej. En tripp i stan och nu väntar en tripp till Farsta! Sen åker jag nog till Nynäs och chillar. Får skjuts till och med. Helt bäst. Tänkte bara lägga in dagens outfit innan;

Enkelt och svart!!


dagens outfit

Jaha. Ibland är det konstigt hur man tar så lång tid på sig. Med att göra ingenting. Ibland så svischar verkligen tiden förbi ut i ingenstans! Är dock stolt över att jag klarat av att sova hemma idag. Allt känns bara så ledsamt här på nåt sätt. Eller, stressigt...

Förresten. Jag hade tänkt börja lägga upp dagens outfit. Idag hade jag på mig;


... Önsketänkande

inväntar en ny dag

Idag var jag åskådare på träningen. Jag var en sträng och kräsen sådan också. Hoppas jag har vänner kvar. Hur som haver, imorrn blir nog en skön dag. Känns bra inför den!

Ska strax hoppa in i duschen, mitt hår är så smutsigt att ni inte ens vill veta hur mkt. Nä skoja, inte så överdrivet kanske. Efter det vet man aldrig vad som händer. Kanske blir det ett avsnitt Greys eller The Hills innan jag somnar, känner hur tröttheten smyger sig på jävligt mycket just nu.

Visst ser det ut som att vi är i Thailand eller nåt sånt?! Love it.

lugn och ro

Hallo. Här framför datorn har jag degat sen klockan tolv. Halvdag idag på sista veckan på kursen. Imorrn behöver jag inte gå dit heller. Men då är det möte för min del så blir ju inte sova ändå. Känns som att jag måste göra det. Såg nyss på senaste Gossip girl. Fan jag satt helt klistrad vid det här avsnittet. Helt fantastiskt!

Just nu inväntar jag gårdagens Top Model avsnitt som jag missade pga färd mot Nynäs. Måste ju hinnas ses innan kvällens avsnitt faktiskt. Börjar bli så spännande nu.

kortfattat

Idag har jag varit duktig må jag säga! Under tiden som jag inte bloggat har jag hunnit med:

- Att träna.
- Att vara på kurs.
- Att se 7 pounds.
- Att se Step brothers.
- Att söka fett många praktikplatser.

Och nu är jag trött. Och ska iväg på träning. Hej.

RSS 2.0