2011

Januari - Påbörjade B-kursen i psykologi. Mannen flyttade till Dalarna. Jag var topp i extension på Sthlm Winter Games. Rehab'ade som fan med mitt knä. Förlorade en bästa vän.
Februari - DM var rekordtidigt, Eagles var inte redo och vi tog silver, Fabest vann, mina katter kom trea. Massa rehab och massa plugg.
Mars - Återupptog en gammal vänskap. Var förkyld typ hela månaden. Bokade resa till Turkiet. Tränade hårt inför VM.
April - Gick i tusen bitar inuti. Visade upp på Cheer for children med massa andra lag. Håkan hade spelning på Cirkus, jag var där. Örnarna och det faktum att vi åkte till USA och VM räddade en trasig själ som jag var då. Tog VM-brons och det var det sjukaste som hänt på hela året, kanske i hela mitt liv oxå.
Maj - SM, Eagles tog revansch och vann. Fabest vann också trots en dålig prestation, allt var som det skulle. Ville inte lämna cheerbubblan jag levde i. Första doppet! Jobbade mycket med att hålla ihop allting. Färgade håret för första gången.
Juni - RM i Malmö, var så stolt över mina tjejer som tog silver. Var i Dalarna. Kom hem och fixade till håret till en orangefärg. Var nöjd med det. Blev screwed over på ett arbete i skolan och fick inget slutbetyg pga detta. Opererade knät. Resten är mest en smärtstillad dimma.
Juli - Fyllde år, hade kalas och spelade kubb. Fick ta av mig robotbenet. Paddlade. Såg den sista Harry Potter filmen nånsin. Var på en weekend i Uppsala med Lollo. Började få ihop mina trasiga bitar igen.
Augusti - Var på en festival upp i norr där det till och med var kallt. Badade på äventyrsbad. Åkte till Turkiet i två veckor, blev inte brun. Kom hem och fick halsfluss.
September - Började jobba igen efter flera månaders sjukskrivning. Började plugga finska. Var på Skansen. Var på Grönan och kollade på Håkan, proppfullt så fick mest lyssna.
Oktober - Jobb, plugg och CAMPVECKAN. Den viktigaste veckan på hela året och jag kunde vara med i år!!! Vi örnar hade fixat födelsedagsöverraskning till coach K. Blev en hit.
November - Fixade gymkort. Otaggad på plugg. Blev dödskär i Ryan Gosling igen. Mannen flyttade hem. Var på Karolinas "stora" kalas i exakt tre timmar! Färgade håret brunt.
December - Bara massa jobb och ännu mer otaggad på att plugga. Massa jobb igen. Juluppvisning. Julafton kom och gick. Och nyårsafton var lugn med mina bästa chicas.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0