Mondays!

WOHO. Snart Fridays med älskade Fabestos!

Har börjat se på Heroes igen. Svårt att hoppa in igen efter tusen års paus när dom avsnittena bara legat i min downloads mapp. Vi är inte överens än, men snart kanske vi blir vänner igen.

Just nuuu:



Maybe

Maybe it's time...

S to the eth

NÄ nu ska jag rycka upp mig med lite OC, där kärlek är som det borde vara och där Seth är som alla grabbar borde vara.

Verklighetsflykt? Yes please.


DM pepp, ööhrm?

Alltid bra med en Lejla som alltid skrattar åt mig. Lät lite fel, men hon tycker att allt är roligt. Sötnos.

Träning gick fa-an jävligt bra! Mindy likes this. DM snart ju, haha.

Nu är det i alla fall dags för adventsfika, inte för jag är så jävla julig av mig men en fika är ändå fika och glögg är gött. Om jag minns rätt... Hur som haver så hörs vi om ett ögonblick.

Jävla gris

Cleo flippade ur totalt när vi såg Paranormal. Jätteroligt! Och igår var det VM-koll hela dagen, jävla Asien säger jag bara... Efter det skyndades det iväg till bion för att se Luftslottet som sprängdes. Det är nu det börjar hörni, mitt liv som Lisbeth Salander. Spännande visst? Man måste ju våga någon gång.

Blir nog lite VM idag också innan träning.

Kunde vara jag!?


Stupid

Måste vara jobbigt att vara en sån jävla labil männsika.

Nu ska jag se på spöken eller vaddetnuär.

Pyssel

Hemma från både stan och träning. Idol går på i bakgrunden, har ju inte riktigt följt det i år. Det enda jag vet är att Erik inte kan åka ut eftersom att han springer 50 km före alla andra på en mycket mer avancerad bana. Eller det är så det känns, det är ju faktiskt en sångtävling. Behöver inte ens lyssna för han är ändå så jävla stabil.

Det blir en paranormal kväll idag med. Kul att se hur Cleo reagerar som är mest lättskrämd av alla. Ifs är det inte en sån film men hon lär ju ändå brista ut i något.

Puss så länge. Här ska det pysslas.


HAHA. Man hör Tove vråla In the name of love och Melissa utbrister; Asså Tove, gå å dö!

Paranormal

Hola. Ska åka till staden alldeles nu typ. Möta upp älskade folk för lite uppdrag, roligt!

Igår såg jag på Paranormal activity, typ väldigt mycket sämre och oläskig som jag trodde. Men slutet var inte nådigt. Måste ändå erkänna att den var obehaglig genom hela filmen också. Vet inte vad jag ska tro om paranormala saker. Du vet, man kan aldrig veta säkert. Det är en möjligt att jag ser den ikväll också med Cleo efter träningen.

Äh fan. Måste sticka nu ju!

Sånna där

Jag håller just nu på att uppdatera min mp and 3. För maximalt mys med mig själv imorrn.

Jag vill inte skriva så mycket mer just nu. Det är natt och jag vet inte hur jag ska formulera mina tankar på rätt sätt. Men en sak är saker. Det finns vissa som bara är sånna där som är så.

Just one thing...

Blev ju inte bättre av att lägga upp låtjäveln i bloggen direkt. Kan Mindy tycka om en låt av Lady Gaga?

Imorrn ska jag upp tidigt! Jätte. Bestämde mig för att följa med min käraste till Torö när han ska surfa. Så kan jag lyssna på musik, gå runt lite vid havet och skogen och bara ta det lugnt med mina tankar. Kanske kommer fram till något vettigt till och med. Är så jävla tankspridd så ville bara komma till någon vacker natur och tänka i några timmar. För det är exakt några timmar jag kommer sitta själver och fundera. Love it! Underskatta inte vad lite egentid kan göra. Vid åtta kommer bilen hit...

... Men jag ska inte sova än. Hörs säkert innan läggdags. Puss.


Marry me istället?


You and me could write a bad romance

Tråkigt att man inte kunna blogga inatt dåå. Jag kollade på OC till typ fyra, bara fastnade extremt just nu.

Sitter och funderar på om jag ska växla till lite mera dollar. Har ju gått ner lite nu igen, wiho.

Jävligt mycket snack om att Twilight härmat Sookie Stackhouse novels (True blood). Fan vad töntigt, är ju stora skillnader egentligen, om det inte går för Sookie som med Bella i framtiden. Det vet ju inte jag. Jag väljer en Twilight-vampyr framför en True blood-vampyr anyday. Höll ju på att dö av garv i början när deras huggtänder åkte ut, haha. Känns mer verkligt med en Edward som inte sover och inte kan dö av solen än en Bill som måste sova i en kista och brinner upp i solen. Det är ju mer vampyrenligt, visst, men inte lika lätt att tro att det är verkligt. För visst finns Edward där ute nånstans?!

Alla vet vad jag tycker om Lady Gaga (om ni inte gör det så tycker jag inte om henne alls), därför är det jävligt irriterande att jag går och sjunger på den här hela tiden...


It has always been you

Eftersom jag är stöörsta Twilightdorken just nu så måste jag nämna att jag älskar serier och allt möjligt när man ser vilka som är meant to be. Varför det är appropå Twilight kan ni ju bara gissa... Just nu tänker jag i alla fall på Seth & Summer som för övrigt typ varit ett av favoritparen i serie sen läänge. Inte första plats då kanske, men kanske andra eller tredje. Dom är såå jävla meant to be att jag dör så fort dom vistas i samma rum. Även när dom inte är tillsammans så är dom det. Hon vill ju verkligen inte tycka om honom but she can't help herself. Älskar sånt! Eller ja, vet väl inte riktigt om hur det är irl (eller gör jag?), men jag älskar att titta på det i alla fall. Det är riktigt mysigt.


Vi gillar ju honom, ju!


Baby, there's no other superstar

Kollade nyss på Gagas paparazzi video eftersom att Skarsgård är med där. Nu är det ju inte så att jag är fett kär i honom, bara jävligt kul hur snabbt han lyckades i landetdärborta. Nu tycker jag bara att det är ännu mer kul att han jämt och ständigt får köra på sin svenska. Hallå, coolt! Hur länge innan det blir inne att lära sig det? Tur att jag redan kan det höhö. Nästa steg är väl att Peter & Torian ska lära sig. Så svårt kan det inte vara, jag menar... Kan Lady Gaga och x antal stycken i True blood kan väl dom?!

Win på det.

Luna nueva

HAHA. En viss ex-cheerleader från Luleå tror att hon är Kissie. Varför vill man ens vara som henne? Nåväl... Skulle faktiskt bara lägga upp en bild då jag satt och tänkte på New moon. Så jävla mysiga tycker jag.




Ärenden

Kom fortfarande inte upp idag! Får mucho ångesto. Men det är lugnt, jag lyckades ringa till lagret ändå och lämna ett meddelande. Ska försöka igen om ca en kvart. Sen är det iväg till banken, måste byta mitt jävla kort nu alltså. Enough is enough.

Konsert var spännande igår, vissa var bra och andra var inte det. Medans andra bara trodde dom var Beyonce. Det vill säga just det som jag ogillar med esteter. Men nu ska jag inte vara sån, trevlig kväll ändå. Slutade här hemma med en sovande Viktor och final i ANTM. Rätt vann, jippie.

Tänkte bara ge levnadstecken.



Så.


Sleepless in Haninge

Vet inte vad fa-an problemet är. Kan inte somna typ någon gång, tar alltid någon eller några timmar. Så igår kollade jag till och med klart på Drömmarnas horisont (som gick på trean). Och den skulle jag inte ens tittat på från början för att den slutade så sent. Idag är jag trött alltså, men det är bra, kanske man somnar någon gång oxå.

Annars skulle jag göra några ärenden idag men det är ingen stress så får nog bli imorrn. Dock ska jag på estet-konsert ikväll. Jippie! Haha. Skämt åsido är det ju faktiskt roligt att något händer på en måndag när man inte tränar eller nåt. Annars skulle jag förmodligen dragit mig till bion för att bli psykiskt störd av Paranormal activity.

Pews.


Saknar dom här!


Vem vare som kasta?!

Saknat mig eller? Ville knappt blogga igen för då skulle man ju inte få det varma Edward-välkomnandet. Sen tänkte jag lite att nog får faktiskt vara nog ibland.

Idag var det träning. En tanke slog mig efteråt; Säg vad man vore utan? Säg vad man fucking vore!? Ja ni, det vill jag knappt ta reda på... Tur att jag i alla fall har en tatuering och när jag blir gammal & senil så kommer jag att se den, tänka what the fuck och sen kanske jag kommer ihåg. Då dör jag nog lycklig tror jag. Men det är bara en tanke.

För övrigt är jag uppslukad i dom sista True blood avsnitten och OC. Nu är jag på säsong två och jag måste rätta mig själv när jag sagt att säsong ett är bäst för det kan jag fan inte hålla mig till längre. Tvåan kicks ass! Jag dör ju fortfarande för Seth alltså.

Love him

Som ordförande (haha) i Team Edward lägger jag in en bild på han också bara för att. Jacob lixom, vem fan är han?


Heta män och vacker kärlek

Hallå. Jag tyckte faktiskt om New moon. Jättemycket till och med! Vänta, håll den tanken! Måste bara säga till Karolina att du får fan ge tillbaka Twilight boken till mig om du inte ska läsa! Så... Ja, filmen var hur bra som helst ju, inte allt för många avvikelser från boken. Me like. Edward var som vanligt schnygger och kärlekens drömman oooch som vanligt blev jag jättekär i honom. Jacob var väl... Het. Detta får mig att undra varför inte alla män kan ta hand om sina kroppar på det viset? Herre min skapare vad trygg han kändes (även fast jag inte fick vara i hans famn).

Var för övrigt en trevlig kväll med dom äkta Twilight fansen som faktiskt pallrade sig till bion idag. Det enda negativa var ju en viss Therese som bara tycker om Jacob. Hon är allt ytlig hon som struntar i vad som är meant to be... Typ.

Nä fan, heta män och vacker kärlek kan ju typ inte ens gå fel.


Krama mig?


+

Hej. Mindy, 65 år. Känns det som.

Ikväll är det i alla fall New moon. Vi har dos platser över, så om ni vill följa med vet ni vad ni ska göra. Jag är ändåå sjukt taggad, har ju förfan längtat hur länge som helst! Den har ju ändå fått ++ i betyg, det är bättre än ett. Appropå betyg så fick Luftslottet +++ och det är bra nu för tiden. Jippie! So jevla taggad.

Hörs snart okej.


Aj

Min rygg är av. Eller nu överdriver jag. Tror bara att någon kota sitter fel eller något sånt. Min muskel är typ oxå av på armen. Nej, nu överdrev jag igen! Men nog blev den separerad från benet ett tag. Ouch.

Så var min kväll. Allt för mina örnar. Det kostar att ligga på topp, som vi brukar säga, och just idag fick jag betala min del av priset.  

Känner inte för att åka iväg nånstans men jag och min käraste ska äta nånstans. Måste kila om jag ska hinna se presentabel ut!

Your ex-lover is dead






I'm not sorry there's nothing to save





...


Español

Men ja, jag lever.

Tänkte bara sammanfatta livet i några punkter. Och här kommer dom!

Uno: Jag ska ändå uppskatta New Moon på lördag, tänkte att så länge man får se Edward i sina fina kläder (eller utan, vem försöker jag lura?) någon gång så gör det ju ingenting. Är ett jävla jidder i tidningar om att man måste välja sida. Varulvar eller vampyrer? Tur att jag redan valde för länge sedan.

Dos: Jag har växlat till dollar idag. Så jag ska fanemej till US and A nästa år. Passade på nu när dollarn var hyffsat "låg" och jag fortfarande har dom sparade pengarna kvar. Sajk, jag kommer inte röra ett enda öre. 

Tres: True blood är väldigt spännande just nu alltså. NU förstår jag all denna hype. Bättre sent än aldrig eftersom serien faktiskt blev såå himla bra (som alla säger) vid cirkus avsnitt sieben på säsong två. Inte okej. Har också kommit fram till att Alexander Skarsgård är väl rätt het efter jag såg honom i linne. 


Så jävla fun-ey!


Mysis

Just nu:


Ljusare dag

Min förkylning är väldigt mycket bättre. Från att gå mot ljuset igår till bara en ljusare dag idag. Jag är, precis som far min, grym på kureringar. Tog lite i trä nu i alla fall, är ju faktiskt inte helt frisk än.

Dock gör det mer ont i ryggen sen träningen i söndags. En el spiko på fel ställen tyckte visst inte min rygg om. Nähä...

På lördag är det dags för New moon också. Vet dock inte vad jag ska tro längre, Kenza såg den faktiskt igår och hon är lika insatt som mig i dom där berättelserna och hon var besviken. Vem vet? Kanske faktiskt blir lite Flickan som lekte med elden all over again...


Tack Globen

Ska nog lägga mig och försöka sova nu. Mår inte bra i varken näsa eller hals. Sharing is caring people.

Säger som på träningarna, tack Globen, och godnatt.

What if


Poesi

Natt efter natt, samma dröm om dig
Du ska till någon annan men du kommer till mig
Och jag vaknar med ett ryck och ser mig omkring
Jag famlar runt i mörkret men där finns ingenting
Sen dessa bitterljuva dagar då jag försöker finna tröst 
I att det ska bara vara så när det lider mot höst
Jag går där som förvisad vid mitt hemlands gräns och jag undrar
Jag undrar om du kan ana hur det känns
Förr närde jag flykten som en utväg så god som nån annan
Men det var innan du kom och satte mig i brand
Men jag önskar jag vore nån annanstans, jag svär
När jag natt efter natt vaknar upp och tror att du är här
- Ulf Lundell

Har publicerat det här förut, jag vet. Men det är en fin text.

Jag önskar att jag var en poet.


Still true

Skrivet för nästan två år sedan.

Det är konstigt hur just du alltid får mig att tänka på ett helt annorlunda sätt. Det är konstigt hur du alltid genom allt har fått mig glad. Det är konstigt hur du bara har fastnat inom mig. Det är konstigt hur du alltid får mig att undra hur jag kunde ha gjort saker annorlunda. Har aldrig riktigt förstått det förrän nu. Jag klagar inte, jag är glad för det. Du är fast, kommer alltid vara det. I slutändan kommer det räcka med att jag har fått vara en del i ditt liv och att jag minns det. Jag lovar dig, du är inte den man glömmer.

Lika sant då som nu.

Stupid

Vissa människor är fan bara för pinsamma. Jävla puckon är vad ni är.

Behövs det ens en rubrik?


Schwein

Mått dåligt hela natten, resulterade i dålig sömn, och det var därför jag gick upp nyss! Tro inget annat. Funderade på om jag fått svinis för så här är man inte förkyld. Minns att första grejen med svinis är att man måste ha feber (korrekt?). Detta hade jag inte. Så en jävlig förkylning "bara". Mycket apelsiner ska köpas.

Om jag var en stor bloggerska, då skulle jag få pengar och inte behöva söka jobb och inte behöva oroa mig, men viktigast av allt skulle jag få gå på alla galapremiärer på bio. Harry Potter, New Moon... Ja och alla andra filmer som jag håller nära hjärtat skulle jag få se utan att ens behöva köpa en biljett. Det suger. Själv får man vänta tills på lördag istället för att se den idag.

Jävla Gilmore Girls

Eftersom jag blev tvungen att ladda ner dom absolut sista avsnitten till Karolina så såg jag lite på dom nyss. Favoritdelarna of course. And I cried plenty kan jag ju meddela. Tack för att du river upp gamla sår Karolina. Schyrre.

Fall in line


Tänker

Just nu tänker jag lite grann.

Jag tänker att jag borde skaffa fler vänner. Tänker att mitt liv är ganska tråkigt. Tänker att det var roligare förr. Tänker att jag ändå är mer nöjd nu än då. Tänker att bara jag har älskade laget så är det kanonkul. Tänker att Kings of Leon är nog världens bästa band på riktigt. Tänker att det är coolt att kändisar som känner varandra har varandras nummer i sin telefonbok. Tänker att jag skulle döda för att träffa Johnny Depp eller Ashton Kutcher. Tänker på deras kvinnor som har sex med dom. Tänker att jag måste vara en jävligt svår människa att ha att göra med. Tänker att Björn Gustafsson inte alls är överskattad som alla säger utan att det är en smaksak. Tänker att det är något som existerar i min näsa men som jag inte får bort. Tänker på hur jag ska göra en Team Edward tröja tills på lördag. Tänker att jag hellre vill köpa en riktig.

Typ så.

Figuerola

Update; Omöjligt att få reda på det.


Update 2; Hur mycket letade jag egentligen? Sekunden efter informerar Melissa mig att hon vet vem som spelar henne och säger namnet på denna. Trodde det skulle räcka med lite google och IMDB men icke. Nu vet jag i alla fall, men det var ju knappast omöjligt. I stand corrected, som Lil C skulle sagt.

Luftslott

Tycker att gudfadern inte vet så mycket alls. Haha, skämt åsido så får alla tycka som dom vill!

Har legat och vilat i sängen med OC och True blood då jag mår ännu mer förkylt idag. Dom som känner mig borde veta att förkylningar är värre än döden i min bok. Talar dock inte av egen erfarenhet eftersom jag inte har någon aning om hur döden är. Min tanke är att den är lite mildare än en jävla förkylning.

Sen kom jag att tänka på Lisbeth Salander, fråga mig inte varför, och precis efter säger Melissa att hon fixat så sf säger till när biljetterna släpps till Luftslottet. Kommer bli fett, ska kolla upp vem som spelar Monica på direkten!!


Avundsjuka

Igår när jag tittade på Top Model så gästade en Victoria's Secret Angel programmet som skulle lära dom hur deras kroppar ska se sexiga och fina ut utan att det blir föör mycket. Lätt för henne att säga när hon har en perfekt kropp. Får en att vilja springa Tjejmilen fram och tillbaka för att få till samma ben, samma mage samma allting. Haha. Hatar alla VS modeller för att dom måste vara så jävla snygga och fräscha! Gäller att inte jämföra sig med sånna där...


Hon till höger var alltså med i programmet.


Blankt

Kommer på sånt jävla bra inlägg. Loggar in. Skriver nåt på msn. "Skapa inlägg". Tomt. Hel-vette. Alla har gått hem på hjärnkontoret. Det var väl typiskt. Det här inlägget skulle bli större än Ed Hardy inlägget! Ja, man är faktiskt inte dålig om man själv erkänner sina brister. Och för tillfället är jag väl kass med mina annars så spännande och intressanta inlägg. But this too shall pass my friends. I will rise again.

Ska väl spendera kvällen med Top Model och senaste Greys förmodligen. Det är mysigt. Mår väl fortfarande lite som "asså prata inte ens med mig!".

Do you think I want to look at you?

Jag har ett klipp sparat på mina favoriter. Varje gång jag skriver in youtube så kommer det klippet högst upp på listan. Tänk vad långt dom kommit va, fina dom.


Förkyld

Hej. Asså prata inte ens med mig idag. Så mår jag just nu.

Körsbeekampen

Här hemma har det ätits tacos och tittats på Körslaget, Dansbandskampen och Singing bee. Det är väl roligt att dom allihop har exakt samma sändningstid. Team Ola vann och det var skönt skönt, även fast jag har varit i Älvdalen där den andra kören kommer ifrån. Skitsamma, Ola ville mer. Känns lite så som Cleo sa om Eddie igår; Fan vad sämst, Eddie ville mycket mer!! När han åkte ut alltså. Stackarn. Jag röstar på att EMD tar in honom som alla sa, EMDE. Men om inte M'et är jag så kan dom lika gärna ta bort det. Då blir ju det ett kanonband.

Eftersom man står på egna ben här hemma den här helgen så blir det att ta en sväng med Vincelito strax. Tötis.

Appropå absolut ingenting så är min USA kassa kirrad och klar. Ska nog växla pengar snart, alltså typ nu, när dollarn är så låg. Finanssnille.


Dylan McKay

Jahapp. Jimmy Choo var väl som jag trodde, inte min smak. Lika bra att spara pengar.

Fast det gjorde jag ju inte eftersom jag köpte andra saker. Jag orkar inte visa allt. Men jag ska visa mitt mest klockrena köp.



En Dylan tröja från Bik bok.
Alla var ju så jävla kära i honom så jag tänkte att jag skulle få folk lite kära igen. Snällt av mig, tycker jag.


Mamma gamla tanten

Hej! Mycket att göra på så kort tid. Ska in till stan för att se vad Jimmy Choo har att erbjuda. Innebär att jag redan borde ha varit där dock, kommer ju finnas typ ett hårband kvar. Så där är jag ju redan sent ute så det är inget mer med det. Sen ska jag köpa en kofta och jeans. Den ni. Och just det, lämna tillbaka böcker och låna en ny till Melissa.

Jag vet vad ni tänker och jag skulle ha blivit väckt tidigare men då sa jag tydligen nej. Nä, tacka vet jag massa djur som låter så att jag vaknade relativt tidigt ändå.

Och idag fyller världens roligaste mamma år. Min alltså. Hipp hipp hurra mammi, jag älskar dig.

Saknad

Idag slog det mig. Det är inte jag som har förändrats, det är bara du som saknas. Du som fick mig att känna att nu fan ska jag leva lite! Våga göra dumma saker, våga bara slänga sig ut. Det var ju bara tillsammans med dig. Det har jag insett nu. Jag har saknat lite att känna så som jag gjorde då. När dagarna var ett nytt äventyr att ta sig an. Tänka varje dag; vad fan händer idag? Det var säkert att utforska med dig. När man är själv känns det bara läskigt och dumt. Det kommer inte vara på samma sätt med någon annan. Jag tror att det alltid kommer att vara en bit som inte finns där.

Du vet att jag saknar dig.

Fyllebråk

Asså Karolina, din kommentar var såå jävla väntad. Give it a rest will you, Håkan är kung.

Har fortfarande inte så mycket att säga. Imorrn ska jag i alla fall till stan med Cleo och hennes mamma. Cleomamma hämtar mig så ingen kommunaltrafik heller. Pluspoäng! Håll tummarna på att jag faktiskt hittar en jävla stickad tröja imorrn också. Känns lite som att så jävla svårt ska det inte vara.

Puss från mig och Maximus, vi båda tar en paus från Ceasarjäveln.

Ps, jag vet inte hur den här texten blev röd.

Tatuering

Skulle vaknat ganska "tidigt" idag, men så blir det väl aldrig... Fick trillingar i Sims. Inte lika kul som det lät. Två är väl okej. Men inte tre.

Här kommer min tatuering.


Det är inte mig du ser

Greys var grymt. Marathon nummer två imorrn. Vi låg ganska efter.

Nu ska jag somna till OC i sängen, tror jag... Godnatt.


Typ som en kvinnlig Håkan, om du frågar mig...


All about the cashflow

Först och främst. Marie: Det kan jag absolut göra, men ljuset är så dåligt här i köket nu att det får bli imorrn så fort jag vaknat! Det där är kallar jag bra service.

Träningen var full idag, wohow. Lite av min otursdag dock så är glad att jag klarade mig helskinnad därifrån. Och för att vända på hela humöret så var mitt lönebesked sisådär sex, sju tusen mer än vad jag räknat. Firar med en tripp till Monki imorrn tror jag. Blir ju nog med firande i USA nästa år också vafan. Lite får jag njuta nu också.

Nu är det Greys med Melzor.


Sing a sad song

Äntligen köpt vantar. Jisses vad kallt det blir om händerna annars. Och strax är det träning. Ingen mat här hemma heller. Woopi. Till råga på allt så har jag en vagel (enligt Dr Melissa), lite öm på tatueringen och nyss så slog Ceasar till mig i ansiktet med en klo ute.

Bra dag, eller?


Ed Hardy

Nytatuerad och grann. Blir bio strax också. Saw VI, scaary. Sen har jag en åsikt också som jag kommit på, helt för eran skull. Ed Hardy. Bara jag som inte tycker om dom kläderna? Bara jag som tycker dom är överdrivna? Bara jag som tycker dom är på tok för mycket och så lite mer överdrivet? Bara jag som tycker det känns lite Thailand-stånd-aktigt? Bara jag som tycker att det påminner om folk som har tribaltatueringar och vill se hippa ut? Bara jag som inte förstår hypen? 

Nej. Ed Hardy är inte min grej faktiskt. Eller okej. Det kan vara fint om, OM, det är en kille som har kanske en t-shirt på sig. Men mjukisdressarna spyr jag nog på. Sorry Kissie.

Exempel på hur man kan vara snygg i Ed Hardy:


Om man heter Beckham i efternamn och David i förnamn.


Hej!

Nu har jag faktiskt något att säga. Snart ska jag åka iväg och tatuera mig.

Hej på den vaa.

Just... Nothing

Jag har fortfarande inte mycket att säga. Inte ens någon åsikt om något.

Was? Har helvetet frysit till is?


I want us to leave

Och för att vara den största nörden som finns. Det här är bästa scenen.


I love you Ace

Satt och rensade alla OC säsong 1 avsnitt som inte fungerar, samt försöker ladda ner nya. Vad fann jag inte då i min seriemapp?! En av dom bästa avsnitten av Gilmore girls! Sparat, som jag inte förmått mig att kasta. Grät en skvätt nyss. Fan vad den serien är bra. Och Logan. Ja... Logan bara. I love them.



Pictures

Eftersom jag är så fåordig idag, läs: jag har inte gjort nåt speciellt alls, så får ni lite bilder från Marocko. Kommer upp på fejjan typ imorrn också. Spännande Afrikabilder faktiskt, men här lägger jag bara upp ett fåtal där det mesta går ut på att göra er avis på det sköna vädret. Eller ja okej! Det var fint 3 dagar. Men vi låtsas som att det var som på bilderna every day.



Rubrik:

Morrn! Idag ska jag baaaara vara hemma (vad jag vet). Spela Sims och sånt där. Chilla och bara vara nu efter min hemkomst. Tänkte kolla på träning först fast sen tänkte jag; Aa nej, skönare att inte behöva åka nånstans.


Vindflöjel!

Men asså vaaaaa. Kollar min chalender, som det borde heta på engelska, och jag ska ju tatuera mig på måndag. Det blir nog fint ska jag se. Kärlek med mig hela tiden som jag sa förut.

Nyss hemkommen från en lång kväll med halva laget, men det får ju också bli min favorithalva from now on! Haha. Ville bara säga att dom är så fina och jag har en bra jävla känsla asså. Time for us to make it all come true, loves you.

By the fucking waay. Biljetterna till New moon är tjackade och klara. Måtte du vara bra nu!!


Ingen fara alls

Håller på och lägger upp bilder nu och laddar ner senaste av mina serier. True blood ligger man ju liite efter på. Men det är ju ändå min när-det-inte-finns-nya-avsnitt-av-mina-andra-serier-serie. Så det är ingen fara, ingen fara alls i skymningslandet. Som i den söta boken från Happy meal säger. Detta för mig till en annan fråga; nya Melrose place! Ja, nej? Vad tror ni?

Jahaaa, vad mer? Ska kolla dans.


Sleep

Nu sover jag i alla fall. Tills imorrn bitches!

Home

Mindy in da house!

Ja, jag är tillbaka. Två converse för 250 spänn och en väska i äkta nånting för jättebilligt också. Så och om jag inte blivit värsta brun? Försvinner ju ändå vafan... Det var väl en spännande resa, kanske inte greatest trip ever men fan. Avkoppling i alla fall. Såhär i efterhand känner jag att hela Marocko har en konstig lukt. Eller vad kan det vara?

Back to reality, bilder kan jag inte lova idag. Men dom överraskar någon gång i alla fall. Just nu känns det lite som att jag inte orkar säga när. Vissa blir fan arga då, haha.

Så nu är jag hemma. Saknar wolfpack.

Skönt att träffa älskade laget imorrn, gånger två dessutom!

RSS 2.0