Bry

Förlåt. Är sämst här. Drunknar i cheer, skola, jobb, mannen och pendling till diverse saker. Snaaaart så!

I win


Warrior

Såg Warrior igår. För det första; mums! För det andra; aj! För det tredje; asbra film!

Händer då?

Nä, nu är det ju faktiskt 2012 och det innebär mycket nytt. Snart påbörjas ett helt nytt kapitel samtidigt som ett annat ska komma att avslutas. Känns som att hela våren kommer bjuda på mycket fint, och mycket mycket mer gym. Hittills på året har jag inte hunnit med nånting förutom medverkat på Idrottsgalan bakom Markoolio, jobbat och tränat. Vilket kanske kan räknas som mycket då det bara är januari. Imorrn är det intro i den nya kursen jag ska plugga i vår. Och just det, jag är liten sjukling just nu vilket förstör mina gymplaner totalt.

Och så December 2011


November 2011


Oktober 2011


September 2011


Augusti 2011


Juli 2011


Juni 2011

Sjukt fint väder. RM-silver till Cats. Operation. Min vovve fick försvinna till himlen.

Maj 2011


April 2011

Påsk. Åkte mycket bil till fina platser. Träffade en ragdoll för första gången i livet. USA och VM-brons.

Mars 2011

Ville klippa kort. Åt tapas. Åkte på roadtrip.

Februari 2011


Januari 2011


Run fat boy

Det ska komma bilder från året också. Idag är jag inte förkyld och jag vill bara till gymmet och springa bort hela jullovet. Har bokat tid för styrketest på Sös. Kött kött nu veckan innan.

2011

Januari - Påbörjade B-kursen i psykologi. Mannen flyttade till Dalarna. Jag var topp i extension på Sthlm Winter Games. Rehab'ade som fan med mitt knä. Förlorade en bästa vän.
Februari - DM var rekordtidigt, Eagles var inte redo och vi tog silver, Fabest vann, mina katter kom trea. Massa rehab och massa plugg.
Mars - Återupptog en gammal vänskap. Var förkyld typ hela månaden. Bokade resa till Turkiet. Tränade hårt inför VM.
April - Gick i tusen bitar inuti. Visade upp på Cheer for children med massa andra lag. Håkan hade spelning på Cirkus, jag var där. Örnarna och det faktum att vi åkte till USA och VM räddade en trasig själ som jag var då. Tog VM-brons och det var det sjukaste som hänt på hela året, kanske i hela mitt liv oxå.
Maj - SM, Eagles tog revansch och vann. Fabest vann också trots en dålig prestation, allt var som det skulle. Ville inte lämna cheerbubblan jag levde i. Första doppet! Jobbade mycket med att hålla ihop allting. Färgade håret för första gången.
Juni - RM i Malmö, var så stolt över mina tjejer som tog silver. Var i Dalarna. Kom hem och fixade till håret till en orangefärg. Var nöjd med det. Blev screwed over på ett arbete i skolan och fick inget slutbetyg pga detta. Opererade knät. Resten är mest en smärtstillad dimma.
Juli - Fyllde år, hade kalas och spelade kubb. Fick ta av mig robotbenet. Paddlade. Såg den sista Harry Potter filmen nånsin. Var på en weekend i Uppsala med Lollo. Började få ihop mina trasiga bitar igen.
Augusti - Var på en festival upp i norr där det till och med var kallt. Badade på äventyrsbad. Åkte till Turkiet i två veckor, blev inte brun. Kom hem och fick halsfluss.
September - Började jobba igen efter flera månaders sjukskrivning. Började plugga finska. Var på Skansen. Var på Grönan och kollade på Håkan, proppfullt så fick mest lyssna.
Oktober - Jobb, plugg och CAMPVECKAN. Den viktigaste veckan på hela året och jag kunde vara med i år!!! Vi örnar hade fixat födelsedagsöverraskning till coach K. Blev en hit.
November - Fixade gymkort. Otaggad på plugg. Blev dödskär i Ryan Gosling igen. Mannen flyttade hem. Var på Karolinas "stora" kalas i exakt tre timmar! Färgade håret brunt.
December - Bara massa jobb och ännu mer otaggad på att plugga. Massa jobb igen. Juluppvisning. Julafton kom och gick. Och nyårsafton var lugn med mina bästa chicas.

Nyår för 3 år sedan

Denna bild är från nyåret 2008-2009. I år fick jag nöja mig med en hundkyss. Nånting står inte rätt till.

RSS 2.0