Fina människor

Puh. Äntligen är det kväll. Nej dagen var inte jobbig ens, ganska trevlig faktiskt. Har ju fått spendera den med dom människor jag trivs bäst med. Hallå, till och med en snabb promenad med Lejla ju. Jag har tränat lite utöver älskade lagets träning och så gick jag hem med Melissa också. Känns skönt i efterhand, hurtig period på g? 

Har tänkt lite på en sak. Vissa människor är så jäkla konstiga att man inte kan förstå för nåt i världen varför dom beter sig som dom gör. "Hur tänker hon?", "Varför sa han det för?" medans andra bara fattar. Jag har vissa fina här runt omkring mig som bara fattar. Bara man säger något så känner den samma och håller med. Om den skulle tycka nåt annat så blir det ändå inget problem. Det är inget krångel, det bara är som det är. Sånna fina vänner ska man hålla hårt i, för man behöver verkligen förståelse här i livet. Vad fan skulle man ta sig till annars?

Ska nog duscha mig nu. Puss alla mina fina nära.

Dags

Lång dag idag. Då kör vi!

Try sleeping in my bed


HAHA

Alltså ha ha! Konversation nyss;

- Sen den där filmen med Val Kilmer när han är blind. Och hon Mena Suvari!
- Va?
- Ja, eller alltså hon från Romy & Michele. Heter hon inte så? Nej. JO!
- Neeeeej, det gör hon inte!!
- Du tror jag menar hon från American Beauty.
- Ja, för hon heter så.
- Men vad heter den andra?
- (Google) Mira Sorvino.

Tänk uttal lixom. Orka heta typ exakt samma.

Uppsägning

Sexigaste alltså. Twilight är så fin, om bara mitt liv var ungefär samma. Härmed säger jag i alla fall upp mig från det jobb som dom flesta kallar livet. Jag trivs lixom inte. Inget mer med det.

Vilket sug!

Just nu är allt en dos av skitsamma.

Kollar lite Twilight istället tror jag.


Sommarlängtan

Ligga på en klippa i skärgården. Åka båt. Bada, sola och dricka kall cola på stranden. Bruna ben. Shorts och jeansjacka. Värme. Frihet. Party. Tidiga kyliga mornar som man går hem på när solen går upp igen. Tygskor, sandaler och högklackat. Tunna tyger och mysiga kvällsmiddagar på nåns altan. Nattbad. Cykla överallt. Lyckliga människor. Mjukglass vid vattnet inne i stan. Sommaregn.

Åh, sommar, du är så jävla välkommen nu.


Outwalk

Hej. Gårdagens utgång var väl helt okej. Kanske om man dansade mer nästa gång så skulle man väl inte störa sig lika mycket. Grodan hade ungefär allt som jag ogillar; fjortisar, trashiga människor (alltså fjortisar) och högljudda människor som tror för mycket om sig. Ja, igår då. Annars var det ju helt okej, vissa hade till och med sex/strippshow utan att ta av sig kläder framför oss. Har dom sett för mycket Paradise hotel kanske? Ja. Speciellt hon som gnuggade sig mot en kille och såg sedan en annan och gick dit och började hångla, vart hennes kväll slutade kan man väl bara gissa men en vakt fick eskortera henne ut till slut. Cleo hade i alla fall roligt och det var huvudsaken, avslutade även kvällen med lite Max, en av mina pojkvänner...

Kom i säng vid fem och vaknade runt halv två av min klocka. Tänkte att heela dagen behöver man inte sova bort. Nämnde jag förresten att man aldrig borde gå ut i 20 minus? Våra tår höll på att dö. Ska aldrig ens gå ut på vintern, man kan ändå inte vara lika snygg då och då är det ju lixom ingen mening. Om jag ska nånstans är det ollan med mina vinterpjux. Punkto.


Paradise sköning

Tillfället är Pandoras ask.
"Catja, varför måste du stå i centrum hela tiden?!"

Fix

Tränat färdigt och nu är det fixa och fixa. Man blir ju så jävla mellow efter träningar. Men det här ska nog bli kul ändå. Grodan, om ni vill veta vart ni kan hitta oss och känner "Jo men dom är ju riktigt sköna och kul att Cleo fyllt år också" så är det dit ni ska.

Kanske gör mat snart också. Trodde det skulle bli mer stressigt, men icke. Har duschat och målat naglarna redan, ångrar färgen. Oh well, ett senare problem!

Såhär ser jag ut ikväll;


Fan

Känner mig lite arg på Ceasar. Har pratat med honom att han får faktiskt vara min kille nu när Viktor inte är hemma. Men han har bara varit tjurig hela tiden! Han kanske bara tänder till på att vara "the other woman" fast han är en katt. Och hane. Kärlek suger...

Skorna bestämmer

Gud. Kunde verkligen inte somna igår. Men det var ju egentligen ingen stress förutom att mamma ringde vid ett nu på dagen och förklarade att hon blir "försenad" så jag fick ta vovven. Fast det var väldigt skönt väder och jag hade honom lös, så jag slapp ett dragandes och vi blev på bra humör båda två.

Ska snart bestämma vad som ska ha pås (haha, söker patent på den meningen!) ikväll. Det jobbiga är att jag inte har någon aning alls om hur jag vill se ut. Men som jag alltid säger; skorna först sen får kläderna gå efter det. Allt skulle vara så mycket enklare om det var sommar, eller om det inte fallit ner flera ton snö under dagarna.

Vill till USA nu.


Mysdag

Idag så låg jag kvar och gottade mig så länge jag kunde också. Tills mamma ropade ner mig och jag fick simma i snön på baksidan för att ta fram kattburen i förrådet då våran kisse skulle vaccineras idag. Efter spelade jag bara spel efter spel och hade tänkt chilla hemma. Det fick jag tydligen inte bestämma själv så Melissa släpade med mig på hennes träning. 

Drog en 25-minuters efteråt så det var ju jävligt passande. Jag, Mindy Rostedt, ska ju faktiskt ut imorrn! Kan ju knappt komma på senast det hände. Jo okej, juldagen. Men den borde knappt räknas. Fira Cleo imorrn är i alla fall den stora grejen! Blir nog riktigt kul. Gäller att komma in bara så håll tummarna, jävla höga åldrar överallt. Annars har jag lärt mig knep från Paradise hotel. Kolla, hur nödvändigt som helst att kolla på den serien ju!

Snart ska jag äta glass och titta på American Idol med mammi och Melli.

dgödkhjösl

Inga inlägg, blogg.se laggar... That's why.


Don't waste your time

Och nu sitter jag och speedkollar på Twilight och snart också New moon. Sitter ärligt och bara dör just nu. Dör på riktigt!!!! Kan man vara mer besatt? Eller vad är man egentligen om man sitter och DÖR? Vill bara dra mina fingrar genom hans hår och bara få vara med honom forever and ever.




Love it. Love him! Kan Eclipse komma nu? Gah.

Vampyrer

Så nu är jag ikapp i paradiset. Och okej, kan förstå att det blev lite chock att Cimon åkte. Vettefan vem jag ska heja på nu när inte ens Stefan finns kvar. Typ ingen aning.

Min städning tog typ hundra timmar. Just nu sitter jag och tittar på The Vampire Diaries. Säger bara såhär: Alla vampyrgrejer är exakt likadana och den här sämst av alla. Det här är verkligen en blandning av True blood och Twilight som ändå är rätt olika om man ska vara petig. Fast i den här serien har dom försökt få Edward-rollen att vara skitlik Edward. He he, försöka går ju... Får se om jag ska följa eller inte. Har blivit för vampyrkräsen och den enda som egentligen duger är väl min älsklings Cullen. True Blood-Bill är bara äcklig och så jävla osexig.


Ser ni eller? Töntigt.




Du suger

Idag skulle jag inte gå ut med kära hunden så jag tog tillfället i akt och låg kvar till två efter att ha tittat på både Ellen & Oprah. Nybäddat och allt, så jävla mysigt. Sängen är väl egentligen det enda i mitt rum som är rent just. Måste typ tvätta mina kläder som legat på golvet i typ en månad. Det kan ju inte vara bra för dom. Tänkte rensa min garderob lite idag också sen. Är dock så jäävla otagg på att städa upp allt och det är ovanligt för att vara mig.

Annat som gör en otagg är det här äckliga vädret! Jag har ändå lyckats dra mig iväg till centrum för en sallad och glass-köpning. Tar nog några avsnitt av Paradise innan jag sätter igång med att städa. Btw, tack hela Sverige för att ni jiddrat om att Cimon åkte hem senast. Och appropå det, varför gillar folk honom så mycket? Ser ju ut som en liten pojke och är typ skitdryg.

Cool whip (igen)

Just nu är paradiset helt sick. Människor alltså...

Känner väl inte direkt för något just nu egentligen. Ska duscha strax och chilla där ett tag. Fett skönt. Jag ska nog flyga solo genom heela livet, alla andra förstör bara ens egna balans. Och ingen fattar ju nånting heller! Blir fan lack alltså. Är folk blinda eller vad är grejen?

Nä. Coola ner mig i duschen istället.


On the other side

Fast å andra sidan... Älskade laget ändrar nog rätt snabbt på det!


Btw! Man läser ju typ överallt om att Brangelina separerar? Jag GILLARE!

T P L

Rätt TPL just nu. Hörs.

Minus som i negativt

Btw, 15 minus ute. Skjut mig om det ska börja bli kallt igen. Jag vill inte mer.

Spontankalas med Snabba cash

Spontankalas var jävligt trevligt! Fullt med folk på Vappe, so what else is new? Nojade över borttappade Vappe-kort typ 3 gånger. Ni som inte vet så får man pröjsa 750 spänn om fallet nu skulle vara så. Eh, om jag ville äta en dyr middag skulle jag gå till Grand eller 50 gånger till Max.

Snabba cash var väl helt okej, men jag är inte blown away. Tyckte, precis som alla andra, att Mrado var riktigt tung! Men näst bäst tyckte jag om JW's bratpolare. Så jävla roliga alltså. "Lasse från Gnesta", jo jag tackar ja.

Nu är klockan över midnatt så Cleo är ju faktiskt 18 år från och med nu. Grattis fina du. <3 


VAPPE!

Såja. Nu har jag spa'at klart. Men städning blev det återigen inte, snarare värre då jag dragit ut massa plagg inför ikväll. Ikväll ska jag, Melissa och Cleo till Vapiano sen Snabba cash. Och typ halvfira att hon fyller 18 år imorrn. Wiho!


Jobbsökarn

Goddag. Började dagen med att gå ut med vovven min. Tänkte inte ens gå långt först men vädret var skönt så jag tänkte att då får man passa på. Kanske tänkte lite på allt jag skräp jag ätit i helgen oxå, men bara lite...

Idag vet jag inte vad som händer, kanske åker iväg på lite spontana planer men mer om dom sedan. Först och främst ska jag i alla fall försöka köra lite spa och kanske lägga alla kläder där dom hör hemma, vore verkligen på tiden juu.

Och btw, fan vad jag inte vill vänta till 21 april! Vill till Amerikatt med Fruitopia, Pink lemonade, VS och VS VS VS VS!

Hallå. Nån som kan hjälpa mig hitta ett jobb?


You can't toss me aside

Jag har faktiskt börjat titta på Paradise hotel! Lite drama i vardagen behövs ju så länge det inte handlar om ens egna. Jag gillar Stefan, han är jävligt het. Såg även Greys nyss. Karev gör mig så jävla stolt! Och typ alla andra män där på sjukhuset också för den delen, I love you...

Vad väljer man, personen man älskar eller saken man älskar att göra? Sug på den ni.

- I deserve someone who will stay with me!


The fear you won't fall

Igår var trevligt minsann. Mycket att äta. Blev lite Buzz på natten där efter vi hade städat. Det var ett tag sen. Och ikväll vankas det träning! Mysigt tycker jag, får se vad man kan åstadkomma idag...



Börjar bli lite rädd för att det håller på att bli som jag trodde från början. Jag kan nog inte stoppa det heller när det väl börjat visa sig, det kanske inte bara är mitt fel då. Så det är väl skönt...


Asså okej om det var fett fina hus

Kände att jag bara verkade arg i min blogg igår, så förlåt. Det var träning igår och det gjorde ont. Chillade på kvällen med Melissa och Cleo. Vi åt lite pizza och sjöng med till lugna favoriter. Som vanligt i detta kök. Hann även se en Haitigala på fyran mitt i natten. Blev lite ledsen för människorna, fett oväntad vändning i deras liv...

Idag vankas det Singstarkväll. Tyvärr inte med mitt egna lag utan Melissas tjejor, fast det är ju lika trevligt det! Fick ju vara med eftersom jag fixar i ordning med allting såhär innan. Snäääällt.


Längtar!!


Jdlkjsflgm,.

Vad fan är det med folk som bara tror för jävla mycket hela tiden?! Blir fan fett arg alltså! Skaffa verklighetsglasögon eller något. Herregud.

Bason

Dagen har jag spenderat på rudan Vimi och framför AI med Melissa. Även testat nya spel på King. Det ni!!

Åt nyss ägg med bacon. Tänkte lite på min käraste då som alltid (nej inte alltid, men oftast) brukar göra den frukosten till mig. Bara för jag gillare så mycket. Han är allt söt.

Hade tänkt vara hemma och städa osv men Melissa ville inte vara ensam på träning. Då kör jag väl på det lixom.


Hårdrama

Fick lite tråkigt när jag blev färgad håret på så jag läste typ hela bruksanvisningen och allt vad det är. Eh hallå det är ju fett farligt att bleka håret?! Och ingen har sagt det. Tydligen ännu mer farligt om man är tatuerad och sånt där. Allt Melissa sa till alla farliga informationsrutor var "Ja, jag vet". Schysst liksom. Tänk om mitt huvud skulle bli helt svullet lixom. Skulle se helt galet ut. Typ som här nedanför...


Cool whip

Laget är så bra så bra men alltså... Min kropp och hjärna samarbetar verkligen inte för tillfället, har inte gjort på några dagar. Så nu är jag ett ben kort. För tillfället haha. Lite överallt fick man väl en can of whoopass öppnad på sig. Inte kul. Nervtrådarna i hjärnan som sköter motorik får fan vakna till liv nu och langa samarbete pronto!

Idag ska jag äntligen fixa mitt hår. Ser ju för jävligt ut just nu. Solade idag också, much appreciated.


Ännu en dag

Idag var jag ledig från hundpromenix, så då tog jag vara på tiden och tittade på Ellen. Hon hade ingen rolig lek den här gången men det verkar ju vara så jävla kul att vara hon! The Rock var i alla fall där. Alltså, en mer enorm man får man faktiskt gå och leta efter.

Läste runt om The Hills Heidi eftersom hon tydligen har flippat med sina operationer. Kan ju hålla med om den punkten. Orka operera in en fotomin typ. Som att hon inte ser fett irriterande ut redan.


Seriesvårigheter

Jag har förresten lite random saker att dela med mig av! Igår tittade jag lite på Xena (ni vet, krigarprinsessan?) och när jag var yngre ääälskade jag Xena. Låtsades ibland att jag var henne, men det är vi tysta om. Hur som helst, jag märkte att det verkligen var jättedåligt. Blev besviken på mitt yngre jag som inte kunde tycka om någon bättre serie. Eller ja, den måste ju ha varit bra för sin tid?! För om jag skulle titta på Sabrina tonårshäxan skulle jag nog bara skratta åt allt oxå och den serien följde jag slaviskt till slutet, och den suger ju såhär miljoner år efter...

OCH! Bara jag som inte tycker att How I met your mother är kul när man bestämmer att man ska se det? Det är ju alltid störtkul när man råkar fastna på det. Men om det är planerat not so much.


Vilken service

Träning gick fan fett bra idag. Vet inte vad alla hade käkat innan men det bör vi alla fortsätta att äta. Älskade laget alltså, vilken kämparglöd! Ha ha.

Kom nyss in från promenix med mamma och voffski. Skönt. Är ju ute och går hela tiden numera, love it. Roligaste idag var ju när vi ska hoppa av vid centrum så får Melissa ett "Åh nej tog jag inte med mig allt?"-ryck och upptäckte att hon faktiskt glömt lite saker. Karolina som är så snäll körde tillbaka oss till svartis för att Melissa skulle hämta det. Vilken servicecoach vi har! Hon fick i alla fall lite lite bensinpengar av mig, så det var ju inte helt bortkastat för hennes del! Lixom hallå, 3 kronor och 50 öre PLUS 20 minuter extra med mig & Melissa. Kap!

Undra om man kanske ska lägga sig snart. Somnade faktiskt direkt efter Cold case igår! Way to fucking goooo.

A beautiful lie

Liten gammal goding såhär innan jag beger mig till mitt andra hem i Svartis.


Summerlove

Imorse när jag vaknade så tänkte jag som vanligt att jag bara skulle ställa mig på alla kläder som ligger nedanför sängen och ta något klädesplagg jag såg och dra på mig det. Blev ju helt chockad när varken gästmadrassen eller kläderna låg kvar. När jag letade tvätt igår lade jag alla kläder nedanför fotändan istället, trodde att någon kommit in och bara tagit allt ifrån mig! 

Gick som vanligt ut med voffski imorse, riktigt skönt men äcklig snö. Träning senare ikväll, wiwi! Vad fan hittar man på tills dess? Tur att det är lite planer till helgen i alla fall. Ska bli riktigt kulers. Måste fan sola också eller något. Snart ser man igenom mig!

Vill bara ha sommar. Mmmmmysiga sommar.


Ego

BAH, jag protesterar härmed mot säsongsavslutningar på serier! Man behöver verkligen aldrig till mars på sig att vila ut sig efter en säsong. Oavsett när breaken togs. Nu när Greys blivit bättre på korta lov får väl min energi ligga där just nu. Jag är ledsen Chuck. (Fast nu fick jag den strålande idén att titta om på alla säsonger! Vore roligt.)

Jag har misslyckats med att städa rummet idag. I panik gick jag upp nyss och lokaliserade all tvätt i röran. Nu kommer jag i alla fall ha trosor och strumpor att ha på mig. Det är viktigast! Resten spelar lixom ingen roll Känns som att jag ska lämna datorn åt sitt öde och kanske gå upp och titta på Cold case innan jag somnar.

Bara så ingen tror att jag har varit helt värdelös idag så har jag faktiskt gått på promenader med min vovve två gånger idag! Det är allra mysigast på kvällen.

Ps, du är ett stort ego-bajs och du vet vem du är.



Looks like you've caught yourself a Bass

Jag saknar Chuck Bass/Ed Westwick, gillar båda lika mycket. När börjar Gossip girl egentligen?! Utvecklat en riktigt crush på den där sexiga mannen i alla fall. Gillar mest när han har sin brittiska dialekt. Grrrr.


Bara lite

Senaste Grey's is breaking my heart alltså! Just nu väntar vi på Cleo för att se avsnitt två American Idol *i Ryan Seacrest stämma*. Igår blev Melissa kär i en trummis med brutna handleder och tajta kläder.

Men först lite Top model på tv nu. Ja just det, måste städa mitt rum också. Men det är prio 100.


Cissi

Goddag. Eh alltså skönt att få sova ut efter helgen! Kom nyss in efter promenix med min vovve och nu myser jag med Ceasar. Han ligger och slickar mig på nesan. Han är så mysig ibland när han inte leker klösbräda med mina händer. Kanske man ska dra till med en solning snart, det där ser ju inte bra ut...


Helgen är finally over

Måste nämna att jag faktiskt fick svar på min trummisfundering! Beror alltså vad för -hänt man är och vilken sida man har hi haten, alla har alltså inte korsade armar. Så nu vet vi det, har fått lära mig mycket den här helgen, inte bara om cheerleadingens maxtak. Kanske därför jag är smått slut i hjärnan & kroppen, fick ju därför bli några kneedrops på träningen. Dags för sängen strax det känner ju jag det. 

HAR DU.. 
Folköl i kylen
- No
Något husdjur - 3 st compadres här hemma
Någon favoriträtt - Ja, massor. Thai och grekiskt anytime!
Någon flick/pojkvän - Ja
Puder på dig - Inte ens när jag sminkar mig
Några framtidsplaner - Halvt
En levande tro - På något ja
Någon sjukdom - Hope not
Körkort - NEJ
Några kärleksproblem - Jag vet inte jag
En homosexuell kompis - Jo man börjar ju undra, ha ha
Någon favoritlåt - Just nu: Daisychains - Youth group
Duschat idag - Näe!
Någon kompis som snarkar - Hej, den du hör om nätterna är min kompis Cleo
Någon kompis som spelar i ett band - Du. Det vet jag inte...
Några MVG - Haha, ja?
Någon som förstår dig - Mig själv ofc
Någon "tuff" kompis som kan försvara dig - Säger bara; det är JAG som bring the guns & the brain
Något beroende - Stämmer
Fikat idag - Tyyp
Något favoritmärke - Victoria's secret typ?
Nagellack - Det som finns kvar är grått
Någon kompis som bor i ett annat land? - Jovisst

Fail

Jag vet att jag vanligtvis har fett med mycket förtroende för mig själv. Därför tar det emot lite av att säga såhär; Med största sannolikhet kommer jag inte lyckas den här gången. Men jag har försökt. Wish me luck.

... Och hörs!

Kul liv

Läst igenom både TB och TR, det sa jag mest för skojs skull men jag gjorde det även på riktigt. Ambitiösa Mindy är i farten och som grädde på moset ligger jag redan till sängs. Ska ha släckt lampan klockan halv. Okej då, halv-isch.

Imorrn blir nog en lång dag, ninjafokus på den.

Godnatt!

Lipss

Måste säga att ibland kan jag ju sakna min Jane Timglas look. Även fast den gjorde ont som fan och jag har kvar en knöl där svullnaden brukade vara. Jag blev lixom ett med den...


Computer fail

Just nu är det både Lets Dance (som jag inte ens brukar följa) och På spåret. Tänkte sätta mig ner och titta på något av dom men tänkte sedan; Aaa fast nej, datorn har nog mer att erbjuda. Så jävla fail. I nästan 99 fall av 100 så har faktiskt inte datorn mer att erbjuda än vad en vanlig tv har. Enda grejen är väl att man kan välja själv vad som visas på datorn. Jag känner mig så lost när jag inte har någon serie att titta på. Nyligen följde jag en miljon stycken och nu ingen. Vad fan hände?

Får väl läsa igenom TB & TR en gång till helt enkelt. Thats what fridays are for!

Posade rejält i webcam imorse för att ta en bild på mina rosiga kinder. Ser nu att de inte syns så mkt. Det rosiga alltså.


However they attack!

Varför sjöng jag med till Boyzone-No matter what på Lugna favoriter nyss? Gah. Var helt plötsligt inte så skönt att svälja mer. Vet inte hur Ronan klarar det faktiskt.

Strax träning. Får nog chilla lite, men bara lite. Tills jag känner att det rinner föör mycket slem ner i halsen från näsan eller vart det nu kommer ifrån. Usch och hoppas det inte blir som på Melissa. Ja om man skulle byta om kanske...

Halsproblem

Melissa har halsfluss och även min hals gör uppror just nu. Typ sämsta tajmingen med utbildningen i helgen och allt. Tack Cleo, du är en bra vän..........

Bitches and hoes

Alltså nu har jag tänkt på en grej. Tjejer är ju såå väldigt dramatiska av sig (jag & mina vänner är undantag, haha) så jag vet att jag och ja... Typ alla andra tjejer också finner det enklare att umgås med killar. Men sen kom jag på det! Det är inte det att tjejer är mer bitchar än vad killar är utan det är bara det att killar är typ helt dumma i huvudet helt öppet medans tjejer försöker dölja det och så syns det bara när dom hugger någon i ryggen.

Visst måste det vara så?

Hej, det här är min pappa John Travolta

Goddagens! Tydligen måste min kära hund ha gjort illa foten igår på våran promenad, även fast jag inte tror det. Idag går han runt och bara haltar. Skruttis.

Imorse var John Travolta och hans dotter med på Ellen. Han verkade fett trevlig alltså! Fast dom flesta verkar ju fett trevliga när dom är hos Ellen. Hennes program är fan det bästa.

Här ska jag bo i New York i alla fall. Vill bara vara i USA hela tiden, haha!



Just nu

Jag tog en promenad på kvällen också, med min voffski. Utan musik och inga andra ute när jag gick där på den rundan man gått så många gånger. Det var väldigt mysigt och skönt. Jag tycker faktiskt om att gå ute själv. Om man inte har mycket att säga för då älskar jag lite sällis!

Dags för läggdags känner jag lite. Men först mysa i sängen med tv!

Kvällens fundering från mig och Melissa; varför håller alla trummisar armarna i kors när dom trummar? Vad är funktionen?


Godnatt.


New york

Tog en promenad till biblioteket och lämnade en bok, sen tillbaka. Inte så värst långt men frisk luft är fett skönt.

En annan skön nyhet är att New York hotellet är betalt. Vill bara betala hela USA nu så det blir gjort. Vill framför allt bara veta vad allt kommer kosta så jag vet min shoppingbudget (som alltså inte kommer bli stor alls). Men att vara i USA räcker gott för mig, det enda jag behöver är lite Victoria's secret.


Abtronic

Alltså, igår hittade en Melissa en Abtronic här hemma. Så det var ju klart jag testade lite på nedre magen där man typ aldrig får magmuskler. Ja, jag vet inte om det funkade. Tyckte det var läskigt varje gång man skulle höja nivån för det blev sån stor chock först. Skönt att typ bara sitta och titta på tv men ändå göra "600 situps" som dom menar. Även fast det inte känns som det idag. Men den här grejen kan man sätta överallt och det är hur grymt som helst! You name it, abtronic fixar.

Ska hur som helst ut och promenera snart, vet bara inte vart jag ska gå. Om jag har en destination (typ om jag går till träningen), så skulle jag kunna gå hur långt som helst. Annars är det inte riktigt likadant. Jag ska bli så mycket finare detta år. Hörde ni det? Finare och inte bara fin. Så jag är inte så missnöjd som vissa kan vara.


'Cause you're worth it!

Alltså, varför gör jag alltid sån stor grej av att tvätta håret?! Det är väl bara att tvätta håret, vad fan kan hända!? Jag är så jävla noga med att inte tvätta för ofta, sen när det ändå gått flera dagar så tänker jag "Men behöver jag verkligen tvätta det?", "Inte direkt så att jag ska göra något speciellt..", "Jag har ju ändå bara i tofs".

Någon mer som håller på sådär? Nu sitter jag och velar. Om jag inte tvättar det nu kommer det fan aldrig ske känns det som. För det händer inte direkt värsta mycket just nu såå jaa, ni kan ju räkna ut själva. Annars brukar jag börja tänka att jag kan tvätta håret så slipper jag tvätta det på skitlänge sen. Jag kommer ihåg efter nyåret 07/08 att jag inte tvättade det på flera veckor...


... Det funkade ju bra tills det började lukta typ, visar sig att det inte är så hygieniskt att skippa tvättning.


Uno dos tres

Träning avklarad. Drog en promis dit också. Jävligt kallt om mina mysiga kinder. Om det finns någon muskel i foten som man kan sträcka så har jag typ sträckt den sedan jag tog av mig skon på Älvsjömässan. Inte så lätt att ta av sig skorna varje gång.

Aptråkigt att det inte är träning imorrn också. Skulle gärna vilja ha saker att göra nu när jag flyger solo genom livet. Eller ja, fram tills tävlingarna sätter igång i alla fall. Fixar ni det? Schysst. I helgen är det i alla fall domarutbildning, börjar bli lite nervös nu, tydligen är det lättare att faila än tvärtom. Heja Mindys pluggteknik!

Ikväll ska jag i alla fall mysa med rolig tv, alltså kanal fünf.

Vi kysste all skit vi gått igenom här adjö

Idag har jag ringt massa jobbiga samtal. Men skönt att ha fått det gjort i alla fall. Kan jag sitta och rulla tummarna lite till. I love it, säger jag med lite ironi. Fast jag är så jävla ansvarsfull ibland så jag är nöjd.

Favoritlåt just nu är en gammal Håkangoding.


Vad fan är Svt och 4an?

Ja man kan ju säga att jag var lagom mör efter söndagens träning. Skönt på ett sätt. Enda sen min käraste hämtade mig efter träningen har jag bara chillat med honom. Mysigt. Imorrn, ja om några timmar faktiskt, lämnar han mig för landet till väst. Norge alltså. Säger alltid "Ses i Maj då!", och det kanske är så det kommer bli... Sorgligt. Singelliv utan singelliv.

Just nu sitter jag och smygskriver eftersom han sover. Såhär tidigt kan ju inte jag somna. Tittar på tv-tablån och tänker "Åh det där är kul", "Ja det började nyss" men får genast slå bort dom tankarna då han varken har 3an eller 5an. Vem har inte dom bästa kanalerna? Hmm... Får väl se vad jag hittar på här.

Hörs när jag kommit hem till rolig tv.

Livet som stjärna

Godmorgon. För mig i alla fall. Har sovit i drygt 12 timmar nu efter den otroligt långa dagen igår. Gick upp efter alldeles för lite sömn för att vara i studion klockan åtta. Vi fick äntligen åka hem vid klockan ett. På natten. Det värsta var ju att majoriteten av tiden var dötid. Men det var ju ändå på bra på ett sätt, jag och Lejla hann umgås jättemycket. Hon är så fin hon, borde egentligen träffa henne mycket mer än vad jag gör!

Idag är det träning. Efter den tröga dagen som stjärna igår är man väl inte lika taggad nu. Fast jag har längtat efter älskade laget så bring it on liksom. Wihi.

Fa-an

Det är aldrig okej att gå upp såhär tidigt om man somnat vid tre. Kanske om man ska till USA eller tävling men fa-an inte annars! Gäsp.

JT

HALLÅ. Lite panik inför den tidiga morgonen som väntar, men hoppas på en rolig dag imorrn ändå. Det är väl det minsta dagen kan göra om den ska börja så tidigt!

För övrigt så har jag bara chillat med min käraste eftersom han lämnar mig om några dagar. Men det är mysigt det. Och appropå mysigt så börjar träningarna på söndag, DET är mysigt. För att inte tala om skönt!

Hade btw glömt hur fin mannen nedan är. Kul när det går bra för andra, som man brukar säga.


Müde

Nu är jag off för att hjälpa till på träning, long time no see Svb. Efter det åker jag till min käraste.

Hörs imorrn då. Just nu är jag för trött efter för lite sömn och för mycket gå-i-stan.

"Jag älskar ju dig"

Nu är det sent och jag ska upp klockan tidigt för att möta min käraste i stan. Såg nyss Adam & Eva (vuxna-versionen). Man blir ju lite deprimerad. Här kommer mina tankar om det...

- Kärlek är ett konstigt fenomen som oftast bara slutar med att livet faller ihop.
- Killar bara ljuger och sviker tjejer så ofta dom kan.
- Killar fattar inte vad som är bra för dom förrän dom förstört det.
- Tjejer faller för killar oavsett vad för skit dom gör eller har gjort.
- Om man har släppt in någon i hjärtat en längre tid så går det inte att släppa dom.
- Man kan inte lita på någon. Även om man tror att det är på ett sätt har man ingen aning om vad som händer bakom ens rygg.
- Om jag ska gifta mig, ska det bara ske en gång och helst föralltid.

Ain't that a bitch?

Och en grej till. Alla otrogna miffon; är det fucking värt det eller!?

Jag jag jag

Jag önskar att jag hade massor av pengar.

Jag önskar att jag kunde åka utomlands femtio gånger per år.

Jag vill inte veta hur hösten kommer att bli men snart är det oundvikligt.

Jag är rädd för intrycket en enda person kan göra. Du är ju egentligen inte speciell!

Jag längtar sönder mig till US and A.

Jag saknar tiden då Peter & Torian var här och vill att dom ska komma tillbaka nu.

Jag önskar att folk inte behövde förändras med tiden.

Jag önskar att man kunde kontrollera allting!

Tell me, we both matter, don't we?


Vampires nest

Goddag! Nu ska jag berätta lite om min dröm, som nu i efterhand var jävligt konstig.

Jag skulle börja i en ny klass. Och inte vilken klass som helst utan estet sång! Det var inte gymnasiet heller för jag började med gamla gamlaa vänner som också har tagit studenten redan. En av dom gamla vännerna var också en gammal flamma som helt plötsligt bestämde sig för att faktiskt öppna upp sig för mig, några år försent och vi blev typ bästa vänner. Jag fick ångest på uppropsdagen när det var någon sånguppgift, bara för att jag sög. Jag gick kvar där för det var så roliga människor och sen var det klassresa. Till Las Vegas, som ändå bara var typ Malmö (om jag kände igen mig rätt). Där blev det flippat och jag kommer ihåg att jag badade skumbad helt näck i "allrummet". Folk hoppade i med mig osv och hela Malmö bara tittade, men det var ändå inte ovanligt för vi var i Las Vegas. Jag lämnade aldrig min packning på hotellrummet och sprang runt med den i Las Vegas/Malmö för det var mycket springa runt, det var en jobbig packning också eftersom jag hade alla möjliga grejer som inte fick plats i väskan. Vi möttes alltid på någon jävla scen för det var dit man kom när man sprang. Någon dag så försvann två stycken. När vi hittade dom låg dom döda (fast dom bara sov) för att dom hade råkat hamna i "The vampires nest". Jag frågade om dom hade blivit bitna för att annars är det ju lugnt. Då sa den ena nej och den andra sa "Nej, bara på fingret men där är det bara ben" och visade sina jävligt beniga fingrar. Efter händelsen började dom två måla konstiga tavlor runt på hotellet på hur vampyrerna såg ut och dom blev aldrig sig själva...

Sååå. Vad tror vi att det här betyder?


Frozen


Autumn

Vältränad och allt. Älskar det. Min kropp gör lite ont men vad fan gör det...

Ska hoppa in i duschen snart efter mitt avsnitt OC. Jag bara tittar och tittar, kommer snart hamna i en låtsasvärld. Den där Autumn Reeser (Taylor), är jävligt fräsch alltså. Skulle inte banga om jag var kille.



Spinning

Första gången som jag faktiskt är ledsen över att Marissa dog. Var ju det förut också, men nu är det på ett annat sätt. Stackars alla! Haha, fan vad nördig man är...

Äntligen har mitt busskort kommit. Inget mer gå överallt, även fast det var ganska skönt, men det är friheten. Ska åka på spinning och gymming om cirkus en timme. Fett skönt!

The hills, bitte!

Idag var fan en rolig dag, gjorde till och med lite fångningar med Stamatia! Spänsten kanske inte var där man lämnade den men nästan faktiskt, på söndag är den ju i alla fall det! Woop woop.

Jag har inte fått mitt nya busskort än. Skandal! Har fått gå till tåget och planka fram och tillbaka till Älvsjö. Känner mig som en dålig människa. Sega SL. Beräknar att få kortet kanske imorrn eller morgonen efter det, jag lääängtar jag. Men motion är ju inte helt fel.

Snart kommer jag fan dö av att inte ha klippt mig eller gjort något alls med håret. Så jävla tråkigt. Men jag ska hålla mig och jag ska skaffa min grymma frisyr efter tävlingssäsongen. Längtar tills dess...

Psst! Bara jag som är lite bitter för att det enda man typ kan ha på sig utan att frysa ihjäl benen är mjukisar med leggings under!? Fula vinterskor och fula jävla vinterkläder. Lejla, nu tänker du fan på mitt the Hills erbjudande så har jag nån att åka med!!


Serier serier

Önskar jag inte hade sett Gilmore girls säsong 5-7, då hade jag kunnat titta på dom ännu en gång utan att känna mig som största tönten. OC säsong 3 är jag färdig med nu i alla fall, så det är nu det börjar gå nedför. Men jag gillar det ändå ju, och det bästa är att jag bara halvsett säsongerna efter trean. Wiho!

Ska försöka sova strax. Imorrn ska jag chilla med cheerleaders på Stockholm winter games. Kul.


Hej, är Mindy eller Melissa hemma?

Igår såg jag på Transformers 2. Jag vet inte jag, gillade nog Megan & Shia som par där alltså. Dom var roliga. Fina också. Spiderman gick ju på ettan senare och den missar man ju inte. Hann även med att se på Robinson, fick mig att vilja åka utomlands.

Nu när jag är inne på filmspåret så såg jag Sea monsters 3D idag på Cosmonova. Nostalgiskt att vara på museum och allt. Jättemysigt!

Och har ni tänkt på att folk alltid bara åker hem till folk i serier eller filmer? Liksom utan förvarning och allt. Ser dom inte något som dom inte borde ha sett så är det att personen inte är där eller så är den det och då stannar ändå gästen i typ en sekund innan den säger "Jag måste gå nu, men vi ses sen". Det händer ju bara inte! Känns ju lite som när man var liten och knackade på sina kompisar och frågade om dom var hemma. Vem gör så i äldre dagar?


Update

Färdigtränad! Fan vad skönt det är alltså. Passade även på att stretcha lite.

Och nu ska jag springa iväg till tåget. Ska hem till min käraste och laga lite thaimat. Ungefär. Godaste maten ever. Pusspuss.

Nytt år

Nyår var mysigt och helt chill. Det var jävligt skönt! Så. Inget mer med det.

Igår var det lite Kalle & chokladfabriken, en promenad till statoil för att köpa lite gott till våran nattfilm Kate & Leopold som Melissa ville se pga Hugh Jackman. Det var en skön dag, med lite onlinepizza också! Mumma.

Nu ska jag & Cleo iväg på yoga och gymma. Haha. Skönt med lite activities.

2010 e.Kr

BU!!

RSS 2.0