Jorå

Bästa är att somna till CSI! Sjukt mys. Idag kommer jag dock däcka inom 3 sek... Mucho trött, imorrn ska jag i alla fall försöka få saker gjort.

Snart

Alltså, snälla!!! Kan jag bara få åka utomlands nu..... Miljöbyte TACK.

the man


Pang pang

Och just det. NORGE. Läste ett blogginlägg av en som överlevde ö-massakern. Jag hade kissat på mig så jävla mycket. Jag hade ju inte kunna springa heller för jag är handikappad, så jag hade bara stått där med massa kiss och kulor flygande runt mig. Usch, kan inte förstå vad som får en människa att gör nåt sånt. En person är det enda som behövs för att förstöra hundratals liv och därför blir jag rädd för mänskligheten, vi kommer alla döda varandra till slut med alla krig och terrordåd. Så jävla hemskt att allt har gått så långt.

"Långhelg"

Så nu är jag här igen. Känner att blogg känns lite "för fem år sen". Men here we go ändå, i helgen har jag hängt på Fridays, bio (Bridesmaids, se den för den är fantastiskt rolig) och med mannen. Med honom hängde jag ute till havs också för vi tog oss en kajaktur. Villkoret var att vi inte skulle välta för mitt ben inte var så himla simvänligt. Vi klarade oss med ett schizoväder. Fick ju i alla fall leka med min kamera lite...

21 år!

Eftersom jag fick en kamera idag (plus lite turkpengar och Håkan-bok) så får ni bara bilder från mitt lilla lilla kalas.

Tuesday

Tydligen kommer det inte bli så lätt som jag trodde att ta av robotbenet (och jag trodde då inte att det skulle bli värsta lätt) utan på torsdag märker jag hur knät mår och till & från kommer jag behöva använda skiten. Kommer träna sönder mig här hemma så jag är en riktig natural på att gå normalt. Annars tycker sjukgymnasten att jag är jättestark (höhö, tack rehab nummer ett). Imorrn fyller jag år också. Så idag blir det lite spa för mig. Fixa händer, fötter, ben, hår. Just det, ska till mamma tandläkare för undersökning också. Good stuff.

Oh R


Vad. Fan.

Guud vad jag längtar tills mitt liv bara sätter igång igen!!!!!!!!!

-


24 days

Nu är det 3½ vecka innan jag kan få åka till party, värme och sol. Fast just Turkiets värme skulle man kunna chilla lite med. Jag är fett taggad på att bli brun denna gång (har inte varit det på senaste, man kanske har växt upp), tur att man är borta 2 veckor. Woop. 9/8, du är välkommen...

Tweet

Efter man börjat med twitter känns alla blogginlägg så himla långa.

Seven days

Förresten har jag en vecka kvar med mitt robotben. EN VECKA. Alltså sju dagar kvar av folk som kollar på mitt ben, sju dagar kvar av att känna mig retarded, sju dagar kvar av att bli arg när bussen inte "niger", sju dagar kvar av att behöva gå 10 min innan bussen går istället för typ 4 min och sju dagar kvar tills min riktiga rehab kan börja!!!

Bitter birthday

Om folk undrar, eftersom jag fyller år nästa vecka, så vet jag inte hur mitt kalas ser ut än. Därför blir det inga inbjudningar. Men av erfarenhet vet jag att det inte spelar roll om jag så skickar ut det månader i förväg, det är aldrig någon hemma eller aldrig någon som tar sig tid att komma ändå. Vet inte om jag blivit skadad sen barndomen men jag orkar inte med mödan att planera nåt som ändå slutar i nåt helt annat. Chillfödelsedag ala 20 Juli as usual. Har väl blivit en typisk sån där som inte gillar att fira sin egna födelsedag, kul tjej, men så blir det ju när det för mig ändå blir som en vanlig dag fast med tårta och nån fin present. (Förra året fick jag ju en Londonresa tex och det gjorde ju min sommar ganska fet)

It all ends

Jaha. Det var det. Is it really over?

Dödsrelikerna pt 2!

Jag kan inte fatta att den här dagen har kommit!! Dagen då jag får se det sista av Harry Potter. Man kommer ju aldrig längta efter någon premiär eller release längre. Jag skiter i att jag vet hur filmen kommer sluta, för det känns som att jag inte vet! Wah. Det kommer bli så jääävla bra det här. IDAG IDAG IDAG IDAG. Nästan så man borde festa till det!

1


2morrow


Lämnar problemen hemma

Hallü. Nu har man fått njuta av solen i hela tre dagar. Och imorrn åker jag tydligen upp till Dalarna, spontana handikapp Mimi! Trevligt att hälsa på mannen en snabbis som chillar med mig handicapstyle.. Är ju rätt mysig natur i Dalarna också I must say. Har ju inte råd att hitta på nåt i storstan i alla fall, buuuhu, jävla sjukskrivning och sommarlov. Måste jag nämna att jag preciiiis kommer lyckas leva i Turkiet om en månad? Suger. I födelsedagspresent önskar jag mig fickpengar, schyrre. HATAR ekonomikriser, som en sten som tynger ner själen ju... Jag kommer spara alla pengar jag får in i framtiden, just saying.

HPRon

Hade värsta sjuka Harry drömmen inatt. Drömde att jag såg den kommande filmen och insåg på stjärnornas turnébuss (ja, jag åkte i deras buss, varför dom hade en buss eller varför jag var på den vet jag inte) att Hermione inte ens var med i filmen! Inte okej. Och sen så haffade jag min HP-heting Ron, ofc. Åh han är så lovely, kommer dööööö om en vecka när jag ser filmen och inte bara pga Ron. So sad.

You better work

Fan i helvete att jag missar Håkan på allsång idag. Helt sjukt ont i hjärtat. Men jag måste ju hålla ställningarna på tryouten ikväll...

crazy


It will


Mys

Vilken jäkla myshelg. Mysigt.

Det är så jag säger det

Håkan Hellström. Alltid Håkan. Glad, ledsen, deppig, arg, överlyckllig, känslig, irriterad, likgiltig - alltid Håkan.


Orättvist


Life happens

Jag är så rolig. Ena stunden bestämmer jag hur jag ska göra med livet och hur jag vill vara som person, sen ändrar jag mig dagen efter och ska göra och vara på ett annat sätt. Fast idag kom jag bara på att det är inget man kan bestämma. Inget kan kontrolleras så det är bara låta livet hända och se vart jag hamnar och hur jag kommer ta mig dit. Gud vad skönt att slippa bestämma.

-


RSS 2.0