Känns som 100 år har gått

Jag lever! Men det är det enda jag har att säga. Fast under dessa dagar har jag jobbat och fått sluta tidigare två dagar i rad. Det var skönt men lär ju inte hända igen förrän på ett år nu. Jag har avverkat mina sluta-tidigare-moments för ett tag framöver. I tisdags slutade jag till och med så himla tidigt att jag hann med mitt första dopp för i år. Helt sjukt mysigt det var, fick ju leva lite sommarliv!

Tränar massor också. Ska bli himla mysigt att åka till älskade Finland med bästa tjejerna i världen. Nej, men Sverige i alla fall. But who knows 2011? Haha. Skämt åsido. Har fått lite skor och min Edward-tröja hemskickat. Känns som jag har massa nytt att visa, men det kommer.

Ska sova typ nu för imorrn ska jag äta & gosa med Lejla efter jobbet och efter det träffa Edward lite snabbt. Huuur grym dag?


(Här tänkte jag lägga upp den grymma Harry Potter trailer. Men gick inte att bädda in)

Den sprang bara förbi

Helgerna går alltid förbi föör fort. Denna har varit en riktig bergochdalbana. Och nu sitter jag här, mindre vis än vad jag var när helgen började. Vet inte hur det kunde hända men ja, det är bara att dra sig igenom även denna smärre krisen. Vad det nu kommer att innebära.

Har inget mer att säga. Ska upp och försöka somna typ nu. Wish me luck.

Ps, jag älskar senaste The Hills.

Dress and hair

Idag vaknade jag upp till Lotta på bråkmakargatan. Bästa tjejen är hon!

Annars har jag bara glidit runt på cykel, ätit massor och varit lite insatt i VM. Det är roligt det. Och igår hade jag på mig en klänning som jag helt random tyckte var jättefin förut när jag fann den och den är egentligen inte min stil. Och vad långt hår jag har fått också, dags att klippa bort det efter EM. Eller ska jag verkligen det? Har ju bara sett dåliga bilder på mig med kort hår på senaste så är lite tveksam, help me out.

 


Midsummer

Alltså trött jag ääääär. Rätt lugn dag på jobbet idag ändå. Kom hem, beställde två par skor, duschade och gjorde mig fin och sedan blev det litet midsommarfirande. Lite middag och lite drinkar samt jonglering och allsång! Jag är riktigt tröttis just nu. Min käraste hälsar redan på sängen och dom har det väldigt trevligt där uppe. Själv ska man se lite SYTYCD med mina chicas innan läggdags, mysigt.


Yttre skada

Mitt knä är ju rätt mycket en "yttre skada" som jag vill kalla det. Nudda det kan man inte få göra för då vill jag gärna skrika fula ord och bli tårögd. Men annars är det superhuper. Jobba gick bra och Fabest på kvällen gick ännu bättre. Min lilla reashopping i centrumet gick också bra. Lite fina grejer jag ville ha för hundra år sen men ännu billigare nu!

Imorrn är det midsommar, jag jobbar 7-16 och ska skynda hem för att göra mig fin. Sedan blir det nog lite middag och gottis. Mysigt alltså. Par-ty!

Ska nog beställa ett par skor från Nelly. BÄSTA.

Själva fan

Alltså lever man eller? Knappt. Kände idag på löpet innan träningen att "Bara för jag blivit så himla duktig kommer det nog vara en dålig träning för mig idag". Jorå satte, jinxade hela grejen redan där.Jag är himla stolt över mig. Hur nära var inte jag på att ge upp för 1½ månad sedan? (Okej, det har jag ju aldrig sagt till någon.) Men i slutändan så slutade jag aldrig tro på vad jag kan och nu är jag i princip tillbaka *tar i trä*. Jag känner det. Så det betyder att jag nu bara ska göra det som jag vet måste göras så slipper jag med allt onödigt som jag redan stått ut med hela året. Nej tack. Idag gick jag in med inställningen no matter what, det ska jag fortsätta göra men jag ska utföra allt till 100%, that's it. Lite så känns det just nu. Ofta jag inte deppar sönder när jag har ett lite upprört knä. Nej, för nu tror jag igen.

Hej hå, som det kan gå. Ska nog upp och mysa i sängen nu. Vilken diary of a cheerleader va?


She's still human

Jag gör framsteg. Somnar inte på bussen hem från jobbet längre. Wiho! Vätskeersättning innan träning, kan man ta sånt i förebyggande syfte? Jaaaaarå.

Btw. Helt overkligt att det snart är en vecka kvar tills jag får se Eclipse. Jag har köpt min tröja så jag är fett redo för att gå på bio och se den!


... So take of all your clothes

Alltså kul att jag gick upp tidigt igår morse för att bli lite sömnig till kvällen. Jo, det blev jag men inte fan somnade jag för det. Och när jag väl är på gång med att inte kunna somna blir jag ju bara überstressad och räknar minuterna som flyger förbi och hur mycket jag faktiskt får sova. Dessutom var det ju träning dagen efter (alltså idag) och då tänker jag bara att jag inte kommer orka nåt och bara dö mitt i allt jag gör. Tur nog så gjorde jag ju inte det och jag har väl överdrivit lite känner jag i efterhand. Men igår natt mådde jag fan inte bra, skulle kunna die av ångest!

Jobbet är varmt som fan och mycket människor. Shit, skaffa ett liv lixom! Nåväl... Imorrn blir en bra dag, jag ska kickass på såväl jobb som träning. Nu ska allt få på fa-an! Säger jag nu men imorrn när klockan ringer lär jag ju bara slänga iväg mobilen och hata livet. Hö hö.

Nu ska jag duscha av mig, välbehövligt. Sedan lägga mig i sängen müsa.


Tack då

Slapp dag, men jag gillare. Har hunnit med centrum med Cleo också och där fanns mycket fint (hata!). Gick till och med upp tidigt imorse, samtidigt som min man som skulle till jobbet, för att snart kunna somna. Ja nästan då. Klockan är ju inte ens tio. Å andra sidan har jag ju inget att göra... Jag väntar väl mer eller mindre på sovsällskap men det kommer nog när jag redan sover så jag borde kanske bara go nuts.

Imorrn är det träning. Gah, vill bara ha EM & Finland med alla bästa nu!!!!

Tack och hej för idag.

Sometimes


Tv

Ja just det. Nya Beck filmen ska tydligen vara "ovanligt bra för en Beck film". Vad betyder det för ett superstort Beckfan? Gryymt. Hela dagen ska jag i alla fall ligga framför tv'n och kolla på dagstv. Slår ju nattv numera så det är också grymt.

Party in the U.S.A

Den gladaste nyheten av alla kommer nu! USA resan är äntligen bokad, 30/8-8/9. Helt jävla underbart. Nästan inte kul hur mycket man längtar tills sommaren är slut. Men det kommer bli en kickass resa. Lite Victoria's secret, lite sola & bada, lite Universal, lite massa gott att äta, lite Miami, lite Brandon, lite utgång och lite Peter. Om allt får gå som det vill! Helt plötsligt har jag bara ynka femhundringen tills löning (som tur nog är på fredag). Men inte fan klagar man.

Andra saker att se fram emot är:
Fredag när det är midsommar.
Nästa fredag då jag ska se Eclipse (finally!).
Nästnästa fredag när älskade laget entrar Helsingfors.

Jag gillar alltså fredagar just nu.

Dagen före sista dagen

Jag är faktiskt rätt insatt i årets Fotbolls VM även fast Sverige inte är med. Lyckades ju bli väldigt insatt senast Sverige var med i någon fotbollstävling, jag tror nästan det kan ha varit EM 2008. Jag köpte till och med en Ljungberg-tröja. Tänkte att även om han inte är med något mer eller även om Sverige aldrig är med igen (för dom blir ju sämre & sämre) så är ju i alla fall Mr Ljungis jävligt fett snygg så det är ju alltid något att stötta när det andra failar. Han kommer alltid se guld ut liksom.

Alltså myysig dag jag har haft idag med alla nära & kära. Tror minsann jag avslutar kvällen med att åka med min käraste hem till honom. Imorrn är sista dagen jag är ledig, då ska jag göra väldigt mycket av ingenting och det ses fram emot.


En lång stång

Gud vad fint bröllopet var (ja fortfarande). Och hur underbar är inte Daniel? Nog för att han är lagom schtek men han var ju himla fin med sina tårar under hela bröllopet och vilket tal sedan! Älskar att dom där två är typ helt sjukt kära.

Hur som helst. Igår var tanken på en liten utgång med chicas. Det blev inte riktigt så utan det blev lite strosande runt och till slut gick jag och Cleo till Soft kök & bar. I know riiight? Blev en trevlig kväll trots det. Bra musik att chilla till dessutom. Har ju hamnat i nån sorts period när jag lyssnar på partymusik eller hur man kan kalla det. Dom flesta har ju blivit så himla sköna så varför inte... Dessutom blivit dålig på att ta bilder på alla saker jag gör. Sorry. Till och med idag när jag åkte ut till Torös fina natur och chillade vid havet och tittade på surfare. Inte okej. Då får ni njuta av favoritlåten just nu istället. Hur glad blev man inte så fort den här kom när man var "ute" igår?
 


Bröllopsdan

Idag är det bröllop! Hur mysigt som helst känner jag även fast det inte är jag som ska gifta mig. När jag åkte hem från käraste idag var det hur mycket folk som helst den lilla biten jag såg och var med om. Det är riktiga kungafans det. Köpte ett kungligt accesskort till Melissa medans jag väntade på tåget. Det ryktas om att Melissa ska göra cupcakes idag, för att fira bröllopet. Käärlek kärlek i luften.
 
Metro stod även och delade ut kronor. Så här hemma är jag kunglig. På bilden gör jag den kända kungavinken.


Vart e brudarna?

Jaha. Det är fredag, det är Fabestträning och det är älskade laget träning. Sa nån party?

Länge sen man hade fredagsmys i Svb. Hörs.

Killers

Igår blev en riktig heldag. Först Gröna lund, där den nya barnattraktionen "Lyktan" var roligast på hela stället. Lite langos, lite glass, lite godis och en donut senare var vi färdigåkta och färdigätna. Så vi begav oss in till staden för att avsluta med en bio. Killers hade ju nämligen haft premiär och Ashton är ju med i den. Jag dör för hur snygg han är. Heeeelt galet alltså. Tänk om alla fick sig chansen att gifta sig med en Ashton. Känns ju orättvist att bara en ska få göra det...

Så dagen igår avslutades ännu bättre när vårat Victoria's secret paket väntade här. Kan visa alla inköp sedan, även fast alla vet att det egentligen inte spelar nån roll hur saker därifrån ser ut. Det är kvallen som spelar roll. Nu ska jag kolla på dans.


Gröna lund

Iväg till Grönan!

Listen to you breathing


Det är något lugnande med att känna någon andas tätt intill.

Fast inatt är jag ensam. Godnatt!


Klaga inte

Jag klagar och får ångest över att jag jobbar tidiga mornar och långa dagar. Även om jag inte har värsta jobbet så har jag i alla fall ett och det ger mig möjlighet att resa och köpa mina 5 par skor som jag vill ha, till exempel. Varför klaga när många sitter utan?

Jag klagar över att ha lite tid till att umgås med alla jag vill umgås med. Hallå? Jag ska vara sjukt lycklig över alla fina människor som finns att umgås med. Säkert hur många som helst som är ensamma, men inte jag. Jag har en underbar man som älskar mig och mina närmsta chicas som förgyller dagarna.

Det händer att jag klagar över att jag har ont i mina fotleder när jag tränar. So what? Jag går i Sveriges bästa lag och älskar det som jag och älskade laget åstadkommer varje träning tillsammans. Inget ger mig lika mycket lycka.

Ibland klagar jag över att ha fått för lite sömn. Vissa har inte en säng och en kudde att vila huvudet mot varje kväll. Fett tacksam är jag för min sköna säng numera.



Såååå att. Man ska inte klaga. Bara när man är på jättedåligt humör.


-

Det här blir lite i punktform.

- Istället för 90% blev det ungefär 10% på träningen idag, orkar inte vara halvsjuk nåt mer så tog det heeellugnt idag. Men helt sjukt tagg på en fullt ös medvetslös (ja, kanske bokstavligt talat) tills på fredag.

- Det var skönt att ligga i solen idag och inte tänka på något alls och slappa, som mamma så fint uttryckte det.

- Jag fattar inte varför jag har fått dålig hy helt plötsligt. Helt sjukt fult och bara irriterande. Jag brukar inte behöva få ha det såhär så varför nu? Helt i onödan säger jag!

- Skulle gå igenom vilka skor jag ska köpa från Nelly efter löning. Visade sig att det var runt 5 par. Får nog omprioritera mina val lite nu. Fast dock är dom ju billiga och skor behöver man ju för annars går man ju barforta...


Jag har inte köpt nån tull

Älskar man inte att det schteker lite idag? Wio. Dock missade jag ju min älskade dagstv nu. Men Vänner börjar ju dock om snart. Mest ledsen över att ha missat Beverly Hills, eh så himla braa! Ska man kanske sitta kvarten ute under tiden? Vooore skönt.
Ryktas om att mina VS-grejer redan kommit till Sweden. Grymt, förutom tullavgiften.

EM around the corner

Alltså sommarresan med mina chicas är ännu inte bokad, men dock så helt jävla planerad den kan bli. Kan det inte bara få gå vägen? Bästa resan i sånt fall. Lovely. Vågar inte säga för mycket än men vi har haft resemöte här hemma hela kvällen.

Nyss så släppte nog nästan allt slem bak i halsen på mig. En stor klump föll ner i strupen på mig. Javisst, trevligt med extra info i bloggar tycker jag. Är alltid mer sjuk under tillfriskning, när allt lämnar systemet, än under själva förkylningen. Tycker inte om att träna halvdant som man får göra lite numera. Men imorrn ska jag allt se om det går att köra minst 90%. Kött var det ju va? Jag är tagg. EM är ju bara runt hörnet med älskade laget.


Vila vila

Jag valde definitivt rätt vecka att inte jobba på. Not. Alla är ju heelt busy. Dock var ju min tanke att egentligen få vara i USA just nu men ja. Vädret borde ju kunna klarna upp till senare på veckan i alla fall. Det lilla kan det väl ändå göra lixom?

Blev en massa tid till att umgås med min kära kisse nu under dagen när jag låg framför tv'n.


Youth in revolt

Jag och Cleo åt lite middag och såg sedan Youth in revolt. Jävligt knasig, men ändå rolig rulle. Glömde nässpray och allt vad det var så blev ju lite täppt alltså. Tömde heeelt slut på den lilla skvätten jag hade med mig, det hjälpte inget.

Ska snart gå och lägga mig. Resan går kanske att ordna ändå, Lollo agerade lite reseledare hon med så imorrn har vi resemöte! Wiho! Nåt ska vi fa-an äntligen skrapa fram känner jag. Och nu innan EM ska jag försöka (obs; försöka får räcka ibland) bli liite mer deff. Kommer förmodligen gå helt åt andra hållet men som sagt, försöka är ett bra ord.

Godnatt.

Fan alltså

Alltså fa-an. Ska det vara så himla svårt? Bästa sommarresan skulle precis bli bokad. Fast nej, då var hela sajten fel och bara error. Så det var fel priser, det var fel saker på bokningen. Kul att det kan gå vägen ibland tycker jag.
Så nu drar vi iväg på middag och bio.

The wedding

Fan fortfarande förkyld. Men allt släpper ju nu minsann. Idag när jag åkte hem från käraste skulle jag köpa en chailatte (jag är ju lite snuvig) så hade dom bröllopcupcakes. Hur goda var inte dom?! MmmmmMmmmm.

Tycker det är roligt med all bröllopsyra. Blir smått arg på alla bittra bort-med-monarkin-människor som drar ner hela grejen. Ja, nu har vi monarki! Ja, nu ska kronprinsessan gifta sig! Ja, klart som fan att det kommer att uppmärksammas! Gillar ju för övrigt Victoria så har inga problem med att bli glad för hennes bröllop. Hon är en jävligt intelligent kvinna och Daniel är ju bara schtek, win win!


Muuummms.


En vän för livet

Kvällen har varit chill och mysig. Ätit lite wok med naanbröd och annat smaskigt. Tittat på England-USA (ja, jag vet!). Och nyss såg vi klart på Hachiko. Behöver jag ens nämna att vi allihop grät floder? Såhär mycket grät jag inte sedan PS I love you första gången. Helt sjukt och tårarna bara kom och man fick sånna där riktiga gråtattacker. Helt förstörda är vi nu men vi kanske slår på Valentines day, för att neutralisera.

För er som inte vet vad Hachiko handlar om så handlar det om en lojal, jävligt fin, hund som för evigt väntar på sin husse. Så om ni älskar djur och framför allt söta hundar borde ni ju se den, fast ändå inte för man bara bölar sönder. Googla på Hachiko, det är en sann historia.

Här har vi riktiga Hachikos staty på sin station i Japan.

Och såhär söt är rasen Akita som valp. DÖÖÖÖR!




Insändare

Alltså jag tänkte på en sak när jag åkte hem från jobbet igår. Alla dessa insändare till tex Metro som jag läser dagligen på lunchen. Hur roliga är inte alla svenskar egentlligen? Låt mig ge några exempel.

När Anna Bergendahl inte gick vidare kom det en insändare som sade lite ungefär "Istället för att slösa pengar på Victorias bröllop borde vi kanske lägga mer pengar på melodifestivalen så att vi nån gång kan skicka ett vinnande bidrag och skippa alla dessa floppar". Lixom, alla pengar i världen skulle ju inte ändra det faktum att det är svenska folket som alltid röstar fram fel. Tycker ni förresten inte att vinnaren i Eurovision var liite Salem-aktig. Just saying...

En annan säger "Nu är det fotbolls VM men Sverige har inte kvalat så det känns ju inte ens lönt att titta. Varför inte bara lägga ner hela skiten?". Javisst lägger dom ner fotbolls-VM för att pytte Sverige inte kvalade.

"Allas bröllop är lika viktiga som Victorias och Daniels, sänd allas bröllop på tv!!". Haha, verkligen att man inte skulle ha tid till något annat på tvkanalerna om man ska sända varenda bröllop som ägt rum. Orka vara avis på Sveriges kronprinsessas bröllop sänds på tv. Det är väl självklart?


Zzzz

Tittat The hills och The city nu under kvällen. Bästa dramat alltså! Lovely att dega till när man är förkyld och allt sånt. Hatar den där dryga jäveln Olivia Palermo. Hon måste ju vara hög på något......

Snart ska jag nog sova tror jag. I typ 20 timmar.


Dear Victoria, stop stealing my money

Mindre duktig är jag ju idag när jag beställde hem en miljon saker från Victoria's secret. Jahapp. Där var dom pengarna och den utlandsresan. Men snygg under kläderna kommer jag ju vara i alla fall.

Nu har ju jag semester, hur trevligt som helst känner jag lite spontant. Men skulle vilja ha pengar också. Går ju inte riktigt runt när man tänker efter. Nåväl. Jag klarar mig, det gör jag ju verkligen. Nu ska jag och Melissa titta på dans medans mamma gör tacos. Myyyysigt vi har det.

Ps, om jag blir tjock så är det inte för allt skräp jag äter (för det existerar inte så mycket längre) utan alla stora chailattes jag köper på vägen hem från jobbet jämt, speciellt nu i mina förkylningstider.



Såhär kommer jag se ut om en månad i alla fall, själv då?


Duktig

Ps!!!! Jag blev kär i ett par skor från Nelly idag, men jag köpte dom inte. Hur duktig som helst.

Vilodag

Fick bli en sjukskrivning idag, slemmet och den brännande känslan i halsen är inte riktigt okej. Har sovit lite extra länge och sedan bara legat framför tv'n med massa bullar och Cleo. Så jag är rätt nöjd med min vilning för dagen. Ellen och Oprah har ju varit på tv för fan! 

Strax är det ju träning också, får se vad slemmet tillåter mig att göra helt enkelt. Ska man köpa sig en apelsin? Juice i sådana fall, så krångligt att skala dom när man är på språng.

HÖRS!

(Största kärleken)


Redbull_girl_90

När jag vaknade imorse och skulle åka till jobbet står ytterdörren på glänt. Jaha, tänkte jag, och började se mig omkring efter inbrottstjuvar. Jag vet fortfarande inte varför, hur eller när dörren flög upp. Gissar på att nån glömt låsa och en av kissarna öppnade den.

Fick dessutom sluta tidigare idag, lyx på dagar man inte är helt hundra. Så nu har jag mer tid att ladda inför träning. En redbull och min förkylning och trötthet kommer vara som bortblåst. Ha ha.

Mys innan sömn

Tyyyp godnatt för mig då. Först ska det mysas lite i sängen.


Keep on going

Back to reality efter en helg i Uppsala. Myste runt på hotell med fina tjejer så jag är nöjd. Hotell är så himla grymt så att ligga och titta på en film som går på tv är väärsta lyxen helt plötsligt. Mysigt också dessutom. Hela helgen (med himla bra prestationer och resultat) avslutades, lite snabbt för min del, på Friday's. Begav mig sedan till käraste för att sova i rimlig tid. Anvarsfull är vad man är. Typ knappt värt det...

Till råga på allt är man förkyld också. Kul att vara det. Livet är inte ofta värt att leva när jag är förkyld, så ni vet. Back to reality i alla fall, back till att kötta när man går upp tidigt, back till att kötta EM-program, back till att kötta för att sova tidigt. Kött kött kött. Ska man bli vegetarian? Aa. Fast efter EM. Har ju fan semester snart.

Stack för övrigt till Lollos mottagning idag efter jobbet. Hon har ju tagit studenten! Massa gott att äta & dricka. Lollo var trött.

Jaja, här kommer en bild från helgen och en på bästa tjejen i Idre (?) knappt ett år. Ha ha!


Upp...Sala?

Alltså, vad gör jag fortfarande uppe ens? Ogillar sömnbrist. Samtidigt som jag gillar sena kvällar. Ja, fast jag gillar ju att sova länge/sent med. Då går det ju ihop. Nu är det i alla fall duscha av mig och sedan blir det nog sängen. Lite sugen på kvällspromenad men nu får det fan räcka. Tar den i Uppsala imorrn istället, där finns väl inget annat att göra om kvällarna (förutom att sitta och tagga med älskade laget på Max)...

Cheerleading in the Uppsala

Jahaaja! Äntligen helg kan man säga. Fan vad kött det är. Fast jag har ju faktiskt semester snart, haha. Så mycket orkade jag. Så jag har jobbat bara men även hunnit träna, umgås med käraste och även shoppat. Inte det smartaste egentligen såhär i efterhand men känner lite att jag förtjänar det höhö. Men nästa lön blir det spara spara, man tjänar ju inte jättemycket stålar lixom. Fick mig även lite sol idag efter jobbet. I solariet alltså, men man tager det man haver.

Helgen kommer bli så himla grym! Imorrn åks det till Uppsala med mina åskadar-chicas då dom andra är tränare. Sen är det hotellröj och sen en hel dag till med cheerleading. Lovely. Kommer nog gå finfint tror jag allt.

Senast jag var i Uppsala gled jag runt med lite örnar och tog några SM-guld. Hur kan man inte älska staden då?

Japp, vi var minst lika glada kvällen innan guldet. That's real love.




Rövig hemfärd

Halllllåå. Rätt svettig efter dagens jobb och träning. Inte varmare please (bara när jag har semester och på lör-sön). För övrigt så är min rygg väldigt stel och obehaglig just nu. Jobbigt att stå upprätt, och mitt upprätt är ändå dålig-hållning-upprätt. Ganska så hukad jag går runt. Fint på jobbet imorrn i alla fall!

Tänkte berätta världens jobbigaste sak som hände idag. Jag tar direktbussen hem från Gullmars idag, och jag har redan krigat sista timmen på work och krigat mig till gullmars med hundra peoples i knät. Sitter på bussen och ba tänker "Jäävligt skönt att den här i alla fall går hela vägen hem". Aa fast sen sekunden innan jag ska resa mig för att gå av så tappar jag min mp3 och den försvinner/fastnar i sätet. Kan ju inte gå av utan den och hade ännu inte fått loss den när bussen börjar åka igen. HORA, skrek Mindy i huvudet. För stationen efter Tuvvis är megalångt bort så fick springa till bussen tillbaka. Och sade jag att jag svettades ihjäl och bara allmänt såg ut som en jävla röv just idag?!


Tot

Helt jävla död. Största köttet i stan är jag. Får dö efter träningen, då blir det update, det lilla jag har att berätta.

TJING.

RSS 2.0