the difference between

Japp, videos ska nog bli dom nya bilderna för min del. Kanske... Får se. Typ.

Kollade på Våra bästa år imorse och det är stört hur dom byter ut rollkaraktärer titt som tätt. Belle var på tur nu och hon är ändå en relativt stor människor inom Days of our lives. Henne kan man inte byta ut. Tror man, fast det gör dom fan ändå. OC skulle aldrig få för sig att bara byta ut Marissa till exempel. Och Prison Break skulle aldrig få för sig att byta ut Scofield. Det är en av skillnaderna på en bra serie, och bradålig serie.

Tjing på er.

ja, han ja

Han: 1234 56675 54045 954.
Jag: Mongo :)
Han: Har en anledning.
Jag: ... Som är?
Han: Skickade min produktnyckel för jag kommer inte ihåg dem i huvudet.
Jag: Jaha. Så du utnyttjar bara mig för sånt. Trodde de betydde nåt speciellt..
Han: Oj jag skrev fel.. det är min hemlliga kod till mitt hjärta och du får den.

Jamen, ironi är väl ganska sött det med? Han menar det innerst inne och det är det som räknas.

Spanien vannien

He's back! Och jag är icke i hans säng nu, utan i min egen, extremt surt. Men misstolka inte, jag och Cleo åkte på en trip ner (ut?) till Nynäs och gick en jävla promenad där tills vi nådde min kärastes boning. Där var det trevligt folk och ett kärt återseende av Holm också, stördare nu än för en månad sen, can you imagine? Matchen rent ut sagt sög, tråkigt att finalen var en tråkig match. Jag lyckades inte heller välja parti utan kom fram till att båda är lika bra och den som vinner förtjänar det helt enkelt. Då blev det spännande att se vem den förtjänta skulle bli. Och visst blev det Spanien. Nilda måste blitt glad när hennes land vann (HAHA!).

Snart EM, ska bli så skönt när det är över. Vill dit nu nu nu.

Jaja Harry, jag kommer.......

naaej, eller?

Nu vid närmare eftertanke lockar inte kungsan lika mycket. Orkar jag verkligen med alla människor där? Och om dom ens visar matchen där? Skönare att dega hemma istället, eller? Om mitt sällskap kunde sluta drömma och bestämma åt mig. Super.

Kan väl lika gärna duscha.........

sömn och final

Jahapp. Jag och Cleo körde en inte-ställa-klockan sovdag tills idag. Jag vaknade vid två. Cleo sover fortfarande, vilket jag förutspådde igår. Det är inget stopp på den flickan, är det mörkt i rummet sover hon tills världen gått under. Viktor sover också, men det är inte så konstigt. Mamma är borta. Sååå, alltså sitter jag här. Helt ensam. Utan någon som helst aning om vad som kommer hända ikväll. Just för att folk tydligen tycker att sova är viktigare än att meddela det till mig.

Jag vill i alla fall till Kungsan och kolla el finalo (visas den där?). Har inte bestämt vilket land jag tycker borde vinna. Får klura på det tills matchen, det är inte kul om man inte hejar på något land. Deutschland vs. España alltså, grymnings.

långt hår


Jösses vad långt  ("långt") hår jag hade där. Det var innan jag klippte mig för nåt halvår sen. Kanske någon längd att satsa på? Äsch. Jag lyckas alltid korta ner det som fan ändå...

nattbio ftw

Tydligen så kan växter mörda en, ta över ens kropp, lura en och prata med en nu för tiden. Det är sant, jag såg det i en film idag...

The Ruins hette den och var trots allt en ganska okej film. Jag höll på att fucking smälla av när min älskling Tommy Donnelly (J Tucker) dök upp. Inte fan i helvete visste jag att han var med i den, då skulle jag sett den a long time ago.

Nåja, kärlek till min favorit Donnelly och Cleo förstås. Puss.

Han är min baby, så försök inte ens gilla honom.

Outisland

Utö med Annika var helt underbart, värt den allt för tidiga morgonen. Jag åkte ifrån molnen i Haninge och blev mött av solsken och värme hela dagen lång. Otroligt trevligt var det ju att få träffa snyggingen igen.

Mysigt mysigt.

På tal om mysigt ska jag på nattbio med Clejjan. Och på tal om ännu mer mysigt kommer V hem imorrn och då ska jag mysa sönder honom, det har jag lovat typ.

Ps, mitt panikinlägg var lugnt. Men stört hur det kan gå ibland. Oh well, bye now.

nejnejnej

Just nu håller jag på att kräkas av oro. Snälla, bevisa att jag är dum som ens tror det. Det är inte rätt att man ska behöva må såhär pga orolighet över en annan. Fick mig att fundera på vad jag egentligen vill också...

Helvete då, eller är jag en typisk tjej nu? Fuck.

Slovenien

För övrigt är jag lite ledsen. Marc ringde efter bion och berättade att Utöplanen för imorrn gått i kras och att vi ordnar en middag sen istället. Men ska förmodligen åka till Annika där ändå, sån bra vän är jag alltså, men det kan bero på min brist på något att göra också. Samtidigt berättade jag för honom att jag skulle tävla i Slovenien, oj vad han skrattade... Fast det skulle jag nog också gjort. Känns som ett ganska random ställe att ha en tävling på, faktiskt. Men alla ska väl få göra det någon gång. Vem vet, jag lär väl få äta upp mina ord när jag kommer hem därifrån. Dock är jag nästan övertygad om att det är bättre än att vara i Danmark i alla fall, det landet gillade jag inte alls kan jag meddela. Sådär (kollar på bilden nedanför) ser det tydligen ut i Slovenien dit vi ska, och vädret ska ju vara som i Grekland. HMM? At least it looks pretty...

The Happening

The Happening var väl sisådär. Har svårt för att bli besviken på Mark Wahlbergs insats, men filmen var inte mycket att hänga i julgran. Spännande och intressant först men slutet förstörde allting. Typ som att dom inte riktigt kom på något och satte punkt där. Nej blä, men jag är ändå inte sur på Mark som medverkade filmen, han gjorde det bästa han kunde av något så dåligt planerat. Fast tänk om en sån här "happening" skulle hända på riktigt? Jag skulle ju gå i taket...

bijo

Goddagens. Här sitter jag och gör.... *damdamdam*. Precis, ingenting. Men ikväll ska jag på bio med syster min. Cleo den jäveln jobbar sent, vuxenpoäng där men inte fan är det kompispoäng. Film är inte bestämt, vet bara att jag mååste på bio och det nu! Film är ännu oklart.


Annars så kommer V hem på söndag. Jag som hade tänkt måndag. Fast aa, kanske blir det ändå, jag vet hur sliten han var efter Hultsfred. Nu har jag nästan vant mig att "leva" med att han är intehär dock, men han får ju jättegärna komma hem ändå...

Ibland spelar det inte någon roll hur säker man är på sin sak för om nätterna undrar jag fortfarande vart du är..


Sankt Mungos sjukhus

Vilket dilemma. Jag har förstås läst Harry nu, men funderar på att dra på någon rulle iställe (läs P.s I love  you). Detta skulle dock innebära sömn om cirkus två timmar = sent. Så nu sitter jag och räknar hur trött jag är...

Äsch. Man kan inte kolla på den där underbara filmen halvhjärtat, så spelar nog ingen roll hur trött jag är för det skulle gå oavsett. Men tror minsann att det blir ett kapitel till istället och sen sova, to who it may concern. Det senaste kapitlet slutade ju ändå sjukt spännande. Vilket mästerverk Harry Potter är egentligen, om man tänker efter...

Ps, pratade med Sabrina och min Marc på msn och saknar gamla tider nu. Men får träffa dom två och Annika på lördag. Ska bli mys!


tydligen är jag svartsjuk

Postat av: på er sida

Har ni läst mimiboys blogg??? Ett inlägg handlar om er. Skit i henne, hon är bara svartsjuk

Japp, vart kan jag börja? Visar sig att jag är mer hatad än vad jag redan visste. Detta fann jag bland kommentarerna i en blogg, där alla skribenter är medlemmar av mitt kära lag Eagles. Denna person, som är allvetaren, visste alltså exaakt vad ett av mina inlägg handlade om. Jag gissar på att det var det om att tjejer blir mer och mer äckliga. Viktigt att veta "på er sida" som jag nu vet läser min blogg, är att jag hamnade på deras blogg efter jag skrev inlägget så vem fan är du att säga att inlägget handlar om dom? Känns något onödigt att försöka skapa någon sorts osämja, när dessa tjejer förmodligen inte ens skulle bry sig om någon sa något illa om dom. Och för att förtydliga; inlägget handlade inte ens om dom alltså. Det finns väldigt väldigt många tjejer som jag ogillar, visste inte du det? Samtidigt kan jag ju påpeka att ordet du letade efter är avundsjuk, svartsjuk är inte samma sak. Så nu vet du det. Och såklart jag är avundsjuk, dom är ju skitsnygga.

Shit. Vad hände med information som backar upp stories? Dock skulle jag vilja veta vem som ogillar mig så mycket. Kommer garrat sitta och böla sönder mig hela natten över det här. Not.


trenoll

Matchen är slut och Ryssland likaså. Det var det, och jag är riktigt stolt att jag gissade på att Tyskland och Spanien skulle vara i final precis när EM började. Liksom hallå!? Borde jag inte tippat på riktigt och vunnit lite cash? Visste inte att jag satt på sånna talanger nämligen. Men 50 spänn vann jag i alla fall, och dom ska jag banne mig inkassera, rätt ska ju vara rätt. Annars var 3-0 ganska surt att förlora med.

Sagan om ringen är på 6:an nu, jag gillar inte Sagan om ringen även om jag gillar sånt där töntigt. Eller, bara Harry Potter egentligen nu när jag tänker efter. Fast det är ju inte töntigt. På tal om det ska jag läsa lite ur bok nummero 5 nu. Jaaa, skäms på mig att jag fortfarande ligger på fenixorden. Men inte långt kvar tills jag får läsa sexan! Kommer vara underbart med dom sista böckerna.

Pssst. Cheerleading EM i Slovenien nästa helg! Mindy goes u-land. Nä skoja, men får lite den känslan av dom annorlunda bokstäverna.

ettnoll

(Tror mitt blogginlägg hjälpte, 1-0 till Spanien nu, hell yes).

Annars är jag nog den enda som hejar på Spanien i min krets, vad vet dom andra liksom? Säger som spanjorerna; nada!

VIVA ESPAÑA

Matchen är tråkig, men ack så nervig. Kom igen Spanien, visa att jag har rätt. Och jag har faktiskt inte råd att förlora dom 50 spännen jag slog vad om, få ut Ryssland nu.  

Sibel aka. kebabmamman då, tog du åt dig? Allt som jag skriver handlar faktiskt inte (tro det eller ej) om dig. Eller du är ju tjej och jag snackade om tjejer i största allmänhet... Fast har (trots ditt ursprung) träffat på värre ;D

För övrigt sägs det att kvinnorna är dom nya männen. Åh hemska tanke. Dock har jag alltid varit lite mer på den manliga sidan än på den kvinnliga. Nu är nog rätt tidpunkt att skryta om det. Kvinnor har en tendens att försvåra allting i onödan.


nytt

Aaa, hade inget att göra så njaa, ni ser ju resultatet. Orkar nicht bry mig mer. Fast ljusare är det i alla fall, precis som mitt sinne nu för tiden. Lalalove it. Hur som helst, vet ju att ingen bryr sig, men när man blir rastlös nivet. För övrigt ska jag spendera kvällen ensam i min säng, i mitt rum och bara mysa. Yes, vad skönt. Senast blev det aldrig så (jävla Senka of Borås).

- Living is hard enough without you fucking up.

I stay surrounded by hoes

Seriöst tjejer, hur löjlig får man bli? Ni måste ju försöka intala er själva något som uppenbarligen inte är sant. Åh herre, men visst, alla ska väl få må bra med sig själva... Öhrm.

Dagens tanke; varför blir dagens tjejer äckligare och äckligare?
(I'm surrounded by hoes...)

Mittwoch

Gud vad händelserik dag. Försov mig till ingenting igen. Helt stört att jag ställer klockan på kanske 11:55 (det är tidigare än tolv nämligen), men så snoozar jag en miljon gånger bokstavligen eftersom jag är uppe och vaken vid två. Cleo meddelade mig imorse att det är sommar ute och jag tänker att fan, nu har jag missat den enda fina dagen på Sveriges sommar. Grrrrreeat! Det är väl tacken för att man solat i solarium för mycket förr i tiden. Men det betyder faktiskt inte att jag ogillar riktiga solen. Tvärtom, jag gillar den mer faktiskt...

För övrigt är jag trött på bloggens utseende igen. Men dock har jag alldeles för mycket för mig så jag kan icke fixa det, sorry ni efterhängsna fans. Om någon är frivillig kan den ordna det åt mig? Ska leta reda på nån skillad relativt no-lifer.

Matchen var för övrigt väldigt rolig att se på, Deutschland für alles! Hörs imorrn, Melissa och Cleo pratar om analsex, det måste jag lyssna helörat på!


det är så jag säger det

Jag är skyldig dig sjukt mycket egentligen. Du drog mig ur något hemskt som jag var fast i allt för länge.  Du vet inte om det, och det visste inte jag heller förrän nu, det är väl klart att det är dig jag har att tacka. Förut var jag fast i allt som fick mig att må dåligt, för att jag var rädd att gå vidare och jag ville inte förlora det som en gång fanns. Det du gjorde var att få mig att inse att även om man förlorar något så kan man vinna så mycket mer. Och om jag har gjort det kan jag inte veta säkert nu, men det är själva tanken som är värd något. Någon dag ska jag tacka dig för det här, but for now... Kan du inte komma hem?

För du är det finaste jag vet, när allt annat här är falskt och fel. Och jag går bara ner mig för det är så jag säger det, du är det finaste jag vet.

studentbäst


BÄSTASTE. kärlek kärlek.

töntigt

Gud va larvig jag känner mig nu, meeeen...

Kom hem istället ditt stora mongo.

long shit!

Tänkt massor massor massor. På egentligen inget viktigt alls. Men jag tror ju ganska starkt på att människor inte förändras. Hur som helst kom jag in på hur folk som svikit någon på något sätt förmodligen kommer göra det igen. Typ som dom som är otrogna, en gång otrogen alltid otrogen som det sägs. Det resulterade i att jag kom i underfund med att man egentligen bara får en chans, i alla fall enligt mig och mina levnadssätt. Kärlek får en chans, klantar man sig har man klantat sig en gång för mycket (observera att gränsen för sådant kan vara olika). Jag har gett många chanser och därför vet jag att det inte tjänar någonting till i slutändan. 

Då kom jag på det. I vänskap får man oftast fler chanser, hur kommer det sig? Det är ju ännu mer värdefullt så varför ska man ens göra något för att klanta till det? Och eftersom vänskap är så pass viktigt ska man väl hålla sig till dom som aldrig klantat sig, eller? Ska inte vänner vara bland det stabila som finns i livet? Lyckan man har när chanser i kärlek gått åt?

Det är sjukt att jag egentligen tycker så, för jag är också mycket för att känslor egentligen ska gå före det andra i vissa situationer. Så det passar ju inte riktigt ihop jämt. Kanske är det därför jag är riktigt fucked up ibland. Vad är egentligen viktigast att lita på, hjärta eller hjärna? Och om alla kan göra misstag, hur många "misstag" krävs det för att man ska inse faktum?

ingentingkväll

Seg jag ääär. Ska bli skönt att göra ingenting med mig själv ikväll, kolla på lite saker jag laddat ner osv. SKÖNT! Efter träning dvs, men det är chill, då får jag frisk luft i alla fall.

Längtar efter Viktor redaaan, den här veckan kommer gå segt kan jag lova. Ska dock på bio nån gång tror jag, det är mys. Sen när han kommer hem ska jag nästan åka iväg till EM och tävla cheerleading. Skönt att få det gjort men jobbigt att åka iväg haha. Sen är det chill, extremt chill, hela sommaren efter EM, som jag längtat!

Hoppas också att Fabest och Eagles klarar sig bättre på EM än vad Sveriges fotbollslag gjorde. Dock bra att Spanien vann igår...


GSH

Idag är en viktig dag. Melissa ska (förhoppningsvis) se Green street hooligans. Om inte annat får jag ju se den igen, mit Cleo. Tror att min babe Mr Hunnam saknat mig något också, men säg inte det till nån.

Jaja, nu ska jag försöka färga Cleos hår. Jisses, wish me luck.


Sexxxy mama

yup


The less I have the more I gain.

Sex and the city

Okej, filmen var helt fantastisk bra. Grät flera gånger och skrattade ännu fler. Det var verkligen som ett långt, bra och känsloladdat avsnitt fullt med överraskningar. Har aldrig tänkt på hur bra alla fyra spelar sina roller. Grymt! Nästan lite ledsen att jag aldrig kan se den för första gången igen...

Åkte till V direkt efter och vi myste och kollade på Hard candy (med hon Juno), helt okejstörd film. Men nu har han lämnat mig igen och jag är jätteledsen på honom, imorse föreslog han dock att jag skulle följa med. Är dock verkligen inte lika spontan som honom. Peace & love OCH han får klara sig utan mig. Sånt är livet.

PÖSS

Se den se den se den

get Carried away

Midsommar över. Och ja, jag hatar fortfarande högtider... Men som plåster på såren ska jag kolla på Sex and the city filmen idag. Som jag har längtat! Lär vara gryymt, tror att jag (som det Satc-fanet jag är) inte kan bli besviken.

Efter filmen ska jag mysa med V eftersom han överger mig för festivallivet IGEN. Hur bra kan Peace & love vara egentligen? Nåja, man ska inte gråta över spilld mjölk eller vad man säger.

Nu ska jag fixaaaaa mig till bion, wowowowow.

midsommarafton

Midsommarafton idag, men framför allt; Sex and the city imorgon! Ska som sagt bli gott med käk och vad kvällen erbjuder är inte helt hundra än, lär ju bli trevligt med tanke på vilka jag hänger med.

Sitter också och tänker på hur det alltid regnar någon gång när det är midsommar. Och sen kom jag att tänka på alla företag som kört med "pengarna tillbaka om det regnar på midsommar", fan vad dom lär sitta spända idag!!

onödigt sent

Ja ni, vet inte varför jag är uppe nu. Kan mycket väl bero på att jag vaknade vid två idag. Vaknade på bästa sättet och blev väckt av bästa (ja okej, nästan bästa) personen. Appropå den personen, antar att dom flesta hajar vem jag talar om, så suger det att inte kunna ligga bredvid honom nu. Sover som sagt nästan aldrig själv nu för tiden så nu känns det sjukt tråkigt, men det är väl lite skönt också antar jag om jag ska vara optimistisk. Jag kanske är vaken i hopp om att någon ska uppenbara sig under täcket? Nej, nu blev det lite läskigt istället...

Midsommar imorgon, ska bli gott med maaaten, tror mina kläder är bestämda också. Boo-yah! Jaja, ska försöka låtsas att jag är hemma hos mitt stora mongo och soova.

Jay-Z

Yes. Jag var en av dom lyckliga som var på Jay-Z's konsert här i Globen. And let me tell you, det var gryymt. Grymt arrat och grymt drag på hela skiten. Underbart. Jag ska nu inte låtsas som att jag är hans number one fan för det är jag inte. Visst har jag mina favoritlåtar med honom (och ja, alla spelade han idag, jag blev mucho lycklig då) men mer än några favoritlåtar är han egentligen inte för mig. Dock har jag alltid beundrat honom för att han blivit så mäktig, det är respekt, och klart vill man se varför han har blivit så pass viktig. Förstår fullständigt varför han är lite av en kung av hiphop, han kan artisteriet minst sagt. Encore var grymmast, ni skulle varit där. Det som gjorde allt lite extra grymt var att han hade liveband. Allt från trumpeter till gitarr. Han hade två trummisar också, ja jag dog, dom var sjuukt heta när dom spelade.
Ps, Globen var fullsmockat.

Melzor

JA JUST DET. Har en ganska intressant nyhet också. Min syster (storasyster) har börjat spela WoW. World of Warcraft, ni som inte vet så mycket. Hennes riktiga namn Melissa var "invalid" för Wow-servern och då föreslog jag namnet Melzor. Väldans passande tyckte jag. Lyckades även få en bild på självaste Melzor in action.

grattis Vik

Woho. Sir Stensland är nu en stolt körtkortsinnehavare, grattis. Mitt mongo är nu även min chaufför också, love it. Han ska till och med hämta mig efter matchen bara för att. Hoppas jag på i alla fall. Sen vill och behöver jag verkligen vara med honom nu. Stämningshöjaren stavas Viktor. 

För övrigt känns det sjukt otagg att kolla på matchen själv. Så jag kollar mer på Sex & the city marathonet på trean. Såg också att Ryssland gjorde ett mål, lika bra att sluta kolla innan det blir värre. Det enda bra som finns i landslaget är Ljungberg, för han är fin att se på.

Säger som Will Ferrell i Semi pro, love me sexy.

oheja Sverige

Alltså panik. Det är ju Sverigematch idag, och jag som skulle vara extrataggad den här gången kan inte vara det. För att min träning är på en sån opassande tid, fuck fuck fuck.

Ett annat fuck är ju vädret, liksom wtf? Skärp dig nu, vädret!

En bra nyhet (antar jag) är att storamongot aka. Viktor (tvärtom kanske det ska vara, haha) kör upp idag. Vet dock inte hur det har gått än men det är ju en bra nyhet om han fixade det. Vilket jag hoppas på, då blir det roadtrip!

För övrigt ser min arm förjävlig ut, Cleo ritade verkligen på hela igår. Hon har ingen framtid som tatuerare.

då ska jag med tycka så

Puh, äntligen hemma efter via Ösmo bussen. Men visst, det är skitfint där. Öhrm. Läste Harry i alla fall så något gav det. Ska uppdatera iPod nu, äntligen.

Kollade på två filmer med stormongot inatt, dom var roliga, och jag var tröttis. Men sen var jag inte det längre, som alltid i hans sällskap. Helt stört vad sent vi är uppe jämt. Han är för övrigt sexig med sin hesa röst, grrr.

Men snälla nån, är det bara du som inte märker eller?

rykten

Det ryktas om att ...
... Killar inte har någon skam i kroppen, alls.
... Det är Sex & the city premiär om 5, and I have the tickets.
... Viva la Vida går på repeat hos mig.
... Det gör This years love också.
... Jag är tillsammans med alla kändiskillar, även Tommy Donnelly nu.
... Det är midsommarafton på fredag!!!
... Cleo är sötast.
... Jag är sjukt svartsjuk.

jag behöver inget mer


Det som en gång brunnit kan alltid lockas att brinna,
det som en gång funnits i hjärtat kan aldrig försvinna

du är inte svensk?

Idag när jag träffade Filip (på jugge-kalaset) kommer han in med en Sverigetröja på sig. "Hej hej!" Säger han glad som vanligt och kramas. Och det första jag kan säga är: Du är ju inte ens svensk (på skämt förstås!!).


Men visst är han född här sa han. Men frågan är ju varför man vill ha en Sverigetröja på sig efter gårdagens match. Skämta, kör bara och nästa match är jag ännu mer taggad.

Ps, nu är stora mongot hemma! Jag är klaaad.

överallt, med alla

Sho man. Känns som jag har varit överallt idag och umgåtts med alla. Låt mig dela med mig...

Dagen började hos Annika och vi myste och snackade om ingenting, saknat min crazylady. Sen skulle minsann jag och Cleo till Kungsan trots att William varnade att dom spärrar av efter ett tag (= matchtittandet inte är så öppet som man tror). Vi kom när spärren redan ägt rum, fan! Det blev kaos vid stängslet, började regna så jag och Cleo tänkte att nej vi åker nån annanstans och kollar. Vilket resulterade i att vi missade det mesta av matchen som jag var sjukt taggad inför, men vi såg den lite i Brandbergen och lite på Ollan. Vi var också på Mcdonalds två gånger (på två olika ställen). Under matchens gång umgicks jag även lite med Marc, Dennis och Lerne på sms (därav det lite större umgänget). Jag var väldigt social och letade kul ställen att vara på, dock utan någon större tur. Storamongot vaknade också till liv och informerade mig att hans mobil är borta, han informerade också mig att han längtar efter mig. Cleo fick nys om en fest, där inte jag var välkommen (japp, jag kan vara hatad och "konstigt nog" av en tjej, tss). En annan "fest" dök upp, Cleo var inte välkommen där. Men vi gick in ändå efter några töntiga om och men. Där hade vi det trevligt hos bröderna Nord och "Benis". Haha. Klockan var inte mycket och Dennis hade lovat mig en fest. Ringde och kollade läget eftersom han hela kvällen poängterat att natten är ung, vilket brukade vara vårt motto när vi hängde som mest så kunde inte säga emot. Då blev det mer luffande och Vegabaren för mig och Cleo, till slut blev det hemåt för oss. För ungefär 20 min sen sa Dennis att festerna dött ut. No shit? Blir party med brushan nån annan dag, garrat, det är han skyldig mig.

Utförligt va? Mest för att dagen varit ganska fullspäckad för att va sann. Umgåtts med nytt folk (som jag inte trodde jag gillade, men det gjorde jag), pratat med gamla homies igen (åh, vad skönt det känns) och förstås busat med Cleo (ganska vanligt dock).

Fråga till mig själv under kvällens gång; Varför ska alla vilja ha sex med mig? Nej, jag är inte ens ironisk.

pretty much

Jag saknar din närhet. Jag saknar dina pussar. Jag saknar dina kramar. Jag saknar ditt viskande i mitt öra. Jag saknar att bita på dig. Jag saknar dina spontana ryck. Jag saknar ditt sjuka sätt. Jag saknar ditt rum. Jag saknar hur du låtsas att du inte tofflar fast du gör allt som jag säger ändå. Jag saknar hur man aldrig kan ha kläder på sig när du är med. Jag saknar att göra illa dig (faktiskt). Jag saknar att kunna få tag på dig. Varför har du övergivit mig din jävel? :)

Jisses. Du har fått ett sakna-inlägg av mig helt random nu. När all min fria tid finns är du inte hemma. Lagom kul hur det blev så. Haha.

... Om bara jag skulle våga helt och hållet.

happiness

Jodå, lycklig blev jag allt. Hittade det jag ville ha and then some, men nu ska jag chilla med slöseriet. Jag och Cleo bestämde helt random efter våran middag att vi också skulle gå på bio, mys. Så blev verkligen heldag på stan. Jag bor hos Cleo i helgen, inte ens frivilligt den här gången, men fel är det ju inte förstås (puss!).

Imorrn är det Sverige-match, riktig rysare, och jag är taggad som fan. Tänkte även ge Kungsan en chans, var ju så jäävla mycket drag där sist såå. Men på dagen ska jag träffa mina änglar Annika och Sabrina, saknat dom till tusen.

Puss, ska försöka somna in till Cleos tunga andetag...


random

Imorgon blir jag lycklig. Längtar nog därför. Staden får akta sig alltså, för här kommer jag! Kände mig mysig och skickade ett puss-sms till stormongot, men han är väl död (ta i trä) eller nåt för det är inte levererat, tråkigt. Han lär ju hålla på att göra allt som jag inte skulle gjort, men vad spelar det för roll egentligen? Nä precis.
Vem, om inte du?
För en gångs skull är mitt mod med mig, men jag har ingenstans att använda det längre..

köp dig lycklig typ jämt?

Idag har jag köpt mig lycklig, skönt efter en natts bölande. Men nu är det över och förbi tack och lov. Det är ju ändå ganska ofta man ångrar sånt man inte gjort, tyvärr. Det blev ju värre av att jag inte kunde träffa min nya älskling Tommy på hela natten. Men nu laddar jag ner ännu mer och inget stoppar det längre, sweet mannen, har ju något att göra om nätterna när stormongot är utomstads då, oops, för mycket info kanske?

Hur som. Helt slut nu efter träningen, äntligen lite ledighet under helgen. Töntiga som alla är så ska ju alla vara så ambitiösa och jobba hela tiden, jättekul inte. Mina pengar rullar in ändå. Men jaaaaa, jag ska jobba sen...... OKEJ!?

Skönaste låten nu.

jag såg inte

Hur kan man vara så dum? Jag är glad att du stod ut så länge som du gjorde, förlåt. Förstår nu varför du bara kunde släppa allt. Jag såg verkligen inte... Tro mig när jag säger att om jag visste bättre skulle jag inte va i den här situationen nu och jag skulle aldrig gjort något som skulle såra dig. Så ja, det blev min förlust och verkligen inte din. Du är sannerligen bland dom bästa som jag känner och någonsin kommer att känna och jag ville aldrig förlora dig, det är egentligen precis det som är grunden till mitt handlande...

Jag hoppas innerligt att vi hamnar på samma väg igen, eller att jag i alla fall får turen att lära känna någon ny som är precis som du.

Min kära vän, jag saknar dig jämt.

dröm

Jag behöver dig mer än vad jag vill ha dig
Och jag vill ha dig för gamla tiders skull
Du betydde inte allt, men det blåste aldrig kallt
För du var solskenet och jag var ensam

T Donnelly

Det var kärlek vid första ögonkastet. I'm in love, Tommy Donnelly.

heja Sverige, kämpa och gå på

Sms måste vara bland dom bästa uppfinningarna någonsin. Skit i hur stört det egentligen fungerar att man skickar ett meddelande till någon flera miljoner meter från där man själv är. Utan hur bra det är bara, jättepraktiskt. Att det är beroendeframkallande bortser jag ifrån.

Hur som helst. Sitter och är på skitdåligt humör och så får jag ett sms som det står "Pusspuss" på. Fick mig på bättre humör på en gång. Därför bjuder jag på musikvideon som jag och några till ur Eagles fick vara med i. Haha, glad att jag inte syns för mycket, skulle skämts sönder mig. Anyway, HEJA SVERIGE.



time after time

I hear the sound of something new,
give me the keys to unlock you..

I can't wait to repeat yesterday.


farligt att sy

Jovisst kan jag sy. Efter ett tag i alla fall. Haha, trodde aldrig jag skulle göra det. En skada efteråt och det är (nästan) klart. Gryymt. Nu har stormongot åkt ivääg, min underhållning liksom, wtf?

Hur som helst. Sverige match idag, sjyykt taggad. Heja heja!


studenten igen?

Fan asså. Vill FORTFARANDE ta studenten igen. Eller aa, inte igen direkt, men leva den dagen igen. Då frågar jag dom som tagit studenten; slutar man aldrig sakna den dagen? Haha, helt stört asså. Fick uppleva dagen med dom bästa också. Kärlek på riktigt.

aldrig själv

Hemkommen nu igen. Sover verkligen aldrig ensam nu för tiden, helt sjukt. Jag som jämt gjorde det förut? Ska bli skönt att sova ensam ikväll i alla fall, men samtidigt inte nu när jag tänker efter. Stora mongot ska åka iväg till Hultsfred redan imorrn och kommer hem på söndag, så ja, det var extra tråkigt att åka från honom idag.

Träning idag igen, sköönt att träna bort träningsvärken höhö. Och ikväll ska jag vara med mig själv, försöka sy kläder (observera försöka) och chilla sönder med Idol och Harry Potter boken. Mysigare än så blir det inte när man rullar solo (låtsas som jag gör det jämt, haha).

Samtidigt tänker jag för mycket, blä mår dåligt då. Jag släpper mina jobbiga tankar när jag är med dig, dom försvinner, men det funkar inte i längden jag vet. Sanningen är väl den att jag fortfarande bara skulle släppa allt...

håll er borta

Bloggar lite fort innan jag blir på språng igen. Träning idag, asskönt att få vara med igen, kommer att kännas ganska så skönt imorrn. Fabest är för övrigt sjukt grymma och vi kommer ta EM med storm (säkert). Ska snart iväg till stora mongot, känner att jag behöver få bita på nån och bara chilla. Ska bli mys.

En sak är att om jag har svårt för någon har jag svååårt för någon. Dess kretsar håller jag mig också the fuck away från. Jag är sjukt kräsen och jag vill absolut inte beblandas med någon som inte passar mig. Även vänner till mig som umgås med fel tar jag avstånd ifrån. Inte mer än rätt på det viset, jag och mina principer nivet, inget stoppar oss.

PUSSAR, det var mitt inlägg för idag. Nu ska det btw bli fult väder ett tag. Jag sörjer faktiskt inte, ska bli skönt att inte känna något tvång av att sola, hihi.


full fart

Äntligen en lugn stund typ. Åkte iväg mitt i natten till stora mongot som råkar bo mitt i ingenstans. Gled runt en stor del av natten i hans hood och sen gick vi hem och sov osv. Har fått spendera hela min roliga, mysiga dag mitt i ingenstans också. Men det gör inget när man är med stormongot, har haft väldigt kul med han och hans nära & kära, vissa har det och andra inte. Åkte hem efter många "Nu blir jag ledsen, det är inte kul här utan dig.." och nu ligger jag och myser med Cleo. Förmodligen sover vi snart...

Imorrn blir det btw första träningen på länge, helt sjukt skönt. Kommer lägga in random bilder sen också, det är typ ganska roligt. Ibland så finns det inte mycket att göra i skärgården (aka. mitt i ingenstans) heller så då får man agera paparazzi.

PUSSAR. Ps, ja förmodligen kommer mina händelser under dagarna berättas lite mer utförligt nu igen när sommaren är här. Det är så mycket man vill minnas då.  

random mys

Jag och Cleo försov oss idag, till ingenting egentligen. Förutom typ ööööh Switchibadet (som hon så fint stavade det). Vi åkte en timma senare och schtekte på Schweizerbadet. Jag måste dock säga att jag är lite missnöjd, på switchi, inte vädret.

Ikväll är oklart, blir det bio? Blir det inget? Blir det nynäs? DAMDAMDAAM.
... Å andra sidan, min vän, så kan du inte försvinna så lätt.
Vi ses i sommar damn it!

obeskrivligt


Inget kan nog beskriva hur mycket det känns.
Jag har nog gått sönder eller nåt...

STUDENTEN

Men jaaaa, dålig uppdatering. Inget att säga bara. Jag har ont i min själ så blir väl inte roligt att höra nåt ändå. Idag tar alla ungdomar i Haninge studenten, blir grymt avis på dom som jag hör åka runt och sjunga "För vi har tagit studenten". Vill bara uppleva det igen, bästa dagen nånsin skulle jag vilja påstå. Något som måste upplevas, verkligen. Sen kan jag inte förstå dom som inte åker flak? Helt seriöst, det tillhör liksom, och vad gör man istället? Röjer ensam eller? Jag undrar också, om jag ser någon som åker i en egen bil, vad för sorts person den är. Intressant. Men hur som, saknar S3B och saknar min studentdag (kunde den inte varat för alltid?) <3.
image290

Annars rullar livet på med mys och sol och massa umgänge med dom bästa i världen. Ändå är jag så sjukt halv just nu... Det är verkligen helt sjukt stört. Vill inte må såhär längre. 
Trots all kärleksbrist och trasighet och fransar,
dig skall jag älska livet ut, dig har jag kär..

en del av S3B

image289
Åh kärlek!
(skulle varit tjejbild men såklart kära Marc får va med)

summer


Summer of '07, haha. Kanske den här blir tusen gånger bättre?
(Skulle garanterat vara det om du inte försvunnit)

kärlek!

Har köpt lite kläder idag så nu är jag sjukt glad!! Samtidigt som jag går runt och är helt förstörd för att jag kommer sakna skolan och min klass sjukt mycket. Kommer sakna att alltid komma sent på mornarna till en Annika och Sabrina som säger någon kommentar. Kommer saknar hur Roy aldrig var där när man behövde honom. Kommer sakna hur Marc jämt förvånade mig när han dök upp i skolan, vilket lyckades bli varje dag till och med. Kommer sakna hur Holm och Viktor livade upp stämningen med sjuka grejer konstant. Kommer sakna hur jag alltid kunde skämta med alla om vad som helst. Kommer sakna att leka kär i Cecilia. Kommer sakna att kunna be Marc om saker, snäll som han är. Kommer sakna att gå och köpa cola i automaten. Kommer sakna att tigga efter pengar för att kunna köpa fler color. Kommer sakna Claudias sjuka lektioner. Kommer sakna hur man kunde driva med Hatten jämt. Kommer sakna att möta upp mina bästa för lunch varje dag. Kommer sakna att bara sitta i skolan och göra ingenting. Kommer sakna att äga alla grabbar på biljard. Kommer sakna allt bara...

Helt sjukt. Det där kommer inte hända mer... Käääärlek till er mina vänner, må vi hålla kontakten annars vet jag inte vad jag gör.

HAHA

Mindy säger:

dom som har ett liv tycker inte de e lika synd typ, naturligtvis lixom

Mindy säger:

du åker ju tex buss och tåg varje dag, i flera timmar!!

viktor säger:
jaaaaa men d e ju as tråkigt

viktor säger:
då sitter jag o smsar med dig
(17 år efter)

viktor säger:
d e ju kul

viktor säger:
mena ja


studentbilder



(Fler kanske kommer)

Sabrina 19

GRATTIS GRATTIS till Sabrina som blir ännu mer vuxen idag, hipp hipp hurra!
Sometimes I want to say I won't miss you, but then again,
I guess I'll just be lying to myself, it's just you baby...

en bild, fler imorrn

<3
image269

Mys.

RSS 2.0