Don't ever get too comfortable


-


What would I do without you?


Jag har inte tid

Jag har inte tid. Det är det som jag alltid säger till folk när dom undrar något. Och det sjuka är ju att det är sant. Jag har antingen tid tidigt på morgonen eller på natten. Ganska sjukt. Så behöver jag ens nämna att jag inte hunnit färga håret? Med camp och allt har jag verkligen inte tid. Men ikväll ska det ske för jag får ju inte ens tvätta håret förrän jag färgat det. Och ikväll tittar mannen förbi efter hundra timmars träning och hårfärgning och en litenliten halsfluss. Kommer vara fett på g.

Men nu ska jag bara poängtera också att jag tar mig alltid tid för det som betyder något för mig. Såsom vänner, örnar osv. Nämnde ju nämligen nyss hur mycket jag ogillar folk som aldrig gör det.

Up to date

Vi har det så himla mysigt på sightseeing med Garrin varje dag och avslutar ju även varje dag med en fet träning med galna grejer. Idag hann jag till och med plugga på morgonen och för övrigt vill man ju som vanligt skjuta vissa människor i benet (vill ju inte döda någon). Gah. Och jag börjar numera ledsna på folk som bara inte bryr sig om mig såsom jag gör för dom. Så bang på er, hellre är jag ensam. Okej, bra, då är vi up to date. Hörs.

Prio sist

Weeehå. Camp är officiellt igång så allt annat i livet är prio sist.

Campweek

Idag börjar campveckan. Den startade jag med att ha kollat fel på schemat så nu har jag missat en lektion. Tur att jag hinner till den muntliga lektionen i alla fall. Sen är det ju nästan träääääning.

Changed

Känns helt galet nu att jag haft helt vitt hår. Ser jättekonstigt ut när jag tittar på gamla bilder. Får en chock varje gång. Men jag älskade mitt vita hår ju! Ja, kul med en förändring, ser nästan ut som en annan person. Men inte såg väl mitt vita snygga hår så himla galet ut när jag väl hade det? Skulle lätt kunna köra på vitt igen lixom.

Postop

ASSÅ förlåt men jag bara måste lägga upp den äckliga bilden. HAHA! Jag skulle dö om jag hade en sån här stock till ben jämt. Jag började nästan tro att dom tagit bort hela knät under operationen. Knät är alltså där tejpen sitter och smalbenet är uppe och låret nere på bilden. Fyfan vilken jävla sommar jag hade.

Campdags

Imorrn är det caaaaamp! Funderar på att inte träna idag bara för att inte något ska hända. Förra året såg jag ju ut såhär;
Fan vad dåligt jag mådde.

Tar ikapp

Asså hela måndagen kändes overklig haha. Trött var jag men det var som att jag inte kände av det, jag kände ingenting! Nåväl, som vanligt så överlever man. I tisdags fick jag en jävligt mysig överraskning och det var att mannen kom förbi. Dock för att åka hem dagen efter men lika mysigt för det! Har försökt ta ikapp alla övningar i skolan samtidigt som jag rehabar och tränar plus jobbar så mycket extra jag kan. Imorrn är en sån dag. Jobba extra ett kort pass men också plugga. Man kan ju säga att enda sen jag kom hem från Turkiet har jag tagit ikapp min handikappssommar jävligt fort med att göra hundra saker samtidigt dom senaste månaderna.

Imorrn är det ju fan spamys hos Emilie också. MASSAGE, åh så skönt.

CB


Längesen vi sågs

Vi viker oss på asfalten av skratt 
ingenting kan röra oss i natt 
Ibland så dör jag litegrann 
när du halkar med din tunga på en 
bokstav i mitt namn


So tired

Dör av trötthet och imorrn står klockan 04:15. SWEET! Lite extrajobb innan dubbelföreläsningar i skolan. Lucky me.

Someday


We found love

Livet är så mycket enklare med Spotify Premium!!!! Och jag hatar när Rihanna gör en bra låt men nu sitter jag ju här igen och lyssnar.

Finally

Åh. Världens mest tråkiga tenta (förutom Kognition i psykologin) är avklarad. Måtte jag få godkänt för jag dör nog om jag måste läsa om Finlands bildkonst och arkitektur igen! Hade väl firat denna lördag om det inte vore så att jag jobbar imorrn. All work no play!

Snygging Beckham

Mumsiga David Beckham på Ellen. I EN KOSTYM. SNYYYGG!

Plugga

Hatar livet så fort mannen försvinner. Känns som man aldrig gör något då fast man egentligen gör lite mer. Aja. Plugg plugg plugg. Sista dagen imorrn tack och lov! Idag skippade jag skolan för lite rehabgym. Känns bra i efterhand. Tror jag har pluggat klart för idag typ såå ikväll är det chillax. Fast först iväg till träning med småtjejerna.

Vacay please

Haha. Vilken periodbloggare jag är! Nu är i alla fall mannen på besök, har varit några dagar också. Så vi har bara hittat på massa och myst. Pluggat, tränat och sånt hinner jag också med. PRECIS SOM FUCKING VANLIGT. Men inte blir jag väl rastlös för det. Fan, måste på semester eller nåt.

Imorrn är det jobb suuuuupertidigt som vanligt. Klockan står på 04:35. Så efter kl 15 imorrn och mannen hämtar mig kommer jag känna mig som lilla kissen här nedan. Toodels.

Gymkort?

Wah. Bara massa plugg och fix och träningar. Blogg känns så jävla oviktigt då. Igår hade vi ju planerat en surpriseparty för bästa Karolina. Blev lyckat och hon blev jätteglad, då blir det ju värt det! Annars så funderar jag på att skaffa gymkort. Måste första ta mig förbi lokalerna för att se på maskinerna osv. Ovärt annars. Måste bara se över min jävla budget också, har ju redan utgifter för min mobil. Tur fan att man bor hemma.

Bäst


Depp

Okej. Här är jag. Händer inte mycket alls även om det gör det. Samma banor jämt och det gör mig lite deppig för tillfället. Det är massa jobb, plugg, rehab, träning och samma sak dagen efter. Ska försöka att inte jobba så mycket extra så jag hinner vila oxå. Saknar min käraste och deppar över det också. Jag är jätterolig tjej just nu som ni märker. Igår myste vi i alla fall hos Anna som fyllt år. Bryta mönstret lite! Imorrn är det jobb och jag är bajsförkyld. Så aaaatt, skjuter vi mig nu eller imorrn?

RSS 2.0