Sir Stensland

S3B-äst. Sant alltså. Har myst hela dagen med dom små liven på Rudan. Idag var det ju mösspåtagning, lagom chill var det. Hade mer Viktors mössa på mig än min egna, men hans var skönare och något tuffare också. Mongot har ju "Sir Stensland" på sin. Synd för honom som fick vara Mindy Walthers 08 bara, ha ha.

Ikväll blir det nog att åka till Viktor långt borta i Nynäs. Härligt, får se får se liksom.

kanske har det aldrig spelat roll

Nån gång, brukade vi säga, nån gång. Faktum är... Att om du ville skulle du få mig när du vill. Och jag hatar det med dig.

Fast appropå annat, imorrn blir nog riktigt härligt. Fo shizzz.


älskade han


Bäst hittills, heja heja!

rykten

Det ryktas om att...
... Ibland när man ser någon snabbt så bara vet man vem det är.
... Jag är bäst på att vara bäst.
... Folk förnekar det faktum att dom vill ha med mig på paddlingen.
... Vårväder gör killar kåta(re).
... Man inte ska bry sig om så jävla mycket.
... Jag blir tät imorrn.
... Jag vann 2 gånger (av 2) mot Viktor i biljard.
... Det visst kanske är så, och det vore ju något.

mycket smått blir stort

Grejen med småsaker i skolan är att om man "glömmer" göra dom om och om igen så blir det många småsaker. Det upptäckte jag idag så det blir sjukt mycket jag ska hinna med idag vetni. Har inte tid att göra något någon annan dag så allt får äga rum idag. SM är ju runt hörnet och man kan ju inte plugga där, samt att man kommer hem på natten söndag-måndag. Bra tajming not.

MEN men, jag vet hur sjukt skillad jag kan vara så räkna med mig. Det är ju faktiskt typ ingenting kvar efter dom här småsakerna. Det är typ ganska sweet.

the enemy

You're a living inspiration for what I never wanna be
And I see you've been blinded by what you believe
And now back up and sit down, shut up and act like you need to be

sweet!

Alltså förlåt men fan vad livet är bra "egenkligen". Har en sån dag idag bara och det är ju skön omväxling. Har fått ordning på det man borde ha ordning på, har fått studentmjukis, betalat det mesta inför skivan, kirrat hemliga saker, ska nog paddla med min härliga klass osv osv. Fan vad glad man blir av sånt. Ja just det, sen är det SM i helgen och det ska ju bli skönt att bli av med det där SM-molnet som hängt över en sen DM. Japp japp.

Life can be good sometimes.
image229
Inget bang på att vara där igen. Typ.

saknar en Chris i American Idol


Så jävla bäst. Tusen gånger bättre än orginalet. Han borde seriöst göra varje rocklåt som finns? Bara så man får hans skööna röst till låtar man älskar. Åh, han är bäst bäst. Kärlek på honom. Jag är nog hans number one fan asså.

kul kul

Fan. Vad. Kul. Jag. Har. Nu. Jag, Cleo, Mickan och Melissa är allihopa fett med trötta så vi garvar sönder oss åt allt. "Nej jag sittej hemma och junkaj" samt Cleos engelska-arbete. HAHA! Klockrent. Clockclean, som hon säkert skulle sagt. Kalkon heter ju tydligen "calcon" också. Jisses. Var bara tvungen att ta en paus från mitt pluggande (ja, jag gjorde faktiskt det efter Sanningens ögonblick). Men kul har det varit sen Cleo dök upp.

Ps, okej, rött parti var bäst faktiskt men jag antog att Schyfferts parti skulle äga. Sorry mates, lyssna inte på mig. Nej nej, kommer vara extremt trött imorrn men det är okej faktiskt.

NU: Back to my posseee.
Appropå kul; ni får en kul bild från London (SAKNAR). Sekunden efter den dubbla lapdancen ramlar Annika och slår i ögat.
image228

Schyffert is the man

Gah, fan vad onödigt allting käänns! Och för att inte tala om irriterande. Cleo finns ju i alla fall så man kan vädra tankarna, tack gullet, ska försöka att inte prata sönder dig om samma saker jämt.

ANNARS, så kom jag på att jag faktiskt blev armbågad av Mickan i fredags (på näsan alltså), men ofta det skulle göra ont på lördagen då? Hmm. Mysterium. Har jag ens sovit ensam?

Parlamentet nu, heja heja blått parti!

ajaj

AJ min näsa! Fick en rak höger på den ikväll och det ser inte bra ut. Not. Men skämt åsido så gör den bara ondare och ondare, måste slagit i den när jag sov? Konstigt men på något sätt var det möjligt. Så länge den inte svullnar upp och blir blå... typ.

Kvällen var trevlig, Marc blev nöjd & då är jag också det!

Kvällens/nattens tanke; alltså seriöst, när fan ska det bli bättre?
Ps, här är 3 st bilder från Idolnatten.

försovning

Japp, jag sov typ i koma. Efter Marc ringt mig kvart i tre var jag inte medveten om omgivningen alls, är knappt medveten om mitt samtal med honom (sorry gullet). Jag vaknade av en slump tjugo över nio och fick panik. Samtidigt var ju min mobil helt gömd på andra sidan av sängen. Allt är nog Marcs fel, måste ha stängt av alarmet efter hans samtal. Eller så vaknade jag inte bara. Lackade lite på alla i familjen för dom inte väckt mig. "Du var ett med kudden", sa Melissa.

Usch usch, stressfixad och väntar på Ella. Sen ska vi bege oss, spännande.

that's what friends are for

Shit vad utslagen man var i bilen på väg hem från en natt och dag i en kö till Idol audition. Var ändå rätt mysigt och kul med Cleo och Matilda. Matilda, vi är fan förjävla bra kompisar!! (stolt).

Peeeace out, sova någon timme nu. Ikväll är det dags för ett... möte.

rida

Okej, jag kan även erkänna att jag inte alls är too cool for blogg.se. Haha, har ju alltid mina kvällar då alla åsikter kommer fram. Enjoy liksom, kanske även händer något kul eller annorlunda, vem vet? (Säg till i sånna fall).

Viktor: Fan vad trött jag är! Får jag rida på din rygg?
Jag: Njaaaeee....
Viktor: Asså förstår du? Ta en häst... Och rida på din rygg.

HAHA, tyyp klockers störda fan.

punkt ett och två

Dagens fundering; är det bara jag som tycker att inte alla borde ha bra självförtroende?

Dagens sanning; man borde egentligen aldrig tro att man förtjänar något mer än det man har. Man får det som man förtjänar och så enkelt är det faktiskt. Livet är för kort för att tro att man ska få något bättre än det som finns rakt framför en.

Essämm nästa helg. Kommer förhoppningsvis bli tyyket.

living the dreeeeam, woooho

Sho man. Livet är klockrent med vårvädret. Chillar ute i solen varje dag, har skitkul i skolan osv. Sjuuukt glad blir man. Och på fredag är det typ horse show också, fett mys. Eller, trevligt. Inte mys... Antar jag.

Alltså en skitrolig tanke som underhåller mina tankar sen engelska lektionen. Tänk dig en person utan armar, som ramlar! HAHA. Åh herregud. Huuur som haver, ni märker ju att jag är för viktig för blogg.se nu för tiden och det kan jag inte rå för. I'm busy... Living the dream, som Björn skulle ha sagt.

Nejmen skämt åsido, Cleo har inte Word på sin dator så jag kan inte göra något arbete. Blir väl läsa lite eller nåt istället. Cleo om du läser (skoja, vet att du gör det), så är du sämst och jag förlåter dig inte för det här.

Nej nu fick jag en k*k på msn och det betyder att man ska göra annat. TJING.

$

I <3 $

Ännu högre summa nu också. Snart rullllar dom in määän.
image223
Tack tack grabs.

money money money

Japp jag vet, jag har varit tyst ett tag. Kändes som att absolut ingenting bra skulle komma ur mig ändå, sånt man får ta. Idag har jag i alla fall legat ute i solen med grabbsen i klassen då Annika lämnade mig. Men det var så jävla mysigt ändå såå. Sen har jag fått pengar, av hemlig person och av hemliga anledningar, för dom blev det ett par byxor (sweet). Kommer även få pengar nästa vecka också, även där av hemlig person och av hemliga anledningar. Men det är ändå sweeeeeet.

Min poäng är att jag gillar pengar, och kan göra det mesta för att få dom. Så ni vet...

vårväder är ju alltid skönt

Alltsåå så jääävla onödigt. Helvete vad irriterande. Nu vet jag exakt vad som kommer hända och det är inte okej. Inte nu igen, det är faktiskt helt rååinteokej.

Dagens frågeställning: Vem skulle våga berätta om den har varit otrogen?

Aja, vi har ju i alla fall tur med vädret...
image222
Inget bang.

...

... Palla.

smått och gott

Dagens tanke; lögner kan suga kuk.

Sen typ massa skit om hur och snarare varför relationer kan ändras jättefort. Det är jäkla intressant tycker jag, synd också för den delen. Men något bra kommer väl ur det va? Jooojo, det tror jag absolut.

Kvällens tanke; idag var Parlamentet jättejättejättejättekul.


the times are changing

I never wanted to go away, I swear...

Verkligen allt är förändrat och jag hatar riktningen saker förändrats till. Men det finns inget kvar att göra så bara dra till med att allt blir vad man gör det till. Och visst minsann går jag framåt, på gott och ont, men sorgligt nog känns det skönt ändå. Ibland inser man vad man förtjänar och bara det gör allt till nåt bra.

Avreageringen för idag då, tjing så länge.

skämt och förföljning

Åh nej! Nu vet jag typ. Fan vad irriterande och dubbelmoraliskt. Så går det när folk pratar om mig när jag inte är med damn it. Fuuuck.

Ps, Ella jag skojade (att du aldrig lär dig, jag åker inte till folk helt från ingenstans utan att ens pratat något om den innan, suuuuck det här är snart inte ens kul längre). Samt att Cleo snarkar högt som fan.

Sen kan jag också tillägga att jag och Cleo blev förföljda i skogen hem till henne. En bil hade åkt efter och undrat om vi hade sällskap, nej svarade vi och dom meddelade (han som gjorde det var för övrigt Jocke) att det var två stycken som hade sprungit in i skogen i svängen en bit bakom oss när dom åkte förbi med bilen. Öhrm, läskigt? Imorse såg Cleo en som sprang in i skogen och stod bakom ett träd. Fuck you Vega.

Hur som helst, puss på Cleo, hon är allt bra hon.

Asså Nilda...

Hej, jag är extremt riktigt jävla myssugen. Ni tjejer som var i London vet vart jag står på behovskalan och jag dör, men ska inte ge efter med ni vet vem, blir nog bäst så för mig asså om man får tampas med er. Fast nu måste det inte riktigt vara det extrema av mys som finns, lite fungerar också. HUUUR SOM...

... Sitter och degar på msn och pratar om bakverk. Ganska skönt att göra ingenting för en gångs skull även om jag hade hoppats på horse show. Men vad gör man om en skiva råkar vara just idag och folk råkar gå på den eller om folk råkar toffla med respektive lovers? Japp, ingenting blir kvar till en som är under arton och inte har någon bestämd lover. Öhrm, det var inte meningen att det skulle låta så jävla patetiskt, poängen var faktiskt att jag skulle låta bättre än andra. Misslyckades rejält märker jag nu. Jaja, bang på ett långt inlägg om ingenting.

"Asså Nilda... När man gör vaniljsås... Ska man vispa för mycket eller för lite?"

mest spelade...

Londonresans mest spelade;

Bussresans mest spelade;

Lite pix


hemma bäst?

I'm back bitches. Ingen mening att förneka saknaden, den kommer alltid finnas där så länge jag inte är i närheten. London var klockrent. Shoppat sönder mig, chillat sönder, sett sönder allt man bör se, gått sönder mina fötter osv osv. Nejmen kort och gott; fucking awesome. Sista dagen/kvällen/natten var bäst, säger inte mer utan ni får se bilder någon gång istället.

Hursom, allt sånt ordnar sig i sinom tid. Cheers mate, nu är jag nååågot trött.


London

ALLTSÅ jag är förmodligen grymmast i världen. Jag har gjort precis allt jag skulle göra. Till och med sovit, visste inte ens att jag kunde somna vid halv tolv. Såååå, in your face Ellinor, jag sov visst! Vaknade väl för inte så länge sen och knarkar Cola nu, för min egen skull. Ska bli skönt att sitta på nattbussen helt ensam och chilla med musik, anar en lugn buss också såhär på söndagnatten. 

Hur som haver så saknar jag Florida typ sorgligt mycket, skulle kunna grina pga saknaden. Men what to do? Senka bor ju tydligen i London också så kanske hookar med henne nån gång. Hejdå kära Klon, tack för allt gullet och simma lugnt med Ellinor. 

PUSS, blir förmodligen bloggning därifrån om jag pallaaar liksom. Gå in på typ londoncalling.blogg.se annars, det är typ den officiella bloggen för alla som är där. TJING, sakna mig inte för mycket.  
image199
(I'll be back on Friday)

Los London

London snart alltså, åker väl iväg om sisådär 6½ timme, ska klämma in packning, Parlamentet, dusch och sömn på den tiden. Det är intressant, gud vad ska jag göra med all denna tid som inte finns? Jaja, sömn klarar man sig alltid utan i värsta fall, men inte packning. Sen så är det en sak jag ska säga bara; det finns alltid gränser och det finns alltid dom som alltid går över dom. Suck.

Look, if you had one shot, or one opportunity
To seize everything you ever wanted, one moment
Would you capture it or just let it slip?

..
. Det var Eminem som sa det!

smått

Men shit, jag åker ju till London inatt. Good thing I have a plan...

Jag gillar variation, du är typ inte så varierande.

cp

Men och om jag saknar dig fortfarande?! Ditt jävla mongo.

kanske kanske inte

Boys will be boys, and I love them (?). Egentligen, om man ber mig göra något bör man först fråga sig vad jag kommer få ut av det. Är svaret inget är chansen inte stor att jag kommer att göra det för din skull, okej om personen i fråga var typ Johnny Depp eller nåt men annars blir det lite svårare. Fast visst, även jag har snälla dagar så fråga skadar inte.

... Fast håll tyst om det.

Bohemian Raspberry

Öh hej liksom, har sovit mongo för jag har fuckat upp mitt knä. Kan inte ens gå normalt, tyck synd om mig... Tack. Sitter och chillar samtidigt som jag väntar på att en viss Cleo ska höra av sig på något sätt, äter Ben & Jerry's också, Bohemian Raspberry (gudomligt god). Jag som aldrig ens tyckt att nåt med bär och choklad passar ihop, men det är chill, I'll take it man.

Happ, vad händer nu då? HEMLIS.

bra vibrationer

Har kommit på en sak, jag älskar ljudet av en vibrerande mobil. Man har på ljudlös, den ligger på bordet och så låter den sådär som bara den kan och man kollar med spänning på vad den erbjuder denna gång. Ibland bra och ibland dåligt, det är sånt man aldrig vet och det kanske bidrar till själva älskandet, man är glad för att något bara händer.

Skulle ju ändå sitta fint med något extraordinärt efter vibrationen, men vet att det är typ som att önska att Ryan Gosling skulle komma in genom min dörr och langa sina charmiga (och ack så mysiga) kyssar. Öhrm...
image198

"Asså Mindy... hon är typ bäst"

Asså har ni nånsin tänkt efter och tänkt; undra vilka som pratar om mig nu?

Jag gör det hela tiden nu pga av hemliga anledningar. Fan vad alla ska hålla på och prata när jag inte är närvarande. Det är panik people, panik! Meeen så länge det inte sägs nåt elakt.

American History X

Mååste bara... Respekt på den här filmen alltså. Åsikter kan vara det hemskaste någon har. På något sätt tycker jag den är fin, syftar då på hur vissa kan förändras till det bättre, man ser för lite av det nu för tiden. HUUR SOM, respekt till filmen och Edward Norton som är mucho grymmo.
image197

something else

The dice keeps tumbling round and round
with the names of those who could stick together for all time.
image196
Don't change.

ingenting

Dagens funderare: jag är bäst och det är skönt med helg.

Och just det, London om 2 dagar.

I'm just reminding you of what you can't have babe.

censurerat

Funderar på hur det skulle vara att ................................ med dig.
image195

the x effect

Såg roligaste programmet på MTV nyss. The X effect. Kort och gott så åker två par iväg på semester och väl där så träffar dom paren på varandra och märker att ena ur vardera par har varit tillsammans med den andra för ett tag sen. Den nya flick- och pojkvännen åker iväg och exen får vara kvar själv i tron om någon annan anledning till varför deras partners åkt iväg. Dom blir tilldelade samma rum som dom får dela, men detta utan att veta om att deras nuvarande kärlekar spionerar på dom med dolda kameror osv. Väldigt roligt att se faktiskt, klart dom föll dit liksom.
image194

sometimes there's only one thing left to say

Måste faktiskt langa en shoutout till Ps I love you (igen).
image193
"I wanna be somebody's Gerry..."

studentskiva mään

Så överdrivet trött just nu, men bang på att lata sig, då kommer jag inte sova inatt heller. Har väl kanske sovit någon timme eller så, jätteskönt inte. Men hur som helst, anledningen till att jag skriver är så enkelt som; KÖP BILJETTER TILL MIN STUDENTSKIVA. Observera att denna uppmaning går ut till dom som är över 18 år/äger ett falskt leg och känner mig på något sätt eller annat. 13 maj mannen, 120 riksdaler. PUSS. Och hörni, jag kommer vara där ;)

step away

Nu är det pluggande for real, jag som bara tänkt sova på en gång. Så blir det om man är tankspridd, det viktigaste försvinner. Jävla filosofiarbete, jag kan inte ens skriva om det som skulle passa perfekt. Så nu måste jag även hitta ett ämne, wofuckingho. Orkar inte. Säger sånt hela tiden, jag vet, men har aldrig menat det så mycket som nu heller. Jaja, om alla bara kan låta mig vara så blir ingen skadad, om jag säger så, är för sur på mänskligheten nu. Life's a bitch, bokstavligen.

spin me round again and rub my eyes,
this can't be happening
when busy streets, a mess with people,
would stop to hold their heads - heavy

bra skit

Och han du älskade en gång, och kanske älskade dig.
Spelar det någon roll? Nej kanske ingen,
kanske allt egentligen...

Och du undrar vem som kysser honom nu och du undrar vem,
vem om inte du och läpparna du kallar dina
det gör ont att veta men lika ont att undra...

jag är kär

Jag är kär. Japp, ni läste rätt. Jag har varit kär länge men nu vågar jag skrika ut det, känns skitbra. Kär kär kär. (scrolla ner för mer info).




<3 (scrolla) ännu mer.

love me?


image192
Wentilove.

funderare

Dagens fundering(ar), kan tyvärr inte censurera:
Suga kuk?

Och något inte ens lite relevant (eller vad vet jag förresten), varför är det oftast fel person som drabbas av nederlaget?

tankarnas gång

Goodmorgon, idag är inte riktigt en lika bra dag, men den har ju precis börjat. "Försov" mig tills nu, men börjar klockan ett så det gör inget, skönt att äntligen få sova också.

Jag måste verkligen börja inse att jag inte är fixaren av allt. Oavsett ska jag alltid göra upp nån plan, oftast är det inte ens mitt att fixa. Det är väl det som förstör mig såååå, nej, sluta tänka ska jag göra för det tjänar inget till. Nån som förstår tankegången? Bara fokusera på det man kan göra något åt, låter finfint va?

Puss då, har inget mer att säga just nu, är rätt tom så det blir väl nåt när det blir nåt niveet.

occupied

Shit mannen vad splittrad man kan vara. Extremt jävla äckligt skönt att jag varit sysselsatt heela dagen i princip. Men sen så är det ju det här med nutid, just nu är jag ju inte direkt sysselsatt (därav bloggen). Är det inte det ena så är det det andra. Det ena har jag ny styrka på något sätt, känns chill, men återstår ju också att se. Det andra har jag valt att inte lägga ner så mycket tid på utan det värker bara på ett sätt, but that too shall pass.

Måste påpeka att jag tänkte vara sysselsatt nu men hittar inga papper som jag råkar behöva. Oops. Nej men skämt åsido ska jag nog kunna dra till med något. SÅ nu vet ni det. Tack då.

Ps, allting som känns spelar en stor jävla roll. Men det suger lite också.

bright side

... Och ibland ser man saker från den ljusa sidan även fast ens värld är splittrad. Älskar vi inte bara sånna tider och dagar? Räknar dock inte med ett långvarigt besök men ska göra mitt bästa känner jag nu.

image191
(Random bild som jag knappt visste fanns, haha)

idolbesatthet

Snack om Backstreet boys på ingenlektion i skolan.
Marco: Mindy?
Jag: Yes?
Marco: Du tyckte väl om Kevin va?
Jag: HAHA, öhm, mycket möjligt.
Marco: Aa, kommer ihåg i 4:an hur du gjorde massa planscher jämt.

HAHA jobbigt läge. Men det är ju dock inte lika pinsamt som när jag gillade Darin (ÖVERPINIGT), och det får jag jämt bli påminnen om av min vänner från årskurs 6-9. Tack då, alla gör faktiskt misstag.
image190
Erkänn, Backstreet boys was the shit!!

ångest

Har läst gamla inlägg i bloggen, kändes som jag behövde få veta att det inte alltid är så att allting raseras. Jag blev glad för ett tag och kom mycket väl ihåg alla dagar som det var igår för dom har varit bland dom bästa. Sen slog det mig och jag blev sjukt ledsen men kanske mest arg, varför var det tvunget att ändras för? Något jag kunde vara säker på i all oro var ju det. Jag ser tillbaka och jag ser nu, du är inte densamma och kanske är det därför som allting förändrats, för att du har gjort det?

Min största fråga är väl kanske egentligen; vart tog du vägen? Var är den som jag en gång kände och gjorde allt för och den som ville göra samma tillbaka? Saknar henne, det var en vänskap jag inte upplevt innan. En såndär så-länge-jag-har-henne-spelar-det-ingen-roll-vad-som-händer-vänskap. Fan, jag hatar förändringar. Förlåt för att även jag är som jag är.

neråt

När ska folk lära sig att ingenting går obemärkt förbi? Typ aldrig? Och när ska folk lära sig allt annat som dom borde lära sig?

Men borde ju tacka för det här, fick ett ämne till mitt filosofiarbete, tack fucker.


fuck ... you!

You don't know how much you've screwed it up.

När man faktiskt trott att man betytt något för någon. ÖÖÖHRM.

runt och runt

Lättare sagt än gjort. Men vet att det går om man vill. Fast då återstår det att jag måste vilja först, sen går det att ta tag i det och då stoppar inget mig. Jag måste väl kanske våga också, det är ju det som varit problemet från första början. Nån som förstår vart jag vill komma?

London snart, ska bli sköönt att komma bort. Igen.
image189

enough is enough

Helvetesjävlamongohora. Jag oorkar inte. Livet är problemfritt när man inte är i gamla vanliga banor. Men just nu känns ingenting i mitt liv stabilt. Tur att man har syster och Cleo som bidrar lite med säkerhet, tackar. Hur som haver är jag jäävligt trött på hur jag inte kan göra något utan att bli påmind, ont.

Om nån såg Hitmakers idag så var ju Panetoz med och fick najs respons, såklart liksom. Tur också att det är Edward Scissorhands på 3an med älskling. Dock tror jag att går upp och lägger mig med min kära man Harry som alltid finns där.

försvinnanden

Hatar att se dig försvinna. Du är inte den som jag en gång kände.

This is me wishing you into the worst situations
I'm the kind of kid that can't let anything go
but you wouldn't know a good thing
if it came up and slit your throat
<3 Annika, I have missed you.

the unnamed feeling

I'm frantic in your soothing arms
I cannot sleep in this down filled world
Found safety in this loneliness
But I cannot stand it anymore

Cross my heart hope not to die
Swallow evil, ride the sky
Lose myself in a crowded room
You fool, you fool, it'll be here soon

image188

jo, vi pratade om det igår

Jag haatar när folk pratar om en när man inte är med. Inte nödvändigtvis skitsnack för det är bara kul, men allmänt bara. Vet inte varför men det känns bara konstigt and I don't like it. Visst så kommer jag säkert dyka upp i samtalsämnen men sen när man hör om dom blir man liite wtf. Men det är ju ändå mer chill att man vet om det än att inte veta alls, konstigt nog.

tråk

Asså ofta man går in på alla regelbundna bloggar tusen gånger på en minut för att se om den kanske har uppdaterat. Så tråkigt har jag, samtidigt som jag inte orkar göra nåt, men snart kommer flixen och vi ska typ göra nåt idag också, suck. Höööhö. För att förstå hur lite jag har haft att göra så kan jag också meddela att mitt rekord på jetman är slaget nu, och det har jag inte klarat på 3 månader.

Wooop. Ps, jag saknar dig feeett på ett lite annorlunda sätt.

die

Die, die, die my darling, dont utter a single word
Die, die, die my darling, just shut your pretty eyes
Ill be seeing you again, yeah, Ill be seeing you in hell
Don't cry to me, oh baby

that's what sickness does to you

Okej, nu har mitt intag av alvedon börjat verka. Sweet! Jävla miljönbyten som gör en sjuk. Asså på ett sätt så väntar jag bara på rätt tillfälle to strike för jag tror inte något bra längre samtidigt som jag inte gör det eftersom jag vet vad det skulle innebära. Men om jag säger såhär; sånt som händer det händer och man är medveten om allt, man kanske bara vill tro annat.

Ps, man kan inte förvänta sig att man kan få vem som helst, så alla småerbjudanden kanske inte borde slängas iväg för man anser sig som bättre. Am I right?

viva la ensamhet?

Här sitter jag utan byxor. Ja, jag vet, jag är inte i Florida längre men nu är det så att jag inte hittar mina mjukisbyxor som inte är äckliga. Då finns det inget jag kan göra, faktiskt. Har råtråkigt och väntar på Ella och Cleo som bringar cola till min boning, smumsigt men dom skulle kunna rört på sig liite fortare, jag har hunnit slänga ut alla kläder ur väskorna så nu är jag ju till och med uppackad och klar, bara pga deras tröghet. Vet dom inte vem jag är ...

Annars har jag tänkt på alla som är tillsammans med någon. Det har inte varit min grej nånsin då jag tröttnar efter en sekund känns det som, hoppas på en som inte tröttar ut mig i framtiden annars ryker mina hemliga planer. Så då är frågan, hur kul har dom upptagna (syftar på annat än det fysiska) och när har man egentligen tid för kompisarna? För seriöst, alla börjar toffla nån gång. Tacksam för svar, typ. Vet inte hur jag hamnade i den frågan från början, eller hur jag hamnade i min åsikt heller, jag diggar ju sällskap egentligen.

AJA, sånt som tråkighet gör med en. Nu kom dom, puss.

tankar gånger tre

En tanke bara; hur fan kan somliga vara så extremt skanky? Fan vad jag vill spy på vissa.

En till tanke bara; jag brukar inte förlåta. Jag glömmer inte ens, jag har ett utrymme i mitt huvud där jag förvarar allas fel och brister och när något går snett så kan jag lätt ta valfri händelse ur det utrymmet och använda det precis hur jag vill. Och det med all rätt. Feels good to be in control, och jag undrar varför folk brukar vara rädda för mig? Tss. Något att tillägga är att lögner är onödigt eftersom sanningen alltid hittar mig.

Ännu en tanke; ibland borde man offra sig bara för att bevisa en poäng. Jag gjorde inte det och ångrar mig för att du är inte den enda.

tall tales tastes like sour grapes

Tell me, tell me a story, tell me not to worry
or pick up the phone, so I'm turning, turning a deaf ear
So that I don't hear him throwing stones

PIX

Lite random pix från min oanvända kamera. Haha, det kommer förstås fler när Nilda & Mickan kommit hem. Och när Ella och Murkko behagat att skicka till mig. Jag orkade helt enkelt inte fotografera så värst mycket den här resan, men believe me; dom andra gjorde det.


Och sen mina inköp;

Som sagt, inte så jättemycket men det räckte för mig och jag är nöjdish. Ps, kul att man faktiskt blir tjock i USA, haha! Men det är tyyp värt det.


EL HEMMO I LA HANINGE

Javisst, här i Sverige var man saknad, känns sådär schyysst faktiskt. Som vanligt när man är borta ett längre tag känner man att det ska bli skönt att komma hem, sen är man hemma och undrar varför man tyckte så. Vill tillbaka redan nu. Vill tillbaka till Peter och hans gym, vill tillbaka till solen och värmen, vill tillbaka till mitt rumsdelande med Murkko och Ella, vill tillbaka till amerikaner, vill tillbaka till Mountaindew, vill tillbaka till Fruitopia, vill tillbaka till Cherry coke, vill tillbaka till poolen och vill tillbaka till Victoria's secret. Men annars så funkar ju hemma jättebra.

Resan har i stora drag varit klockren från början till slut. Det har varit stoj mestadels och Universal studios var helt klart en upplevelse, till och med våran mellanlandning i New York var soft, kul att se dess skyline live. Alla chillkvällar, cheerdagar och solmornar - perfekt. Orlando som Brandon, spelar iingen roll. Blev en dags shopping men fann inte så mycket som jag förväntade mig, blev mest spenderat på Victoria's secret. Fick ett önskemål om att visa allt jag har köpt också, visst kan jag göra det. Men först ska jag sova lite grann, är ju egentligen natt för mig nu.

Saknade dock Melissa, Mickan och Nilda på hemresan. Mina stabila pelare som alltid råkar ha samma åsikter som mig. Allt för mig så länge, hörs om några timmar, då får ni några bilder.

still Brandon

Ska bli feett skont att komma hem. Har fatt nog av tjejer faktiskt, vissa forstas. My crew is the shit alltid liksom. Bloggar typ mer nar jag ar utomlands an hemma, sjukt. Haha!!!!!!!!! Anyway, Brandon gym and the Brandon staff is the bestest. Min plan ar att haffa en pokal, dom skulle inte marka. Haha not, inte kul att sno sant ju, vi har ju en egen.

Vantar pa solen nu igen och klockan ar typ halv tio har, var lite sol igar men pa kvallen var det fetaste ovadret, men da blev man inte lidande av det anda sa fine by me. Dididi, igar kollade vi btw pa Ps I love you pa hotellrummet, grinade lika mkt da.

PUSSAR maaan.


Brandon FL

Halsningar fran Brandon, Florida. Nu har vi minsann bytt location fran Orlando till Tampa och den lilla men talangfulla halan Brandon, dar varan alskade Peter har sitt gym med sitt grymma lag. Vi har bara tranat och jag har fortfarande inte blivit varsta brun, vet att manga sakert undrar, men lite lite. Ar ganska molnigt har i Florida sa jag ar besviken. Spannande va? Viiissssst...

Aker hem om nagra dagar ju, ska bli ganska skont pa ett satt, gamla vanor lixom. Dock sa kommer jag sakna USAs natt-tv, bra filmer varje dag! Vadret ar ju heeeelt okej ocksa, sommarvarme ftw. Sen sa ar ju inte folket sa fy skam heller, aaalskar amerikaner. Nu ar klockan 9:40 har och vi vantar pa solen som ar gomd bakom molnen. Hall tummarna for att den dyker upp sa man blir lite fraschis.

Cleo, puss pa dig och hall ut! Vi ses pa fredag.

RSS 2.0