Snart

Update kommer, I promise! Busy living typ.

Dags att trötta till sig

Läste nånstans att man är trött oavsett sömn på hösten. Gud vad roligt det kommer att bli! På senaste har jag verkligen varit hur trött som helst även om jag sovit typ 12 timmar. Inte okej, jävla skithöst. Kan det bli vår snart?

Bitches be loco

Och förresten. Vad fan är det med dig?

Back and forth

Blir bara mer och mer sugen nu! Snart såå kommer min tid.
ÖVRIGT så är jag sjukt duktig som klarade av mitt dubbelpass i skolan fast jag hade -10 i motivation. Sålde en bok också så fick åka tillbaka till stan direkt när jag kom hem. Fram och tillbaka, hata pendeltåg. Träning med tjejerna och äntligen duschad, ansiktsmask'ad och nu är det chillax och typ sova framför Criminal minds. Helt död i huvudet.

Lies


sovit

Jag vaknade kl 13 idag (typ hundra år sen jag gjorde det sist) efter en sen natt. Tänkte att "Kl 13 slutar ju Lollo jobbet och jag vaknade nyss". Det kändes skönt på något sätt. I'm craving thaimat så det ska jag fan få i mig innan träningen nån gång. Efter gymmet igår är ju mina ben och min rumpa döda. Aj. Här får ni lite words of wisdom för dagen:

No words


Hetstisdagen

Så otagg på skola denna vecka. Skippade gårdagens föreläsning (typ lika bra) och funderar på att skippa dagens. Men fruktar lite att om jag gör det så lär jag aldrig återvända så lika bra att ta tjuren vid hornen antar jag. Alltid samma hets på tisdagar och det är alltid lika skönt när dom är över! Så ikväll ska jag knappt plugga utan ligga död med mamma framför tv'n. Igår fick jag i alla fall äntligen se Apornas planet. Asså jag var fett nöjd och tyckte den var sjukt bra, men tyvärr så gav en felbackning med bilen mer intryck. Kan ju bara säga att en stolpe inte längre skyltar in mot Sköndalsvägen.

Dags att hetsa vidare nu känner jag. Heja heja!

3 år senare

Sorry att jag försvann ett tag. Mannen var på ett, minst sagt, snabbt besök. Tänk egentligen hur snabbt tiden faktiskt går. Honom träffade jag första gången 2006. Jag var blond och fett korthårig. 2 år senare blev det vi. Jag var naiv (ja, mer än nu i alla fall), tyckte jag var gammal och ville inte börja livet utanför gymnasiet. Men nu har det gått mer än 3 år. Och trots tidens hårda utmaningar, människor som kommit och gått, som gjort intryck och inte, så har vi efter många om och men hållt ihop tills nu. Han är en annan, jag är definitivt det. Ganska coolt ju, allt är helt annorlunda nu men ändå så är det något som är oförändrat.

Skansen

Hoppas ni gillar djur för satt och kikade på bilder och fann alla jag tog på Skansen. Så här får ni lite jättesööta bilder på några jääättesöta djur... Vill man inte bara gosa med varenda en? (Ja, kanske inte björnarna som är i dödsmatch då men alla andra!)

<3


Helgen

Vilken helg! Håkan i fredags, han var helt underbar. Jobbade lördag, stress hem och stressfix för att möta upp alla chicas (Mirre inräknad!!!). Vi åt tapas och det var himla mys att vara samlade igen. Resten drog vidare ut men jag kände inte tagg på det så att lika bra att spara pengar till när man är all in. Synd man inte tog massa bilder igår! Idag är det träning och lite häng innan. Woop, helgen flyger som vanligt bara förbi.

Keeper?

Jag köpte den, men ska jag behålla den?

Håkan

Gud vad bildupdates. Bara Turkiet kvar dåå! Haha. Men det får bli senare eller helt nån annan dag. Ikväll händer det grejer, Håkan på grönan! Jag kommer avlida som vanligt. Har saknat att lyssna på den mannen, speciellt eftersom jag missade han på Allsång. Mina favoritdelar under hans spelningar är lixom när han pratar mellan låtarna. Mysigaste.

Norr om Dalarna

Åkte på festival också kort därefter Uppsala med mannen och hans syster. Det var svinkallt, regn och vi bodde i en bil. Aldrig kännt temperaturskillnad mellan norr och söder här i Sverige men alltså - sjukt!

2 bilder

Hittade två bilder från när jag var i Uppsala nån helg i Juli. Skulle leva fritt för jag blivit av med ortosen på knäet fast visade sig att man inte är helt hundra på en gång (haha). Roligt var det ändå och det blev typ aldrig riktigt mörkt. Kära sommar.

<3 evig saknad


Pixxxx

Bilder kommer sen! Känns tråkigt här annars.

På g

Jasså. Jag måste tydligen köpa en jacka här i dagarna. Kul med måsten ibland i alla fall! Jobbet idag var helt sjukt jobbigt, sååå skönt att få åka hem efter den dagen. Plockade på mig en liten extratid imorrn kl 6-10. Sen är tanken att jag ska till Skansen innan träning. Gud bevare mig väl. Vi märker om jag dör.

Jacka

Asså. Om det nån gång skulle vara värt att lägga "mycket" pengar på en jacka tror jag det är nu. Provade denna jacka "för att se hur det skulle se ut" idag och tänker fortfarande på hur mysigt det vore att glida runt i den på sena hösten och tidiga vintern. Funkar ju till party och vardags plus att den känns som Smillas mage. Ja/nej/kanske?


Nu så

Hej bloggen. Long time no see! Jag var ju i Turkiet, lyckades inte bli brun men något jag lyckades med var att hinna bli "sjuk" två gånger på dom två veckorna. Det var ändå mysigt att vara i värmen, bada, umgås och dricka gott (borde säga äta gott också men maten var ingen höjdare tyvärr). Jag kom hem och blev sjuk igen, jätte-på-riktigt denna gång. En fet halsfluss ockuperade mig i ca 5 dagar. Varav 3 dagar med feber och döende i sängen. Missade Lejlas kalas och missade att vara rolig och aktiv när min man var här nere, han fyllde ju också år. Sen dess har jag bara försökt ta ikapp livet efter, inte bara en två veckors semester, utan en hel sommar av sjukskrivning för ett opererat knä. Nu har jag nästan landat och börjar jobba imorrn som vanligt och min kurs i finska började denna vecka. Träningarna har också börjat och därmed följer köttigaste rehab världen nånsin skådat.

Så. Hösten är i full gång. Så snart blir det väl en tillbakablick av min sommar... Måste ju arkivera minnen nånstans.

Rolling in the deep


Och glöm inte


Closer


LOL!


RSS 2.0