Later it is


Indestructible

I can't tell you what it really is, I can only tell you what it feels like.

Sluta upp

Men nu får fan alla andra ta och ge sig också. Sluta slänga det uppenbara i ansiktet på mig.
Nu ska jag på sjukgympa och sen på begravning. Hörs.

Ge er!!

Alltså. Nu får ni fan ta och ge er, C & B! Till och med JAG kände det där handslaget.

Why me?

Jag vet att det som har hänt har redan hänt och det lönar sig inte att böla över det. Men, jag måste få ur mig det här en gång för alla. Tycka synd om mig själv lite och få ut mina aggressioner för det är det enda som bara går runt i huvudet nu. Jag blir så himla arg på att jag har krigat som fan hela detta år och ändå känner inom mig att jag har failat. Jag har failat mig själv och mitt älskade lag. Allt det som jag kämpat för spelar ändå ingen roll nu, poff, borta, helt i onödan. För nu har jag inget att show for it ändå. Jag skulle få ta revansch, gottgöra för allt jag gått igenom hela året. Ha det lite lätt igen. Inte känna mig så himla misslyckad och skämmas över prestationer. Detta år skulle bli annorlunda och jag var nästan där. Dagarna gick och det blev den 12 oktober. Den 12:e blev till den 14:e och jag såg framför mig hur hela mitt liv togs ifrån mig. Vad är jag, om jag inte får vara det jag är nu? Det är orättvist. Jag har redan kämpat tillräckligt, men ändå så räckte det inte. Varför jag? På riktigt, varför just jag? Jag skulle bevisa för alla och bevisa för mig själv att jag visst vet vad jag sysslar med. Att jag räcker till, aldrig mer vara den svaga länken. För det är så det känns. Det skulle bli mitt år, mitt bästa år och det var jag råtaggad för. Att kunna få ta min egna lilla revansch och bevisa för alla att man kan räkna med Mimiboy! Det finns inte i min värld längre, det har tagits ifrån mig och för det sörjer jag så otroligt. Det enda som är fysiskt möjligt för mig nu är att bygga upp mig själv och kämpa för att allt som jag bryr mig, det enda jag lever för, inte ska tas ifrån mig också.

Vissa har det enkelt, men jag är fan inte en av dom!
Vill göra det här igen! Så jävla mycket!!
Orättvist orättvist orättvist.

ÄVENTYR

Vad gör man en regnig söndag? Går ut på äventyr med mina chicas. Hörs nog.

Stackars fina djuren

Alltså hur kan vissa behandla djur så himla hemskt? Jag dör inombords. Vill kunna göra något åt det. Åka runt i världen och bara befria alla från deras plågor. Stackars stackars. Nu går jag och kramar min katt.

Goodbye

Idag gick jag upp kvart i tre. Jag fick lov att ställa klockan annars hade jag väl inte vaknat än. Igår blev det mys med mina chicas på älskade Fridays för att fira campveckan och klämma ut det sista umgänget ur Peter & Java. Dom är bara bäst. När vi väl sagt våra goodbyes var klockan inte jättesent, och när Lollo körde fram till min dörr hade väl klockan slagit tre. Dock satt vi och pratade tills morgonen typ. Så hamnade i säng typ halv sex. Då kände jag lite såhär att jobbigt det är att vara uppe så länge för då måste man sova bort hela dagen för att ens få sömn. Länge sen jag ens var uppe till senare än två. Förut var man ju expert på sena kvällar/tidiga mornar.
Här en riktig fail-lagbild. Saknas fett många.

Last day

Ursäkta. SNÖ? Livskrisen blir bara värre. Ha ha, har förresten kommit på vad som gnager mig. No more livskris för mig. Inte än i alla fall.

Sista campdagen idag, sadness.

Snart dags igen då!


Livskris

Idag tyckte Melissa att jag såg smal ut och Lollo gillade min outfit. Huuuur snälla polers? Gillas.

MEN trots det så har jag en livskris. Alla säger att jag inte har det. Men jag vet mina kriser och detta går fan in under kategorin livs-. Don't know what to do. Får man bara skita i att bry sig om allt? Skönt det vore. Aja, pews på er. Imorrn är det lite sjukgympa och sedan kanske man hinner med lite häng på the stuureplan med dom besökande vännerna.

Viil och viil

Jag vill:
- Att den kommande tentan ska vara över.
- Att Chuck & Blair ska återförenas.
- Inte att Peter & Java ska åka hem om några dagar.
- Inte vara så jävla handikappad.
- Kunna cykla 20 mil i raketfart istället för 10 min i lugnt tempo.
- Spola fram livet ca 2 månader och se vad statusen är.
- Gå på bio.
- Ha på mig högklackat bara för att jag inte kan ha det nu.
- Åka till Thailand i vinter.

Trasig

Försöker hålla ihop mig med tejp och lim. Jag håller i för allt i världen.

Jag får inte gå sönder.

Finfint besök man kan ha

Fyfan, I don't ork. Men idag tog jag med Java på lite shopping. Kul att gå runt i affärer såsom jag går just nu. Not. Sen för att möta upp alla coaches (aka. samma gamla gäng) för lite middag. Himla mysigt och kommer, precis som varje år, sakna våra vänner så himla mycket. Dock finns det lite mer att tänka på detta år efter dom åkt. Men inget jag är glad över att behöva tänka på.
Imorrn kommer jag ju få veta lite mer hur min framtid kommer se ut. Gillart, eller?

That's all

Konstigt att man inte vill göra nåt annat än att tänka på cheerleading och vara med våra amerikanska genier. Skola? Livet? Äsch. Det får helt enkelt vänta några dagar.

En till

Jag var tvungen att förändra nånting
Du hade just lämnat mig
Jag vaknade upp och höll om en dunk gin
Men i drömmen jag just drömt höll jag om dig
Och jag såg min ungdom
trampa gasen i botten
Och sen köra rakt in i en bergvägg
Man måste dö några gånger innan man kan leva

- Håkan

Bara svartbäcken

Längtar tills jag kan åka till Svartbäcken igen. Allt annat är bara tråkigt just nu. Och ibland är det sjukt hur mycket jag önskar att det fanns en Chuck Bass i verkligheten som skulle kunna bli kär i mig. Mannen är till och med sexig när han stöter på andra män. Jisses. För övrigt är jag såld på Håkans nya skiva (ingen överraskning), jag menar, läs texten nedan.
Nu är det på G. WAAAH!

Det verkar som hon överlevt

Hon är det här partyts ljus
Och han bredvid är så stolt att ha henne nära sig
Det verkar som hon överlevt sen sist jag såg henne
Hon kunde vara någon annan, någon bättre
om hon slöt ögonen
Hon har bytt höghusen mot champagne
Och hennes nya fina vänner tror dom vet var hon kommer ifrån
Jag är pojken i glasögon
hon var kär i en gång

Hon känner inte igen mig
nej åren har nog slitit hårdare på mig
så jag säger inget
vill inte genera henne
jag hoppas han tar hand om henne väl
jag vet vilken dy hon varit i


- Håkan Hellström

Day three

Igår var det lite middagsmys med vår amerikanske vän. Idag har till och med den andra anslutit sig, awesome! Just nu har jag lite spa för mig själv. Bleker tänderna (båda raderna, wöhöö den ni), målar naglarna och snart åker ansiktsmasken på. Sen är jag fit for fight för dag 3 av campet. Mina bilder blir himla fina i alla fall och efteråt blir det middag igen med båda vännerna från Amerikatt.

Mycket att hinna med och jättelite tid. Antar att jag ska behöva plugga snart också. Senare problem... Jättefint nagellack i alla fall "Combat khaki".

Förlåt att jag brusade upp

Inatt drömde jag att jag hade sex med nåns kille (ja, jag vet exakt vems kille oxå). Det roliga är att hon och nån kompis kom in mitt i allt och skrek; Men ofta ni har sex!! Jag sprang och gömde mig såklart, klädde på mig och kom sedan ut från gömstället som att hon inte sett något och som att jag inte hade gjort nåt. Då kommer bruden (hon hade silverhår) fram och hälsar på mig och ber om ursäkt att hon blev så sur. Alltså. Ja, det kändes lite roligt. Tänk om det skulle vara så lätt i verkligheten. Can't we all just get along? Tjejen är faktiskt nästan sådär ful som jag illustrerat så fint här nedan.


Fyfan

Mitt humör går upp och ner nu, med all rätt. Jag är så himla full av kärlek och så himla himla ledsen för vad livet slänger åt mitt håll nu. Hur ska detta gå? Min själ går sönder.

Underbara älskade

Hej. Nu kan vi nästan glömma mitt förra inlägg tycker jag, delete it, för att jag har ändrat mig nu. Idag såg jag snabbt hur hela mitt liv bara rasade samman framför mig. På riktigt. Ville egentligen bara slänga mig ner och gråta och det gör väl inte jag så ofta, bara när det behövs, typ när man ser Hachiko eller Grey's. Vet inte ens nu hur min jävla framtid ser ut och jag dör av den tanken. Jag planerar allt som går att kontrollera. Fyfan. Fyfan för dig, livet! Men jag ska inte deppa ihop helt och hållet för det är inte min stil nåt mer (bara dom raderna ovanför var det min stil, inte längre!).

Campet går i alla fall asbra! Bara första dagen dessutom. Älskade.


Turning on the light

Nu är det bevisat; livet är orättvist. Men jag ska låta min tatuering visa sin betydelse och inte hänga läpp för det. Jag får ju ändå vara med på campet och det är inte många som får det.

Pre-camp

Hej, livet suger. Men nog om det! Satt och tänkte på hur många jävligt roliga serier det finns. Modern Family, How I met your mother och Cougar town är mina absoluta favoriter just nu. Förutom Gossip girl då, om det bara kunde få gå som jag vill, serien är helt bäng nu.

Camp imorrn i alla fall. Oavsett vad fan som fucking händer, ses imorrn sjukhuset och ses imorrn PETER. Så jävla underbart. Det sistnämnda då. Adjö så länge.

After-spa

(Orkar inte visa min dag i bilder, gör det imorrn!)

No matter how many breaths that you took...

... You still couldn't breathe.

Mitt på dagen

Idag har jag bilddokumenterat min dag. Förvänta er ett otråkigt inlägg ikväll! Eller nåt. Ha ha.

Nåväl. Strax till centrum och sen vidare till Emilie på spamys. Lite jobbigt att jag inte kan få indianmassage för jag har en fet jävla bula på typ hela vänstra sidan av huvudet. Kul med cheerleading tycker jag. Tills ikväll då, puss.

Nystart

Dags att ta tjuren vid hornen! Heja MIMI! Nu jävlar, känner jag. Ska man kanske skaffa ett sånt där gymkort? Skiter i vart stället ligger, vill bara träna nånstans. Förslag? Ett krav är att det ska va himla billigt!

WAH. Varför blir alla bara snyggare? Jag blir så himla stressad och nu ligger jag efter oxå!

And then some

Hej. Trött. Ont. Orkar inte. Hörs.

Trött sa du?

Har försökt pillat på min nya mobil och den är hur svår som helst. Måtte det gå sjukt smidigt när jag lärt mig! Natten till idag var fanimej så jävla hemsk. Jag sov max 1,5 timme innan jobbet. Jag; som är så jävla sova-rätt-mängd-besatt mådde inte bra av detta. Tog mig igenom jobbdagen och har napat i nån timme nu. SJUKT trött. Men nu ringde jobbet och frågade om jag kunde hoppa in imorrn 6-15. Gick med på lite 6-11. Men sen hinns det inte med mer. Inte om jag ska kunna leva normalt!

Nyss avnjutit en pizza och nu blir det äntligen lite Grey's med lite god cola!

Galaxy!

Har inte tid nu. MEN jag kan säga att min mobil kommit så ska hämta den senare och nu är det Halvblodsprinsen (Harry, för er som är sega) på Canal+. JIPPIE!

Hur kommer det sig?

Varför tänker jag fortfarande på Gossip girl? Äh. Måste fan sova, nu är jag ju inte ledig nåt mer ens.

Tatuering

Här är tatueringen, försökte ta lite olika bilder i all hast innan träningen.

GGGGGGGGGGGGGGGGGGGG

Asså nu får jag lite panik på Gossip girl. Ska ju inte säga för mycket för alla som följer på tv (nördar). MEN jag fattar inte vad som händer? Jag blir ledsen. Men en sak är saker, jag är himla nöjd att min älskling valt att återgå till the old ways. Allt annat är bara fjanterier. Har börjat undra hur alla lyckas ta bilder så jävla fort i GG! Dom ser nåt, fram med mobilen - klick! Va? Det tar aslång tid ju. Eller har dom sin kamerafunktion på hela tiden? Hel-vette. Jävla serie.

Med ångest av allt nytt i GG så har jag tittat på dom gamla avsnitten i väntan på träning. Much better. OCH ja, jag ska lägga upp bild på tatuering innan jag drar iväg. PUSS.
Vanligtvis är tighta skjortor inget för mig. Vanligtvis!

Off I go

Känns som att snart kanske allting ordnar sig.
Har ätit för mycket hela helgen så jag mår bara dåligt av tanken att jag borde äta bullar idag för det är kanelbullens dag. Jag har ju dock inte ätit speciellt onyttigt men magen gillar fortfarande att se gosig och gravid ut. Får se, kanske tar en springrunda innan det är skoldags. Appropå det så är det dags att sätta igång.

Igårkväll

Igår var det Friday's. Verkligen bästa stället! Är det inte free refills så är det god mat också lixom, can't go wrong. Skulle egentligen blivit nattbio men det blev aldrig så utan vi satt kvar där tills vi åkte hem. Lika bra med tanke på hur trötta alla blev! Trevlig kväll med snack om allt mellan himmel och jord. Och jag klarade mig utan en nap efter jobbet, hurra!

Nu har jag sovit i asmånga timmar så nu ska jag nästan ha sovit lite ikapp tror jag. Mysigt. Och ikväll är det träning, spännande. OCH snart är det tisdag, då släpps det nytt GG (kan saker bara återgå till vanlig ordning?). Aa just det, ska visst tatuera mig också...

Eh, familjekväll?

Jag orkade inte bege mig, ville inte "leva i en väska" just nu. Istället har jag nördat GG och lite övrigt. Strax ska hela familjen åka och äta kinamat. Perfekt sådär kvällen innan jobb.

Igår blev jag vuxen och avslappnad

Fan vad saker som hände igår! Blev med abbonemang (det var tydligen Sveriges bästa deal, bara invänta telefonen som också var den allra bästa), skrev min första tenta, bokade min tatueringstid (nej gjorde inte det förut), fick helkroppsmassage och blev spådd! Vilket liv. Haha.

Först ut snabbt med hunden sen beger jag mig nog härifrån. Jobb imorrn, så jävla taggad (öhrm).

RSS 2.0