jobbsökning

Gissa vad jag har gjort hela kvällen? Sökt jobb! Jag vet, kan knappt tro det själv. Tror dock inte att det kommer att ändra min situation men hey, värt ett försök. Ska lämna in personligen till vissa ställen också. I love money, och då måste man jobba. (LANGA JOBB).

Samtidigt har jag suttit och lyssnat på Cleos dåliga musik och imorrn ska jag möta upp Marc och få tillbaka hyrfilmen som är några dagar sen. Ajdå, inte bra. Fast först och främst ska jag sova uut, om jag hinner. Kanske ska möta guldpojken för lunch också. Söta, bästa han.

Nu ska vi kolla Morgan Pålsson (stavning might be off). PösssSSSssssSsss.

Kommentarer
Postat av: Amour

Jag söker också jobb. Vilka jobb söker du? :)

2008-08-04 @ 03:21:56
URL: http://rockonbitch.blogg.se/
Postat av: Latin Rock Exotic

Ja ok jag är också ganska desperat. Problemet är att jag är kräsen vill typ inte jobba på Mc Donalds...haha träschar hellre stället... nä ba skojar.



Men är noga med att företagen ska ha någon slags etisk linje. Sökte på MAX de har svingoda hamburgare och en bra miljöpolicy :)

2008-08-04 @ 15:07:13
URL: http://www.blattebella.se/
Postat av: Latin Rock Exotic

Men jag hade ändå inte bangat för välbetalt städjobb haha... har diskat på Café Ariman i Lund det var skitroligt eftersom det är en bar och man får gå runt bland besökarna och plocka glas och dem känner man ju som oftast eftersom jag hänger där ganska mycket :)

2008-08-04 @ 15:17:44
URL: http://www.blattebella.se/
Postat av: Latin Rock Exotic

Tycker om din blogg iaf :) Får en mysig känsla när jag kommer in här. Det är fin design :)

2008-08-04 @ 15:18:30
URL: http://www.blattebella.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0