Sugar sugar

På min friadag så bestämde jag mig helt enkelt för att inte åka till min käraste eller nån annanstans heller. Förutom till centrumet och sedan iväg för att titta på träning. Lollo dök oxå upp och efteråt drog vi till med en 25 minuters. Så jävla skönt ibland alltså. Kickar igång min friskhetsperiod med att se lite frisk och brunis ut också.

Taggad inför att kunna vara med rätt mycket på träningen imorrn. Som jag har väntat på det. Hatar att vara helt off och förkyld, livet förstörs ju. Idag är dessutom min första dag utan nässpray, hemskt är vad det är men är rätt stolt nu. Mähä!

Förresten går det bra för mig att minska på mitt sockerintag. Kanske därför jag blev sjuk?

Kommentarer
Postat av: Lejla

aah men jag blir alltiiiiid dålig när ja precis förösker att inte äta sött, helt sjukt! jag säger då det, min kropp behöver det! bara e så :P

2010-03-19 @ 00:07:16
URL: http://livetenfest.blogg.se/
Postat av: Melissa

Sockermissbrukare är vad ni är!

Avvänjning är inte det lättaste, folk hallucinerar, kallsvettas, kräks och allt möjligt.

2010-03-19 @ 02:10:31
URL: http://melzor.blogg.se/
Postat av: Lejla

haha jag erkänner att jag missbrukar det och att jag kan behöva hjälp men jag är inte HELT redo att leve ett liv helt fritt från det så därför måste jag ha EN eller TVÅ godisdagar som får mig att kunna gå igenom alla dom andra haha och mindy SOM OM DU BEHÖVER!! Men precis, vi får tänka att det är faktiskt bättre för hälsan o inte trycka i sig VARJE dag :)

2010-03-19 @ 11:45:04
URL: http://livetenfest.blogg.se/
Postat av: Lejla

haha kunde inte ha sagt det bättre själv!! :D

2010-03-19 @ 14:36:33
URL: http://livetenfest.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0