Pausa

Bloggen tar en liten paus nu på obestämd tid.
Förresten, nu är det verkligen sant att 2010 inte var mtt år.

.


Året 2010

Här kommer mitt försök till årsgenomgång. Det kommer inga random bilder som ni inte sett redan eftersom min andra dator avlidit.

Året började med musikvideo, jag och mitt band skulle spela in våran musikvideo. Not. Men statist klarade man av att vara! Heldag och lite av natten spenderades där.
Vintern fortsatte ett bra tag in på året. Fabest var med på Talang.
OCH i någon sorts promo för något jag inte ens minns. Det var iskallt ute och vi skulle ha dräker, jippie.
Min käraste flyttade till Norge januari-mars. DM kom och min förening krossade. Älskade laget var starkare än någonsin och tog till och med MVP.
Under denna period spelade bara laget roll. Övrigt var jag känslomässigt förvirrad. Eagles var/är Sveriges landslag. Men vi spenderade våran VM-semester på Arlanda då vi inte kom längre än så (tack Eyjafjallablabla).
Istället för att åka till USA fick vi satsa ÄNNU mer på SM. SM helgen spenderades med alla älskade i Uppsala. Vi briljerade även där och Fabest tog MVP denna gång, glamouröst cheerliv man kan ha.
Jag fick jobb och blev en arbetsmyra under hela sommaren. Annars tränades det hårt inför EM! Grönan hann vi med också.
EM kom och ringen var obrytbar. Älskade laget tog ett guldigt brons och Fabest ett silver. Det var kärlek hela året igenom och att avsluta i bästa landet gjorde det bättre. Kryssningen hem satte hela båten i gungning.
Vid det här laget var det fett med sommar. När jag inte jobbade så åt jag på Friday's, gick på bio eller solade och badade i skärgården. Härliga tider. Sen fyllde jag år och i present fick jag en London-resa med mina chicas, bästa grejen.
Augusti var nästan över och då togs min fina kisse Ceasar ifrån oss.
Lejla (och min käraste, men finns ingen bild på det) fyllde år.
Nu var det dags att försöka komma iväg till USA utan nåt askmoln i vägen. Vi lyckades halvt på rätt datum och sen flög tillbaka till Arlanda och kom iväg dagen efter. Men vi var äntligen där. Chillade i Brandons gym, i alla mall och outlets, vid poolen och på matställen. Bästa.
Jag började läsa en Psykologi A kurs!
Gjorde min tredje tatuering.
Oktober kom och en del av mig dog inombords (och en del i knät gick av).
Det var camp med bästa Peter & Java - och jag var bänkad.
Det hände väl att jag fick en livskris och började gilla shots och annat gott. Oavsett dag och händelse.
Annars så började vi med spamys typ en gång i månaden, behövligt!
Håkan hedrade Hovet med sin närvaro och en fin spelning. Kunde inte röja på ståplats då dom sålde som smör.
December har bara varit plugg, plugg, rehab, träning, rehab och massa jobb så att vi skippar bilder på det va? Bra.

Going the distance

Nu har jag och sessan kollat på Going the distance. Huuur bra och mysig som helst. Jag bara dör för kärleksfilmer och denna var dessutom lika rolig som söt!

Dont eat

Här ligger jag utslagen i sängen. Måste till centrum snart och ta tag i nyårsärenden! Min tanke är att somna efter det nån gång. Jag vet, bloggen, att jag lovat massa bilder och massa annat. Förlåt. Men jag kanske lovar att det kommer innan det nya året i alla fall. KANSKE! Det är inte kul att jobba på mitt jobb när jag älskar El maco (och dess såser, mumma) när jag egentligen inte borde äta nåt på typ 10 dagar. Jag säger det igen, jävla sjukgympa-gym som ska ha semesterstängt och blablablastängt. Ha bara öppet för fan, börjar bli tråkigt att cykla på min cykel här hemma...

Hörs snart, toodels.

Att dö eller inte dö?

Sådär, dags att tacka för sig. Klockan står på 4:30, upp tidigt för en långdag på jobbet. Räääätt länge sen jag gick så tidigt för jobb. Frågan är inte om jag kommer att dö utan hur mycket. Vad tror ni? Svaret får ni imorgon här i bloggen!

Ett tillskott i tatueringsfamiljen

Men asså ha ha. Fick ju lov att jobba några timmar idag också. Så att min lediga är fortfarande frånvarande. Vågar jag ens säga "efter imorrn..."? Nä, jag skippar det denna gång. Men idag har jag dessutom hunnit tatuera mig. Såhär ser min och systers tatuering ut i alla fall.

Hard work work

Förresten,  mitt 4 timmars pass blev ett 6 timmars pass idag och nu ska jag hinna iväg till gymmet också. Kommer vara helt död kl 22 ikväll när jag slutat jobbet. HÖRS.

Rich bitch

En sak jag tänkt på är att jag gillar hur rika ser ut. Dom är inte nödvändigtvis snygga men dom ser alltid fräscha ut. Bara för att dom har råd med dyra grejer som vårdar deras yttre osv och inte behöver slita ut sig på något jobb, alltid fräscha jävla rikingar med dyra/klassiska kläder. Börjar känna att det också är fint. Kanske inte på mig, men det ser välvårdat ut och det är jag inne på just nu!

Sluta knuffa

Av alla nära och käras bloggar (ja, typ nästan alla stjärnbloggares också) så vinner jag fan årets blogg för jag är så himla uppdaterad jämt! Alla andra suuger. Ta åt er och börja uppdatera för fasiken, får ju tråkigt här. Jobbat klart för idag och under dagen hann jag följa med käraste till stan, jag hatar människor. Imorrn är det 4 timmars jobb och sen är jag ledig på onsdagen!!! Haha. Länge sen jag inte åkte till det där stället känner jag lite just nu...

Året

Blev lite taggad på årsgenomgång efter jag läste min kära Lejlas alldeles egna. Min kommer... På onsdag, när jag är ledig. (Eller nästa gång jag har brist på annat att göra)

Inga moln

Upp och hoppa "tidigt" idag med. Kändes som rena rama sovmorgonen när klockan stod på 08:15 idag. Iväg till jobbet, fick göra bara massa roligt där idag och dessutom fick jag sluta klockan två istället för fem. Vet inte vad det var men mina steg förde mig till H&M's och Monkis mellandagsrea. Hade tänkt hålla mig borta från den skiten i år men stegen som förde mig dit ville annat. Och aldrig har jag fyndat såhär mycket på mellandagarna. ALLT som jag spanat på sen en lång tid var på rea. Man kan inte inteköpa det då! Ja, kära läsare, kommer förmodligen köra lite egobilder och då kan ni lika gärna se alla inköp. Snäll jag är. Nyss cyklat bort lite överflödigt och fått in lite rörelse i knät (jävla gym som haft julledigt) så ska hoppa in i duschen snart innan min käraste anländer.

Skönt att jag äntligen tog mig ur svackan jag varit i. Senaste tiden har jag inte haft ett svart moln över mig. Kan ju bero på att jag köpt massa nytt idag också, får se imorrn ha ha. Tatuering på onsdag också, har jag glömt säga det? Älskar Gagas lowerback tatuering (som syns lite på bilden), men det är ett framtida projekt. Vad som sker på onsdag får ni se då.

Ålderkris, eller...?

Vad hände? Sitter fortfarande hemma och bara känner att; Nä, jag orkar inte lämna mitt hem. Jag orkar inte bo i en (två) väskor under morgondagen. Skulle ju åkt till mannen men jag bangade, bjöd han hit istället och han bangade. Blev hembjuden på juldagsshots och jag bangade. Bang bang bang. Så då är frågan. Vad hände? Vad hände med dagarna när jag var öppen för allt och jag visst åkte till hem efter hem för shots eller bara en simpel armbrytning? Från och meeed... JANUARI är jag som 17 år igen. Fethaja det.

(Eller så kommer jag bara känna mig ännu äldre och då glömmer vi detta inlägg)

Inget lov för min del

Detta lov är ju lika bortglömt som Idolvinnaren. Plockade upp lite pass på mina lediga dagar idag på jobbet när jag blev tillfrågad. Man måste ju ställa upp för laget, eller nåt. Kul liv! Men det kan bli vid nästa löning. Nu ska jag chilla lite innan jag åker till käraste för att mysa lite. Imorrn är det jobb 10-17 sen ska jag försöka hinna med partybio på en söndag. Det var ju en sån hit förra gången. Våran lillflicka har vågat sig till undervåningen nu, söööötis.
Men nu; lite Top model.

Julen 2010

Julen är avklarad och det går massa kul på tv! Harry Potter 4, Tomten är far till alla barnen och Troja. Vad väljer man egentligen? Istället sätter pappa på en klassiker vid namn "Midnight express". Jag bryr mig icke om gamla filmer... Smått otagg på att jobba imorrn men det lär ju gå fort. Sen är jag ledig typ två dagar. Wie, sova sova!!! Har fått en ny dator av syster, mamma med flera för att min andra tackade för sig. Det är en mini-bärbar. Omställning men det ska nog gå fint!

Har förresten bästa systern, fick ju dessutom ett par Sheperds för ett tag sen! Love.

Xmas

Så var det julafton då. Jag är hungrig, vill äta all mat. GOD JUL alla mina fina.

!


Kvällen innan

Alltså man får ju alltid träningsvärk typ 2 dagar efter man tränat. Körde fett med bara ben senast för att mitt ben ska sitta ihop i framtiden. Blir ju lite jobbigt att resa sig och sätta sig upp nu. Men sånt gillar jag!

Nu är det läggdags. Imorrn blir det liite cykling, kanske lite centrum och julafton såklart! Myys. Leka lite med sessan ska jag ju göra också.

Princess

Bah. Långdag 2 på jobbet är avklarad (Andreas Weise handlade av mig, om det skulle kännas viktigt för någon). Efter jobbet hämtade Lollo upp mig och vi åkte roadtrip för att fixa med Melissas julklapp. Se nedan vad hon fick av mig. Hon fick den nu på kvällen innan själva julafton, skulle bli jobbigt att slå in skruttisen och lägga henne under granen.

Tidigt, eller...?

NÄ alltså jag blir galen. Nu för tiden känns det inte som att 5:30 är tidigt. Klockan sex känns inte så otroligt tidigt nåt mer. Alltså, missförstå mig inte, jag är trött som att jag sovit en timme (oftast har man ju bara det) men ändå. Mitt huvud säger att "Det är väl en rimlig tid att åka till jobbet". Sug. Det är inte rimligt. Det är inte rimligt att ställa klockan på 05:30. Det är inte rimligt att BLI VÄCKT av klockan innan den ens står på 06:00. Fyfan. Men sånt får man ta ibland. Efter jobbet imorrn är det lite juluppdrag, tar hjälp av min trogna vapendragare så man inte går runt ensam. Sen är det ju julafton, ska bli gott med maten!!!!!

Toodeley, är helt slut efter denna dag. Massa har hunnits med och nu ska jag nog bege mig till sängs.

Bara köra

Hallå. Har inte tid. Men igår myste jag på en båt med film och käraste. Idag myste jag med bio och käraste. Mysigt. Pillat på lite grejer och imorrn är det jobb, heltidstyle! Efter det ska jag gymma knät. Gah. Will die.


Stuffed

Alltid trevligt med cheermingel och uppvisningar. Hade en liten konflikt med knät men hamnade "snabbt" på benen igen. Fyfan alltså, ogilla detta skitläge med ett jävla skitknä. Men första gången för detta hoppande av hela leden och då vet jag i framtiden att det nästan går över efter ett tag. Ha ha, 1-0 till mig tyyp. Sitter och dör nu efter allt jag åt på AP'n. Skulle behöva cykla 2 timmar känner jag. Men inte tid ju, imorrn är det full rulle med skola. Snark.

Xmasshow

Much to do. Idag är det juluppvisning i Torvalla. Stop by om du har 40:- kl halv sju.

Osammanhängande!

Varför har jag fått för mig att det är "lov" när det fett med inte är det? Ska ju bara jobba extra istället och dessutom försöka hinna plugga lite under denna tid också. För att inte tala om att träna knät! Nä, nu får jag sluta upp med "jag-är-ledig-känslan", it's all the same anyway! Köpte lite nya kläder igår; jeans, skjorta och en tröja. För pengar jag egentligen inte har. Nu tittar jag inte på min kontoöversikt förrän jag fått studiebidrag och då jävlar spenderas det ingenting på onödiga saker. Jag saknar att känna solen i ansiktet och se ut över skärgården.

Brist på annat

Är du en sportfåne? Ja, men bara inom cheerleading
Är du likgiltig? Eh... Ja...?
Är du röksugen? Nej
Är du rik? Näe
Är du fattig? Har haft mer 
Är du trött? Nej
Är du shoppingsugen? MEN JA.
Är du töntig? Det händer väl
Är du ressugen? Skoja inte, ge mig värme...
Är du skolsugen? Bah, nej, fått lite nog nu
Är du irriterad? Nej!
Är du festivalsugen? HA HA, faktiskt så är jag det!!
Är du alkholsugen? En shot sitter aldrig fel
Är du saknad av nån? Men hallå? Såklart jag är
Smeknamn? Mimi, Mindyboy (?) och Mimiboy!
Bästa åldern? 16-17 boom!
Bästa tidningen? Veckorevyn såklart hö hö
Hur sminkar du dig? Beror på vad jag ska göra
Höstens accessoar? Ringar, alltid ringar!
När stal du senast något? Never!
Hur många timmar sov du inatt? Kanske sju
Vilken film såg du senast? Due date för andra gången
Vilken internetsida besökte du senast? Face
Vad sa du senast till vem? "Åh, mumma!"
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Milssa "Ändrade planer :-)"
Vad gjorde du i förrgår? Massa ärenden, gym, träning
Vad har du gjort idag? Varit i skolan och sett på maaassor How I met your mother
ska du göra idag? Nothing, kolla på Greys och ANTM
Är du kär just nu? Men ja, hört talas om Chuck Bass?
Hur många msn-kontaktetr har du? Lol
Vilket land besökte du senast? USA
Hur många snälla känner du? 2½ stycken
Vad såg du senast på tv? Cold case
Vad är det för märke på din dvd-spelare? Men snälla
Senaste köp? En plastgaffel till min mat
Vad har du dåligt samvete för? Hemligt
Vad har du för skor? Har ju fler än en sort
Vad har du på dig nu? Jeans, tröja och hela kalaset!
Vilken musik har du lyssnat på idag? Dom senast tillagda
Är du vegitarian? Haha nej
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Måste ju varit den där främlingen på bussen... Vad tror du?
Vad heter dina kusiner? Mathias, Ville och Juho (eh, stavning?)
Är du feminist? Nepp
Vad drack du senast? Zero
Gillar du att laga mat? Om det går fort
När sjöng du senast? Igår
Håller du det städat? I try
Vad gör dig lycklig? Pengar

Vem orkar

Bah, palla vädret. Ska försöka fixa till min systers julklapp nån gång, men näääär har man tid.

Effektivaste

Igår när jag skulle langa knock out på ett troll i HP ville jag istället slå ner Harrys så kallade vänner. Bah, hatar när dom säger vad man ska göra som att det är sååå jävla enkelt. Idag har jag hunnit med sjukt mycket i alla fall så det känns bra. Imorrn blir det gym, skola, småtjejer och möta upp käraste. Han har flyttat till en båt... Nej det är inget skämt. Full rulle i mitt liv hela tiden sedan jag fuckade knät, vad hände med slackern?

Ska väl slå på nån serie innan sovning. Hörs nog snart igen, bloggen.

HP dags

Äntligen ska jag lira lite HP, har ju inte haft tid med det på hundra år känns det som. WOOP. Imorrn får jag hämta min egna julklapp till mig själv (det enda jag hade råd med, ha ha) och så köpte jag lite julklapp till mig idag också men det hade jag nästan glömt redan. Nåväl, ibland får man unna sig. Annars så blir det väl bara lite gym imorrn och massa fixis av olika saker.

Önskelista

Nej, jag har absolut inte glömt min önskelista för den kommer här! Det är inte rangordnat så allt skulle glädja mig lika mycket, jag är ju inte omöjlig heller! Sen vill jag också ha ett busskort och Håkan biljetter till Cirkus. Puss på er och god jul!

1-3 finns på Nelly, hoodie på rockhouse.se ;)
5:an finns ingenstans men snygg som fan - en fjäderjacka vill jag ha!


3 a.m.


Sådär ja

Idag har jag bakat och sett på Due date med tjejerna. Nu håller jag på och kollar vad jag egentligen missat i skolan idag. Bry på den så länge. Oooch så idag fick jag löneersättning för dom dagar jag var sjukskriven. Ganska soft. Precis i rättan tid kan jag ju meddela. Tur att Nelly fortfarande har fri frakt, ha ha.

Bästa kissar!!!

I. Die. Bästa jävla djuret.
<

Lördagen

Tydligen är jag fett grym för att tentan gick asbra även fast jag degade framför Idol och The Town igår. The Town var sjukt bra, se den se den! Hann till och med till mina småtjejers träning. Nu är jag på väg till Nynäs för att basta, mysigt. Imorrn plockade jag upp ett tre timmars skift på jobbet, sweeet eftersom jag missade idag pga tentan. Snabb update, hörs!

Det sista då

Att lägga en tenta på en lördag är ju fail redan där. Hur ska man hinna med plugg och fredagsmys? Fattar ingenting. Man läser och läser, tiden bara rusar förbi och ändå har man inte hunnit med något och inte har man lärt sig något heller. Fyfan. Blir detta första gången Mindy failar skolmässigt? Nä ni, så kul ska vi inte ha. Jag kan alltid skriva till mig ett och annat. Efter kl 14 imorrn blir det nog en rolig lördag. Puss.

Jag hatar Minnah, hur löjlig får man bli?

God julegärning

Imorrn lägger jag fan upp en önskelista här. Jag vet att många som jag känner och som skulle kunna fixa en klapp till mig är täta just den tiden på året så det är mest till dom. Annars så får den ena köpa två och den andra ingen, det går också bra. För jag är så jävla fattig och vill ha så himla "mycket" (som egentligen är typ tre saker). Men det är inte dyrt ens, SÅ imorrn, håll utkik ni som känner för en god gärning!

Suck

Plugg plugg och plugg!!! Bara imorrn kvar, let's go!!!!!!!!

Tagg

Varför kan jag inte få in något i skallen av det jag läser? Hate. För att tagga till på denna dag;

Min kärlek

HEJ BLOGGEN. Gymmet var ju kaos idag, hann inte med nånting plus att benpressen var sönder. Va? Jaha? Vad hade ni tänkt att jag ska göra då för att fixa knät? Mmmm... Fast örnarna och småttingarna var hur duktiga som helst. Det är ju fett med kött i Svbgymmet numera. Skulle aldrig kunna bli vegetarian! Kärlek.

Har för övrigt varit sjuk omotiverad till att studera idag så har hittills skitit i det. Gillade inte ens senaste GG-avsnittet. Vad händer egentligen?

En dröm

Hade en udda dröm inatt och när jag vaknade kände jag lite att jag saknar dig jättemycket ibland.

Åh

Ibland när jag har tråkigt youtube'ar jag på alla mina favoritpar. Eftersom det typ är omöjligt att hitta inbäddning på mina favoritscener med Chuck & Blair fick det bli Twilight just nu. Baaara så att bloggen ska få del av all kärlek också. Tur att dom börjat hångla på riktigt nu i dom senare filmerna. Skulle dö annars. Jag älskar vampyrer!

A Whitman

Förresten. Nån som kollar på den där serien Spartacus - Blood and sand? Nej, jag vet. Ingen gör det. Men man kanske borde. Mmmmmmmums.


Allt fucking möjligt

Tomt i bloggen, tänker ni, jag ska tala om varför. Det är inte därför att jag gått och dött, ironiskt nog skulle jag inte ens ha tid att dra till med en avlivning, så det är alltså tidsbrist. Har inte sovit bra på sisådär tio dagar, gått in i väggen i sju och pluggat/tränat i tjugo (fast på samma tidslinje som är 10 dagar). Till råga på allt började min första helg tillbaka på jobbet med en fett proppad helg. Dessutom är min dator paj, mobilen galen ibland och life sucks!

Därför, bloggen, skiter jag i dig just nu. Om nån för övrigt vill göra mig lycklig igen är alla försök välkomna jag är fri efter lördagen. PUSS.

Jag är snart där

Han som alltid hjälper... Jag är snart där

Bury me

Det ena efter det andra och det tar inte slut, bara att köra då. Mår så jävla himla asdåligt just nu. Antar att stressen äter upp mig inifrån and I'm about to snap. F i tt m o n g o.

RSS 2.0