funny 'cause it's true


BISSSI

Åh, så sitter jag här igen och har ingen aning om hur man pluggar grammatik. Senare kommer mannen hit och då ska vi mysa. Och imorrn är det långdag på jobbet istället för kort. Young money millionaire typ.

Hetsen börjar nu

Asså natten innan jobbet sov jag typ fem timmar, helt sjukt mycket kändes det som. Kände mig lagom pigg utan någon tablett också. Love it. Men nu ligger jag på sömnminus igen! Måste gå igenom min jävla skitredovsning om någon skit-Formel1-förare. Kul... Plus att jag måste börja plugga nu till mitt prov om två veckor för att jag kommer jobba massa dessa veckor. Eller det känns bara så för att jag är van vid en dag. Så det kommer bli hetsigt ett tag framöver, men I will get by!

Mycket lite

Wah. Varit superbusy (men ändå inte) denna vecka. Verkar inte bli lugnare heller, skratta eller gråta? Och imorrn är det jobb igen. Jobbade samma tid i fredags och klockan ringer väldigt tungt runt halv fem. Imorrn får jag i alla fall träffa örnarna efteråt, söndagsrutinerna är ändå rätt mysiga. Goodnatt!


Like before

Mannen har flyttat hem igen. Idag har vi myst hela dagen. Var busig och missade lite skolan men vafan, jag är busig. Träning sen på kvällen, gick finfint trots en galen bitchslap i min adhd-grupp. Lurve it. Myst med GG och HIMYM efter. Imorrn är det i alla fall gymdags igen!

-


What to do?

Tenta - check! Gym - check! Utgång - Check? Fan alltså. Karolina har ju sitt "stora" kalas idag på Debaser. Vill typ göra nånting och dra dit, sitta hos Anna innan och mysa. Men jag jobbar imorrn så det blir ju inte en galen efterfest-natt ala Ollan inte. Och då kanske det är "onödigt" om man inte kan all in'a? Fast det känns som att jag missar livet av att "behöva" sova och sitta hemma varje jävla helg för att man antingen har prov eller jobb. Men sen så tänker jag typ som att; tänk om jag skulle kunna somna tidigt så har jag missat en sån gång. Mamma hade gått på kalaset, mannen hade också gjort det. Fast mamma tyckte att man kunde gå hem tidigt och ändå hinna sova lite. So I guess I will listen to her, after all - she's the best.

-


One question

Får man ens ställa sig den här sjukt deppiga frågan; ska man sluta hoppas på att folk ska uppskatta en och bara acceptera att faktiskt ingen bryr sig om andra?

Bitch. Please.

Jag är less på livet. Just nu vill jag inte leva. Less på alla s.k vänner. Less på att alla försvinner. Less på att jag nog är den enda som alltid försöker göra rätt mot andra jämt. Less på att aldrig få det jag förtjänar. Less på att trampa i samma spår varje vecka. Bara less. På allt. ALLT.


Breaking dawn

Idag ska jag se Breaking dawn! What? Kan knappt fatta det!!!!!! Och den ska tydligen vara skitbra också!!!


Resten är, som man brukar säga, historia

Asså åh, det är så skönt att träna att jag blir galen. Nu är jag heeelt slut efter örnträning och gym efter det. Och ibland kan jag få för mig att gråta över hur glad jag är att min syrra började i Powermites Bears (typ?) för hundra år sedan. Såg någon tävling och fick också börja efter något år. Resten är, som man brukar säga, historia.
Evig kärlek.

Träning... skläder

Asså egentligen, så behöver jag ju nya träningskläder nu när jag fixat gymkort. Tycker ni inte? Annars måste jag ju ta av mina vanliga kläder (som jag visserligen klarat mig på hittills) men nu kommer jag ju träna dubbelt så mycket, I hope. Ofta jag ska svetta ner alla kläder jag äger då. Jag gillar faktiskt H&M's träningssida. Så får väl kolla där. Wie.

True story


Maktens män

Idag var det måndags-biomys som vanligt. Denna måndag bjöd på Maktens män. En politikfilm som faktiskt var sjukt spännande. En av mina fem kändismän var ju med så det var ett måste, R-R-Ryan Gosling. Yummie, lite extra yum för han gick runt i kostym hela filmen. ÅH SÅ SNYGGT.
Hey sexy

Dnt wnn

Off to school I go! Fick sova i alla fall 10 timmar inatt och däckade innan jag ens hunnit sätta på insomniatimer på tv'n. Otaggad till skolan eftersom tentan gick sämst så det känns som att jag inte vet nånting. Kanske därför det är bra att gå dit med andra ord. Oh well...

Självmys

Är helt själv här hemma ikväll. Händer aldrig!!! Ska mysa med mig själv och mina katter framför nån film.

My guy!


Händer lite dåå

Känns som det händer lite grejer nu. Gymkort fixas på måndag. Tenta gjorde jag idag, kommer faila men ändå. Och snart flyttar mannen hem igen, mys. Imorrn är det jobb, och nästa helg är det tenta igen. Japp, händer grejer men det som är bäst är gymkort. Fett jävla nice! Och nu ska jag se på lite missat Modern family.

Men lille bebis :(

Fick lite ont i hjärtat när jag såg denna bild i Therese's blogg. En rädd panda som kramar om en polismans ben efter jordbävningen i Kina.

Forward


Cats

Åh vad jag älskar mina katter! Smilla och Maximus, Muffi och Macki! Jättesöta små korvar. Som ett av mina barn påpekade på träningen förut "Vad bra att du gillar katter, och så tränar du ett lag som heter Cats". True that. Mina barnkatter var väldigt duktiga på träningen idag också ju! How lovely. Och nu ska jag somna till nån kriminalserie. Så jävla mysigt. Har hunnit plugga lite idag också som vanligt. Sjukt tråkigt är det med grammatik. Kan nåt hända i livet elluur?

-


All I need


Blue valentine


Bitch, please!

Vet inte än heller och det är lite jobbigt, blir så himla splittrad. Men träningarna vet jag går bra i alla fall, alltid mitt ljus. Att plugga är tråkigt och jobba är jobbigt. Superkul. Tacka vet jag örnarna och fristaden svartis. Allt är grått nu. Kan mannen bara flytta hem snart och liva upp min stämning? Allt (och alla) gör mig bara murrig.

Just det

Jag har fortfarande inte bestämt mig.

crossroads

Har ett svårt beslut att ta som jag alldeles nyss var säker på. Men nu. Ja, jag vet inte. Vad ska hända sen? Hur blir det med livet? Allt annat då? Ångest? Vaaaaaa? Mitt huvud sprängs ju kan man ju säga. Och imorrn är det jobb och jag är ännu inte helt frisk. Buhu.

-


awesome


Efter

Åh vad jag bara är sjuk jämt! Jävla anus.

Camp var grymt, träningarna är grymma, ligger lite efter i skolan, pengarna försvinner osv. Love life eller? Mannen är i alla fall på besök hela veckan. Wiho. Men nu vill jag ta ikapp skolan, rehab och bli frisk (allt går lite hand i hand).

RSS 2.0