No-carb-day, ?

Nu ska det i alla fall sovas. Eller försökas. Avslutande ord för dagen. Jag gillar älskade lagets internetrebell Lollo. Hon bör spärras från samtliga internetsidor omgående. Or there will be hell to pay. Men Mindy gillar detta, ändå.

Och... Fan. Jag glömde göra ris. Mindy goes inga kolhydrater imorrn elläh? Hjälp! Återkommer om detta imorrn då. Bit på naglarna ni. Gör det.


NYÅRAR!

Ja. Mitt ärende gick bra. Känns bra i själen. Kärlek med mig jämt. Vem kan säga nej till det?

Ska snart spela lite Sims medans jag väntar på Gossip girl. Så jävla grymt att vara mångsysslare. Ha ha. Imorrn är det Oktober! Peter-månaden. Eller då är det i alla fall inte en månad kvar. Nepp. Bara twenty dagar. Och det är ju bara för jävla kanon.

Appropå nya årstider. Nyår is coming up. I alla fall i min planeringsvärld. Något med nyår får mig alltid att må bra, känslan av ny start, eller dom glada människorna. Kanske bara att man har en garanterad mysig & rolig dag, kväll OCH natt. Nyår är min grej. Eller, i alla fall sen två nyårar tillbaka.


Tyst

Kom på att jag inte ens har mycket att säga. Än.

Så hejdå.


Dysch

Höpp. Hemma från träningen. Och nu ska jag duscha. Denna vecka är en jämn vecka vilket innebär zero träning imorrn. Ganska skönt att vila efter jobbet. Men innan jag kan åka hem imorrn har jag ett ärende. Spännande!

Men nu dusch.

Forget it

Gud vad jag åker tillbaka till gamla tider i huvudet. Både igår och idag. Egentligen är jag samma person. Fast egentligen inte. Är inte sånt konstigt? Jag gillade känslan i mig förut. Mer än nu kanske. Äsch. Det var då, det. Blicka framåt. Men... Vem fan vill växa upp? 20 år nästa år - Nej tack!

Försöker tagga till träningen. Men jag är så himla seg just nu. På något sätt är jag ändå nöjd med det som jag gör på jobbet. Det är fridfullt och man får tid till att tänka igenom saker (som nu har varit forna dagar), eller bara vara tyst och pilla på saker. Det är ju skönt. Dock mindre skönt med att dagen börjar redan klockan sju. Fast nya tag nu som gäller, träning om någon timme!


It's a crime you let it happen to me
Out of mind, I love it, easy to please
Nevermind, forget it, just memories
On a page inside a spiral notebook


No regrets

Min tid är bokad. Hel-vette. Nervöst ju. Fast på det här viset får jag det alltid med mig. And I live with no regrets. För sånt är ju onödigt. Tror i alla fall att det kommer bli riktigt fint! Till och med när jag är gumma, det är nämligen man ska tänka.

Jag och Melissa testar på vuxenlivet genom att va själva hemma. Ofrivilligt. Men detta innebär att snart måste vi gå ut med Vimiboy. Men det har jag inget emot. Kan vara mysigt sådär innan läggdags.

Puss så länge.


Mark my skin

Äntligen hemma. Nästan fallit i sömn flera gånger under dagen. Men nu är jag hemma och nyss åt jag korvsoppa, MUMMA! Älskade korvsoppa, jag ska servera dig på mitt bröllop.

Nu ska jag i alla fall ringa och beställa en tatueringstid. Allt är fixat och klart. Åh vad roligt!! Mindy gillar detta *tummen högt upp i vädret*. Men om jag var kille skulle jag ha lika mycket tatueringar som min fina Travis Barker eller David Beckham. So damn hot.


Another week

Och nu börjar ännu en vecka. Död. Kommer jag bli, i alla fall. Därför är min solsemester väl behövlig efter mitt tillfälliga jobb och camp. Skönt. Hoppas denna vecka går lika fort som den förra. En vecka närmare till Peter också.

Så nu ska jag bege mig upp och titta på tv utan ljud. Och somna till tv utan ljud. Lär ju hända om lång tid, men någon gång ska man väl kunna somna!!? Pyss, vi hörs imorrn då.

Utlandet

Jaaaaaaha. Tjillat under dagen. Snart är det träning. Kul kul. Fast ändå, kan inte bara Peter anlända typ imorrn?

I slutet på Oktober, efter Peters camp ska jag iväg till Marocko och sola, så blir det nu. Njuta av värmen. Det är bestämt. Ganska sugigt att jag missar typ 2-3 träningar. Men kommer ändå vara trött på alla efter campet. Ha ha. Not likely vaaa. Sånt där är alltid tråkigt ju, blä. Saknar mina 19 flickvänner så fort man inte är med.

Tagga till träning nu i alla fall. Vi hörs ikväll då. Mwwwwaaah.


You're enough possum for me

Så. Ice Age 2 senare är jag helt slut. Eller kanske var det för alla utbildningar jag sökte till våren? Hm. Några alternativ till ett liv just nu i alla fall. Jobba nu, bli smartare nästa år. Heja Mindy.

Snart kommer Peter & Torre hit. Mindre än en månad kvar. Helt sjukt. Och helt jävla underbart. Nu ska det sovas. Tjingeling.

Pengabry

Jag lever. Sovit som Törnrosa hela natten. Så pigg och glad är jag. Sett på missade ANTM och SYTYCD (snälla, ändra till kortare namn?). OCH spelat Sims. Det är nice. Kanske blir så att jag ska ta mig till Marocko under höstlovet, direkt efter Peters visit. Sola lite och så, koppla av efter campet vafan! Me lajk.

Snart får jag pengar i alla fall. Det ska bli riktigt skönt. Massor åt USA-färden givetvis, ska rensa Victoria's secret lagret på bhar. Alla sorter, alla färger, alla modeller, alla allt! Lotions och hela skiten, you name it. Längtar som fa-an!!! Men jag ska även köpa skor och halsdukar här hemma. Lite nya grundkläder också, kan väl vara bra. Höstgrejer är fan mysigt att handla. Har också bestämt att jag ska köpa ett nytt par jeans. Jag och min perfekta jeans-kropp har så lätt för sånt. HA HA. (Tatuering ska jag också köpa btw, riktigt kul)


Hit skulle jag åka isf, mysigt elläh?


"Och nu bor hon i mitt hjärta"

Jag tror. Att Håkan Hellström må vara den finaste på jorden. Hjärta av guld, tror jag man kan kalla sånna. Just a feeling liksom. Nu blir det Greys.


One of the brightest stars

Halllllllå. Nu är det fredag, nu är det helg. Vad består helger av? SÖMN! Sova sova sova, sömn sömn sömn! Sova! Sömn! Sova! Sömn! Sova sova sova, sömn sömn sömn!!!!

Eh. Sömnflipp. Ville bara säga att jag lever. Lyssnar just nu på vilka som går vidare i Idol. Jag gillar Eddie och Jon mest av alla! Nej, inte i hela världen. Men i hela Idol. Så dom hejar jag på. Fast, Erik är med bra. Och snart blir det Greys! Grymt taggad och nerver på spänn. Viktor ska komma också senare, imorrn ska vi till stan är det tänkt. Älskar att vara där utan pengar!! Hoho.

Dissn

Ps. En diss till True blood, även fast jag numera ska försöka följa serien (tidsfördriv hallå, man får faktiskt epilepsi om man spelar Sims för länge), är att dom har fangs. Asså! Alla vet att riktiga vampyrer inte har det OCH att dom måste hålla sig hemliga. Kanske därför dom inte har huggtänder? Plus att dom har sånna gener att man blir drop DEAD GORGEOUS om man blir vampyr, så är det inte i serien heller. OCH! Och! Vampyrer kan inte gå runt och bita andra utan att offret själv inte blir vampyr då betten är gifitga. Shit. Vet ingenting...

Så. Diss klar. Annars är serien bra.


Klubbland

Jaaaaaaha. Snart ska jag bege mig upp. Efter jag bränt skivor! Kolla, jag glömmer inte idag inte. Att jag gjorde det alla dagar tills nu behöver vi inte prata om. Men vi hörs imorrn, FREDAG, så kan jag avsluta med lite Håkan. Han är så fin. Till och med i röjiga låtar. Så imorrn alltså, tills dess.


Blood

Förresten. Lite rolig grej sådär appropå vampyrer. Åt blodpudding härom dagen. Men med all vampyrhysteri kändes det fan lite konstigt att äta det. Kände mig lite som en vampyr. Och när jag hade med det som matlåda hade jag lingonsylt i småburkar, det såg också ut som blod. Så nu pausar jag från den maten ett tag. Ysch.


I'm doing V

Hallå där. Skönt att inte behöva åka någonstans idag efter jobbet! Lixom bara ta det lugnt och inte behöva stressa. Kom på nu att jag ska bränna skivor. Absolut någon? Yes please. Radion funkar inte på våran station.

Har sett lite True blood och 90210. Ser bra ut på seriefronten för idag har ju Greys 2 timmarspremiär i USA också (lucky!) för mig blir det imorrn istället. Men det är sånt man får ta. Även kollat på New Moon trailern femtielva gånger. Så jävla gryym. Och Dakota Fanning är riktigt vacker där. Men såklart, inte om hon står bredvid Edward.

När jag är inne på nördigt Twilightsnack så försökte jag leta upp min absoluta favoritscen på youtube. Den enda med bra kvalite är den nedan. Jävla sexiga vampyrjävel.


"I'm breaking all the rules now anyway... Since I'm going to hell."


I am now

Jag var för trött igår, helt enkelt. Trött är jag fortfarande, men desto gladare då helgen närmar sig igen. Heja dagarna!

Ska kila iväg på träning snart. Kollat på So you think you can dance idag, åh det är för kul alltså. Vill kunna dansa också!!! Även sett senaste GG. Hur har jag kunnat vara så blind? Chuck Bass, marry me?


Punkt!

Hej. Trött. Mycket. Sparar pengar när man är hemma. Träning. Snart. Skjuts dit. Springning. Skjut mig. Somnar strax. Hörs efter 21.

Ps, jag längtar oxå till fredag


Mute

Problem. Brukar alltid somna till tv'n (eller kolla på tv i sängen). Nu har jag bytt tv. Där är bild och ljud två helt olika funktioner. Tv'n är bild, dvd-spelaren eller vaddetnuär är ljudet. Två kontroller på det också, herre. Har inte riktigt hajat ljuddelen än. Så jag får bara somna till bilden på tv'n. Någon sorts ljusterapi, men man gillar ju också att höra det man kollar på. Eller det lilla mumlandet när man ska somna. Suck. Hur ska det här gå?

Ville nästan inte skriva något för att bilden i förra inlägget var så fin. Men det skulle ske någon gång.


Ps, längtar jättemkt!


Working class hero

Det är nu det sätter igång igen ni vet... Vart är Mindy? Hon skrev ju igår, men inte idag? Har hon gjort illa sig? Åkt utomlands? Fel på internet? VAD?

Nej. Faktum är att när det är vardag är jag lite disträ i huvudet då jag vaknar för tidigt om mornarna. Det är väl ingen ursäkt för på helger är jag ändå upptagen för att uppdatera er kära läsare. Skärpning!!! Idag har jag faktiskt gjort nyttiga saker så som storstädat rummet och lagat min trasiga byrålåda, samt omplacerat tv'n och mina skor. Sen var jag ju fan tvungen att få pusta ut lite. Forgive me? Bra. Då är vi vänner igen.

Hunnit spela Sims och kollat True blood, äntligen dök Skarsgård upp. Enda anledningen (nästan) till att jag började kolla på serien. Lite svenska meningar från honom också. Eller en i alla fall. Något med djurpark sa han.

We're not living in America

Jasså. Jag hade fler läsare än bara Melissa och Cleo. Sorry!

Åh, på föräldramötet idag blev det prat om eventuell Amerikatt resa. Go there or be square, kanske man skulle kunna säga. Lät bättre i huvudet. Jag ska i alla fall dit. Helt jävla underbart. Funderar på utomlandsresa i vinter också. Skippa skitvädret och dra till något paradis. Åh åh åh. Mysigt att vara brun och fräsch när dom andra inte är det. Ha ha! Och kunna säga "Så steg jag av planet här hemma igen så var det fan askallt!!!".

Nu ska jag i alla fall duscha! Annars blir det för sent för lilla mig.


På Universal i Florida 2008, man hade faktiskt inte hunnit sola än!!!


Flickan som lekte med elden

Åh nej. Filmen kunde ha varit mycket bättre. Den var verkligen inte dålig, men jag vet inte om det var mina förväntningar som var skyhöga eller om boken bara är för bra för att ens kunna bli en lika bra film. För i jämförelse med boken var ju inte filmen så bra. Fast det är egentligen tråkigt att klaga på den, så det gör jag inte. Det var ju ändå en fröjd att se på den. Även fast den var lite ihoptryckt. Så, en trea kanske är passande.

Nu ska jag spela lite Sims. Så jävla avslappnande! Bra helg det här.

Zala.

Redo! Kör på helt svart idag. Men det gör jag nästan annars också. Svart fas i mitt liv. Rent färgmässigt alltså. Så jäävla hett med helsvart. Vaddå tråkigt? Snyggt! Fast idag blir det lite nitarmband och skinn-allt-möjligt. Bara för att. Har förresten grått nagellack på mig nu. Det är också fint.

Taggar till inför Lisbeth alltså. Eller jag menar ju, Flickan som lekte med elden. Fan vad roligt!!!! Och igen; fan vad roligt! Har bestämt placering av tatueringen också nu. Tuff jag.

Vet inte vart jag tar vägen senare. Men vi hörs ju imorrn om inte annat.

Ps, klippet laddas upp på fejjan nu! Ni som vill höra Karolina och Melissa sjunga...


Varför tycker jag hon är snygg?


I swear to tell the truth and other stories

Nog för att jag gillade Gynning i blont och kort hår. Men hon är fan för jävla snygg såhär också!!! Eller har jag heeelt fel? Snygg kvinna.


Bloggpaus elläh

Okej förlåt läsare (Cleo och Melissa). Melissa frågade imorse "Har du bloggpaus eller?", sedan finner jag en kommentar från Cleo. Så här är jag! Har egentligen inte hänt mycket förutom det vanlliga. Jobb och träning. Lite Sims, True blood och Viktor på det. Tar ens tid. Gossip girl var grymt också förresten, love Chuck Bass.

Hela den här veckan längtade jag till helgen mer än vanligt! För igår var det Singstarkväll med älskade laget. Det var kul, en andra plats (av fyra, haha) i turneringen! Sen lägger man på godis och allt sånt så blir ju det perfekt. Håll för övrigt ögonen öppna efter Karolina-Melissa-special på Greatest love of all på fejjan!

Och ikväll ska jag på bio. Men inte vilken bio som helst. Jag ska se på Flickan som lekte med elden! Har längtat i femtimiljoner år känns det som. Kommer bli så jävla grymt! Och om den fått sämre recensioner än ettan? Ettan fick ju ändå för lite betyg förut. Så det känns lite så.

Vad händer imorrn då? Förutom träning på kvällen så ska jag beställa tatueringstid tror jag bestämt. Motiv är bestämt, plats är inte helt hundra men jag har ju en hel dag på mig att tänka. ÅÅh, kommer bli fint det här. Det enda jag dock tänker på är; Men om jag gör en tatuering där, hur ska jag då kunna tejpa på tävlingarna? Det kommer se riktigt konstigt ut. Cheerskadad, fysiskt och psykiskt!



Singstar! En allmänt rolig sjungbild ur grodperspektiv.


Like button

Shuz. Hemkommen och lite rikare. Smått besatt av att räkna pengar numera. Ska strax bege mig iväg för lite Fabest innan träningen. Mindy gillar detta

Borde väl vara lite stressad tycker jag, men jag orkar inte det. Det är väl klart som korvspad att jag kommer hinna med halvbussen?! Jisses. Efter träningen måste jag städa mitt rum för jag har inga kläder att ta på mig. Efter det blir det lite Gossip girl, om jag inte missminner mig så hade det premiär i Amerikatt igår? Alltså ute i cyberspace as we speak. Mindy gillar detta, också.

Först ett glas cola och sedan toodels. Xoxo.


Plenty little

Mycket, men ändå lite, händer just nu. Jobb, Sims, Cleo, serier och Melissa är väl typ det. Och imorrn läggs träning till på listan. Sweet stuff. Sååå med andra ord. Nu ska jag försöka sussa.

ZzzzzzZzzz...


Ps, alltid när jag försöker lägga upp en fin bild bara för att så funkar det inte. Det är tacken man får!!


Fear and loathing

Är lite seg faktiskt så snart blir det sova. Ligger redan till sängs till och med. Ställde klockan "tidigt", alltså klockan elva idag för att bli lite segare under dagen. Jag fick hjärnblödning på träningen. Eller. Om jag skulle fått det skulle det säkert ha känts så.

Igår så blev det en lång dag. Efter Haningedagen vart det Halvmarathon-jobb, men jag fick skjuts av min fina hem till honom efteråt och där gjordes det lite mat. Vi försökte även se på Fear and loathing in Las Vegas, men min älskade Johnny. Den var helt enkelt bara föör flummig för min smak. Men Mr Depp var riktigt fin ändå. Man behöver bara kolla på hans perfekta jag så löser sig det mesta.

Imorrn är det jobb. Tufft liv man har. Men älskar pengarna som tillkommer! 7-16 som vanligt, men ingen träning på kvällen så det gör ju inget om man är lite seg.

Puss.


I'm famous

Hallååååå Haninge! Ska jag skrika om några timmar. Har fått sova ut helt och hållet nu. Uppiggande. Alldeles strax ska jag bara göra mig lite presentabel. Ska till centrum innan och köpa nagellack. Funderar väldigt starkt på att köpa en av skorna jag fann igår. Dom är såå vackra. Men dom lär ju finnas kvar. Eller? Fan. Tänk om dom inte gör det?

I-landsproblem när det är som bäst. Nej nu ska jag fixa mig så jag hinner med lite Sims först. Vi hörs senare ikväll säkert!

Shoes are a girls best friend

Godafton. Tränad och klar. Beach '10 eller vad ska man säga? Ha ha. Cleo drog sig med hit och vi såg på Idol med tacos. Sedan bara var vi. Sånt är fan kul ibland, även fast Cleo vill att något ska hända.

Har hittat jättefina skor på internet! Skjut mig. Det får väl fan räcka!!!! Eller ska jag klicka hem ett par? Bara ett!? Har ju varit så duktig och jobbat! Fast... Nej. Inte idag i varje fall. Jag har skor. Det har jag ju faktiskt. Kommer ihåg på den tiden då man bara hade ett par tills dom gick sönder och man köpte ett nytt par då som man hade jämt. Pinsamt egentligen, hur fult matchat måste inte allt blivit?

Okej. Men ska för tillfället i alla fall krypa ner i sängen och mysa med mig själv. Imorrn blir det lite reklam för cheerleading på Haningedagen. I Kulturhuset och runt i centrum finner ni oss med rosetter. Direkt efter är det sista jävla loppet att jobba på! Efter det åker jag nog till min Viktor och äter. Numera är vi ett inte-ses-mycket-par. Får en att uppskatta mycket mer.

Ska kolla min budget och fundera, återkommer senare om skosituationen.

You're so sad on your own

Bara jag som tycker låten är för härlig?


PANGKAKOR

Hemma för länge sen. Just nu ska Melissa göra pangkakor, hon måste öva eftersom jag är bättre än henne påre. Men det kommer smaka finfint i magen. Ikväll är det träning också, sånt är kul!!

Det var väl bara det jag hade att säga just nu. Förutom att min dator suger då den blir varm på 1 sekund när man spelar Sims. Sen ibland stängs det av mitt i allt. Och idag hände det som hände mig förut också. Jag håller på att spara spelet men precis då slocknar datorn. Detta innebär att familjen kommer att försvinna ut i cyberspace och inte komma tillbaka. Så hejdå familjen med fyra barn och alla med Gossip Girl namn. Kan passa på att säga hejdå till familjen innan också med fyra barn fast med Top model namn. Sorgligt. What's next? Gilmore girls namn?


Relax

Jaha. Nu har jag faktiskt sett ett till avsnitt av True blood. Stör mig fortfarande på att vampyrerna inte är som i Twilight. Snygga kan dom väl vara i alla fall? Och ha talanger! Jaja. Andra avsnittet var dock betydligt mycket bättre än det första. Skulle se OC sedan men såklart är det något fel på den filen.

Relaxat lagom här hemma med andra ord. Love it. Helgen blir massa sånt kan jag lova!

Ska i alla fall krypa ner i sängen nu. Kolla lite tv och sen slumra in. Så jävla mysigt när man är lite seg. Och imorrn är det fredag, det innebär att jag slutar klockan två. Gryyymt!

Puss på er.

Vem längtar?


Twice to make it nice

HAHA! I 90210 går dom i samma skola som dom i OC. Eller aa, spelar in på samma. Bara jag som finner det lite pinsamt?

Intriger

Vad ska göras idag då? Inget! Så jääävla skönt. Bara chilla fett. Spela lite Sims, kolla på det nya 90210. Smått förvånad att det ens fick fortsätta sändas. Men jag klagar inte, jag diggar intrigerna! Kanske därför jag bara äälskar GG.

Vi har ingen mat hemma, inget nytt. Ska man åka till centrum och käka nånstans? Ska man behöva det? Njaaaaaaa. Jobbigt.

Snart är det helg också. Skönt ja.

Next monday


Fotknåd

Asså ha ha. Kommer hem från jobbet (fick skjuts tack och lov), stressar i mig mat och allt annat. Jag trodde ju att träningen börjar sex. Helt jävla bombis var jag på det!! Men icke. Vad jag gör jag nu då? Tar det lugnt? Eeeeh...

Lyssnar just nu på när dom roastar Björn på Berns. Inte lika kul att bara lyssna kanske. Nu ska jag knåda på mina fötter och ja, ta det lugnt! Andas får man inte glömma.


Mmmmbop!

Hallå. Ska sova när som helst. Har skrubbat mina stackars fötter som bara gör ont. Man vänjer sig förmodar jag! Träningen var fan rolig, kanske för jag är trött, kanske för att alla är helt jävla underbara. Who knows?

Sett på Idol också. Heja Jon! Härligare människa får man väl leta efter. Nu ska jag bodybuttera mig själv så jag kan känna mig lite mindre sunkig efter alla timmar på lagret. Och imorrn har jag leggings, känns föör luffigt att ha stora mjukisbyxor typ femtiotusen dagar i rad (läs två). Tjing på er. Ps, Peter kan du bara komma nu!!!? We loves you.


Miss her when she's not there

"You may not be her first, her last, or her only. She loved before she may love again. But if she loves you now, what else matters? She’s not perfect - you aren’t either, and the two of you may never be perfect together but if she can make you laugh, cause you to think twice, and admit to being human and making mistakes, hold onto her and give her the most you can. She may not be thinking about you every second of the day, but she will give you a part of her that she knows you can break - her heart. So don’t hurt her, don’t change her, don’t analyze and don’t expect more than she can give. Smile when she makes you happy, let her know when she makes you mad, and miss her when she’s not there." -Bob Marley




Later

Helt död. Nja, inte helt då, men fötterna är. Träning snart då! Så jävla tagg. Ska väl bege mig iväg till Svb redan nu, måste ändå köpa något att äta. Rycka upp mig lite! Längtar tills lönen när man vet att allt är värt det.

Känner mig dock ändå rätt pigg, sov faktiskt hela 6 timmar i natt. Är väl mycket om man jämför med fyra. Hur som haver så hörs vi efter min träning.


I stormens öga

Hemma såhär sent. Ångest! Nej men, dagen var bra i stan. Fann ett och annat, fast å andra sidan fann jag inte vissa saker heller. You win some you lose some. Såg ju Beck också. Inte riktigt Beck-aktig, fast såklart bra ändå. Dom visade trailern för Flickan som lekte med elden också - gåshud!!

Jaja. Tänkte bara uppdatera lite om vad som händer. Ha ha. Upp tidigt imorrn också, 7-16 jobbar jag. Gosh. Och jag är numera en lagerarbetare! Slitigt men bra pröjs tackar man inte nej till.

You can't be my boyfriend

Över. Slut. Bara sådär! Grymt av mig att inte missa ett enda avsnitt av hela Gilmore girls, alla sju säsonger ba. Visst kanske jag hade velat se något mer av Logan. Men skitsamma. Jag måste inse faktum. Så är det bara och så ska det vara. Sugigt!

Imorrn blir en lååång och tröttsam dag. Jobba från 7-16 och sen ska jag möta Cleo i staden. Vi ska inta SOUK gallerian för att se om något bra finns kvar i den galna rean. På kvällen blir det säkert bio med Melissa. Beck står på schemat. Och Beck älskar man ju! Dags att krypa till kojs med andra ord. Godnatt. Infogar en av mina favoritklipp med det käraste paret.


Last of Gilmore girls

HALLÅ! Har typ chillat hela dagen innan träningen. Som nästan blev dubbel idag igen. Hur som helst. Vet ni vad jag gör nu? Kollar på sista avsnittet någonsin av Gilmore Girls. Jag älskar fortfarande Logan, men jaaa... Sorgligt.

Undra hur det slutar annars då, inte bara med Logan. Det ska jag se nu. Så hörs snart!!!

Tack Bellman

Jaha. Den var ju. Ganska deppig. Vet inte. Är väl inte direkt homofob men en viss scen kanske inte var den roligaste att se på. Smaksak helt enkelt, men jag vill inte se Heath Ledger blöta sitt finger för att den ska på äventyr. Det kunde jag varit utan. Annars helt okej!!

Är helt slut idag igen efter dagens lopp. Adjöss Bellmanstafetten, för där tänker jag fan inte jobba igen!! Viktor har också anslutit sig. Ska sova snart i alla fall och imorrn är det träning också. Rätt nice.


"Nu kollar vi på den jävla bögfilmen"

Vad ska jag göra nu? Kolla på Brokeback mountain. Yepp, jag som filmälskare känner väl att det är på tiden. Undra hur den är... Let's find out.


Om man ogillar Molly, HA HA

Jag, som väldigt mycket ogillar Molly, skrattade riktigt gott åt det här. För mig är hon världens tråkigaste tjej med världens vanligaste röst. Förut var hon speciell för hon var ung, jamen nu är hon inte det längre heller. Så att.... Och hörni. Wait for it, ni kommer nog höra vad jag menar! Men Måns är bra, tur var väl det.


Vad jag bryr mig om nu...

Igår gick fan snabbt förbi. Enda minuset är väl att det var så tidigt och att jag fick ont i fossingarna. Men skulle det stoppa mig att träffa Håkan? Nej! Det var ett jävla drag på Grönan igår. Och Håkan är världens finaste.

Däckade runt tolv, halv ett så har ändå sovit runt tio timmar. Inte ofta man har sovit mycket innan man ska jobba på ett lopp. Jag säger ju det, working girl Mindy. Känner mig som i Sims när man typ sover och sen stressar till något annat. Haha. Heeej hej.


True blood

Hallåååe. Såg avsnitt ett av True blood. Jag har kommit i underfund med att om en vampyrfilm eller serie ska vara bra och fungera krävs följande; Vampyren i fråga ska vara riktigt jävla sexig. Vampyrerna ska vara lite hemliga och ingen ska veta om dom. Vampyren är den som ska ta initiativ till den eviga och obrytbara kärleken. Annars är det ju faktiskt inget speciellt med dom. Vampyrerna alltså. Så, då var det färdigt. Därför vet jag inte vad jag tycker om serien, ska ge det ett avsnitt till i alla fall. För Edward Cullens skull.

Borde ju sova nu i alla fall. Upp runt 06:20 imorrn. En jävla tur att jag kan åka bil med pappa! Skulle ju komma dit med täcket annars. Fast lite stoked är jag. Känns fridfullt på något sätt.

Godnatt.


Ta mig till kärlek

Working girl Mindy. Haha. Imorrn ska jag i alla fall jobba, och nästa vecka. Fett med pröjs i alla fall. Pengar är något jag tycker om. Eller. Älskar. Inget att sticka under stolen med. När börjar man imorrn då? Sju, på morgonen. HA HA. Känns dock lite som att det är lätt värt det.

Imorrn är det också Håkan på Grönan. Fina Håkan och hans fina musik. Den talar till mig som inget annat, that's deep!


Kortfattat

Hela dagen har jag inte gjort något alls. To who it may concern.

MEN IMORRN. Då jävla hörni!

Nu ska jag fortsätta med OC och Sims. Har inget mer att säga.

Tv sleeping

Nu ska jag somna till tv'n. En av mina favoritsysslor. Det är så jäkla mysigt, ju.

Jag ska alltid?

Ja just det. Det var ju träning idag. Gick fan bra ju. Heja cheerleading. Haha! Helt slut nu dock, men säger som alltid: Ska det va så ska det!

Ska jag göra en Jag ska alltid-lista också?

Och ett till förslag. Ska jag lägga upp gamla inlägg från gamla dagböcker? Vågar knappt läsa dom själv. Allt som jag brukade göra i dom lixom. Haha.

Jag skulle aldrig...

En sak som jag tänkte på idag. Hur jag avskyr hur vissa klär sig och allt som hör till. Men vaddå? Dom kanske tycker det är så jävla snyggt, då är det väl klart att dom ska ha så. Men ändå är jag fast besluten med att tycka det är riktigt riktigt fel att ha så. Folk tycker väl att jag gör någon stor miss ibland, avskyr dom mig då?

I alla fall. Det är inte alltid personerna man inte tycker om, utan deras känsla för att klä sig och ha håret eller smink också för den delen. Så jag gör en "Jag skulle aldrig"-lista nu, som innehåller ytligt och icke.

Jag skulle ALDRIG;
1. Ha ett skärp precis under tuttarna på ett vanligt tight linne.
2. Ha leggings av nylon och ha ett "långt" linne till som man måste dra ner jämt för att inte visa härligheten.
3. Sminka mig med svart eyeliner runt hela ögonen.
4. Ha en vanlig bh till ett halternecklinne.
5. Ha på mig ett halternecklinne.
6. Känna mig bekväm med en vanlig bh under ett linne med brottarrygg (om det skulle synas).
7. Ha en bh med "genomskinliga" band, under vad som helst.
8. Ha en bh som syns på axelbandslösklänning/tubtopp.
9. Kunna ha jättetjockt lager av smink på huden.
10. Vilja ha stora örhängen på mig.
11. Betala för sprit på uteställen.
12. Vara otrogen.
13. Aldrig, aldrig vilja röka eller göra något liknande någonsin.
14. Kunna tycka det är fint med hudfärgade strumpbyxor.
15. Kunna respektera människor som saknar hyffs.

För att nämna några få! Så nu vet ni dom. Mycket bh-grejer va? Haha.

RSS 2.0