Unn!!!

Nu har jag sprungit runt hela dagen, hunnit med ganska mycket och finslipat på smågrejer nu efter träningarna. SÅ att jaaaa, jag ska fan unna mig senaste GG. Ingen aning om vad som händer, men alltid kul att träffa Chuck.

Hej. Har pluggat sjukt lite idag. Sjukt mycket att hinna med imorrn. Kommer att avlida.

Nog

Så. Jävla. Trött. På. Att. Plugga.
Så nu ska jag kuta till centrum för att lite vuxet "fika" med Murrko. Snön fortsätter ju falla ner också, enough is enough...

Så nu var det sagt

Idag är det ju första advent ju (bry!). Så nu har jag sagt det.

Tjött idag på träningen som vanligt och AP hann vi dessutom med. Min man sitter på bio själv just nu och kollar på The Town. Lite avis är jag, oavsett om man är själv eller inte så är ju filmen en lite efterlängtad en. Hur grym som helst verkar den. Innan dagen är slut ska jag hinna cykla några minuter, pluggish, duscha av mig och spela lite HP. Så nu har jag sagt det också!

Söndag

Asså bästa grejen. När jag kom hem till min man igår fick jag sockor av hans mamma. Tur att jag inte orkade åka och köpa säger jag bara. Seee hur mycket pengar jag sparar! Dessutom fick jag en långklänning, som jag spanade på för hundra år sen, av min syster. Snäller. Lite nytt har jag då minsann för koftan på bilden är också ny, men den fick jag lov att betala för själv. Dags att sätta sig på cykeln tror jag och ikväll är det träning med älskade!!

Multitasker

Denna dag har flygit förbi. Har pluggat i typ 5 timmar (känns skönt) så jag orkade inte ens åka och köpa sockor. Ringde hit min farmor som ska sticka ett par till mig istället. Ekonomiskt och dessutom ännu skönare! Har nyss cyklat på cykeln till 1½ avsnitt Modern Family. Så jävla grymt att träna till någon serie. Äntligen ska jag få tvätta håret sen ska jag ta mig en taco eller två innan jag åker in till stan.

Myyysigt.

New day

Roligt det är med sakerna man uttrycker sig om på nätterna. Oh well, låt stå, idag är det en ny dag i alla fall so prove me wrong eller?

Idag ska jag till centrum och köpa mig lite varma strumpor som jag egentligen inte har råd med. Kanske nån sorts cardigan också för det behövs typ. Gah. Pengar bara flyger åt alla möjliga håll, men strumpor är viktigast!!! Lättare att leva snålt och fattigt när man inte har pengar ändå...

>ÖFLJlfjghöljsöld

Förresten. Jag är så less på vissa människor. SÅ HIMLA LESS. Vad händer med alla egentligen? Ska fan låsa in mig och inte träffa någon typ nånsin. För att man blir ju bara less. Hör ni det? Vet inte vad, vem eller vilka folk försöker impa på men det är bara sorgligt. Folk som är osäkra har inget med mig att göra längre, ingen gillar en pick-me-up-and-carry-me-home människa. Nån som förstår hur jag menar? Det är irriterande, ja, men säger som uttrycket; Bry!

Update om tråkiga fredagen

Slutade med att jag drog till biljardhallen nearby och lirade lite. Ägaren råkade ju typ vara ett proffs så man fick ju lite råd och extra kunskap om hur man faktiskt ska spela för att bli bäst! Man måste vara sjukt smart i alla fall, och visst förbättrades jag under kvällen. Med biljardspelandet alltså, smart är jag redan.

IMORRN ska jag plugga och sedan cykla utav helvete och på kvällen händer det nog nåt skoj tror jag!

Förbrukning

Yay me, har förbrukat nästan allt som jag stoppat i mig idag. Ska man smälla i sig nåt jävligt bara för att man "har råd"? Haha. Nä ni... Jag är helt såld på Modern Family, har tittat hela kvällen. Tänk om jag skulle vara jätteduktig och läsa ännu ett kapitel till skolan. Tråkig fredag med andra ord men då får man sysselsätta sig med massa annat. Fan att det inte går nån grym film på nattbio (som man inte redan sett). Dusch och städning på g nu!

Försökte ta en bild på vårat "gym" här hemma men det gick inte. Ni får nöja er med.....
... En krallig man som sköljer av sig med en vattenslang.

Segt

Känns som att klockan är fett sent. Den är bara 19. Alltså sju. Idag har jag pluggat och gymmat. Mitt knä kändes lite segt idag så hela passet blev sjukt segt. Efter det har jag degat med serier och middag. Ska väl duscha och städa upp allt som skräpar på golvet i mitt rum. Är ju trots allt tidigt än.......

Går bra nu

Förresten. Imorrn blir det kött på gym igen! Idag är tiden inte med mig.

Whoremones!

Jaha. Upp tidigt idag för inte så stor anledning (igen). Så denna dag ska jag fan passa på att plugga också i ca 2½ timme innan jag ska till skolan! BANNE MIG. Tur att jag inte har någon koll på mina serier så jag inte kan ladda ner nåt...

Förresten, vilken jävla helvetesvecka jag haaar. Är sugen på allt gott i hela världen; glass, glass, godis, choklad, kakor, lussebullar, Big mac och dom där 50% less fat chipsen. Och jag får inte äta nåt av det. Jag håller på att bli galen här hemma så som jag försöker hitta något gottis som jag ändå inte kan äta. Usch blä, kan det vara hormoner som rusar runt? Tänkte ta en bild för att visa hur trött jag är. Men det kan jag inte ens bjuda på så vi kör lite visdomsord.

Trött hela tiden

Pinsamt det blev när jag inte visste om att GG inte sänds förrän nästa vecka. Sa dom det på previewen var jag för upptagen med annat. Nåväl, mer tid till annat! Fullspäckade dagen igår kontras med en tomspäckad dag idag. Och jag ska försöka hinna med plugg efter jag har gymmat. I promise. Tur att man har en "börja om du känner för det"-vecka innan man faktiskt måste plugga. Sen är det örnar ikväll också, myys.

Jag är trött hela tiden och imorrn kommer pengar in på kontot. Ja, väldigt lite men ändå.

Åh, vad roligt

Nämen det här var ju trevligt. Ser att jag ska vara där 10:20 och inte 9:20 som jag trodde. Åh va mysigt att ha gått upp 07:30 när det skulle varit en timme senare. Fyfan.

Så verkar dessutom internet ha kul med att inte ha en fungerande version av avsnittet OCH så har vi ingen cola zero här hemma. Kul, hata dagen!

JA där fick jag allt, gick och lade mig i soffan och sov en timme till. Resulterade i en ännu tröttare tjej.

Busy tuesdays

Håll er undan för idag är jag trött. Måste sluta följa mina nattprogram från och meeed... Nu! Just nu sitter jag och väntar på min GG-download (ja, det var därför jag gick upp lite tidigare än vanligt idag), men också för att kunna ta det lite chill och hinna vakna lite innan jag beger mig till sjukgymnasten. Han träffar mig och kollar på knät varannan vecka och just idag känner jag mig lite nervös. Ogillar när han trycker, mosar och vrider. Så idag hoppas jag på mindre smärta, för så långt i utvecklingen borde jag ha kommit känner jag. Kan ju göra alla möjliga grejer förutom tryckmosvrid.

Efter det är det hem i några timmar sedan skola som följs av dubbelträning. Ikväll kommer min käraste hit, ska bli skönt att bara ligga i sängen och göra ingenting förutom att kramas. Alltid så jävla mycket på tisdagar!

Lovely mondays

Jag gillar måndag. Så jävla mycket fritid då (oftast). Idag har jag hunnit chilla, gymmat, skrivit klart mitt individuella arbete och kollat på Greys & ANTM. Ska nog hinna läsa ett kapitel till skolan innan läggdags. Lakanbyte och duschning är också ett måste för idag. Men först ska jag nog spela lite Harry. Imorrn är det äntligen dags för GG igen. Enligt previewen lär det bli ett jävligt intressant avsnitt även fast det inte är Chuck & Blair inriktat. That's a first.

Fridag

Måndag idag. Hade helt glömt att det innebär en ny vecka och ett nytt GG-avsnitt. Schweet. Gick upp "tidigt" idag för att hinna med grejer. Och hittills har jag bara hunnit sitta vid datorn. Nu sitter jag och funderar på om jag ska träna innan jag ska läsa igenom lite pluggrejer. Det är det som gnager. Tror jag väntar tills efter jag käkat lunch i alla fall, ja så får det bli! Är ju trots allt helt fri hela dagen. Dags att börja läsa då, woop.
(Ogillar snön btw)

Angående mitt (jävla) knä

Men hallå där, har ju helt glömt att nämna exakt vad som hänt med knät ju! Wonder why? *denial*. Som i mitt fina bildspel nedan säger jag ju att korsbandet är av. Det växer inte ihop igen och bara ligger nånstans, alldeles slakt, i knät och ruttnar typ. Många säger att "ha ha då missar du väl säsongen, för man kan inte leka ninja med ett halvt knä". Jo, Mindy kan för Mindy har alltid klarat det mesta med willpower. Här tänker det inte missas nån jävla säsong. Ofta man tänker missa VM och året av alla år? Nej tack. Jag sjukgympar sönder mig och snart langar jag väl en tånudd som alla andra. Kommer det gå bra? Det lär ju kännas som in i helvete, men mitt knä är redan halvt. Det värsta har hänt. Jag tänker återfå kontrollen med hjälp av muskler och göra mitt yttersta för att inte behöva opereras förrän efter säsongen. Våran säsong. Jag tänker inte missa detta. And that's the way the cookie crumbles.

Min senaste tid i bilder!

Bara för jag har lite tråkigt och äntligen fört över massa pics från mobilen så ska jag gå igenom senaste tiden med bilder. WOW, eller hur?

Den senaste tiden får börja med att jag gjorde illa mig och korsbandet gick av. Knäet svullnade upp (ja, det till vänster så vi inte är med om något pinsamt här), så jag tappade helt formen & funktionen på det benet ett tag. 
Tog alla kylvaror jag kunde finna dom första dagarna.
Och alla möjliga grejer smörjdes knäet in i, i hopp om att få läka tills campet (visade sig vara en hopplös situation).
Campet kom och var awesome på bänken också. More Peter and Java time for me.
Snön kom och jag var inte ensam om att dokumentera detta.
Jag hade livskris och partade till det innan en söndagsbio.
Begravning.
PLUGG.
Funderade på utklädnad till Halloween, men struntade i det.
Håkan Hellström var fantastisk på Hovet.
Det andra spamyset ägde rum.
Hängde i skolan räätt mycket men blev lätt upptagen med annat.
Och of course; lite Harry Potter spel hann jag väl med då & då.
Det här var väl kul, tycker ni inte? Kanske ska köra detta som ett återkommande moment.

Lördagen

Glömde nämna att jag var på plåtning igår.

Ska nog hoppa på cykeln och motionera lite nu, svettas i nån halvtimme på cykeln låter väl trevligt sådär på en lördag? Tyckte jag med. Mamma ska ju göra korvsoppa idag så det är lika bra. Woopa. Ikväll ska jag åka till käraste och chilla där lite. Längtar tills träningen imorrn.

Harry Potter

Harry Potter var fett intressant. Dom verkade spara all action till sen. Förståeligt och jag gillade den ändå. Jag dör ju för Ron Weasley, är det konstigt? Hmmmm, lite galen har jag ju blivit men han är ingen ny crush utan funnits på min lista länge.

Brandon sr black 2008

Ja, dålig film men alltså, dom är ju så sjukt bra.

You

I can't steal you, like you stole me.

Noll zero

Allt det jobbiga på dagen är förbi; gym och skola. Snart vankas det miniorer, ska bli himla roligt! Dock håller jag på att dör eftersom zero är slut här hemma och jag ska ju inte spendera pengar, på något!!

Går förresten inte bra för mig att hitta en tröja...


You make me wanna die

Jag har kommit på en sak. Jag har en tröja av allt som jag typ är besatt av; Håkan, Harry Potter och Edward Cullen. Jag måste införskaffa mig en Chuck Bass tröja. Utan tvekan!! Här ska det utforskas i internets alla vrår för att hitta mig en! Nog för att jag hatar Jenny, men denna låt är riktigt skön...

Skön känsla

Testade på lite ninjamoves på träningen idag. Öhrm, kommer i alla fall vara snyggast på DM och det är en sak som är säker. Är så sjukt sugen på broccoli att det är stört, så har vi inget hemma och det är tacken för att man för en gångs skull är sugen på något grönt. Imorrn är det gymdags igen och det känns himla grymt för då behöver jag inte stressa heller! Kan verkligen kötta sönder knäet och lite andra muskler och sen kan jag bara åka hem och chilla vidare tills det är örnarna på kvällen. Så morgondagen känns jävligt lovande! Om mamma köper hem broccoli får man käka gott också. Kanske dessutom hinner plugga ikapp mig, får se får se...

Förresten. Idag slösade jag 0 kr. NOLL. Inte ens 13 kr för en flaska zero eller en burk keso. NOLL. Bör ju fortsätta på denna väg ett tag framöver, tills på fredag låter ju rimligt.

Jag dör

Som vanligt blir min kommentar om senaste Gossip girl "Jag dör". Det är allt jag har att säga. Snart dags för dubbelträning, hej & hå.

Müde

GG på nedladdning men först skola! Försov mig lite smått idag men det är tur att man har färgade fransar så slipper man oroa sig över det. Nä ni, jag är fortfarande jättejättetrött även efter ca 9 timmars sömn. Varför?

AAAAAJA.

I. Die.


Ung och bortskämd

Förresten, fastnade på "Ung och bortskämd" inatt. Sånna där människor finns ju inte?

Måndag

Inatt runt tvåsnåret kom jag på att jag var tvungen att hinna till gymmet på morgonen. Bra grej att jag sedan fick sova jättelite för att jag fick lov att gå upp klockan åtta. Har hunnit med massor idag;
- Gym
- Skola
- Åka förbi jobb och fixfixa
Så himla skönt att denna dag avslutades med spamys, lite indianmassage och fransfärgning, myyyys. En viss serie släpps om ca 5 timmar så det ska bli himla kul att se det avsnittet, lär ju vara roligt för dom som inte trånar efter Chuck också tror jag. Men jag håller mig till det vanliga ändå, alltså låtsas att jag är Blair och hata Jenny & Vanessa.

Det är inte lätt när det är svårt

Ibland är det inte jobbigt men när det är jobbigt är det jobbigt och då bryter jag ihop.

Äntligen kollat upp vad fan som händer i skolan och vad jag inte hängt med på. Men det är ett senare problem att plugga in skiten. Fortfarande omotiverad. Men imorrn är en ny dag, då är det även dags för spamys efter jag varit i skolan. Woop woop. Har fleera veckor på mig att lära mig denna delkurs, ööhrm... Ska nog försöka ta mig ur där jag fastnat i HP-spelet och sen sova. Just nu är jag lite inne på det här med att skjuta upp på saker.

Hjärta Håkan Hellström

Håkan är bäst. Shoppade loss lite också. En till tisha och en tygpåse fick åka med hem. Ska nog köpa mig en hoodie från nätet också, inte bara bra budskap utan sjukt snygga också. Det var så sjukt mycket kärlek i Hovet igår. Jag älskar Håkan Hellström!! Det enda dåliga med konserten var att jag inte hade ståplats.

Håkan

Håkan tröjan är på. Dags för hans efterlängtade konsert!

Bra helg

Ikväll är det fredagsmys med mina chicas. Nästan alla då. Mysigt värre, och imorrn är det Håkan. Så jävla behövligt att sitta och lyssna på världens mest underbara man (efter Chuck då, obviously, just nu går ingen före). Detta blir minsann en bra helg!

Flytta till en grotta

Just denna vecka är en sån vecka då jag inte orkar leva. Ska till skolan strax och spyr lite på tanken. Vill bara vara hemma eller i Svartis. Orkar inte ta mig nånstans för när jag väl kommit dit så är det astråkigt där ändå. USCH. Nåväl, kanske man ska se ut som folk i alla fall när man beger sig ut i världen. Måtte det bli bättre nästa vecka med denna eremitkänsla.

Hej motivationslåt

With every step you climb another mountain
Every breath it's harder to believe
You make it through the pain, weather the hurricanes
To get to that one thing

Just when you think the road is going nowhere
Just when you almost gave up on your dreams
They take you by the hand and show you that you can
There are no boundaries

... Va?

Jag kommer ihåg när det här hände för tusen år sen. Fan vad lack jag blev. Tyckte han var så jävla äcklig och att hon gjorde värsta misstaget. Eh, vad fan tänkte jag? Nu tittar jag på klippet och låtsas att det är jag där i baksätet istället. Mmmmmums.

Senaste

Detta är alla mina senaste inköp (förutom mängder av Keso då)! Och nej jag orkade inte vänta på rätt bild to "come along", men har man lovat update har man. Träningen idag var rolig om någon undrade.

Finally

Äntligen har jag fått min GG-dos! Grymt avsnitt. Älskar Chuck osv osv.
Har aldrig varit med om nåt liknande vädermässigt. USCH och fy, jag dör.

Due date

Just det. Såg Due date igår. ROLIG, se den! Dessutom har jag kommit på att han är fan stilig den där Robert Downey Jr.

Morgondagen bjuder på mycket

Imorrn ca kl 14:50 är det dags. Det jag väntat på huuuur länge som helst. Närmare bestämt 7 dagar. Nya GG-avsnittet! Har god lust att sitta uppe ca 2 timmar till för att få se det idag men då är jag en död tjej imorrn, SÅ besatt ska man inte vara.

Imorrn blir det i alla fall update med bilder på senaste inköpen som är lite allt möjligt. Annars så är det bara sjukgympa, skola och träning gånger två som händer, allt på en dag. Lovely. Förresten, JA jag hittade en väska idag.

Och så jävla mycket annat

Så nu till lite andra updates. Har köpt mig Harry Potter 1 & 3 till Playstation för att tvåan var så himla rolig. Har köpt en finare version av en varm jacka, lite tveksamt på varm dock, och idag ska jag försöka hitta en ny väska. Det är så svårt att hitta en perfekt väska, alla mina är antingen fula eller sönder. Efter jag varit i staden ska det banne mig bli lite Grey's! Har missat så jävla mycket.
Vad mer? Just det! HÅKAN på lördag, hur underbart som helst.
Sån här liten korv vill jag haaa, dör (eller en ny liten kisse).

Så jävla mycket GG

Nä nu är det såhär, tänker ju inte förlora dom få läsarna jag har genom att skriva sönder mig om Gossip girl. Kommer bli jävligt svårt eftersom jag är inne i en fas där jag bara bryr mig om GG. Dock har jag alltid tyckt att jag varit hur diskret som helst och inte avslöjat något alls? Hmm. Fast att jag älskar Chuck har nog alla redan förstått så då behöver jag knappt nämna det längre? Om det går att hålla mig från just den punkten...
Så var inte rädda för att läsa min absolut underbara och underhållande blogg.
My lips are sealed.
xoxo

Saw

Ikväll/inatt blir det bio; Saw 3D. Ska väl ändå bege mig iväg strax. Lekte lite med webcam först. Varför blir man alltid sååå jävla snygg i den? Haha, hörs.

Are you coming to get me now?


I'm coming for you

Jag har ingen livskris längre. Jag har hittat meningen med livet; Försöka hångla upp Chuck Bass. Och det lär ju hålla mig sysselsatt ett tag tror ni inte? Hmmmmmm (Och ja, denna motivation kommer från det senaste avsnittet, dog).

I'm alive

Men hallå. Jag lever. Nästan i alla fall. Just nu är följande det enda jag gör; Shottar, pluggar, är på träningar, sjukgympar och andas. Resten är det lååg prio på. Tur att jag inte hinner äta! Känner hur jag jäser av att inte kunna flänga runt. Därför är jag frånvarande. Är förmodligen back on track på fredag, nöj er med det här lilla så länge.

RSS 2.0