Boring

Namn: Mindy
Piercingar: Ingaa
Tatueringar: Två
Längd: Kanske ruunt 1,73
Skostorlek: 38
Hårfärg: Vitt
Motto: What doesn't kill you makes you stronger
Kär? Ja
Tycker du att du är attraktiv? Händer väl
Dricker du? Eh, 1 2 3 Party!
Röker du? Där går gränsen
Vilket schampo använder du? Dove
Vilken parfym använder du? SJP N.Y.C
Gillar du berg- och dalbanor? Javisst!

Senaste...
Låten du hörde:
Cryin - Adam Lambert versionen
Personen du ringde? Maybe Vikitor
Personen som ringde dig? Cleo

TV-program du såg? CSI NY
Person du tänkte på? Lejla

Favorit...
Sport:
Cheerleading
Dryck: Cola/Pepsi
Kläder: Leggings
Serie: Grey's/Gossip girl

Har du någonsin...
Ljugit för någon?
Jo
Varit i slagsmål? I'm a G
Blivit arresterad? Nej
Träffat någon från internet IRL? Ja

Antal...
Gånger du varit kär?
2 gånger, big time

Gånger ditt hjärta brustit? En, bygger upp mig fortfarande
Hjärtan brustet på grund av dig? En gång
Tjejer du kysst? Uno, men bara pussar

Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med? Två stycken
Gånger ditt namn varit med i tidningen? Maybe 4-5 ggr

Senaste...
Boken du läste?
Kelly Cutrone-boken
Personen du fick e-mail av? Victoria's secret
Personen du fick sms av? Viktor
Gången hela din familj åt middag tillsammans? Maybe julas
Saken du köpte? En lyxshake

Vad har du gjort idag? Jobbat, myst med vänner
Var det kul? Mycket mysigt
Brukar du svära mycket? Japp
När stiger du upp på morgonen? Vardagar runt halv sex
Vad har du på dig? Badrock
Vad ska du göra ikväll? Sova
Vad är du allergisk mot? Inget
Var har du ont? Axlarna, fötterna och min rygg
Använder du hårspray? Cheerleading, hallå?
Håkan Hellström eller The Ark? Men ha ha, vem älskar Håkan mer än mig!?
Salt eller socker? Socker
Gillar du ketchup? Nej

Är du glad nu? Ja
Var du glad igår? Ja
Spaghetti eller makaroner? Spagetti
Land du vill besöka? Ville ju fett mkt till USA igen......


Måndag

Hallå. Lite trött Mimiboy just nu. Jobbat, myst med Lejla i affärer och ätit god mat. Hon är så fin hon. Sedan fick det bli en lyxshake innan hemfärd och nu sitter jag här med lite ont i fötterna. Cleo ska titta förbi snabbt men sedan får det bli snabbt i säng känner jag. Kommer sova gott.

Och imorrn är det trä-hää-häning. Sånt ser man fram emot. Helgen kommer bli jävligt mys oxå. Fullt av cheermänniskor och hotellövernattning med mina chicas. Lovely.

Puss så länge, tänkte lägga upp nån bild men fann ingen.

Helgen är redan över

Skönt att träna lite. EM kunde inte vara längre bort. Vill bara åka till Finland med alla älskade brudar, och kunna leverera som vi gjort hela året. Vore verkligen pricken över i'et för Eagles/Fabest 2010.

Har degat med middag och glass framför The Hills och The City. Älskar dramat alltså. Och hata vissa människor. Men det är kul så länge ens egna liv inte blir inblandat om man säger så. Höhö.

Imorrn är det då en ny vecka och det gäller att hamna i säng tidigt och gå upp ännu tidigare. Idag försöker jag inte ens då jag kom upp runt tolv. Jag somnar när jag somnar helt enkelt, man ska vara trött på måndagar. Känns dock som att helgen gick lite för fort. Inte okej. Borde vara minst två dagar till. Jaja. Puss!

Vad är han, 67:a? Jo, det kan gå.

Igår var mysigt. Och med filmen så känner jag att dom behöver bara vara det vanliga gänget. Inget speciellt måste hända, dom måste bara vara. Och det var dom! Så filmen var riktigt bra för det är Sex & the city. Helt otippat var den mest hetaste hunken nånsin med också, och nu menar jag varken Aidan eller Smith Jerrod utan Samanthas silverrävsragg. Mmmmmums.



Sweet smell

Alltså fan vad jag sov tills idag. Men ändå inte tillräckligt. "Fabest" hade ett jefvla skumt jobb igår kväll/natt som vi inte ska nämna för mycket om, ha ha. Kom hem runt fyra och sov till ungefär zwei idag. Jag åkte med mammi till staden och köpte två parfymer. Mycket goda, mummmms.

Hela kvällen och natten blir det mysigt med mina chicas. Vi ska gå på nattbion och se Sex and the city zwei. Team Aidan eller vad? Innan äter vi lite kinabuffé, meeest mysigt.

You are here

Mindy signar ut efter en grym träning med örnarna. Fa-an, fortfarande inte lagt mig i tid. 22:30 ska jag ha somnat. Det är en sak som är säker. Behöver ju ingen energi till träning imorrn i alla fall, det är lite grymt. HÖÖÖÖÖRS. En fet uppdatering är i sin ordning senare. Eller, ni missar inget. Tro mig.


Just nu känner jag lite mycket att jag älskar pengar, jag älskar helger, jag älskar lotions (köpte två idag), jag älskar älskade laget, jag älskar SM-helgen, jag älskar min kära man, jag älskar fina Lejla, jag älskar min underbara syster, jag älskar mina bästa kissar, jag älskar cola. Bland annat. Det är väl ändå kärlek som får en att kunna gå igenom varje dag? Mjoo.



Puss då.


Köttigt

Jag är så jävla köttig. Ska redbull'a lite innan EM-träning. Jag gillare verkligen!

Men först till centrum för att köpa ett armband eller två.

Hörs.

Zombie vare ju

Jag lever.

Hahahaha. Nej, det gör jag inte. Det gör jag verkligen inte. En redbull (blir snart en till) senare och jag är inte mycket mer alert än vad jag var klockan fem imorse. Får väl skylla mig själv, lade mig ju sent igår. Vem kunde ana att klockan 22 är sent ens? Men det var det. Har ändå en känsla inom mig som säger "YOU'RE AWESOME!". Så det är ju kul. Ska vara fett med awesome med bästa laget ikväll också, om jag inte somnar alltså. KÖTTA baaa. Man kan inte göra mer ibland.

Zombieveckan är fett med igång.



Ps, tänkte på tåget hem idag hur jävla bra älskade laget och Fabestos är.

Zombievecka

Kommer till jobbet idag och känner att klockan 7 är en jättetidig tid att börja jobba på. Blir tillfrågad om jag kan börja klockan 6 resten av veckan då någon är sjukskriven. Okej att jag slutar en timma tidigare också då. Men alltså... Om jag redan får gå upp 05:35, får jag gå upp 04:35 den här veckan då? Det är ju typ när jag går och lägger mig på helger. Ja, jag sa ja alltså. Men det är bara och kötta. Bara sova tidigt ju! När måste jag gå och lägga mig nu, klockan tjugo? Check! Zombievecka för Mimiboy med andra ord.

Satt för övrigt och myste med en grekisk rulle (mat alltså) på medis med käraste efter jobbet. Nu sitter vi och lanar. Skulle vilja baka något, men ändå inte...

Ps, jag har tänkt på Grey's hela dagen!

Trying to

Grey's var helt stört. Och nu ska jag upp till sängen.

Godnatt.

Eagles, SM guld

Finaste laget, finaste päronen därav får man finaste surprisen på träningen! Och alla vet ju hur mycket vi älskar mys-och-fikaträningar.

Färdigduschad och strax slår vi på Grey's här hemma. Säsongsfinal där med. Jag orkar inte med alla dessa upplösningar, detta är ju ändå sista sen får mina känslor vila lite. Sen ska jag minsann försöka sussa. Lycka till med det Mindy. Tack, kan behövas.


One moment








Lelove


Guldtjejerna!

Hejho. Tycker det är rätt sugit att börja klockan 7 på morgonen när det är vardagar. För då kan jag inte sova ut på dagen innan, alltså söndagar, för att jag ska somna i rimlig tid. Det sket jag lite i hela den här helgen, jag bara sov och sov, för när ska man annars få göra det egentligen? Är nog inte meningen att man ska vara pigg första dagen på veckan. Men det är nog lugnt tror jag, kan ju återkomma om det...

Slutade med att jag & Cleo drog iväg till min vän och hans vänner igår. Vi satt på altanen hela kvällen/natten och det var mysigt. Skulle kunna göra sånt hur länge som helst känner jag men det går ju inte alltid. Kom hem till Melissa som hade gjort äppelpaj, mumma! Drömde en konstig dröm om EM, allt var bara kaos. Och så är ju inte älskade laget alls. Konstigt det där.

Ska bli riktigt kul med EM-träning nu ikväll och träffa alla guldtjejer.


Väderpäder

Asså älska vädret. Drog bestämt till Svb idag, låg på en matta ute i solen medans lagen körde uppvärming och allt sånt tråk. Så nästan hela två timmar i solen fick jag. Är man brun eller? Nej inte värsta, har man tappat brunsting eller vad händer? Hmm. Det är ju dock helt solklart att mina helger kommer tas vara på som fan denna sommar om vädret fortsätter som detta. Köpte lite sköna "toppar" idag också. Tre st bandeuaktiga-bomulls-toppar. Om man inte orkar med varken bh eller bikini i sommar. Himla bra!

Min käraste är btw uppe i Dalarna, där naturen är så himla fin. Men här i Stockholm, som också är himla fint grillas det med mina chicas. Mysigt värre. Kvällen är ännu obestämd. Vad drar vi till med?

Ausgang?

Sova var rätt skönt, vaknade inte ens utav värmen som man alltid gör annars. Tanken var att steka lite, men är fortfarande lite rosa och solen kommer & går. Orkar man verkligen kriga så mycket? Hmm... Får återkomma om det. Annars idag får man se vad som händer. En lördag. Det är en fridag. Kanske tittar på träning eller nåt, har cheerbrist känner jag. Men ikväll, ja då vet jag inte än.

Så här såg jag ut när jag var ute senast. Jag tycker om att klä upp mig och att vara fin, det är fan roligt i jämförelse med sunkig träningstjej, förstår dom lite i The hills nu faktiskt. Får börja piffa till mig mera.


Såatte

Nää vet ni. Nu tar jag med mig datorn till sängen. Sedan blir det sömn.

Avslutande hemmakväll

I'm baaaack. Jag vet inte om jag tycker att Jake Gyllenhaal är snygg eller inte. Alltså, han är ju inte det. Men i vissa ljus/vinklar/moments så kan han ha sina stunder faktiskt, hans kropp är väl godkänd också......

Och filmen ja! Den var väldigt storfilm'ig men jag gillar ju sånna fett mycket. Trodde väl den skulle va bättre då kanske, men den var ju inte dålig alls. Hans kropp är väl godkänd också. Nej, det sa jag ju redan. Appropå grymma kroppar, eeeeeeh Mark Sloan i Grey's, alltid helt ångad och allt. Hot man.

Ikväll är det jag och Ceasar (och mamma) som chillar ihop. Det är mysigt också.


Persisk prins, hej

Eh what, brände mig jävligt mycket den stunden jag var ute idag. Snyggt. Ja imorrn blir det det i alla fall.

Har bestämt mig för att gå på bio och mysa med mina chicas. Prince of Persia blir det. Jävligt skönt att jag inte var sjuksjuk utan att allt hade med min vätskemängd att göra. Fixat och klart, viktigt det där, vätska. Vill ju såklart kunna prestera på söndagsträningen som komma skall, äääälska EM-träningar. Jobba är rätt viktigt att kunna göra också förstås.

Kräfta i skönskjortan.


Nuuu så

Sådärja. Much better. Lite sovasova, lite vätskeersättning, lite alvis och nu är jag nästan fit for fight igen. Njöt nyss lite av solen också tillsammans med Håkan-dvdn, fett mysigt. Håkan är bästa.

Strax ska jag väl duscha och fräscha till mig. Kanske måla lite naglar också. Ibland får man lyxa till det...

Anmälan

Imorse mådde jag inte bra. Det var jävligt konstigt. Fick sjukanmäla mig till och med. Har inte hänt nånsin senaste tiden jag jobbat. Inte ens när jag dygnade med Peter & Torian, då satt jag bestämt (dock lite sovandes) inne på jobbet klockan 07:00. Men det var ju höst då, är det nya tider nu kanske?

En till bikini!

Här är min nya bikini. Den ingår i faktiskt i Water aid-serien, så jag hjälper ju dom med dåligt vatten också. Då är det okej att dom kostar lite mer. Sen matchande underdel till den också, finfint till mitt blonda hår (det är ju det jag får gå efter), sen lär man se fett brun ut också. Aldrig fel.



Det funkar väl...

Igår såg det ut såhär när jag, käraste, cykeln satt på ett berg vid vattnet och njöt av värmen och solnedgången.

Ps, köpt ännu en bikini som jag tänker visa!


Last tango

Såg nyss Gossip girls season finale. Skämtar dom?



Jag vet inte jag. Är helt i chock. I LOVE YOU CHUCK, ju!

Vad händer egentligen? Jag har iiiingen aning.

Bikini!

Räätt fin dag idag med. Mer varm än solig, och då är det inte lika okej att vara varmt. Eller, det där tar jag nog tillbaka... Sprang ett ärende sådär vid lunch och sen hängde i centrum med mina fina chicas. Jag köpte en bikini till och med! Har inte hänt sedan 2008 ungefär, den svarta underdelen jag köpte förra året räknas ju inte. Så att det är ju rätt kul. Känner för att schteka lite på beachen nu men är ju ett tag tills dess. Ska ju dessutom jobba hela sommaren så det får bli på Cypern sedan. Räääääätt jävla skönt det ska bli. En Londontrip ska jag hinna med också känner jag lite grann. Suomi/kryssning bockar jag ju av med älskade laget på EM. Bästa sommaren eller? Kanske. (Kan hända att jag ändrar mig sedan)

Sådär ser bikinin ut med matchande underdel. Hur fin till mitt blonda hår? Wihi.


Sen kände jag mig huur fin som helst i SM-smutsigt hår att jag tog en till bild till bloggen.


Mysigt väder, mysig dag

Vilken härlig dag det har varit. Trots min ilska mot vissa ledningar så har jag tagit mig igenom även det. Njutit av det fina vädret med promenader, cykling (fick skjuts men ändå) och grillning! Hur mysigt som helst. Käraste har jag med mig också, ska nog tvinga ut honom på en kvällspromenad i bara tjocktröja. Mysigt det med.

Imorrn är det lite planer hit och dit. På onsdag börjar allvaret och riktiga livet igen. Palla. Tänkte lägga upp en bild från idag också, men min mobil är död så får bli imorrn.

Gaga-bow

Japp, jag sov i koma tills det att klockan ringde. Dock i onödan men 10½ timme är mer än det jag sovit dom senaste dagarna sammanlagt nästan. Så jag kan inte påstå att jag inte är utvilad. Känns dock onödigt att sova för då känner jag ju inte min SM-guld känsla. Vaknade och började le på en gång. Satt på tåget och började le massor. Vi vann svenska mästerskapen igår, det är det enda jag vill tänka på just nu.

Vädret är soligt och varmt som fan så jag ska väl ta ut min hund snart och ta vara på det. Även fast jag redan varit på liten promenix tidigare idag. So, so happy.


I lördags hade jag lite Gaga-inspirerad uppsättning av min rosett när jag inte orkade ha toffs. Dock var det där lika jobbigt.


Zzz

Jag vet inte vad ni ska göra. Men jag firar mina guld med att lägga mig i sängen!


SM guld x 2

Så jävla lycklig. Så jävla mycket kärlek. Ännu mer lycklig. Så jävla mycket guld. Så jävla mycket MVP. Mycket att hinna med med andra ord. Har fortfarande sömnbrist efter min tidiga morgon i fredags. Inte har det blivit mycket sömn dom andra dagarna heller. Men fan jag är så jävla lycklig nu. Jag älskar Eagles & Fabestos så jag spricker nästan, är det normalt? Ja, vi vann alltså SM-guld & MVP på det. Hur går man tillbaka till det "vanliga livet" efter denna helg? Tråkigt men måste göras. Hörs då! Liiite pix förstås också. (Den näst sista är inte mina tänder utan dextro som man knaprade flitigt på under dagen...)


Shuffle

Såhär i efterhand blev min gårdag ändå rätt mys trots den sämsta morgonen. Efter att ha myst runt i centrum med Cleo kom jag hem med älskade. Vi beställde pizza och degade i soffan. Sedan gick vi på långpromenad i skogen (gillar egentligen natur, visste ni inte va) och sedan mystes det med Family guy och jag somnade nästan tidigt. Hmmmja.

Hope & glory, hope & fucking glory

Asså fett med stolt över mig själv. Jag har jobbat idag, dödspasset (eller, vad vet jag egentligen?). Solat och tränat efter det. Köpte lite pepsi och redbull innan för att orka mig igenom allt. Powernapade i solariet också, lite oplanerat men helvete vad skönt att vila fötterna och hjeernan. Det bästa tecknet inför SM kom idag när jag stod och jobbade. Värsta ruschen och allt. Helt plötsligt blir det helt folktomt, tyst så att man till och med hör musiken. Vad spelas? MÅNS - Hope & glory. Började tokle (konstigt det såg ut att skriva?) och längtade bara ännu mer till helgen. Kärlek i störst mängder alltså. Och nu är det lite chicamys inför helgen, imorrn beger vi oss till Uppsala för att inte komma hem förrän söndagkväll och fett nöjda. Kööööötta.


HALLÅ. Tecken-update. Lyssnade på Gaga på spotify, inte min playlist dåra, vi börjar prata om SM/träningen och vilken låt kommer då?! Rap das fucking armas. Sooooo Eagles-style. Nu jävlar!


Schirt

The vind has not vänt jättemycket. Men a little. Hittade en skön skjorta, åt god sallad och solade samt umgåtts med käraste Cleo. Nu sitter jag med älskade och lanar typ. Snart ska vi noog åka till honom, rätt drygt. Men jaaa, maybe the vind is vänding. Allt är ju fa-an bättre än morgonen. Känns som jag har upplevt två dagar och klockan är bara sjutton. Hujedamej.

The vind is vänding, ?

Asså gryyym jag är som inte gick och lade mig när jag kom hem, allt för att jag ska somna tidigt ikväll för att vara pigg när jag jobbar, och framför allt vara pigg på träningen imorrn (som ändå lär bli rätt mys bara). Har pratat med mamma om jobb/utbildning/pengar/politik hela morgonen, räätt trevligt. Snart ska jag möta upp Cleo i centrumet för att titta runt lite, äta något kanske och sola. Det är nice. Tänkte langa powernap såhär innan men det kan jag göra i solariet, där måste man gå upp också och det är alltid ett plus.

Dagen kanske vänder ändå, håll tummarna.

(<3 Eagles)

Hatdagar

Och just det. Nämnde jag att jag hatar helgdagar? I do. Sorry, Kristi Himmelfärd, vem du nu är.

Probably the worst morning in the world

Detta är hur min rekorddåliga morgon såg ut:

Jag vaknade 05:30, det börjar ju redan där vetni.
Tänker gå till bussen men kommer på att "Oj det är helgdag".
Helgdagar på Tuvvägen innebär att 810:an till Gullmars inte går.
"Fuck!" tänker jag och börjar springa till 841:an som går till tåget.
Kommer på mitt i löpet att den inte heller går på helgdagar.
Slutar springa. Funderar ett tag. Klockan är 06:06.
Slutar med att jag springer arslet av mig med min tunga väska till tåget.
Hinner med 06:16 tåget och svettas ihjäl. Det är tydligen varmt just idag.
Kommer till arbetet. Dom säger jag ska ju inte jobba idag.
Eftersom jag kommit dit fick jag jobba. Efter mitt löp var jobba det sista jag ville.
Jag springer då till tåget hem. Missade tåget.
Tågen går bara 2 ggr i timmen, för att det är helgdag.
Tar tunnelbanan till Farsta för att ta bussen därifrån. Väntar en kvart på bussen.
Hoppar av vid centrum. Och bussarna hem går en gång i timmen varav båda redan gått...
... För att det är en helgdag klockan 07:55.
Tänkte gå och sola då lika gärna. Kommer på att jag har 50 kr löst i mitt busskort.
Vart är mitt busskort?
Inte i väskan. Inte i någon ficka. Busskortet är borta.
I panik ringer jag runt hela världen och får slutligen springa till bussgaraget.
Där fann jag åter mitt busskort. Och svettades fortfarande ihjäl.

Vet inte riktigt varför allt dåligt hände mig innan klockan ens slagit åtta på morgonen? Om nån har en sjuuukt bra dag idag är det för att jag har avverkat kvoten för en dålig dag för inte bara mig utan minst tre till. Så varsågoda. + av allting: Mitt busskort försvann faktiskt inte. Det är varmt idag. Jag fick vara ledig när jag var som mest otagg på arbete.

Gäller att ta det man får, men känner ändå som nedan inför hela dagen. Snälla låt det vända för mig.


A cheerleader mind

Alltså. Vem ääälskade inte den otroligt roliga hemfärden från träningen idag? I know I did! Min hals är inte heelt top notch just nu, men det ska nog gå att ordnas. Ska ju hem till min käraste imorrn efter jobbet och där har dom minsann C-vitamin brus. För sjuk existerar inte just nu. Behöver jag ens nämna hur otagg jag är på arbeta imorrn och fredag? Det finns bara cheer & SM just nu. Jag vill inget annat helt enkelt så det suger ju. Speciellt klockan 05:35 på morgonen när jag stiger upp.

Sitter just nu med lite blek i håret och strax fort upp i duschen och fort ner i sängen efter det. I can do it. Imorrn blir det ju i alla fall sova tidigt. Somnar alltid bättre i hans säng ändå, den är mycket skönare jämt. Eller så är det honom jag blir trött på och bara somnar, höhö.

Godnatt, och vi ses.

På håret

Goddag. Idag ställde jag klockan på "tidigt". Så jag kan bli lite sömnig tills ikväll, jobbar ju early imorrn. Så kom jag ner när alla andra sover och hade inget att göra alls ju. So why går folk upp så tidigt annars? Hur som helst. Har sett på lite serier och senaste 90210. American Idol är färdigladdat och spännande som fan. Dom blir ju top 3 efter idag. Och vad som helst kan ju hända, ni har väl inte glömt att självaste Chris Daughtry bara kom fyra i sin säsong. Helt sjukt.

Just nu sitter Nilda och blir färgad i håret, tänka sig om jag skulle färga mig brunhårig. Eh, hur jävla ovant vore det inte? Lovar att ingen färg skulle fästa ändå på mitt vita, känns det som. Nej men förhoppningsvis blir det lite färgning ikväll om Melissa orkar. Vilken färg tror ni? Hö hö.

Har redan sagt det förut att om jag skulle se ut som nedan om jag var mörkhårig så är det ju ett lätt beslut. Fast det funkar inte riktigt så.


xoxo

Senaste Gossip girl, I DIE!!!!!!!! I love Chuck Bass. Typ oavsett vad för skit han hittar på. Älskar älskar älskar. Älskar hela serien också. Avsnittet var heeeelt sick.

SM-veckan

Hallåååå. När jag var på middag & bio med mina underbara chicas i måndags såg vi kanske världens mest tråkiga film. Eller nej, kanske inte världens, men väldigt icke-händelserik var den. Rolig när den inte borde ha varit och lite sånt där. Jag fann slutet otroligt underhållande. Just det, vi såg The ghost writer, ingen film man behöver se. Alls.

Efter det har jag befunnit mig hos min käraste samt i Svartis. Denna vecka är det dessutom SM-veckan, ingen tid för annat än cheer. And it's lovely. Inom parentes så jobbar jag ju tor-fre, måtte dom dagarna gå fort och måtte söndagen komma fortare än fortast. Älskade laget.
 

För övrigt lyssnas den här på rätt mycket.


What's the point?

Nu har jag tränat, promenerat, kollat på Greys och nu är dagen över. Dagarna går verkligen bara förbi. Ena dagen efter den andra. Ibland undrar man ju vad allt går ut på helt ärligt.

Imorrn är det i alla fall jobb, börjar "sent" och det är ju bra så hinner man med både sömn och annat. Efter blir det förmodligen lite middag och bio med mina chicas. Mysigt värre. Kanske avslutar min kväll och dag hos käraste. Får se vad livet erbjuder imorrn helt enkelt. Smått med ångest över hela livet. Fast ja så blir det ibland.

Nu ska jag försöka smygduscha så ingen vaknar. Sen kanske krypa till kojs, är ju faktiskt lite sömnig. Gaah, kan det bara hända nåt!?

Possimpible Eagles

Gud vad jag har hunnit med saker! I fredags så blev Lollo min nya bästis då hon körde mig till min käraste i fjärran land. Så där tittade jag lite på Kick ass men däckade rätt hårt efteråt. Sov ungefär 12 timmar, extrajobbade några timmar och mötte upp käraste för middag och bio. Pippa Lees nånting nånting liv såg vi. Minns inte exakt vad den hette. Konstig rulle som varken var bra eller dålig. Somnade återigen rätt hårt vid läggdags.

Och nu är jag här, träning strax. Är det inte alltid en vecka innan som man brukar bli helt sjuuukt bäst? Jo det tror jag, svårt att egentligen kunna göra bättre men allt är möjligt. We go beyond what is possible, where the possible and the impossible meet, to become... The possimpible. - Barney Stinson

Litet quote sådär, passade rätt fint.


Babbel bara

Budgeten tillät. Det var hur skönt som helst att somna i solariet, var skitlänge sen man gjorde det. Innan hann jag dessutom kolla lite serier och dammsuga rummet. Den ni.

Käkar lite middag nu och ska snart lyssna på vem som åker ur Idol. Sen tror jag bestämt att jag ska bege mig uppåt till sängs.

Snäll som min mans mamma är så skickade hon ett sms och informerade mig om när han kommer att landa eftersom hon tyckte det var viktigt för mig att veta det till skillnad från käraste. Oturligt nog så jobbar ju jag då och sen har jag träning (tagg, btw!) men sen sååå javisst. Inte lätt att vara mig alltid.





Godnatt för idag. Känner att jag ändå babblar om mitt tråkiga liv nu haha.

Mindy säger

Mindy meddelar att hon är lite seg och trött just nu. Säger också att hon förmodligen ska orka dra en solning senare ikväll om budgeten tillåter och sova tidigt ska hon sedan göra när mörket fallit över huset. Men just nu ska hon nog göra lite ägg och dricka cola. Hon hälsar också att hon vet att bloggen är bajsful men att hon har bättre saker för sig just nu än att fixa till det.

Slowly

Lite otagg på att jobba imorrn. Eller är det inte alltid så? Hmm, don't know. Får se till att utveckla mig själv helt enkelt. Utmaningar ftw, eller hur är det nu? 

Tackar hur som helst för idag. Nu går jag upp och tittar på tv tills jag somnar. Måtte det få bli snart. Orkar inte vara helt seg imorrn. Puss på er.

I'm always gonna wanna blow your mind

Dagen slutade rätt bra också känner jag. Lite hårdträning sådär men det är skönt, förutom den onda knölen på min stackars vrist, gud vad du fått vara med om. Var ju planerat att träna mig trött men kroppen är ju tröttare än huvudet tyvärr. Tittat lite på Idol och ska väl snart upp och chilla i sängen tills jag somnar. Har faktiskt funkat senaste gångerna *tar i trä*.

Appropå inget. Lyssnade lite på Train förut, och nu är dom ju the shit igen med sitt nya album. Hey soul sister är jävligt skön och passar skitbra till sommaren, om det nu blir nån.

Min käraste ska komma hem nån gång i veckan. Det jobbiga är att jag inte vet när. Måste planera in och allt sånt men det verkar ju inte gå. Hatar att vara ovetandes. Ja, han får väl finna sig i att jag inte har han inplanerad lixom om jag inte kan få exakta tider. Det är ju faktiskt SM runt hörnet!

Nääää. Lite dusch nu va. Ska vara lite busig och inte tvätta håret.

Bra dag hittills

Alltså jag fattar ingenting. Ställde klockan på 11 idag. Men vaknade av mig själv strax innan klockan 13. Ringde klockan ens? Stängde jag av den? Vad hände egentligen? Skulle ju gå upp så "tidigt" så jag skulle kunna bli lite sömnig tidigare ikväll. Ska ju upp hur tidigt som helst imorrn så vore ju bra. Fast där är man ju körd nu i alla fall. Får bli att träna fett hårt och bli trött på så vis istället.

Har hur som helst varit duktig idag. Städat upp i rummet, läst igenom arbetsböckerna och ska dammsuga senare. Mitt rum är tydligen en sandlåda (jävla djur). Perfekt att 90210 har laddat klart så jag kan chilla med det. Duktig och effektiv Mindy idag.

/

PALLAR INTE. Gå och häng dig.



Nu ska jag sova och bara tänka på träningar och Eagles. Älskade.

Way to go

Är rätt nöjd med mig själv efter dagens träning. Eller nej, sjukt nöjd. Känns jävligt bra i själen att jag tryckt mig igenom spärren som jag hade. Som att jag haft ogiltigt busskort hur länge som helst. Får bara fortsätta med att trycka på och inte sluta tänka på vart jag ska. Skönt i själen. (Peppar peppar, ta i trä - just in case)

För att fira, eller nej det blev bara så, åkte vi och åt middag på Vegabaren efteråt. Nyss avnjöt jag lite marängswiss också. Tyckte att det förtjänade jag. Sitter här med mina chicas och det är jävligt mysigt. Har glömt bort beachen lite efter hela Arlandasemestern och valborgen. Men nu minns jag den och lite måtta får det vara. Fast man ska ju få njuta också och idag var en sån dag.

Snygg man kan vara.


Kom igen!

Kollade runt lite på nätet. Då slog det mig. Vi kom alltså inte iväg till USA. Har levt i nån sorts dimma som jag inte känt nåt över det. Men alltså. Alla kom iväg, vi fick vara kvar. USA 2010 hände inte. Inget VM. Inget nåt. Vi åkte ju till Arn men... Vi fick stanna här. W00t? Ärligt? På riktigt?! Jag vet inte jag...


Pink bow

Ja, igår var trevligt för Lollos del. För min del däremot kände jag mig väldigt felplacerad. Beteenden och människorna där var absolut inte i min smak. Dock var det ett jävla röj som alltid är kul! När det blev bråk (som vi typ satt mitt i på), så kände vi att det var dags att åka. En cheesör och sedan direkt ner i sängen där jag somnade bums.

Idag är det träning och det är bara att tagga till mitt psyke. Lite ringrostigt sådär...

Såg i alla fall ut såhär igår. Hittade en ljusrosa rosett i centrum timmarna innan som fick åka på. Ja, alltså jag köpte den. Inte hittade den på marken typ... 


Pöörtey

Har gjort en pööörtey lista på min Spotify (säger man så?), varför vet jag inte, men den kommer hur som helst väl till hands när man bara ska tagga till nåt. Oavsett det är en utgång, middag, om man ska träna lite eller en tävling på g så funkar pööööörtey i alla lägen. Det är rätt nice. Pörthey.

Har i alla fall gjort mig ren och målat naglarna. Funderar dock på att byta färg nu när Melissa köpt en jättefin. Hmm... Ska nog sminka mig och välja kläder allra först. Innan jag gör om nåt som redan är gjort. Känns rätt smart. Skönast av allt är att vi tar bilen till Lilys skiva. Bilen är ju dock alltid med på alla sorters utgångar. Glöm nattbussen, vi glider i Fiaten.

(Kom på att jag säkert inte ens nämnt att jag ska på Lollos skiva idag. Så nu vet ni ju i alla fall.)

Surprise

Alltså jag tycker inte om överrasknings-tidiga-mornar. Såjaa, vi sätter igång dagen nu istället, helt oförberedd.

Tjing.


Let's go Sweden!

Alltså. Känner inte för att jobba imorrn. Har inte hunnit läsa så mycket av det jag skulle försöka läsa. Men ytterst lite är ju gjort i alla fall. Har ju tills på torsdag på mig efter imorrn så att varför stressa? Ska snart springa upp och chilla i sängen tills jag somnar. Må hända att jag läser där. Jag börjar i alla fall klockan 11 imorrn, rääätt skönt.

Träningen idag gick btw finfint. Sjukt snygga Team Sweden alltså. Bra är vi ju också. Tagg tills på tisdag, då ska det hända grejer.

Number uno!


The countryteam

Goddag. Gick ju inte och lade mig "tidigt" igår ändå. Det var ju planen nämligen. Chillade med nya Grey's och ANTM och åt lite tacos. Mysigt. Lollo kom ju och joinade också och till slut även Cleo. Blir ju så jäkla varmt i mitt rum med massa människor i. Men sova går ju ändå.

Idag är det lite landslagsträning, spännande. Och senare ikväll ska jag läsa igenom massa arbetspapper. Får det gjort innan jag helt glömmer bort.

Toooodels!


Wtf

Med vissa människor kommer det ju alltid vara lite "Men hur fan ser du ut?".

Yesterday

Fan vad skönt det var att duscha igår alltså! Mina naglar blev fula och allt blev stressigt. Sen gjorde det inget för Friday's är så jävla grymt. Sen, hör och häpna, drog vi även ut efteråt. Hej cheersverige! Det var lite mer trevligt än vanligt när jag brukar vara ute. Men det är ändå inte helt min grej fastän det kan vara kul ibland. Kom hem runt halv fem så då hade jag nästan varit vaken i ett dygn, kändes lite. Somnade hur fort som helst när jag lade mig i sängen. Tanken var att sova ut utan klocka men kom på att då skulle jag aldrig vakna. Ställde den på 14:15 och tänkte att då har jag ändå tid att vakna innan den. Not. Sov ändå vidare till klockan tre. Nu är jag fortfarande trött.

Jävla tidiga mornar. Idag/ikväll vet jag inte vad som händer men något mys kan man ju hitta på. Jag har fortfarande inga bilder att erbjuda, men dom kommer väl någon gång skulle jag tro.

Här är iaf en bild från förra Friday's myset. Så jävla snygg.


RSS 2.0