chillar för mycket?

Låt mig bara berätta för er att min dator är det största riksmongot ever. Kommer inte in på msn eller internet. Eller jag kommer in, men det försvinner lika fort som det kommer upp. Har tränat och läst idag. Kul? Inte riktigt.

Stressbloggar lite nu bara så hela världen vet att jag fortfarande lever. Ska strax iväg och chilla hos Cleo med henne och Ella. Blir ju helt lugnt och chilligt som vanligt. Kul? Inte riktigt, skulle mycket gärna vilja träffa massa roligt folk, känns som att jag är isolerad från hela världen förutom Ella och Cleo, dom är dom enda jag träffar jämt. Ganska tragiskt, men det funkar underbart för mig ändå. Konstigt nog, blir som tur i oturen - synd att jag bara träffar dom men det är en jäkla tur att det är just dom jag träffar och inte några andra.

Imorrn, damer och herrar, måste jag plugga. Har ju läst massor idag men har mycket mer att göra. På kvällen blir det garrat Melodifestivalen, lagom mys.

PUSS, måste tyyyp kuta, Vega saknar mig.


abo bre

Godmorgon, typ. Ska sova när som helst men har varit tvungen att vänta på Cleos buss för hon ville verkligen åka hem idag och inte sova borta, mongo. Vi har i alla fall chillat med Melissa och Ella här hos mig, jättekul för jag älskar att vara hemma -nawt. Sen fick vi för oss att vi skulle till Vegabaren (no shit?), the place to be at night. På lov i alla fall och det är därför man blir så jävla tjock jämt. Haha. Väl där så träffade jag på Halil och Sitte, fick skjuts hem av deras homie, vild färd minsann, polisen var efter oss. Samma sak hände ju mig förut också, känns som att gud inte vill att jag ska få skjuts hem. Senast var ju när Dennis skjutsade mig, även där åkte dom efter for no reason. Jag blev ju dock räddare nu när det var jordbrobarn med i leken, haha, vilka fördomar man har.

Nu gick Cleo, hon har varit helt hype hela kvällen vilket har uppskattats, har skrattat sönder mig. Vet ju att alla andra gjorde det också. Hade inget att göra i väntan på Cleos jävla Vegabuss så jag jiddrade med folk som förstår jidder, hoppas jag annars är det inte så kul, på fejjan. Spelade Jetman (<3) lite också men jag var bättre förr och jag kommer slå mitt rekord när helvetet blir till is, sugigt.

Lovet är typ över nu? Skittråkigt. Källarhäng har saknats mucho. I'm out.

Ps, det här måste ha varit det mest händelserika på lovet? Ganska illa, I know.

too much

Fan vad stressad jag äär. Har ett arbete att skriva och en bok att läsa ut, blää. Men jag orkar inte. Får ta det på söndag natt tyyp för idag känner jag inte för det. Like any other day.

Idag ska jag, tro det eller ej, bowla med Ella och Cleo. Dom ska bli ägda... Säger vi, ska inte jiddra för mycket för det brukar ofta komma tillbaka på ett eller annat sätt. 

Jag saknar dig.

owned

Jag: Jaha, så bara sova kan göra dig glad just nu?
*anonym*: Nä asså en avsugning skulle inte vara helt fel fast sova är inom reach, hajaru?

Ibland är någon annan smartare än en själv och då blir man ägd.
PUSS, Oliver ropar..


the demon barber

Kvällen med laget var väl soft, sen drog vi iväg på bio (Nilda hakade också). Sweeney Todd som sagt, riktigt blodig och kanske för mycket musikal för min smak men den var fan ganska mäktig ändå. Johnny och hans skills, mer behöver jag inte säga.
image127
Och ja, jag tycker han är sjukt snygg även sådär. Som Mickan sa; Tänk om han skulle spela snygg i en film någon gång? Ja, det skulle ju vara galet, han har aldrig haft en snygg roll utan bara rååkat vara äckligt vacker i allt han gör. Hur kommer det sig? Ja inte vet jag.

Nu så sitter jag bara och chillar samt tänker på vad mina girls, Ella och Cleo, gör just nu. Båda två lär ju ha somnat framför någon film, sämst som dom är. Men nu ska vi inte tänka så om dom två små flickebarnen. Jaja, skönt att man har trevligt sällskap på msn i alla fall, trots att Roy valde att gå upp i rök, biaaatch.


sötmongo Cleo

image124

Mupp-nunna

Käära läsare. Tänkte blogga igår men då fick man bara höra av Cleo "Asså fan vad nördig du är, lägg ifrån dig datorn nu". Orkade fan inte lyssna på hennes gnäll längre så det fick bli så, och vi hade mycket kul i sängen. Hon pratade om alla möjliga saker som inte var logiska alls och jag sjöng på mongolåtar som hon tyckte var lite föör kul. Filmen (Utlämnad) var bra, lite smått störd bara fast på ett bra sätt. På väg hem från bion skulle vi möta upp Cleo för en promenad -det blev Vegabaren istället. Mycket rolig kväll för vi hade skrämt upp oss vid skogen och skrek och sprang runt, då åkte vi hem till mig och kollade på Scream 3 (haha). Efter Ella gått, och missat slutet, blev Cleo så rädd att hon slog sig själv i ansiktet, riktigt kul.

Så nu ligger vi i sängen och degar, ska snart iväg och sola vetni. DM snart så då är det okej. Ikväll är det myskväll med laget hemma hos Lotta, men blir nog att jag, Mickan och Melissa drar tidigare och kollar på Sweeney Todd, har saknat min älskling Johnny så det ska bli soft. Natten erbjuder något spännande as usual.

Ps, jag lurade i Cleo att jag skulle flytta till ett kloster och bli nunna, erkände på natten att det var på skämt. Öhrm.

PUSS så länge.
image123
<3

tidsfördriv

Och snart så närmar sig åter en dag mot sitt slut. Har gjort samma sak som på alla andra dagar. Nu sitter jag och väntar på att tiden ska gå, blir bio ikväll nämligen, vi var rika idag. Tror filmen blir jävligt intressant faktiskt.

Undra om det regnar fortfarande, annars kan jag slösa tid med en promenad. Har redan slösat tid med att ta bilder så I'm running out of ideas, läsa hinner jag icke. Jaja.

Peace, nu var det inte ens mycket tid kvar. MÖHÖ.

image122

wannabe

Nu när jag läst två kapitel så såg jag en sak som är guud så nördigt. Nu dejtar ju Paris Benji Madden, nivet Joels brorsa som är tillsammans med Nicole Richie? Är det en slump bara att Paris hittade till tvillingbrorsan eller försöker hon vara som Nicole på något sätt, eller tycker hon på något sätt att det vore en kul grej bara? Jaja, nog spekulerat om det för ingen är sötare än Nicole & Joel ändå, tufft läge.
image119

so are the days of our lives

Godmorgon. Har nyss kollat klart på Våra bästa år, jävlar vad dåligt det är. Och till råga på allt fungerar inte msn av någon anledning. Lika bra det typ, eftersom mitt internet loggar in och ut mig hela tiden i alla fall. Så people, mig får ni ringa eller sms'a för tillfället (leker jättepopulär).

Nu ska jag läsa ett kapitel eller två ur Oliver och sedan träna lite. Kanske blir bio med Ella ikväll, beror på det ekonomiska förstååårni, då blir det i sånna fall Utlämnad.

Why do I feel so sad when it shouldn't be that bad?
image118

it doesn't matter

Woouupp. Kom nyss hem från en långpromenad med Ella, så är ganska slut nu. Tränade ju sönder mig på dagen. Äntligen får jag chilla i min nybäddade säng, känns sådär lagom mysigt.

Sen så kan jag även meddela att jag är på väg uppåt, om ni inte förstått det har jag varit helt nere och rådeppig, men det är på väg uppåt nu. Allt känns mycket lättare idag än dagen innan, det är ju ändå naturens gång, men för ett tag blev det sämre och sämre. På djupet kommer det ta lång tid innan allt egentligen är riktigt okej. Men nu, för tillfället, känns det okej och jag känner inte för att skjuta mig i huvudet idag. Det är ju framsteg, ett ganska så efterlängtat framsteg. Har nya synsätt som hjälper mig igenom dom sugiga sakerna, var väl det som saknades förr. Jaja, skitsamma, snart hamnar jag väl nere igen så får väl sätta igång att läsa Oliver nu innan det är läggdags, är föör stressad över den skitboken. PUSS.

You were my whole life, but I was just a chapter in yours.

The Sims

En snabb fråga bara; är jag nördig som vill ha det nya Sims-spelet? Det tror jag, fast växer man någonsin upp från sånt där? Är en jäkla tur att jag varken har tid eller pengar till att köpa det. Vet hur det blev i min förra Sims-period, då var mina familjer mina enda vänner och jag var mer än okej med det.
image116

non stop

Idag har jag i alla fall varit duktig. Har tränat massor, städat och bytt lakan. Duschat av mig lite så jag inte är äcklig innan träningen, känns som att jag inte duschat på år och dar så det var äckligt skönt.

Ska snart byta om och gå till träningen någon gång efter det. Skulle vilja hinna upp till centrum och köpa lypsyl och tuggummin, men känns lite onödigt på ett sätt. Efter träningen är det Idol, ska bli askul! Sen blir det färga håret och plugga. Shit vilken händelserik kväll, ööhrm.

What hurts the most was being so close.

PUSS

time flies

Jag är dålig med att göra klart min lista. Jag tränade längre än planerat och sen gick jag ut på promenad. Men, det jag inte gjort var ju städa, plugga och byta lakan. Det blir ju aldrig gjort, konstaterade jag och Cleo igår. Ska dock läsa lite Oliver innan läggdags nu. Historian får bli imorrn tillsammans med städning och lakanbyte, blir ju lugn kväll hemma igen eftersom det är träning. Ett sportlov kan ju knappast bli lika chill som dom långa loven, och så är det. Ps, jag såg Mean Girls idag igen.

Trouble's her only friend, and he's back again. Det känns ju galet skönt att komma iväg snart måste jag säga. Glömma allt för ett tag, loove it mucho grande. Haha. Florida är ju faktiskt bara 31 dagar kvar nu kan jag ju meddela, känns som det var igår det var typ ett halvår kvar. DM kan man snart räkna på en hand också, ska bli skönt att få det överstökat. Blir nog ganska bra, biggest and the best right? Bilden får säga det mesta, samt tagga till en lite grann.
image115
DM 07 var chill.

rätt ska vara rätt

Vilken krigare jag är egentligen. Vart kommer energin ifrån? Inte faan vet jag för det är ju typ det sista jag har just nu, allt tar så jävla mycket på krafterna nu för tiden. But that won't stop me, tydligen.

Annars då? Nä, inte mycket asså. Arga flickor hit och sura flickor dit, pallar inte med tjejer faktiskt, hur omogna kan dom bli? Är det en tävling som alla tjejer deltar i eller, how low can you go typ? Töntigt, väx upp och inse att inte allt kommer serverat på ett silverfat. Ingen är ett undantag.

So, how come you're the one who walks away?


fetto

Hej. Orkade inte blogga imorse, var något seg nämligen. Cleo sms'ade (tönt som inte bara går in i mitt rum och kollar) och undrade om jag var vaken. Ja, sms'ade jag snällt tillbaka och då kom hon in. Sen satt vi i min säng och chillade när Cleo bestämde att hon ville sova mer och att jag skulle väcka henne klockan två. Fine tänkte jag och sov även jag.

Vi gick och solade och sen var det träning för min del. Skönt faktiskt med tanke på hur mycket jag ätit den här helgen, usch vad psykiskt dåligt jag mår av att äta över huvud taget nu för tiden. Jag är ett inkognito-ätstörningsbarn for real, det syns inte och därav inkognito. Lika bra det förmodligen -nawt.

Ska givetvis träna massor här hemma nu och ska nog gå ut på en fet promenad, med eller utan sällskap. Duscha, byta lakan, städa lite och läsa samt jobba lite med historiaarbetet. Låter mysigt och lagom chill. Dock kan jag nästan sätta 100 spänn på att jag inte gör något i historian, men vore skönt att få känna sig överduktig. Var det lov sa ni? Tss.
image114
(Bara för den här kändes lite smått klockren just nu.)

Hef-Mimi

Tjenis. Cleo kom som sagt, vi chillade ett tag och gick sedan mot centrum och köpte allt gott man kunde hitta. Kändes sådär mysigt och skönt på något sätt, det enda som väntade var att äta godsakerna samt kolla på Melodifestivalen för enbart Björn Gustafssons skull, musiken är ju inte den bästa. Ella kom under tiden och jag fick en fet lust att se Mean Girls, coolness. Vi gick och hyrde den tillsammans med Från andra sidan för att Cleo ville se en läskig. Måste säga att Mean Girls fortfarande är lika klockren, I'm sucking up their awesomeness.

Så nu ligger Cleo och sover och jag chillar galet. Öhrm. Även jag ska slänga in handduken när som helst för imorrn är det träning och innan den får jag äntligen sola, dock inte för mycket, har lärt mig att det finns en gräns på hur brun man kan vara och den går man lätt över och står där och ser ut som ett mongo. Känns inte heller som att en söndagskväll kan erbjuda så mycket (eller?), så jag ska försöka plugga, ambitiöst va? I think so.

Enough said, puss.
Ps, kände mig som Hugh Hefner idag när jag satte på mig en gammal sidenpyjamas som låg och skräpade. Det var jäkla hett och Cleo erbjöd mig tusen spänn om jag gick så till skolan. If you're in, I'm in, säger jag då.
image113

sick and tired

Nu har jag tränat färdigt, good for me. Ska snart iväg och sola tror jag bestämt. Om jag inte bara tar det imorrn och går ut på en fet promenad? Melissa kan ju inte sola idag och vi har ju tillsammans väntat tills den 23:e, eftersom resten bangade. Kanske man ska "debutsola" tillsammans också. Får se, får se, huruvida mamma har pengar eller inte får nog bestämma det.

Vad fan vet man egentligen? Jag vill inte mer, jag orkar inte längre...

Ps, Cleo skulle komma nu på en gång så får se hur det blir nu. Spännade fo shoo.

lördag

Godmorgon. Natten var minst sagt händelserik - på det mindre bra sättet. Har inget att säga om det egentligen längre, det förblir en hemlis för er läsare. Inte ens biktmaterial är det. Nekade en inbjudning också, av många anledningar men strongt av mig. Cred till Mindy, nämen tackar.

Sovit som ett mongo har jag gjort eftersom jag har ont lite här och var, ställde klockan på ett och jag trodde den skämtade när den ringde. Men duktig som jag är låter jag dagen börja tidigt idag. Har lite på min to-do list. Ska få börja sola igen, woho, och så ska jag träna. Träna, gå och sola, duscha och sen kommer väl Cleo och kollar på Melodifestivalen. Idag blir det förmodligen här vi kommer vara eftersom Melissa gör lasagne idag, så jävla gott.

Fint väder idag igen ser jag, me like, dock anar jag lite blåst när jag kollar på träden, men skitsamma. Ska väl hur som helst börja träna när som helst, datorn erbjuder inget kul, har varit inne på Facebook en sekund OCH playahead. Då är det illa.

the truth is meant to be told

Dåligt med uppdatering, so shot me. Bloggen har laggat lite så har inte kunnat faktiskt. Men har tränat i princip hela dagen, sen på kvällen bar det ut mot Nynäs för att fira Mickans 20-års dag, grattis. Väldigt trevligt och massa gott att äta. Så nu känns dagen extremt lång när den egentligen har varit precis samma längd som alla andra. MÖHÖ. Måste också tllägga att jag blev mighty chockad när jag såg både ungdomar OCH en buss som åkte där i Nynäshamn, ofta dom har busslinjer ens? Galet.

Men trots att kvällen varit extremt trevlig med Mickan, Jonathan, Mellan, Nilda och Matilda på ett hörn så har några nyheter inte riktigt förstärkt det, men dom där människorna gjorde definitivt allt glömt då. Men nu kan dom ju inte göra mycket.

Jag känner mig sviken. Men det kanske jag är också. Sug.

(Och Murrko darling, bikten börjar inom kort! Haha.)

Ari Gold

Säger bara en sak såhär innan läggdags. Ari Gold (of Entourage), will you marry me? Hur kan man vara mer klockren än han? Galet galet, och cred till han som spelar Ari, ingen skulle kunnat göra det som han gör det.

<3 Entourage, oh how I missed you guys.


surrounded by hoes

Okej. Tänk på det här nu, det är dubbelmoral jag ska prata om. Du hänger med en kille, ni tycker om varandra och du vill egentligen inte gå hela vägen just den gången bara för att. En kille är som han är och det ena leder till det andra ändå, men det gör ingenting för båda vill. MEN, sen får man höra att "hon är så jävla enkel" och liknande trots att det var killen själv (killiga och villiga som dom är) som drog till med hundvalpsögonen och inte ville ge sig. Samtidigt är man föör svår om man inte gör som han vill, men om man gör det är man enkel. Förstår ni? Sjukt, dom blir ju aldrig nöjda samtidigt som det är så jäävla enkelt att tillfredställa dom. Let's face it, killar är riktiga horor. Men jag tycker om dom ändå, alla måste bara inse att alla får göra vad fan dom vill, när dom vill, var dom vill och hur dom vill.

image112


chilln

Är helt slut och uttråkad. Typ fett dålig kombo. Hänger inne på facebook liksom, har inget bättre för mig ju. Jag hänger ju aldrig ens på sånna där communities längre, gah. Har läst Oliver Twist också, men det kändes föör tråkigt så lät bli att fortsätta. Kanske ska tracka hela msn-listan? Njae, får se.

Har kollat på bilder från lite här och var, mest när Cleo fyllde år. Då hade jag jäkla kul faktiskt. Chillade sönder med astrevliga människor, vad ska dom göra på sportlovet kan man ju undra. Äsch, skikul kommer säkert dom ha. Jag ska sova på lovet nämligen (because I have nothing better to do).
image111
Chill'n

suicide town

Måste bara säga en sak. Ni vet alla dom där ungdomarna som tagit livet av sig i den där lilla lilla staden söder om Wales? Ja, dom ja. Tragiskt for sure, en slump eller planerat? Galna slumpar i sånna fall. Kanske någon blev ledsen när kompisen dog och kunde inte leva med sorgen sen fortsatte det så. Vore ju lite komiskt i tragedin faktiskt, erkänn. Och ibland kan det kännas som att man kanske borde bo där istället? Då skulle självmord vara okej tyyp, här skulle det vara en jävla chock. Nejmen vad är det här nu då, så emo är jag faktiskt inte. Men om jag var vet jag vart jag skulle bo...
image110
Ser ju sådär ruggigt mysigt ut där också, kanske dog dom naturligt av det.
Ehrm..

stricken

You'll never know why your face has haunted me
My very soul has to bleed this time
Another hole in the wall of my inner defenses
Leaving me breathless, the reason I know

That I am stricken and can't let you go
When the heart is cold, there's no hope, and we know
That I am crippled by all that you've done
Into the abyss will I run
image106

absolut ingenting

Godmorgon, sitter här i skolan och nördar mig på engelskan. Är klar med stencilen och vad syynd att jag inte vet vad för uppgifter man ska göra på internet. Så får sitta och lyssna på musik. Blir ingen lunch för mig idag heller mamma, jag och Annika ska gå skilda vägar idag. Mamma tror att jag har ätstörningar igen, och det stämmer till viss mån, jag förbrukar det jag äter, men jag äter ju OM jag är sugen på något och det har ju faktiskt inte råkat vara så nu på ett tag. I princip är det inget problem direkt. Owned.

Kanske följer med Annika nånstans och köper läsk istället, det mättar och man behöver inte vara sugen på det. Idag händer ingenting typ. Vet inte om Ellinor menade att vi skulle leka idag eller imorrn, eftersom hon inte har skola. Så återstår att se. Alltså, haha, fan vem bryr sig om det där egentligen? Knappt jag liksom. I-lla.
image109
Kramkalas

the Muriah

Hittade ett gammalt kollage på mig och Muriah. Rätt många bilder konstigt nog. Så jag kom helt enkelt på hur mycket jag tycker om den lilla tösabiten. Min Muriah liksom, jäkla tur att man har henne i laget, var ju så jobbigt att lämna henne förut. I like the way you mooove, <3. Hon och jag.
image108
As you can see, så kände vi varandra som mörkhåriga också, haha.

P.s I love you

I just want to feel you when the night puts on its cloak
Im lost for words, dont tell me, all I can say...
image107
... I love you 'till the end

miss you... hair

Morsning korsning. Nyss klar med mitt egentränande här hemma. Vanliga örnträningen erbjöd lite styrka där med så blev dubbelt idag (woho, stark kommer jag bli minsann) och sen var det Top model, så jävla bra. Jag har två stycken jag gillar, vilka säger jag inte. Mest för att jag inte kommer ihåg vad dom heter.

Jag kan inte duscha nu utan måste göra det imorrn på morgonen. För med min nya frisyr, som jag hatar för tillfället, så fungerar det enbart om man går ut i livet samma dag man tvättat håret, alltså INTE kvällen innan. Det suger big time och jag önskar att jag hade mitt hår som förut, ångest över det minsann. Varför ska jag alltid få sånna där jävla impulsryck och vilja ha en förändring? När gammalt vanligt fungerar utmärkt utan att man vet om det. Jaja, man ska inte gråta över spilld mjölk, har ju min färg kvar i alla fall. Frågan är ju om jag kommer våga rensa bland gamla bilder nu när jag saknar håret så mycket? Vågar nog inte chansa asså, har sett tillräckligt, jag är för känslig nu också, tihi.

I swear I'd burn this city down to show you the light.
- The best part of "Believe" is the "Lie"


något att (inte) se fram emot

Happ, så var den skoldagen över. Slutade tidigare, skillad som man är. Kirrade pass, så nu stannar jag inte i Sverige i alla fall, för det vore ju galet surt. Behöver solen, värmen, hänget och allting (jag och Murrko ska ju åka på vingen med sånna där flygmössor med lappar för öronen och glasögon). Måste komma bort i alla fall, fan att det inte var precis nu bara men det funkar garanterat lika bra om sisådär en månad, promise! Extra skönt att jag ska iväg igen inte långt efter det, London for the win (eftersom ingen förstår förkortningar). Så mycket att se fram emot egentligen, men ändå kan jag inte göra det helt nu. Känns för jävligt hur mycket påverkan vissa stuff har på en. Tur att skolan finns, faktiskt, enda stället (tillsammans med träningar) i princip där man får tankarna på allt annat. Om inte på lektioner så med alla olika människor man kan jiddra med, höhö. Lovet skulle kunna skjutas upp för min del.

I'll be captivated, I'll hang from your lips
Instead of the gallows of heartache that hang from above
image105

skolan

Abo. Tråkigt värre i skolan just nu. Har inget och göra och NOG med alla egna arbeten säger jag. Några veckor var det skönt men nu får det räcka tycker jag. Men så kanske jag bara säger i stundens hetta, jag menar det nog inte innerst inne. Hela gänget är typ sjuka, men här ändå. Jag hostar, Annika hostar fast hon röker ju, Marc kan inte prata och Sabrina hostar och har alla andra sjukdomar som världen har kommit på. Men vad gör det om vi har varandra?

Kanske ska gå bort till grabbarna längst bort i klassrummet, här är det inte roligt att sitta. Men nu kom ju gänget tillbaka, dom försvann ju nämligen ett tag. Nu går dom iväg igen, vafan sysslar dom med egentligen? Fuckers. Får väl gå efter som en jävla svans. Vet dom inte att jag är ledaren? Tydligen inte.

Ska fixa om passet efter skolan, Floridaaa ärg people.

imse vimse spindel

Godmorgon. Sovmorgon är bäst och inatt kunde jag faktiskt sova också, förskönt. Ska snart bege mig mot skolan, lunch med grabsen först. Är faktiskt i tid, 5 min till godo så tänkte blogga lite. Hade massor att säga igår men blogg.se fungerade återigen inte. Men en kul grej var när Cleo skrev till mig, var tvungen att spara det tills idag. Fan vad äckligt asså, jag skulle dött om jag var hon. Fast det kanske vore något? Nä skoja bara, här ska ingen dö.


cleo' säger:

MINDY!

cleo' säger:

vet du vad jag gjorde?

cleo' säger:

hahahah

cleo' säger:

jag trodde det var en tråd som hängde ifrån min hylla så jasg tog tag i den och skulle ta ner den därifrå¨n

cleo' säger:

men då var det en spiiindel!!!!

cleo' säger:

haha

cleo' säger:

så jag fick värsta paniken

cleo' säger:

för den började krypa på hela min hand hahah


fjortisar ftw

En fascinerande tanke som jag kom på nu när jag kollade in i väggen och såg ut som psykkillen i Prison break som skulle åka båten till Holland. Fjortisar (don't we all love them?) kollar alltid på mig ganska mycket. Då har jag två möjliga anledningar. Ett, dom kan lukta till sig mitt hat för dom. Två, det kanske kan vara så att dom är så grymt irriterade på hur dom aldrig, jag upprepar: aldrig, lyckas bleka sitt hår rätt, och därför är dom avis på att jag har den perfekta platinafärgen och dom går med gult äckelhår. Let's face it, många har ful-blekt hår men det är bara fjortisar som är mongo nog att kolla sönder, alla andra har något som kallas hyffs. För det är ju trots allt inte vi som spelar hög dunkadunkstörstahitenpåplayahead musik på mobilen samt skriker och springer runt överallt. Det verkar som att jag ogillar dessa? Nejmen gud, det är ju det jag gör.

And F.Y.I;
Fjortis är en beteckning på någon som beter sig naivt, omoget, osäkert, och pubertalt. Fjortisar tar däremot varje chans att på olika sätt visa hur mogen och vuxen han/hon är. Ordet fjortis syftar på fjorton år men det är snarare så att fjortis är ett sorts beteende och inte en viss ålder.

ASSÅÅW shiit jag loovar, jag älszkar dig määäst gumman <33
Give me a break.
image104
(Och ni har inte ens sett Haninges egna...)

strumpbyxor och rykten

Är hemma från dagen nu. Gick till centrum med mamma och köpte äntligen strumpbyxor, alla är ju fan sönder. Köpte även dom knallrosa som jag och Cleo kollade på (nu blir Cleo såååå avis, det känner jag på mig). Ikväll blir en sköön kväll. Ska chilla sönder med skolgrejer och Gossip Girl & Gynning, känns jättemysigt faktiskt. Kanske tränar massor också, måste komma igång igen trots min hosta, som för övrigt kan suga kuk.

Det ryktas om att...
... Jag funderar på sova bort hela sportlovet
... Jag ska flytta till ett kloster, föralltid
... Jag funderar på att råna en bank dagligen
... Det är 36 dagar kvar till Florida
... Jag gillar killar 1000 ggr mer än tjejer men ska bo i kloster ändå?
... Våren är på g nu, tidigaste ever
... Det som är dolt under ytan tar sönder en sakta men säkert

flitigt

Nää, vart ju inte så mycket bloggande. Förlåt, jag vet att ni verkligen väntade och allt sånt. Men förlåt så jäävla mycket hörni, inte meningen. Men jag och Marc var duktiga idag faktiskt, jobbat på galet, lika bra det eftersom det är prov efter lovet. Vi slutar när som helst, men tänkte meddela att jag lever i alla fall...

... Tyvärr, för vissa, och turligt nog, för andra.

desperata hemmafruar

Jag vet inte när eller hur jag somnade inatt, om jag ens gjorde det? Helstört. Kollade på Xena inatt, krigarprinsessan ni vet? Jag ääälskade henne när jag var mindre, men nu not so much. Kunde inte bara Young Hercules kommit istället så jag kunde spana in Ryan Goslings (älsklings) talang? Inte det nej, nästa natt kanske.

Jaja, sitter i skolan nu och chillar med Annika och Marc. Snart har jag och Marc datorkunskap så förbered er på mycket bloggning från min sida. Huuuur som helst, nu ska vi kolla på Desperate Housewives.

PUSSSS

host

Har ett ord att säga just nu klockan halv tre på natten och det är: cpmongoäckelhosta! Leave me the fuck alone, jag försöker sova. Blä, ska upp om ca 4-5 timmar, känns råskönt -nawt.

image103
Typ det här skulle nog hända om jag går till doktorn. Fuck.

happy times

Yes, äntligen ligger jag och chillar i sängen. Har också tänkt lite på mina lyckliga tider här i livet. Haha, dom har varit många minsann och det hjälper att tänka på dom när själen inte kan andas. En lycklig tid som var nyligen är väl jullovet som var helt totalägande, men det mesta kan jag knappt inte tänka på längre, men skönt att veta att jag upplevde allt en gång i tiden. Sen tog tankarna mig tillbaka till EM 06, det var ju jäkla kul, visst Murrko? (jag vet att du läser). Hon och jag röjde sönder Oslo måste jag säga, roligt heela resan lång, kommer fortfarande ihåg bussresan hem, slutade med att man fick ligga och trängas i gången med the Muriah, my one and only. Ps, VM resan till Helsingfors förra året ska jag veeerkligen inte gå in på, hamnar på hyllan med resten av roligaste stunderna, vet ju en som håller med i alla fall, och det är verkligen inte hon på bilden nedan.
image102
Dididididididi

you ain't got no alibi

Säger bara en sak; you reeeally like them ugly.
HA! Bästa på länge, faktiskt.

Sen kan jag lägga in en fin kärleksdikt alá Björn Gustafsson:

Vad är kärlek?
När det bubblar i kroppen som en kolsyrad dricka
När du fnissar som en liten flicka
När man känner något man can't deny
When the eagles fly over mountain high
När all oro är som bortblåst och försvunnen
När simba återvänder i lejonkungen
När man bara drar replik för att slippa krångla
Min pappa är rik,vill du hångla?
Om man spärrar upp sina ögon och tittar bak med huvet ut
Då ser man galen ut .
Det hör egentligen inte hit att höra
Det är bara en grej man kan göra
När jag dansat med elin en sommarnatt lång
Och vi satt på en parkbänk,jag var kär,hon drack rom
När elin sa att jag var den vackraste som finns
Såg in i mina ögon, och kräktes på mina jeans.
Våga styr som en kapten
Våga fall som ett löv
Våga chansa och se hur det går
Vad är fegt?
Vad är Mod?
What is love?
Baby don't hurt me,
don't hurt me no more.


tears and rain

Tja. Idag har jag varit hemma från skolan faktiskt, inte för att jag ville utan mer för det kändes skönare då varken Annika eller Sabrina var i skolan, skulle gått dit annars för jag har ju så jäävla mycket polers fast det är en sån onödig och kort dag och jag var råtrött. Sov nästan ingenting inatt, och när jag gjorde det vaknade jag ständigt upp igen. Jaja, hur som helst vaknade jag vid elva igen, fick äntligen sova då, men ville inte vakna för sent bara för jag är hemma. Så jag kollade på Desperate Housewives och snart ska jag läsa lite innan jag slår på något mer avsnitt, eller kanske bara blir Våra bästa år? Hmm.

Ska försöka läsa jättemycket idag, boken är nämligen kortare än man tror och vore skönt att bli klar med skiten någon gång. Eller så vill jag väl bara vara sysselsatt. Det verkar mer logiskt. Jaja, NU: Cola.

I wish I could surrender my soul;
Shed the clothes that become my skin;
See a liar that burns within my needing.
How I wish I'd chosen darkness from cold.
How I wish I'd screamed out loud,
Instead I've found no meaning.

jag ville vara den

Woouupp. Har tränat, är så skönt hur man bara glömmer allt där. Då blir det bara det fysiska man fokuserar på och skiter i det psykiska. It's the shiit maan. Men nu sitter jag ju här igen och kommer ihåg och bara plågar mig själv. Jag har tänkt en ljus tanke idag, framsteg i nederlaget. Nja, någorlunda i alla fall. Nu hade jag i alla fall tänkt att duscha och sen läsa Oliver Twist samt min älskade Harry. Slår nog på en film sen tror jag, blir antingen Stay eller In the land of women, spännande? I think so. ELLER, så blir det att dryga till med lite husfruar eller Gilmore flickor, kanske kanske.

Jag satt där i min värld, dit ingen någonsin kan nå in
Du måste tro mig, tro när jag säger
Att jag vill alltid, jag vill alltid vara din

depp!

Jag ska inte heller låta allt mitt negativt upprepas jämt, kommer bli svårt men jag gör det bara om det är nödvändigt, så blir väl inget bloggande alls i sånna fall. Det här är verkligen ingen tid jag vill se tillbaka på, en tid där varje dag känns värre än den innan. Mitt liv är förändrat och sånt jag sett fram emot ser jag inte fram emot längre för att det finns inte mer, det är borta nu. Jag är så sjukt trasig inuti och hur mycket jag kanske berättar för någon så kommer den inte förstå hur ont jag har, så är det. Får väl bygga upp min mur igen 'cause I'll never tell.

Avslutar hela skiten med; Det är onödigt att bry sig om något eftersom ingenting går som man vill ändå.

(Och tiill ni haters, spekulera på för jag tror inte ni har någon aning alls...)

P.s ... I love you

Dålig uppdatering I know, men när jag velat blogga har inte blogg.se fungerat och det är ju inte bra. Är väl kanske för det bästa ändå, vem vill läsa deppinlägg efter deppinlägg liksom? Inte jag i alla fall, men det är ju såå skönt att skriva av sig. Helgen har varit ett helvete men trevligt stundvis, chillade hos Ella i fredags och igår var jag på bio med Nilda, Melissa, Cleo och Ella. Vi såg den efterlängtade Ps I love you. Den var så extremt galet bra att det är helt sjukt. Våran rad grät väl sisådär 50 gånger under filmens gång, en riktig bölarfilm passar ju super när man är helkänslig för tillfället. Nejmen, svårt att beskriva hur sjukt bra den var så ni får väl ta och se den helt enkelt. Den är lika bra som Dagboken om inte liite bättre, men det vågar jag inte säga säkert.
image101
Varje dag när jag vaknar är det fortfarande ditt ansikte jag vill se.

ny dag, nya ... tag?

Goddag. En ny dag med inga förändringar. Somliga kanske spekulerar galet om mina emo-aktiga inlägg och kanske får för sig att dom vet något om det som tynger mig. Syftar mest på dom som inte riktigt känner mig, och då säger jag bara; visst asså, spekulera på för ni kommer aldrig få veta. Ni får helt enkelt gå runt och tro det ni vill, men det är jag som vet.

Ibland önskar jag bara att jag visste vilka som läser min blogg, brukar höra folk från överallt nästan som brukar säga "aaa, som du skrev i din blogg", what liksom. Men det är lugnt, läs på ni tappra läsare, jag är till för att underhålla.

Träning sen, känns inte helt jättekul i ärlighetens namn, inte idag. Och under dagen (som återstår) har jag lite planer som vore bäst att sätta igång med, känns bäst att vara sysselsatt, fast just nu hjälper knappt det. Lite lindring är det dock. I'm out.

Cause Im broken when I'm lonesome
And I dont feel right when you're gone away

rumor has it

Det ryktas om att...
... Alla hjärtans dag idag lyckades bli den sämsta
... Roy och Viktor är bowlingmytomaner
... Ellas dörr är öppen för (nästan) alla i helgen
... Mitt liv ska börja om på nytt inom kort
... Jag valde att göra en sånhär för att liva upp stämningen
... Min nya grej är att röra pojkars hår jämt (lugn, myndiga pojkar)
... Lugna favoriter oftast gör en allt annat än lugn

Nu: POCAHONTAS.

hataa

Hej, jag skiter i allt för allt suger kuk ändå. Man vet nästan alltid men ändå så gör man inte det förrän det kommer som en smäll i ansiktet. Men okej liksom, tack för det, den här blåtiran kommer nog inte försvinna på jättelänge.

Blir det kanske Pocahontas-dykning inatt? Det tror jag.


Alla <3ns dag

Alla hjärtans dag idag om någon missat det. Bowlade idag och det gick bra, tre strikes bre! Kom dock trea, tur att man var på samma lag som Annika i alla fall. Viktor och Roy (kanske fler) hade köpt massa gott som i princip alla fick smaka på, söta pojkar det.

Sen har jag bara chillat typ. Ska väl snart iväg på bio med Ella och sen käka innan. Härligt härligt. Måste säga att jag inte skulle banga på något sorts nattsällskap i natt? Fick ju sällis av Cleo inatt, fast nu menar jag liite annat men jag älskar dig ändå Cleo gums. Måste dock nämna att vid sju blev jag väckt av Cleo som skriker; Men asså kan du bara komma!!! Så hade hon tydligen drömt något. Sen återigen vid åtta där hon i panik undrade vad klockan var. Helt mongo.

PUSS, have a nice valentines day.
image100

bowling (for Columbine)

På tal om något som gör mig glad istället för helt nere är att jag ska bowla imorrn. What tänker ni och undrar hur fan det langar lycka. Så tänker ni väl sääkert när jag meddelar om mina trevliga dagar i skolan (av alla ställen) också. Men vi ska bowla med skolan och därmed dom flesta i klassen. Eliten därifrån förstås. Har fått massa tips av Viktor på hur man är så grym som möjligt, han och Roy är ju tydligen kungar inom bowling. Tror dock inte att det hjälper något alls, jag är förmodligen helt hopplös. Men ska bli roligt ändå, hoppas Sabrina är lika paparazzi som hon var idag i skolan -naaaawt.
image99

lite mysig

1. Vilken BH har du på dig just nu? En av mina favoriter
2. Vilka trosor har du på dig just nu? Snobbenstring, lagom fjortis
3. Är du nöjd med dina bröst? Alla andra är riktigt nöjda så varför inte jag med?
4. Är du nöjd med din rumpa? Återigen, alla andra är nöjda så jag med antar jag
5. Uppsatt eller utsläppt hår? Utsläppt, men uppsatt om man har längre
6. Hur skulle du beskriva killen som du just nu tycker om? Ruskigt rolig
7. Vad är det första du kollar på när du möter någon av det motsatta könet? Näsan
8. Vad är din åsikt om homosexuella killar? Härliga som fan
9. Vart vill du helst bli kysst? Nacken, så man kan höra andningen
10. Och om inte där? Munnen, myysigt
11. Har du några snygga killkompisar? That I have
12. Har du kysst ngn av samma kön? Nää, pussat snarare
13. Vad är ett plus på motsatta könet? Humor, humor och humor
14. Vad är ett minus? Inte humor? Och kanske när man inte klickar fysiskt
15. Är du en hejjare på att kyssas? Fråga någon som vet, dvs vem som helst
image98

VS

Jag har en dubbel uppsättning av det jag fick från VS förut. Tydligen nåt knas och fick det som kompensation. Soft, kan verkligen slita allt med hälsan nu. Men säger bara; FAAAN att trosorna var för stora. Ni vet väl att det här innebär att jag är dubbelt så sexig nu? Bra, ville bara kolla.
image95image96image97
Dontcha wish your girlfriend was hot like me *lidididi*

nåt står inte rätt till

Had a bad fucking night inatt asså. Fick ägna all min styrka åt att inte langa en Pocahontas-dykning ut ur fönstret ungefäär. Vart på lite annat humör när jag entrade skolan, ganska läskigt hur mycket jag trivs där. Är det något fel på mig kanske? Jag börjar tro det.

Imorrn är det valentines och det är väl mer eller mindre som en vanlig dag för oss vanliga dödliga. Är glad för att jag är vanlig måste jag säga, fast visst, kan inte förneka att det blir lite ensamt om nätterna ibland. Dock finns ju dagar när man har sällskap ändå och då vet man kanske mer hur man ska uppskatta dom? Vi säger så i alla fall, så låter jag bättre.

Appropå ingenting, min roligaste vän Vsvensk ska åka iväg och utforska berg imorrn. Så jag sa att han får ha så jävla roligt där borta. Tack sa han och lade till; ha så kul här hemma. Av någon anledning kändes det som att han såg ner på mig, fucker.

Ps, Marc har snaggat sig och är hur fin som helst. Har rört hans huvud hela dagen. Avis? You should be.

never free, never me

What I've felt, what I've known
Never shined through in what I've shown

... So I dub thee unforgiven
image94

bor-ing

Ahapp. Tänka sig att jag skulle sitta och tråka sönder även här hemma. Nää, not good. Kollade till och med på I huvudet på Gynnng, som jag inte ens tyckt om förut, men idag var det kul som fan. Har det alltid varit det? För då har jag missat nåt tyyyp.

Kan inte träna hemma ens för jag hostar nonstop. Så trodde jag skulle få gå ut på promenad -men icke. Känns jättestabilt att alla bor antingen i Vega, Nynäs eller Tyresö. Förutom the bangers nummero 1.

SUCK. Kan väl langa en bild som har inte har med något att göra.
image93
(bara för det var äckligt najs väder och jag var mucho brun)

mongo

viktor´ säger:
fest i helgen lr?

Mindy säger:

försöker fixa nåt sånt jaa

Mindy säger:

vadddå vill du komma eller bree

viktor´ säger:
FAN TROR DU!?!??!?!?!

Mindy säger:

men fan vet jag jävla dampunge


stan och rykten

Whattup. Hemma för typ en halvtimme sen, är helt slut typ. Gick runt och hjälpte Sabrina med hennes surprise till baby, nej jag menar hennes baby. Vi käkade på donken sen med sällskap av Marcs vän Erik. Sen åkte jag runt med Sabrina tills det blev dags för hemfärd, soft värre. Och sen har jag några rykten.

Det ryktas att...
... Ellinor är själv hemma i helgen
... Walthers är en föör liten skola
... Man saknar någon man inte trodde man skulle sakna
... Jag och Nicklas har ihop det bakom Sabrinas rygg
... Jag har en dejt med Ella på valentines
... Sportlovet är ruskigt nära nu
... Många älskar mig men visar det bara inte

Nu: Gossip girl.

eeeeeen till bara

HAHA, okej ett sista inlägg. Snart slutar vi, woho. Eller typ nu. Gick ut och satte mig med Viktor ett tag och han hade gjort nån fin safarigrej och sen satt vi och tryckte på hans fucked upp svarta fläckar på skärmen. Man fastnade för dom ändrade form och shit. Som att man var höög typ.

JAJA, nu: Stan.

smarc

PS. Marc har skapat en blogg. Men gå inte in där, han skulle nog tycka det är pinsamt.
(Fast ni har inte hört det från mig)

http://smarc.blogg.se

TRÅKIGT

Jahapp. Fortfarande chill in tha school. Dock jättemkt mer ochill just nu. Datorkunskap måste banne mig vara det drygaste ämnet ever. Speciellt nu när man kör Excel. Jag har inte börjat på övningarna än, men gör det sen eftersom det verkar så in i helvete tråkigt för tillfället. Metallica (love) dunkar i hörlurarna, på lägsta volym för här får man inte störa.

Ämnet är nog så jävla drygt för läraren är just det, är han en återuppstånden Hitler? Viktor fick inte sitta inne här eftersom han inte vilja sitta själv utanför för att "han inte har den här lektionen, då går det inte". Vem fan bryr sig? För det andra får man aldrig jobba hemma, för det tredje så får man inte börja tidigare och varför inte det? "För det går inte". Jag hatar honom innerligt. På riktigt tror jag, nästan lika mycket som Marina eftersom hon är en robot känns det som och ger alla poäng efter punkt och pricka (eller vad det heter). Har tagit två promenader runt i skolan redan, och nu är det en knapp halvtimme kvar, skööönt. Ser Viktor sitta där ute och grina, stackars, får trösta honom inatt. HA HA.

BLÄ. Tråkigt tråkigt, och mina byxor fortsätter att åka ner. Snart stan i alla fall, ska försöka få liite pengar så jag kan köpa strumpbyxor. Marc följer med också, han är så gullig och undrade om jag ville lätta på hjärtat idag när jag svarade njaa på frågan hur går livet. Min blivande man det. Och nu har det minsann hunnit bli Clawfinger i lurarna.

chillin in thaa school

Sitter och chillar i skolan med Sabrina och Marc. Vi har gått igenom projektet och det var helt ok. Framtidsplaner pratade vi om också. Dom skakade hand på att försörja varandra om dom tjänar fett som vuxna. Jag med förstås, men bara i Sabrinas fall. Marc ska jag ju gifta mig med när han blir NHL-stjärna så min framtid är säkrad, fooo sho, Marc och jag kommer vara så jävla lyckliga i vårat stora mansion, även fast Sabrina får bo i vårat stora gästhus.

En lektion kvar och sen ska jag in till stan med Sabrina, hon ska kirra stuff inför alla <3:ns dag, det ska inte jag och det är väl tur då min ekonomiska situation inte är den bästa såhär innan USA och London. Bah, jag sörjer dag in och dag ut.

Nu pratar Marc med sin pojkvän i telefon, det ryktas om att han är söt. Hmm, bra tidsfördriv innan jag byter ringar med Marc kanske? Mm, kanske kanske.

Ps, hela skolan har sett mina trosor. Mina byxor åker ner och tröjan åker upp, går man och håller i böcker är det precis det man får ta. Sexy liksom.

masken är av?

Jag orkar inte. Saker är inte alltid som dom verkar vara, eller så är alla exakt lika blinda eller lika bra på att spela. Se mig, eller så kollar ni inte åt mitt håll igen.

... But I still believe I will have it all someday.


Mindy genom åren


Bara för att slippa läsa Oliver Twist så kollade jag gamla bilder (blev lite sugen eftersom Ella hade gjort det). Sen tänkte jag att shit vad många bilder jag har på mig, ska jag eller ska jag inte dela med mig av mina förändringar till dom få som läser? Jag ska dela med mig.

Första bilden är jag huur gullig som helst. Andra är den fulaste perioden i mitt liv (obviously) och det där var en bra bild för att vara då, ville inte riktigt visa dom fulaste för då kommer alla se mig som ful forever, den fula perioden varade länge också -not good. Vet inte vad jag tänkte där riktigt och vet inte vad som hände heller för den delen, jag var gullig innan ju. Den tredje är från förrförra sommaren, håret ljusare och det var där det började gå uppåt, på alla sätt. Fjärde bilden hade håret åkt av och det var väl kanske några månader efter förra bilden, den största förändringen probably, även personlighetsmässigt. Femte kirrade jag extensions då jag saknade håret. Dom åkte av of course och jag körde på kort igen, vid det här laget var jag tusen gånger roligare än innan och jag har egentligen varit ganska rolig jämt (kanske inte på fula tiden då). Och nu, sista bilden, ganska stor förändring det med men det behövdes. Jag var ju så gullig i den frillan som ett litet barn och tänkte köra på det igen tyyyp.

Intressant? Förmodligen inte.


If you're listening this is how much it hurts

Goddag. Dagen i skolan var ganska onödig om jag får säga det själv men det gör inte så mycket. Sov helkonstigt och hostar sönder mig jämt. Natten var fan ett helvete, för i vanliga fall tänker man fan inte på att man hostar jämt men då gör man tydligen det.

När jag kom från skolan så chillade jag framför Våra bästa år och Oprah samt uppdaterade min iPod (äntligen älskling, jag vet). Så nu är jag väl klar med det och ska läsa lite Oliver Twist tror jag, varje gång jag säger att jag ska göra det händer det never. Illa, men vore det Harry så skulle det vara no problema. Ska nog göra lite matte också. Ambitiöst värre -naawt. Nu: Oliver (nja, ta fram boken i alla fall).

I'm wrong, I'm wrong again
But not because of where I stand but where I've been
And it burns, you know it burns like hell
To know there's nothing I can do but wish you well

Ella och hennes Titanic

Okej, jag är jättenördig. Men det här inlägget är helt och hållet dedikerat till Ellinor. Eftersom jag har så jävla bestämda åsikter och tankar om att Titanic inte alls är så jävla stor var jag tvungen att kolla upp, precis som Ella, något som bevisar och stärker min åsikt. Så Ella, here you go. Freedom of the seas, ett kryssningsfartyg givetvis, är 339 meter lång, 56 meter bred och har 15 våningar. Skulle man ställa upp båten skulle den bli högre än eiffeltornet. Åk på den du. (Till Ellas försvar gjordes Titanic för länge sen utan samma sorters utrustning, men det var det enda jag kunde komma på). Glöm nu inte att Titanic faktiskt vilar på havets botten och vem är jag att tala illa om dom döda? Haha, nejmen skämt åsido så kändes det här inlägget ganska onödigt. Men det var faktiskt intressant att kolla upp. Sen lovar jag er att min Ellinor inte kommer bli skrämd av denna båt ändå, men det var kul att langa ett stort fartyg bara. Den här har ju faktiskt inga skorstenar att skylta med.
image83
image82

tråk morgon

Godmorgon. Ligger fortfarande och degar i sängen. Mitt huvud är helt fucked asså. Och så hostar jag jämt, jävla mongofan asså. Men what to do? Na-da.

Snart är det träning och det ska bli mucho skönt, har inte tränat på egen hand här hemma något heller, så får bli typ trippelt idag. Har ganska dåligt samvete faktiskt, men på helger hinner man typ inte. Oavsett om man gör något eller inte. Oh well, har verkligen inte mer att säga.

Eller kan ju slänga in ett grattis till Cecilia som fyller 19 år!

just let it fall

If you never move ahead you'll keep on looking back
the only thing you're doing is just filling out the cracks
Another coat of artificial paint won't change a thing
unless the whole foundation gets a brand new colouring
What is there to lose except some insecurity
that you replace with faith to not be scared of what you see
'cause every little risk you take breaks down another wall
the biggest chance that you can take is just to let it fall

image81

som alltid

Men det händer att jag går förbi huset som du bodde i.
Det händer att jag ser dig då och då.
Vi trodde att vi fattade. Vi blundade och skrattade.
Vi tog allting vi kunde få. Jag undrar vad vi tänkte på.

Den morgonen. Jag minns dig där i fönstret sista morgonen.
Det hände nåt på natten och på morgonen var allting förbi.

nya vinklar av Titanic

Stuntträningen idag gick mighty good idag, I must say. Fick ju inte ens åka hem efter då jag åkte till Cleo efter ett snabbt besök i centrum. Ella kom sen och vi har ätit gott, kollat på World trade center, Melodifestivalen och nu är det Titanic. Något bra behöver man efter svenska folkets röstningar, säämst maan. Det som var bra var ju Björn Gustavssons insats, samt Kristian Luuks. That's my dawgs lixom.

Den här gången kollar jag på Titanic ur kärlekssynvinkel samt en Leonardo-di-Caprio-är-så-jävla-bäst-synvinkel. Har gått bra faktiskt. Nu ska jag fortsätta kolla. Tjing.
image78

lördag

Godmorgon. Vill sova mer, verkligen. Men för en gångs skull har jag träning på en lördag. Men no big deal, är inte så jobbigt. Ska nog ta en promenad dit, låter skönt tyyp. Så är jag äckligt sugen på cola, ska ner när som helst och ta mig ett glas! Igår så chillade jag med Cleo, Melissa och Ella i Daniels crib, naaajs.

Det är väl typ träning som händer idag, inte så mycket mer tror jag och då brukar det oftast fortsätta hända ingenting. Men det gör inget fan, orkar inte bry mig så att säga, men något kul lyckas det nog väl bli.

Be still my heart, it can only get better

uppvisning och destination unknown

Nu är min gamla (nya) mobilen tillbaka från lagning. Woho. Måste langa in mina låtar och shit nu, innan jag går utanför dörren. Låter ju för illa med grundsignaler. Hade uppvisning idag och det gick baraa bra.

Ikväll vet jag inte vad som händer alls. Något med Ella och Cleo i alla fall så det blir nog bra. Cleo har en plan och Ella en annan, jisses säger jag bara, hur ska det här gå? Det går inte ens att klä sig samma till bådas förslag. Mucho importante att jag får veta tyyyp. Dagens i-landsproblem.

TJING.

One more kiss could be the best thing
Or one more lie could be the worst
And all these thoughts are never resting
And your not something I deserve

change

image77image75
Före och efter. Lite skillnad är det väl i alla fall? Fick bli en blandning av två frisyrer jag ville ha. Ps, syns mucho mer i verkligheten.


inte långt kvar

Godmorgon. Igår gick jag ut på långpromenad med Ella efter jag tränat hemma. Kändes skönt. Sen kollade jag på Troja utan Ellinor, till slut tyckte jag att hon banne mig får skylla sig själv, för inga fler filmer blir det heller. Sen har jag bara chillat. Idag var jag ute med duktiga Vimiboy och snart ska jag iväg igen.

Dags for the surprise snart. Typ i alla fall. Håll utkik.


boobies

Hej. Idag har alla kollat på mina tuttar känns det som. Jag visste att en bra Victoria's secret bh samt en relativt upptryckande klänning inte var det bästa valet. Men hey, jag tänkte något i stil med "ingen bryr sig ändå". Tydligen var det något som alla brydde sig om. Jag själv tänkte inte på det så mycket men kände lite "Ursäkta, mina ögon är här" efter ett tag. Annika hade ju första parkett hela dagen i alla fall och det verkade hon tycka om. Så överdrivet var det inte ens men hon sa jämt; det är lite svårt att undgå. BAH, nöj er för i helvete, vilket många gjorde också, haha, ska nog inte riktigt ha såhär igen. Om det inte skulle behövas förstås!
image71
(Försökte fånga det på bild faktiskt, för att ni ska få en idé, men gick inte så bra tyyp)

vem gör sånt?


Roligt roligt.

wouldn't you rather be a widow than a divorcee?

Igår när jag hade något asviktigt att skriva om innan läggdags så funkade inte blogg.se. Men jag hänger inte läpp för det, mina åsikter kommer garanterat tillbaka. Just nu sitter jag i skolan och väntar på lektion, som det ryktas om att man inte måste gå på. Men det gör jag ändå, så mycket gillar jag skolan. Hoppas bara att min man Roy inte gått hem, eller andra MaC barn för den delen, vore ju för surt.

Jag börjar om en halvtimme med Svenska och eget arbete, så börjar på det nu. Ligger efter men nu kommer jag igång igen och kommer väl ikapp på en halvtimme kanske, that's svenska liksom, enkelt vad det nu handlar om. Och imorrn hörni, the times are changing.

They say your head can be a prison.
Then these are just conjugal visits.
People will dissect us till,
This doesn't mean a thing anymore

I'll never tell

I will change, och nu banne mig blir det rejält. Eller. Någorlunda, det ska det bli hoppas jag. Säger inte vad, hur, varför eller när för det ska bli mer en överraskning. Är lite smått nervig över det dock. Blir stort för mig i alla fall som tagit till mig modet igen och ska go nuts. Men som sagt, hemlis for now. Blir roligare för er sen ;) Nyfikna elläh?

image68

in school

Whattup. Sitter nu och chillar i skolan med Annika. Nu har vi rast till typ för alltid. Provet gick helt okej, skönt faktiskt. Det som är mest skönt är väl att jag inte pluggade sönder mig eftersom det faktiskt inte behövdes, älskar när det händer.

Annars då? Jorå, rullar på. Ska möta söt Cleo i centrum efter skolan så jag går runt och bär på ton i min bag, allt för Cleo. Träning ikväll, ganska skönt. Men börjar bli helt förkyld typ, not good, jag hostar hela tiden. Låter som Annikas rökhosta, men det kan väl inte smitta? Haha.

PUSS så länge, ska väl slå på ett avsnitt Gilmore Girls.

funny

Jag: Du känner honom va?
Han: Nää, tror inte det.
Jag: Men jo, det gör du.
Han: Han som ser ut si och så och är 89:a?
Jag: Aaa.
Han: Nää, tror inte det är samma.
Jag: Men hur många sånna finns det!?
Han: Eller, är det han som bor där och där och blabla?
Jag: JA, precis.
Han: Nää, tror inte det asså.
Jag: Men va? Jo.
Han: AHAA, han som jobbar där?
Jag: Ja exakt.
Han: Nää, det är nog inte han.
Jag: Så kan du inte säga.
Han: Eller vänta, han som gick i skolan där?
Jag: JA!
Han: Nää, det är nog inte han.
Jag: MEN JO.
Han: Fast vänta, han som har en brorsa som bor där?
Jag: JAA! Han ja, du känner honom.
Han: Njaa, det är nog inte han asså.
Jag: MEN SÅ KAN DU INTE SÄGA!
Han: Men är det han som brukar hänga med dom?
Jag: MMMM?
Han: Nää, tror inte det är han asså...

Och sådär fortsatte det i princip. Mycket roligare när man tänker såhär i efterhand för just då förstod jag inte riktigt om det var på skämt eller inte. Det var det givetvis och det borde jag faktiskt förstått, men det gör man inte alltid, vissa är för roliga för en själv. Roligt folk är de bästa folket och det där var ett av många roliga minnen, (observera att det som han nämnde stämde in alldeles korrekt).


tråk

Idag försov jag mig, men min dröm var spännande. Var på en fest hos låt oss kalla henne x, och hon bodde inte alls där jag trodde. Men jag vet ju inte ens vart hon bor på riktigt, men ändå. Det var spännande faktiskt. Missade matten dock och det ville jag inte göra fast lika bra det eftersom Roy inte är i skolan idag.

Nu sitter jag på naturen och lyssnar inte. Annika my love är här men inte Sabrina. Förlåter henne aldrig när hon är borta på tisdagar, vilket alltid råkar hända på just den dagen. Och vart är Marc? Blä, lämna mig själv på datorkunskapen bara, gör det. Fuckers. Anyway, efter skolan ska jag till Kulturhuset och nörda mig där till stängningsdags typ, Annika ska med, pluggisar som vi har blivit. Sööft.

PUSS på er, nu ska jag nog lyssna lite. Kanske...

Ellinor

Mindy säger:

cleo sover eller

Ellinor säger:

aa typ

Ellinor säger:

haha

Mindy säger:

tänkte väl de

Ellinor säger:

hon ligger på andra sidan sängen iaf

Mindy säger:

aa, du har den effekten på folk

Mindy säger:

hahahahahaha

Ellinor säger:

men håll käften bre


träna träna träna

Okej, hej nu är jag helt slut. Tränade även efter träningen och på den förstås. Känns skönt efteråt. Idol idag var roligt, det dök upp någon mulatt-grekisk-gud-aktig människa, skitsoft. Sen så har jag bara degat. Pluggandet är typ redan klart för idag känner jag. Kommer inte lära mig något mer nu ändå. Får bli nöta in rejält imorrn helt enkelt.

Ska typ sova nu (?!). Haha, nejmen får väl sätta på ett avsnitt Gilmore Girls så jag inte blir allt för chockad av mig själv. Har dessutom saknat flickorna där lite.

PUSS

uppskattning

BAH. Nu har jag tränat lite, sådär pre-träning träning. Och pluggat lite grann. Är så jävla trött att så fort jag läser stängs ögonen för gott i en blinkning. Men snart piggnar jag nog till hoppas jag, för en promenad till träningen ska minsann dras till med.

Marc- so, do i go all in? säger:

va skulle jag göra utan dig asså!

Sådär uppskattad är jag alltså. Soft!


ljusare moln

Woouupp. Var faktiskt riiktigt skönt att gå till skolan idag. Trevligt folk, tankar på annat. Guld värt. Dock kunde jag ha sovit mycket längre än vad jag gjorde, det var ett minus på hela dagen och det gjordes fort till ett plus med folket där. Annika är tillbaka och vi mystes hela dagen, pussar och kramar! Ha ha, välkommen.

Är ju då på lite bättre humör tack och lov. När som helst ska jag plugga också. Sen träna lite och sen är det dags för träning igen. Gah, och jag som knappt sovit något. Blir intressant.

You're better than me, I struggle just to find a better way
Take a breath and softly say goodbye

out of reasons

Hold me now I need to feel relief, like I never wanted anything
I suppose I'll let this go and find a reason I'll hold on to
I'm so ashamed of defeat and I'm out of reason to believe in me
image65

Hard Rock

Hej hej. Kom nyss hem från uppvisningen på Hard Rock Café. Det var soft och gick helt okej. Tänkte ju röja loss med Murran och Nilda efteråt men det fick man ju inte, synd synd. Äntligen hemma i alla fall. Ska bli sådär äckligt skönt med skola imorrn, sysselsättning när den är som bäst eller? Observera att jag inte är ironisk.

Annars så ska jag väl läsa något kapitel av Harry (sorry Oliver, jag gillar inte dig) och sen sova. Lite pigg kanske man ska vara imorrn? Har mucho att göra faktiskt. Och så träffar man Annika också, love.

Nu: Harry. TJING.

We own the night

Var ju på bio idag med Ella, mysigt mysigt. Helt jävla bra film. Älskar Mark Wahlberg numera, han är faktiskt riktigt grym i sina filmer. Eller säger jag bara så för att han alltid råkar vara med i samma sorters filmer, som jag råkar älska? Hmm. Joaquin Phoenix är duktig han med, föredrar han dock i Gladiator (greatest movie of all time). Orkar inte förklara vad We own the night handlar om men den är riktigt bra så se den. Om ni gillar filmer som The Departed (also greatest movie of all time) så gillar ni nog den här.

image64

keep me close

Well even though I'm not there with you
It's good to keep me close

Closer to your skin, you gotta keep me deep within
'Cause where I am right now I couldn't need you more
Close enough to see, Close enough to hear you breathe
Close enough to feel the warmth of you, 'cause I am so cold

image63

noll vilja

Godmorgon. Somnade ganska snabbt efter promenaden igår, men läste liite Oliver Twist också. Har sovit i 11 timmar ungefär då jag vaknade för inte så länge sen. Skönt skönt, länge sen jag fick sova ut.

Idag känner jag typ inte för att göra något alls. Skulle inte banga på bio typ, men tvivlar på att jag skulle få pengar. En hemmakväll känns typ skönt fast inte egentligen. Men är inte på humör för något ändå. Kanske blir bättre sen?

Jaja, NU: Ner och hämta cola.
Sen: Träna.

You creep into everything I do...

är man under 18...

Marc: Händer imorrn då?
Jag: Gissa!!
Marc: Fan va dåligt Mindy!!
Jag: Käften.
Marc: Haha, du måste börja festa asså!
Jag: Ja jag gör det så ofta jag kan men alla är ute på krogen jämt. Finns inga fester för oss under 18! Va händer själv då? Match och sen ut eller?
Marc: Mm, precis.
Jag: Mm. Ganska tråkigt egentligen, i ditt liv händer det alltid samma sak men i mitt liv så vet man aldrig!!

Positivt Mindy, mycket positivt.

vilken ork man har

I feel like I wanna smack somebody
Turn around and bitchslap somebody


Hej. Jag orkar inte med något just nu känns det som. Mitt jävla arbete är jävligt klart nu, blev väl rätt bra, svårt och veta vad Hatten vill ha i arbetet, men det får duga. Har dock kanske för mycket egna tankar ibland men skitsamma, charmen med mig ju, det vet alla.

Men förutom det så orkar jag inte med något. Har ont överallt, är irriterad på alla. Kanske bra att jag sitter själv på mitt rum nu? Haha. Nejmen skämt åsido så är det rätt skönt. Ska väl ut på någon promenad, läsa Harry eller Oliver (Twist alltså) och bara chilla. Men det är en plan bara, lär väl inte hända. Är ganska trött så kanske somnar efter promenaden som jag hade tänkt göra till en lång en.
image62
"Fuck you because I loved you"

TGI Friday

Godmorgon. Är jättetrött, fick ju vakna tidigt och allt. Kan meddela att det blev en timme senare, höhö. Men det gör inget, hann skriva det mesta, har bara liite kvar så det är ingen stress mer. Skönt. Och i helgen händer ingenting vad jag vet, och kommer förmodligen inte veta något heller. Hoppas innerligt på något kul, men det brukar inte hända ändå. We'll see, we'll see.

Nu: Promenix med Vincent.

Och den jävligaste stunden i livet var den när du gick, och allt var förlorat. Där satt jag med mina grön-bruna ögon och såg med blåögd blick allt jag hade förstorat. Så kom änglar och ta mig till honom och ge mig en chans för jag tror att snart brinner ett hjärta för honom någon annanstans

Juno

Åh, Juno var en söt film med söta huvudroller. Jättegullig var den och jäklaa skön med! I strongly suggest you to see it. Den är Oscarsnominerad också, så om ni inte tror på mig kan ni tro på det. Man känner sig ganska ensam såhär efteråt dock, men det gör väl inte så mycket. Är väl för det bästa lixom...
image61

RSS 2.0