Då vet ni

Jahapp. Och idag har vad hänt? Vaknade upp långt härifrån i min älskades armar. Spenderade dagen på samma sätt och åkte sedan till centrumet för en sallad med Cleo. Köpte även med mig lite smått, bland annat en schnygg klänning. Kan någon snälla få slut på mitt konsumerande! Jag har egentligen inte ens råd, men jag får alla pengar att gå runt på något onaturligt sätt. Det är lite av en talang jag har. Kollat på senaste So you think you can dance har jag också, nöjd med dom bortplockade, mycket nöjd. Så livet går bra.

Imorrn ska jag ut till Torö, jag och Cleo ska prova på surfing! Helt galet. Tror jag ska spela lite Sims just nu eftersom jag bojkottar alla serier (inklusive älskade OC) tills jag får träffa Logan igen. Så. Då vet ni.

Zebra

Nu har jag köpt småsaker i centrum och spelat lite Sims. På ett ungefär. Orkar inte åka till min käraste idag, men ska göra det ändå! Jag är så snäll så. Vad ska jag annars göra liksom? Längtar som fan efter Gilmore girls och Logan. Dör nästan här.

Ska väl duscha av mig och bege mig bort. Och här är till Lejla.


Shoes

Men viktigast av allt. Vad gillar ni mina nya älsklingar på hyllan?

England pix


Melissa var trött dit. Cleos hår ramar in ansiktet. Liten liten by, ren slump att en fin bil hamnade på bilden. Träning. Arenan. Lisbeth Salander har slagit igenom där också. Lekte lite. Fabest - Miras + Cleo vann högst basket tävling. Lyckades ta en smygbild inne på arenan. Jag är redo för att heja. Blåste mycket en av dagarna. Men Frida lyckades hållas fast av baserna. En galen vägg på ett stort mall. Olyckor är lätt hänt. Älskade Cherry Cola. Spa sista natten i väntan på bussen.

Handicap

Snart kommer min älskade hit till mig. År och dagar sedan vi sågs. Ska bli mysigt. Och det var fan skönt att träna idag, jag dog inte men tog det inte särskilt lugnt heller. Tydligen är jag helt gymnastiskt handikappad, så nu är det hårdträning. Bra att man har någon som Ida då alltså...

En risifrutti slank ner också, resten spyr jag på. För idag i alla fall. Imorrn är det ju faktiskt en ny dag. Förmodligen har jag detoxat klart mig då. Stackars kropp.

Detox is just a retox, ?

Och just det. Jag glömde säga att jag inte ska äta något idag förutom en banan, och den har redan åkt ner. Kalla det detox av något slag, jag är äcklad av att äta just nu.

Jag sitter hellre i fängelse i 2 år

Hemma. Trött. Sovit till fyra, men kom hem tolv. Mycket som har hänt här hemma under tiden man varit borta. Ett nytt Eagles, på gott och ont. Blondinbella är inte blond längre. Mystiska pengar på kontot. Och så vidare. Det har varit väldigt roligt där borta och även shopping har ägts rum. Jag har köpt mig två par klackar, två vanliga skor, småsaker och trosor i stora mängder. Jag klagar inte, det råkar vara så att klackarna som fick följa med hem inte bara var på en grym rea utan även världens finaste. Men säger man inte så om alla nyköpta skor?

Åker iväg på träning nu i alla fall. Förmodligen kommer jag somna mitt i ett moment och dö. Fast ibland är det så... Luring! Chillträning för min del. Varför dö innan säsongen börjat?

Resans roligaste citat kom från Cleo: Asså jag vill bara doppa huvudet i en sås!
Inte många vet hur hon tänker.


If it kills me

Helt klar nu med allt! Har grejer som ska fixas imorrn också, men har skrivit en lista i mobilen så jag inte måste tänka på det nu. Det enda som behövs göra ikväll är att uppdatera min mp3. Med lite "nya" låtar. Som egentligen är gamla.

Längtar tills Eagles säsong sätter igång. Sa ju att jag inte skulle börja träna igen förrän i Augusti. Har ju nästan klarat det! Svårt att låta bli ibland när hallen bara står där helt ensam.

Om vi inte hörs innan jag åker såå hejdå, jag kommer på tisdag morgon.

Utomlands tankar

Hemma igen. Sitter och väntar på mat samtidigt som jag bävar inför att börja packa. Ska bli riktigt skönt att komma bort i ett cheerleading-sammanhang. Får man någonsin nog av dom? Nepp. Vanliga resor är inte illa heller. Skulle gärna åkt till Kreta eller Malta i slutet på Augusti men eftersom man är fattig får man skippa det. Får spara till en eventuell USA resa nästa år istället. Lätt värt!

Får väl helt enkelt ta och spela ännu mer Sims! Packa kan jag göra sen. Skönt att veta att dräkt inte behövs tas med i handbagage och sånt krångel.

Mamma segar upp heeela nätet. Hej så länge!

Going up

Hur fan blev allt så stressigt? Genrep snart, jag ska stå i kassan så bäst att ni kommer. Blev ju såklart inget solande idag. Men vaddå, inget fel att matcha min hårfärg.

Slänger i mig nudlar just nu, fastnade alltför länge med Sims 3. Jag är värsta businesswoman. Hur som helst. Måste fan springa nu. Kom på genrep i Svb om ni inte har något bättre för er. 20 spänn och en plats är eran!

Take me to your heaven

Mitt rum är städat efter huur lång tid som helst. Väldigt olikt mig också, pedantisk som jag är. När jag väl sätter igång och städar så stoppar ingenting mig. Förutom idag. Men idag var det tryout, då är allt tillåtet. Och hur duktiga var inte alla där? Överskönt att träna lite också trots att mina luftvägar upplever ett sorts slemblockage. Slog några volter dock, för att se om dom fanns kvar. Turligt nog gjorde dom det. Kan man säga att jag kan nu?

Kvällen spenderades med lagfika på driven och sedan satte jag igång med den lilla städning kvar i mitt rum. Cleo är bara med och njuter av hennes sommarlov. Jag å andra sidan skulle ju döda för lite skola just nu. BARA LÄR MIG NÅGOT!? Ge mig ett prov! Vad som helst. Ska väl sova nu för imorrn ska vi till bitchen. Hoppas solen är framme, känns lite som att det bara är okej med blekt på vintern...

Här är skorna som kommer ta mig till himlen. Bokstavligen.

I don't care what anybody says

Åh! Idag kom mina andra skor. Mycket bra, mycket bra. Bild sen, okej? Idag har jag ärenden. Banken och sen ett beslut jag ska genomföra som gör mig rätt så lycklig. Så livet känns fan bra just nu! Cykeln tas med på äventyret, så jävla smidigt.

Ps, stekt ägg/omelett och massa aromat = hjärta.

Business Mindy in da house. Langar en skön tune med världens bästa band.

Gifts

Nu har jag snart fyllt år klart. Peacehalsband, Sims 3 och mina fina skor fick jag. Lite Göteborgresa till Way out west och lite pengar på det och egenköpta presenter till mig själv. Love it. Bland annat "Blanka leggings" från Gina, som påminner förskräckligt mycket om lackleggings, som jag letat efter i sisådär ett halvår. Tack min fina älskling, tack fina Cleo, tack fina Melissa och tack fina mamma.


19 år

Hej hipp hurra för mig idag. Ännu ett år avklart, okänt antal to go! Har inte öppnat någon present än men som vanligt väntade några på mig när jag kom ner. Och Melissas grattis-lapp. Dock har jag öppnat mammas present som innehöll Sims 3 (check!). Det ska installeras nu.

HURRA HURRA HURRA!

Killer heels, killer legs

Okej. Nu kanske jag mår liite bättre. Köpte mig en 15 centimeters present till mig själv. Herrejösses. Blir man nästan 2 meter på dom? Never mind, mina ben kommer döda i alla fall! Hemskickade inom kort. Hoppas dom är lika fina på riktigt, och sitter bra.

För imorrn fyller jag år. Viktor och Cleo är med mig hela dagen, tillsammans med Melissa och tårta. Har dock ett bajstråkigt bajsmöte bajslångt bort. Suger hårt. Men heja Mindy, you can do it!

Nu ska jag ner och kolla på dans. So you think you can dance, that is.

You give me something

När någon säger till en att den inte vill vara med en längre, att den inte ser något ljus i det. Så kan den lika gärna putta ner en för en rutschkana gjort på rakblad, och det skulle inte ens göra lika ont.

Men till något mer roligt. Nä, det fanns inget. Haha! Skämt åsido. Ska nog träna/kolla på träning med Cleo idag. Känns fan skönt. Cheerleading-abstinens just nu faktiskt. Give me something!

Lonely

Ännu en mindre till min födelsedag. Lämnar mig med enbart Cleo. Visst, hon är underbar hon, men kom igen nu va?

På riktigt?

Ska sova bort ensamheten nu. Hur hände det här egentligen? Hmm.

Daydreaming

Ni står mitt emot varandra. Det är som om du svävar ovanför och betraktar hela scenen. Från ovan skriker du; Säg något! Men ingen hör. Inte ens du själv där nere på marken. Där står båda ni bara tysta. Tittar varandra i ögonen. Önskar att det skulle räcka. Uppe bland träden skriker du allt som du vill säga. Allt som du någonsin har velat säga. Chansen glider förbi och du bara står där. Han mumlar något om förståelse och saknad. Och du bara står där. Säg något, skriker du men denna gång från ännu högre höjder. Du vill ner. Ner till honom och viska i hans öra det som ögonen inte kan säga. Men du står tyst för modet har flygigt långt bort nu. Du kan inte säga någonting. Och han har gått därifrån.


If you're out on the road

Just det. Fyller ju år på måndag. Får inget riktigt kalas den här gången. Jättetråkigt. Men vad ska man göra liksom... Fast om någon vill köpa present till mig ändå så önskar jag mig fortfarande en Londonresa, Topshop-skor eller dom blå på Bianco (!!) och Sims 3. Så, då vet alla. Bra. Fast, jag är inte så mycket för nya saker. HA HA. Skämt åsido så är det väl bättre att önska sig att några kommer och äter tårta med mig i alla fall?

Jag är just nu i en Gilmore girls-fas. Besatt är ett för starkt ord men jag älskare. Har just nu en paus och lyssnar på Kings of Leon, en helt annan grej nu när jag sett dom på riktigt. Vad nu då? Datorn känns för varm för ett till avsnitt. Fast jag tror den pallar. Heja heja, nu kör vi igen. Snart i alla fall...

Älvdalen 09

Shit. Vad hände nu? Känns lite fel om jag skulle sitta här och prata om vad jag tyckte om Harry Potter filmen eftersom jag är så jävla partisk. Jag älskade filmen. Jag älskade Ron i den. Och jag älskade allt annat också. Det går inte att missa på det. Såvitt jag vet kunde dom lika gärna gjort musikalinslag och jag skulle ändå älska den. Punkt.

Och på torsdagen åkte jag och min käraste på äventyr för att sedan bestämma oss för att åka till hans landställe uppe i Dalarna. Vi drog med oss Melissa, Cleo och Olav för en kort weekend där. För nu är vi ju hemma. Dock hann vi med väldigt mycket. Vi var bland annat på Orsa Björnpark och kollade på djuren. Innan det hann vi besöka traktens sjukhus efter ett hugg i armen. Det var ju så jävla fint med natur som får växa ifred, det gillar jag. Finns miljoner bilder på fin natur givetvis. En av dom är denna, som jag tog fem minuter från huset. Nu ska jag vara Stockholmare igen och kolla på Gilmore girls.

HP Freak

Harry Potter. Nu köööör vi!

Snart så

Hela dagen har spenderats i sängen med Gilmore girls. Blir väl så när man faller för en som medverkar. Mer mer mer vill jag ha av denna charmiga man.

Men inte får vi glömma att jag har taggat heela tiden i huvudet. Kommer säkert kissa på mig av upphetsning. Ha ha. Nej men gråta en skvätt precis som i boken kanske. Mycket möjligt. Innan filmen ska vi äta på Vapiano, mumma! Har inga Harry Potter-aktiga kläder (tyvärr!) så får nöja mig med svarta kläder och kanske en blixt i pannan. Den ni! Denna dag är det okej att vara såhär nördig! Så länge man står för det!!! OKEJ?

It is the unknown fear...

Filmen igår var ju... Galen. Och därför riktigt kul. En stilig man och humor är inte fel. Men idag är det ett viktigare biobesök på g. HARRY POTTER. Känns helt stört att den här dagen har kommit nu. Jag har ju längtat sen hur länge som helst. Ungefär sen December. Så det kommer bli grymt. Jag har höga förväntningar så hoppas jag inte blir besviken.

Backhit

Okej. Jag ska på bio istället. På Melissas order. Baksmällan blir det!

Sjyk

Godmorgon. Är så äckligt förkyld efter en Titanic-kall natt på Hultsfred. Tur är väl det att idag ska jag bara göra några ärenden och sedan bara ligga inne med Halvblodsprinsen. Ganska mycket att läsa klart tills imorrn så blir att lägga på ett kol. Juice måste dock inhandlas annars är allt i onödan.

Igår åt jag massa stekt potatis och sedan hyrdes Harry nummer 4 och 5. Det är alltid trevligt att tvinga mina käraste att gilla min passion. Okej, en av mina passioner..

Redo att sätta igång med dagen nu. Tjing. Vänta er många inlägg idag. Mimiboy is back, yaaay! 


Harry week

Seg dag. Hämtat nytt bankkort. Och ikväll ska jag se Harry Potter 4 och 5 med några rookies. Kommer bli gryyymt! Heja Harry, vi ses på onsdag!

Och vi hörs senare. Puss på er.

Alla gillar brudar

Vad fan hände? Tänker ni nog säkert nu va!

Grejen är den att jag åkte iväg till Hultsfred. En veckas semester i ett tält, smuts och dräggiga människor. Fast så farligt var det inte. Det var faktiskt helt okej (minus alla äckliga lukter), rätt mysigt stundvis och skön stämning. Tur är väl det att man hade det blåa bandet. Annars skulle jag åkt direkt efter The Killers. Kings of Leon var grymma, The Killers var riktigt fab och det var ju i princip dom enda jag ville se. Alla andra dagar gled jag bara runt och undvek att andas med näsan. Typ. Sen är det ju minuspoäng för det blöta vädret, mina stövlar användes flitigt!

Nu sitter jag här och har fått uppdatera mig på fejjan. Ett helvete varje gång efter något cheersammanhang. Taggad hit och taggad dit, kommentarer åt höger och vänster. Men nu har jag nog fixat det sööörni.

Och vet ni? Jag ska se Harry Potter och halvblodsprinsen på onsdag! Vem har längtat sen ett halvår tillbaka? Mindy har.

Sen fyller jag år på måndag nästa vecka. Jag önskar mig följande; Sims 3, höga coola skor från Top shop (och/eller dom blåa från Bianco) och Londonresa. Så. Varsågod och känn er givmilda...

Cheerleaders pt 2

Nu är jag hemma. Helgen har varit helt fantastiskt kul med mentalcab partytåg till och från hallen (med ett extra varv i varje rondell), dans, ringen och tävlingen med alla fina människor i föreningar man inte träffar allt för mycket. Fina människor. Eagles är topp fem i Europa fortfarande, men ingen medalj detta år. Missnöjd med insatsen men nöjd att ändå räcka till topp fem i Europa. Plus att Finland skulle ta hem skiten visste man redan. And so they did, flera gånger om. Ryser av dom. Och Norge är inte fyskam heller. Dom är ju bara för söta också dessutom, Shåårttis.  

Fabest var med på något routine idag. Det är bara kul att spendera tid med mina favoriter. Vi har så många namn numera, Party 5ive, Favourite 5ive, Friends 5ive och Famous 5ive. Välj ett vetja.

Så nu är jag hemma, lyckligare än någonsin. Hur kan man lämna något sånt här? Ja just det, vi badade i fontänen igår också och låtsades lite att vi hade vunnit, fast vi vann ju SM. Det ska man fan få bada i en fontän för!

Heja Sverige!

EM i Nyköping tills söndag

Jag kommer nicht att skriva senare. Så jag gör det fan nu.

Om ni har missat det sååå, är det EM i helgen. Mitt käraste lag ska tävla på lördagen. Så håll alla tummar för att vi går ut och är så mycket Eagles man kan bli. Roligt roligt roligt! Kul att se kära Finland också. Har min Finland tröja från VM med, just in case! Puss på er alla. Och vi hörs på söndag kväll.

Something for the road ...

a

Cheerleaders

EM-genrepet gick föör bra. Så blir det när vi inte tränar mycket helt enkelt. För who needs it egentligen om man kan? Precis. Och Fabest är ju bara ren kärlek rakt igenom.

Som jag sa när jag kom hem från Pizza hut idag. I helgen är jag inget förutom en cheerleader, och det är så jag vill ha det! Bara vara med andra som brinner för samma sak och visa det man kan. För detta kan Eagles. Vi är överredo. Vi tar ingen förgiven och vi höjer eran satsning med lite extra. . Åker till "Nyköping" imorrn. Längtar redan tills jag får träffa alla igen, och bara vara cheerleader.

Hör av mig innan jag åker imorrn vetni.

The (Fa)Best

Michael Jackson går runt här hemma. Just nu Melissas danshit Black or white. Han är allt bra han.

EM-genrep ikväll. Kul, då blir allt på riktigt! Efter det är det äta på Pizza hut som gäller. Mysigt juu!! Sen hem och göra sig redo för att åka till Nyköping dagen efter och tagga fett. Konstigt att inte tävla stunt dock, det har jag ju gjort sen 06. Och nu när det är den bästa gruppen känns det ännu mer underligt...

We're Fabest, who are you?

This much I know

Bara ett fåtal saker att säga just nu.

Det är EM i helgen, åh som jag har längtat efter det! Oavsett blir det en hejdundrande helg. Det är jag säker på. En annan sak jag är säker på är min kärlek till Eagles och mina fem favoriter därifrån, Fabest 5ive. Det är väl konstigt att vi kan prata om saker vi ska prova, och säga att det måste vara enkelt. För att det förmodligen är det. För oss i alla fall. Fan vad det ska lekas. Och fan vad Eagles ska bring it.

Cheerleading. Så ser livet ut just nu. Mer än någonsin. Kroppen är trött. Men kroppen orkar ju förfan EM!

RSS 2.0