Sing a sad song just to turn it around

Är bara arg.

Vad är det för självisk värld man lever i? Nej, allt handlar inte alltid om en själv. Ibland gör det, och ibland inte. Svårt att förstå när den gränsen dras? Tydligen. Idioti. OCH köp egna jävla busskort istället för att ta första bästa ni hittar, du äckliga människa som tog mitt!

En dålig dag med andra ord. Började bra, men sånt brukar ju ta slut.

Och ja. Ingen hänsyn till någon alls idag, för just det här ibland'et handlar om mig själv. Ingen annan. Fatta det och tänk er in i min situation, varför få mig att må ännu sämre och försöka omvandla det till något som det inte är? Du, och alla andra vet själva hur man förändras vid ovanliga situationer. Jag har stått ut med mitt beteende idag på andra människor hur mycket som helst. Fast idag, när jag var den, var det inte okej. Kasta inte sten i glashus, sånt är ju bara dumt!

Sol, vind och vatten

Hemma från Oxnö. Fabest ska träna lite innan Eagles träning. Love it.

Snart, och då menar jag snart, är det EM. Skönt att få det gjort känner man nu i slutet på säsongen. Ska bli en jävligt mys och rolig helg i Nyköping. Det enda som värker i hjärtat är Fabest. Men vi ska nog leka lite där ändå ska ni se.

Älska havet

No other love

Malmö var roligt. Och lågenergi hela resan. Fast det var nog det som gjorde allt mycket roligare. Fabest Fabest Fabest. Varm i hjärtat av oss.

Ska sova nu när som helst. Jag har hunnit läsa ut Luftslottet som sprängdes. Lisbeth i all ära, men jag har fan glömt Kalle Jävla Blomkvist. Han är så jävla bra han med. Började läsa på Harry och halvblodsprinsen igen, fan va myyysigt! Vissa saker var ju helt bortglömda så det var ju tur att fräscha upp minnet innan filmen (15 dagar kvar!!!).

Life is good. Imorrn är det beachen och sedan träning.

The place to be

Nu ska jag sova för om några timmar drar Fabest till Malmö för semifinal! Heja heja. Kommer antingen hem på kvällen eller tisdag kväll. Så ni vet!

Btw, jag har varit i Malmö 2 gånger i år. Blir tredje imorrn. What, liksom?

Båttur


Love will survive

Asså livet är ju rätt skönt just nu. Mer och mer så råkar man alltid glömma att skriva något här. Ja, jag har tänkt skriva om idiotiska människor som blir ännu mer idiotiska då dom inte inser hur idiotiska dom är. Det är fan läskigt, ska dom gå runt och vara sämre människor jämt då eftersom dom inte vet bättre? Ajdå. Jobbigt att vara dom.

Jag har i alla fall gått upp tidigt heela veckan och bara njutit av vädret och skärgården om jag har haft tur. Har solat och badat tills jag stupat. Idag var vi ute med Cleos båt, bara för att slippa "steket" en dag. Vi åkte ring och hade det mysigt.

Just det. Tränar gör jag ju också. Som fan. Men jag gillare. Är det EM så är det. Och är det Malmö så är det. Älskar att Fabest är tillbaka. Forever mvp's. Ska lägga upp lite nya bilder och så från senare dagar då jag varit mer frånvarande, så snäll är jag. Fast först får det bli ett Gilmore girls avsnitt och en dusch.

Fa(schnyggast)best.

Flickan som lekte med elden


King of pop

Fortfarande upptagen. Med att chilla med mina nära och kära. Sola & bada på dagen och träna på kvällen. Leva livet på en cheerleaders sätt. Love it! Och vädret går ju inte av för hackor heller. Tänk om det var såhär hela tiden, så skulle man inte behöva vara och sola varje dag för att "man vet ju inte när det försvinner igen". Fast jag klagar ju inte, jag älskar sol och bad. Skärgården rockar fett.

Idag var jag till exempel på Gålö med Cleo, Melissa och Cleos mamma. Mycket trevligt (Viktor var med snabbt också). Nu på kvällen lagade vi god mat och lekte på lekplats. Awesomeness.

Sen vill jag beklaga bortgången av Michael Jackson. Vems liv har inte han påverkat med sina låtar? Lägger upp en av mina favoritlåtar med honom. 

Did you ever stop to notice the crying earth, the weeping shores?
 

BISSI

Jag är fortfarande rätt upptagen. Jag älskar träningar, jag älskar strandhäng, jag älskar solen, jag älskar havet och jag älskar att alla har sommarlov (Cleo).

Det var det, det.

Kööör bara

Hallå. Upptagen med allt just nu känns det som. Så vi hörs när jag inte är det längre. Nu ska jag sova i min nybäddade säng. Och hur gillar ni vädret? Jag älskare. Men jag älskar det mindre när man tränar, no mercy.

Snart Malmö och sen EM EM EM. Kom igen älskade laget.

Snurrar runt i en stad som glöder

Asså. Min mobil är lagg. Jag som skulle lägga upp första beachbilderna för detta år. Så blir det inte. Trots solskyddsfaktor har jag bränt mig på kinderna. Vet inte hur jag lyckas, hur hög faktor behövs egentligen? Hel-vette.

Annars är jag väl glad. Det är när det fina vädret kommer som man känner att livet visst är bra. Man chillar, njuter och bara är. Sommartider hej hej. (Fast nej, jag skulle inte tacka nej till jobb heller, pengar är lika mycket kärlek det).

Nu ska jag åka till min käraste, och imorrn är det beach igen.

Beach 09

Första Beachvisiten den här sommaren. Ses!


Likes this

Snart är det träning. Har kollat lite Sytycd och Gilmore girls nu under morgonen. Ska ner och läsa lite medans jag inväntar eventuell skjuts typ.

EM är nästnästa helg, Mindy gillar detta.

Midsommar och Gröna lund

Midsommar var riktigt roligt. Vi åt god mat och efterrätt. Sedan blev det ju dags för spel. Singstar-lagkamper och Buzz på morgonen efter. Efter singstar var klockan mycket, men hur kan man inte köra Alias? Det gjorde vi. Och vid fyra-snåret somnade jag med två män i mitt rum. That's a first.

Och igår drogs det spontant iväg till Grönan. Det var jätteroligt och mysigt. Insane var riktigt kul! Oavsett vad dom andra kan tyckas säga. Åkte nästan allt också, det är tunga grejer. Kanske Bläckfisken var mest rolig, precis som jag mindes den alltså.

L8er.

Glad midsommar!

Okej. 3D'n var inte lika roligt som den borde ha varit. Fast äcklig film i övrigt. Hann även med Revolutionary road igår också. Riktigt deppig film, men tror nog att jag tyckte den var bra i alla fall. Konstig. Men bra.

Idag är det ju midsommarparty här hemma. Melissa är värdinna givetvis. Och snart kommer gästerna. Wiho! Tänkte bara uppdatera er lite om vad som händer i livet just nu. Sååaattee.

Ser inte jag ovanligt "flicksöt" ut? Jo. Kalla mig prinsessa!

Three dee

Gah! Vet inte varför man inte kan klicka på bilderna. Ni får helt enkelt hålla utkik på fejsbok istället! Just nu har jag kommit hem i all stress och ska snart förbi centrum och köpa mitt fina som jag lagt undan innan jag åker till bion. Allt skulle varit mkt smidigare om jag inte glömde min necessär hemma igår.

Nu är det i alla fall tid att chilla, yey. Har jag sagt att det ska bli jättejättekul med 3D ikväll? Nu har jag det i alla fall.

Livet är underbart

ÄNTLIGEN! Efter mycket av slit så har jag fixat mig biljetter till Harry Potter den 15 Juli!! Ska hämta ut dom på lördag och då är dom i min hand. Är så stört lycklig alltså. Fatta vad nära det är nu!!!!!!! Jag dör. Kommer att bli så gryyyyymt!

Annars ska jag hämta mina skor och min kavaj idag också. Ikväll är det 3D bio med Cleo. Störtkul! Just nu är det lite så att livet leker. Just nu.

Hej hej då.

Malmöpix


Jag lade faktiskt upp dom här igår. Men blogg fuckade upp. Okej!?

Ingen kickar fotboll som han

Malmö var ju som sagt tokroligt. Finns inte mycket att förklara därifrån (det får bilderna göra sedan istället). Men det var roligt tåg, roligt sällskap, roliga sällskapspel, roligt program, roliga kläder och roliga bilder! Lika kul i semifinalen om några veckor då, det tror jag absolut. Ryktas att Miras ska vara med också då.

Nu sitter jag, Melissa och Cleo i köket och bara är. Fast sånt är ju kul det med. Cleo plutten har ju sommarlov så då får man offra sig! Hej hej, bilder kommer antingen inatt eller imorgon. Det är ett löfte, men! Här kommer ett smakprov.


I heard you were leaving...

Jag brukar inte tänka på dig. Om jag gör det så är det bara när tiden tillåter. Tankarna gör så att allt i mig hoppar över ett slag. För en sekund så fungerar inte jag. Jag är ett spöke. En sekund efter så återvänder jag, skakar på huvudet och tackar för att det som har hänt, har hänt. Tackar för att du en gång fanns hos mig och jag hos dig. Ett band som jag trots allt inte skulle ha bytt mot ett annat. Jag vägrar att tro att jag inte kände dig, för det måste jag ha gjort. Jag visste hur du fungerade. Jag visste vart din på och av knapp fanns. En av dom få, nu när jag tänker efter. Du lyssnade ju faktiskt på mig. Du sa flera gånger att du ville bli bättre. Du ville bli bättre, på grund av mig. Du ville vara värdig. Fast för mig så var du redan fulländad. När tiden för oss rann mellan fingrarna, vem kunde ana att du var den som skulle göra mig bättre till slut?

It was the best of times, it was the worst of times. Skulle man kunna säga.


Bobster champion

Malmö var tokroligt! Mer om det sen. Har inte tid just nu. Så imorrn då jävlar!


Malmö för andra gången

Nu drar vi. Heja heja tågresan! Det här blir kul.

Malmö bitches!

Asså shit, snart vankas det ju EM. Fett med galet! Men det kommer vara tungt att Fabest inte får visa upp sina grymheter. Mina baskompanjoner slutar aldrig att imponera på mig. Som jag sa på träningen igår, man blir ju bara lycklig av att se dom arbeta.

Annars då? Drar ner till Malmö ikväll och kommer hem på söndag. Någon gång efter midnatt. Ska bli riktigt kul! Vi ska medverka i television, det gamla vanliga ni vet. Så vi hörs när jag är tillbaka. Det blir inte bil den här gången, tack och lov.

Puss då.

Sorrow is never forever. Love is.

I can see clearly now

Okej. Änglar och demoner var fan fantastiskt bra! Jag anser att den är bättre än Da Vinci koden, även fast Da Vinci koden handlar om ett mycket mer intressant ämne. Men kyrkor i största allmänhet är spännande och fint. Dock var det inget om vampyrer, alls. Vem fan var det som sa det till mig? Sluta snacka skit i alla fall, vem det nu var.

Och förresten. Nu har jag kommit på det! Lite tack vare Karolina (vem kunde ana?). Så det känns skönt. Jag har en plan nu, inte längre behöver jag gå runt i ett virrvarr av återvändsgränder. Jag känner mig typ... Glad.

Our time has come

Så jävla söta barn. Men nog om det. Kul att solen ville hälsa på idag. Hur vore det om du kunde stanna hela sommaren? Schyrre.

Ska iväg på bio snart med hela gänget. Änglar och demoner, grymt! Da Vinci koden var ju riktigt bra så då bör denna vara det också. Om jag har hört rätt så har det något att göra med vampyraktiga saker? Ingen aning med andra ord. Men kommer Edward Cullen vara med då?! Nä, förmodligen inte. Han är ju en god "människa".

Busy

Hej. Gud va skönt att jag inte lovat något här i bloggen. För jag är busy busy och trötti trötti. Fast jag anar att vi hörs snart igen! ;) Nu ska jag iväg till dagis för nästsista dagen...

Pain is temporary, ?

Time for bed. Sova är skönt.

Träning imorrn. Fett med taggad. Ska bryta alla smärtgränser. Eller nåt. Får se hur ont det gör.

Finland genomgång


Vi åt middagsbuffé. Och frukostbuffé. Vi åkte till Björneborg till min mormor, hennes katt var gullpelle. I Finland var det schtekväder och vi satt på mormors balkong. Kvällen innan hade jag tråkigt i hytten så jag fyllde i mina naglar, i en rosaröd färg. I Finland har man en viss sorts gungor, dom lekte jag buss med som barn. På Iso Karhu har många dagar spenderats. Äta korv är ett måste... Och dricka mumindricka. Roadtrip tillbaka till Åbo. Lång väg och bara skog, till slut framme vid dopet i Åbos svar på Hammarby sjöstad. Bebis Anni. Schysst utsikt från balkongen! Med en jävla fet båt i hamnen nedanför. Mejerihyllorna i Finland är underbara, precis som glassdisken.

Fabest Miras student


Melissa ville vara med på den första bilden, det är hon som sticker upp bakom plakatet. Miras hade en fin studentutstyrsel i form av shorts och en fleecetröja! Ett paraply kom väl till hands och humöret hölls uppe. Plakatet fick precis plats i bilen! Den var jättestor. Och på den var Miras topp två gånger.


I am sorry

Förlåååt. Vet att jag inte stått fast vid mitt ord. Men är så trött och nu ska jag iväg på träning.

MEN. Vill ni se Miras ta studenten? Vill ni få en Suomi-dokumentation? Ja. Då får ni kolla in ikväll igen. Hej så länge.

Lämna det bakomflutna före dig

Jaha. En jävligt seg och trög dag/helg. Äntligen över. Efter sömn är det nya tag och en ny dag imorrn. Då är det träning! Träna träna träna. EM EM EM.

Ska duscha av mig snabbt också snart, har ju suttit i en sandlåda hela dagen. Ett barn på dagiset ser ut precis som jag gjorde när jag var liten, så det är som att jag kollar på mig själv för 15 år sedan.

Bilder kommer innan läggdags. Vilket är snart!

Mamma Mindy

HEJ! Hann aldrig säga hejdå innan jag åkte till Finland. Och nu har jag hunnit komma hem också! Det är galet. Var en väldigt snabb visit. Kom dit på morgonen, åkte på kvällen. Men hann ändå åka till Björneborg (där jag spenderat stor del av min barndom) och tillbaka till Åbo för att gå på dopet. Söt bebis, och fatta det här... Jag höll barnet! Har aldrig burit ett sådär litet barn, kändes helt stört och till & med mysigt. Senast var ju när Ems bara satte sin Julia i mitt knä.

Anledningen till att jag inte sover nu, vilket jag egentligen borde, är för att jag ska jobba på dagis idag. Inte rätt dag att börja men vafan, nu har jag burit en liten bebis så jag ska nog kunna hålla koll på större barn! Mamma Mindy.

Vi hörs ju sen. Då kommer det bilder.


Last days of summer (?)

Hur kan man bli rastlös av att inte ha en träning? Ska snart sätta mig på motionscykeln och svettas lite. Träning är beroendeframkallande!

Är inte ett dugg förberedd på en Finlandsresa. Fast det enda som behövs är dopklädsel och där har jag mina alternativ så jag har ändå mitt på det torra. Dock ser jag fram emot en båtfärd. Senast var ju med min älskade så det blir ju tomt på det sättet... Plus att då åkte vi till Tallinn och inte underbara Finland.

Jaja. Nu ska jag cykla! Kolla förresten hur mycket jag flagnat på axeln efter Marathon! Inte ens utomlands lyckas jag med det där.

Mirakeldryck

Goddag. Vaknat tidigt och hunnit se en kass film på femman. Blev mottagning igår i alla fall, trevligt och Olav hade varit duktig i skolan också. Sånt gillar jag!

Hade tänkt att kolla på träning men eftersom min käraste är här så är jag med honom istället. Kanske går ut och går eller något, vakna upp lite. Hej.

Just shoot me.

Skoja, det blev tydligen ingen mottagning. Inte än i alla fall. Så istället åker jag och Melissa till centrum. Hon har skäms-remsa! HA HA. Kommer ihåg när det var färdbeviset som man använde. Busskort är fan smidigt. Inte lika smidigt som körkort men det funkar. Jag vill jättejättegärna ta körkort. Helvete för pengabrist.

Börjar bli rastlös utseendemässigt, senast det hände klippte jag lugg. Vill göra min andra tatuering. Vill ha orangefärgat hår. Vill testa brun hårfärg. Vill klippa mig. Vill ha långt. Vill ha min färg. Åh. I-landsproblem. Jag vill bara ha nåt nytt!

It's not you, it's me

Alla tar studenten idag. Mysigt! Ska på mottagning senare idag hemma hos Olav. Och imorrn åker ju fan jag till Finland! Vad har man på sig på dop? Minns inte, it's been too long.

Igår kollade jag och Cleo på Dumpa honom aka He's just not that in to you. Det var en konstig film som visar allt som är fel med män och kvinnor i världen. Men det var ändå en skön rulle att kolla på.

Nu har jag faktiskt saker att göra!

A new start


He's just not that in to you!

Godnatt då.

Jag ska försvara henne om jag kan

Mitt omtalade kärleksbrev går till... Min syster Melissa. Hon vet hur allt ska vara och borde vara. Vet mer än någon annan, mer än mig själv också förmodligen. Fast så är det väl med storasystrar. Det är inte ofta hon får den uppskattning som hon egentligen borde få och hon skulle aldrig be om det heller. Därför får hon ett kärleksbrev av mig. Hon gör mer än vad som borde vara tillåtet. Om någon bara kunde göra lika mycket för henne. Vart finner hon drivet till att fortsätta vara en god människa i en värld som denna? Det vet inte jag. Jag är bara så god som jag själv tillåter mig att vara. Men hon har ingen gräns. Hon kan göra världen till en bättre plats. Stoppa miljöförstörelsen! Rädda isbjörnarna! Skicka hem soldater! Hur långt skulle hon inte kunna gå med sin kärlek till allt och alla? En kärlek som mot alla odds ändå bara finns där. För hon förväntar sig inget tillbaks. Hon bara är.  

Hon förtjänar hela himlen.


I can fly, my friends!

Den här låten går till Fabest. För Fabest förtjänar en låt som den här.

This will be the last time you see me

"You're the only thing keeping me alive... It that's what I am."

Can you keep a secret?

Ja just det. Har ju fått hem lite grejer. Underkläder är kärlek. Bokstavligen också, oftast. Ser ni vad fint mönster min fina bh har? Och fint märke min bikini har? Och god smak min lotion har? Ja. Sen har jag också köpt en vanlig bh till brottarrygg, avskyr när man ser bh-banden. Man har inte haft en bh om man inte haft en från VS. Så är det.


Lvlttr

Men shit asså. Glömde jag helt bort hela mitt syfte med bloggen? Neeeejdå. Hade väl bara annat att attendera. Eftersom jag inte är den som skriver kärleksbrev i all hast så kommer det ikväll. Men vem är det till? Återstår att se.

Ska förmodligen på mottagning strax om det hinns, eftersom Marc fixar sig längre än vad jag gör hinner jag ju knappt dit eftersom jag ska träna klockan nitton. Så är det. Efter träningen ska jag i alla fall ut i skogen hem till Cleo.

Tjing.

Såhär såg jag ut på Miras student. Minus en cheeseburgare i munnen hela tiden (det var bara just då!).

Don't know

Godnatt för idag. Vi hörs imorrn.


Ps, imorrn hade jag tänkt skriva ett kärleksbrev.


Mindy - mig själv

Ett långt samtal idag fick mig att inse vissa saker. Ett; jag är en bra och väldigt resonlig männsika. Två; jag är en stark människa som kan stå upp för mig själv. Tre; jag är omtänksam, mot andra såväl som mig själv.

Jag litar på mig själv och jag litar på att vad jag än gör, säger och bestämmer kommer jag göra för att jag ska må som bäst. Det är inte egoistiskt på något sätt alls för vissa av dom valen skulle lika gärna kunna gynna någon annan än mig själv mer, bara det att i slutet blir jag lyckligare av det valet. Det känns tryggt att ha mig själv, jag kommer alltid att stötta mig. Vilken relation man än har, med vilka människor som helst, så är relationen till en själv viktigast. Det är lättare att älska andra när man älskar sig själv, jag vet det för så har jag det. Ta ingen skit och ta det ni förtjänar.


If the rain must fall

Hej där. Igår var en ganska tumult dag. Nog om den! Idag bar det av till Nacka gymnasium där Fabest huvudbas tog studenten, Miras. Ett fint plakat hade Melissa gjort och där stod vi i regnet med hennes familj. Lika söta som hon. Vi åkte till mottagningen utan henne, åt lite och åkte till träning innan hon ens kommit. Tråkigt juu.

Studenten var en sån fin dag för mig förra året, alla hade fint väder då. Men i år verkar det bli motsatt. Tänk att jag skulle kunna tagit studenten i år, men började ett år tidigare. Tack för det! Ha ha för jag fick fint väder. Inte för att jag säger att Miras inte förtjänar sol på sin dag. Det gör hon. Uppdaterar med lite bilder sen vaa!


NEW MOON TRAILER

New moon trailern är ute. Hur nära är det nu?! Trailern är alltid femton steg närmare filmen. Den kommer bli grymt spännande. Om ni inte vet vad som kommer att hända i ettan, kolla inte på den här förrän ni i alla fall sett ettan.

RSS 2.0