FL

Har det nice här.

Follow me

Hej bloggen, här sitter jag och svettas ihjäl i fuktvärmen! Ni gör rätt i att följa mig på twitter (mimiiboy) eller på face under resan. Sjukt med updates där. PUSS.

USA

OKEJ. Stopp, paus, hold your horses. Åker till USA om några timmar. Sönderstressad över det som måste fixas innan dess. Uppehåll här då. Hörs kanske, annars är jag tillbaka 3/5.

Too much

Fyfan asså, det är underdrivet när jag säger att det är mycket att göra. Skriva färdigt min del av grupparbetet nu på ungefär en timme, packa, plugga lite vanligt, träning, hinna till centrum, betala in saker till höger och vänster... Så jävla mycket att göra och framför allt att tänka på!!

Och just det, jag drar till USA imorrn. Nice.

Dag 15 - En låt som beskriver mig


Check

Lite löst är uppstyrt nu i alla fall! Vet exakt det jag ska ta igen i skolan nu (när jag gör det är en annan femma). Har både ringt runt till sös och jobbet för att fixa med min knäoperation. Sökt ett extrauppdrag som ger bra pengar. Kollat upp vad för lediga jobb som finns där inte lika mycket action för mitt ben krävs (ska söka så fort jag fixat officepaketet). Jag ska ta tag i träningen och mitt personliga liv. GAH. Jag säger det, huvudet svämmar över. Dock så har jag ju tagit bort ett huvudbry och det är min operation. Alltid något.

Dag 14 - En låt som ingen skulle kunna tro att jag älskade

(Förutom Bieber igen såååå....)

GG

Aaa, så har jag ju sett senaste GG också. BESVIKEN. Kan ni säga soulmate? Precis, jag också, så sluta retas. <3 C+B

Oflyt till max

Just nu är det så mycket att jag inte ens orkar skriva upp det. För jävla mycket jämt. Imorrn styr jag upp alla lösa skolbitar, kanske hinner lite knäträning också, sen får vi se hur mycket av känslornas lösa bitar jag kan styra upp också. Helvete vad mitt liv är på oflyt just nu, det mår väl ingen bra av lixom!!!!

<3

Fina bilder av Ida-Maria från youbetterwork! Wie.

Dag 13 - En låt som är ett guilty pleasure


Håkan ikväll

Bara det ena efter det andra. Dör dör dör, sakta men säkert. Något positivt är att det är Håkan idag! Ståplats och allt. Kommer vara lycklig där i folkhavet i några timmar...

Det dödar mig

Fan vad jag önskar att allt i mitt liv vore som förr. Bara som för kanske tre veckor sen skulle räcka. Då skulle jag stoppa allt som förstört mitt liv nu. Jag vill ju fan inte ha det såhär men jag måste leva med det. Och jag mår som en säck bajs som jag såg att någon hade som status på facebook. En säck bajs, så känner jag mig. Jag dör av att inte kunna spola tillbaka tiden. Jag dör av att inte kunna ha det som förr. Det dödar mig. Snälla, kan det inte vara som förut? När jag var lycklig och oförstörd?

Dag 12 - En låt av ett band du hatar


Never look back


Örnar

Så jävla seg och trött i kropp och själ. CFC hela dagen idag, det var riktigt fin känsla jag kände på mattan med alla örnar. Och fan vad Fabest köttade på med en träning efter denna dag, sinnes. Idag fick jag le och slippa tänka på skit. Och det bästa är att det bara blev så för jag var så omringad av fina människor och gemensam kärlek. Örnarna finns alltid där, och idag räddade dom mig om än för bara några (många) timmar. Så idag såg jag ut som nedan, trots det svåra utanför örnvärlden. Kommer säkert komma fram jättefina bilder på Team Sweden snart, wie.

Dag 11 - En låt från ditt favoritband


CfC

Vet inte vad jag ska tro på längre...

Idag är det Cheer for children hela långa dagen som avslutas med lite Fabest-träning. Trött_tjej90 mjaaaaaaaa.

-


Dag 10 - En låt du kan somna till


Hur klarar man sig?

Idag var det skönt att jobba. Jag slapp tänka efter på vad som dödar mig inombords. Nåt som får mig att vilja spy, skrika, gråta och slåss på en gång. I typ 5 sekunders intervaller slapp jag tänka efter. Sen tänkte man den klassiska "nu har jag inte tänkt på det på ett tag". Det hugger till i magen, tårarna närmar sig, klumpen i magen blir större och jag vill skrika ut något som helt magiskt skulle kunna fixa allting. Men jag kan inte fixa det här, det är inte mitt att fixa den här gången. Jag får bara gå runt och ha ångest, dö lite mer, känna hur fler bitar av hjärtat bara tappar grepp och krossas mot den mörka avgrunden. Fler och fler bitar av mitt hjärta och min själ krossas mot den hårda verkligheten och jag orkar inte behöva ta mig igenom detta för det är ju inte ens mitt fel! Jag hade kunnat må bra om jag fick bestämma!! Det är inte rättvist att behandla folk såhär illa och sen låta oss själva få sätta ihop alla bitar. Det är inte rättvist att se på hur en person jag älskar, eller numera kanske bara älskat, har blivit någon helt annan, knappt värd att älska längre. Hur gör man för att klara nåt så fruktansvärt? För snart kommer bara ett stort hål återstå i mig. Hur gör man?

Jag brukar stava det Eagles


Dag 9 - En låt du kan dansa till


Studera

Jävlar. Jag glömde nästan söka utbildningar till hösten. Om jag ens ska plugga, men lika bra att söka ju. Nu blev det gjort i alla fall. Boom. Upp tidigt imorrn, mycket att hinna med, ska bland annat få träffa min man igen.

Dag 8 - En låt du kan alla orden till

Jag är en sån där människa som kan dom flesta texter när jag hört en låt några gånger så jag skulle kunna välja allt mellan himmel och jord. Håkans låtar kan jag typ fett bra. Så därför tog jag en från hans senaste album som var den första jag kunde orden till, typ nästan innan jag hörde den och bara läst den fina texten.


Köttarn

ÅÅÅÅÅH, orka leva! Så jävla, jävla mycket att göra. Imorrn styr jag upp alla lösa trådar och sen bara kööööttar. Och idag har jag sjukt ont i axeln efter jag typ bröt armen igår. Hur inne på kött var man igår egentligen? Aja, man får känna efter när SM varit. Tagg.

Jaaaaaråå

För övrigt har jag så jävla mycket att hinna med. Köttet steks på jävligt fint i Svartis och vi blir mer redo för varje dag. Älskar känslan. Och Fabest då, eh jaaaaaarå.

Massa skola som jag inte vetat om denna vecka, nu är det bara imorrn kvar. Ska hälsa på herr sjukgymnast också, lär väl inte hända nåt nytt där inte. Undra om han vill förlänga min träning, kan lika gärna hoppas på det för kommer ändå träna på egen hand här hemma. Appropå det mår jag fett dåligt då jag inte hunnit med det nånting denna vecka. Usch. Vi har i alla fall fått alla VM-saker nu, åååh vill åka nu nu nu!

Dag 7 - En låt om påminner dig om ett visst event

Allt som jag och älskade laget gått igenom från år 2009 tills föralltid, allt från vissa träningar, tävlingar och genrep. Fucking allt. Och jag blir alltid varm och ledsen i hjärtat på samma gång när jag hör denna. Något jag minns som bäst är EM 2009 när låten kom på restaurangen där vi åt och vi sprang in på dansgolvet och älskade stunden, det var den sommaren våran kärlek växte till oändlighet.

Are we there yet?

Helst vill jag att dagen ska vara över så jag kan deeega. Tur att det är örnar man ska träffa ikväll så man inte blir helt galen! Trött är jag idag.

Dag 5 - En låt som påminner dig om nånstans

London 2008.

Dag 6 - En låt som påminner dig om någon


-

Riktig degmysig lördag efter dubbeljobbandet.

Why do you live?


Dag 4 - En låt som gör dig ledsen


Tagga tagga kör

Jag hann med allting förutom träning idag, orkade inte! Solade i det sjuukaste solariet, den pratade lixom med mig och sprayade mig med vatten när det blev varmt. Precis som en riktig kompis!
Imorrn är det dubbeljobb! Har taggat till med två energidrycker som står på kylning (höhö). En till morgonen innan jobbet och en efter jobbet innan det andra jobbet. Dags att försöka sova nu dåra, paniken börjar smyga sig på... Räknar med lite sömn idag så jag inte dör nu inatt, får mysa med mig själv då eftersom jag fortfarande är myssugen.

Skins

Inatt var det förresten Skins, avsnittet innan avsnittet Freddie dör. Mådde dåligt men var tvungen att kolla och tänka att "avsnittet efter detta kommer hans liv vara slut och ingen vet om det!". Varför dör folk så himla tidigt?

Dag 3 - En låt som gör dig lycklig

Utan tvekan kom jag att tänka på denna. Varför den gör mig lycklig är inte bara känslan och tempot i låten utan jag hamnar helt plötsligt i ett hoppande folkhav där bara massa kärlek sprids!

Långdag

En kort dag blev en lång dag med massa trevligt äventyr. Fick till och med hetsa i mig frukosten! Kom nyss hem från en skön promenad med Nadia och hundarna. Måste fortfarande hinna med följande: Förnya busskort, hämta ut bok, sola och träna ben. Hinner jag det inom en rimlig tid tror ni? Är ganska taggad på att sova tidigt men det lär ju försvinna så fort klockan slått 22 och jag fortfarande är uppe i varv. Som sagt så är jag inne på ett spår där sömn inte är lika viktigt längre. Kan vara skönt som omväxling, mindre ångest så.

Kebabrulle

Efter att ha sett senaste BB känner jag att jag måste ha en kebabrulle!!!! Får träna ännu mer nu då...

Dag 2 - Din hatlåt

Jag vet inte varför eller hur det kommer sig. Men när jag tänker att jag hatar en låt, då är det denna låt jag tänker på helt utan tvekan. Jag hatar den! Om jag har dött är det för att jag råkat trycka på play...

Chair

Drömde så himla fint om Chuck! Jag var Blair och vi älskade varandra (typ som när dom nästan blev tillsammans igen men inte slog till), han skulle bli utvisad eller nåt för att sjukt många hatade honom men där satt jag/Blair och var vid hans sida genom allt. Som vanligt och som det ska vara med andra ord. Åh så fint. Försov mig en timme pga det men så jävla värt! Börjar få lite GG-abstinens känner jag. Bara 1½ vecka kvar! Håller fortfarande på att planera hur jag ska kunna haffa den där mannen...

-


Häng

Ingen köttar ju på som örnarna gör måste jag säga. En tanke och puss till alla halva!

Nu umgås jag med Lollo, vi pratar relationer (eller jag gör) och vi väntar in Melissa sen ska vi nog förbi Vegabaren, mysis. Länge sen man bara hängde, wiiiie!

Dag 1 - Din favoritlåt

Som ni kommer märka kör jag lite 30 day song challenge. Favoritlåt var ju lätt svårast att välja, man har ju så många. Jag siktade in mig på den låten av Håkan jag lyssnar mest på just nu (dom flesta favvolåtarna är ju av honom ändå). När jag hör denna får jag alltid en känsla av att livet är rätt skönt ändå...

To do!

Skriver en to-do lista för imorrn så jag inte glömmer.
  • Boka sjukgymnast tid
  • Träna + cykla
  • Fixa personligt brev & cv
  • Söka jobb
  • ÖÖÖRNAR

Orkar inte

Just nu känner jag lite att njaaaae, jag orkar inte. Imorrn ska jag cykla mig lite gladare, idag gjorde jag ett försök med att sola mig lite bättre. Kortfattat och bra alltså, så orkar jag inte.

LOL


Stopp

Hur nice är det inte att jag faktiskt sov ut idag!? Att jag sov runt kl 4 är väl en annan femma för jag sov länge ändå! Känns som värsta befrielsen att inte behöva plugga på ett tag, ändå glömmer man att det finns fett mycket annat att hinna med då, inget annat tar ju nånsin stopp...

Dags att styra upp dagen. Längtar sönder mig till lite kött ikväll!!!!

When things got hard, you bailed


Sa nån mys?!

Kul med intro till nya delkursen imorrn, och ja, sjukt ironisk var jag nu. Men senare på dagen blir det nog lite roligare ska vi se! Det suger ju faktiskt att inte bo nära min man (nästan att man blir jättemycket väldigt less), men nog var det mysigt dessa dagar han var hemma! Massa kramaaar har mottagits och nu är jag på sjukt myshumör fortfarande, synd att det kommer dröja ett tag innan jag får mysa igen. Får nöja mig med mitt örnmys såhär innan VM och allt. Kött.


Do you... Like me?

Mycket att stå i. Umgåtts med mannen, igår var det jobb och firande av syster. Idag blev jag väckt av min man och åkte ut till Torö med honom, fast sov mest. Snart dags för träning, äntligen!!! Och efteråt blir det lite kalas-ap för Melzor. Mysigt.

Förresten, blir så jävla arg när folk/media framställer det som händer mellan Blair och Dan som något bra. Jag mår illa av tanken! Finns inget bättre än det nedan...

Flyyt

Alltså grymt, tentan gick fan bra! Det bästa är att jag inte ens pluggat mycket så har inte slösat tråkig tid på sånt. Träffade upp min man efter det (hej mys), en tripp till Nynäs och träffade en gaaaammal bekant där jag nästan grät av skratt av vissa stories. Avslutade med lite Fabest nu på kvällen plus att en tjej vill köpa en gammal psykologibok av mig. Lite flyt idag med andra ord.

Orkar inte bry mig om sömn här i livet just nu. Men ibland är det skönt. Orkar inte med sovpaniken bara, energidryck och bara tuta & kör.

Fail

Jag tror jag gav upp på tentan nån gång imorse när jag vaknade. Jag ska läsa igenom EN gång till. Det här kommer gå åt helvete...

RSS 2.0